2012. július 10., kedd

Teljes titokban épült meg a Balaton alatti Luxusbunker

Teljes titokban épült meg a Balaton alatti Luxusbunker Több milliárd dolláros éjszaka lesz december 21.
A Wikileaks-en megjelent 5013 oldalas titkos dokumentumból kiderült, hogy a NASA Magyarországot választotta a 7 emeletes földalatti Luxusbunker megépítésének helyéül.
A Balaton alatt megépített Luxusbunker bejárata Siófoktól 11km-re található és a legnagyobb része a Balaton alatt terül el.
A földalatti luxusszálló a december 21.-i világvége "eseményre" épült meg. A tervek még 2007. nyarán készültek el és 2011. szeptemberében teljes titokban adták át, az első befektetők már be is költöztek saját lakosztályukba.
Az épület a legnagyobb erejű földrengésnek is ellen áll valamint különleges burkolata mindenféle becsapódást meggától.
A mintegy 65,000 befogadóképességű épületben található több üzlethelyiség, mozi, kaszinó, éttermek, uszoda sőt egyes tervek szerint egy kissebb vidámparkot is építettek bele.
"A világnak vége lesz, de te túlélheted..."
- Kelly James

A Maják által megjósolt világvége idén december 21.-én jön el (esőnap nincs). A világ minden felén több hatalmas föld alatti bunkert hoztak létre ahol a világ politikusait, hírességeit fogják elszállásolni.
Ezen kívül bárki foglalhat szállást a december 21.-i éjszakára azonban mintegy 1,2 milliárd usa dollárt kell érte kifizetni, igaz ezért az árért már szeptember 1-től megszállhatunk és minden szolgáltatást korlátlanul igénybevehetünk.
A NASA megerősítette az infórmációt a föld alatti bunkerek létezéséről és levelükben elmondták, hogy a Balaton alatti földréteg kifejezetten alkalmas volt a bunker megépítésére, azonban mivel kiderült a bunker létezése és pontos helye ezért megerősítették a biztonsági szolgálatot.
Szerkesztőségünk megpróbálta megkeresni a bejáratot azonban a Siófok-Kiliti határán levő erdős területen a Magyar Honvédség katonái utunkat álták és nem engedtek be a területre.
A NASA megkért minden Magyar államplogárt, hogy ne essenek pánikba, a Balatont nyugodtan látogassák a gondosan kivitelezett és megépített luxusbunker nem okozott és nem okozhat károkat sem a környezetben sem az itt élőkben. És megígérték, hogy minden nap a Balaton aljáról a felszínre fognak küldeni egy hatalmas kedvezményt nyújtó kupont amelyet a Kuponhalász fog kihalászni és meghirdetni a www.kuponhalasz.hu oldalon.
A www.kuponhalasz.hu munkatársai megerősítették az információt és hozzátették, hogy az első kupont már megtalálták és mindenki számára közzétették, ingyenesen letölthető kupon formájában.

Forrás:

http://kuponhalasz.hu/luxusbunker/belfold/2012/titkos_bunker_a_balaton_alatt.html
--
Parádi Katalin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése