2014. március 2., vasárnap

Oroszellenes tüntetés Budapesten

Az orosz csapatok Ukrajnából való kivonását, az Ukrajnában élő kisebbségek jogainak védelmét, valamint a magyar kormány Ukrajna melletti kiállását is kérte az Oroszország budapesti nagykövetsége előtt tartott vasárnapi flashmobon Bajnai Gordon, az Együtt 2014 nevű magyarellenes bűnszövetkezet vezetője. A libás egészen odáig ment, hogy azt követelje a kormánytól, gyakoroljon nyomást az oroszokra Pakson keresztül.
Bajnai nyilván nem az ukrajnai magyar és az orosz nemzetiség védelmét tekinti elsőlegesnek, sokkal inkább a helyi zsidóság biztonságáért aggódik, bár az érintett közösség - a cionfasiszta puccs után - megfelelő védelemhez jutott, ráadásul a Zsidó Ügynökség is bejelentette már segítő szándékát.
Az életeket megnyomorító libás elmondta azt is, hogy az elkövetkező magyarországi "választások" tétje az lesz, hogy hazánk "szovjet utódállam lesz-e, egyfajta Orbánisztán, vagy pedig szabad, független, demokratikus, gyarapodó európai ország." A Bajnai-Gyurcsány-Mesterházy-Fodor-féle libás-tolvaj-balfácán-homoszexuális négyes nyilvánvalóan inkább a nyugat utolsó csatlósa lenne, mint az emelkedő kelet partnere. Nem értjük miért, hiszen a szovjetizált Magyarországból busás haszonra tettek szert, mikor azt kiárusították.
Bajnai most álságosan gyertyákat gyújt az áldozatoknak. Minden épeszű ember érdeke, hogy a magyarság ne váljon a szabadkőműves Együtt 2014 bűnszervezet áldozatává. Ezek a magyarság szót is eltörölnék a föld színéről. Minden magyar érdeke, hogy az Együtt-bűnszövetség tűnjön el a föld színéről, a többi atlantista, cionista kollaboránssal együtt!
Hídfő.net



Oroszellenes tüntetés Kijevben


Épp most folyik egy nagyszabású oroszellenes tüntetés Kijevben, a tömegben lehet látni ukrán, lengyel, grúz, EU zászlókat, valamint az UPA, Ukranian Insurgent Army (kb. Ukrán Népfelkelő Hadsereg) zászlajait. Sejthető, hogy a cionfasiszták ismét kizavartak mindenkit az utcára a hatalmuk megőrzése érdekében, azonban az érezhető, hogy ezek a szervezett oroszellenes tüntetések sehol nincsenek a Donyecki oroszpárti tüntetésekhez.
Hídfő.net | Oroszellenes tüntetés Kijevben
Oroszellenes tüntetés, Kijev, 2014. 03. 02.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése