2013. május 26., vasárnap

Ángyán: maffiacsaládok nevezik ki a kormánytagokat

Nem a portással állapodtam meg -- mondta egy fórumon Ángyán József ,fideszes országgyűlési képviselő miközben az Orbán kézjegyével ellátott programot emelte a magasba. Mint fogalmazott „döbbenet", amikor összehasonlítja az ember a történteket azzal, ami a kormányprogramban van, amit a vidékstratégiában hirdettek.

A fórumon Ángyán beszélt arról is, hogy a korrupciónak egy új szintje alakult ki. Már nem a nokiás dobozok mennek, hanem a „nagyok" beteszik az embereiket döntéshozó pozícióba, annak az a dolga, hogy intézze az ügyeket. Ahol nagyobb kasszák vannak, ott nem csak az embere van bent, hanem biztonság kedvéért van egy tartótisztje is a döntéshozónak. Aki viszi az utasítást, és hozza az információkat, és vigyáz a kezére, hogy jó helyen írja alá. Szerinte egy 70 fős kormányból 8-10 tagot nevezhet meg a miniszterelnök, a többit a „maffiacsaládok" nevezik meg.

Ángyán József kigyűjtötte azt is, hogy kik „rabolják ki" a közös kasszát, hová kerül az agrártámogatások nagy része. Elmondása szerint a 6 legnagyobb érdekeltséghez összesen 13,9 milliárd forint került, miközben a 300 ezer embert érintő tanyafejlesztési programra csak nagy harcok árán sikerült kiharcolni 1 milliárd forintot. A legtöbb agrártámogatást Csányi Sándor érdekeltsége (3,969 milliárd forint), Nyerges Zsolt érdekeltsége (3,739 milliárd), és Leisztinger Tamás érdekeltsége (2,676 milliárd) kapta. Ángyán szerint egy egységes hálózatról van szó, melyet „maffiacsaládok" működtetnek. A volt agrárállamtitkár szerint a „libatolvaj" Bajnai Gordon is maffiózó.

Megoldatlan marad a cigánygyilkosságok háttere

A 2008-2009-es cigánygyilkosságok négy elkövetője közül háromra életfogytig tartó szabadságvesztést kért az ügyész, a Budapest Környéki Törvényszéken tartott szerdai tárgyaláson. A magyar titkosszolgálathoz bekötött negyedik társukról nem szól a híradás.
A vádbeszéd után a sértetti képviselők a nyomozás kapcsán elkövetett (tegyük hozzá, gyaníthatóan szándékos) hibákról és a társadalom felelősségéről beszéltek.
Csak a leglényegesebb dologról nem esett szó: a gyilkosságok hátteréről. Gondolkodó ember számára az elejétől nyilvánvaló volt, a büntetőeljárás során pedig többször megerősítést nyert, hogy a négy fős csoport csupán a végrehajtó szerv volt. Mögöttük lapultak, és a hiányos eljárásnak köszönhetően lapulnak továbbra is a valódi felelősök, a megbízók, a kitervelők, a háttérben dolgozó bábjátékosok. A fekete terepjáróval, a pénzzel, és a kapcsolatokkal, melyek segítségével hosszasan késleltették az elkövetők elfogását. Az, hogy erről már szó sem esik, megerősíti azt a feltételezést, hogy titkosszolgálati (feltételezhetően izraeli vagy amerikai, a kettő egykutya) érdekeltségek álltak a cselekmények mögött.
A hazai titkosszolgálatok aktáit pedig nyilván szintén életfogytig titkosítják.
Juhász Pál

Katie Teague filmje arról,hogy milyen hatással van a pénz az életünkre,kapcsolatainkra,mindennapjainkra. Hogyan változtathatunk a pénz hatalmán, hogyan válhat újra egyszerűen

