2013. május 26., vasárnap

Tudatos gyermeknevelés

A Magyarság megmentéséről beszélgető emberekben a leggyakrabban felmerülő megoldás megmentésünkre a gyermek születések számának növelése, vélik ezzel megoldódna a probléma.
A Magyarság megmentéséről elmélkedők, viszont másként értelmezik ezt a lehetőséget, döntse el mindenki maga melyikkel él, hisz az Isten szabad akaratot adott minden embernek.
Mi volna a másik lehetőség, ha nem a népesség számának növelése több gyermek vállalás árán.
A tudatos gyermeknevelés!
A tudatos gyermeknevelés nem más mint az, hogy csemeténk felnevelését nem bízzuk másra mint pl. oktatási rendszerünkre, a médiára, erkölcstelen divatirányzatokra, videó játékokra. Sokáig sorolhatnánk mik azok a behatások amiken felnőnek gyermekeink, mert a szülők elfoglalt, terheltek és sokszor érdektelenek, nem utolsó sorban buták a tudatos neveléshez, helyettük a rendszer cselekszik, rabszolgára van szükség, tehát rabszolga nevelő programok kellenek, ami ma rá illik a nagy átlagra.
Akkor, hogyan is csináljuk?
Elsősorban saját magunktól kell megkövetelni amit a gyermekeinkkel szeretnénk valóra váltani. Nem állíthatunk elé olyan feladatokat amit mi sem tennénk meg, tisztába kell lennünk a helyes történelemmel. A gyermek fizikai fejlődését is saját kézbe kell venni, a helyes táplálkozást is csak akkor követelhetjük meg ha mi is betartjuk. Ez csak pár dolog amivel a túlélési esélyüket növeljük, mégis tőlünk számtalan kutató munkát és tanulást igényel, hisz már minket is helytelenül neveltek, ezt nem adhatjuk tovább, hanem elit felnőtteket kell kinevelnünk akik, keresztények , tudatosak, motiváltak, okosak, egészségesek, megfelelő ismeretekkel rendelkeznek, bár kisebb létszámban de ténylegesen Magyarok, nem csak Magyarországon élő állampolgárok.
Nem azt akarom mondani írásommal, hogy még kevesebb gyermeket vállaljunk, hanem amennyit kaptunk az Úr Isten segedelmével, azt tudatosan neveljük fel, ne bízzuk a rendszerre hisz az hamis egy jó ideje. Még nincs veszve semmi, figyeljünk oda hogy ne a rendszer rabszolgáit neveljük fel szeretett sarjainkban, hanem a Magyarság és a világosság feltámasztóit.
Ez az igazi küldetés, hisz életre szóló és magasztos.
Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Hidvégi Szabolcs


680 ezer munkahellyel - nem kevesebb



680 ezer ember munkavállalását segítette a kormány az első negyedévben. Közölte Zsigó Róbert, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának szóvivője szerdán Szentkirályon. A szóvivő ezzel a kormány munkahelyvédelmi akcióját méltatta, melynek célja az volt, hogy segítse a munkahelyek - megtartását.
Az ígért munkahelyteremtés helyett tehát képesek eredményként tapsoltatni a semmit. Mert a nem plusz, nem mínusz, az bizony semmi.
Bányai Péter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése