2012. június 9., szombat

Népességcsökkentő megoldások

(E951, E962)
1965-ben James Schlatter egy gyógyszercég alkalmazottja felfedezi az aszpartámot, ami 200-szor édesebb, mint a cukor, 0 kalóriát tartalmaz, előállítása rendkívül olcsó.
A korai vizsgálatok kimutatták, hogy az aszpartámmal etetett majmok közül egy meghalt, ötnek epilepsziás rohamai lettek. 9 majom vett részt a kísérletben - ma már milliók!
1967-1973-ig megy az engedélyeztetés elérése, de az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal (FDA) visszautasítja a kérelmet.
Oka: az aszpartám bomlástermékei: az aszparginsav az agysejtek kóros izgalmát idézi elő, a metil-alkohol idegméreg, nagyobb dózisban vakságot, veseleállást és halált okozhat, illetve a formaldehid kis mennyiségben is carcinogén.
Végül, megoldódott a dolog. 1981-ben Ronald Reagan lesz az elnök és a beiktatása utáni első napon leváltja az aszpartám ellenes FDA vezetőjét, és helyére ülteti ifj. dr. Arthur Hull Hayest, aki 1981. július 15-én engedélyezteti a bevezetését a száraz ételekben.
A bevezetést követő első év 600 panaszát kivizsgálva, kiderül, hogy hiperaktivitást, agresszivitást, zsibbadást, májkárosodást, szívleállást és hasonlókat okozott.
1985-ben a Monsanto megvásárolja az aszpartámot felfedező gyógyszercéget, és hódító körútjára indul a NutraSweet.
Az aszpartám bevezetése után ugrásszerűen megnövekedett a mell-és prosztatarák, 10%-os növekedést tapasztaltak az agydaganatok kialakulásában.
Az amerikai légierő és polgári repülésügyi hatóságok felszólították a pilótákat, hogy akár egyetlen aszpartámos rágógumi elfogyasztása is súlyos látászavart, esetleg epilepsziás jelenségeket okoz. A mellékhatás lehet fokozatos vagy azonnali reakció!
Ennek ellenére a Monsanto 1992-ben megszerzi az engedélyt az aszpartám üdítőitalokban és gyermekvitaminokban való felhasználására. Szerződést kötnek a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartám ellátója!
Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved a mellékhatásaitól, több mint 90 káros mellékhatását tartják számon. „Az egyetlen olyan termék, amelyről tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténeteink vannak, amelyek igazolják, hogy tömegbetegségeket és halált okozhat.”
A reklámok alapján táplálkozó hatalmas embertömegek megörültek! A fogyókúrázó, egészségesen táplálkozni akaró, cukorbeteg is ehet édeset! Sok cukor van a Colában? Most már nincs!
Azt, hogy ezek aljas gazemberek tudni illene, dehogy még fogyást sem eredményez, az már a cinizmus csúcsa! Hizlal, mert fokozza az inzulinkibocsájtást, összezavarja az agy éhségközpontját, és evésre ösztökél! A diétás italokat fogyasztóknál 65%-os súlynövekedési kockázatot találtak!
Roger Williams képviselő az angol parlamentben azt javasolta, hogy tiltsák ki Anglia területéről ezt a rákkeltő anyagot. Az egészségügyi miniszter, Caroline Flint kijelentette, hogy az aszpartám biztonságos, maradhat.
A brit képviselő kifejtette, hogy a képviselői mentességét kellett használnia, pusztán a kérdés megfogalmazásához is, ugyanis a 80-as évek óta harcolnak tűzzel-vassal az édesítőszer-ipar ügyvédei az aszpartámot megkérdőjelezők ellen.
A képviselő elmondása szerint egy éven át kutatott, hogy felmérje mennyire biztonságos a szer. Nagyon sok meggyőző tanulmány található az aszpartám ártalmatlanságáról, mint annyi minden ez is, egy interneten terjedő összeesküvés-elmélet is lehetne.
Viszont feltűnő, hogy az engedély ellen érvelő döntéshozók közül sokakat elmozdítottak vagy ellehetetlenítettek, lejárattak, helyüket átvették az ipari lobbi szimpatizánsai, majd később az édesítőiparban lukratív (nyereményül kapott) állásokkal honorálták őket.
Nálunk mostanában gyomorrontás ellen a gyermekorvos kóla itatását javasolja, hátha rákap?
Csúcs ez az érzés!


(E621)
Minden feldolgozott ételben, gyorséttermek ételeiben, levesporokban, leveskockákban, konzervekben, mártásokban, virsliben, felvágottban, fűszersókban, fűszerkeverékben, szójatermékben, üdítőben, chipsekben és sorolhatnám, megtalálható a nátriumglutamát.
1908-ban dr. Kikunae Ikeda sikeresen izolálta a tengeri hínárban lévő ízfokozó anyagot. Egyébként a japánok már évezredek óta használták a tengeri hínárt ízfokozónak, csak nem a laboratóriumból. Ikeda céget alapított, a nyugati világ rögtön meglátta az üzletet a felfedezésben!
Irtani is lehet vele, akár az ürüléket is eladhatják csokoládékrémnek, nem számít, úgysem veszik észre! Teljesen íztelen, szagtalan ez a gyorsan oldódó kristályos por, a hatását úgy éri el, hogy az ízlelőbimbókat stimulálja. Nem az ételre, hanem az agyra hat. Ezért még függőséget is okoz. A mellékhatások leküzdésében a gyógyszeripar is profithoz juthat. Ez óriási üzlet!
Mi nem tudjuk, de ők igen, hogy testünket behálózzák a glutamát receptorok.
Leülsz a zacskó chipseddel a tévé elé, nekiállsz ropogtatni, először a szájban kezd izgatni annyira, hogy még a morzsát is kinyalod a zacskóból. A kis hamis, aztán folytatja az útját az emésztőrendszer glutamát receptorain a nyelőcsőtől a vastagbélig, bejut a véráramba, a szív elektromos irányító rendszerébe, ami szintén tartalmazza ezeket a receptorokat, és végre eléri az agyat, ahol az agysejtek felrobbannak a túlzott izgatástól. Az összes belső szerv és szövet tartalmazza ezeket a receptorokat.
A Na-glutamát egy idegméreg. Jöhet még migrén, hasmenés, hányás, egyensúlyzavarok, asztmás rohamok, mellkasi fájdalmak, erős szívdobogás, gyerekeknél viselkedési zavarok.
Idegi elváltozások okozója, úgymint Parkinson - és Alzheimer-kór. A gyerekre még veszélyesebb, mert könnyebben feljut az agyba a fejletlenebb vér-agy gát miatt.
Mivel megzavarja a szív működését, szívinfarktust is okozhat, gyerekeknél is!
A vér nátriumglutamát szintje 20-40-szeres szintet is mutat egy ilyen étkezés után. Reggel eszel egy kis felvágottat, ebédre egy levesport, konzervet, délután egy chips, rá a kóla, délután meg hirtelen összeesett az utcán és meghalt, pedig milyen fiatal volt.
Már a bébiételeket is ezzel készítik, nehogy gyanút fogj, átnevezték hidrolizált fehérjének, kazeinátnak. Sok a túlsúlyos felnőtt és gyerek? Megfigyelték az állatkísérleteknél, hogy amint elkezdtek Na-glutamátot adni, rögtön hízásnak indultak az állatok.
A nátriumglutamát egyik legveszélyesebb formája a szójakivonat. A szóját hidrolizálják, így válik veszélyessé. CT-vel vizsgáltak 25 éven át, egy olyan csoportot, akik a legtöbb a szójaterméket fogyasztották, náluk fordult elő a legmagasabb arányban az agysorvadás és dementia. Ha hidrolizálják vagy élesztő kivonatként adják az ételhez, az már nem természetes, hanem mérgező.
Ugyanúgy, mint az aszpartámnál, azt fogják mondani, hogy az egy természetben is előforduló anyag! Igen, de nem mindegy, hogy komplex fehérjeként fogyasztja az ember természetes állapotában vagy hidrolizált élesztő kivonatként.
Dr. Russel Blaylock rengeteg kutatást végzett, megcáfolni nincs mivel, ezért inkább a senki ne hallhassa módszert alkalmazzák, nem engedik média közelébe. Így válhat valami összeesküvés-elméletté. Soha sehol nem mondták be, ki az a Blaylock, aki maximum titokban hozhatja nyilvánosságra vizsgálatait, akkor az, nem igaz.
A legtöbb ideggyógyásznak eszébe sem jut, hogy a rohambetegségek hátterében esetleg valami ilyesmi áll, de ha eszébe jutna, hamar kivernék a fejéből, mert az nem üzlet!
A törvény, pedig megengedi, hogyha előre összekevert állapotban adnak valamit hozzá az ételhez, akkor nem kell feltüntetni, hogy milyen összetevőkből van a keverék, elég, ha annyit írnak, fűszerek, vagy paprika, bors.
Nehéz kikerülni, mert mindenben benne van, amit nem a piacon vásárol az ember nyers állapotban. A kekszektől kezdve a csokiig, mindenben belekeverik. Csak más nevet kap: hidrolizált élesztő kivonat, monosodium glutamate(MSG), monopotassium glutamate, glutamic-sav, zöldség-fehérje kivonat, zselatin, minden, ami autolyzed, autolizált, sodium caseinate, búza-kivonat, mesterséges ízesítés, aroma azonos ízesítés, kalcium caseinate, texturált-fehérje, tejsavó-izolátumok, ízfokozók, autogénezett élesztő, nátrium-kazein. Vannak gyerekek, akik a természetes ízeket már nem is szeretik, mert nem olyan intenzív, mint amit mesterségesen előállítanak. A banánt nem szereti, csak a banános ízű rágót!
A reklámok pedig tele a gondosan válogatott összetevőkkel és ízvarázsokkal. Tényleg gondosan összeválogatták, minden megvan benne, hogy ne légy hosszú életű!
Természetesen az összetevők olyan apró betűkkel vannak írva, hogy nagyítóval kell vásárolni járni, de érdemes, inkább hülyének nézzenek, mint később gyógyíthatatlan betegségekkel küzdeni!

(fluorid)
1950-ben az amerikai alumínium- és acélipar nagy mennyiségű eladhatatlan fluorvegyület melléktermékkel rendelkezett, amit nemes egyszerűséggel a folyókba vezettek. Ennek köszönhetően a Columbia folyóban hatalmas halpusztulás következett be, nem bírták a nátriumfluorid mérgezést a halak. A céget magas bírságra ítélték.
A naponta felgyülemlő fluorid mellékterméknek új felhasználási területet kellett találni. Egy részét patkány- és rovarölésre használták, de még így is rengeteg anyag maradt a nyakukon.
A fluor kedvező hatására vonatkozó első kísérletek a 40-es évekből származnak, de nem vált bizonyítottá, hogy kedvező lenne a fogszuvasodás megelőzésére.
Mindenesetre a cég a Mellon-Institut-hoz fordult, hogy melléktermékének új eladási területet kutasson fel. Gerald G. Cox lett megbízva a feladattal, aki jó kapcsolatai révén elérte, hogy meggyőzze a tudományos világot, hogy a fluor jó a fogaknak, nem károsítja a szervezetet, annak ellenére, hogy a legmérgezőbb vegyületként tartották számon!
Ez a Cox egy éven belül az Országos Kutató Tanács Élelmezési és Tápanyag Bizottság tagja lett és szószólója a mesterséges fluoridációnak. A másik propagandista Oscar Ewing ügyvéd, aki a Közegészségügyi Szolgálat fejeként 1947-től bevezette a víz fluoridációját. Három év alatt 100 városban kezdték el belepumpálni az ivóvízbe!
Itt is ugyanaz az érv, a fluor minden természetes élelmiszerben előfordul, azt meg elhallgatják, hogy mesterségesen előállítva viszont nagyon erős enzimméreg, amelynek hatása 24 enzimben bizonyított!
Dr. Karl-Heinz Wagner a Giessen-i Egyetem Táplálkozás Tudományi Egyetem igazgatója azt írja, hogy a vízoldékony fluoridok nagyon gyorsan felszívódnak, szétoszlanak a szövetekben és felhalmozódnak a vérben, anyatejben, csontokban, szervekben, a placentán is áthatol. Ez allergiához vezet, az enzimblokkoláson keresztül szívizomsérülésekhez, csont elváltozásokhoz, gyerekeknél a vérkép károsodásához vezet.
A levegőbe került fluor tüdőrákot okoz, egy fluor bányában a dolgozók 21,8%-a halt meg tüdőrákban. Az első fluorozott ivóvizű városban 40%-kal nőtt a rák előfordulása a többi városhoz képest.
A fluorozás nyomán a megvizsgált gyerekek 10-20%-nál volt tapasztalható a barnás-feketés elszíneződés, ami az enzimkárosodásnak és a fogak strukturális megváltozásának a jele. A fogzománc és fognyak gyengébb lesz, fogínygyulladás jelentkezhet, kilazulnak a fogak, a körmök törékenyebbé válnak, és abszolút nem javította a szuvasodás megelőzését, de virágzik a fogászati praxis.
A Gulágokon arra használták, hogy a rabokat beletörődővé, bambává tegyék vele. A 90-es években az óvodákban tabletta formájában adták be a gyerekeknek.
Az USA Colgate University magánegyetemének pszichológiai tanszékét egy dr. George Estabrooks nevű ember vezette, aki a II. vh. alatt az amerikai titkosszolgálatok első számú hipnózis-szakértője volt. Azt állítja egy kémiailag megfelelően előkészített emberen, hipnózissal bárkiből jól irányított zombit csinál.
Stanley Kubrick, aki a holdra szállásról is készítette a filmet, nem a Holdon, hanem a stúdióban, egyik filmjében a főszereplő úgy szól, hogy a „fluoridizáció az egyik legszörnyűbb és legalaposabb kommunista összeesküvés, amit átéltünk”.
Orvosi és pszichológiai kutatások kimondják, hogy bármilyen kis mennyiségű fluorid 1-2 év fogyasztás után megtámadja az agy bizonyos területeit, csökkentve annak vérellátását, ami aláássa az egyén ellenállását bármiféle külső pszichikai kényszerrel szemben.
Egyéb hatása, hogy leszorítja a spermiumszámot, nőknél csökkenti a teherbeesési képességet.
Érdemes megvizsgálni az ásványvizet, mert alig akad olyan, amiben nincs fluorid!
Jól ki van ez találva! A rohanó életmódunk közepette, szeretjük, ha ripsz-ropsz kész az ebéd, ezért ezek tele vannak a nátriumglutamáttal, az édességet szinte mindenki szereti, akkor abba egy kis aszpartámot, rendesebbje gyorsan fogat is mos étkezés után, legyen benne fluorid, hogy gondolkodás nélkül cselekedjen, és mindent megvegyen egy kellemes reklám után!
Némi felháborodás követte azt a megválaszolatlan kérdést, hogy miért rendel a washingtoni törvényhozástól kezdve, az összes minisztériumig, főhatóságig kizárólag olyan ásványvizet, ami fluoridmentes?
A Stern magazin számolt be egy törökországi faluról, ahol nagy mennyiségű fluor volt a vízben, hogy mindenkinek, még a lónak is barnák voltak a fogai, 30 éves férfiak alig tudtak járni, a nők 4 hónapos terhesség után holtan szülték meg gyerekeiket, 40 éves korukra arcbőrük elráncosodott, izomzatuk legyengült, a falu minden egyes lakója csontbetegségben szenvedett.
1950-ben még az szerepelt az Amerikai Gyógyszerkönyvben, hogy a fluoridok heves mérgek minden élő szervezet számára, mivel kalcium kicsapódást eredményeznek. Vérnyomáscsökkenést, légzési elégtelenséget és általános bénulást okoznak. Nem halálos dózisban folyamatos fogyasztása maradandóan gátolja a növekedést. A fluoridot tartalmazó fogápoló szerek és belső használatra való készítmények használata nem indokolt!
A Gyógyszerkönyv következő kiadásaiban ez a rész, törlésre került!
Így születik az összeesküvés-elmélet. A fogorvosok mind fluoridot ajánlanak, a Nagy Könyvben is az van írva, hogy nem mérgező, jó a szuvasodás ellen. Ki fog 50-es évekbeli könyvet lapozgatni? Tán nincs is már, csak elvétve. Az, hogy miről, mit kell tudni, arról gondoskodnak, ezek után, ha valaki azt mondja káros a fluorid, nem hiszel neki, mert utánajártál és mindenhol azt találtad, hogy hasznos és egyébként is élünk! Akkor ez már megint egy összeesküvés mánia!
1952-ben San Franciscóban beomlott egy 15 m-es utca, mert a szinte új fővízvezeték szétpattant. A laboratóriumi vizsgálatok után kiderült, hogy a fluoridos vegyszerek szétmarták a csövet, a 13-15 éves gyerekek 98%-ának nőt összevissza a foga.
Még 1955-ben úgy forgalmazták a fluoridos fogkrémet, hogy ahol az ivóvízbe is tesznek, ott nem használható, ezt a figyelmeztetést is eltávolították.
Pár országban betiltották a víz fluoridizálását, de a fogkrémekben jelen van. 1-2 fogkrém létezik, amiben nincs, természetesen drágábbak. Rengeteg, nagy nyilvánosságot nem látott tanulmány és bizonyíték van arra, hogy rákot és csontbetegségeket okoz!

Pilisi Zsálya

Még neki áll feljebb...

Megható az az atyai gondoskodó hangnem amikor - mint ahogy az apa a hülye fiának ad tanácsokat - a volt elnök, most a kábítószer maffia fejének, Bill Clintonnak a pénzügyminisztere, Larry Summers ( a névből már tudni lehet melyik fajtából: http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_Summers ), ad tanácsokat az EU-nak, és arcátlanul keveselli Európa kifosztásának gyorsaságát, tendenciáit, elfeledkezve arról, de inkább elhallgatva, hogy az európai válságot az amerikai bankmaffia szándékos fosztogatása okozta. Az Európai Londoni Ingatlanalap 3000 milliárd dollárját lopták el, majd az EKB-IMF-Világbank triumvirátusban ülő embereik tőkeinjekciókat követeltek az európai tagállamoktól bankérdekeltségeik "megsegítésére", "mindöszze 4,5 ezer milliárd értékben, amit újra elsikkasztottak, és elfelejtenek visszaadni. A Lehmann Brothers és más bankok "ingatlan túlfinanszírozás miatti csődje" csak az európai bankok USA-ba kihelyezett hiteleinek ellopására kellettek. Mindezek pedig Európa eladósításra, gyarmattá tételére, és háborúba hajszolására.

A Goldmansachs nem véletlenül ülteti be az embereit az európai gazdasági -és politikai irányításba. Az, hogy ezt megteheti, azt jelenti, hogy gazdasági bérgyilkosai jól előkészítették a terepet. Summers az gondolja, hogy a szokásos mellébeszéléssel megetetheti a nyilvánosságot.
Aki nem tudja mi folyik a háttérben, elmegy mellette, de aki tudja, az csak köp egyet, mert eszébe jut a Cion Bölcsek Jegyzőkönyvei című "bestseller".

Summers "igazat ad" az amerikai politikusoknak abban, hogy egyre frusztráltabban figyelik európai kollégáik válságkezelési próbálkozásait. Saját köreikben "szakembernek" nevezik, de a mi fogalmaink szerint csalással, zsarolással, nyomásgyakorlással, korrupcióval operáló uzsorás bűnöző.
Azt mondja a hazugsággyáros, hogy az európai krízis erős pszichológiai hatást gyakorol az európai emberekre, akik bizonytalannak látják a helyzetüket és ezért nem vásárolnak, ami kerethiányossá teszi a gazdaságot.
Az igazság pedig az, hogy az amerikai és izraeli érdekeltségű bankárkaszt pénzszivattyúja fojtogatja Európát, amiben készségesen szerepet vállalnak az elzsidósított kormányok vezetői. Az "európai politikusokat" csak azért érheti vád, hogy Amerikának és Izraelnek nem elég gyors Európa kifosztása, és a hatalom központosítása.
Summers gondokról beszél, de nem említi meg, hogy ők maguk a gond, bár igaza van abban, hogy amikor a kormányok valamilyen nagy gonddal találkoznak, akkor éppen annyi beavatkozásra szánják el magukat, amennyivel megelőzhető az összeomlás. Nem hoznak olyan intézkedéseket, amelyekkel tartósan letudhatnák a bajt.
Lefordítva és értelmezve: a kormányok csak annyira hajlandók legyengíteni a gazdaságaikat, ami még nem veszélyezteti gazdaságkirablási pozícióikat, és lehetőségeiket. Ha Európa gazdaságilag és politikailag is egyesülne, mi lenne a hazaáruló "politikusokkal, gazdasági szakemberekkel"?
Még Németország, Nagy Britannia, és Franciaország zsidói is összeverekednének az összevont irányítás pozícióiért (mert "nemzeti képviselet" már ezekben az országokban is csak nyomokban létezik, ahogy Európában máshol sincs már).

A Summers által említett elégtelen "katasztrófa elkerülési intézkedések alatt" a hatalom megtartását és átmentést kell érteni, és ebben bármennyire preferálja az amerikai érdekeltség saját érdekeit, az az egyensúly amiről beszél az az egyensúly, ami az európai tagországok vezetőinek létérdeke fenntartani.
Mert mit nyer egy korrupt, bűnöző politikai vezetés azzal, ha kiadja a kezéből az "aranytojást tojó tyúkot", vagyis saját országa politikai irányítását, gazdaságát? Ha lemond Európa vezető hatalmai javára a korrupciós, lopási, csalási lehetőségeiről?
Jó eséllyel odadobják őket az oroszlánok elé prédának, és cirkuszt biztosítva a népnek, a Hágai Nemzetközi Bíróság előtt végzik. A három legerősebb európai ország politikai vezetése ekkor esne mégjobban egymásnak a központi hatalomért, és valószínűleg a brit-német "összefogás" kigolyózná a franciákat, majd a brit amerikai a németeket. A briteket meg már nem kell benyelni, mert a Bilderberg legfelsőbb irányításában is képviseltetik magukat Efraim leszármazottai.

Summers pénzpiacokról beszél, de pénzpiacok már nem léteznek, csak újabb és újabb pénzszivattyúk beindítása (amit államkötvényeknek, befektetési alapoknak hívnak), amihez időnként be kell lökni egy nemlétező virtuális pénzcsomagot, ami nem elegendő gazdaság beindításához, a túléléshez, miközben az ingyen szerzett (rabolt) értékkel bíró pénzeket ellopják, és még azt is fitymálják, kevesellik!
Csak meg kell figyelni Görögország "finanszírozását". A "megsegítő hitelek" arra sem elegendők, hogy a fiktív, rájuk lőcsölt tartozás részleteit fedezze, így arra sem marad, hogy bármit is beindítsanak. Az egyre jobban leépített gazdaság, egyre kevesebbet termel, tehát minden szociális szolgáltatást meg kell szüntetni, mindent el kell adni, hogy még kevesebb maradjon a túléléshez.

Azt mondja döntéshozókkal kapcsolatban, hogy "a realitásérzék teljes hiányát látom", ami az ő olvasatában azt jelenti, hogy nem akarnak egy amerikai-izraeli irányítású Európai Egyesült Államokba tömörülni.
Az európai zsidó bankirányítás már mindent megszerzett, amit országspecifikusan meg lehet szerezni. Az erősebbek kirabolták a gyengébbeket, és a csalás "támogatásáért" cserébe juttattak az amerikai-izraeli érdekeltségeknek is, de valóban nem akarják kiadni utolsó adujukat, a megmaradt függetlenségüket, mert a Bilderberg amerikai provinciája mellé gyarmatnak feltétel nélküli kapitulációval besorolna Európa is.

Summers ezért feltételezi, hogy az európai kormányok vezetői egymás között is egyezkednek, és nem téved. Pénzben nincs barátság, bár az ő fajtájánál soha nem is volt!

Európa számára jelenleg az lenne a legcélszerűbb, ha kiebrudalná Erópából a Goldmansachsot, az IMF-et,a Világbankot, és megszüntetné az EKB-t. Megtagadná a fiktív gazdaságnyomorító államadósságok ki -és nem visszafizetését, valódi nemzeti kormányokat választanának, és védővámrendszerrel megvédenék az európai országok saját belső piacaikat. A visszavett saját pénzkiadási jog feleslegessé tenné a bankrendszert, és a szigorúan szabályozott saját bankjaik sem tudnának a fejükre nőni. A gazdaságok röpke másfél év alatt talpra állnának, főleg, ha hazahoznák a Távol-keletről a kitelepített gyáraikat, üzemeiket!
Az a kényszerpálya, amit az amerikai-izraeli pénzirányítás rákényszerít Európára, és a Világ jelentős részére, az a béka, amit ki kel köpni, mert nem fér le Európa polgárainak torkán.

Summers néha azért elszólja magát: "Amíg azt mondják, hogy az európai országok adóssága nem kockázatos - az európai bankfelügyelet tavalyi és tavalyelőtti stressztesztje lényegében ezt mutatta ki -, miközben nyilvánvalóan az, amíg azt a látszatot keltik, hogy a visszafizethetetlen hiteleket törleszteni fogják, amíg arról beszélnek, hogy van az uniónak növekedési stratégiája, miközben hanyatlik a GDP, amíg valószínűtlennek nyilvánítanak olyan dolgokat, amelyek éppen a szemünk előtt játszódnak le, addig nem fogják visszanyerni a piacok és a választók bizalmát."

Mindezeket azért mondja az EU vezetés, mert a pénzszivattyú működtetését az USA és Izrael kényszeríti ki. Megszüntetése nagy valószínűséggel égbekiáltó bűnnek lenne tekinthető a Bilderberg részéről. Obama és a Pentagon azonnal megkapná a parancsot, hogy Európát le kell rohanni, mert nem hagyja magát kifosztani, de ez nem lenne egyszerű, viszont az már igen, ami most zajlik, és ami a tagállamok egymással leveretését jelenti szovjet mintára.

Jelenleg igazából csak arról van szó, hogy az európai zsidó irányítás csak a semmiért, nem akarja átadni az izraeli -és amerikai zsidó irányításnak az évszázadok alatt megszerzett fosztogatási lehetőségeit és a hatalmat. Zsidó zsidó ellen harcol, Európa lakossága meg szív, mint a torkosborz. Ha ehhez még hozzátesszük a távol-keleti zsidó gazdasági irányítás törekvéseit (Li), érthetővé válik, hogy Putyin mellett miért állandó jellegű tettestárs Medvegyev.

Ölre megy a harc a jobb termőföldekért

Egyre gyorsuló koncentráció figyelhető meg a mezőgazdasági földterületek tulajdonosi szerkezetében a megyében. Mik ezek?
A folyamat nem kizárólag Baranyát jellemzi, de a zömében kiváló termőterületek miatt megyénk kiemelt célpontja a birtokszerzési hajszának. Bár a 2010-es agrárszerkezeti összeírás hivatalos adatai még nem állnak rendelkezésre, már a korábbi számokból is kiderül, hogy a folyamat már az ezredforduló után megindult. Míg a helyi gazdák körében a területbővítés mellett a tagoltságot megszüntető birtokegyesítés volt a motiváció, addig ma már kifejezett harc folyik a legjobb területekért.
Az állami földterületek haszonbérletének megnyitása új lendületet ad a birtokrendszer átalakulásának.
A jelenség mögött egyértelműen a 2004-es uniós csatlakozás óta egyre jobban kiforrott területalapú agrártámogatási rendszer áll. Utóbbi ráadásul birtoknagyság szerint is súlyoz, így a nagyobb földterületekkel rendelkezők nagyobb arányú támogatásban is részesülhetnek az összevont agrárforrásokból. Informátorunk szerint az állami földterületek haszonbérletének megnyitása új lendületet ad a birtokrendszer átalakulásának. A korábbi területhasználók ugyanis új vetélytársakkal találják szembe magukat, a megjelenő licitálók mögött gyakran sejthetők politikai szálak.

Tizenhat év után nem ajánlottak új szerződést
A földért folyó harc vesztese lett a Szentlőrinci Szolanum Kft. is. A vállalkozó szellemű agráriusokból alakult társaság által hizlalt sertések takarmányát a kft. és a cég tulajdonosai termelik meg. A gyakorlat szerint a gazdák a saját, a kft. pedig bérelt földön teszi ezt. A Szolanum mindeddig 450 hektáron gazdálkodott, ebből 210 hektárt 16 éven át az államtól béreltek, a Szentlőrinchez tartozó Tarcsapusztán.
Ám csak idén áprilisig, ekkor ugyanis a Nemzeti Földalap nem ajánlott új szerződést, s az általuk bérelt földet májusban – pályázat nélkül – egy másik cég kapta meg, amelynek telephelye 32 kilométerre található Tarcsapusztától. Lapunk információja szerint nem egyedi esetről van szó.

Nő a támogatás
Tavaly 56–58 ezer forint volt hektáronként a területalapú támogatás összege, a juttatás idén elérheti a 62 ezer forintot is területi egységenként. Ez egy átlagosnak mondható 25–30 hektáros birtoknál már 2 millió forint körüli jövedelmet helyez kilátásba a föld tulajdonosának.
Úgy is, ha a művelés is saját jogon zajlik, de úgy is, ha bérbe adják a termelésbe fogott területet. A bérleti díj ugyanis általában a területalapú támogatás összegének felel meg.

A tulajdonosi kör
Az Európai országok - Németország, Hollandia, Ausztria, Anglia - példája jól mutatja, hogy a termelésre fogott földterületek legnagyobb hányada a legtehetősebb emberek, főként tradicionális nemesi családok, gazdag befektetők (zsidók - szerk.) tulajdonában vannak. Baranyában a legnagyobb földterület a Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Banofarm cégcsoport tulajdonában van, ami után a társaság tavaly mintegy 4 milliárd forint területalapú és más agrártámogatást kapott.
(Megjegyeznénk, hogy a nyomtatott sajtóban ez a bekezdés még szerepelt ugyan, azonban az online felületen ezt a bekezdést már kínosan kihagyták!)

