2012. július 10., kedd

Vallás-világháború?

Az emberiség válaszút előtt áll, szembesül a döntés kérdésével: befogadja a világegyetem álmát, és azt a tényt, hogy különleges és megvan a potenciálja részévé válni, vagy megadja magát a halálmániás uralmi elit ragadozóinak, melyek tönkreteszik a fajt, és korlátozzák az elmét. Vallási fanatikusok akarják elhozni az Armageddont. Ez részben igaz is a követőkre, végrehajtókra és a majmolóikra, de a "fekete arisztokrácia" legfelsőbb irányításása számára csak morzsák, amiket hűséges baromfiaik elé szórnak (akik megeszik és megvesznek tőle).
A "nagy népirtás" forgatókönyve adott. Ha filmen látnánk az USA és Izrael erőlködését a Harmadik Világháború kirobbantása érdekében, a rendezéstől függően akár vígjáték is lehetne ez a végjáték. De a valóság nem film. Amerikában most tervezik az új helyzetet a Közel-Keleten, és ehhez szükség van egy megfelelően alkalmas politikai provokációra.

1941-ben az amerikai vezetés bizonyított módon tudott a Pearl Harbor ellen tervezett japán támadásról, de nem tett semmit, hogy megelőzze, mert szükség volt a Japán elleni háborúra. Valójában a jelenlegi konstelláció a Perzsa-öbölben nagyon jól összehasonlítható a megelőző időszak japánok Pearl Harbor elleni támadásának előkészítésével, amiért Roosevelt, a Rockefellerek bábja, mindent megtett hatalma megtartása érdekében. Ő növelte a Japán elleni nyomást, amit az összes nyersanyagokat érintő szankciókkal fokoztak elviselhetetlenné. Ez egy egyértelmű összesküvés részét képezte, ahogy most Izrael Irán elleni acsarkodása is. A pattanásig feszített húrhoz hasonló Közel-Keleti feszült helyzet várhatóan rádióaktív sivataggá változtatja a térséget, amit az orosz Wojennoje Obosrenije katonai portál is jelez, idézve Aviv Kohavit, az izraeli hírszerzés főnökét, aki azt állítja, hogy Irán több, mint 4 tonna alacsony, és 100 kg magas dúsítású uránnal rendelkezik (100%-os tisztaságú U-235-ből 23 kg, Pu-239 5,6 kg a kritikus tömeg, vagyis egy futball labda nagyságú).
Meglátása szerint ez fogja tönkretenni Izrael gazdaságát, nukleáris sivataggá változtatva a térséget. Mivel zsidó mondja, gondolhatnánk arra is, hogy szokásos zsidó hazugság, de Khamenei ajatollah kijelentése is elgondolkodtató: "Izrael elpusztul 9 perc alatt" (Ennek az időpontnak a közeledtéről tudni fogunk, mert az X-edik 550.000 zsidó menekült transzport és pereputtyuk fogja elárasztani Magyarországot, legalábbis a kiadott 13 millió magyar TB-kártya alapján).

Az amerikai hadihajókat szándékosan állítják az iráni partok közelébe, hogy elérje őket egy iráni rakéta. Az iráni agresszió "áldozatául esett" hajók indokot teremthetnek az USA belépésére a háborúba.
A vallási rizsa nagyjából úgy szól, hogy az Armageddon fogja lehetővé tenni "Nagy Izrael" megalakítását, beteljesítve az állítólagos bibliai próféciákat, de a terv mögött végső soron a Rothschildok állnak. Az "ötletet" a gyanútlan izraelieknek szánják, akiket a jelenlegi kormány "ágyútölteléknek" kíván használni.

Ez feltételezi az oszthatatlan területnek kijelölt Erec Izraelt, és magában foglalja bővülésre a zsidó szuverenitás egész területét a Jordán folyóig és Libanon, Szíria, Egyiptom és Irak egyes területeire is. A mézesmadzag szerint sietve felépítenék a jeruzsálemi templomot, és az összes nem zsidó teljesíthetné Ovadia Yosef befolyásos rabbi hagymázas álmát: "a nem-zsidók csak nekünk szolgálni születtek, ha nem, akkor nincs helyük ebben a világban - csak akkor van, ha szolgálják Izrael népét".

Ovadia Yosef szellemi mentora a Sasz vallási fundamentalista pártnak, amely szefárd zsidó. Yosef nagy vallási vezetőnek tekinthető Izraelben. A Sasz párt tagja, a koalíciós kormánynak, és több százezer követője van. Yosef nyilatkozatát, egy volt izraeli főrabbi idézte a Jerusalem Postban.
Persze Netanjahu is tett hasonló területi terjeszkedést kilátásba helyező nyilatkozatot, amikor kijelentette "nem lesz többé Libanon a térképen". Ha megnézzük az ENSZ Biztonsági Tanácsa által felsorolt 388 megsértését a libanoni légtérnek, akkor világosnak kell lennie, hogy Izrael azt tervezi, hogy Libanont bedarálja Assad bukása után.

Végeredményben, a háborúnak szeretnének vallási színezetet adni, bár nem szokták kihangsúlyozni, hogy Izrael lakosságának 90%-a kazár-zsidó, vagyis genetikailag nem zsidó. A "maradék" többsége vér szerint is zsidó, és a háborúban "veszteséglistára" fog kerülni, de az Erec Israel (Nagy Izrael) ígéretével fanatizálhatók.

A Top 8-as listába viszont több megváltónak kell megküzdenie egymással "hívein keresztül". A sátánista fekete arisztokrácia szabadkőművesei az Antrikrisztusra, a Sátánra voksolnak. A hinduk Kalki Avatar eljövetelére, a buddhisták befutója Meitreya az eljövendő buddha. A párszik Sossiosht várják, míg a síták szerint ayatollah tudja képviselni megfelelően őket. Az iszlám elkötelezettjei szerint Mohamed Próféta utódjaként Mahdi, a világ ura jelenik meg. A zsidók a "Messiasch" várják, amíg a keresztények szerényen csak Krisztus második eljövetelét, de semmi újabb megváltót.

A valóság viszont túlmutat a vallásháborúkon. Igazából semmi közük hozzá, mivel csak egy kislétszámú réteg követel mindent magának. Tavaly már írtam az "Angolszász misszió" általam értelmezett okairól, céljáról és forgatókönyvéről. A Közel-Keleten elindítandó világháború elkerülhetetlenül át fog csapni nukleáris háborúba, ami nem csak helyileg, de globálisan is elpusztítja az emberi civilizációt. Nem kétséges, hogy Irán, ha rendelkezik atomfegyverekkel, használni is fogja végveszélyben, de Izrael biztos, ha "9 perc" alatt lerombolják, ahogy Khamenei állítja. A túlélésre nemhogy a Georgiai gránittömbökre felvésett 500 millió embernek, hanem csak néhány százezernek van esélye, de legalább két generációnak a föld alatt, ha kibírja a bolygó kérge a nukleáris robbanásokat. Ez a háború már nem a fosszilis energiahordozókért indul, hanem az emberiség kiirtásáért, és ilyenkor a magukat mások fölé emelőkről mindig Kesztner Rezső elhíresült mondása jut az eszembe: "Szegény zsidó nem kell Izraelbe". Gátlástalan fosztogató, rablógyilkos gazemberek lennének az emberiség kiválasztott túlélői?
Az "új embertípus" előállítását célzó kísérletek már megtették első lépéseiket egy kitenyésztett faj létrehozása felé. Ha Ráma és Atlantisz 10500-12500 évvel korábbi múltbéli háborúja kényszerítette ki Afrika néhány ezer éves múlttal rendelkező népeinek kitenyésztését, az intő példa már adott...
Tulok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése