2012. október 23., kedd

Ha a NATO lelép, törökök a pácban

Ha a NATO lelép, törökök a pácbanOktóber 8-án Kazahsztánban tartott megbeszélést az OTSC (Организация Договора о коллективной безопасности (ОДКБ)), vagy a mi olvasatunkban a Kollektív Biztonsági Szerződés Szervezete, ami egy olyan politikai-katonai csoportosulás amelynek tagjai Oroszország, Fehéroroszország, Örményország, Kazahsztán, a Kirgiz Köztársaság és Tadzsikisztán. Érdekes fejleménynek tartható, hogy fordulat állt be szíriai helyzettel kapcsolatban. Csak remélni lehet, hogy Thierry Meyssan jól látja a helyzetet és igaza van. A békefenntartó erő telepítése orosz vezetés alatt biztató jel, és egyúttal jelzi, hogy a City of London hatalma omladozik. Ez utóbbit azért is megemlíthetjük, mert hatalmas erők szerveződnek ellenük és féken tartásukra.

Kofi Annan június 30-án Genfi Egyezmény szerződése szerint, amely ilyen esetben előírja a békefenntartó erők telepítését, ha a szíriai kormány és az ellenzék is belegyezik, békefenntartókat telepítene Szíriába, amit viszont a "Szabad Szíriai Hadsereg" elutasított. Szíria esetében az "ellenzék" kifejezés nem politikai pártokat jelent, ezért pártoknak Damaszkuszban csak azokat az egyesüléseket tekintik, aki ilyen módon is képviseltetik magukat. Az etno-felekezeti megosztottság, a dzsihadista és a terrorszervezetek a diplomáciai testületek meghívást kaptak az OTSC Közel-keleti beavatkozás előkészítő ülésére.
Nikolai Bordyuzha, a szervezet főtitkár-helyettese, nyitóbeszédében világossá tette, hogy bár hasonló a helyzet Afganisztánnal kapcsolatban, a tevékenység nem terjed ki arra is, de Szíria estében indokolt orosz-kínai vezetéssel a békefenntartó erők telepítése. Valery Semerikov azt mondta, hogy 4000 embert már kijelöltek a békefenntartó erőknek, és további 46.000 követi, kialakítva egy gyorsan mobilizálható alakulatot.

Ebben az összefüggésben a nyugatnak ki kell vonulni Szíriából, ahol hivatalosan nincs is bent, mert a SAS, SBS, MI5, MI6 és a francia, amerikai különleges alakulatok, az al-Kaida fegyvereseivel, a Szaud-Arábiában, Törökországban és Katarban CIA által kiképzett és felszerelt bűnözőkkel nem képvisel hivatalos erőt, de ellenzéket sem. A Genfi Egyezménnyel egyetértésben a Biztonsági Tanács rendelkezése szerint ad hoc érvényt kell szerezni az ENSZ határozatának.
Még meglepőbb, hogy a NATO parancsnoka egymás után hatszor járt a törökországi Incirlik bázison, utasításokat adva a dzsihadistáknak, hogyan készítsenek elő súlyos gerilla-támadásokat, ami ugyan nem alkalmas hadviselés az izraeli és a Szíriai Arab Hadsereg számára, de mégis nagyon hatásos harcmodor lehet.Minden egyes alkalommal, amikor ilyen koncentrált erők köröztek a "Szabad szíriai hadsereg" körül, meg kellett semmisíteni. Az első alkalommal, azt gondolták, egy taktikai hiba miatt történt meg, a második alkalommal egy inkompetens, általánossá vált makacsság miatt, de a hatodik alkalommal már fel kell hívni a másik lehetőségre is figyelmet, hogy fontolják meg: a NATO szándékosan küldi e harcosokat a halálba.

Ellentétben az általános vélekedéssel, a dzsihádisták motivációja nem szigorúan ideológiai vagy vallási jellegű, hanem esztétikai. Nem akarnak meghalni egy ügyért és nem érdekli őket Jeruzsálem sorsa. Vesznek egy romantikus szemléletet és megpróbálják érzéseiket kábítószerekkel vagy halál közelségével fokozni. viselkedésük könnyen kezelhető: szélsőséges helyzeteket keresnek. Az elmúlt években, Prince Bandar bin Sultan volt a nagy ideológiai"építész" e csoportok szilánkjainál, köztük az al-Kaidával. Ő segít prédikációival megígérve nekik a paradicsomom, ahol 70 szűz kínál paroxizmális örömöket, nem pedig egy adott katonai vagy politikai cél, de csak akkor, ha mártírhalált halt ott, ahol szükségesnek látja Bandar. Úgy látszik, Allah és Mohamed állatkertje sem kicsiny...

Prince Bandar a július 26-i támadás óta eltűnt. Feltételezhetően meghalt, és a Marokkóból érkezett Xinxiang dzsihádisták valódi koordináció nélkül maradtak. Ezt a legutóbbi szolgáltatás, az amerikai nagykövet gyilkossága Líbiában is mutatja. Ezért Washington most meg akar szabadulni a bosszantó és veszélyes csatlósaitól, vagy legalábbis csökkenteni a számukat. A NATO és a Szíriai Arab hadsereg miatt két tűz közé kerültek, ami megszünteti ezeket a csoportosulásokat. Harmadik "tűz" az OTSC, sőt, a francia rendőrség is, akik lelőttek egy Salafistát, bár egy zsidó boltot támadott meg. Későbbi keresések eredményeként kiderült, hogy ő egy olyan hálózatba tartozott, amely arra ösztönzi az embereket, hogy Szíriában életre hívják a dzsihádot. A brit rendőrség is hasonló felfedezést tett négy nappal később.
Párizs és London hírei, a francia és brit titkos küldetésű ügynökök halála Szíriában, nincs összhangban a saját kezdeményezésére eljáró fanatikusokkal, mert ezek közül néhányan dzsihádisták. A Franciaország és az Egyesült Királyság által biztosított kommunikációs anyagok a NATO-szabványoknak megfelelőek, és ezeknek a produkcióknak a végén mindig kiderül, hogy többe került a leves, mint a hús. Egy fejezet bezárult.

Kárvallottként Törökország is elkönyvelheti, hogy egyedül fizet, mert a nagy vehemenciával megszavaztatott Szíria elleni háború, valamint a Moszkvából induló, Törökország felett földre kényszerített utasszállító orosz repülőgép utasainak vegzálása nem váltotta ki a kívánt hatást. Hiábavaló erőfeszítés: a NATO nem reagált Recep Tayyip Erdogan képzeletbeli vádaira. Törökország egyedül nézhet szembe az OTSC-vel, de első sorban az oroszokkal. Az egyetlen eddigi következmény, hogy Putyin október 15-re tervezett látogatását Ankarába törölték.


A török két szék közül a pad alá esés, csak a kisebbik hátrányos következmény rájuk nézve, mivel már korábban is említettem egyik cikkemben, hogy a britek szándékai szerint ismét létre akarják hozni Kurdisztánt. A mellékelt 1992-es CIA térkép szerint Törökország jelentős méretű területeit érinti.
Kurdisztán egy hegyes vidék Törökország, Irak és Irán határvidékén, kis mértékben Szíriába és Örményországba is átnyúlik. A helyzet érdekes feltételezések felállítását teszi lehetővé, és most ugrik a majom a vízbe:
- Törökországot régóta nem engedi be az EU-ba, mert lélekszámával, katonai potenciáljával felborítaná a brit-francia-német európai hegemóniát, de első sorban a britek egyeduralmát veszélyeztetné.
- Az EU-s belépés még nagyobb tömegű török állampolgárral árasztaná el az EU-t.
- Az EU nagyobb, de nem vezető tagországainak lehetőséget kínálna a konspirációra.
- A korábbi Irán, Törökország, Szíria katona szövetség blokkolhatná a jelenlegi Földközi-tenger térségéből kitermelhető fondorlatos módon megszerzett ciprusi, görög, izraeli, palesztin gáz -és olajmezők, a szíriai-iráni-iraki vezeték kiváltására való törekvését.

A palesztinok gáz -és olajmezőik miatti kiirtását 1975-ben döntötték el. Azóta Izrael megszerezte az összes kitermelési jogot. Ciprust, a görög-török ellentétre hivatkozva önálló államnak kiáltatták ki, és jelenleg is békefenntartók gondoskodnak a békés cementgyártás, marhalegeltetés, és burgonyatermelés zavartalan üzeméről. Az EU 16 milliárd eurós ciprusi kormányra kényszerített hitele, és az orosz befektetések szavatolják, hogy egy kanyit sem fognak látni a kitermelt természeti kincseikből.
Görögország, bár csak Goldman Sachs eladósító, aljasságokkal fűszerezett közbenjárásra, de bekerült az EU-ban, amikor is kezdetét vehette gáz -és olajmezőiérti eladósítása.
Nem mellékesen még Magyarországnak is jutott szerep az orosz-török csörtében, mert az örmény katonatársát agyonverő azeri baltás gyilkos révén kialakult konfliktus szervesen kapcsolódik az OTSC létrehozásának céljaihoz, egészen pontosan az orosz Fekete-tengeri kijárathoz, és a Közel-Kelet felügyeletéhez..
Ez már egy konkrét világ újra felosztási koncepció.

Tulok


A geopolitika mindig a társadalomtudományok mostohagyermeke volt. Sokáig azt rótták fel neki, hogy „német tudomány”, főleg azonban a kiterjedésének és a státusának a meghatározása okozott szüntelenül problémát. A geopolitika a földrajz politikára és történelemre gyakorolt hatását tanulmányozza, vagyis a tér és a hatalom közötti kapcsolatokat. Ez a meghatározás azonban homályos marad, ami megmagyarázza, hogy még tárgyának a valóságát is kétségbe lehetett vonni. Gyakran tehát egy olyan diszciplínaként írták le, amely történelmi események vagy politikai döntések utólagos törvényesítését célozza, és amely csak egy ex eventu magyarázatokon alapuló mesterséges tákolmány lenne. Ezt a kritikát erősítette az a tény, hogy a geopolitika gyakran a politikai hatalom margóján fejlődött (még ha a gyakorlatban ritkán is inspirálta azt).
Mások a determinizmusa miatt bírálták. A geopolitika egy bizonyos számú állandó tényezőn alapul, amelyek a „földdel” kapcsolatosak, és amelyekből kiindulva igyekszik megvilágítani különböző térbeli logikákat. A „föld” azonban valóban mindig meghatározó? Hogy csak Franciaországot említsük, kezdetben geopolitikailag nagyon valószínűtlen volt, ami mégsem akadályozta meg a létrejöttét. Ráadásul a világ megváltozott, és kiléptünk a tisztán területi hódítások korszakából: manapság inkább a tér megszervezésével, mintsem a meghódításával vagy a növelésével törődnek. Egy adott terület meghódítása csak egyik módja a megszerzésének. „Minden térnek megvan a politikai értéke”, mondta Ratzel. A térnek azonban már más az értelme, mint valaha. Egy olyan világban élünk, amelyben a határok már nem állítanak meg (és főleg nem garantálnak) semmit.
A geopolitikának mégis megvan a haszna, sőt nélkülözhetetlen rá hivatkozni egy változó világban, amelyben világszinten újraosztják a kártyákat. A geopolitika relativizálja a per definitionem laza ideológiai tényezők súlyát, és emlékeztet a rendszereken és eszméken túllépő állandó tényezők jelenlétére. Rasszizmusától elvakítva Hitler a kontinentális hatalom Oroszországgal háborúzott, miközben a tengeri hatalom Angliával szövetkezni akart: eklatáns példa arra, ahogyan az ideológia teljes geopolitikai vakságot okozhat. Ma hasonló szembenállást tapasztalunk a geopolitikai és a „civilizációs” logika között. Egyesek a „civilizációk háborújáról” beszélnek, pedig akárcsak a Nyugat, az iszlám sem alkot geopolitikai egységet.
Az összes geopolitikai fogalom közül az egyik legvitathatatlanabb kétségtelenül a tenger és a szárazföld szembenállása. „A világtörténelem a tengeri és a kontinentális hatalmak közötti harcok története”, mondta Carl Schmitt, és ugyanez volt számos geopolitikus véleménye is. A szárazföld különböző területek helye, és mivel határozott megkülönböztetést támaszt a háború és a béke, a harcoló és a nem harcoló felek, a politikai akció és a kereskedelem között, kiváltképpen a politika és a történelem helye. „A politikai létezés tisztán tellurikus (szárazföldi) jellegű” (Adriano Scianca). A tenger egy egyforma kiterjedés, a különbözőségek, a korlátok és a határok tagadása: a sivatag folyékony megfelelője. Nem lévén központja, csak áramlatokat ismer, és ezáltal kerül rokonságba a posztmodern globalizációval.
A jelenlegi világ egy „folyékony” világ, amely igyekszik eltörölni mindent, ami „földi”, stabil, szilárd, állandó és változatos. Ez a hálózatok által mozgatott áramlatok világa. Maga a kereskedelem, ahogyan a tőke logikája is, áramlatokból áll. Az egyformaság, amelyet a globalizáció és a kereskedelem valósít meg, a tenger logikája: a piac monoteizmusát a tenger logikája szülte, és nem véletlen, hogy a kapitalizmus mindenekelőtt a kalózkodással áll rokonságban.
Az emberiség történelmében a szárazföld és a tenger közötti összecsapás megfelel az európai kontinentális logika és az előbb Anglia, majd az Amerikai Egyesült Államok által megtestesített „szigeti” logika közötti sok évszázados harcnak. Már Carl Schmitt észrevette, hogy a modern technika által a tengert átalakította, felváltotta a tér. „A tenger többé már nem egy elem, hanem térré vált: ahogyan a levegő, az emberi tevékenység és a hatalomgyakorlás terévé.” Ahogyan tegnap Anglia uralma, az amerikai hegemónia is a világtengerek ellenőrzésén, ennek meghosszabbításaként a légtér ellenőrzésén és persze mindenekelőtt az „eurázsiai nagytér” egységének a hiányán alapul. Ezek ugyan régi problematikák, de immáron tágasabb dimenziókat fejeznek ki. Amerika felváltotta az angol hatalmat, a valaha Németországot megillető helyet pedig egész Európa birtokolja. Ugyanakkor ismét feltűnni látjuk a „Nagy Játékot”, amely tegnap szembeállította Angliát és Oroszországot, és amelynek lényegi bábui változatlanul Közép-Ázsia, Mezopotámia, Irán és Afganisztán maradtak.
A múltban a geopolitika főleg az államok szintjén gyakorolta a kényszerűségeit, amelyek napjainkban - legalábbis a nyugati féltekén - látszólag visszafordíthatatlan válságba jutottak. Manapság a kontinentális logikák része, amelyeket az államok rendezetlen cselekményei sokáig elfedtek, ezentúl azonban alapvetőbbek, mint valaha. A geopolitika segít abban, hogy többé már ne országok, hanem földrészek fogalmaiban gondolkodjunk. A tenger a szárazföld ellen ma az Amerika Egyesült Államok a „világ maradéka” ellen, mindenekelőtt pedig az európai kontinentális blokk ellen. A Madrid-Párizs-Berlin-Moszkva tengely ebben a perspektívában nyeri el minden fontosságát, párhuzamosan a Moszkva-Teherán-Új Delhi tengellyel. A „világközpont” szívében a német-orosz blokk marad, ezért a világ sorsa e két ország szövetségétől függ. A szovjet rendszer bukása e tekintetben is tisztázta a frontokat. Minden mást a kínai ismeretlen ural.
(ford.: Gazdag István)
MD 2012. X. 23.

