2012. május 12., szombat

Krisztus tanítása

Róma megengedte alattvalóinak, hogy bármilyen vallásos eszmét követhettek, ha az nem gyengítette a császár iránti hűségüket. Róma azonban nem készült föl arra a vadonatúj gondolatra, hogy egy gyermek születik egy jászolban, majd fölnevekedik egy ácsműhelyben, és ő a menny királyi fejedelme, maga Isten Fia. Ez megrengette Rómát alapjaiban. Tiberius napjaiban tízezer rabszolgát öltek meg azr arénában egyetlen bemutatón, és jött egy új vallás, amely állította, hogyminden emberi élet szent Isten előtt, és még a királyok is felelősek a koldusokért. Ez a forradalmi gondolat Betlehemből indult el, és lerázta a királyokat trónjaikról.

A magyar honvédség jelenlegi helyzete

Hende Csaba honvédelmi miniszter 2012.05.11-én megjelent hetivalasz.hu oldalnak adott interjújában nemmel válaszolt azzal kapcsolatban, hogy alkalmas lenne-e megvédeni a magyar hazát a honvédség.
Nincs nyilvántartás a hadra fogható emberekről, mert a sorkatonaság megszüntetésével "eltűntek" a nyilvántartások is. A lekonzervált technikáinkból senki nem tudja, hogy egyáltalán mennyi működik vagy, hogy egyáltalán léteznek-e. A Grippenek szépek és jók, csak fegyverzet kellene hozzájuk, mert azt elfelejtettek hozzájuk rendelni (légtérellenőrzésen kívül nem nagyon jók semmire, persze a rep-napokon jól mutatnak). A NATO nem azért van, hogy bennünket megvédjen, viszont nem néznek minket semmibe, csak azért nem vágnak ki minket a NATO-ból, mert mi vagyunk a déli "határvonaluk" a balkán felé. Egyébként sem szólnak bele két NATO tagország vitájába (pl. MO-Szlovákia). Évek óta nem teljesítjük az előírt minimumot sem!
Magyarországnak nincs légvédelme, mikor anno berepült egy izraeli felderítő gép a légtérbe, a honvédség tudta meg utoljára. Alakulatoknál nincs semmi, se lőszer, sem üzemanyag. A katonáink rendkívül alulfizetettek, Magyarország büntetést is fizet a NATO-nak, mert nem éri el a katonák bére a NATO színvonalat.
Változtatni lehetne mindenen, csak akarni kellene, a korrupt elitet le kellene váltani! A Gripen gépeket annyiért béreljük, hogy az amerikaiak átadtak volna érte F-18-asokat. Ilyenkor a laikusok jönnek olyannal, hogy fenntartás, meg őrzés sok pénzt felemészt. A jenkik felajánlottak még nekünk rengeteg ruhát, amit a rendszerből kivontak, az sem kellett nekünk, mint ahogy a brazilok által felajánlott C-130-as szállító gépek. A szárazföldi erőink katasztrofális helyzetben vannak, a légierőről nem beszélnénk (szinte nulla, amit pilótáink repülnek, ehhez is Kanadába kell kiutazniuk, mert nálunk nincs kerozin). A románoknak jók voltak a német Leopard tankok, mert nekünk nem kellett. Nem véletlenül van a HUMINT központ is Romániában, például ők mindent gyártanak, amit csak tudnak: lőszerek, fegyverek. Ha valamely szomszédos ország megtámadna minket, gond nélkül nyomulnának előre az ország szívébe, mert meg sem tudnánk őket állítani. A szlovén határt néhány óráig tudnánk csak tartani, feltéve ha minden katona itthon van és minden erőnket összedobnánk (ezt egy tábornok mondta). A jelenlegi 2012-es katonai költségvetésből 26 milliárd forint hiányzik.
Sajnos ez a keserves valóság, jobb hadsereget kellene felállítani az országnak! Nem minden pénz kérdése. Például nem dátumhoz kellene kötni a katonák öltözködését, hanem időjáráshoz, csak legyen egységes például század szinten. Nem kellene a katonáknak étkezést biztosítani, hanem az erre szánt összeget utalvány formájában kifizetni, így az étkezdét sem kellene fenntartani, kevesebbet tudnának zsebbe rakni, a felajánlott fegyvereket el kellene fogadni. Ha ingyen nem fogadjuk el a fegyvereket, akkor pénzért miért is vennénk?
X.Y.

Az otthonvédelem nem alku tárgya!

"Egy kis csatát már megnyertünk" - ezzel a mondattal küldte át egy bajtárs, az otthonvédő csoportunk munkájával kapcsolatban azt a cikket, mely arról szól, hogy az adósság egy bizonyos részét elengedik azoknak az adósoknak, akik nem gördítenek akadályt a kilakoltatás útjába. Azóta megtudtuk, hogy ez nem egy nagyon komoly összeg, egy ház esetén 50 és 100 ezer forint közötti tételről van szó."
Azonban azt a tényt leszögezzük, hogy ez nem csupán a jól ismert „nesze semmi fogd meg jól”, itt megint cionista megvezetésről van szó. A szándékosan lebutított emberek számára egy olyan méz a madzagra, amitől nem veszik észre, hogy amikor az akasztásra mennek, tiltakozás helyett már a kötelet is ők viszik maguknak.
A valódi mögöttes szándék az, hogy a fideszes rezsim, miközben segítőkésznek mutatja magát, aközben a sokszorosát zsebeli be, méghozzá problémamentesen, ingó- és ingatlan vagyonok ingyenes megszerzésével. Ráadásul arról meg nem beszélnek, hogy a megmaradó hiteltartozás (a teljes és mesterségesen feltornázott tartozás nagyobbik része) az bizony az adós nyakában marad, akiből immár büntethető hajléktalant gyártottak. Tehát igazi rabszolgává tették. A rabszolgával pedig, mint tudjuk, a rabszolgatartó azt tehet, amit akar.
Persze csak a rabszolgalázadásig!
Viszont! a Bajtársunk által átküldött cikknek nem az a lényege, hogy mennyi az összeg, hanem az, hogy rákényszerítettük őket a megalkuvásra. Aki átlát a szitán, az jól tudja, ez egy utolsó próbálkozás, ezzel kezdődik az alkudozás.
A hatalmi fellépésnek különböző lépcsői, fokozatai vannak. Megpróbálták megfélemlíteni embereinket. Amit mi nem reklámozunk csak a reklámellenállók, tagjainkat folyamatosan rendelik a rendőrségre, munkahelyeik főnökeit, szomszédokat, munkatársakat keresnek meg, citálnak a rendőrségre, csak azért, hogy ezen keresztül tagjainkra nyomást gyakoroljanak. Most üzenjük a kedves illetékeseknek, teljesen felesleges, sokkal többe kerül ez nekik, mint amennyi eredményt hoz. Persze ezt már ők is felmérték, a látványos követése tagjainknak (hogy tudja is, hogy követik) sem vezet semmi eredményre. Aztán jöttek a lefizetési kísérletek, a hirtelen felajánlott jól fizető munkahelyek. Ez sikert hozott talán két ember esetében, de ők menjenek csak, ezzel bizonyították, hogy elhivatottságuk nem elég erős (ettől még lehetnek jó emberek, és jó családfők is, de akaratunk ide kevés volt).
Aztán jött a nyílt fellépés tagjaink ellen, erőszakos akciók mikor a kilakoltatások ellen közelharcot kellett vívni nem egy esetben. Tagjaink kiemelt célpontok voltak minden esetben, történt is nem egy atrocitás. De a hatalomnak fel kellett mérnie, ez csak olaj a tűzre. Minden reklám, piárfogás ellenére az ország egy hatalmas szelete jól tudja, a baj egyre jobban összesodorja a népeket. Összefogás, melyet a tagjaink elleni fellépések generálnak.
Nincs más hátra, alkudozni kell. Persze nem tagjainkkal, velük nem lehet, erre már rájöttek. Most magukat az adósokat célozták meg.
Csakhogy ezzel sem fogtok semmit elérni, mert ez nem alkudozási alap. Egy ember családjának egyetlen lakóhelye az egyetlen biztos pontja. Ha ezt feladja, azzal feladja az egész életét, a jelenét, és legfőképpen a jövőjét.
Ezt akarják kiváltani 50 000 forinttal?
Minden jó, és minden rossz intézkedés lehet kétélű fegyver. Egy új adó is hozhat a konyhára, de szíthatja is az indulatokat. A most bevezetett illetve elfogadott új adónemek már nem adók, ezek kifejezetten sarcok (csak a telefonadót említeném, ami az én esetemben 16 százalékos adóemelés, a percdíjakat terhelő ÁFA mellett). Ez azt jelenti, és az egész folyamatból ezt mérhetjük fel, szívóskodni tudnak, ott tesznek be, ahol akarnak, kiküldhetnek rendőröket a helyszínekre, de a mindennapok felörlő csatáira, a nap nap után állandóan, könyörtelenül és megállás nélkül folyó háborúra már nincs erő. Mindenhol betesznek egymásnak is, ott is ellenségbe ütközhetnek, ahol a legkevésbé számítanak rá. Nincs pénz, amit csak lehetett, már elherdáltak.
11 milliárdot szeretnének az IMF-től, de kérdem én, mi az a 11 milliárd? Gyurcsányék 24 milliárdja úgy eltűnt, mintha nem is lett volna. Az államcsőd nagyon is közeli, a rendszer bedőlés elvi szinten bármikor bekövetkezhet. Azt is tudni kell, hogy az ország a valós gazdasági teljesítménye alapján, már régen összeomlott, és a csőd már valójában régen bekövetkezett. A rendszer fennállását csak az szolgálja egyedül, hogy a magyarok nem akarják elfogadni egy összeomlással járó kellemetlenségeket, inkább igyekeznek infúzión tartani egy hullát. Egy agyhalottat, aki még lélegzik a lélegeztető gép miatt, valójában már régen meghalt.
Otthonvédő csoportunk ezzel valóban megnyert egy kis csatát. Rákényszerítette a hatalmat az utolsó fokozat kijátszására. Egyezkedne. Csakhogy tudnia kell azt is, nemcsak a megfélemlítésnek vannak fokozatai, hanem az ellenállásnak is. Ezzel feljebb lépett egy szinttel, mert a nép felmérte, igenis szívós kitartó ellenállással ki lehet kényszeríteni dolgokat. A civil társadalom eddig nem mérte fel, ha összefog, az mekkora erő. Idáig csak a buzik, a szellemi rokkantak és degeneráltak (béke menete) fogtak össze, hogy parányi kis létszámuk nagyobbnak látszódjon (mint a macska, aki felborzolja a szőrét, hogy nagyobbnak látszódjon, de csak akkor, amikor rettenetesen be van tojva) De ha a nép, a civil társadalom megkapja az első impulzusokat arra, hogy lehet eredményt elérni, akkor ő is rá fog kapcsolni.
Most a valódi szakszervezeteken áll a következő lépés, hogy elkezdjék a civil szervezéseket. De jól vigyázzanak, ahogy megírtuk, most már nem lehet tartani a markot az ellenfeleknél, most már a lefizetés szóba sem jöhet, mert saját tagjaitok tépnek ízekre. Másrészről a civil szerveződések, amelyek csak akkor érhetnek el eredményt, ha egy rendző elv mentén kezdenek összedolgozni.
Mi a jövőnk.info szerkesztősége büszkék vagyunk Otthonvédő Csoportunkra, és a Fehér Kéményseprőkre egyaránt. Komoly munkát végeztek el, és úgy, hogy közben saját vagyonunk szinte teljesen ráment. Teljesítményük példaértékű, és erőt fog adni azoknak, akik az eredmények láttán felmérték, igenis van értelme küzdeni a dolgokért, és főleg van értelme összefogni!
Az Isten tartsa meg őket erőben, egészségben és további sikereket a csapatoknak!
Kemény Gábor