2013. december 29., vasárnap

Ocsmány zsidó-módszerek a felforgató RMDSZ-nél

Amiről most egy rövidhírt megeresztünk, az nem program-ajánló! Sajnálatos módon fel kel fedjük a székelység autonómia-törekvéseire rátelepült aljas bagázs belső bomlasztásokra alkalmas húzásai közül ismét egyet.
Régóta tudjuk, hogy az RMDSZ nem az akinek mondja magát. Nem véletlenül alakultak a közelmúltban onnan kivált "tisztességes" politikusokból más, az erdélyi magyarságot inkább képviselni óhajtó pártok. Sajnos ők is sakkban vannak tartva múltjuk miatt és szépen szivárognak soraikba nem kívánt elemek.
Egyedüli bástya, mint mindig a székelység és az ők Székely Nemzeti Tanácsuk! Ez sem véletlen! A legnagyobb székely és partiumi magyar támogatottságuk nekik van! Hogy miért? Mert ők egyrészt nem cég-bejegyzett szervezet (pedig 10 éve róják kegyetlen útjukat) vagyis valójában illegális a román törvények értelmében, mégis méltó tárgyalófelek és megkerülhetetlenek lettek mára a témában a hatalmas népi támogatottság miatt. Másrészt, aki ismeri a székely gondolkodásmódot az tisztában van vele milyen a bizalmába férkőzni a székely embernek. Ha ott valami nem stimmel, akkor se Isten, se ember nincs aki útját állná! Tehát jól felépített, keményvonalas hierarchiájuk nem enged "betekintést" soraikba. Következetesek és igazságosak! Hát ezt hívatott ellenpontozni a román csatlós RMDSZ minden eszközzel! Íme az ékes példa;
Ez az egyik nemzetáruló szervező cég:

ALAMO IMPEX 97 KFT – RÁDIÓ GAGA
Marosvásárhely, Calarasilor (Kossuth) u. 1. sz.

Törvényes képviselő: Hompot Szilárd, ügyvezető
Társtulajdonosok: Frunda György – 25%, Koródi Sándor – 25%, Nagy István – 25%, Hompot Szilárd – 25%.

Nyilván magyarázható: a részesedés az részesedés. Az üzlet az üzlet. Mind egy kalapból esznek a jeles szereplők! De nem érthető. Tisztességben, saját rovásunkra nem köttetik üzlet íratlan etikai szabályzat szerint...itt csak a tisztesség és az etika hiányzik, a többi adott, így lett alku és a végén nemzetárulás...


Gölöncsér Miklós

Több száz orvost gyanúsitanak megvesztegetéssel Horvátországban

A horvát kormány megvesztegetéssel és hivatali poziciójukkal való visszaéléssel vádolta meg a Farmal gyógyszeripari céget és 364 állampolgárt, akik többnyire orvosok.


A vádaláhelyezések az egészségügy területén folytatott az ország történetében eddigi legnagyobb korrupcióellenes vizsgálat keretében zajlottak.
Az ügyészség állitása szerint a Farmal megvesztegette a horvát orvosokat, hogy az általuk gyártott gyógyszerkészitményeket irják fel a pácienseknek.
A horvát sajtó szerint ebbe a hálózatba annyira sok egészségügyi dolgozót vontak be, hogy az elbocsátásuk esetében az ország egészségügyi rendszere egyszerüen összeomolhat.

Volgográdi terrorista merénylet: rengeteg a halott!

Hivatalos közlés szerint legalább 13, sajtóértesülés szerint tizennyolc ember meghalt és mintegy ötven megsebesült egy robbantásos merényletben a dél-oroszországi Volgográd pályaudvarán vasárnap.
A helyi terrorellenes bizottság tájékoztatása szerint a robbanóeszközt öngyilkos merénylő hozta működésbe közép-európai idő szerint délelőtt háromnegyed tíz körül a központi vasútállomás bejáratánál. A feltételezések szerint egy nő volt a merénylő. Az elektronikus biztonsági kapun nem tudott áthaladni, ezért ott hajtotta végre a robbantást, amelyet a hatóságok terrorcselekménynek minősítettek.
A Rosszija 24 állami hírtelevízióban bemutattak több mobiltelefonnal készített felvételt is, amelyeken jól látszik a robbanáskor keletkezett tűz. Az épület bejárati oldalánál a földszinten és első emeleten minden ablak üvegét betörte a detonáció ereje.
Szemtanúk beszámolója szerint a pályaudvaron és környékén tartózkodó emberek pánikba estek, az épület előtt holttestek hevertek. A hatóságok a mentés miatt lezárták a vasútállomást és további esetleges robbanószerkezetek után kutatnak.

Idén október 21-én ugyanebben a városban hét ember életét oltotta ki egy muzulmán nő, aki egy városi buszon robbantotta fel magát.

Volgográd közel fekszik a többségében muzulmánok lakta Észak-Kaukázushoz. Az Oroszországi Föderációhoz tartozó köztársaságokban szinte mindennaposak a szélsőségesek merényletei. Doku Umarov csecsen hadúr idén júliusban arra szólította fel az iszlamista fegyvereseket, hogy tegyenek meg mindent a Szocsiban február 7-én nyíló téli olimpia megrendezése ellen.
(MTI)

Amerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában, – a Pentagon kézikönyve szerintAmerikából irányított rendszerváltás Ukrajnában a Pentagon kézikönyve szerint

“Egyértelmű, hogy az Egyesült Államok kormánya rendszerváltást akar Ukrajnában… Meglehetősen gyanúsak a “humanitárius beavatkozással” kapcsolatos kijelentések.”


Kiszivárgott amerikai rendszerváltási kézikönyv tárja fel az ukrajnai és más beavatkozásokat. A Pentagon borzalmas tervei demokráciák módszeres és erőszakos megbuktatására irányulnak. - Az ukrán kormány Amerikából irányított mostani destabilizációja, betű szerint követi a Fehér Ház rendszerváltási kézikönyvét.

Pentagonból kiszivárgott új katonai kézikönyv szerint: “Megsemmisíteni bármilyen módszerrel, hogy megakadályozható legyen a leleplezés”.

“Dr. Gilad Atzmon más kifejezéssel élve gyilkosságnak nevezi, az intervencionizmust… ”Washington dzsihádistái készek a világháborúra…”

A Russia Today filmje. – A fordítást és feltöltést, Sevasternek köszönhetjük.

Az RT engedélyével. With the kind permission of RT Channel
Ajánlja: Szabad Riport – Vae Victis