2012. július 10., kedd

Vallás-világháború?

Az emberiség válaszút előtt áll, szembesül a döntés kérdésével: befogadja a világegyetem álmát, és azt a tényt, hogy különleges és megvan a potenciálja részévé válni, vagy megadja magát a halálmániás uralmi elit ragadozóinak, melyek tönkreteszik a fajt, és korlátozzák az elmét. Vallási fanatikusok akarják elhozni az Armageddont. Ez részben igaz is a követőkre, végrehajtókra és a majmolóikra, de a "fekete arisztokrácia" legfelsőbb irányításása számára csak morzsák, amiket hűséges baromfiaik elé szórnak (akik megeszik és megvesznek tőle).
A "nagy népirtás" forgatókönyve adott. Ha filmen látnánk az USA és Izrael erőlködését a Harmadik Világháború kirobbantása érdekében, a rendezéstől függően akár vígjáték is lehetne ez a végjáték. De a valóság nem film. Amerikában most tervezik az új helyzetet a Közel-Keleten, és ehhez szükség van egy megfelelően alkalmas politikai provokációra.

1941-ben az amerikai vezetés bizonyított módon tudott a Pearl Harbor ellen tervezett japán támadásról, de nem tett semmit, hogy megelőzze, mert szükség volt a Japán elleni háborúra. Valójában a jelenlegi konstelláció a Perzsa-öbölben nagyon jól összehasonlítható a megelőző időszak japánok Pearl Harbor elleni támadásának előkészítésével, amiért Roosevelt, a Rockefellerek bábja, mindent megtett hatalma megtartása érdekében. Ő növelte a Japán elleni nyomást, amit az összes nyersanyagokat érintő szankciókkal fokoztak elviselhetetlenné. Ez egy egyértelmű összesküvés részét képezte, ahogy most Izrael Irán elleni acsarkodása is. A pattanásig feszített húrhoz hasonló Közel-Keleti feszült helyzet várhatóan rádióaktív sivataggá változtatja a térséget, amit az orosz Wojennoje Obosrenije katonai portál is jelez, idézve Aviv Kohavit, az izraeli hírszerzés főnökét, aki azt állítja, hogy Irán több, mint 4 tonna alacsony, és 100 kg magas dúsítású uránnal rendelkezik (100%-os tisztaságú U-235-ből 23 kg, Pu-239 5,6 kg a kritikus tömeg, vagyis egy futball labda nagyságú).
Meglátása szerint ez fogja tönkretenni Izrael gazdaságát, nukleáris sivataggá változtatva a térséget. Mivel zsidó mondja, gondolhatnánk arra is, hogy szokásos zsidó hazugság, de Khamenei ajatollah kijelentése is elgondolkodtató: "Izrael elpusztul 9 perc alatt" (Ennek az időpontnak a közeledtéről tudni fogunk, mert az X-edik 550.000 zsidó menekült transzport és pereputtyuk fogja elárasztani Magyarországot, legalábbis a kiadott 13 millió magyar TB-kártya alapján).

Az amerikai hadihajókat szándékosan állítják az iráni partok közelébe, hogy elérje őket egy iráni rakéta. Az iráni agresszió "áldozatául esett" hajók indokot teremthetnek az USA belépésére a háborúba.
A vallási rizsa nagyjából úgy szól, hogy az Armageddon fogja lehetővé tenni "Nagy Izrael" megalakítását, beteljesítve az állítólagos bibliai próféciákat, de a terv mögött végső soron a Rothschildok állnak. Az "ötletet" a gyanútlan izraelieknek szánják, akiket a jelenlegi kormány "ágyútölteléknek" kíván használni.

Ez feltételezi az oszthatatlan területnek kijelölt Erec Izraelt, és magában foglalja bővülésre a zsidó szuverenitás egész területét a Jordán folyóig és Libanon, Szíria, Egyiptom és Irak egyes területeire is. A mézesmadzag szerint sietve felépítenék a jeruzsálemi templomot, és az összes nem zsidó teljesíthetné Ovadia Yosef befolyásos rabbi hagymázas álmát: "a nem-zsidók csak nekünk szolgálni születtek, ha nem, akkor nincs helyük ebben a világban - csak akkor van, ha szolgálják Izrael népét".

Ovadia Yosef szellemi mentora a Sasz vallási fundamentalista pártnak, amely szefárd zsidó. Yosef nagy vallási vezetőnek tekinthető Izraelben. A Sasz párt tagja, a koalíciós kormánynak, és több százezer követője van. Yosef nyilatkozatát, egy volt izraeli főrabbi idézte a Jerusalem Postban.
Persze Netanjahu is tett hasonló területi terjeszkedést kilátásba helyező nyilatkozatot, amikor kijelentette "nem lesz többé Libanon a térképen". Ha megnézzük az ENSZ Biztonsági Tanácsa által felsorolt 388 megsértését a libanoni légtérnek, akkor világosnak kell lennie, hogy Izrael azt tervezi, hogy Libanont bedarálja Assad bukása után.

Végeredményben, a háborúnak szeretnének vallási színezetet adni, bár nem szokták kihangsúlyozni, hogy Izrael lakosságának 90%-a kazár-zsidó, vagyis genetikailag nem zsidó. A "maradék" többsége vér szerint is zsidó, és a háborúban "veszteséglistára" fog kerülni, de az Erec Israel (Nagy Izrael) ígéretével fanatizálhatók.

A Top 8-as listába viszont több megváltónak kell megküzdenie egymással "hívein keresztül". A sátánista fekete arisztokrácia szabadkőművesei az Antrikrisztusra, a Sátánra voksolnak. A hinduk Kalki Avatar eljövetelére, a buddhisták befutója Meitreya az eljövendő buddha. A párszik Sossiosht várják, míg a síták szerint ayatollah tudja képviselni megfelelően őket. Az iszlám elkötelezettjei szerint Mohamed Próféta utódjaként Mahdi, a világ ura jelenik meg. A zsidók a "Messiasch" várják, amíg a keresztények szerényen csak Krisztus második eljövetelét, de semmi újabb megváltót.

A valóság viszont túlmutat a vallásháborúkon. Igazából semmi közük hozzá, mivel csak egy kislétszámú réteg követel mindent magának. Tavaly már írtam az "Angolszász misszió" általam értelmezett okairól, céljáról és forgatókönyvéről. A Közel-Keleten elindítandó világháború elkerülhetetlenül át fog csapni nukleáris háborúba, ami nem csak helyileg, de globálisan is elpusztítja az emberi civilizációt. Nem kétséges, hogy Irán, ha rendelkezik atomfegyverekkel, használni is fogja végveszélyben, de Izrael biztos, ha "9 perc" alatt lerombolják, ahogy Khamenei állítja. A túlélésre nemhogy a Georgiai gránittömbökre felvésett 500 millió embernek, hanem csak néhány százezernek van esélye, de legalább két generációnak a föld alatt, ha kibírja a bolygó kérge a nukleáris robbanásokat. Ez a háború már nem a fosszilis energiahordozókért indul, hanem az emberiség kiirtásáért, és ilyenkor a magukat mások fölé emelőkről mindig Kesztner Rezső elhíresült mondása jut az eszembe: "Szegény zsidó nem kell Izraelbe". Gátlástalan fosztogató, rablógyilkos gazemberek lennének az emberiség kiválasztott túlélői?
Az "új embertípus" előállítását célzó kísérletek már megtették első lépéseiket egy kitenyésztett faj létrehozása felé. Ha Ráma és Atlantisz 10500-12500 évvel korábbi múltbéli háborúja kényszerítette ki Afrika néhány ezer éves múlttal rendelkező népeinek kitenyésztését, az intő példa már adott...
Tulok

A többség már érzi, mit titkolnak előle

Közzé tették a Tárki egy tavalyi felmérésének adatait, ami háromezres minta alapján azt próbálta kideríteni, hogy a magyarság szerint melyik kisebbségi csoportból hány százalék él az országban. A liberálisok visítottak az eredménytől, ugyanis az eredmények szerint a magyarok többsége kisebbségben érzi magát az országban. A megkérdezettek 1,4 és 2,1 millió közé tették a cigányság, 1 millióra a zsidóság lélekszámát, és félmillióra becsülték a Magyarországon élő kínai kisebbség számát is. A liberális sajtó szerint ez annak tudható be, hogy a magyarok valamiféle idegenfóbiában szenvednek, és az eredmények nem is valós becslések, hanem sokkal inkább az adott kisebbséggel szembeni ellenszenvet fejezik ki (minél inkább taszítónak tartja a megkérdezett, annál magasabb százalékot mond).
Kiadták tehát az eredményeket, és elhangzott a kijelentés, miszerint a magyarok többsége nincs tisztában a valósággal, ugyanis a fővonalú média szerint nem is annyi cigány, zsidó, kínai, néger és arab él az országban, mint amennyit a magyarok becsültek. A kérdés csak az, hogy ők ezt mi alapján mondják. Mi alapján mondják, hogy nem 2,1 millió cigány és 1 millió zsidó él az országban, mikor a Központi Statisztikai Hivatal több mint tíz éve nem kérdezhet rá az ember származására? Tudniillik, a faji hovatartozás nemcsak érzékeny adatnak minősül, hanem tilos rákérdezni. Érzékeny adatok esetében a felmérés során rá szabad kérdezni, de a megkérdezettnek nem kötelező válaszolnia. A faji hovatartozás ennél súlyosabb kategóriába tartozik, ugyanis arra rá sem szabad kérdezni, eleve be sem kerülhet a kérdések közé. Akkor meg mi alapján jelentik ki, hogy nem annyi cigány és zsidó él az országban, mint amennyit mi gondolunk? Ha nem jelennek meg erre vonatkozóan hiteles adatok, akkor mi alapján jelentenek ki bármit is?
A Magyarországon élő cigány és zsidó kisebbségről egy valamit jelenthetünk ki biztosan: 100%-al többen vannak, mint amennyien normális esetben lennének. Ennél többet nem jelenthetünk ki, mert nincsenek erre vonatkozó hiteles adatok.
Viszont a statisztikai hivatal régebben próbálkozott ilyen adatok nyilvántartásával, és nem véletlen blokkolták a további, ilyen irányú felméréseket. El lehet felejteni, hogy ennek etikai okok lennének a hátterében. A KSH 2001-es mérése alapján akkor 190-ezer cigány élt az országban, a szociológiai kutatások általában fél millió és 1 millió közé teszik a cigányság lélekszámát. A cigány vezetők ennél jóval többről beszélnek. Ha a becslések átlagát vesszük figyelembe és a magyarság demográfiai folyamatát 10%-os cigány lakossággal, a KSH 2001-es mérései alapján vett termékenységi mutatókkal modellezzük, azt az eredményt kapjuk, hogy 15 év elteltével összesen 370 ezer szülőképes korban lévő, nemcigány nő fog élni az országban, vagyis a magyar népességen belül a szülőképes korban lévő nők aránya 80%-al csökken. Ebbe beleszámít a zsidóság és az összes többi bevándorló fajta is, tehát kijelenthetjük, hogy 15 év múlva a magyarság meddővé válik, és az elöregedő, már szülésképtelen magyar nők halálát követően a magyarság megszűnik létezni.
A szociológusok szeretik azt hangoztatni, hogy a magyar lakosság nem fog hirtelen megfogyatkozni. Igen ám, de egy népcsoport demográfiáját nem az határozza meg, hogy hány millió 50 és 100 év közötti lakosa van, hanem hogy mekkora a szülésre biológiailag alkalmas nők aránya az össznépességen belül. A 2001-es adatokat alapul véve a cigány lakosság esetében ez megközelíti a 30%-ot, vagyis a cigányság olyan mértékű népességrobbanás előtt áll, ami – ha nyilvánosságra kerül – csak még tovább erősítené a fővonalú média által szélsőjobboldalinak bélyegzett csoportok támogatottságát. Emiatt tilos a faji hovatartozásról statisztikát készíteni – mert tudják, hogy 15 év elteltével már nincs mitől tartaniuk.
Ebben az állapotban tartanak még nagyon sokan annál a kérdésnél, hogy lehetséges-e a magyarság megmentése demokratikus kereteken belül, négyévente választást tartva, több évig tartó társadalmi vitákkal.
Azt viszont nem árt megemlíteni, hogy se a Jobbik, se más jobboldali szervezet nem számol a kisebbségek olyan magas arányú jelenlétével, mint amit az átlag magyar a lelke mélyén érez. Ezért a magyar lakosság becsléseit a kisebbségek arányáról nem valamiféle előítéletnek, ellenszenvnek, hanem a néplélek mélyéről előtörő, elementáris erejű halálsikolynak kell tekinteni. A Tárki felmérése egy intő jel a magyarságot sarokban tartó erők számára. A materialisták nem számolnak azzal, hogy a magyar néplélek fog immunreakciót indítani a saját fennmaradása érdekében. Ők csak anyagi szinten gondolkoznak, szervezetekkel számolnak, az idegenellenesség erősödésével mint változóval. De ennél sokkal összetettebb folyamatok vannak működésben. Ameddig a néplélek életben van, a magyarság nem fog megsemmisülni. A magyarság még élni akar - és az élet utat fog törni magának. Vagy így - vagy úgy.
Fenyvesi Áron


Egy (egymás mellé) beszélgetés margójára/nemzeti konzultáció
(úgyis divat leveleket írni)
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Miután Ön - vagy inkább feltételezem média-tanácsadói (akik a pártok népszerűsítésén dolgoznak) azt írta, hogy "hozzám fordul", magam is tollat ragadtam. Nem hízelgek magamnak azzal, hogy - mint írja, "az ország dolgában való jelentős döntésekben" valóban számít a véleményemre. De hátha mégis (? - a remény hal meg utoljára) Kezdjük az elején. A "Tisztelt Magyar Polgár!" megszólítás - megbocsásson - nyelvtanilag sem állja meg a helyét, emellett értelmezési és identitás-zavart is okoz. "Polgár" soha nem voltam ,- meglehetősen irritál ez a kifejezés. (még ha "magyar állampolgárt" írt volna.) A "polgárság", - mint olyan - történetéhez tartozik először is,hogy a civis városokban csak férfi lehetett tagja ezen közösségnek. Feltételezem, ezért maradt el a megszólításban a "hölgy", vagy az ilyenkor szokásos "asszonyom" forma. (a polgártársnőt inkább kerüljük) Ahogy látom, a "polgárság" meghatározása mindenkor az illető vagyonához kapcsolódott (lsd. adófizetés) és szorosan kötődött a hivatali címekhez. A megszólításból az tűnik ki számomra, hogy a levelet fogalmazók gondolkodásmódja mindössze a XVII-XVIII. századig terjed (lsd. "társadalmi hierarchia", valamint "burzsoázia" fogalmak) "Emlékszem-e, (kérdezi Ön, illetve az Ön nevében írók) hogy "mi magyarok két éve úgy határoztunk, minden fontos kérdést megbeszélünk egymással, mielőtt döntéseket hozunk". Nem, nem emlékszem miniszterelnök Úr, mert két évvel ezelőtt igen sokan tiltakoztak az új alaptörvény ellen,- miután az Önök pártja nem vette figyelembe a történeti alkotmányt (lsd. Zétényi Zsolt: A történeti alkotmány, Magyarország ősi alkotmánya, "Magyar menedék" kiadó). Tudja kedves Miniszterelnök Úr, a polgárság előtt is léteztek közösségek. Amíg Önök "alkotmányoztak", - az ezt valóban emlékezetükben tartók ott álltak a Parlament előtt a Duna-parton, - valódi köztiszteletben álló emberek vezetésével, - mint a néphagyományunkat kutató és megtartó - az Ön kormánya által a napokban díjazott - Molnár V. József, aki még külön felhívást is intézett a részt venni szándékozókhoz azon felszólítással, hogy "nem vagyunk kukaburogatók". (A 2006-os eseményekre való célzást és ennek folyományait most inkább kihagyom. Indulat, elkeseredettség, politikai provokáció, sodródás, probléma-megoldási módozatok, lsd. "forradalom",- lehet válogatni,- látásmód és hatalmi- élethelyzet függvénye a vélemény megfogalmazása) Határoztak két évvel ezelőtt a szociális biztonságról? Ennek ellenkezőjéről tanuskodnak a tények a lakosság általános elszegényedésében, a nyugdíjasok éhezésében, a számlafizetések elmaradásában, a gazdák kifosztásában (amit a "közbiztonságot" ellátók szinte tétlenül tűrnek). A nyugdíjasok helyzetének javításáról döntöttek két évvel ezelőtt? Legyen szíves soroljon erre példákat. Befagyasztották a rezsiköltségeket? Ön már vezette ennek az országnak a kormányát. Közlöm Önnel, hogy 1989-ben egy 48 nm-es lakás rezsije mindösszesen 23oo,-Ft volt. Ma ugyanennek a lakásnak a rezsiköltsége mintegy 73 ezer forint. Beszéljünk az inflációról? A mesterségesen gerjesztett inflációról vagy arról, hogy a multik az elmúlt 2o évben szívlapáttal hordták ki a hasznot az országból? Ugyan miért van, hogy tőlünk néhány száz km-rel nyugatabbra nyoma sincs az inflációnak? Segélyt kínálnak a tartósan munkanélkülieknek? Segélyt pl. úgy "nem osztanak", hogy meg sem kérdezik az azért folyamodó nevét. (nem, nem a hosszú sorokban az ablak előtt "segélyt kapókra" gondolok) Munkalehetőséget kínál? Hova és mikor mehetnek azok a tömegek dolgozni ,- pl. hétfőtől - akikre Ön nem gondol? Amikor Önt újra megbízták a kormány vezetésével, egymillió új munkahelyet ígért. Van egy mondás: "olyan szegény én sem vagyok, hogy ígérni ne tudjak". Miniszterelnök Úr, adok egy ötletet (már sikerült többet megvalósulni látni pártok jelszavaként, - tudja, amikor élére állnak annak, amit nem tudnak kezelni). Igen, "kezelni", mert Önök csak abban tudnak gondolkodni, hogy "politikusként" létezzenek. Elfelejtették, hogy emberként születtek, emberi életre és ezért vesztették el a kapcsolatukat a valósággal, a mindennapokkal. Miniszterelnök Úr, az a tíz-egynéhány millió magyar (vagyunk még annyian?) nem testőrökkel, páncélozott autóval járja az utakat. Emlékszem, - talán l5 éve(?) felhívást intéztek a politikusokhoz, próbáljanak megélni minimálbérből. Három román (!) politikus vállalta ezt. Buszon jártak dolgozni és kis lakásokban éltek. Pár hónap múlva feladták. Ön vezetője ennek az országnak? Tudja, mit jelent vezetni? Olyan emberek a vezetők, akiket egy közösség választ. Ön szerint ez az ország egy közösség? Nem uram, itt nem "polgárok" élnek.
Itt azok maradékai élnek, akiket az önök által támogatott körökben leszólnak, kigúnyolnak, hagyományaikat minden módon eltörölni igyekeznek, kultúrájukat pocskondiázzák, történelmüket meghamisítják - és ezeket még "akadémiai" szinten fizetik is. Gondoljon csak az esedékes finnugorista konferenciára. Ó igen. A politikai érdek. Erről van szó tisztelt miniszterelnök úr. Kiszabadítottak többszázezer családot a devizahitel csapdájából? Józan ésszel senki nem vállal hitelt olyan körülmények között, ami ebben az országban volt és van. (csak kényszerből és kilátástalanságból) Mindamellett a hírek csak a kommandósokkal telerakott kilakoltatási eljárásokról szólnak, gázspray-vel spékelve. Az elkeseredettek kiugranak lakásuk ablakán. Miről beszél Ön? Gazdasági döntéseket kell hozni a magyar munkahelyek érdekében? Megbocsásson, Ön az elmúlt 2o évben valódi nyitottságot mutatott azon közgazdászok felé, akik mulasztás nélkül adták nyilvánosan is a tanácsaikat? Szakemberekről beszélek miniszterelnök úr. Kell-e tovább minimálbér-emelés? Emlékszik Ön arra a tanulmányra, amit a "bér-kiáramlásról" írt az Ön egykori ellenlábasa? A politikusok bérlistája közkézen forog. A közpénzen fizetett politikusoké. Amikor felveszik a fizetésüket a munkájukért, eszükbe jut a "bérkiáramlás" kifejezés? Tudatában van Ön jelenleg is "liberális" gondolkodásmódjának? A kifejezés jakobinus, szabadkőműves voltának? Miniszterelnök Úr, nem elég hangoztatni a "szabadság, egyenlőség, testvériség" jelszavait,- főként nem akkor, amikor az amögötti valóságtartalmak is egészen mást mutatnak. Gondolok itt az eladósodott Franciaországra és a forradalomból hasznot húzókra. Miniszterelnök úr, a jelszavak világának vége. Ezt látja egész Európa (ha még létezik egyáltalán olyan). Az ideológiáknak leáldoztak. Nem lehet az embereket becsapni zászlókkal. Túlélési szinten küzdünk. A fiatalok elhelyezkedésében tanácstalan? Azokra gondol, akik tömegével hagyták/hagyják el az országot, hogy talpon tudjanak maradni? Amikor Ön volt fiatal, mi volt a helyzet? Az Ön fiatalkorában t. miniszterelnök úr, u.n. "létszámstop volt érvényben", ez azt jelentette, hogy sehová nem vettek fel senkit dolgozni. Amellett pedig -okosan (!) -hoztak egy ellenkező érvényű döntést, nevezetesen a "kmk" -közveszélyes munkakerülés- intézményét. Tehát "mégis" fel kellett venni az embereket dolgozni. Csak épp munka nem volt. Mondvacsinált munkahelyek voltak, valós munkavégzés helyett. Olvasom, hogy Ön épp a szakmunkásképzést preferálja (mindeddig ez még nemigen szerepelt zászlókon), megjegyzést téve az értelmiségre. (ennek motívációja előttem ismeretlen). Hozzátenném azonban egy neves közgazdászprofesszor megjegyzését:
