2011. július 28., csütörtök

Kadarkúti Égi Üzenetek 112. Szentlélek: „Hiszem a test feltámadását.” (Hiszekegy)

ÉGI ÜZENET
2011. július 27.
Szentlélek: „Hiszem a test feltámadását.” (Hiszekegy)

Szentlélek: Drága Engesztelő Gyermekeim! Ne féljetek, Én vagyok Szentlélek Isten, a harmadik isteni személy. Szeretettől lángoló szavaimmal meg akarom érinteni fogékony szíveteket. Ma a „Hiszekegyből” a test feltámadásáról akarlak tanítani benneteket.
Az emberiség történetében a legmegrendítőbb és legnagyobb szabású esemény lesz az utolsó napon a feltámadás és az utolsó ítélet. Feltámadásotokba vetett hit szerint az embereket két csoportba lehet osztani, akik tervben, vágyban, végső célban tökéletesen elütnek egymástól és egymással összekeveredve élnek. Az egyik csoportban vannak, akik hiszik Krisztus feltámadását és saját feltámadásukat, a másik és nagyobb létszámú csoportba tartoznak, akik nem hiszik se az elsőt, se a másodikat.
Bizonyára tapasztaltátok Gyermekeim, hogy nemcsak a hitetlen és közömbös emberek között van, aki nem hisz a feltámadásban, hanem a hívők között is. Egy példával fogom ezt bemutatni nektek. Két barátnő együtt megy haza a húsvét vasárnapi szentmiséről: Ági és Anna. Ági így szól: -Tudod Annám én csak azt tudom elhinni a vallásunkból, hogy Jézus valóban élt és tanított, gyógyított, szenvedett és meghalt értünk. De hogy feltámadott volna? Az egy abszurdum. Azért volt üres a sírja, mert ellopták a testét az apostolok.
Anna így válaszol: -Ezt nagyon egyszerű megcáfolni. Csak nem gondolod, hogy a félénk és szétszaladt tanítványok hirtelen olyan bátrak lettek, hogy odamerészkedtek volna a sírt őrző katonák közelébe? És a katonák, hogy nézték volna tétlenül, hogy kilopják a sírból? Ha pedig aludtak, akkor hogyan látták, hogy az apostolok vitték el. Egyszerűen lepénzelték őket a zsidó főpapok és kész. –Rendben van Annám. Tételezzük fel, hogy elhiszem neked, hogy Jézus feltámadt. De azt igazán nem tudom elhinni, hogy a világ végén mi is feltámadunk. Először is annyi sok milliárd ember, akik meghaltak évmilliókon át, hogy férnének el a Földön?
– Hát nem olvastál a Szentírásban az Új Ég és Új Föld teremtéséről? Ez már a feltámadás előtt meg fog történni, és ez az Új Világ olyan nagy lesz, hogy bőven elfér mindenki. – Igen ezt elfogadom. De mi lesz azokkal, akiket szétvitt az ágyúgolyó, akik a tenger fenekére merültek, akik sírja fölött városok épültek? Akiknek porai sincsenek meg? –Ugye azt elhiszed, hogy az embert Isten teremtette? Vajon akadály lehet-e mindez a Mindenható Isten számára? Aki megteremtette az első életet, amelyik még nem volt, nem tudná föltámasztani a meghalt ember életét, amelyik már volt egyszer? Ó, igen lesz feltámadás! Mert a föltámadással válik teljessé, a megváltás munkája.
– És mondd, Anna, milyen lesz a föltámadt testünk? Fel fogjuk ismerni egymást és magunkat? És milyen tulajdonságai lesznek a feltámadt testünknek? – Ágikám! A külső karakterünk megmarad, felfogjuk ismerni egymást és nagyon boldogok leszünk. Csak attól függ majd, hogy milyen testtel támadunk fel, hogy itt a földön hogyan éltük le az életünket. Aki szeretetben, becsületesen, tisztán élte végig életét a Földön és aki a tisztítóhelyről jött elő megtisztulva, az  gyönyörű szép, dicsőséges testet kap. Aki viszont bűnben, mocsokban, gonoszságban halt meg, az csúnya, undorító visszataszító testben támad fel. Amúgy a feltámadt test Jézuséhoz hasonlóan természetfeletti tulajdonságokkal fog bírni, áthatol mindenen és el tud tűnni. – Annám, mi vár erre megszámolhatatlan összekeveredett tömegre? – Mi vár rájuk? Az utolsó ítélet. Ez lesz a világ történelmének legutolsó, legemlékezetesebb napja. És Anna elmondta barátnőjének, milyen lesz ez a nap.
Most Én, a Szentlélek Isten is elmondom nektek, milyen lesz az utolsó ítélet. Drága Gyermekeim! Eljön Krisztus! Fényesebben, mint a hajnalcsillag, ragyogóbban, mint ezernyi nap, hatalommal és fönséggel, ami mellett a királyok pompája hamuvá szürkül. Jön Krisztus és milliónyi angyal kíséri a fényözön tengerében. És majd így szól: -Én vagyok!!! Én vagyok az a Krisztus, aki érted annyit szenvedtem, csakhogy megmenthesselek, de te nem törődtél Velem. Én vagyok az a Krisztus, aki az erkölcsi parancsokat adtam, de te azt lábbal tapostad. Én vagyok az a Krisztus, aki ellen lázadoztál, pedig Nekem adatott minden hatalom mennyben és földön. Ekkor Jézus kimondja jók és rosszak fölött végső ítéletét. Akkor majd így szól a király a tőle jobbra állókhoz: „Jöjjetek Atyám áldottai, vegyétek birtokba a világ kezdetétől nektek készített országot. Gyermekeim! Csak néhány mondatot emelek ki azok közül, amit még mondott az igazaknak: „Mert éhes voltam, és ennem adtatok, mert szomjas voltam és felruháztatok. Beteg voltam és meglátogattatok, börtönben voltam és fölkerestetek.” És akkor az igazak kérdezik: „Uram, mikor adtam neked enni és inni, mikor öltöztettelek fel?” És Ő majd így válaszol: „Amit eggyel cselekedtetek a legkisebbek közül, azt Velem tettétek.”Aztán a baloldalon állókhoz fordul és villámló hangon így szól: „Távozzatok Tőlem átkozottak az örök tűzre, ami a Sátánnak és angyalainak készült. Mert éhes voltam, és nem adtatok ennem. Szomjas voltam, és nem adtatok innom. Nem volt ruhám és nem ruháztatok föl, fogoly voltam és nem látogattatok meg.” Ekkor ezek is megkérdezik: „Uram, mikor láttunk éhesen, vagy szomjasan, ruhátlanul vagy börtönben?” Erre így válaszolt: „Amit a legkisebbek valamelyikével nem tettetek, velem nem tettétek.
”Az utolsó ítélettel Isten igazságossága és irgalma győzedelmeskedik és beteljesedik. Mindenki megkapja méltó jutalmát és büntetését, kinek mi jár. Most pedig, drága Kincseim, megmutatom nektek, hogyan vagyunk itt jelen, Mi a Szentháromság és a Szűzanya. A Mennyei Atya az égből nagy fényes gömbben ereszkedik le, kilép ebből a fényből és megáll veletek szemben. Kezében tartja a Földgolyót, mely olyan kicsi, hogy elfér az egyik tenyerében. Majd a másik kezét fölé emeli, leheletével lángba borítja a Földet és isteni akaratával többszörösére növeli. Íme megteremtette az Új Világot nektek. Az Atya mellett áll Jézus fönséggel és hatalommal. Tőle jobbról, balról harsonás angyalok állnak készenlétben. Jézus parancsára megfújják a harsonát és minden élő és holt ember előjön. Krisztus egy arany kardot tart a kezében, magasra emeli és kettéosztja a jelenlévőket üdvözültekre, és kárhozottakra. Mennyei Édesanyátok az üdvözültek élére áll és elvezeti őket a Mennyországba. Szent Mihály főangyal kivont karddal Jézus utasítására az elkárhozottakat kénköves tóba veti, örök kárhozatra.
Jelenleg e jelképes történet után mi hárman, a Szentháromság itt állunk előttetek és nagy szeretettel meghallgatjuk imáitokat és énekeiteket. Mind a hárman lángoló szeretettel megáldunk benneteket a feltámadásba vetett hit erejével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.