(bama.hu)

Kony elleni kampány újratöltve

Vajon kinek higgyek? Kony egy Ugandában élő hadúr? Az Amerikai Egyesült Izrael, vagyis Államok(USA), azt mondja róla, hogy tömeggyilkos. Kony erre azt válaszolja, hogy Uganda szabadságáért harcol, és mindezek a rémhírek, csak az ellene irányuló propagandát képezik.
Eközben Uganda természeti értékeit a globalista világ fosztja ki. Az ország vezetésében pedig egy olyan bábkormány van, mint, amilyen hazánkban is található.
Amerika lejárató demagóg filmet készített Kony ellen a JPMorgan Chase bank támogatásával. Egy hálivúdi film is kijött erre a kaptafára a Géppisztolyos Prédikátor címmel.
Konyról közben pedig az a hír járja, hogy gyermekkorában utálta a verekedést és a boxot. Nem értette miért bántják egymást az emberek. Tervei között szerepel egy Független Uganda megalapítása a tízparancsolat értékei szerint. Érdekes módon a katonai csoportját Az Úr Ellenállási Hadseregének (LRA) nevezik. Állítólag a csatákban Istenhez imádkozik, és az emberei prófétaként tisztelik. Szenteltvizet és olajat használ, amivel a katonáit megkeni, mert azt vallja, hogy ez megvédi őket a harcok közben.
Tehát még, ha ez a Kony követett is el emberek ellen bűnöket, én még mindig jobban hiszek neki, mint az USA-nak, meg a JPMorgen bank által készített lejárató filmnek. Azon JPMorgen bankról van itt szó, amely valószínűleg hozzá járult az első és második világháború kirobbanásához, valamint a jelenleg is meglévő gazdasági válsághoz. J. P. Morgen volt az, aki felgyújtatta például Tesla laboratóriumát is és rengeteg találmány veszett oda miatta.

Nem csak nekem tűnt fel ez a negatív kampány ellene, hanem itt van Piros Pirula egy másik cikkje, ebben a témában:
 
Megvan az új mumus! Kiszélesedhet a háború?
Új aktivista videó terjed a neten, de mint a vírus, ami önmagában még nem lenne meglepő, hiszen minden héten megjelenik valamilyen új mozgalom valamilyen nemes céllal, legyen az a fehér óriásbálnák megmentése a kipusztulástól vagy a műanyagkupakok megfelelő újrahasznosítása. Ami azonban ennél a mozgalomnál azonnal meghökkenti az embert, az a nézettség-számláló a videójuk alatt.
 LINK

 Nyolcvanmillió néző alig 10 nap alatt ?!?! Ez azért nem rossz, nem igaz?
Akinek a szám nem mond sokat, annak összehasonlításképpen: a Zeitgeist film  (ami az elmúlt évek egyik legjobban terjesztett mozgalmi videója volt) az három év alatt ért el olyan 25-30 millió megtekintést. Justin Biber és Lady Gaga azok, akik 100 milliós nézettséget tudnak elérni ebben a mai világban, és ők sem 10 nap alatt, és nekik is kemény propaganda munkára van ilyenkor szükségük, tehát egy névtelen kis mozgalom ("Invisible Children") esetében ez azért elég meghökkentő!



Szóval látva a nézőszámot, enyhe döbbenettel de óriási érdeklődéssel ülök le a videó elé és kezdem el nézni... Alig telik el néhány perc és azon veszem észre magam, hogy könnycseppek gördülnek ki a szemem sarkából. Egy fiatal afrikai fiú életét látom, akinek az egész családját lemészárolták az afrikai kommunisták egy bizonyos KONY nevű fickó vezetésével. Ez a KONY azzal tölti a nap 24 óráját, hogy gyermekeket rabol el családjaiktól, hogy kiképezhesse őket érzéketlen gyilkológépekké, semmi más célból, mint hogy aztán azok újabb gyermekeket rabolhassanak el a szüleiktől és így tovább, folytatva az ördögi kört, amíg egész Afrika gyilkoló emberrobotokká nem válik. De hiszen ez borzalmas! Megcsonkított gyermekeket mutatnak, akiknek az arcából vágtak ki darabokat, orrukat, szájukat vágták le KONY gyilkos katonái, csak azért mert nem voltak hajlandóak szó nélkül csatlakozni ennek a gonosz gerilla vezérnek a seregéhez. A képek sokkolóak! Micsoda szörnyűség!

Hála a jó égnek a film készítői talpraesettek és tudják hogyan akadályozhatjuk meg, hogy ez az embertelenség tovább folytatódjon, és arra kérnek mindnyájunkat, hogy teljes gőzzel kezdjünk el kampányolni az ügy érdekében, kezdjünk el felragasztgatni plakátokat, matricákat a falakra, hirdetőoszlopokra, rendszámtáblákra, a vasúti kocsikra, osztogassunk szórólapokat, posztoljuk a sztorit a facebook-ra, a twitter-re és mindenki erről beszéljen a munkahelyén... Ha ugyanis felhívjuk minden egyes ember figyelmét ezekre a borzalmakra, akkor valakinek majd csak kell csinálnia valamit...
de vesztegetni időnk nincs egy perc se, úgyhogy ők már meg is tették a szükséges lépéseket és írtak is személyesen Obama elnöknek, hogy küldjön oda néhány katonát és füstöljék ki ezt a KONY nevű fickót a dzsungelből, mert ez tarthatatlan!! (valahol a huszonötödik percnél járunk a videóban)
Mi több, Obama elnök már válaszolt is, hogy enged a nagy számú kérésnek, és kiemelten fogja kezelni a problémát. Már küldi is az embereit, hogy mindent helyre tegyenek...


Uno momento! (Itt letörlöm a könnyeket az arcomról.) Azt mondta, enged a nagy számú kérésnek? Álljunk meg egy pillanatra. De hisz még el sem kezdtem plakátolni. Épp most akartam átvenni a plakátozós cipőmet... erre már meg is van oldva a dolog?
Tudom, hogy manapság nagyon felgyorsultak az események, de ennyire?

