2014. március 2., vasárnap

Oroszellenes tüntetés Budapesten

Az orosz csapatok Ukrajnából való kivonását, az Ukrajnában élő kisebbségek jogainak védelmét, valamint a magyar kormány Ukrajna melletti kiállását is kérte az Oroszország budapesti nagykövetsége előtt tartott vasárnapi flashmobon Bajnai Gordon, az Együtt 2014 nevű magyarellenes bűnszövetkezet vezetője. A libás egészen odáig ment, hogy azt követelje a kormánytól, gyakoroljon nyomást az oroszokra Pakson keresztül.
Bajnai nyilván nem az ukrajnai magyar és az orosz nemzetiség védelmét tekinti elsőlegesnek, sokkal inkább a helyi zsidóság biztonságáért aggódik, bár az érintett közösség - a cionfasiszta puccs után - megfelelő védelemhez jutott, ráadásul a Zsidó Ügynökség is bejelentette már segítő szándékát.
Az életeket megnyomorító libás elmondta azt is, hogy az elkövetkező magyarországi "választások" tétje az lesz, hogy hazánk "szovjet utódállam lesz-e, egyfajta Orbánisztán, vagy pedig szabad, független, demokratikus, gyarapodó európai ország." A Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy-Fodor-féle libás-tolvaj-balfácán-homoszexuális négyes nyilvánvalóan inkább a nyugat utolsó csatlósa lenne, mint az emelkedő kelet partnere. Nem értjük miért, hiszen a szovjetizált Magyarországból busás haszonra tettek szert, mikor azt kiárusították.
Bajnai most álságosan gyertyákat gyújt az áldozatoknak. Minden épeszű ember érdeke, hogy a magyarság ne váljon a szabadkőműves Együtt 2014 bűnszervezet áldozatává. Ezek a magyarság szót is eltörölnék a föld színéről. Minden magyar érdeke, hogy az Együtt-bűnszövetség tűnjön el a föld színéről, a többi atlantista, cionista kollaboránssal együtt!
Hídfő.net



Oroszellenes tüntetés Kijevben


Épp most folyik egy nagyszabású oroszellenes tüntetés Kijevben, a tömegben lehet látni ukrán, lengyel, grúz, EU zászlókat, valamint az UPA, Ukranian Insurgent Army (kb. Ukrán Népfelkelő Hadsereg) zászlajait. Sejthető, hogy a cionfasiszták ismét kizavartak mindenkit az utcára a hatalmuk megőrzése érdekében, azonban az érezhető, hogy ezek a szervezett oroszellenes tüntetések sehol nincsenek a Donyecki oroszpárti tüntetésekhez.
Hídfő.net | Oroszellenes tüntetés Kijevben
Oroszellenes tüntetés, Kijev, 2014. 03. 02.

Hozzávetőlegesen 675.000 fő menekült el Ukrajnából a krízis kezdete óta

"Az elmúlt két hónapban összesen 675.000 menekült lépte át a határt Ukrajna felől, ebből 143.000 az utolsó két hétben" - jelentette az orosz határőrség. Valentina Kazakova orosz regionális bevándorlásügyi felelős szerint "a menekültek nagyja kelet és dél Ukrajnából érkezik". Gratulálhatunk az atlantistáknak és ukrán cionfasiszta csatlósaiknak az újabb humanitárius katasztrófa előidézéséért.
Hídfő.net | Hozzávetőlegesen 675.000 fő menekült el Ukrajnából a krízis kezdete óta

Orosz tüntetők, Donyeck, 2014.03.01. A középső tábla felirata: "A testvéreink az oroszok, Európában szolgák leszünk."

A zsidótámogató  nacionalisták és soviniszták folyamatosan támadják az orosz anyanyelvű lakosságot. Moszkva lépései teljesen logikusak és kényszerűek is. Putyinnak, mint minden oroszok vezetőjének kötelessége megóvni népét határokon innen és túl. A menekültáradat folyamatosan áramlik az orosz határ felé ezekben a percekben is.


http://www.hidfo.net/2014/03/02/gyorshir-hozzavetolegesen-675000-fo-menekult-el-ukrajnabol-krizis-kezdete-ota

Obama ismét a "helyzet magaslatán"

Barack Obama Nobel békedíjas amerikai elnök kezdésnek megfenyegette Oroszországot, hogy nem fogják tétlenül nézni, ha Moszkva beavatkozik Ukrajnában. Ezt a fenyegetést Moszkva annyira komolyan vette, hogy több orosz parlamenti képviselő indítványozta az orosz nagykövet hazahívását.
Hídfő.net | Obama ismét a "helyzet magaslatán"Obama tehát hatásosan fenyegetett - orosz csapatok a Krím-félszigeten már másnap
Obama utána a német külügyminiszter is nyilatkozott, aki sokkal visszafogottabban beszélt a kialakult helyzetről. Talán még van némi emlék arról, hogy jár az, aki az oroszokkal kötözködik. Valószínűleg sokkal inkább az lehetett a németek számára kínos, hogy felrémlett előtte az Európát sújtó energiaválság, ha nem lesz orosz nyersanyag. Egy új olaj- vagy gázválság Európa és főleg a nyugati társadalmak gyors megroppanását okozná. Márpedig az lesz hosszútávon. Éppen ezért mennyi az esélye egy oroszok elleni atlantista katonai beavatkozásnak? Nem sok. Obama mondhat amit akar, ezzel is csak a saját hitelességét rombolja napról napra. Láthatóan az európai politikusok már felmérték, semmi esélyük nincs Moszkvával szemben.
Eközben az ukrán parlament már csak "kéri" Putyint a csapatok visszavonására. Ez azért érdekes, mert 12 órával ezelőtt még ugyanez a parlament "felszólította" Putyint a csapatok visszavonására. Csak nem kiderült menetközben, hogy az amerikai barátok erőforrásai kimerültek a 4 hónapos "spontán" forradalom támogatásában? Lehetséges, hogy Obama ezért váltott hirtelen hangnemet, és próbálta egy békítő telefonhívással elintézni az ügyet? Reméljük ezt ő se gondolta komolyan, hogy ezek után (Szíria, Ukrajna, Venezuela) őt a glóbusz keleti felén még valaki érdemi tárgyalópartnernek tekinti.

http://www.hidfo.net/2014/03/02/obama-ismet-helyzet-magaslatan

Az USA szégyenletesen elvesztette az afganisztáni háborút

Neves orosz napilap kérdezte az oroszországi Közel-Keleti Intézet igazgatóját, miért nem írta alá Hamid Karzai afganisztáni elnök az új kétoldalú megállapodást az Egyesült Államokkal. Az igazgató-szakértő kifejtette, hogy az USA már szégyenletesen leszerepelt Afganisztánban. Ottlétük alatt nyolcszorosára nőtt a kábítószer előállítása, emiatt a tálibok bevétele is megsokszorozódott. A tálibok gyakorlatilag megerősödtek a harcok alatt. Arra a kérdésre, hogy miért szégyenletes a vereség, és ha ez szégyenletes mit gondol az orosz vereségről, a szakértő kifejtette, hogy teljesen más a két helyzet. Az akkori orosz vezetés nem akart győzni, sőt mivel már a Szovjetunió szétverését készítették elő, nem túl merész kijelenteni, hogy szándékosan vesztették el a háborút. Az USA ezzel szemben győzni akar, de képtelen rá.
Hídfő.net | Az USA szégyenletesen elvesztette az afganisztáni háborútObama és Karzai - a mór megtette a dolgát, a mór mehet?
A szakértő ezek után kifejti, hogy az Egyesült Államok által az asztalra tett megállapodás egyenlő lenne Karzai öngyilkosságával. Éppen ezért nem is írta alá. A dokumentum szerint az USA csak egy minimális erőt hagyna ott, ami arra szolgál, hogy védje a pár diplomatát, ezen kívül kivonulnak egy év alatt. Karzait teljesen magára hagyja az új dokumentum. Mivel ez egyenlő lenne a halállal, Karzai nem írta alá a megállapodást. Obama ahelyett, hogy szövetségese segítségére sietne és igyekezne megoldást keresni, parancsot adott arra, hogy készítsék elő egy azonnali kivonulás tervét. Másfél évvel ezelőtt utaltunk már erre az addigi jelek alapján. Az USA menekül Afganisztánból. Hiába a szép és menő felszerelés, a jól kinéző terepjárók, az elmúlt 70 év alatt nem tanultak meg győzni. Ennek kapcsán kérdezték a szakértőt, mi várható. Egyértelműen kijelentette, amint az USA elhagyja Afganisztán városait, a talibán azonnal átveszi a hatalmat. Karzai ha nem tud megegyezni velük, márpedig erre nem sok esély van, akkor rövid úton megölik. Vagy elmenekül, ha lesz ország amelyik befogadja. Mindemellett hatalmas létszámú menekültáradattal kell számolni. Ami utána Afganisztánban várható, az egyenlő lesz a földi pokollal a cionista csatlósok számára.
http://www.hidfo.net/2014/03/02/az-usa-szegyenletesen-elvesztette-az-afganisztani-haborut

A ZSIDÓ BELHÁBORÚT ELHALLGATJÁK A HÍREKBEN




EGYMÁSNAK ESTEK AZ ÉLŐSKÖDŐK

A derék talmudisták csak a zsidó varázskönyveket akarják lapozgatni naphosszat, mert ha gáz van, majd harcolnak értük az alsóbbrendűek.Az ultraortodoxok számára az új szabályozás legfájóbb változtatása, hogy nemcsak pénzügyi bírságra, hanem bűnügyi eljárásra is számíthatnak azok, akik a behívó ellenére nem jelennek meg a sorozóbizottság előtt. Az egész város megbénult, a kivezető utakat lezárták a személyforgalom elől, Jeruzsálemet csak tömegközlekedéssel lehet megközelíteni. Háromezer-ötszáz rendőr biztosítja a cionista rezsim történetének egyik legnagyobb tiltakozó akcióját.(hunhir, részlet)

Kiváncsian várjuk, hogy a zsidó belháború kiknek a győzelmével fog végződni? Már az is épp elég nevetséges, hogy Izrael egy vallási állam, miközben félmillió ortodox nem akarja fegyverrel megvédeni az „igéret földjét”, amit persze jó hetven éve elraboltak a palesztínoktól. Az ügynek hazai szempontból is nagy jelentősége van, mert nálunk a jehudák azt rikácsolják, hogy a „vallás magánügy”, miközben Izraelben nem az!

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/zsid%C3%B3-belh%C3%A1bor%C3%BAt-elhallgatj%C3%A1k-h%C3%ADrekben

A magyar huszár, aki megmentette Lengyelországot

Egy legendás huszárparancsnok, akit a lengyelek jobban ismernek, mint mi magunk. Van mit bepótolnunk a „nagy háború” hőseiről. Százak, ezrek haltak meg egy eszme, egy parancs, vagy éppen egy hirtelen meghozott, mégis alapos döntés következtében. Muhr Ottmár legendája sem a halálával kezdődött. Ő igenis élni akart, de tisztában volt vele, ha nem cselekszik azzal százezrek sorsa dőlhet romba. Ez a legenda 1914. december 11-én hajnalban megszületett, - itt az ideje, hogy széles körben megismerjük. Muhr Albertnél, a huszárparancsnok unokánál jártunk, aki ma is féltve őrzi a családi ereklyéket.


Életét adta Lengyelországért a soproni huszár


Azt hinnénk, egy pontosan száz esztendővel ezelőtti történetet csak a levéltárakból s a szakirodalomból ismerhetünk meg. A fényképek, könyvek, iratok még csak nem is porosak a Muhr családnál, hiszen a nagyapa hőstettét a mai napig élénken ápolják s őrzik emlékeit.
Az unoka szerint a családi fészekben nem a katonás szellem uralkodott. Muhr Ottmáréknak öt gyermekük született, a nagyapa pedig igazi családszerető embernek számított. A kötelék olyannyira szoros volt felesége és gyermekei körében, hogy amikor 1900-ban Szarajevóba küldték szolgálatra, ő vitte magával a szeretteit is. Kislányuk, Olga után Ernő és Albert már e városban született. A négy-öt esztendős szolgálati idő lejárta után két évet a kőszegi laktanya falai közt szolgált, majd a család Sopronba költözött. Ekkor már vérbeli huszárnak számított, hiszen 26 esztendős kora óta, 1886-tól szolgált a császári és királyi 9. Nádasdy-huszárezred kötelékében.
Előre! Hurrá! Éljen a király!
A békeidők hamar elmúltak, Muhr Ottmár Sopronban volt, mikor parancsot kapott: irány a keleti front! Ezredparancsnoki kinevezését 1914. november 26-án kapta meg, két héttel később, december 8-án az orosz harctéren lévő Jablonietz nevű községben vette át a 9. közös huszárezred parancsnokságát. A térségben egyre nagyobb fölénybe kerülő orosz seregek előretörésével a történészek szerint válságosra fordult az osztrák–magyar s a német csapatok helyzete. (A limanovai csata hadtörténeti leírása itt olvasható.)
Henriquez Vince, a Nádasdy-huszárok kapitánya évekkel később úgy emlékezett, hogy ezekben a napokban vagy hat zászlóaljnyi ellenség tartotta őket sakkban, sokszor lőtávolságnyi közelségből. Bess-Chrostin János főhadnagy képekben leírt tanúvallomása a december 11-i eseményekről magával ragadja olvasóját:
„Orosz golyók süvítenek. Két huszár és két ló holtan összeesik. Muhr ezredes röviden parancsot ad négy századparancsnokának. A huszárok, mint a hangyák lepik el a nyírfás domboldalt. A golyózápor mindig erősebb lesz. A levegő megtelik lárma, fegyverropogás s letörő ágak recsegésének zajával. A csatazajt túlharsogja az oroszok vad „Hurrá!” kiáltása. Muhr ezredes tisztában van a helyzettel. Az ellenség elfoglalta az állást. A kimerült, leváltandó csapatokat visszanyomták. Ezredesünket egy gondolat tüzeli: az állásoknak ismét a miénknek kell lenniök. Lovaglópálcáját a magasra emelve kiáltja: Előre! Hurrá! Éljen a király! Nádasdy-huszárainak élén ő ront elsőként az ellenségre.”
Muhr Albert szerint nagyapjának az életét jelentette a huszárezred, amely a limanovai csatával beírta magát a történelembe. Úgy tartja, s ezt a kutatások is alátámasztják, az őse által vezetett ütközet döntő fontosságú volt.
– Az oroszok ezt a limanovai részt nagyon erősen támadták, és bizonyos részüket el is foglalták. Hogyha sikerül az oroszoknak áttörni ezt a frontvonalat, akkor egész Krakkóig eljutottak volna, s Kis-Lengyelország lehet, ma is Oroszországhoz tartozna. Nagyapám teljes mértékben saját felelősségére vállalta, hogy mit is kell cselekedni, máskülönben elveszik az egész hadszíntér. Ez egy olyan huszárroham volt, amit gyalogosan végeztek a huszárok, lóról szállva pedig nem voltak gyalogsági fegyverrel felfegyverkezve sem. A korabeli festményeken is úgy van ábrázolva, hogy karddal vagy pisztollyal a kezében ő vezeti rohamra lóról szállva a huszárokat – meséli a huszárparancsnok unokája.
A Nádasdy-huszárok óriási véráldozatok árán foglalták vissza az állásokat. Muhr Ottmárt követve csak a tisztek közül 10-12-en haltak meg. A hősök emlékét ma is aktívan ápolják Lengyelországban
A Nádasdy-huszárok óriási véráldozatok árán foglalták vissza az állásokat. Muhr Ottmárt követve csak a tisztek közül 10-12-en haltak meg. A hősök emlékét ma is aktívan ápolják Lengyelországban. Kiemelkedő hőstettét jól példázza az is, hogy a tiszti arany vitézségi érmet összesen 99 magyar katonának adományozták oda.
Fotó: Muhr Albert

A beszélgetés közben kiderült, hogy a család a II. világháború idején is hősöket adott honvédeink sorába – róluk később beszélünk –, de maga e tény kapcsán felmerült a kérdés, az unoka, akinek a híressé vált Muhr-vér csörgedezik az ereiben, miként döntött volna nagyapja helyében.
– A katonaságról csak annyit, hogy én nem voltam katona. Azon voltam, hogy ne kelljen az előző rendszernek a katonaságában részt vennem, és ez sikerült is. A sport révén, gondolom, nagyapámhoz hasonlóan cselekedtem volna. A Ferencvárosban jégkorongoztam, ez egy elég gyors játék, és pillanatok alatt dönteni kellett, hogy mit választok, hogy oldom meg az adott feladatot. Hogyha én is olyan kiképzést kaptam volna, mint ő, biztos, hogy felismerem a helyes döntést. Nálunk az ellenfelet kellett legyőzni, náluk meg az ellenséget – magyarázza Muhr Albert. 
A hátország, ahogy a szerető feleség is, elsőként december 14-én olvashatott a hőstettről, a magyar újságok címlapon közölték a haditettet, amit évtizedeken át méltó módon megünnepeltek. Hősi halála után Ferenc Józseftől megkapta a Lipót-rend lovagkeresztjét és a nemességet, s utólag a tiszti arany vitézségi érmet adományozták részére. Utódai felvehették a „limanovai” előnevet is, s nap mint nap leróhatták kegyeletüket a Sopronban állíttatott díszes, a csatát ábrázoló Nádasdy-emlékmű előtt. A Muhr-családnak szívfájdalma, hogy ezt a „kiérdemelt koronát” az 50-es években egyik napról a másikra ismeretlenek lerombolták.
A diktatúra éveiben az első, ahogy a második világháború hőseiről sem lehetett beszélni. Ők mégis minden esztendőben december 11-én a ferencesek templomában megemlékeztek a férjről, az édesapáról s a nagyapáról. A családi relikviák egyik legféltettebb darabja a Muhr Albert édesapja által féltve őrzött töredék huszárfej a soproni domborműből. Ottmár fia ezt olyannyira titokban őrizte, hogy csak halála után derült fény az elrejtett limanovai mementóról. Az unoka ezt a soproni huszármúzeumnak ajánlotta fel, Muhr Ottmár személyes tárgyainak egy részét pedig Sárváron állították ki.
Ottmár fiai századosként szolgáltak a II. világháborúban. Győző fogságba esése és Albert 1944-es halála után a Muhr nevet védetté nyilvánították a honvédségnél, az otthon maradt két kisebb fiúnak már nem kellett bevonulnia
Ottmár fiai századosként szolgáltak a II. világháborúban. Győző fogságba esése és Albert 1941-es halála után a Muhr nevet védetté nyilvánították a honvédségnél, az otthon maradt két kisebb fiúnak már nem kellett bevonulnia
Fotó: Muhr Albert


Halála után is életet mentett a huszárparancsnok

Muhr Ottmárt nemcsak a korabeli társadalom emelte piedesztálra, a családi legendák szerint hőstettét jól megjegyezték a Szovjetunióban is. A II. világháború idején Ottmár két fiát behívták, Albert 1941-ben hősi halált halt, öccse, Győző pedig a keleti fronton fogságba esett. A táborban raboskodó Muhr-fiút egy alkalommal magához hívatta egy politikai tiszt, s rákérdezett: „Maga annak a Muhrnak a fia, aki?” Győző büszkén vágta rá a választ: „Igen, az édesapám Muhr Ottmár.” Az orosz erre felállt, kezet rázott vele, s gratulált neki azzal a mondattal, hogy „az ön apja egy hős volt”. A Muhr-fiú ezután átkerült egy másik táborba, ahol – ahogy Muhr Albert meséli – történetesen Rákosi Mátyás osztotta az észt a tiszteknek, Győző nem sokkal ezután hazatérhetett.
Ahogy az unoka fogalmaz, nemcsak nagybátyját mentette meg a huszárparancsnok, hanem őt is. 2006-ban Amerikába utazott egy barátjához, de a kirándulás helyett a csípőbántalmai miatt kórházban kötött ki. A vizsgálatok során a család hőse és a huszárság is szóba került, a szakorvos pedig érdeklődéssel hallgatta a történeteket. A szimpatikus orvos ingyenesen megvizsgálta őt, s a műtétet is vállalták, Albertnek „csak” a kórházi kezelést kellett volna fizetnie, ez azonban olyan magas volt, hogy nem vállalta a beavatkozást, s hazautazott.
Nem sokkal ezután a budapesti lakásán csörgött a telefon. Az orvos hívta őt, azt mondta neki, ha ad egy interjút a helyi lapnak, a kórház magára vállalja a műtét és a kórházi ellátás teljes költségét. Így született meg az amerikai újságban a „címlapsztori” a válogatott jégkorongozóról és hős nagyapjáról.
Muhr Albert büszkén meséli, mekkora kultusza van ma is nagyapjának és a huszároknak Lengyelországban. Kiemelte, hogy a fiatalok azok, akik éltetik ezt a hagyományt közel száz esztendeje. A kilencvenedik évfordulón színházi estet és rajzversenyt is rendeztek emlékükre. Az unoka bízik benne, hogy a centenárium nyújtotta alkalmat itthon is megragadják és a történelemórákon elhangzik majd nagyapja neve is.

MNO

Románia is bejelentette területi követeléseit

Bukarest eddig feltűnően csendben volt a Kijevben alakuló forradalom láttán. Miközben Lengyelország területi követelésekkel lépett fel Ukrajnával szemben, a magyar(országi) külügy pedig aktívan részt vett a felforgatásban, Romániától alig lehetett hallani agresszív, követelőző megszólalásokat.
Traian Basescu román elnök a Kijevben lezajló hatalomátvétel alatt feltűnően csendben volt, olyan, a korábbiakhoz képest enyhe nyilatkozatokat lehetett hallani részéről, hogy "az ukránoknak joguk van dönteni országuk jövője felől", valamint az akkorra már több rendőr haláláért felelős felforgatókat "békés tüntetőknek" nevezte.
A román külügy nem mert határozott állásfoglalást kiadni mindaddig, amíg az első orosz reakciók nem mutatkoztak. Úgy féltek mint a tűztől, Bukarest azt követően mert csak határozottabb kijelentéseket tenni, miután megmutatkozott az orosz válasz természete, és az oroszok ahelyett, hogy azonnal tankokkal vonultak volna Kijevbe, az államközi egyezményeknek megfelelően, jogilag megalapozottan jártak el.


Basescu ennek tudatában ki merte nyitni a száját és elhangzottak az első agresszív nyilatkozatok is. A román államfő a nyelvtörvény eltörlését követően felszólította Kijevet, hogy tartsa be a román kisebbség jogait, mert ha nem teszik, akkor addig tartott Ukrajna területi egysége. „Jelen pillanatban a román kisebbség nem avatkozott be a konfliktusba és ez helyes. A probléma a román kisebbség jogainak visszaállításában van, mert Ukrajna az egységét csak úgy tarthatja meg, ha a vezetés tiszteletben tartja a nemzeti kisebbségeket." Basescu emellett felhívta a figyelmet arra, hogy Ukrajnában mintegy 400 ezer román él, területileg többnyire egységesen.
Korábban a román külügy Janukovicsra próbált nyomást gyakorolni, hogy "ne alkalmazzon erőt" a lefizetett szélsőjobboldallal szemben. Most pedig a kormányra juttatott cionfasiszták felé fogalmaz meg követeléseket. Láthatóan nem tudják, hogyan reagálják le a helyzetet, mert a román vezetés már most sakkhelyzetben érzi magát.
Basescu tudja nagyon jól, hogy ha megkezdődik Ukrajna feldarabolása, Románia megkaparinthatja a románok lakta területeket. Emiatt meg is fogalmazta a területi követeléseit. De a román elnök ugyanakkor azt is tudja, hogy ha megkezdődik Ukrajna feldarabolása, az a határok újrarendezéséhez vezethet Kelet-Európában. Ha a románok megkapják amit akarnak, a lengyelek megkapják amit akarnak, Székelyföldön is felerősödnek majd a függetlenedési törekvések. Mivel Románia NATO csatlósállam és perifériaállam, Moszkvának érdekében áll Románia sakkban tartása, emiatt Székelyföld függetlensége alapja lehet egy a NATO visszaszorítását célzó műveletnek.
Emiatt a román külügy az oroszoktól úgy fél mint a tűztől. Nem is alaptalanul. Ha Basescu tovább folytatja a követelőzést, nagyon hamar megégetheti magát.
Molnár István

Lyukas fog gyógyítása természetesen?


Ha az embereket megkérdeznénk arról, hogy vajon egy lyuk képes-e begyógyulni, akkor az esetek 99%-ában valószínűleg azt a választ kapnánk, hogy ez lehetetlen.
 
fog

Még a fogorvosok is egyetértenek ezzel az értékeléssel. Ha egy fogorvosnak feltennénk a kérdést, hogy lehetséges-e az, hogy saját magunk “gyógyítsunk meg” egy lyukat, akkor az orvos nagy valószínűséggel úgy nézne ránk, mintha megőrültünk volna (ez saját tapasztalat).

Ezzel a hagyományos “bölcsességgel” állnak éles ellentétben a Dr. Weston A. Price által írt esettanulmányok. Ezeket praxisa során, az 1920-as és 30-as években írta a fog fúrás és tömés nélküli gyógyításáról.
Kutatásai során Dr. Price felfedezte, hogy a lyukas fogak hátterében atápanyaghiány áll, és amint a tápanyaghiány megszűnik, a lyuk is begyógyul. Ha belegondolunk – hátrahagyva a fogszuvasodással kapcsolatos összes előítéletünket -, akkor logikus, nem? Hiszen, ahogyan egy törött csont összeforr, ahogyan egy vágás a karon begyógyul, úgy a testnek egy lyukas fogat is helyre kellene tudnia állítani, nem? Miért lenne egy fog más, mint egy törött csukló?
Miután olvastam Dr. Price Táplálkozás és Fizikális degeneráció c. művét néhány éve, kezdtem elhinni, hogy a lyukak talán tényleg begyógyíthatók megfelelő táplálkozás által. Viszont a logikus magyarázatból származó hit és a tapasztalatból származó tudás két különböző dolog.
Ezen okból kifolyólag osztok meg Veletek egy olyan történetet, amely az egyik gyermekemmel nemrég esett meg.
A legnagyobb fiamnak kilyukadt a jobb felső metszőfoga. Ez a lyuk a fog hátsó részén, közvetlenül a fognyakon alakult ki. A férjem volt az, aki egy este ezt észrevette. Rögtön le is ellenőrizte, hogy a fiunk helyesen végzi-e a fogmosást, valamint a fogselyem használatát (ugyanis már túl nagy ahhoz, hogy anyuci és apuci mossa a fogát).
Egyértelműen lyuk volt a fogán, ráadásul nem is kicsi. A férjem szólt, hogy vessek rá egy pillantást. Amikor megláttam, aggódni kezdtem. Azonban – a biztonság kedvéért – mindig tartunk otthon fogszondát, így le tudtam ellenőrizni, hogy valóban az-e, és ha igen, akkor milyen mély. Innentől kétség sem fért hozzá, hogy valóban egy lyukkal von dolgunk. Mindketten egyetértettünk abban, hogy azonnal tömésre van szüksége.
Két okból döntöttünk ezen megoldás mellett: Az egyik az, hogy egy meglehetősen feltűnő fogról van szó, ezért aggódtunk, hogy a táplálkozási oldalról történő megközelítés nem működne elég gyorsan ahhoz, hogy meg lehessen menteni a fogat. Másodszor pedig a gyermekünk tinédzser, tehát étrendjét nem tudjunk olyan szigorúan ellenőrizni, hogy az biztosíthassa a sikert.
Tehát azonnal felhívtam a fogorvost, és kértem tőle egy időpontot. Mindeközben nekem megvolt az a “rossz” szokásom, hogy ragaszkodtam hozzá, hogy a fiam minden reggel bevegyen 3 vajolaj kapszulát az 1 teáskanál csukamájolaj mellett. Az iskola előtti csukamájolaj adaggal mindig nagyon szigorú voltam, de, hogy őszinte legyek, a vajolajat egy kicsit lazábban vettem.
Nos, ez ma már nem így van. A lyuk létrejöttekor tudtam, hogy mindkettőt szednie kell. Dr. Price ugyanis felfedezte, hogy a lyukak gyorsabban gyógyulnak eme két terápiás és tápláló olaj együttes alkalmazásával. A fogorvoshoz kapott időpontig még volt néhány hét, úgyhogy addig folytattam a vajolaj kapszulák napi szintű adagolását. Azt is elmondtam a fiamnak, hogy vissza kell térnünk a mézes-vajas pirítóshoz reggeli gyanánt, és le kell mondania a tahini-méz kombinációról (amit az utóbbi hónapokban előszeretettel fogyasztott). Megértette, és semmi kifogása nem volt ellene, mivel egyébként is szereti a nyers vajat. Lehetséges, hogy ez az egyszerű változtatás volt hatással a lyuk gyógyulására?
Valószínűleg.
Semmi egyebet nem változtattam. Nem hagyta el a gabonákat, sőt az alkalmankénti cukrozott szemetet sem, amit az iskolában kapott (húsvéti időszak lévén ez a dolog elég gyakori eset volt). Arról nem is beszélve, hogy már majdnem tinédzser. Próbáld csak meg az összes gabonát és cukrot megvonni egy tinédzser étrendjéből, s meglásd, kapsz egy kis lázadót. A gyerekeknek néhány dolgot maguktól kell megtanulniuk.
Rájöttem, hogy sajnos nem védhetjük meg őket mindentől, és nem nevelhetjük őket burokban. Csak azt taníthatjuk meg nekik, hogyan legyenek bölcsek, és ezáltal idővel majd maguktól önmérsékletet tanulnak. A közelmúltban az osztály tartott egy “Költészet Napját” az iskolában, amit egy osztálybuli követett. Mellékesen megjegyzem, hogy a fiam messze elkerülte a szénsavas üditőket, és az utólag kiosztott csokoládét (nagy örömömre).
Borzasztóan büszke voltam rá. Tudta, ha ilyeneket eszik, akkor biztosan előjön rajta néhány pattanás, amitől egész délután (esetleg egész másnap) kellemetlenük érezné magát. Mi, Anyukák, az apró győzelmeket is képesek vagyunk megünnepelni, nem igaz? 
No, de vissza a lyuk történetéhez!
A fogorvossal való találkozó előtt egy nappal az asszisztens felhívott bennünket telefonon, és kiderült, hogy a találkozót át kell ütemezni az orvos váratlan elutazása miatt. Ez még néhány héttel kitolta az időpontot, ezért folytattam a csukamájolaj, a vajolaj, valamint a vajas-mézes pirítós adagolását.
Múlt hétvégén úgy döntöttem, hogy vetek egy pillantást a lyukra. Csak amolyan ellenőrzésképpen, hogy nincs-e rosszabb állapotban. Ugyanis egy hónap telt el azóta, hogy a férjem felfedezte, én pedig aggódtam, mivel egy feltűnő fogról van szó. Elővettem tehát egy zseblámpát, a fiam hátrabillentette a fejét, én pedig belenéztem a szájába, hogy megkeressem a lyukat. És kerestem, és kerestem.. Nem volt többé lyuk!!
És ez tényleg így van. Egyáltalán nem volt lyuk. Tökéletesen begyógyult, és éppen olyan sima volt a felülete, mint a mellette levőnek. Elújságoltam a férjemnek, és Ő is megnézte. Örömmel konstatálta, hogy a lyuk eltűnt. Elővettem a szondát, és óvatosan rányomkodtam arra a környékre. Meg kellett győződnöm róla, hogy amit a szemeim “állítanak”, az valóság. A lyuk tényleg begyógyult.
Ettől függetlenül el fogom vinni a fogorvoshoz, csak hogy Ő is ellenőrizze. Ámbár semmi kétség, hogy immár nincs baj azzal a foggal. A legjobb az egészben az, hogy alig kellett változtatnom valamin, hogy elérjem ezt a gyógyulási szintet. Megvoltak az otthoni, tápanyagban gazdag ételek, és továbbra is megvolt (sajnos), amit az iskolában kapott. Mi csupán kiegészítettük vajolajjal a napi csukamájolaj adagját, és lecseréltük a tahinit nyers vajra.
Ennyi! Remélem bizakodásra okot adónak fogják találni a történetemet. Dr. Price felfedezései valóban működnek!
Az orvos következtetése, miután megvizsgálta a fiam fogát
Ezek után tényleg elvittem a fiamat a fogorvoshoz egy teljes körű kivizsgálásra, ahol az orvos semmilyen lyukat nem talált a fiam szájában. Volt lyuk, nincs lyuk.
A helyes táplálkozás valóban képes begyógyítani a lyukas fogat!

