2011. december 7., szerda

Újabb pénzek a 'holokauszt túlélőknek'

Újabb eurómilliók folynak az úgynevezett holokauszt túlélők zsebébe. Nekik ugyan egy puskalövést sem kellett leadni, nem kellett farkasszemet nézni az ellenséggel, halálra fagyni a lövészárkokban, de azért havi több száz eurós külön nyugdíjat kapnak. Elég, ha három hónapig gettóban volt, vagy „álnéven” kellett bujkálnia. Ez már feljogosítja arra, hogy megkapja a nagyjából havi 60 000 - 90 000 forint „prémiumot”.
A new yorki központtal egyeztetve a német kormány ugyanis lejjebb vitte a „rejtőzködési időt” vagyis 12 hónap helyett már elég ha 3 hónapot igazol valahogy a zsidó, és máris megkapja a havi pluszt. Ez egy évben 48 millió euró kiadást jelent a német államnak.
Azért végezzünk gyorsan egy kis számolást, mert érdemes. Ha mostani árakban és fizetésekben mérünk (!), akkor ha valaki keres 80 000 forintot, és fizeti 40 évig a nyugdíj járulékot, akkor fog kapni 60 000 nyugdíjat. Ha ugyanezt a pénzt 3 hónap alatt „befizeti” valaki a nyugdíj alapba, akkor az azt jelenti, hogy 480 hónap helyett három hónap alatt keresett ugyanannyit. Az mindössze annyit jelent, hogy mai árakon nézve, a német kormány 12 800 000 forintos havi fizetésnek ismeri el a három hónap bujkálást. Ez annyira nevetséges, hogy ehhez nem lehet hozzáfűzni semmit. Mindenesetre sokan jól élnek belőle az biztos. Elmondhatjuk, hogy a legjobb befektetés nem az államkötvény, értékpapír és tőzsde, hanem a holokauszt-részvétel!
Kun András


Tolvajtól lopni...


Francia és a német vezetők is felhívták a figyelmet az Európai Unió (EU) szerződés módosítására, mivel a blokk létét fenyegeti az euróövezeti adósság-válság, és közvetlen kihatásai veszélyeztetik a világgazdaságot. A kajlaormányú francia tömeggyilkos, és a német agresszív kismalac, december 8-9-re tervezi a 27 tagország egyoldalú likvidálását az EU csúcstalálkozóján. A célkitűzésként meghatározott 3% alatti hiánycélt mindössze öt tagállam képes teljesíteni, így nem kétséges, hogy a többnyire csontig legatyásított tagországok kifosztott gazdaságai egészséges lépésként vagy kiszállnak az EU látszólag öngyilkos, elszabadult körhintájából, vagy behódolnak, és tovább zsigerelik, pusztítják népüket.

Nem kétséges, az utóbbi fog bekövetkezni, és létrehozzák a közös pénzügyi felügyeletet, ami a tagállamok lakosságának még drasztikusabb kifosztásán kívül, a korlátozott lopási lehetőségeket "elszenvedő" nemzetgyilkos kormányok önálló pénzügyi jogköreit is lekorlátozza! A fejlemények csak azokat érheti váratlanul, akik nem ismerik mélyebben az EKB, az IMF, és a Goldmansachs eddig maradéktalanul végrehajtott "irányelveit". Természetesen alapos ijesztgetés előzi meg az Európát sanyargató zsidó radikálisok diktatúrájának kiteljesedését, de folyamat alapos előretervezés eredménye, ahogy az Orbán-kormány "hősies ellenállása" is, háborút folytatva Magyarország lakossága ellen. A nyugdíjalapok kifosztása, egy effektíve mínuszos adósságcsökkentés érdekében, hasonló a Széll Kálmán-terv angol nyelvű változatának "széllel-béllelt" kivitelezési "javaslataihoz".Összességében, a harc a bankok ellen, és a külföldi hitelek csökkentése csak arra kellett, hogy egyrészt elvonási alapot teremtsenek, másrészt olyan szintre rontsák a forintot, hogy újabb 3200 milliárd forintnyi IMF "hitelkeret" megállapítását tegye lehetővé, számottevő infláció növelés mellett, ami további lakossági tehernövelésre ad lehetőséget.

Az Orbán-Matolcsy duó feladata az volt, hogy a Gyurcsány-féle havi egymilliárd dolláros eladósítási módszer helyett, felszámolják az ún. "tartalékokat". Pusztításuk jól nyomonkövethető, ha valaki nyitott szemmel jár-kel, és figyelemmel kíséri az illegitim kormány országellenes ténykedését. Áldatlan tevékenységük eredményeként, miközben nemzetről papolnak, januárban életbe léptetik a totális diktatúrát. A valutaárfolyam jelenlegi alakulása mellett a "strukturális reformok" évente további 70 milliárd forint terhet rónak a háztartásokra.

Várhatóan német-francia nyomásra létrejövő német felszámoló szerep miatt változás következik be a felállásban. A belső politikus tolvajainknak kevesebbel kell beérni. Magyarul, ellopják előlük a "koncot", bár ahogy a bankadót is a lakosságra hárítják a bankok, úgy olyan csatornákon keresztül is lehet lopni, amelyek még kívül esnek a felszámoló hatáskörén. A "fiskális" pénzügyi "központi" irányítás bevezetési szándéka már korábban is jól látható volt, mivel a londoni és párizsi klubok után, a német szerepvállalás is legalább 2-3 éve húzódik, "berlini-klub" korábbi megjelöléssel. Célja az európai már elszegényedett tagországainak felszámolása, amiből már nincs kiút.

A még meglévő befektetők, ugyanabból a pénzügyi körből jönnek, mint a hitelezők. A "recept" egyszerű: csak megadott befektetők kapnak "vissza nem térítendő állami támogatást, kedvező adózási lehetőségeket", ami csak kiadást és minimális munkaerő igényt hoznak a "konyhára", de számottevő bevételt nem, viszont a "támogatás" az állampolgárok adójából kerül kifizetésre.
Kérdéseket vet fel a nyugdíjak kifizetési alapja, és a rémképként emlegetett elnyugdíjasodás, amire hivatkozva felmelik a nyugdíjkorhatárt. Gyakorlatilag az egyre gyengébb egészségügyi ellátás, és a folyamatos, többszintű mérgezés miatt, drasztikusan csökken a nyugdíjkorhatár elérésére kilátással rendelkezők száma. A nemzetük ellen acsarkodó, és szolgalelkűen idegen parancsra erőszakkal, csalással hatalmat bitorlók szelekciója jelenleg is folyamatban van. A Goldmansachs nem elégszik meg a nemzetárulók lojalitásával. A kormányokba saját, kipróbált szakértőit ülteti, ahogy ezt Olaszország és Görögország esetében is tapasztalhattuk, mert kevés a "gátlástalanság", "profi szakembereket" akarnak döntéspozíciókban látni, nem zsebtömködős paprikajancsikat.

A megszorítások gazdaságpolitikája európa-szerte a szegényebb tagállamok teljes kifosztására irányul! A csúcstalálkozó várhatóan látszatmegoldásokat kínál majd, de az alapvető célkitűzések maradnak, ez pedig, a Európa központi gazdasági, majd katonai irányítás alá vonása.A szankciók jelentik az egyetlen mechanizmust, amelyet jelenleg az európai tisztségviselők megoldásként javasolnak, de ez a mechanizmus nem optimális, mivel a szíjak szorosabbra húzásának politikája nem nyújt perspektívát a GDP növekedésére, csökkennek a szociális kedvezmények, lefaragják a munkabéreket, csökkentik a GDP-növekedésnek kedvező programokat. Mindezt a növekedésre hivatkozva, azt propagálva, de ellenkező szándékkal.

Ennélfogva ez csupán a periférián lévő országokra gyakorol nyomást, amelyek adósságokat halmoznak fel. Ez a politika bonyolítja a válságot ezekben az országokban és növeli az adósság-kezelés költségeit, de igazából ez a céljuk! Várható, hogy a közeljövőben az európai országok szerződései olyan pontot is fognak tartalmazni, hogy egyes országokat ki lehet zárni az euróövezetből, az elszegényedett országokat pedig "gyámság" alá helyezik.

Kevesen veszik észre, hogy az EU megalakításának a nem is annyira titkolt célja, Európa országainak módszeres kifosztása, és gyarmatkénti egyesítése a vezető államok, Nagy-Britannia, Franciaország, és a pajzsnak, fejőstehénnek használt Németország (BRD) vezetésével. Amíg gazdasági elemzők a "rosszul gazdálkodó" országok "rendre tanításáról" értekeznek, valójában eszükbe sem jut, hogy tájékoztassák Európa lakosságát. A "bankmentő csomagok" és "gazdaság megsegítésére" felvett hitelekből szinte csak a megvásárolt politikusok Júdás-pénze jutott el a "rendeltetési helyére"!
A sok okoskodás mellett viszont nem szabad elfelejteni, hogy fokozott harckészültségbe hozták az iráni hadsereget. Szíriába fegyvert csempésznek Assad ellen felkelést szítva, és a riogatások szerint, a halott Kadhafi is veszélyesebb az élőnél. Mindenki háborúra készül, miközben a hiénák a haldokló Európa testén osztozkodnak...

Tulok


Hátat fordítva a válság súlyos terheit viselő sok millió európainak az EU már nem vacakol a tagállamok gazdasága feletti apránkénti hatalomátvétellel. Nem akar örökösen azért küzdeni, hogy csatlósaik megszavazzák az általuk óhajtott változtatásokat. Ehelyett egy huszárvágással áttörtek az előttük álló akadályokon: megváltoztatták a Lisszaboni Szerződést a saját maguk számára biztosított hatalom segítségével.
Kivárják, amíg az újra és újra kiírt népszavazások meghozzák a kívánt eredményt: a módosított Lisszaboni Szerződés elfogadását. Az új szerződés 126. cikk (14) bekezdése a Túlzott hiányról és a hozzá tartozó 12. számú jegyzőkönyv felhatalmazná Brüsszelt, hogy az adott helyzet szerint változtassa feltételeit, mindenféle szavazás nélkül.
„A döntéshez nincs szükség országos szintű szavazásra. Az eljárás így gyors és jelentős változásokat tesz lehetővé,” áll a Herman Van Rompuy által kiadott bizalmas dokumentumban.
Ez azt jelenti, hogy egy „pénzügyi unió” létrehozásához, tehát egy Brüsszel vezette központi hatalom megvalósításához az EU szerződést egy tollvonással megváltoztathatják a jövőben. Nem szükséges hozzá szavazás.
Ez hatalmat adna az Európai Bizottságnak, hogy „megszorító intézkedéseket erőltessen a kimentésre szoruló eurózóna tagállamokra, elorozva tőlük az ország vezetésének jogát, mint például Görögország, Portugália vagy Írország esetében,” írja a Guardian.
„Miért vacakoljunk egy barbár relikviával, a demokráciával, ha a jó öreg fasizmus is megteszi,” írja a Zerohedge. „Így szerzi meg a hatalmat egy rakás kleptomániás inkompetens eurokrata egy olyan rendszerben, amit a Goldman Sachs irányít.”
Ahogy arról már korábban többször írtunk, az eurózóna adósságválsága előkészítette a terepet a banki hatalomátvételre Európában.
A válságot előidéző csalók most a világ megmentőinek szerepét játsszák, akik a banki puccs irányítása közben a „szabadítást” is elhozzák, ha Európa nemzetei hajlandók átadni a hatalmat a Goldman Sachs beépített emberinek és a választás nélkül kijelölt brüsszeli diktátoroknak. Az Olaszországot, Görögországot és az Európai Központi Bankot irányító Goldman Sachs emberei már Belgiumban, Németországban, Franciaországban és Írországban is kulcsfontosságú pozíciókba kerültek.
A puccs lényege, hogy az európai adósságválságot kihasználva létrejöjjön az európai szuperállam, a maradék hatalmat is Brüsszel
 kezére játszva. A globalisták jó úton haladnak a projekttel, embereik már ott állnak Görögország és Olaszország élén.
Az euró összeomlásától tartva a görögök továbbra is tömegesen veszik ki megtakarításaikat a bankból.
„Sok görög minden pénzét kiveszi a bankból, egyrészt mivel nincs munkájuk és szükségük van a pénzre, másrészt az adóemelések miatt, azonkívül attól tartanak, hogy az ország az eurózóna elhagyására kényszerül,” írja a Spiegel, hozzátéve, hogy a görög betétek összege 13-14 milliárd euróval esett szeptember és október hónapokban és a tendencia felgyorsulni látszik. 

Forrás: Infowars.com

Szíria támadása elkezdődött

A DEBKAfile nevű zsidó híroldal szerint - melynek gyakran helytálló bennefenntes információi vannak - a különleges alakulatok már behatoltak Szíriába. Mindezt izraeli katonai forrásokra hivatkozva közölték.
A források arról számoltak be, hogy 7-8 fős különleges alakulatok hatoltak be az országba, és a csoportok sorban követik őket. Valamennyi csoportban van egy-egy dezetrált tiszt, vagy katona. Ezeknek a csoportoknak az a feladata, hogy a támadó repülőknek megjelöljék a célpontokat, valamint újabbakat derítsenek fel. Egyéb feladataik közé tartoznak, hogy a stratégiailag fontos helyeket felderítsék. Amennyiben tudják, biztosítsák azokat, vagy kijelöljék a különleges egységek leszállási zónáit.
A csoportoknak azonban ezeken a katonai feladatokon kívül van még egy fontos feladata, hogy kapcsolatot teremtsen az Assad rendszer ellenzőivel, és biztosítsa számukra a gyors kiképzését, valamint a fegyverszállítmányokat.
A csoportok összetétele szerint főleg NATO tagországokat soroltak fel, mint például Nagy-Britannia, Törökország, Olaszország. Kétféle támadást vázoltak fel Szíria ellen. Az egyik, hogy a török hadseregre alapozott hagyományos összfegyvernemi háborút indítanak, a másik, hogy az északi részben a kurdok lakta terület lázadók irányítása alá vonását elősegítik, majd a tenger felől és Törökország felől komoly hadi ellátmányt szállítanak nekik. A déli országrészt Izrael felől ellátva lázítják fel, így két tűz közé szorítva Damaszkuszt.
Ez a lépés azonban egy különleges eredményt is hozhat, ez pedig az ENSZ feloszlása. Oroszország és Kína, mint a Biztonsági Tanács tagjai megvétóztak minden katonai beavatkozást. Ez azonban nyílt támadás. Ebben az esetben, ha Kína és Oroszország kilép az ENSZ-ből (mivel ottlétük teljesen felesleges), az gyakorlatilag megsemmisült. Ettől a perctől kezdve beáll a háborús állapot Kelet és Nyugat között. Ezek után az orosz nyersanyagcsapok elzárásával a háborús állapotot nagyon gyorsan kell megteremteni. A Nyugat elkényelmesedett lakossága ugyanis az orosz gáz, kőolaj és egyéb nyersanyagok kiesésével járó kényelmetlenségeket nem lesz képes hosszú távon elviselni. Az egész Európára kiterjesztett hadi állapotot elő kell idézni, hogy a nélkülözésnek magyarázata legyen.
Szíria (és Irán) mérföldkő lesz. A Nyugat felméri meddig mehet el Moszkvával szemben. Ha komoly orosz katonai fellépés és segítség lesz Szíria mellett, akkor a terveknek egy időre lőttek. Amennyiben Moszkva tehetetlenül szemléli csak az eseményeket, akkor jelzés lesz a Nyugat számára, hogy lehet továbbmenni. Mindenesetre állítólag Szíria már kapott komolyabb fegyverzetet az oroszoktól, hajók elleni rakétákat, valamint S-300 rakétarendszereket. Ezeket azonban hivatalos források nem erősítették meg.
Tálas András