2014. március 2., vasárnap

Harkovban kidobták az utcára a cionfasiszta középületfoglalókat

Harkovban is döntött a nép, kidobták a Timosenkót és zsidó bandáját támogató "tüntetőket" az orosz polgárok a középületekből (egy-két oktató jellegű pofon kíséretében), majd az utcán gyűjtötték össze őket a rendőrség segítségével.

A lakosság kizavarja a tüntetőket a hivatalból...


http://www.youtube.com/watch?v=vQHsHRd_wwY


...akiket aztán a nyílt utcán raknak egy kupacba.



Szombaton, március 1-jén szovjet antifasiszta nagygyűlést tartottak a Dnyepropetrovszki Városi Tanács előtti téren, követelve az Oroszországgal való szövetség megkötését.
Митинг за союз с Россией в Днепропетровске A 10 órakor a város több pontján összegyűlt sokezres tömeg a “Kommunizmus győzelme elkerülhetetlen” feliratok alatt indult el a városközpontban lévő internacionalista-katonai emlékműhöz.
A nagygyűlést Viktor Marcsenko a “Szovjet Center” elnöke nyitotta meg. Megköszönte a város lakóinak, a társadalmi szervezeteknek és a politikai pártoknak a támogatást és a szolidaritást.
Dnyepropetrovszk-terület lakossága ezután úgy döntött, hogy a Városi Tanács épületére tűzzék ki Szovjet-Ukrajna és az Orosz Föderáció zászlóit.
A mintegy háromórás tömeggyűlés történelmi igazságot szolgáltatott! Egyhangúlag úgy döntöttek, hogy a tér ismét kapja vissza eredeti nevét! Igy aztán Dnyepropetrovszk főtere ismét Lenin nevét viseli.

Arról is határoztak, hogy a nacionalisták által meggyalázott Lenin-szobornak március 9-én egy másik helyet jelöljenek ki, ahol emlékművet kell emelni a Majdanon meggyilkoltak emlékére is.

http://balrad.wordpress.com/2014/03/02/dnyepropetrovszk-is/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése