2013. április 9., kedd

A holokauszt bomba

Máris vita kérdése, hogy az izraeli kudarcok és kétségbeesés vezetett-e egy új, re-revizionista holokauszt meghatározáshoz az ésszerű és racionális arányokon túl. Két új tanulmány jelent meg a közelmúltban a világon. Egy, a Holocaust Memorial Museum részéről, ami az európai zsidóságot az 1939-es időszakban 40-50 millió létszámmal, 20 millió Holokauszt áldozattal említi, és egy másik, John Hopkins részéről, amely ellentétes a rajnai kazár hipotézissel (Dr. Eran Elhaik, "A hiányzó láncszem a zsidó európai származásból": Department of Mental Health, Johns Hopkins University Bloomberg School of Public Health, McKusick-Nathans Institute of Medicine genetic, Johns Hopkins University School of Medicine).

A másik, Johns Hopkins által, a Haaretz izraeli hírcsatornán megtalált jelentés szerint: "A zsidók különböző csoportjai a mai világban közös genetikai eredetűek. Az általunk említett csoportok igen heterogének és kizárólag vallási úton kapcsolódnak ... az európai zsidók genomja egy mozaikeleme az ősi népeknek és eredete nagyrészt kazár."

És ha már két tanulmányt megemlítünk, legyen egy harmadik is, az előző kettő által nem említett adatokat tartalmazó: "Az Amerikai Zsidó Évkönyv /5702/ 1941. szeptember 22-től 1942. szeptember 22-ig, 43. kötet, amelyet Philadelphia-ban adott ki a The Jewish Publication Society of America (Amerikai Zsidó Kiadó Társaság), a 666. oldalon közli, hogy a legnagyobb náci terjeszkedés után egészen Oroszországig, beleszámítva a Németországban maradt zsidókat is, a Németországnak alárendelt Európában, 1941-ben 3.110.722 zsidó volt. Kérdés: hogyan lehetett a 3.110.722 zsidóból 6 milliót elpusztítani?
Ezekből a zsidókból még mindig maradt annyi, hogy közvetlenül a háború után több mint 2 millió kivándoroljon Palesztinába, és ott létrehozza az Izrael nevű államot.
A zsidó fajelmélet az összes többi fajelmélet modelljét képezi, egy ideológia, amely arra szolgál, hogy igazolja a különböző népek feletti uralmat. Az Ószövetség betű szerinti értelmezése ugyanazoknak a mészárlásoknak az elkövetéséhez vezet, amelyeket Josué végrehajtott." [Idézet Roger Garaudy, Az Izraeli politikát megalapozó mítoszok című, már magyar nyelven is megjelent könyvéből.]

Az első tanulmány felsorol 14 millió új zsidó holokauszt halálozást, míg a másik által közzétett adatok, a világ egyik legtekintélyesebb intézményének jelentése. Változó tények, így a világ holokauszt megszállottjai állnak szemben a talánnyal: 6 millió a 20 millióhoz. Ha Johns Hopkins helyesen értelmezi, a "zsidó faj" elpusztult. A végtelennek tűnő sort politikai és PR baklövések kísérik. Izrael elhagyta a nyilvános ellenőrzést az Egyesült Államokban is, ahol már úgy vélte, hogy az árvízszerű propaganda örökké működni fog.

Újra felülvizsgálnak a "revizionisták"

Izrael úgy döntött, hogy minden kockára téve, elárasztva a médiát hatalmas, a holokauszt teljesen új és teljesen újradokumentált változatával, amely még a saját, előző verziójához készült, hogy létrehozzon egy új "holokauszt revizionista" irányzatot az arányokhoz. A napokban a New York Times, és az NBC News közölte Eric Lichtblau (világoskék német) bejelentését "felfedezéséről", ami nem csak ezer új koncentrációs táborról szólt Európában, hanem hozzá legkevesebb több millió új áldozatról is, az előző, elfogadott 6 millió helyett.

A felfedezés egybeesik a közelgő AIPAC egyezmény megtárgyalásával Washingtonban, és remélik, hogy a szikra megújított felháborodása hatására a nemzetek elutasíthatják az Izraelt érő etnikai tisztogatási és az apartheid politika vádját. A New York Times szerint: "A kutatók katalógusában 42,500 gettót és náci tábort említenek egész Európában, melyek felölelik a német-kontrollos területeket, Franciaország, Oroszország és Németország Hitler brutális, 1933-1945-ös uralma alatt. A projekt vezető szerkesztői Geoffrey Megargee és Dean Martin becslése szerint, 15 - 20 millió ember halt meg ...
Mivel igen sok egyéni tábor és gettó korábban is ismert volt, csak fragmentáltan, régió-régió alapján kerestek, de a kutatók adatai szerint a mintegy 400 közreműködő már dokumentálja a teljes skálát, az első alkalommal megmutatva, hol találhatók, hogyan működtek, és mi volt a céljuk."
Az új kutatás, akár "42.000 "haláltábort" is megjelöl, és az "elgázosítottak" végösszege jelenleg megközelíti a 20 millió zsidót, több mint 400%-át a becsült teljes számnak (az Amerikai Zsidó Évkönyv adataihoz képest 640%-ot). Ezen Európában már abban az időben is elképedtek a történészek.

"Nem tudjuk, hogyan tudnánk?

Ezek az "eredmények", teljes újra írják a történelmet. Ez az új változat, messze túlszárnyalja a legvadabb álmainkat (rémálmokat) a "revizionista történészek" részéről. Szükség lesz a jogszabályok újraírására szerte a világon, a szubvencionált "holokauszt professzorok" teljes átnevelésére, és több száz új holokauszt emlékhely létrehozására.

Minden tankönyvet a világon el kell égetni!

Ezenkívül, amellett, hogy több száz tudóst és aktivistát börtönbe zártak a világ "holokausztot tagadói" közül, a bűncselekmény tényét vitatja a hivatalosan szankcionált "6 millió halott", a bűncselekményt elkövető több tucat nemzet, és azok, akik továbbra is a régi "6 milliós" számot tagadják vagy megtagadják.
Új emlékművek építése, az új táblák elpusztítják a régieket, amivel meg kell kezdeni skálát, amely jó indulás Európa feldúlt gazdaságainak újjáépítéséhez. A tudósok Európa-szerte, matematikusok, fizikusok, statisztikusok, dolgozó művészek, tervezők és építészek feladata emlékművek létrehozása, a 42,000 új "haláltábor" emlékére.

Ez különösen nehéz lesz, a korábbi "haláltáborok" esetében, mint Dachau és Auschwitz, amelyeknél már a korábban jegyzett halálesetek számát is drasztikusan csökkentették. Egyes létesítményekben a haláleseteket mind zsidóknak tulajdonították, pedig a foglyok között sok volt az orosz, lengyel, és nagyrészt a cigány, vagy politikai fogoly. Így nem csak a jóváírás, de a legfeljebb 20 millió zsidó halála is kihívást jelent. A tudományos konklávé, a holokauszt statisztikák átírása is várhatóan évekbe telik. A felülvizsgálat, a jelenlegi megállapítások kombinált elemzése, a háború utáni népességi-adatok, megjelenítik az európai zsidó kisebbséget, hogy valójában mekkora volt. Tény, lehet hogy sokan voltak, mert mostanában is egyre több zsidót látni Európában, mint németet vagy franciát.

Genom anomália

A Johns Hopkins tanulmánya szerint, Dr. Elhaik bemutatja a "kétélű kardot" a kihívásokkal, a teljes leleplezését a mitológiai "zsidó genom" állítólagos "jogi alapjaira" hivatkozást, és a bibliai indoklást a palesztinai földfoglalásról, így Elhaik még az "antiszemitizmus" kifejezés használatát is támadja azokra vonatkozóan, akik ellenzik az izraeli politikát.
A tanulmányok azt mutatják, mindössze 2% palesztinai zsidó származik bármilyen szemita vérből, így az "antiszemita" megbélyegzést csak akkor lehet alkalmazni, és csak azokkal szemben, akik fellépnek a palesztin nép ellen.

Ez teszi a legtöbb izraeli zsidó "antiszemita".

"Minden tisztességest kritizálni, bizarr és új összeesküvés", ami azt jelentette, hogy adjon új lendületet az, amit Professzor Norman Finkelstein úgynevezett "holokauszt ipar", anélkül, hogy egy "szélesebb ecsettel" hamisan elfednék.
Ha összehasonlítjuk a tanulmányok eredetét, és nem csak a szláv népek faji eredetét, közvetlen párhuzamok is megtalálhatók a Johns Hopkins tanulmányban. A tanulmány az emberi genomban megmutatja, hogy nem csak egy kis különbség van a "zsidó vérű" velencei "pénz váltó", és egy viking herceg között.
Az évszázados üldöztetés, hogy mint "Krisztus gyilkosokat" támadják a zsidókat, nagyrészükre, vagyis a kazár-zsidókra alaptalan, mert a faji jellemzőik már ismertek.
Mint látható első pillantásra is, számos európai zsidó mutat közel-keleti eredetet, de sokkal kevesebb mutat közvetlen kapcsolatot a nyakkendős üldözéssel és a vallási alakok első századi gyilkosságaival.

A holokauszt ballon

Mint már megvitatták, az izraeli kudarcok és a kétségbeesés, egy új "re-revizionista holokauszthoz" vezetett, ami az ésszerű és racionális arányok túl mutat esetlegesen. Egy héttel ezelőtt, Szaúd-Arábia és az Egyesült Arab Emírségek bejelentették, hogy milliárdokért vásároltak német fegyvereket annak érdekében, hogy megvédjék Izraelt Irántól.
Náluk már régóta alap, hogy Izrael Amerika "legjobb barátja" a Közel-Keleten. Most azt kellene látnunk, hogy Izrael ezek szerint így Szaúd-Arábia legjobb barátja is?
Együtt az Egyesült Arab Emírségek, és ha hozzátesszük Törökországot, Bahreint, Katart és más országokat, ahol kíméletlenül leverték az "Arab Tavasz" demokratikus rendszerért tüntetőit, megkérdezhető, mi folyik itt?

Mennyit és mióta kell már hazudni? Az Egyesült Nemzetek szavazása megerősíti a palesztinok szuverenitását és eltávolít minden jogi alapot az izraeli megszállást és betelepülést illetően. A Johns Hopkins tanulmányból akár kitörölhető bármely bibliai állítás is. Gyakorlatilag sem zsidók akik letelepedtek "Izraelnben", mert még nyomokban sincs egy szemernyi szemita vér sem a megszállókban.
És ide tartozik egy kisebb publicitást kapott "katasztrófa" említése is, a jelenlegi "Purim" ünneplés, ahol a zsidó gyerekek ünnepelték a 9/11 terrortámadásokat izraeli győzelemként, felrobbantva a mitológiát, megmutatva kik az igazi terroristák.

Dr. Kevin Barrett egy Press TV-s cikke írja: "Több mint 11 éve, Izrael már vadul ünnepli a 9/11 sikerét. Az Amerikai Egyesült Államok helyzetkezelésével szemben a legfrissebb példa: az izraeli gyerekek nemrég felöltöztek, mint az égő Twin Towers, kompletten, robbanó repülőgépekkel, hogy megünnepeljék a zsidó ünnepet, melynek neve Purim bizarr".

Két katasztrófa következett be, Izrael nem tudta blokkolni Obama elnök újraválasztását és Izrael nem tudta megakadályozni Chuck Hagel védelmi miniszter kinevezését. Elismerték, hogy "Izrael ellensége" most két vagy három vezető amerikai hivatal, így csak John Kerry államtitkár az izraeli helyettesítő. Sőt, a legutóbbi tárgyalások Iránnal, az "5 +1" hatásköröket hozta magával. A horizontális megállapodás kezd visszagördülni a felismeréshez, a legalább részben békés aspektusához az iráni atomenergia-programnak. Ez lehet jó jel, nem csak katasztrófa Izrael számára, de végre hasznosságot mutat a sok machináció, interferencia, Szíria, Törökország és az Erdogan kontroll, mint a "kéz báb", és az iraki terrortámadás levezénylésével kapcsolatban. Talán egy új, még inkább felfújt holokauszt, ezúttal már 100 millió halottal "kápráztatja el" a világot.

(Meg kell jegyezni, hogy az ENSZ Emberi Jogi Bizottsága támogatja a szabad HOLOKAUSZT KUTATÁST! Az ENSZ Emberjogi Bizottsága 102. ülésén Genfben került sor az Emberjogi Egyezmény kötelező érvényű határozatának kihirdetésére 2011. 11-29 között § 49, CCPR/C/GC/34).
Nincs olyan szerencsénk, hogy kipusztulnának, sokkal inkább ők pusztítják a világot!!!!
Annyira óhajtják a holokausztot, még meg fogják kapni, mert nem csak nekünk, de a világnak is elege van ebből a sok gazságból!
A holokauszt egy törvény által előírt igazság, ami nem állja ki a nyilvános vitát!!!!!!!

Bizonyíthatunk mi amit csak akarunk, csak a saját hazugságaikat jelentetik meg a médiában, az igazság meg elsikkad. Tudjuk néhányan, de a tömegekhez nem ér el.
Olyan mérhetetlen vehemenciával fröcsögik tele a világot a hazugságaikkal, hogy a békességet keresők inkább rájuk hagyják. És ez a baj! Vérszemet kapva még több aljas hazugságot kreálva fényezik magukat és gyalázzák azokat akik ellent mernek mondani.
Istenem, szabadítsd meg tőlük a világot, hogy az élhető legyen, ne rágja e féreg faj az emberiség testét-lelkét!!!
ASUMHARI

Európa, amit mi szeretünk, de mások gyűlölnek