Magyarország lángokban-- Egy nép harca a szabadságért. 1956. október 23.

A film bemutatja a magyar nemzet történetét a honfoglalástól címszavakban 1956-ig, majd az akkori eseményeket részletesen. Segítségkérésnek szánták de a világ nemzeteinek vezetői szótlanul tűrték az oroszok bevonulását. Megannyi fővárosban tömegtüntetések zajlottak a magyar nép mellett, de mint már tudjuk, még 33évig rajtunk maradt az orosz rabiga.

Hat forgatócsoport járta a várost. Körülbelül tízezer méter anyagot vettek fel. November 4-én reggel akarták eljuttatni Bécsbe, a Nemzetközi Vöröskereszthez és az Egyesült Nemzetek szervezeteihez "a külföld tárgyilagos informálása, segélyek és gyógyszerek küldése céljából. A hajnali ágyúszó és a rádió tragikus felhívása pánikhangulatában valaki villanyt gyújtott és ezzel megsemmisítette az előhívás alatt lévő anyag egy részét. Pár doboz két fiatal filmfőiskolás hátizsákjában került ki Ausztriába, és később ez a sovány és hiányos anyag képezte gerincét a Magyarország lángokban című Nyugat-Németországban készült dokumentumfilmnek"

Örök emlékül a magyar szabadságharc hőseinek és mártírjainak.

"Készítették hontalanságban élő névtelen magyar filmalkotók, német, osztrák, francia és amerikai munkatársak lelkes segítségével. Céljuk egy nagyhatalom, a film segítségével élménnyé alakítani, felejthetetlenné tenni a magyar nemzet kiolthatatlan szabadságvágyát, példamutató hősi harcát, felrázni a világ lelkiismeretét: Az nem lehet, hogy annyi szív hiába onta vért. Eljuttatni minden szabad országba, eljuttatni azokhoz, akik a népek sorsát intézik, hogy soha el ne felejtsék: Nincs béke Magyarország szabadsága nélkül..."
Évekkel ezelőtt tengeri sirályok egy csoportja éhenhalt az Atlanti-óceán egyik partszakaszán. Nem élelemhiány miatt pusztultak el, hanem azért, mert elfelejtették a halfogást. Éveken át a partszakaszon működő halászflotta munkájából éltek, mert a halászok az értéktelen tengeri lényeket, főként a garnélarákokat kidobálták a hálóikból és a sirályok megették azokat. Amikor a halászflotta délebbre húzódott, az ottmaradt sirályok elpusztultak, mert elveszítették természetes halászó képességüket. Ez a természet szabálya. Ha nem használjuk azt, amink van, akkor elvétetik tőlünk. Ez a talentumok példázatára emlékeztet. Aki nem használta talentumát, attól azt is elvették, amije volt.

1956-ról hazudnak nekünk!

2006-ban is volt egy nemzetinek látszó megmozdulás, amelynek előzménye az volt, hogy Gyurcsány Ferenc az Öszödi Beszédjében megemlítette, hogy ki fognak majd jönni az emberek tüntetni a Kossuth térre. A hírekben ezután elkezdték bemondani, hogy az emberek kimentek a Kossuth térre tüntetni, ahogy Gyurcsány Ferkó elültette a fejükbe. Arra a térre, ahol már készen állt a csapda és minden eshetőségre fel voltak készülve. Mesterséges volt a tüntetés kirobbantása a háttérhatalom részéről. Sok magyar sajnos azt hitte, hogy bármit is elérhet azzal, ha a magyar rendőröket dobálja. Végszükség esetén úgy is szétlőtték volna az egész tömeget, mint 56-ban, csak nem mondták volna be a tv-ben.
Így törték le a nemzeti ellenállást, hogy utána az embereknek még kedvük se legyen felszólalni az ellen a sok aljasság ellen, amit 2006 után elkövettek.

UGYAN EZ A HELYZET 1956-TAL ÉS 1848-CAL IS:

1956 háttere, természete - igyekezzünk elkerülni a hasonló csapdákat!

Pénzisten Globális Papjainak háttérhatalmi törekvése Magyarhonban kitüntetett szereppel bír, ez egész biztos.
Mint 1956-ban, manapság is körülményeket teremtenek, és a "nyáj" ismét a tervek szerint fog mozdulni. Az igazi birkáknak eszükbe nem jutna áttörni az elektromos kerítést, és a dús legelőt elhagyni, vagy a gazda ellen fordulni. Meg kell fertőzni a füvet, le kell bontani a kerítést, és egy farkast kell közéjük engedni – vajon mi fog történni? …1956! (A Vízöntő kor tudatosulása kizárja - idővel - hogy egy nép birkanyáj módjára terelhető, és uszítható legyen!!! Tegyünk érte hogy eljussunk ide, mihamarabb!!!)
Ha a hátteret mélyebben értelmezzük, kiderül, 1956-ban pontosan ez zajlott le. Vannak feltáró történészek, akik sejtik ugyan, hogy valami nincs rendjén a Magyar szabadságharccal, de furcsamód nem néznek mélyebbre. A marionett színfalak mögé kukkantva látszanak a dróton rángatás trükkjei, de azt is érdemes tudni, ki mozgatja a bábukat, és ami mindennél fontosabb, hogy miért.
E. S. Fischer kilenc és fél évesen élte át a Budapesti ötvenhatos szörnyűségeket. Amikor 1995-ben felvetette első kételyeit, sokan támadták: ugyan minek beszél az, aki akkor még kisgyerek volt? – „A Magyar Forradalom titkos története” című könyvében frappáns választ adott: „Ezek szerint hallgasson mindenki, aki valahol nem volt jelen? Ha Henrik Schliemann, az amatőr német régész így gondolta volna, akkor soha, senki nem indul el kiásni Tróját. Vagy sohasem hallunk a Magyar kettős honfoglalás kitűnő elméletéről, elvégre hány éves lehetett László Gyula, a történész 650-ben, vagy 895-ben?
Viszont akik ott voltak – 1956-ban – sorozatban írják meg ugyanarról az eseményről a teljesen különböző ’látottakat-hallottakat’. Ez jobb? Tisztázzuk hát, nem biztos, hogy az lát jól mindent, aki az események sűrűjében forgolódott.”Nagyon egyetértek. A nyáj közepén lökdösődve nem is sejti a birka, éppen ki tereli.
Érdemes E. S. Fischer könyvét jól áttanulmányozni. Az számomra is feltünt, számomra, akinek annyi köze sem volt e kétes szabadságharchoz, mint az eseményeket gyerekként átélt Fischernek, hogy vajon miként szerzett a fiatalság fegyvert. Rádióban elhangzott megemlékezések irányították figyelmemet a témára, amikor ötvenhatosok ecsetelték: „…egyszer csak megállt a téren egy teherautó, és fegyvereket kezdtek osztogatni”. Honnan, és kik?
Ma is képtelenség lenne egy teherautónyi fegyvert, a spontán szerveződött tüntetőknek pár óra alatt biztosítani, de 1956-ban az államvédelmi ellenőrzés mellett képtelen feladat volt. Mégis sikerült, és nem is csak egy teherautó, de öt szállított fegyvereket a békés tüntetőknek.
Fischer szép sorjában feltárja a történteket. Röviden összefoglalom különös felismeréseit és következtetéseit:
M 1956. október 23-án délután 2-kor kezdődött a békés, rendszerjobbító tüntetés. Eset 8-ra Budapest utcái és terei nyugodt felvonulókkal teltek meg, az erőszaknak nyoma sem volt. Nemhogy nem lőttek, de egy pofon se csattant.
M A hangosodó, de békés tüntetésekkel egy időben a szovjet csapatokat mozgósítják, és Budapestre vezénylik, ahol ellenforradalmi fegyveres felkelés van – pedig nincs!
M Este 8, fél 9 körül a Kálvin téren öt teherautóból több száz fegyvert kezdenek osztogatni.
M A fegyverek Budapest legnagyobb fegyvergyárából, a Soroksári útiból származtak. Fedőneve Lámpagyár volt. A gyárat a rettegett Államvédelmi Hivatal (ÁVH) védte, és a civileknek garantáltan megközelíthetetlen volt. 5-kor az ÁVH őrséget elvezényelték a gyárból. Ezt nem értette senki. A gyárban maradt személyzet nyilatkozta, hogy félórával később öt teherkocsi érkezett, ellenállásba nem ütközve behatoltak, és fegyvereket vételeztek.
M Rejtély, hogyha tényleg a felkelők készültek a békés tüntetést fegyveres forradalommá változtatni, akkor miért vesztegeltek a kocsikkal 9-ig? Ugyan miért vártak a fegyverek kiosztásával? Valamiért fontos volt az időzítés. Ugyanakkor ez a 2 és fél, 3 óra miért nem volt elég a jól felkészült ÁVH-nak, hogy felderítse és leszerelje őket?
M A fegyveres harc a rádió épületénél bontakozik ki. Az első áldozat, fél 9 körül, a rádió egy fegyvertelen védője, akit közelről terít le egy ismeretlen géppisztoly sorozata. Ebben a pillanatban a tömeg még megbotránkozik, mert az ő fegyvereinek se híre, se hamva. Senki nem készült a harcokra. A tömeg meglepetése csak fokozódik, amikor 9 körül fegyvereket kezdenek nekik osztogatni.
M ÁVH visszavonulás, hogy az ÁVH által védett rádió fegyverrel legyen támadható? És az adást nem szakították meg. Tehát a világ számára igazolva volt a szovjet jogos fegyveres beavatkozás. – Elvégre a pesti csőcselék lőtt!
M Pedig a Magyar nép nem akart fegyvert használni, így minden jel szerint provokátorokat vetettek be. A szerző román érdekeltségre és közreműködésre is rávilágít. Fény derült néhány romániai férfi történetére, akiket Magyar mivoltuk ellenére Magyargyűlölővé kondicionáltak. Az adatok szerint 1956 nyarán Bukarestbe vezényelték őket, bizonyos képzésre, majd 1956 október 15-én szolgálatba vezényelték őket. Többségük csak karácsonyra tért haza, és nem beszélt titokzatos kiküldetéséről.’57. februárjában valamennyien eltűntek, feleségeik beszámolója alapján a hatvanas években lettek halottnak nyilvánítva…
M Vajon (csak) a Szovjetuniónak fűződött érdeke ahhoz, hogy még a színfalak mögött is tovább fertőzze a román-Magyar viszonyt? Az mindenképpen jól jött nekik, hogy a világ ezekben a napokban Magyarországra figyelt. A szerző elsősorban ebben látja a Magyar válsághelyzet szovjet kiprovokálásának okát, hogy tudniillik közben ők nyugodtan megvívhassák aljas érdekharcukat Szueznél. Valamint az általuk kirobbantott 56-os forradalom jó indokot szolgáltatott a nemzeti ellenállás tagjainak a likvidálására, és a nemzetrombolás zavartalan megkezdésére.
     E. S. Fischer alapos kutatást folytatott, logikai érvei bizonyító erejűek: a Magyar népet feláldozták egy aljas világpolitikai játszmában. A szerző a szovjet érdekeket helyezi előtérbe, sőt, Európa megszállását is feltételezi háttérindokként, ami, szerinte a szovjet vezetés belső viszálya miatt nem valósult meg. Az író éles szemmel felismeri az elvarratlan szálakat: az időzítés fontosságát; a külső provokáció valószínűségét; a Magyar vezetés árulását; a szovjet háttérérdekeket… és ami sok mindent megMagyaráz, a bizonyítható előkészületekre is rávilágít:
Például, október 20-án a nyugati határőrségnél riadókészültséget rendelnek el, mondván: „nagyszámú határőrsértőre lehet számítani, akik el akarják kerülni a közelgő szovjet bevonulást”; Románia, Magyarországgal határos területein a szabadságon lévő szovjet tiszteket és román tartalékosokat 21-én mozgósítják; ugyanekkor pontonhidakat szerelnek össze a szovjet-Magyar határon, amiken 24-én beözönlenek a készenlétben álló tankok.
Az események precízen előkészített forgatókönyv szerint zajlottak. E. S. Fischer sokkal átfogóbb leleplezést érhetett volna el, ha nem rögzül a hidegháború felszínes vezérvonalán, mely látszatra a két nagyhatalom politikai-katonai versengése volt. E szerint mi, Magyarok csakis a baloldali szovjet birodalom eszközei és áldozatai voltunk.
„A Magyar forradalom titkos története” című könyv nézetem szerint némileg hiányos, illetve egyoldalú. Ha a szerző az alábbi információt is feldolgozta volna, kiderülhetett volna az esetlegeses, rejtett nyugati érdek is:
M 1949-től 1955-ig hét milliárd forintból – irdatlan összeg volt – aknamezőt telepítettek a nyugati határon.
M Érdekes módon, még 1955-ben elkezdik az aknák erőltetett felszedését. A kapkodásban sokan meghaltak és megsebesültek. A határ akna-mentesítését éppen 1956. október 20-ra fejezték be. Három nap múlva forradalom.  - VÉLETLEN????????    Naivitás ezt hinni!!!!!!!
Erre utaltam, amikor a birkák szokásait ecseteltem. A dús legelővel elégedett jószág kezes bárány. Ám a kiéheztetett állat már veszélyes lehet, de a gazda ügyesen terelheti még ekkor is, sőt, a zöldebb fű irányába éppen a kiéheztetett birka  terelhető csak igazán, erre aztán rá lehet segíteni, ha a cél felé megnyílik a kerítés, és még üldözni is kezdik a szerencsétlent - a kerítésen kívül érdekes, válhat belőle még gondolkodó lény is.....
Ne feledjük minden tervezett folyamatban mindig az eredmény a valódi cél: kétszázötvenezer gondolkodó Magyar – de lehet, hogy ennek a többszöröse – hagyta el az országot a megnyitott osztrák határon át! Ezekre az agyakra nagy szükség volt nyugaton. Itthon pedig nagyon nem volt rájuk szükség. Sőt. Megfélemlítésre, rettegésre és pusztulásra volt szükség. Norvég történészt hallottam nyilatkozni, szerinte a Magyar forradalom a nyugat számára valóságos agyelszívás volt. Igen. Akik elmentek, kevés kivételtől eltekintve, forradalmasították a nyugati technológiákat, az ipart és a mezőgazdaságot.
Népünk oly büszke ’56-ra, pedig szerintem a Magyar nép sem tud forradalmat csinálni. Erre egyetlen nép sem képes. Az egyszerű, legtöbbször nélkülöző nép nem ért a forgatókönyvíráshoz. Átfogó és működő forgatókönyvet csak a Pénzisten Globális Papjainak világkormánya írhat. Csakis a háttérhatalom képes az időzítésre, és a komplex szervezésre. Ügyelniük kell arra, hogy egy nép fellázítása valamilyen tágabb világpolitikai érdeket is szolgáljon, egyébként önmagában semmi értelme nincs. Pénzisten Globális Papjai önmagában a népért semmit nem tesznek.
*
Egy történész interjújában a minap szemléletesen összefoglalta a mai Magyarország legfőbb gondját: a nemzeti öntudat kihalását, és az okait. Hogyha a történész szavaival párhuzamosan figyelembe vesszük a globális háttér-érdekek rendezőelvét, érthetővé válik a hajdan büszke Magyar nép évszázados tehetetlensége: a nemzeti öntudatrombolás szépen felépítet stratégia.
„A múltunkat meg kell ismerni. Ma Magyarországon sajnos mindennél fontosabb kérdés, hogy ez a nemzeti múltismeret, ez a nemzeti önérzet és öntudat ismét meglegyen az emberekben, mert a társadalom egy jelentős része ezekkel a kérdésekkel sajnos nem foglalkozik. Viszont a közös múlt tudata nélkül nincs nemzeti közösség, nincs semmilyen közösség. Tehát, a mi-tudat, hogy mi Magyarok ezt meg ezt csináltuk, ez nem a kritikátlan önimádatot jelenti, hanem azt a szembenézést a múltunkkal, ami egy korszerű gondolkodású embertől elvárható. De ugyanakkor meg kell találni azt az arányt, hogy ez a szembenézés ne váljon oktalan önostorozássá, múltunk kigúnyolásává, lebecsülésévé, mint aminek az elmúlt időszakban, főleg a huszadik század közepétől kezdve sajnos a Magyarság áldozata volt, mivel hogy mindent sárba tapostak, ami nemzeti, szinte mindent. Egy-két kiemelkedő dolgot kénytelenek voltak elismerni. Ez csak Magyarországra volt jellemző, még az NDK-ban voltak hasonló törekvések. A többi szovjet csatlós országban mindenütt beépítette a rendszer a nemzeti gondolatot a maga politikai tevékenységébe, főként Oroszországban. Az orosz nacionalizmus soha nem volt olyan nagy, mint a szovjet rendszer idejében.
Egyedül Magyarországon értelmezték úgy az internacionalizmust, hogy nekünk a múltunkat szinte meg kell tagadni, és kialakult egy olyan helyzet, hogy itt, Magyarország történetében szinte mindenkinek igaza volt Csak a Magyarság követett el sorozatos hibákat, senki más. A velünk élő népeknek semmilyen hibája nem volt, csak mi követtünk el velük szemben hibákat.”
A történész így folytatja: „Szerintem a tragikus fordulópont 1919, amikor Magyarországon kialakítottak a zsidókból álló kommunisták egy oktalan vörös terrort, és erre visszacsapott egy fehérterror. Ez nem volt más, mint polgárháborús állapot, és akkor, miközben a szomszédos országok, a velünk korábban együtt élő népek mindent elkövettek, hogy minél nagyobb területet szakítsanak ki Magyarországból, addig a Magyarság polgárháborúban gyilkolta egymást, ahelyett, hogy ez ellen a külső erőszak ellen védekezett volna. Tehát egyszerűen lebénította a cselekvést, és rossz irányba terelte, azért, hogy a zsidó háttérhatalom NagyMagyarországot feldarabolhassa. Azt hiszem, itt van az a tragikus pillanat, amikor is a gondolkodása mindenkinek egy kicsit eltorzult. És ez után a szörnyű, egymással folytatott küzdelem után Magyarország soha nem tudott igazán a huszadik században olyan egységesen talpra állni, ahogyan kellett volna. Egy rövid pillanat volt, 1956 forradalma, amikor úgy nézett ki, hogy a nemzet ismét felemelkedik, fel is emelkedett néhány napra, de utána jött a szovjet elnyomás, és ami még fontosabb, utána jött az a hosszú Kádár-korszak, ami aztán a nemzet gondolkodását teljes egészében eltorzította. (Hasonló a helyzet 2006-ban is, ahol a mesterséges tüntetések elnyomása után jött az igazi országrombolás, mivel akkor már nem volt ellenállás) Nehogy itt öntudatos emberek, egy nemzeti közösséghez tartozás öntudatával élő emberek itt akadályozzák a mindenkori kis diktátoroknak a tevékenységét. Itt olyan emberekre volt szükség, akik csöndbe vannak, akik szégyellik magukat, akik örülnek, ha élnek, és örülnek, hogyha a rendszer egyszerűen békén hagyja őket.”
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/magyarsag/toertenelem/1930-1956-rol-hazudnak-nekuenk

Tamási Lajos: Piros a vér a pesti utcán

Megyünk, valami láthatatlan
áramlás szívünket befutja,
akadozva száll még az ének,
de már mienk a pesti utca.
Nincs már teendő, ez maradt,
csak ez maradt már menedékül,
valami szálló ragyogás kél,
valami szent lobogás készül.
Zászlóink föl, újjongva csapnak,
Kiborulnak a széles útra,
selyem-színei kidagadnak:
ismét mienk a pesti utca!
Ismét miénk a bátor ének,
parancsolatlan tiszta szívvel
s a fegyverek szemünkbe néznek,
kire lövetsz, belügyminiszter?
Piros a vér a pesti utcán,
munkások, ifjak vére ez,
piros a vér a pesti utcán,
belügyminiszter, kit lövetsz?
Kire lövettek összebújva
ti, megbukott miniszterek?
Sem az ÁVH, sem a tankok
titeket meg nem mentenek.
S a nép nevében, aki fegyvert
vertél szívünkre, merre futsz,
véres volt kezed már régen
Gerő Ernő, csak ölni tudsz?
...Piros a vér a pesti utcán.
Eső esik és elveri,
mossa a vért, de megmaradnak
a pesti utca kövein.
Piros a vér a pesti utcán,
munkások-ifjak vére folyt,
-a háromszín-lobogók mellé
tegyetek ki gyászlobogót.
A háromszín-lobogó mellé
tegyetek három esküvést:
sírásból egynek tiszta könnyet,
s a zsarnokság gyűlöletét.
s fogadalmat: te kicsi ország,
el ne felejtse, aki él,
hogy úgy született a szabadság,
hogy pesti utcán hullt a vér.

(Elhangzott a Kossuth rádióban, 1956. október 29-én)


Hírarchívum: 1956. Október 23.


Ez az írás 1956 október 23 és november 4 között elhangzott rádióbeszédek, kiadott és ki nem adott újságcikkek és elbeszélések alapján készült.
Október 23.
Délelőtt 10:00 A budapesti egyetemisták rokonszenv tüntetésre készülnek a Lengyel Népköztársaság követsége előtt. Határozatot fogadtak el arról, hogy minden szélsőséges provokációt kizárnak, és elfojtanak, ami a néma tüntetést megzavarhatná.
12:53 A Belügyminisztérium közleménye:
"A közrend zavartalan biztosítása érdekében a nyilvános utcai felvonulásokat, tüntetéseket megtiltjuk."
14:23 Piros László belügyminiszter feloldja a korábban hozott tilalmat. Rövidesen elindul a fiatalok sokezres menete, amelynek élén az egyetem diákbizottságának koszorúját vitték. Nemzetiszínű zászlókkal néma csendben vonultak. A pesti oldalon is elindult a menet, majd az Egyetem utcánál, és a Szabad Sajtó útján már összefolyt a különböző egyetemek fiataljainak sora. Három óra előtt már több tízezren voltak a Petőfi szobor körül.
15:00 Sinkovits Imre elmondta a Talpra magyart, majd a Nemzeti dal következett. Ezután felolvasta az ifjúság követeléseit.
Este kilenc órakor Nagy Imre elmondja a beszédét a tömegnek, amiben arra kéri őket, hogy bízzanak a kormányban és a megújulásában. Ígéretet tesz a követeléseik megtárgyalására és az alkotmányos úton való teljesítésükre. Majd megkéri őket: "Most pedig, kérlek benneteket, hallgassatok szavamra, rendben és fegyelmezetten vegyünk búcsút egymástól. Nyugodtan, bízva a jövőben, távozzatok a legközelebbi viszontlátásig."
21:37 A budapesti dolgozók ledöntötték Sztálin nyolcméteres óriás bronzszobrát.
"A téren körülbelül 50-70 ezerre becsülhető tömeg szorongott hol a Himnuszt, hol a Kossuth-nótát énekelte. A tüntetők tízezerei követelték, hogy Nagy Imre elvtársat azonnal vegyék be a vezetésbe."
Magyar Nemzet - A hazafias népfront lapja
Lapzártakor jelentik:
"A rádió épületénél sajnálatos módon súlyos összetűzésre és fegyverhasználatra került sor. A Városligeti téren a felvonuló tömeg ledöntötte talapzatáról a Sztálin-szobrot."
A nép nevében!

Hogy is kezdődött? (Részlet)
"A tüntető tömeg egy része a Rádió elé vonult. Az ifjúság tizenhét pontba foglalt követelésének beolvasását kérte. Megtagadták, pontosabban alkudni próbáltak a Rádió vezetői. Ilyenkor azonban már nem alkuszik a nép. Megmozdult, hogy kérésének erőszakkal szerezzen érvényt. Az ÁVH tömegmészárlásban jól képzett martalócai belepuskáztak a fegyvertelen sokaságba. Vér folyt az utcán. Ártatlan emberek vére. Így kezdődöt...."

És hogy folytatódott?
"Az ifjúság első pontja a magyar néppel összhangban az orosz csapatok azonnali kivonását követelte. Hogy válaszolt erre a kormány? Orosz tankokat vonultatott a tömeg ellen. És tovább...."
A tüntető tömeg egyik legsűrűbben hallatott jelszava volt: "Vesszen Gerő!". Hogyan válaszolt erre a párt Politikai Bizottsága? Megerősítette Gerőt első titkári tisztében. És mindenre rásütötték a sablonos, unott és elcsépelt jelszót: a néppel összhangban, a dolgozók akarata szerint.
Hát nem tanultak még mindig eleget? Tanulékonyabbá kell válniuk azoknak, akik egy nép vezetésére tartanak igényt. Nem akarják még mindig elhinni, hogy a nép ellen nem lehet politizálni? Pedig nagy emberek példái figyelmeztetik őket erre. Ércbe öntött emberi nagyságok. Nézzék csak meg a Nemzeti előtt az út porában.
Az egész magyar nép nevében tiltakozunk, hogy fasiszta tüntetésnek és csőcselék garázdálkodásának tüntessék fel a forradalmi nép szent, véres harcát.
Forradalom ez. Forradalom. Nem a rendszer, nem a szocialista eszmék ellen tiltakozik a nép, hanem azok ellen, akik bemocskolták, lejáratták a szocializmus magasztos eszméit. Szocializmust akar a nép, de tisztát és becsületeset. Ezért harcol elszántan, hősiesen. Ezt fogja megvalósítani, mert a népakarat legyőzhetetlen erő. Vegyék ezt tudomásul, akik az ország sorsáért felelősek, és így hozzanak törvényt.
Mi is azt mondjuk: elég volt a vérből, elég volt az öldöklésből és pusztulásból. Ennek azonban nem a nép akarata ellen hozott rendeletekkel és határozatokkal lehet véget vetni, hanem a nép követeléseinek azonnali fenntartás nélküli teljesítésével.
Ezt várjuk, és ezt követeljük a nép nevében!"

Tanúságtétel a felkelő fiatalok mellett
" Az egyik kirakatból kilógott egy vég szövet. Valaki fel akarta emelni. Erre odalépett hozzá három diák, egyikük a szövethez nyúló férfi vállára tette a kezét és csendesen így szólt: " Ne nyúljon hozzá, mi nem ezért harcolunk. Nekünk semmi nem kell, ami a másé. Ne kelljen magának sem, mert nem engedjük meg."
Még egy jelenet. "A Hold utcai csarnokban, mint mindenütt, nagy tolongás volt az élelmiszerekért. Röviddel a csarnoki boltok kinyitása utás megjelent egy csoport fiatal, odaálltak a sorok elejére, s elkezdték irányítani. Rendezett, szervezett lett az élelmiszer árusítás. Nyugodtan beszéltek arról, hogy ők a felkelőkhöz tartoznak, s most nagyon fontos, hogy a nép fegyelmezett legyen, hogy megőrizze nyugalmát, hogy vigyázzon saját magára, az ország javaira. Mindenki szeretettel, tisztelettel nézett ezekre a fiatalokra."
(Ismeretlen tudósító)

Összeállította: Völgyesi Szabolcs

Génspecifikus népirtás

Génspecifikus népirtás1962-ben, az amerikai szenátushoz érkezett egy jelentés a vegyi és biológiai hadviselésre vonatkozóan . Ez az a kormány szerződés, amely a HIV -és Ebola-szerű vírus létrehozását írja le a biológiai-alapú biofegyverekről. Az amerikai hadsereg volt az ajánlatkérő a Biomedics labortól. Ők termelték ki a vírusát az immunszuppresszív ráknak majmokon, hogy fel lehessen használni az emberek genetikai megfertőzésére. Robert Gallo munkája, a National Cancer Institute-tól, része volt a projektnek, hogy manipulálják a macska-leukémia vírust, mert az ő területét képezték a retrovírusok és az immunszuppresszív rák. A Special Cancer Virus Program éves mennyisége szerint az emberi kísérletezés rákkeltő és immunszuppresszív vírusokkal nélkülözhetetlennek ítéltetett. A "meleg pestisre" és "meleg rákra", mint a kísérletekre már szinte nincs is szükség. A halálesetek, több ezer homoszexuális férfi esetében bizonyultak e vírusok okozta rák, az immunszuppresszió miatt szexuálisan átvihetőnek, az emberek között.

Emberek milliói haltak meg ebben az USA által szponzorált kormány népességcsökkentési projektben, egyes embercsoportokat megfertőzve, és emiatt etnikai örökségként hagyva az amerikai Kongresszus tudtával és használatának jóváhagyásával.Tudományos csapatok különböző intézményekben, mint a Scripps Research Institute, a Rockefeller University, NIAID a Vaccine Research Center és a Duke University, szorosan nyomonkövetik, hogy hogyan tudják felhasználni az emberi test immunrendszere ellen a folyamatosan felbukkanó HIV törzseket.A szub-szaharai régióban, Afrika gyógyszerrel szembeni rezisztens HIV formái kerültek elő, amelyekkel szemben a jelenlegi kezelések hatástalanok.

Ezek a kutatók nem konzultálnak Wangari Maathai, Nobel-békedíjas kenyai környezetvédővel, aki azt mondja, hogy a HIV laboratóriumban szándékosan létrehozot biológiai fegyver.Dr. Alan Cantwell MD, aki széles körben kutatta a HIV / AIDS eredetét, arra a következtetésre jutott, hogy:
"Miután a himlőoltásos történet megült a londoni Times oldalán, a történetet később eltüntették, és soha nem jelent meg újra a világ nagyobb hírcsatornáin. A himlő, vakcina általi felszámolási programja a World Health Organization által szponzoráltan volt felelős AIDS kibontakoztatásához Afrikában. Körülbelül 100 millió afrikai él Közép-Afrikában, akiket beoltottunk a WHO-val. A vakcinát tartották felelősnek az "alvó" AIDS-vírus felébredéséért a kontinensen. Biztos vagyok benne, hogy "nagy üzlet" az oltóanyaggal kapcsolatban döntést hozók részére, és közük van a történet cenzúrázásához is. Szintén a Times írt más magyarázatot a "majmokról az afrikai dzsungelben" elméletről a HIV / AIDS kitörésével kapcsolatban.Cantwell kutatásain alapul, hogy főemlősökbe injektáltunk különböző rákkeltő és immunszuppresszív vírusokat, részeként a főemlős állati rákkutatás National Cancer Institute (NCI) által végzett kísérleteinek.

Az első esetben az AIDS homoszexuális férfiaknál jelent meg Manhattanben, 1979-ben, nem sokkal azután, hogy a "meleg kísérlet" elkezdődött New York City-ben. "Dr. Robert Strecker kifejtette könyvében, hogy az afrikaiak voltak az első HIV-fertőzöttek a himlőoltások eloszlása alapján; ahogyan azt a WHO egy feljegyzésben le is írta 1972-ben. 1979 előtt nem volt bejelentett HIV / AIDS Afrikában Luc Montagnier szerint. Az első HIV-esetek, Párizsban 1982-ben jelentek meg. Míg az AIDS-et először 1981-ben jelentették be. A nem jelentett esetek bizonyítják, hogy korábban volt egy afrikai járvány. Augusztusban az Obama-adminisztráció 80 millió dollár támogatást jelentett be az AIDS-el kapcsolatos gyógyszerek előállításán dolgozó vállatok számára. Alapvetően az adófizetők pénzét használták fel, hogy segítsenek a gyógyszeripari cégeknek a kezdeményezés, az úgynevezett AIDS Drug Assistance Program (ADAP) támogatásában.
Az ADHP kutatásokat végez, hogy azonosítsák a HIV / AIDS vírust a kormány listáján szerepelő gyógyszeripari vállalatok által. A Clinton HIV / AIDS Initiative (CHAI), 2002-ben megkezdte a kábítószer vállalatok és a kormány kibővített gyógyszerszállítását, bár a HIV / AIDS fertőzések száma még nem csökkent. CHAI többet nyújt az orvosi egészségügyben, de a probléma még mindig féktelenül fut.

HIV teszteket osztottak ki, mint a legnagyobb támogatói ennek az eugenikailag irányított biológiai-fegyver alkalmazásnak, amivel a túlnépesedés problémáját kívánták megoldani. Megállapodtak abban, hogy a "legjobb vakcina" rendelkezésre áll, és támogatják a konferencia résztvevői a gyógyászati befektetést. Javasolták azt is, hogy a nők kénytelenek legyenek egy "HIV-blokkoló gyógyszerbe" áztatott hüvelygyűrűt beültetni, ha férjük vagy partnereik megtagadják a rendszeres óvszerhasználatot. Az afrikai kormányok jóváhagyták a vizsgálatokat, az amerikai tudósok akik a Mircobide Trials Network és az amerikai National Institute of Health-nak dolgoznak, bementek a sűrűn lakott területekre, hogy a nők ezeket a dapivirine gyógyszerbe mártott gyűrűket megkaphassák, amely gyógyszer lassan "szivárog" ki a gyűrűből, és csipkedi a környező hüvelyi szöveteket.

Amerika keleti partján, Délnyugat Philadelphiában önkéntes központok kezdték meg a közösségek és a lakosok HIV vizsgálatát. Úgy vélik, hogy ha több ember kap HIV-tesztet, akkor jobban ellenőrizni tudják a betegség terjedését. Ebben az évben, Délkelet-Ázsiában, különösen Thaiföldön, egy AIDS-szerű "vírust" találtak. Ennek a fertőzésnek is megvan a maga immunrendszeri veszélye. Egészségügyi tisztviselők azt mondják, hogy ez az új AIDS "vírus" nem fertőző, ami felveti a kérdést: hogyan fertőződtek meg ezek az emberek az új törzsű AIDS vírussal?

Ez a fertőzés nem úgy terjed, mint az AIDS, és Dr. Sarah Browne, a National Institutes of Health (NIH) National Institute of Allergy and Infectious Diseases általa vezetett kutatócsoport tudósa szerint, Thaiföldön és Tajvanon terjed, ahol a betegség először megjelent. A betegség úgy tűnik, hogy génspecifikus, mert csak ázsiai származású embereket támad meg, még az Egyesült Államokban élőket is. Browne arra a következtetésre jutott, hogy az új AIDS fertőzött autoantitesteket termel, hogy blokkolja az interferon-gamma értéket, ami segíti az emberi szervezetet a fertőzések elleni küzdelemben. Az "új" AIDS ezt célozza meg, és az áldozat nem képes harcolni semmilyen fertőzés ellen, így a személy sebezhető, még a nátha is halálos betegség a számára.

Merck 2007-ben végzett vizsgálatot egy HIV / AIDS-vakcinával, amelytől ténylegesen fogékonyabbá váltak a vírus ellen beoltottak. 2009-ben, a humán kísérletek Thaiföldön rámutattak arra, hogy a "gyógyszergyártó" vállalatok egy erős "vakcinát" generáltak az immunrendszer ellen, ami nem kis dilemma.
Nelson Michael ezredes, a US Military HIV Research Program igazgatója, a Walter Reed Army Institute of Research részéről, vezette a kormány kísérleteit. Az RV144 tárgyalásán megjegyezte, hogy a Merck vakcina kísérleteknél "hűtés-hatására", a körülmetéletlen férfiak kockázata nagyobb volt a fertőzésre a vakcina beadása előtt. A WRAIR betolakodott Uganda, Kenya és Tanzánia területére, hogy emberi kísérleteket végezzen, és veszélyeztesse az emberi immunrendszert a HIV / AIDS-kutatás vakcinázási céljainak lelple alatt.


Eugenikai intézmények, mint a Scripps Research Institute, a Rockefeller University, NIAID a Vaccine Research Center és a Duke University szorosan figyelemmel kísérik, hogy hogyan tudják felhasználni az emberi szervezet immunrendszere ellen a folyamatosan felbukkanó HIV törzseket. Az amerikai kormányzati beavatkozás, a National Institutes of Health 2005-ben azonosította, hogy a humán immundeficiencia vírus okozza az AIDS vírust. Dr. Barton Haynes, a Duke Egyetem igazgatója és a Center for HIV / AIDS Vakcina Immunológia (CHAVI) kijelentette, hogy: "Ismerjük az arcát az ellenségnek. "
A biológiai-fegyverek, megtámogatva egy hazug és félrevezető médiapropagandával sikeresen pusztíthatják el a tudatlan embereket, kiszolgálva az eugenika célkitűzéseit, és a gennyeslelkű kormányok még szorgalmazzák is a lakosság "vakcinának nevezett" méreggel történő beoltatását.

2009. májusában "kitört" (?) a H1N1 "járvány", és minő "csoda", a H1N1 elleni vakcinát 2009. februárjában szabadalmaztatták, jegyeztették be, amikor még nem is létezett a járvány. Az elhíresült ukrajnai permetezés miatt kellene Júlia Timosenkót bíróság elé állítani, ahogy a kisipari módszerekkel összetákolt Fluval-P miatt Gyurcsányt és a Szilvássy fivéreket is, valamint az összes gazembert, akik hónapokig hazudoztak a médiában a "vakcina" szükségességéről és hatékonyságáról.
Korábban többször írtunk mi és más portálok is arról, hogy génspecifikus, csak bizonyos népcsoportokat megtámadó vírusokkal kívánják kiirtani a népesség zömét. Az ázsiaiak ellen már van gyógyíthatatlan génspecifikus HIV / AIDS vírus, de az NWO arra még nem gondolt, hogy valahol készül, vagy már el is készült ellenük is a vírus. mert a jellegzetes mitokondriális DNS nagyon könnyen nyomon követhető, behatárolható....


Tulok


Biotech farmok: Vakcinák és gyógyszerek a GMO termésben

Az igazság tényleg furcsább, mint a fikció, főleg ami a biotechnológiai vállalatok nyíltan vállalt jövőbeli terveit illeti. Az egyik ilyen eset főszereplője a ProdiGene nevű biotechnológiai cég, amelynek vezetőit akár 1 év börtönbüntetésre is ítélhették volna 2002-ben mert „bio-gyógyszeripari” (ahol a bio a biotechnológiára utal) terményekkel fertőzték meg a hagyományos élelmiszereket. Ezek a növények az AIDS-szel, cukorbetegséggel és hasmenéssel összefüggésbe hozott gyógyszer és vakcina összetevőket termelnek.
Miután 13.500 tonna szóját fertőztek meg saját, gyógyszer- és vakcina összetevőket tartalmazó biotechnológiai kukoricájukkal, az amerikai mezőgazdasági minisztérium (ugyanaz a szerv, amelyik a Monsanto terményeket gyorsított eljárásban engedélyezi, és nem törődik ismételt szabálysértéseivel) 500.000 dollár büntetés megfizetésére kötelezte a céget. Mint kiderült, a gyógyszeripari termést már összekeverték a hagyományos terméssel, de a mezőgazdasági minisztérium állítása szerint a szállítmányokat elkobozták mielőtt emberi fogyasztásra kerültek volna.
A büntetés kifizetését és némi negatív média visszhangot követően a ProdiGene úgy döntött bocsánatkérés helyett, inkább kiterjeszti küldetését. A cég, a Dow AgroSciences óriás becsléseivel kiegészítve, kijelentette, hogy 10 éven belül (2004-re) 200 milliárd dollárra akarja bővíteni biotech-gyógyszeripari terményeit, valamint elérni hogy az Egyesült Államokban termelt kukorica 10 százaléka biotech-gyógyszeripari természetű legyen.
Más szóval, ezek a termések rejtett nanoméretű vakcina, antibiotikum, hangulatjavító és egyéb jellegű gyógyszeripari összetevőket tartalmaznának. Egy kaliforniai központú cég fogamzásgátló kukoricát is létrehozott, amit tömeges fogamzásgátlásra terveztek. Az AlterNet egyik cikkben Carmelo Ruiz-Marrero a következő kérdést tette fel:
Mi történne, ha a fogamzásgátló kukorica vagy az antibiotikumot tartalmazó búza a boltok polcaira kerülne? Senki sem tudja, de ez nem zavarja az agro-ágazatot abban, hogy továbbfejlessze ezeket a növényeket.

Vakcinák, gyógyszerek és fogamzásgátló a vacsorában?

Az ilyen technológiák létezése egészen új szintre emeli a GMO-k elleni harcot. Az ismert mellékhatásokon túl (mint a legújabb kutatások által kimutatott daganatok, DNS károsodás és egyéb komplikációk), a gyógyszerészeti összetevőket tartalmazó GMO termények előbb utóbb utat találhatnak az asztalunkra, a lakosság tömeges gyógyszerezése érdekében. Az ilyen törekvéseket a vakcinák ellenzőinek megkerülésére is használhatják, egyenesen az élelmiszereken keresztül juttatva az emberekbe a kívánt hatóanyagokat.
Első hallásra abszurdnak tűnhet, de sajnos az alábbi módszer sem számít új ötletnek. A kutatók már korábban vizsgálták annak lehetőségét, hogy a szúnyogokat használják amolyan „repülő oltóanyag szállítóként”, hogy így egyszerre nagyobb tömegeket olthassanak be az érintettek tudta nélkül. Egy nagy ökológiai szervezet szóvivője a következőket mondta:
„Egyetlen hiba egy biotechnológiai cég részéről és egy másik személy számára felírt orvosság kerülhet a reggelinkbe,” magyarázza Larry Bohlen, a Föld Barátai szervezet szóvivője.
A fenti információ szorosan összefügg azzal a hírrel, hogy a Monsanto egy úgynevezett „gén elnémító” technológiát is megvásárolt, hogy azt embereken alkalmazza, aminek érdekében szövetségre lépett az Alnyam Pharmaceuticals gyószeripari részvénytársasággal. Elvégre a Monsanto sem maradhat ki a 200 milliárd dolláros gyógyszeripari gabonapiacból.
Más nagyvállalatok is keresik a módját, hogy részesedést szerezhessenek az üzletágból, amihez a molecularfarming.com weboldal nyújt segítséget, ahol a gazdák felajánlhatják földjeiket biotech-gyógyszeripari kísérletek céljára bárhol a világon. A befektetők egyre azon ügyeskednek, hogy kivegyék részüket az elkövetkező évekre nettó 80 milliárd dolláros összértéket ígérő biotech-gyógyszeripari létesítmények hasznából az általuk előállított gyógyszertartalmú GMO termésből remélt nyereség formájában. Az eddig megkötött szerződések Amerikától Zimbabwéig számos országot érintenek.
A szakértők attól tartanak, hogy a GMO-khoz, a DDT-hez és a dohánytermékekhez hasonlóan, a biotech-gyógyszeripari termékeknek az emberi szervezetre kifejtett hatására is csak évtizedekkel később derül fény.
„Minek kell történnie ahhoz, hogy a mezőgazdasági hatóságok komolyan vegyék a kérdést? Nem sok híja volt, hogy több millió ember ételébe kísérleti gyógyszerek és vegyi anyagok kerüljenek,” mondta Brandon Keim, a Felelősségteljes Genetika Bizottság munkatársa, a ProdiGene esetre reagálva. „Néhány nagy port felkavaró haláleset kell? Esetleg a súlyos rendellenességek számának növekedése, amit csak évtizedek múlva vesznek észre, amikor már túl késő?”


Növényalapú, értsd, növények által termelt oltóanyagok kifejlesztésével a DARPA kutatói is kísérleteznek. A 2005 óta folyó Blue Angel projektre a Pentagon 21 millió dollárt biztosított.

Forrás: Natural Society