2010. november 4., csütörtök

Kadarkúti Égi üzenetek -81. Égi üzenetek - Jézus: "Jöjjön el a Te országod......"

ÉGI ÜZENET 2010.11.03.
Jézus: Jöjjön el a te országod…
Jézus: Drága engesztelő Gyermekeim! Ne féljetek, Én vagyok a ti Üdvözítőtök, Jézus Krisztus. Köszönöm, hogy újra eljöttetek engesztelni, lelkeket menteni és tanításainkat meghallgatni. Ma a „Miatyánk” második kérésével foglalkozunk: „Jöjjön el a te országod!”
Ez a kifejezés, hogy „Isten országa” többféle fogalmat jelent, de elsősorban a Mennyországot. Egy életből vett példával szeretném bevezetni. Jutka és Anna régi jó barátnők, de a sors messzire sodorta őket egymástól. Valamikor osztálytársak voltak, egy padban ültek és együtt jártak hittanórára is. Anna itthon talált munkahelyet és alapított családot, Jutka egy távoli városban talált férjre és munkára. Eleinte leveleztek, de már évek óta interneten tartják a kapcsolatot. Anna meghívta barátnőjét néhány napra. Nagy öröm volt a találkozás, felébredtek bennük a régi szép élmények. Sokat beszélgettek magukról, gyermekeikről, férjükről, sikereikről. És mikor Anna felhozta, hogy holnap vasárnap, szentmisére fognak menni, Jutka csodálkozva kérdezte:
- Te még mindig vallásos vagy? Na hallod, én úgy elszakadtam Istentől, hogy még a Miatyánkra sem emlékszem. Van egy mondat benne, amit a legkevésbé sem tudok elfogadni: „Jöjjön el a te országod!” Én bizony nem hiszek semmiféle Mennyországban. Anna így válaszol:
- „Kár, pedig sokminden azt bizonyítja, hogy igenis van Mennyország. A földön csak vágyakozunk a boldogság után, de nem érjük el, pedig Isten boldogságra teremtett minket. Kell, hogy legyen egy hely, ahol ez a vágy beteljesedik. Így van ez az igazság utáni vággyal is. Annyi igazságtalan, méltánytalan dolog történik velünk az életben. Kell, hogy valahol ezekért kárpótlást kapjunk.
- Az igaz -mondja Jutka- ,hogy ebben az életben nincs teljes boldogság és igazság, de engem az vigasztal, hogy célokat tűzök ki magam elé, és ha ezeket elérem, akkor már van értelme az életemnek és nincs szükségem egy elképzelt Mennyországra.
- Ha nem lenne Mennyország – válaszol Anna – akkor világos, hogy csak földi céljaid vannak. Dehát nézzük sorba. Lehet célod a meggazdagodás? Hiszen bármennyi pénzt, házat, autót, aranyat összegyűjtesz, halálod után a veszekedő örökösökre hagyod. Vagy lehet célod a földi élvezet? Minél többet habzsolsz belőle, annál jobban megcsömörlesz tőle. Vagy lehet célod a hírnév? Bármilyen híres leszel, pár évtized múlva már senki nem gondol rád. És mikor sehol nem találod a földön a célodat, akkor fölemeled szemedet a földi életen túlra és rájössz, hogy azért nem találod, mert nem erre a földre teremtett az Isten, hanem az örök életre. Jutkám! Ugye mennyi szeretetlenség, bántás, betegség, fájdalom ér téged is a földön? Hidd el, van egy hely, ahol csak tökéletes szeretet, béke, öröm kárpótol minden rosszért, amit itt átéltél.
Drága Engesztelőim! Hogy ebben az életből vett példában Jutkát sikerült-e meggyőzni vagy nem, az már nem tartozik ide, de ti mélyen hisztek a valóságban, hogy ha a Miatyánkban így imádkoztok, akkor a valóban létező Mennyországra gondoltok. De ez a 2. kérés az Új világ eljövetelét jelenti, a kívánságotokat, hogy elérkezzen ez a csodálatos földi Paradicsom. Ez a Büntetés végén, tehát a 3 napos sötétség után fog bekövetkezni. Ti, akik az Égiek oltalma alatt túlélitek a katasztrófákat, háborúkat, járványokat és a természetfeletti büntetéseket, kiléptek házaitokból, és ámulva szemlélitek a teljesen átalakult, megtisztult Földet. Gyönyörű zöld, virágokkal tarkított a fű. De a fű és a virág, a gyümölcsfák nem akármilyenek, hanem egyaránt égiek és földiek. A gyümölcsök épek, egészségesek és zamatosak. A levegő üde és tiszta. A patakok, folyók, tavak és tengerek kristálytisztán csillognak és átlátszóak. A hegyeket vadregényes erdők borítják csobogó patakokkal. Eleinte nem lesz sok ember, de egymásra találnak. Növényi anyagokból házakat készítenek maguknak. Nincs bennük irigység, harag, rosszindulat, a bűn eltűnt az emberekből. Mindenki szívében Isten áll első helyen. Jézus Krisztus lesz a királyotok és köztetek fog élni. Nem lesz szomorúság, betegség, bánat, öregség, halál. Az emberek sohasem ismert szeretetben és békében fognak élni. Általánosan elfogadott állapot lesz a szentségi házasság. A házastársak hűségesek lesznek egymáshoz, és elfogadják az Istenáldást, ezért minden családban több gyermek lesz. Újra megtelik a Föld emberekkel. Egyre nagyobb házakat építenek, fejlődik a technika és nő a életszínvonal. Nem lesz pénz, nem lesznek bankok. Az emberek az anyagi javakat cserélgetni fogják egymás között. állatok is lesznek, de csak azért, hogy az embernek segítsenek és kedves ragaszkodásukkal örömet okozzanak. A vadállatok olyan szelídek lesznek, hogy még a kisgyermekek is játszhatnak velük. Ennél részletesebben nem mesélem el nektek az Új Világot, már így is túl sokat mondtam. Sok mindent titokban tartok előttetek, hogy maradjon meglepetés is.
Azzal, hogy a Miatyánkban kéritek: „Jöjjön el a te országod”, nemcsak a Mennyország és az Új Világ után kívánkoztok, hanem Utánam is. Ugyanis Isten Országa Én is lehetek, tehát Krisztus, akinek az eljövetelét minden nap kívánjátok. Ha Én vagyok a ti feltámadásotok, mivel Bennem fogtok feltámadni, értelmezhettek Engem úgy is, hogy Én vagyok az Isten Országa, hiszen Bennem fogtok uralkodni. Tulajdonképpen Isten Országa az Én emberré válásommal már el is érkezett. Megnyilvánul ez az ördögűzéseimben, gyógyításaimban és hatalmat sugárzó tanításaimban, különösen a Hegyi Beszéd 8 boldogságban. Az Én életemben valósággá lett, amit a régi próféták jövendöltek, mert Lukács feljegyzései szerint: „Boldog a szem, mely látja, amit ti láttok. Bizony mondom nektek, hogy sok próféta és király akarta látni, amit ti láttok és nem látta, hallani, amit ti hallotok és nem hallotta!” Bizony, kedves Engesztelőim ti sem láthattatok Engem és hallhattatok, de az evangéliumból megismerhettek és elhihetitek Nekem, hogy az Én dicső életemmel már itt a Földön megkezdődött Isten országa.
Drága Gyermekeim eddig azt fejtegettem nektek, hogy a Miatyánknak ez a legfontosabb kérése: „Jöjjön el a Te Országod”, jelenti a Mennyország, az Új Világ és az Irántam való vágyakozást. Már csak egy van hátra, amit kértek ezzel: hogy jöjjön el Isten országa minden ember szívébe. Isten Országa csak a megtérés által tud minden szívbe behatolni. Akinek van szeme, látása, füle, hallása, hogy felfogja a Jézusban – Bennem - megvalósuló Isten Országát, az már szívébe engedte Isten Országát.
Drága Kicsinyeim! Először azon gondolkozzatok el, benne van-e a ti szívetekben Isten Országa? Ő uralkodik ott egyedül? Ő a Király bennetek? Nem a gyermeketek, unokátok, a férjetek, a feleségetek, valamelyik lelkitestvéretek, szenvedélyetek, hobbitok, a munkátok foglalja el a helyét? Mert addig nincs szívetekben Isten Országa. Vagy esetleg még mindig tele vagytok gonddal, aggodalommal szeretteitek, egészségetek vagy anyagi problémáitok miatt? Mert ha így van, tehát nem tudtok Istenre hagyatkozni, mint pici gyermek anyjára, akkor még mindig nincs szívetekben Isten Országa.
Ha első helyre tesztek bennünket a Szentháromságot, belétek költözik a Mennyország. Én a ti szerető Jézusotok megkérem Édesanyámat, aki Mellettem áll, hogy haladjon végig közöttetek és fogjon kezébe Engem, mint kicsi Jézust és az én gyermeki szívemet helyezze bele bensőtökben. Tárjátok ki szíveteket, hogy az Én kicsi bizalommal teli szívemmel teljes gyermeki ráhagyatkozással tölthesselek fel benneteket, azzal a gyengéd, szelíd ráhagyatkozással, mellyel Én bíztam magamat mindig Édesanyámra.
Megáldalak benneteket Isten Országa iránti forró vágyakozással az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.