"diplomások balra, értelmiségiek jobbra". - Mielőtt ez további ideológiai vitákhoz vezetne, azt is mondta, "van néhány százezer ember ebben az országban, aki gondolkodik". Tisztelt Miniszterelnök Úr. Ha én meghagyom az e-mail címemet, a postafiókomat valószínűleg elárasztják az önt körülvevő - hasonlóan a s(S)oros utód-egyetemeken nevelkedett - tanácsadók által írt ötletelők és "megvalósítók". Tudja, nem az a baj, - bár igen meghatározó-, ki, milyen alapokat választ magának. Úgy hívják ezt, hogy "fundamentum." (Gondolom, beszédírói ezt a kifejezést is felhasználják majd következő kampányukkor) Nos, erre a fundamentumra épül a szerkezet. A szerkezeti elemeket még csak-csak ki lehet cserélni az idő folyamán,- igen kevesen vannak, akik képesek másik fundamentumra építeni. Úgy hívják ezt, hogy "belátás". Az egyetlen pedig, amihez az embernek igazodnia kell, a "lelkiismeret". Emlékszik, ki vezette be a tesztlapokat? Tudatában van annak, hogy a statisztikát kik találták ki? Hova vezetnek az előre gyártott kérdések "a", "b", "c" válaszai? Emberéletek valóságának meg nem értéséhez. A valódi kommunikáció hiányához. Ön nem beszélget miniszterelnök úr, - és az ön környezetében élők sem. Elfelejtettek beszélgetni azokkal, akikkel kellett volna. Ez az újabb - igen sokba kerülő kampány- véleményem szerint nem szolgál mást, mint pártja népszerűségét emelő újabb választási fogást. Amennyiben valódi tanácstalanságot jelent, akkor gondoljon a fundamentumra. Végezetül már csak egy dologban szeretnék véleményt kérni Öntől. Pár évvel korábban születtem, mint Ön. Valahogy nem volt sajátom a pártokban való gondolkodás. Mindamellett igyekeztem megőrizni egyfajta nyitott, konstruktív gondolkodásmódot. Ön egyszer azt mondta szülővárosában - sajnos nem lehettem jelen,- hogy "valóban, akik nem örököltek szüleikől legalább egy lakást vagy egy zöldséges standot-, azoknak igen nehéz boldogulniuk. Mostanára miniszterelnök úr, ezek az emberek, - tudniillik akiknek nincs "vagyoni helyzetük",- csak túlélő mindennapjaik, elfáradtak. Belefáradtak a jelszavakba. Az Ön egyik közvetlen tanácsadója - történetesen szociológia-órai diáktársam - pár éve azt mondta egy "beszédében", - a Budai Várban(!): "most válik zsellérré a magyarság saját hazájában"..... Jó hír ez Önöknek? Tudja, az emberek többségét Simon Peres nevetős szavai foglalkoztatják, aki arra célzott, nem kell háborúval elfoglalniuk egy országot,- elég azt gazdaságilag kisajátítani. Folyamatként. Hosszú évek alatt. Nemcsak a mi országunkat említette. Bocsánat, Hazánkat. Tudja, gondoljon a "lelkiismeretre". Arra pl. amikor Ön bátorította ezeket a befektetőket. Gondoljon a hazai vállalkozások tömegeinek tönkrejutására. És most Ön tanácsot kér? Kitől? Ön szerint maradtak, akikkel beszélgetni tudna? Ha igen, sürgősen forduljon hozzájuk. Egy tanácsot adok: ne az előregyártott gondolkodásmódot tükröző tesztlapot nyomja a kezükbe. Ne nézze az óráját, mert az Ön - és munkatársai - által kiszabott "idő" fogalma nem azonos a valódi időfogalommal. "A dolgoknak ugyanis megvan a maguk ideje." Az idő, mint eseménysor, szubjektív időfogalom, halmazelmélettől és a hétköznapi belátástól nagymértékben eltérő feltételrendszerrel...tudja, a tartam érzéke függ az életkortól és főként az események jelentőségétől. Tudja, a fény meg annak természete. Hullám is részecske is, potens. Omnipotens. A megnyilvánult és a megnyilvánulatlan. De gondolom, nem kereste a dimenziókulcsot. Béres Erika volt rádiós hírszerkesztő,hírolvasó (5 éve munkanélküli, poliszból menekülő) (nemzetihirhalo)

Hatalmas károk a mezőgazdaságban

Nem volt elég a mezőgazdaságnak, főleg a gyümölcsösöknek a tavaszi fagy, most itt a másik ítéletidő, pusztító forróság. A virágzási időben beköszöntött tavaszi fagy, mikor is volt mínusz nyolc fok is, a gyümölcstermést erősen megtépázta. Bolti áron a meggy például 700-800 forint is volt, olyan rossz volt az idei termés. Megsínylette a cseresznye, a barack is.
Aztán az érés beindulásával beköszöntött a kánikula. De nem amolyan egyszerű módon, hanem nyugodtan mondhatjuk, hogy ítéletidő. Télen a mínusz 20 fok, tavasszal az áradásos esőkre jelenthetjük ki, hogy ítéletidő, most a majd 40 fokos hőségre. A növények nehezen bírják a hatalmas meleget, a búza hozama sokkal kisebb, a növények kisebbek, a magok szintúgy, a minősége is rosszabb. A kukorica is elmarad messze a tavalyi hozamtól. A baromfitenyésztők is gondokról beszélnek, a csibetelepek hiába szellőztetnek, a hatalmas épületekben elviselhetetlen a hőség. Az állományban sokkal nagyobb, 10-15 százalékos az elhullás, ami drágulást fog okozni.
A zöldségtermelőknek akár jól jöhetne a jelenlegi hőség, de csak ott, ahol lehet locsolni. A locsolás nélküli területeken a növények egyszerűen kiégnek, az ilyen termelőknél jelentős az anyagi kár.
A mezőgazdaságban már most több százmilliárdos kiesésről beszélnek.
Pár apró tanács a háztáji zöldségesekhez:
Ilyen rekkenő hőségben locsolni kell. Néha még éjszaka is olyan meleg volt, hogy a növény levelére akkor sem volt ajánlatos locsolni. Ilyenkor a locsolás kissé nehézkesebb dolog, a kisebb, háztáji kertekben kivitelezhető. Kapával húzzunk egy árkot a növény köré úgy, hogy a gyökere ne sérüljön. Ezek után öntsük fel az árkot, és temessük vissza. Locsoláskor ugyanis a víz a talaj kapillárisain szívódik fel, és a melegben ugyanott ki is párolog. A locsolás utáni talajmozgatással ezeket a kapillárisokat megtörjük, és nehezebben tud kipárologni. Sorban ültetett növényeknél a sorközben tudjuk ugyanígy meglocsolni. Ajánlatos ilyenkor hetente egyszer kétszer tápsózni. A jó minőségű tápsó nem vegyi anyag! Nyugodtan használhatjuk, erősödik tőle a növény, és pótol sok kipárolgott anyagot is. Annyira nem drága dolog.
Jó szolgálatot tehet a raschel háló is. Amikor a nap nagyon tűzi a növényeinket, nyugodtan pár leszúrt karóra, vagy meghajtott PVC csőre akasszunk raschel hálót. Főleg a déli időben jöhet jól. Alatta tud járni a levegő, és valamelyest csökkenti a tűző napot. Évekig használható, ha vigyázunk rá. Mezőgazdasági boltokban kapható, 1,2 méter széles és 50 méter hosszú darab 3-4 ezer forint. A 3,6-os ára a szélessége miatt magasabb, 9000 forint körüli. Ellenben ha tartós a kánikula, a tűző nap, akkor a gyümölcsöt, zöldségkerteket mentheti meg.
Vigyázat, a fákat csak módjával locsoljuk. A barack túllocsolás miatt ledobja a gyümölcsöket. Az alma pedig ha hirtelen kap vizet, megduzzadnak a termések, és ilyenkor az ágak erősödése nem tudja követni a hirtelen növekedést és letörnek. A körte szintúgy. Egyszóval a gyümölcsösben csak módjával a vízzel, édesanyám tanácsa szerint két naponta egy vödör víz a fa tövéhez. Kútvízzel jó locsolni, de a zöldségekhez általában mi előbb hordókba kiengedjük, hogy ne a jéghideg vizet kapja a növény. Csapról nem túl szerencsés locsolni. Egyrészt nagyon drága, másrészről az agyonklórozott víz sem túl jó, a növények csak vegetálnak tőle.
A növényeink azonban meghálálják a gondoskodást!
Kemény Gábor