Tudatos gyermeknevelés

A Magyarság megmentéséről beszélgető emberekben a leggyakrabban felmerülő megoldás megmentésünkre a gyermek születések számának növelése, vélik ezzel megoldódna a probléma.
A Magyarság megmentéséről elmélkedők, viszont másként értelmezik ezt a lehetőséget, döntse el mindenki maga melyikkel él, hisz az Isten szabad akaratot adott minden embernek.
Mi volna a másik lehetőség, ha nem a népesség számának növelése több gyermek vállalás árán.
A tudatos gyermeknevelés!
A tudatos gyermeknevelés nem más mint az, hogy csemeténk felnevelését nem bízzuk másra mint pl. oktatási rendszerünkre, a médiára, erkölcstelen divatirányzatokra, videó játékokra. Sokáig sorolhatnánk mik azok a behatások amiken felnőnek gyermekeink, mert a szülők elfoglalt, terheltek és sokszor érdektelenek, nem utolsó sorban buták a tudatos neveléshez, helyettük a rendszer cselekszik, rabszolgára van szükség, tehát rabszolga nevelő programok kellenek, ami ma rá illik a nagy átlagra.
Akkor, hogyan is csináljuk?
Elsősorban saját magunktól kell megkövetelni amit a gyermekeinkkel szeretnénk valóra váltani. Nem állíthatunk elé olyan feladatokat amit mi sem tennénk meg, tisztába kell lennünk a helyes történelemmel. A gyermek fizikai fejlődését is saját kézbe kell venni, a helyes táplálkozást is csak akkor követelhetjük meg ha mi is betartjuk. Ez csak pár dolog amivel a túlélési esélyüket növeljük, mégis tőlünk számtalan kutató munkát és tanulást igényel, hisz már minket is helytelenül neveltek, ezt nem adhatjuk tovább, hanem elit felnőtteket kell kinevelnünk akik, keresztények , tudatosak, motiváltak, okosak, egészségesek, megfelelő ismeretekkel rendelkeznek, bár kisebb létszámban de ténylegesen Magyarok, nem csak Magyarországon élő állampolgárok.
Nem azt akarom mondani írásommal, hogy még kevesebb gyermeket vállaljunk, hanem amennyit kaptunk az Úr Isten segedelmével, azt tudatosan neveljük fel, ne bízzuk a rendszerre hisz az hamis egy jó ideje. Még nincs veszve semmi, figyeljünk oda hogy ne a rendszer rabszolgáit neveljük fel szeretett sarjainkban, hanem a Magyarság és a világosság feltámasztóit.
Ez az igazi küldetés, hisz életre szóló és magasztos.
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Hidvégi Szabolcs


680 ezer munkahellyel - nem kevesebb



680 ezer ember munkavállalását segítette a kormány az első negyedévben. Közölte Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának szóvivője szerdán Szentkirályon. A szóvivő ezzel a kormány munkahelyvédelmi akcióját méltatta, melynek célja az volt, hogy segítse a munkahelyek - megtartását.
Az ígért munkahelyteremtés helyett tehát képesek eredményként tapsoltatni a semmit. Mert a nem plusz, nem mínusz, az bizony semmi.
Bányai Péter

Privatizálják a Margitszigetet?

Elveszik a XIII. kerületi önkormányzattól és különálló fővárosi hatáskörbe utalják a Margitszigetet. A főváros által kidolgozott szabályozási terv felparcellázza a szigetet, ahol öt, különálló telket hoznának létre a főbb létesítmények elhelyezkedése alapján.
Hiába nem ejt szót róla senki, nyilvánvaló, hogy Margitsziget kapcsán privatizációs előkészületek zajlanak. A nyugati egyetemeken beszervezett, '89-es "rendszerváltó" garnitúra továbbra sem képes tanulni a hibákból, ráadásul több mint két évtized után még mindig ugyanazokkal a módszerekkel dolgoznak. A Margitszigetet azért parcellázzák fel, mert így a főváros tovább lophatja a költségvetést, a fővárosra lehet hárítani az önkormányzatokat kormányzó tolvajok által felvett hiteleket, az elhibázott, veszteséges projekteket. Megtehetik, mert ezúttal van miből fizetni anélkül is, hogy a tömegközlekedés leállása fenyegetne. Miután felparcellázták a Margit-szigetet, a létesítményeket már egyesével is el lehet adni, ha a főváros két lopás közt mozdítható pénz híján marad.
Hogy azt követően mi épül majd az új tulajdonos által eldózerolt fürdő vagy a többi, veszteségesnek nyilvánított létesítmény helyén? Azt már nem az állam vagy az önkormányzat, hanem az új tulajdonos, a "befektető" fogja eldönteni. Akár újabb zsidó lakóparkot is fel lehet húzni a főváros szívében, vagy úgy ahogy van, betonfallal elkeríteni a lejárót, ha a sziget már úgyis magánterület. A rendezési tervet készítő főépítész szavai szerint a Dózsa-tenisztstadion helyén egyébként is épülni fog valami, ami magántulajdonban hatékonyabban kivitelezhető. Csak nem egy újabb izraeli lakópark? Ha a romok helyére már került egy lakópark, amit hatalmas nyereséggel eladtak a frissen érkezett "gazdag vevőknek", akkor miért ne lehetne ledózerolni minden mást a szigeten, és oda is jókora nyereséget hozó befektetéseket tenni, majd eladni az egészet? Mi akadályozná ezt meg? A 2014-es választás?
Majd ha az egész szigetet elprivatizálták, akár a Margit-hidat is el lehetne adni jó áron, mert a befektető által szedett hídadó nagy bevételt hozhat és megmentheti a csődközelben lévő önkormányzatot! Majd buta politikai hazugságnak lehet nyilvánítani az egészet, ahogyan Tarlós szokta.
Az önkormányzatok adósságát egyféleképpen lehet felszámolni: ha még időben felszámoljuk azokat a személyeket, akik az adósságot csinálják (majd a biztonság kedvéért a páholytársakat is, nehogy véletlen a helyükre üljön valaki). Ez az állam felelőssége lenne - az állam pedig láthatóan semmit nem kezd azokkal a személyekkel, akik a település "jobban eladhatóságáért" hitelt hitelre halmoznak. A helyzet változásért kiált!
Fenyvesi Áron