Tudnod Kell

Harkovban kidobták az utcára a cionfasiszta középületfoglalókat

Harkovban is döntött a nép, kidobták a Timosenkót és zsidó bandáját támogató "tüntetőket" az orosz polgárok a középületekből (egy-két oktató jellegű pofon kíséretében), majd az utcán gyűjtötték össze őket a rendőrség segítségével.

A lakosság kizavarja a tüntetőket a hivatalból...


http://www.youtube.com/watch?v=vQHsHRd_wwY


...akiket aztán a nyílt utcán raknak egy kupacba.



Szombaton, március 1-jén szovjet antifasiszta nagygyűlést tartottak a Dnyepropetrovszki Városi Tanács előtti téren, követelve az Oroszországgal való szövetség megkötését.
Митинг за союз с Россией в Днепропетровске A 10 órakor a város több pontján összegyűlt sokezres tömeg a “Kommunizmus győzelme elkerülhetetlen” feliratok alatt indult el a városközpontban lévő internacionalista-katonai emlékműhöz.
A nagygyűlést Viktor Marcsenko a “Szovjet Center” elnöke nyitotta meg. Megköszönte a város lakóinak, a társadalmi szervezeteknek és a politikai pártoknak a támogatást és a szolidaritást.
Dnyepropetrovszk-terület lakossága ezután úgy döntött, hogy a Városi Tanács épületére tűzzék ki Szovjet-Ukrajna és az Orosz Föderáció zászlóit.
A mintegy háromórás tömeggyűlés történelmi igazságot szolgáltatott! Egyhangúlag úgy döntöttek, hogy a tér ismét kapja vissza eredeti nevét! Igy aztán Dnyepropetrovszk főtere ismét Lenin nevét viseli.

Arról is határoztak, hogy a nacionalisták által meggyalázott Lenin-szobornak március 9-én egy másik helyet jelöljenek ki, ahol emlékművet kell emelni a Majdanon meggyilkoltak emlékére is.

http://balrad.wordpress.com/2014/03/02/dnyepropetrovszk-is/

A Majdan történései érdeklődéshullámot váltottak ki Németországban.

Ezért egy könyv jelent meg a Klicsko testvérekről, ami hamarosan Ausztriában is kapható lesz-irja a “Format” cimű magazin. “A tavasz folyamán Ausztriában is megjelenő Klicsko testvérekről szóló életrajz a hires német szerző Leo Linder szerint nemcsak a sportról és a bátorságról fog szólni, hanem Vitalij és Vlagyimir zaklatott kijevi maffiamúltjáról is”-irja a “Format”
                                                                                           “Családi kör” Az osztrák újság emlékeztet arra, hogy a két Klicsko gyerek Kazahsztánban születtek, és az ukrán nyelvet nem igen beszélik.
“A testvérek a szovjet nukleáris kisérletek közelében születtek, apjuk a Vörös Hadsereg tábornoka volt…

…Az újdonsült elnökjelölt Vitalij Klicsko boxkarrierjéért elsősorban Viktor Ribalkonak-a Halnak köszönheti, aki a leghatalmasabb nyolc ukrán maffiacsoport egyikének a Keresztapja volt azidőtájt. Ribalko támogatta mindenben Vitalijt, és cserébe 20 százalékot kért és kapott a boxsikerekből. Később Igor Bakaj gázkereskedő is beszállt az üzletbe, aki “hozzáigazitotta Klicskot a volt elnök Kucsma arcához” és meggyőzte, hogy vállalja fel az oroszellenes politikai párt vezetését.
(Forrás: http://versii.com.ua/news/298481/)

Egy ukrán fregatt megtagadta az engedelmességet a kijevi cionfasiszta kormánynak

Az Andrei Tarasov altengernagy által parancsnokolt ukrán fregatt, az ukrán flotta zászlóshajója, a Hetman Sahaidachny megtagadta az engedelmességet a kijevi zsidó kormánynak, felhúzta a Szent András lobogót, és elindult Szevasztopol felé hogy csatlakozzon az orosz flottához. Az altengernagy valószínűleg levonta a következtetéseket az ukrán vezérkari főnök hirtelen leváltásából, ami az illegitim ukrán kormány egyik első rendelkezése volt.
Hídfő.net | Hetman Sahaidachny ukrán fregatt
A Hetman Sahaidachny ukrán fregatt
http://www.hidfo.net/2014/03/02/gyorshir-egy-ukran-fregatt-megtagadta-az-engedelmesseget-kijevi-cionfasiszta-kormanynak



Szocsiban véget ért a téli olimpia! Itt az “Orosz Tavasz”!
Az orosz parlament felsőháza szombati rendkívüli ülésén egyhangúlag jóváhagyta Vlagyimir Putyin államfő kérelmét, hogy az ukrajnai rendkívüli helyzetre tekintettel, az orosz állampolgárok védelmében Oroszország fegyveres erőt alkalmazhasson Ukrajnában.
Стерх Влада fényképe. Стерх Влада fényképe.
Стерх Влада fényképe. Стерх Влада fényképe.
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 г.Луганск - “Orosz Tavasz” Luganszkban
A Szövetségi Tanács, azaz a felsőház határozata szerint az orosz fegyveres erőket ukrajnai helyzet normalizálódásáig lehet alkalmazni. A felsőház rendkívüli ülése nyílt volt, azt élőben közvetítette a Rosszija 24 orosz állami hírtelevízió. Az orosz alkotmány rendelkezik úgy, hogy a fegyveres erők külföldi alkalmazásáról a Szövetségi Tanács dönthet. Korábban, a nap folyamán maga aTanács fordult az orosz elnökhöz, hogy “mindenre kiterjedő intézkedéseket” foganatosítson az Ukrajnában élő orosz állampolgárok védelme érdekében.
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 г.Днепропетровск - “Orosz (Szovjet) Tavasz” Dnyepropetrovszkban
Putyin hamarosan kérte is a Szövetségi Tanács jóváhagyását a fegyveres erőt alkalmazásához. Az orosz elnök a kérés indoklásában egyebek között az Ukrajnában kialakult rendkívüli helyzetre, az ott élő orosz állampolgárok életét érő fenyegetésre hivatkozott. Putyin kérése után egy órával máris a felhatalmazás birtokában volt.
Nem XXI. századi…
…ez sem XXI. századi…
…ez sem XXI. századi…
…de nem is olyan fogadtatás, mint ahogyan a yankee-ket szokás!
Ez azt jelenti, hogy a törvényhozás szabad kezet ad Putyinnak ahhoz, hogy alkalmazhassa az orosz hadsereget Ukrajna területén, de egyáltalán nem biztos, hogy az orosz elnök élni fog ezzel a felhatalmazással – jelentette ki Grigorij Karaszin orosz külügyminiszter-helyettes. Az orosz külügyi vezető az államfő megbízottjaként vett részt a parlament felsőházának rendkívüli ülésén, ő olvasta fel a szenátorok előtt az elnök kérelmét. Valentyina Matvijenko, az Szövetségi Tanács elnöke a határozat elfogadása után hangsúlyozta: a törvényhozás az alkotmánynak megfelelően járt el.
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 Константиновка - “Orosz Tavasz” Konsztantyinovkában
Kivonják a Krím félszigetről a teljes ukrán hadiflottát
Kivonták a teljes ukrán hadiflottát szombaton a Krím félszigetről. A flotta új, lehetséges állomáshelyeként Odesszát nevezték meg. Az ukrán határőrség még délelőtt közölte, hogy az ország hadihajóit harckészültségbe helyezték, s ennek keretében kifutnak majd a tengerre. Előzőleg több helyszínről is jelentették, hogy orosz erők megpróbálják a Krímben ellenőrzésük alá vonni az ukrán erők laktanyáit és parancsnoki posztjait.
Стерх Влада fényképe. Стерх Влада fényképe.
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 г.Херсон - “Orosz Tavasz” Herszonban
A RIA Novosztyi orosz hírügynökségnek az ukrán vezérkarra hivatkozó híre szerint elsőként az ukrán hadiflotta zászlóshajója, a Hetman Szahajdacsnij őrnaszád futott ki Szevasztopolból, amely az orosz Fekete-tengeri Flotta mellett az ukrán flotta fő támaszpontja is. Ugyanilyen parancsot kapott az ukrán flotta minden Szevasztopolban lévő hajója. Az ukrán vezérkari forrás nem szólt arról, hogy a hajók más konkrét feladatot is kaptak-e.
Turcsinov: Oroszország nyílt agressziót követ el
ПРИШЛА РАННЯЯ ВЕСНА !!! МЕДВЕДЬ ВЫШЕЛ ИЗ БЕРЛОГИ !!! ПРИРОДА ТОЖЕ НА СТОРОНЕ МЕДВЕДЯ Kora tavasszal előjött a medve! És a tavasz a medvével van!
Ukrajna az ukrán állam szuverenitása elleni nyílt agresszióként értékeli Oroszország lépéseit – jelentette ki Olekszandr Turcsinov ideiglenes ukrán államfő szombaton John Kerry amerikai külügyminiszterrel folytatott telefonos megbeszélésén.
Riadalom Beregszászon
Az ukrán ideiglenes elnök összehívta a biztonsági szervek vezetőinek rendkívüli tanácskozását – közölte szombaton délután Olekszandr Turcsinov szóvivője.
Hazarendelhetik a washingtoni orosz nagykövetet
Az orosz törvényhozás felsőháza szerint Barack Obama amerikai elnök megfenyegette és ezzel megsértette Oroszországot, ezért haza kell rendelni az Egyesült Államokból az orosz nagykövetet.
Népszavazást hirdetnek a Donyeck-medencéről
“РУССКАЯ ВЕСНА” 01.03.2014 г. Попасная - “Orosz Tavasz” Popasznajában
Oroszbarát tüntetők kezdték követelni a népszavazást szombaton Donyeck városában. A városi tanács támogatta a kezdeményezést, és azzal a kéréssel fordult a megyei tanácshoz, hogy hirdesse ki a népszavazást. Donyeck polgármestere, Olekszandr Lukjancsenko felolvasta a referendumra vonatkozó határozatot a tüntetőknek. A hírről beszámoló ura-inform nevű hírportál szerint azt nem pontosították, hogy konkrétan milyen kérdést bocsátanának népszavazásra.
Rendkívüli EU-külügyminiszteri tanácskozás lesz hétfőn
Rendkívüli tanácskozást tartanak hétfőn Brüsszelben az EU-országok külügyminiszterei az ukrajnai helyzet miatt – közölték szombaton diplomaták az unió székhelyén.
Előzőleg – még azelőtt, hogy Putyin előterjesztette volna a fegyveres erő alkalmazására vonatkozó kérelmét – Brüsszelben közzétették José Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének Berlinben elhangzott beszédét, amelyben az uniós intézmény vezetője megdöbbenésének adott hangot az ukrán szuverenitás – akkor még csak állítólagos – megsértéséről szóló hírek miatt.
“Ezek olyan események, amelyeket elképzelhetetlennek véltünk a XXI. században az európai kontinensen. A krími kihívást Ukrajna egységének és szuverenitásának tiszteletben tartása mellett kell megválaszolni” mondta Barroso, és reményének adott hangot, hogy a nemzetközi közösség fellép ezen elvek védelmében, és garantálni tudja a regionális, illetve nemzetközi békét.
Martonyi: nagyon nagy aggodalommal követjük a fejleményeket
Nagyon nagy aggodalommal figyeljük a Krím felszigettel kapcsolatos fejleményeket, és meg fogjuk hozni a szükséges intézkedéseket – reagált a kárpátaljai látogatáson tartózkodó Martonyi János külügyminiszter szombaton Beregszászon a hírre.
GA Zjuganov: “Számunkra a Krim Szent hely!” (2014 03. 01.)
Az MTI érdeklődésére a magyar diplomácia vezetője kifejtette: nem kell azonnali következtetéseket levonnunk az üggyel kapcsolatba, de minden szükséges intézkedést meg kell hoznunk. Megismételte: nagyon nagy aggodalommal követi a fejleményeket. Hozzátette: bízik abban, hogy a helyzet nem éleződik tovább, és nem folytatódnak tovább azok a lépések, amelyek nem, vagy nehezen egyeztethetők össze a nemzetközi kötelezettségekkel.
(NOL)
Bal-Rad komm : “…Ezek olyan események, amelyeket elképzelhetetlennek véltünk a XXI. században az európai kontinensen…”-vinnyogja az EU-vezérhiénája Borroso! Igaz, 1994 (Jugoszlávia lerohanása) nem a XXI. században volt, de közel a századfordulóhoz. Akkor az az akció “kultúrált és világszinvonalú vol”? Akkor nem nyafogott az EU! Nem háborgott a NATO!
Úgy tűnik kénytelenek lesznek megbarátkozni a XXI. századi-másik oldali-megoldás gyakorlatával!
Macskajancsink sem hagyhatta szóvá a dolgot. “…meg fogjuk hozni a szükséges intézkedéseket…”-köhögi. Azaz: kiadják a jelszót: fagjuk a pénzt!-és fussunk! Ki merre lát!
Más intézkedést mit hoznának ezek a nyomorult hazaárulók?
Россия Ура!
(Köszönjük ukrajnai és oroszországi barátain knak a sok-sok képet!)




Teljes mozgósítás Ukrajnában


Ukrajnában a nyugat helytartói "kormánya" elkövette az eddigi legnagyobb hibát, amit most már nem tudnak visszájára fordítani. Az illegitim zsidó államfő, Turcsinov teljes mozgósítást rendelt el az ukrán hadsereg számára. "Odafent" a hivatalokban úgy gondolták, hogy a két fehér nép mészárolja le egymást, ők pedig majd felveszik az IMF-hitelt és jól meggazdagodnak belőle.
A Krím-félszigeten állomásozó ukrán alakulatok ennek hatására azonnal letették a fegyvert. Minden felszerelést, fegyvereket és lőszert leadtak az oroszbarát népi milíciáknak. Az ország más részeiről, ahová még nem vonultak be orosz csapatok és népi milíciák sincsenek, tömegesen érkeznek a lemondó levelek.
Krím miniszterelnök-helyettese bejelentette, hogy az ukrán csapatok maradnak a térségben, de immár civilként, minden harceszközt, páncélosokat és fegyvereket átadtak a népi milíciáknak. Ukrajnában először megtörténhet, ami mindeddig soha: a zsidó gyarmatosítók nem tudják két fehér ország hadseregeit egymás ellen fordítani.

http://www.hidfo.net/2014/03/02/teljes-mozgositas-ukrajnaban


NEM ESZIK OLYAN FORRÓN A KÁSÁT


Az kétségtelen, hogy nagyon feszült helyzet alakult ki az ukránok és oroszok között. Az biztos, hogy a sokkal korszerűbb orosz fegyverekkel és sokkal nagyobb létszámú oroszokkal az ukránoknak nem érdemes összecsapni, hiszen az ország gazdasága romokban és a háború sok pénzt (és életet) vinne el. Lehet, hogy az ukránok kivárják, hogy az oroszok (és a nagyhatalmak) mit tesznek és majd később lépnek valamiben. Az biztos, hogy az oroszoknak nagyon jól jött ez az ukrán válság (forradalom), mert tudták, hogy a régi-régi területi igényeiket most könnyen érvényesíthetik. Lényegében amit most látunk az A TÖRTÉNELEM VISSZAÜTÉSE. A történelem mindig visszaüt, ha nem rendben mennek a dolgok, az országok és birodalmak között. Független Ukrajna soha nem létezett, csak ukránok, mivel mindig a cári birodalom részei voltak. A SZU 80 éves uralma nagy veszteség volt nekik, mert Sztalin közel 7 millió ukrán parasztot halálra éheztetett, mert nem akartak kolhozba menni, de ha akartak volna, akkor is ezt csinálta volna velük. Sztálin a háború alatt legalább 12 fajta kisebb népet elszállított (vagonkérdés!) teljesen más vidékekre, hogy megtörje ellenállásukat, köztük a krimi tatárokat is, akik csak pár évtizede kerülhettek vissza ősi földjükre. Most a kárpátaljai disznóságokat nem is említjük, mert az külön témát érdemelne. Tény az, hogy Sztalin halála után (1953) Hruscsov pártfőtitkár a Krim félszigetet Ukrajnának adományozta 1954-ben. Hruscsov a kopasz tömeggyilkos ukrán származású volt... Független Ukrajna csak 1991 óta létezik és ami bajok onnan is eredeztethetők, amikor az ukrán és orosz vezetés elkezdett osztozkodni, hogy kinek mi jár. Pl. az oroszok 2042-ig bérleti jogot kaptak a Krimben, hogy a tengeri flottájuk ott állomásozhat, ugyanakkor az ukránok rá vannak szorulva az orosz gázra, stb.


Most Putyin kihasználja a tálcán kínált lehetőségeket, tudva, hogy a Nyugat és Amerika katonailag nem fogja megvédeni Ukrajnát (ennek keleti részét, ahol oroszok laknak), mert ez azonnal világháborúhoz vezetne és ez már nem érné meg a Nyugatnak és Amerikának. Mi innen csak annyit tehetünk, hogy figyeljük az eseményeket és NEM MONDUNK LE A MAGYAR JOGÚ KÁRPÁTALJÁRÓL.

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/ukr%C3%A1n-orosz-h%C3%A1bor%C3%BA-lesz

Leonid Reshetnyikov orosz katonai szakértő szerint az Ukrán mozgósítás egyértelmű provokáció


"A Kijev által elrendelt mozgósítás semmi más, csak egy kísérlet arra, hogy megfélemlítsék az ukrán lakosságot és az Ukrajna területén élő oroszokat" - állítja az ismert katonai szakértő, Leonid Reshetnyikov. Meglátása szerint "Kijev igen csak nagy gondban lesz a mozgósítással a keleti és déli területeken, hiszen a Krímen például már most letették a fegyvert az ukrán csapatok." Reshetnyikov szerint továbbá "az ukrán hadsereg állapota igen rossz, mind felszerelés mind morál tekintetében, egy-két kis létszámú egységet kivéve".
Hídfő.net | Leonid Reshetnyikov orosz katonai szakértő szerint az Ukrán mozgósítás egyértelmű provokációLeonid Reshetnyikov
Figyelembe véve Reshetnyikov kijelentését a mozgósítás céljáról, bátran kijelenthetjük, hogy a zsidók nem sok újítást hoztak be a módszereikbe a hatalom ilyen vagy olyan megkapatintása utáni stabilizációhoz. Vegyük csak példának Kun Béla magyarországi ploretárdiktátort (aki egyébként 200.000 krími tatár kiírtásával szerzett "elévülhetetlen" érdemeket Lenin köreiben). Bejátszotta magát az egyik legismertebb, de gyenge akaraterővel, teljesen rossz világ- és önképpel rendelkező magyar gróf hátán a hatalomba, majd módszeresen nekilátott a magyar nép írtásának is. Klasszikus zsidóterror volt. Most, majdnem 100 évvel később, ismét fegyveres katonai egységek fogják terrorizálni a lakosságot zsidó uraik parancsára, csak a helyszín más. Ahogy annak idején Magyarországon, az "Őszirózsás" forradalmat is meg tudta volna állítani pár erős hitű és vezetésre termett katonatiszt, ha nem hagyják magukat felülteni a beépült zsidó provokátorok által, ugyanúgy az Ukrán Hadsereg is képes lenne ellenállásra, ha felismernék a helyzet abszurditását.

http://www.hidfo.net/2014/03/02/leonid-reshetnyikov-orosz-katonai-szakerto-szerint-az-ukran-mozgositas-egyertelmu