Otthon

Boldog, aki a napi feladatokat a szeretet fáradozásává teszi, mert kötelessége kiváltsággá válik. Boldog, aki megjavítja a zoknikat, a játékokat és az összetört szíveket, mert megértése az emberiség balzsama. Boldog, aki nevetéssel és mosollyal szolgál minden étkezésnél, mert a jóság áldása lesz az övé. Boldog, aki megőrzi a keresztyén otthon szentségét, mert ez a szent bizalom megkoronázza őt méltósággal.

Teljes titokban épült meg a Balaton alatti Luxusbunker

Teljes titokban épült meg a Balaton alatti Luxusbunker Több milliárd dolláros éjszaka lesz december 21.
A Wikileaks-en megjelent 5013 oldalas titkos dokumentumból kiderült, hogy a NASA Magyarországot választotta a 7 emeletes földalatti Luxusbunker megépítésének helyéül.
A Balaton alatt megépített Luxusbunker bejárata Siófoktól 11km-re található és a legnagyobb része a Balaton alatt terül el.
A földalatti luxusszálló a december 21.-i világvége "eseményre" épült meg. A tervek még 2007. nyarán készültek el és 2011. szeptemberében teljes titokban adták át, az első befektetők már be is költöztek saját lakosztályukba.
Az épület a legnagyobb erejű földrengésnek is ellen áll valamint különleges burkolata mindenféle becsapódást meggától.
A mintegy 65,000 befogadóképességű épületben található több üzlethelyiség, mozi, kaszinó, éttermek, uszoda sőt egyes tervek szerint egy kissebb vidámparkot is építettek bele.
"A világnak vége lesz, de te túlélheted..."
- Kelly James

A Maják által megjósolt világvége idén december 21.-én jön el (esőnap nincs). A világ minden felén több hatalmas föld alatti bunkert hoztak létre ahol a világ politikusait, hírességeit fogják elszállásolni.
Ezen kívül bárki foglalhat szállást a december 21.-i éjszakára azonban mintegy 1,2 milliárd usa dollárt kell érte kifizetni, igaz ezért az árért már szeptember 1-től megszállhatunk és minden szolgáltatást korlátlanul igénybevehetünk.
A NASA megerősítette az infórmációt a föld alatti bunkerek létezéséről és levelükben elmondták, hogy a Balaton alatti földréteg kifejezetten alkalmas volt a bunker megépítésére, azonban mivel kiderült a bunker létezése és pontos helye ezért megerősítették a biztonsági szolgálatot.
Szerkesztőségünk megpróbálta megkeresni a bejáratot azonban a Siófok-Kiliti határán levő erdős területen a Magyar Honvédség katonái utunkat álták és nem engedtek be a területre.
A NASA megkért minden Magyar államplogárt, hogy ne essenek pánikba, a Balatont nyugodtan látogassák a gondosan kivitelezett és megépített luxusbunker nem okozott és nem okozhat károkat sem a környezetben sem az itt élőkben. És megígérték, hogy minden nap a Balaton aljáról a felszínre fognak küldeni egy hatalmas kedvezményt nyújtó kupont amelyet a Kuponhalász fog kihalászni és meghirdetni a www.kuponhalasz.hu oldalon.
A www.kuponhalasz.hu munkatársai megerősítették az információt és hozzátették, hogy az első kupont már megtalálták és mindenki számára közzétették, ingyenesen letölthető kupon formájában.

Forrás:

http://kuponhalasz.hu/luxusbunker/belfold/2012/titkos_bunker_a_balaton_alatt.html
--
Parádi Katalin