Amondó vagyok, tényleg álljunk itt meg egy pillanatra! Tudom, hogy a videó nagyon elragadja az érzelmeinket, és a kisfilm végére ellenállhatatlan vágyat érzünk, hogy feltegyük a saját blogunkra vagy facebook oldalunkra, de mielőtt ezt megtennénk várjunk egy pár percet, és gondolkodjunk el egy kicsit. Nem szükséges annyira sietni...

 Nem abszurd egy kicsit egy kicsit ez az egész helyzet? Lehet, hogy ma már így mennek a dolgok? De hisz 30 perccel ezelőtt még azt sem tudtuk volna megmutatni, hogy hol van Uganda a térképen, ez után a kis rövidfilm után pedig annyira átlátjuk az ottani helyzetet, hogy teljes szívünkből támogatunk egy esetleges katonai akciót, ami beleavatkozik egy több ezer kilométerre lévő ország belügyeibe? Senkinek nincs Probléma-Reakció-Megoldás fílingje?

De amit még mindig nem értek, hogy hogyan jutott el ez az egész 80 millió emberhez két hét alatt?
Én azt tudom, hogy ha mondjuk csinálok egy videót, és mindenki ezt terjeszti aki él és mozog, akkor 20-30 ezer emberhez tudok eljutni ennyi idő alatt... (nem mintha én lennék a mérvadó, csak összehasonlításképpen mondom)
No de nézzük csak, mint az a videóból kiderül, olyan nagy emberek támogatják ezt a nemes célt, mint George Clooney, Angelina Jolie, Zuckerberg (akinek van vagy százmillió követője a fecebook-on, tehát ha ő feltette az oldalára, akkor az sok mindent megmagyaráz...) és ott van Bill Gates!

No, itt azért már a dörzsöltebb olvasók számára kigyulladt a piros lámpa. Akik valamennyire ismerik már, hogy mennek a dolgok a színfalak között, azoknak feltűnt, hogy itt valami nagyon nincs rendben. Amikor valami turpisság zajlik a világban, hogyhogy nem mindig ugyanazok a nevek tűnnek fel...
Ha földrengés súlyt le, ők prédikálnak, mennek menteni és kampányolni, ha éhezés van, ők prédikálnak és mennek segélyt vinni, ha gonosz diktátor van, ők mennek megszabadítani tőle...
amikor pedig éppen nincs kit megmenteni, akkor egy CFR nevű szervezet ülésein vesznek részt, amiről viszont sokkal kevesebbet hallani a médiában...
(Igen Angelina Jolie is tagja a CFR-nek.)


 

Tudjátok, hogy nem azért vagyok itt, hogy véleményt rágjak az olvasó szájába, azt szeretném, hogy döntse el mindenki maga, mi a véleménye erről az egészről.
Én csak annyit mondok, hogy nem lennék meglepve, ha a Közel-Kelet után Afrikára is kiterjesztenék az arab tavaszt, vagy az uránnal dúsított demokrácia-hordozó rakétákat... úgy látszik minden feltétel adott.

Amitől pedig a legjobban kiborsózott a hátam a filmmel kapcsolatban, az az, hogy úgy látszik már olyan vastagságú bőr van az arcukon, hogy egy percig nem titkolják, hogy gyereknek tartanak minket.
Sőt, büszkén vállalják, hogy egy 6 éves gyerek színvonalán vagyunk kezelve, akinek csak mutatni kell egy képet, és megmondani, hogy na ez itt a főgonosz, és ennyi, onnantól tudja ki a főgonosz.
Nem viccelek, fogtak egy gyereket, és neki mesélik az egészet. Aki érti a gondolkodásukat, az látja, hogy minket a gyerekkel azonosítanak közben. Nem lettek mostanában arcátlanok egy kicsit?

Tudom, hogy Fulford-ék szerint Bill Gates már őrizetben van, de ezekből a cseleikből egyelőre ez még nem látszik. Persze lehet, hogy azért egyre pofátlanabbak, mert egyre inkább érzik vesztüket, és kétségbeesetten kapálóznak, de én azt mondom, várjuk ki a végét, és tartsuk nyitva a szemünket...


FRISS HÍREK (03.18):

- A film készítőjét tegnap letartóztatták, mert meztelenül rohangált egy parkban, maszturbált, és kocsikat zúzott be. (link a hírre)
 Nem tudom... valahogy nem segíti a film hitelességét...
- A KONY videóról levették a hozzászólási lehetőséget.
A készítőt állítólag megviselték a hozzászólások.
- Egyre több ugandai tiltakozik a youtube-on, hogy Kony-t már 6 éve nem látták... Viszont az USA által pénzelt kormány írtja és sanyargatja a népet rendesen.
- Az USA közben már el is fogadta a katonai beavatkozás tervét.
Sőt, egész Afrikára kiterjesztették!
A nemzetközi helyzet fokozódik...

Itt egy másik videó, amelyben Kony beszél. Ő azt mondja, ha jól értettem, hogy Uganda szabadságáért harcol és a sok rémhír, amit róla terjesztenek, az csak propaganda.

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/1501-kony-elleni-kampany