2013. december 3., kedd

Nemcsak a britek félnek a románok, bolgárok beáramlásától

A szegénység elől menekülő románok és bolgárok hullámától tartanak német nagyvárosokban egy bírósági döntés miatt, amely szerint álláskereső román állampolgárok is kaphatnak munkanélküli segélyt Németországban.


Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi társadalombiztosítási bíróság ítélete újra felerősítette a félelmeket, hogy január 1-jétől, amikor megszűnnek a Románia és Bulgária állampolgáraira vonatkozó munkavállalási korlátozások, tömeges méreteket ölt majd a "szociális turizmus", vagyis a szociális juttatások megszerzését célzó bevándorlás.

"Fel kell tartóztatni a szegények fékezetlen beáramlását" - idézte kedden a Die Welt a német városi és járási önkormányzatok (DStGB) ügyvezető igazgatóját. Gerd Landsberg szerint számos önkormányzatot már jelenleg is túlterhel "ennek a személyi körnek" az ellátása.

A konzervatív CDU szerint a következő kormánynak világos viszonyokat kell teremtenie. "Konkrétan rögzíteni akarjuk a társadalombiztosítási jogban, hogy nem kaphatja meg a (munkanélküli ellátás leggyakoribb formájának számító) Hartz-IV-segélyt, aki munkát keresni jön hozzánk valamely uniós tagállamból" - mondta a Die Weltnek Günter Krings, a CDU jogi szakértője.

A bíróság november végén hozott ítéletet egy 2009-ben bevándorolt család ügyében. Az egy gyermeket nevelő román család hajléktalan-újság értékesítésével és német állami családi pótlékból tartotta fenn magát, majd 2010-ben Hartz-IV-segélyt igényelt a helyi, gelsenkircheni munkaügyi hivatalnál, amely elutasította a kérelmet, arra hivatkozva, hogy a munkavállalás céljával Németországba települő külföldieknek nem jár segély.

A család megtámadta a döntést a városi társadalombiztosítási bíróságon, amely a hivatalnak adott igazat, a tartományi bíróság viszont megsemmisítette a döntést, arra hivatkozva, hogy az automatikus kizárás az ellátásból ellentétes azzal az uniós alapelvvel, hogy egyenlő bánásmód illeti meg az EU valamennyi polgárát.

Az indoklás szerint az állami, önkormányzati szervek korlátozhatják a hozzáférést az ellátáshoz, hogy megakadályozzák a szociális turizmust, de Németországnak befogadó államként szolidaritást is kell vállalnia az uniós társállamokkal. Ennek alapján pedig az automatikus elutasítás helyett egyedi elbírálására van szükség, és kivételes esetekben segíteni kell a rászorulóknak, akkor is, ha korábban nem álltak munkaviszonyban Németországban.

Romániából és Bulgáriából a 2007-es uniós csatlakozás óta Németországon belül a legtöbben az ország nyugati részén fekvő nagyvárosokba, például Mannheimbe és az észak-rajna-vesztfáliai Duisburgba, Dortmundba és Gelsenkirchenbe vándoroltak be. Az ország egészét tekintve az első évben, 2007-ben nagyjából 64 ezren, 2011-ben pedig már 147 ezren érkeztek.

Guntram Schneider, a tartományi kormány szociáldemokrata munkaügyi, integrációs és szociális minisztere szerint túlzóak azok, a bevándorlási hullám további emelkedését jósló becslések, amelyek szerint 2014-től évente 200 ezer román és bolgár költözik Németországba.

Az EU-hoz 2004-ben csatlakozott országok állampolgáraira vonatkozó munkavállalási korlátozások megszűnése, 2011. május 1-je óta szerzett tapasztalatok szerint a félve várt nagy bevándorlási hullám elmarad - mondta a politikus kedden a Deutschlandfunk közszolgálati rádiónak.

Hozzátette, a korlátozások megszűnése hasznos is lehet, mert a feketén alkalmazott, súlyosan kizsákmányolt bevándorlók legálisan dolgozhatnak tovább, ami a jövedelmük emelkedését és a sérelmükre elkövetett visszaélések csökkenését eredményezheti.

Az országos munkaügyi hivatal (BA) adatai szerint jelenleg 37 ezer román és bolgár kap Hartz-IV-segélyt, ami a teljes romániai és bulgáriai állampolgárságú népesség 10 százaléka. A segélyben részesülők aránya az utóbbi egy évben jelentősen, 2,1 százalékponttal emelkedett, és így már jóval meghaladja a lakosság egészében regisztrált 7,5 százalékos arányt.

Ugyanakkor a románok és a bolgárok még mindig a szociális ellátórendszert a legkevésbé megterhelő csoportok közé tartoznak a külföldi állampolgárok között. Az EU-hoz 2004-ben csatlakozott országokból érkezők körében ugyanis például 10,7 százalék a Hartz-IV-segélyen élők aránya, valamennyi külföldi állampolgárt együttvéve pedig 15 százalék ez az arány - emelte ki keddi összeállításában a Frankfurter Allgemeine Zeitung.
HVG

Halálos áldozatok Libanonban

A libanoni Tripoli városban harcok törtek ki szombaton és folytatódtak vasárnap is a szíriai kormányt támogató és ellenző csoportok között. Eddigi hírek szerint 12 ember halt meg, 49 ember megsebesült és 12 katona illetve rendőr van a sebesültek között. A hadsereg egységei razziát tartottak a városban és 8 milicistát letartóztattak és nagy mennyiségű lőszert és fegyvert foglaltak le. Szombat éjjel a szemben álló felek nehéz aknavetővel is lőtték egymást.
Mindkét fél bevetett mesterlövészeket is, akik nem kímélték a Tripoli környéki autópályákon haladókat sem. E miatt a hadsereg lezárta a főbb közlekedési útvonalakat is. A szemben álló felek továbbra is lövik egymást. A helyzet a szíriai helyzethez hasonlítható és egyáltalán nem kizárt a polgárháború átterjedése a teljes libanoni térségre.
Ungvári Bertalan

CSAK CSENDBEN, CSAK HALKAN…

A lopakodó (spermium) fideszjogalkotás újabb gyöngyszeme.
Senki nem tudott semmiről. Senkinek nem volt felkészülési ideje. Bravó.
Az átfutott anyag lényege, hogy a kevesebb, egyre kevesebb orvos miatt lazítanak a létszámigényeken, tehát a személyi feltétel rendszeren.
Egy orvosra több kórházi ágy, vagy háziorvosi ügyeletben SOKKAL TÖBB lakos fog jutni, mint eddig. Például 120 ezer és 200 ezer ügyeleti ellátandó lakossági létszám között elég nagy az ugrás. 2 orvossal. Ki találja ki ezeket? Agyon kell kövezni.
Az indirekt eszközökkel folytatott passzív, rendeleti szintű népirtás tehát töretlenül folytatódik.
Kíváncsi vagyok, hogy a mok véleményezte-e mindezt, és ha igen, miért nem, ezt a masszív átalakítást.
Szócskának meg gratulálok. Remélem, a VIP ellátáshoz nem nyúltak. Aggódok a disznókért.
animal farm pic cover new
http://gtortenesze.wordpress.com/2013/12/03/csak-csendben-csak-halkan/

Nagy Éva: Devizahiteles kutyakomédia Magyarországon

Magyarország kormánya nem képes megoldani a devizahitelesek problémáját.
Szomorúan tapasztaljuk, hogy már lassan 4 éve tart a “Hogyan mentsük meg a devizahiteleseket” c. tragikomédia.
A hiteleseknek tragédia, amit pedig a kormány tesz, vagyis inkább nem tesz, az szégyenteljes és paródiába illő.
Ennek következtében devizahitelesek lassan elvégzik a bankárképzőt, és versengve jogászkodnak, valamint doktori disszertációnak megfelelő szakmai értekezéseket írnak a devizahitelnek nevezett rablóhitelről.
Teszik ezt abból a kényszerűségből, mert Magyarország államformája ugyan még köztársaság és állítólag működik a jog és az igazságszolgáltatás rendszere is, de hazájukban legalább 6 év óta nem tudnak érvényt szerezni a jognak, az igazságnak és a törvényességnek.
A politikai és a szakmai elit a bankárokkal karöltve soha nem látott gazdagságban éli világát, és nem is tudják elképzelni sem azt a tényt, hogy az emberek milyen szegénységbe élnek, mennyire el vannak adósítva az uzsorahitel által.
sírás-nevetésMivel a hatalom nem a feladatával van elfoglalva, a devizahitelesek megpróbálták kézbe venni ügyük megoldását az állam helyett, az alábbiak szerint:
- Írjunk panaszt az új Fogyasztóvédelmi Felügyeletnek, GVH-nak? Írtunk.
- Írjunk levelet a Kúriának? Írtunk.
- Írjunk levelet a Miniszterelnöknek, a minisztereknek, a pártok vezetőinek, az OGY képviselőknek, az EU-s képviselőknek, Az EU-vezetőknek, az IMF-nek, az OGY elnökének, a Köztársasági Elnöknek? Írtunk, nem is egyszer, válasz, vagy érdemi válasz nem érkezett.
- Tegyünk feljelentés a Legfőbb Ügyésznek? Tettünk, nem is egyszer. Visszautasították.
- Kimentünk demonstrálni? Egész évben demonstráltunk. Eredmény: OV. Elmondta a szokásos rádióbeszédjét, amire érdemi intézkedés nem született.
- Indítsunk pereket? Indítottunk, több, mint 3.000 bírósági ügy van folyamatban.
- Az alkotmány ünnepén a problémára való ráutalásul zárjuk le az Astóriát? Lezártuk.
- Menjünk el a bankok országa szerinti budapesti nagykövetségekhez petíciót beadni? Beadtuk.
- Szerezzünk megfelelő médianyilvánosságot az ügynek? Szereztünk.
- Tiltakozzunk minden lehetséges módon a devizahitel ellen? Tiltakoztunk.
- Készítsünk az állam helyett átfogó tanulmányokat, értekezéseket a devizahitelnek nevezett csalásról? Számtalan bizonyítékot készítettünk, és nyújtottuk be minden lehetséges hatósághoz, bankhoz, eredménytelenül.
Amit mi elvégeztünk az állam helyett, azt egy jogállamban nem kellett volna megtenni. Mert egy jogállamban az állampolgárok ilyen helyzetbe nem is kerülhettek volna.
Mi azért kerültünk ebbe a helyzetbe, mert bíztunk a bankunkban, bíztunk a törvényes jogrendben, és bíztunk a független igazságszolgáltatás rendszerében.
Mi tisztességes hitelt akartunk felvenni egy tisztességes banktól, hogy azt tisztességgel visszafizessük.
Az állam feladata annak biztosítása, hogy egy ország törvényesség keretein belül működjék, és ha ennek az ellenkezőjét észleli, akkor a hibát orvosolja a törvényesség eszközével.Nem a mi feladatunk ennek érvényt szerezni.
A mi feladatunk, hogy dolgozzunk, adót fizessünk, és ennek alapján éljük az életünket,nyugodtan, törvényesen és tisztességesen.
Mi mindent megtettünk azért, hogy a hatalom értésére adjuk, hogy óriási probléma van, és végezze a dolgát.
Közel 80 adónemben fizetett adóforintunkért nem várhatjuk el, hogy a hatalom biztosítsa a törvényességet, a jogbiztonságot, a rendet, az élethez, a munkához való jogot, a joghoz való jogot, az egészséghez való jogot?
Mihez van jogunk még, ha közben valójában semmihez sincs jogunk, mert segélykiáltásunk is pusztába kiáltó szó? Vagy talán még annyit sem ér!
Javaslatunk: Az állam fogja munkára magát, és tegye a dolgát, mert azért tartjuk fel az államhatalmi, rendvédelmi és igazságszolgáltatási rendszereket, hogy a mi, és országunk érdekében eljárjanak. És végre legyen bátorsága megoldani a devizahitelesek problémáját, a jog és az igazságszolgáltatás keretei között


http://kaslerarpad.hu/?p=5787#post-5787

A nehéz, utolsó pillanatban lévő tárgyalások folytatódnak...

A Fehér Sárkány Társaság magas szintű kapcsolatai alapján egyértelmű, hogy egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy a régi dollár rendszert kell felhasználni a 700 trillió dolláros kampányhoz, a szegénység és a környezeti károk felszámolására anélkül, hogy mindez akadályozná az alternatív pénzügyi rendszerek folyamatosságát vagy elindítását. Mivel azonban a világ türelmetlenül várja a kampány bejelentését, a folyamatos magas szintű geopolitikai tárgyalások, egy kis háttérben történő szablyacsörgetéssel továbbra is hátráltatják a végrehajtást, több magas szintű forrás szerint.

A világbéke és az új aranykor kezdetének fő problémás kérdései most a régi siíta / szunnita politikai megosztottság az iszlám világban, Izrael és néhány megoldatlan kérdés Kelet-Ázsiában, különösen a Koreai-félsziget és az okinawai szigetvilág.

Ázsiában Shinzo Abe találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel négy alkalommal, és az ASEAN országok vezetőivel egy kampány okán, hogy egy koalíciót építsenek Kínával együtt. A Pentagon aggódik a folyamatos finanszírozás miatt, titokban támogatja ezt, mivel ez az utolsó nagy háborús ütőkártya a tárgyalások befolyásolására.

A kínaiak a maguk részéről már elég erősek ahhoz, hogy ragaszkodjanak néhány történelmi igazságtalanság megoldásához, mielőtt megállapodnak abban, hogy támogatják a 700 trillió dolláros kampányt. Különösen neheztelik azt a tényt, hogy az összes Kínához közeli szigetet az imperialista haditengerészeti erők vették el tőlük.

A kínaiaknak van egy erős ütőkártyájuk a játékban, hogy a mérhetetlenül felsőbbrendű szárazföldi erejüket használják a Koreai-félsziget egyesítésének kikényszerítésére, és kivezetni az Egyesült Államokat a dél-koreai adófizető vazallus államból.

A Fehér Sárkány Társaság javaslatot tett mindkét oldalnak a patthelyzet megoldására. Először is Okinawát vissza kell állítani történelmi státuszába, mint egy független királyság, és egy semleges találkozási pont Japán és Kína között. Egy ilyen alkuban Kína és Japán mindketten 50 százalékban fedeznék az amerikai csapatok költségeit annak érdekében, hogy a szigetek semlegesek maradjanak. Az okinawai szigetvilág vámmentes, vidám találkozó és pihenőhellyé válna.

Mint már korábban említettük, Észak- és Dél-Korea azáltal is egyesülhetne, ha Kim Dzsong Un lenne Korea szimbolikus császára, és dél-koreai családokra bíznák a gazdaság felelősségét. Egy ilyen alkuba az újonnan egyesült Korea is beleegyezne, a koreai függetlenség biztosítékaként amerikai erőket tartva közép-Koreában.

A fenti javaslatok elfogadásának alternatívája az Egyesült Államok elkerülhetetlen csődje, az amerikai erők hirtelen visszavonása a régióból, és az azt követő káosz lenne.

Szintén a múlt héten néhány azonosítatlan szervezet önmagát a Bank of New York-nak nevezve (de nem a Bank of New York, Mellon) már többségi részesedést vásárolt sok nagy japán vállalatban, a Fekete Sárkány Társaság szerint. Egy amerikai kormányzati ügynökségi forrás a Goldman Sachsot gyanítja e mögött, de lehet egy kibertámadás is a japán gazdasági infrastruktúra ellen. A japán hatóságoknak azt tanácsolták, hogy győződjenek meg arról, hogy emberek kezében vannak a fizikai részvények, és ha a "Bank of New York" nem teszi ezt, akkor a Tokiói Részvénytőzsdét ideiglenesen le kell, hogy állítsák.

Mindezek felett két rakéta kilövőt találtak az Egyesült Államok Yokota légibázisán kívül Tokióban a múlt héten. Ez egy figyelmeztetés volt a Gnosztikus Illuminátusoktól, hogy el fogják pusztítani a Kanto-síkságot egy nukleáris fegyverrel, mely a bázis közelében egy alagútrendszerben van elrejtve, hacsak az új pénzügyi rendszert be nem jelentik, egy gnosztikus Illuminátus nagymester szerint.

A P2 szabadkőműves páholy vezetője Marco Di Mauro is tett néhány nyilatkozatot a múlt héten, melyek egyenesen X-aktának is beillettek volna. Azt mondta, hogy 24 "csodatevő" vagy varázsló elkezdett dolgozni egy új kontinens felépítésén a Csendes-óceán déli részén. Normális esetben nem számolok be ilyen kijelentésekről, de miután ő mondta nekem, híradások jelentek meg elmondva, hogy az Etna Olaszországban füstgyűrűket fújdogált, és 35 vulkán a Csendes-óceán körül egyszerre kezdett kitörni.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2507799/Shes-smoking-Mount-Etna-puffs-dozens-rings-measuring-hundreds-feet-spews-molten-lava.html

http://www.ibtimes.com/volcano-indonesia-one-35-currently-erupting-volcanoes-heres-where-they-are-map-1486866

Ez lehet egyfajta propaganda, de egyértelmű, hogy a Vatikánnak és a P2-nek még számottevő valódi geopolitikai befolyása van. A múlt héten Vlagyimi Putyin találkozott Ferenc Pápával, hogy megvitassák a Közel-Keletet. Putyinnak most már valós befolyása van a közel-keleti térségben, míg a pápának vallási befolyása. A hírek szerint megvitatták annak módját, hogyan biztosítsák a békét a régióban.

A Fehér Sárkány Társaság azt javasolta, hogy az egyetlen módja annak, hogy valóban lenyugtassák a térséget, hogy a világ egésze rákényszeríti a szunnita és siíta ágait az Iszlámnak, hogy oldják meg ősi megosztottságukat egy Kalifa kiválasztásával. Ebben az esetben, ahogy az korábban javaslatként felmerült, Izrael egy zsidó autonóm zónává válhat a régióban. Azonban ha a zsidók rájönnek, hogy mennyit is hazudtak nekik, és mosták az agyukat a saját vezetőik, akkor sokan úgy dönthetnek, hogy visszatérnek ősi európai otthonaikba.

Közben az USA-ból hiteles jelentéseket kapunk, hogy az amerikai különleges erők felkészülnek arra, hogy Washingtonba vonuljanak.

http://www.wikiarmy.com/index.php/15-breaking-news/63-seal-commander-says-special-operations-assault-on-obama-has-begun
A Kongresszus 6 százalékos támogatottsága mellett sok ember csodálkozik, hogy a tömeges letartóztatásokra miért nem került sor, persze reméljük, hogy ez valóban igaz. A lista összeállításának érdekében, hogy kiket kell letartóztatni, e heti jelentésemet egy nyílt levéllel zárom Jim Stone felé, aki egy valódi NSA informátor, aki oly sokat tett, hogy figyelmeztesse a világot a fukushimai tömeggyilkos, terror háborús bűntett támadásra.


Stone úr!

Először is köszönöm a bátor és úttörő munkáját a fukushimai tömeggyilkosság és terror művelet feltárásában. Azért írom ezt a levelet, hogy bűnügyi bizonyítékokat adjak az ön számára, melyeket én gyűjtöttem arról, hogy miről szólt a 311 szökőár támadás, és pontosan kik vettek benne részt.

A forrásaim ezekhez, amit készülök írni, a Japán katonai hírszerzés, a korábbi miniszterelnök Naoto Kan (akit személyesen ismerek sok éve), a személyzet tagjai, akik a Japán elleni támadáshoz csempészték a nukleáris fegyvereket, a Rothschild család francia, valamint brit ága, vezető CIA ügynökök, és azon csapat tagjai, akik ténylegesen lefúrták a nukleáris fegyvereket a tengerfenékbe a 311-es támadás előtt.

Az első dolog, amit tudnia kell, hogy a támadást évekkel azelőtt megtervezték, mielőtt az megtörtént volna. A japán Zaikai Tembo magazin CIA jelentésre hivatkozva 2007 februárjában azt írta, hogy az Egyesült Államok úgy döntött, hogy Japán túl sok nukleáris energiával rendelkezik, és ha ez a tendencia folytatódik, akkor Japán nem fog függeni az USA ellenőrizte olajtól, és többé nem fog engedelmeskedni az Egyesült Államoknak. A jelentés következtetése az volt, hogy a legjobb módja annak biztosítására, hogy Japán kolónia maradjon, ha elpusztítják a Tokiói Elektromos-energia Szolgáltató Vállalatot, azokat az embereket, akik működtetik a fukushimai üzemet.

J. Rockefeller szenátor, akinek a családja irányítja (alapítványokon keresztül) a General Electric-et, mint az üzem létrehozói mélyen érintettek ebben a műveletben. Előzetesen azzal, hogy megsemmisítsék a japán nukleáris energiatermelő képességet, a Westinghouse és a General Electric eladták atomerőmű gyártó vállalkozásukat a Toshibanak és a Hitachinak. Ez bennfentes kereskedelem volt a legmagasabb szinten, amiért a Hitachit és a Toshibat be kellene perelni.

A folyamatban lévő kísérlet az elmúlt években egy ázsiai/nyugati titkos társaság részéről, hogy kicsikarják a globális pénzügyi irányítást a nyugati oligarcha családoktól, egy nagyobb hátteret nyújt a fukushimai összeesküvéshez.

Például a Japán Demokrata Párt pénzügyminisztere Shoichi Nakagawat 2009-ben a G7 találkozón megkérdezték a 100 milliárd dollár összeesküvésnek történt átadásáról. Azt válaszolta, hogy elő fogja teremteni a pénzt 100 milliárd dollárnyi amreikai kincstári kötvény eladásával. Ezt el akarta mondani a G7 találkozót követő sajtótájékoztatón, de elkábították, hogy megakdályozzák ebben. Később, amikor visszatért Japánba, egy CIA halálosztag gyilkolta meg.

Visszatérve Fukushimára, a Japán Demokrata Párt és a hatóságok elutasítása, hogy valódi kemény valutát adjanak át a nyugati oligarcha családoknak azt a döntést eredményezte, hogy tovább folytatták a fukushimai műveletet, hogy belekényszerítsék a japánokat a feladásba és engedelmességbe.

Legfontosabb forrásaim, olyan nevek, mint Richard Sorge, Alexander Romanov, stb., akik részei voltak egy több ügynökségből álló nyugati körnek, amely Japánba történő kábítószer csempészetben vett részt. Megerősítést nyert egy Steve McClure nevű ismerősön keresztül, aki egy feltételezett zenei újságíró, hogy Richard Sorge volt a kábítószer hosszútávú beszállítója. Azt állítja, hogy már felvették az Illuminátusok közé az egykori sakkvilágbajnokon, Bobby Fisheren keresztül.

Mindenesetre Sorge azt mondta nekem, hogy hívta őt Pattaya-ra, Thaiföldre a brit különleges légiszolgálat egyik tagja, egy Spencer nevű dél-afrikai, és azt mondta, hogy hozzon 70 kilogramm marihuánát, aki súlyosan károsodva a pusztító vegyszerektől közeledni próbált hozzám. Azt mondták neki, hogy mondja meg nekem, hogy mutassam be neki a Yakuzát, máskülönben engem ölnek meg. A Yakuza azt mondta nekem, hogy ez egy csapda, és hogy tartsam magam távol tőle, amit meg is tettem. Sorge azt is elmondta, hogy amikor Thaiföldön volt, látott egy 700 kilotonnás nukleáris rakétát, amit az elsüllyedt Kurszk tengeralattjáróról loptak el. Ezt a rakétát csempészték be Japánba a drogokkal együtt.

Az ember, aki felügyeli a csempészet működését egy Stephens nevű volt honkongi rendőrbiztos, Sorge és Spencer szerint. A férfi, aki a Japán elleni művelet teljes operatív irányítását végezte, Richard Meyers tábornok, CIA és más források szerint.

http://www.youtube.com/watch?v=eeLlySDmjuw

A Pentagon katonai hírszerzése és az MI5 tagjaival készült későbbi interjúk alapján megállapították a rakéta útját Japánba. Ez is része volt annak a négy nukleáris rakétának, amiket a Kurszkról loptak el a náci földalatti erők, akik elvitték azokat a tengeralattjáró bázisukra az Atlanti Sao Tome szigetre, az MI5 szerint. Onnan vitték el egy másik tengeralattjáró bázisra Új-Guineába, a Pentagon katonai hírszerzése szerint.

Innen vitték a fülöp-szigeteki Jacht klubhoz, ahol Stevens legénysége elvitte egy jachttal az okinawai szigetvilág egy távoli szigetére. Innen szállították egy halászhajóval Kyushu kikötőjébe. Kyushuból a rakétát egy furgonnal vitték az egykori miniszterelnök, Yasuhiro Nakasone tulajdonában lévő ingatlanra Hi No De Cho-ba, nyugat Tokióba. Innen vitték az észak-koreai polgári szervezet központjához, közel a Yasukuni szentélyhez, Sorge szerint.

Sorge az életét kockáztatta, és több gyilkossági kísérletet élt túl, mert megpróbálta figyelmeztetni a japán hatóságokat a közelgő nukleáris terrortámadásra. Azt mondta nekik, hogy a rakéta a Nakasone birtokon volt, és ezt mondta nekem is. A japán hatóságok figyelmen kívül hagyták a figyelmeztetéseket. Később újra elmondtuk nekik, hogy a rakéta Japánban volt található, az észak-koreai központban.

Erőfeszítéseiért Sorge-ot civil ruhás rendőrök tartóztatták le, akik figyelmen kívül hagyták a figyelmeztetéseit a közelgő nukleáris terrorról, és helyette arra kérték, hogy tanúskodjon hamisan, hogy én egy kábítószer kereskedő vagyok.

Egy dél-afrikai/brit ügynök, név szerint Michael Meiring, akinek mindkét lábát egy bomba vitte el azt mondta, hogy idősebb George Herbert Walker Bush küldte, aki szintén abban az időben kezdett kapcsolatba lépni velem. Dr. Michael Van de Meer néven jött oda hozzám, és megmutatott nekem egy golyóálló aktatáskát, 7 útlevelet és egy Uzi gépfegyvert. Dr. Van de Meer elmondta, hogy Tony Blair azzal dicsekedett, hogy kábítószer vádakkal letartóztattak engem.

Mindenesetre a japán hatóságok nem reagáltak a figyelmeztetésekre, és a bombát felrakták a mélytengeri fúróhajóra, a Chikyu-ra. Helyi híradások a Chikyu fúróhajót Sendai partszakaszának mélytengeri részén említik hónapokkal a 2011 március 11-i Japán elleni szökőár és nukleáris támadás előtt.

Továbbá több tanú is jött, hogy arról tanúskodjon, hogy Naoto Kan miniszterelnököt a Japán szabadkőműves székházban látták a Tokió torony közelében a 311 támadás előtti napon. Egy Japán térképet mutattak neki, melyről hiányzott a Tohoku régió, ahol a szökőár volt.

Az izraeli Magna BSP cég volt a felelős a fukushimai atomerőmű biztonságáért abban az időben. A Miyagi prefektúra egyik kormányzati képviselője szerint a vállalat alkalmazottai plutóniumot töltöttek be az üzembe akaratuk ellenére a 311 előtti hónapokban.

Közvetlenül azután, hogy a szökőár és a nukleáris támadás elkezdődött, Naoto Kan miniszterelnök azt kérte, hogy rendeljék el 40 millió ember kitelepítését a Kanto-síkságról, mondta el Kan a külföldi tudósítók klubjának sajtótájékoztatóján Japánban.

Kapott egy telefonhívást is az izraeli miniszterelnöktől Benjamin Netanjahutól a támadás utáni napon, aki azt követelte, hogy írja alá az összes japán kézben lévő amerikai államkötvény tulajdonjogának átruházását az összeesküvés oligarchái javára, amit meg is tett, a japán katonai hírszerzés szerint.

A támadásokat követően a japán önvédelmi erők egyik tagja, aki részt vett a Kurszkról származó atombomba több kisebb bombára bontásában és a tengerfenékbe fúrásában, megjelent a Paolo Izumi által működtetett Tachikawa Keresztény egyháznál, védelmet kérve. Azt mondta, hogy 14 kollégáját, akik részt vettek a fúrási műveletben, akik nem értették a célját annak, hogy mit csinálnak, meggyilkolták, hogy elhallgattassák őket, és hogy félti az életét. Az egyház menedéket nyújtott a férfinak, és most a tanúvédelmi programban van.

A 311 támadás után Dél-Koreába utaztam Dr. Van de Meer meghívására. Koreában azt mondta, hogy a Rothschild család tervezte a támadást, mert rá akartak kényszeríteni 40 millió japán menekültet, hogy kérjenek menedéket Észak- és Dél-Koreában. A Rothschild család szándékában állt, hogy az ázsiai műveleteik bázisát áthelyezik Tokióból egy tervezett új, különleges gazdasági övezetbe Koreába, mondta.Tudott előre a 311 támadásról, és látszólag mélyen szégyenkezett, amikor elismerte, hogy nem figyelmeztetett engem erre.

A 311 támadás után jelzés nélküli repülőgépeket vettek észre, amint radioaktív ipari hulladék céziumot raknak le, egy japán gengszter szerint, akinek a bandája a CIA és a Moszad alvállalkozója volt Fukushima környékén.

A hatalmas propaganda félelem kampány a 311 támadás után a Moszadig, a Pentagonig és a CIA-ig vezethető vissza.

A fent megnevezett emberek mellett bizonyos személyek is érintettek ebben a tömeggyilkosságban és a félelem kampányban, többek között Kenneth Curtis a CIA vezetője Japánban, Michael Green, a Moszad vezetője Japánban, és Richard Armitage.

Más emeberek is részt vettek a tömeggyilkos kampányban, köztük idősebb és ifjabb George Bush, Michael Chertoff, James Baker, Paul Wolfowitz, J. Rockefeller szenátor, Michael Hayden, Guy de Rothschild, Evelyn de Rothschild, Peter Hans Kolvenbach, az egykori pápa és mások, akiket még meg kell nevezni.

Benjamin Fulford
http://benjaminfulford.net/
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/12/a-nehez-utolso-pillanatban-levo.html

Mert bizony, ezek lopnak! – A bankok fosztogatása a végső stádiumába érkezett

Hiénák keselyűk bankárok behajtók végrehajtók
- Még zsarolnak is a hiénák! -

…”És minek van a teszefosza rendőrség, ha nem védi meg az állampolgárok javait?…”

- Hír és vélemény -
Hír: “Mankóval együtt vitte a bank az autót” – írta a Blikk
“Budapest – Arra ébredtem, hogy a kocsim nincs sehol! – amíg Szedlák Zsuzsa (58) az igazak álmát aludta, addig bankjának tréleres kocsija az éj leple alatt lefékezett az asszony háza előtt és felpakolta Zsuzsa Fordját – benne a mozgássérült nő mankójával és tucatnyi személyes cuccával.
– A szívverésem is megállt, amikor reggel csak a kocsi hűlt helyét találtam. Mentem a rendőrségre, ahol közölték, hogy a bank képviselői hagytak egy papírt: jogosan vitték el az autót – mesélte Zsuzsa, aki elismerte, tartozott a cégnek 43 ezer forinttal.
– Ám jeleztem, hogy ahogy korábban mindig, most is rendezni fogom az adósságomat, mivel nekem létfontosságú az autó. Súlyos betegségem miatt ugyanis csak kocsival tudok közlekedni. Ráadásul a kocsiban volt egy rakás iratom, még a bizonyítványaim is!
Az asszony meggyőződése, hogy némi rugalmasságot elvárhat a cégtől, amelynek a 2006-os, - 3 milliós autóhitel felvétele óta befizetett már 5 millió forintot. A biztosítékot mégsem az éjszakai akció, hanem az utána történtek verték ki nála.
Fotó Gy Balázs Béla Blikk
Zsuzsa az autójával készült fotót és a slusszkulcsot mutatja/ Fotó: Gy. Balázs Béla
– Amikor kértem, hogy adják vissza a dolgaimat, így a mankómat, közölték, hogy csak akkor, ha átadom nekik a slusszkulcsot. Nem hittem el: megzsaroltak! – háborgott az asszony.
A begyűjtött autót azóta a bank már eladta. Zsuzsán most több mint kétmillió forintot követelnek. Az asszony ügyvédhez fordult a történtek miatt.
– Az autóval együtt elvitt személyes tárgyakat is csak két hét múlva kapta vissza. Ügyfelemet a szó szoros értelmében megzsarolták, amiről hangfelvétel is készült. Az ügyben feljelentést tettünk – jelentette ki dr. Szabó V. László kártérítési ügyvéd.
Megkerestük a szóban forgó, hitelezéssel foglalkozó céget, ám lapzártánkig nem válaszoltak kérdéseinkre. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jogutódjánál, a Magyar Nemzeti Banknál közölték: nem jogosultak egyedi jogviták rendezésére. A szervezet által átküldött lista alapján viszont Zsuzsa bankja ellen többször indult vizsgálat, és szabtak ki fogyasztóvédelmi bírságot is a cégre.” – fejezi be a Blikk.
(Azért persze nem ártott volna tudni, hogy melyik bankról is van szó? Ezt gondoljuk az érintettek tudják, a riporter is, – de a felelősség tekintetében már nem merték annyira feszegetni az ügyet. – Pedig éppen itt kezdődnek a dolgok igazán – a szerk. SzRTI)
A Szabad Riport véleménye: ”A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jogutódjánál, a Magyar Nemzeti Banknál közölték: nem jogosultak egyedi jogviták rendezésére…” – No, de akkor minek vannak? – Mi a fészkes fenének veszik föl az MNB pénzügyi felügyelet munkatársai a fizetésüket, – ha lényegében nem csinálnak semmit?
Tevékenységük pusztán látszat – sima porhintés, – ha az adósokat nem védik meg. – Tehát: az MNB pénzügyi felügyelete, – fellengzős nevén; Pénzügyi Stabilitási Tanács, – egy nagy nulla, az adósok szempontjából.
Korábban írtuk: …”Svájcból manipulálták a devizaárfolyamokat… Jelenleg tehát a Magyar Nemzeti Bank jogosult olyan kaliberű pénzügyi ellenőrzéseket végezni, – melyeket a PSZÁF is megtehetett volna, – és joga van olyan komoly büntetéseket is kiszabni a magyarországi bankszektor bármelyik szereplője számára, – amilyeneket a PSZÁF is megtehetett volna, – de végül is sohasem mert megtenni. – Na, majd most… a Pénzügyi Stabilitási Tanács akár be is keményíthet a bankokkal szemben…”
Hát, nem keményít be. – Úgy látszik, az embereknek, s a népnek saját maguknak kell megvédeniük magukat és értékeiket a bankokkal szemben. – Sikeresen eléri a kormány ezt is. – Csak aztán nehogy túl jól sikerüljön, – s elszabaduljanak az indulatok.
Bár lehet, hogy erre játszanak, de ez senkinek nem lesz jó. – Még nekik sem!
Mindenesetre ezek után, aki teheti; zárt helyen tartja majd az autóját, nehogy eltulajdonítsák a bank hiénái.
Mert bizony, ezek lopnak! – A bankok fosztogatása a végső stádiumába érkezett.
Szabad Riport Tudósító Iroda
Ui. – Bónuszként egy kérdés: És minek van a teszefosza rendőrség, ha nem védi meg az állampolgárok javait? – “Mentem a rendőrségre” – így a károsult,- “ahol közölték, hogy a bank képviselői hagytak egy papírt: jogosan vitték el az autót.” – És ezt feltétel nélkül el is hitték nekik. – Anélkül, hogy a jogos tulajdonost is megkérdezték volna.
Újabb indok ahhoz, hogy az állampolgárok a saját kezükbe vegyék önmaguk és értékeik védelmét.

Az egyiptomi karhatalom könnygázt vetett be a Morsi-párti tüntetőkkel szemben

Egyiptom fővárosában, Kairóban a biztonsági erők könnygázt és gumibotot vetettek be az elűzött miniszterelnököt, Mohamed Morsit támogató ezrek feloszlatására.
Kairóban rendőrök százai gumibotokat és könnygázt vetettek be a tüntetők feloszlatására, akik egy olyan új törvénynek köszönhető letartóztatások miatt voltak haragosak; mely a tüntetéseket zabolázza meg.
A tüntetők között volt Ahmed Maher, annak az Április 6. Ifjúsági Mozgalomnak a vezetője, amelynek vezető szerepe volt a 2011-es Hosni Mubarak elleni felkelésben.
A hatóságok figyelmeztetése ellenére, miszerint bárminemű bejelentetlen tüntetésre határozott választ adnak, a nagygyűlés lezajlik.
A feszültség nő, amint az emberek dacolnak a bejelentetlen tüntetéseket illető új tilalommal szemben és a nagyvárosokban az utcákra vonulnak.
Az új törvény szerint a tüntetésszervezők kötelesek engedélyt kérni a tüntetésekre és a tüntetni szándékozók személyes adatait be kell szolgáltatniuk a kormány felé.
A törvény lehetővé teszi a biztonsági erőknek könnygáz, vízágyúk, füstgránátok, figyelmeztető lövések, valamint gumilövedékek, sőt éles lőszer használatát is a jogtalan tüntetőkkel szemben, amennyiben figyelmeztették őket. A törvény kimondja, hogy azok, akik eltakarják az arcukat és fegyvernek minősülő tárgyakat visznek magukkal a tüntetésekre, bűncselekményt követnek el és akár 5 évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatók.
A feszültség azért is fokozódik Egyiptom szerte, mert készül az ország új alkotmánya. Egy, az egyiptomi állami médiában közzétett vázlat szerint az új alkotmány több hatalmat biztosítana a Biztonsági Erők Legfelsőbb Tanácsának (Supreme Council of the Armed Forces – SCAF) és teljesen betilthatná az iszlamista pártokat.
Július 3. óta a feszültség fokozódott Egyiptomban, amikor is az egyiptomi hadsereg eltávolította hivatalából Morsit. Tüntetők százait – főként Morsi szimpatizánsokat – öltek vagy sebesítettek meg az ezután kitörő harcok során.
Molnár Szabolcs

Grandpierre Atilla: Szkíták Trójában


A magyarság őstörténelmének egyik legrejtettebb szála Trójához vezet. Anonymus, a híres krónikaíró, legelső nagy munkáját Trójának szentelte. A művet a történelem titkos tényezői eltüntették. Anonymus második főművét, a Gesta Hungarorum-ot szintén betiltották, azonban több, mint 500 év elteltével külföldre került, ahol hírt adtak róla, s ennek nyomán 1746-ban végre a nyilvánosság elé került Schwandtner János György jóvoltából. Azóta a magyarság egyik legfontosabb krónikájává vált. Ebben Anonymus a magyarságot Szkítia első királyától, Magógtól származtatja (Góg és Magóg szobra a londoni Guildhall-ban a City of London hagyományos őrei, 1. kép). Magóg testvérei Madai és Gomer. Országaik Európa délnyugati csücskétől az anatóliai Taurus hegységig (a mai Törökország területéig) terjedtek, vagyis Tróját is magukban foglalták. A magyar őstörténelem két szála, a szkíta és a trójai tehát szorosan összefügg. De hogyan?
1.GogleftandMagogwoodeneffigiesintheG
1. Góg és Magóg szobra, Guildhall, London.
Trója bukása vízválasztó volt az emberiség történetében. Maguk a győztes görögök is Trója elestével jelképezik a dicsőséges, heroikus kor bukását. Mások szerint Trója megtámadása a Trója által képviselt, a felemelkedő görög civilizációtól eltérő, magasabb civilizáció elpusztítása volt. Trója, ahogy Homérosz rendre írja, „szent Ilion” volt az ókorban „a világ tüköre”, az ókori világ ékessége, a műveltség legragyogóbb központja. Ebből a szempontból Szép Heléné párhuzamba állítható Trójával, hiszen a görögök a világ legszebb asszonyának tartották. De más szempontból is fennáll a hasonlóság. Trója trójai neve ugyanis: Ilion. A városnév szótöve az „il-”, ugyanaz a szótő, mint az Ilona, Heléné, hellén név esetében. És a két hasonló összekapcsolódik: Trója eleste a győztesek késői hagyománya szerint Szép Ilona elrablásával kapcsolatos. A hasonlóságok sora ezzel azonban nem ér véget. Szép Ilona apjának neve ugyanis görögösen: Tündareosz. A görögösítő –eosz képzőt elhagyva tehát Szép Heléné teljes neve: Tündar Ilona! Ez már nem lehet véletlen. Tündér Ilona ugyanis szintén világszépe – a magyar hagyományban! Szép Heléné mondaköre rendkívül gazdag, legalábbis a mükénéi korra, az i.e. II. évezredre, sőt még régebbre nyúlik vissza, eredetileg termékenység-istennő lehetett. Tündareosz a mondakör újabb keletű változatában Spárta királya. Szép Heléné férjhez adásának megünnepléseként fehér lovat áldozott. Újabb hasonlóság, hiszen a hunoknál, magyaroknál a legelőkelőbb áldozati állat a fehér ló volt.
Homérosz egyes személyek viszályainak, szerelmeinek előtérbe állításával adja elő a görög történelmet, ahelyett, hogy a korabeli tudást összefoglalva az Upanisádok-hoz hasonló színvonalon adná elő végülis történelmi tárgyú elbeszélését. Lehetséges, hogy csak jelképekben, virágnyelven fejezhette ki a valóságot. És ha így volt, akkor lehetséges, hogy amikor azt írja, Iliont Heléné miatt támadták meg, akkor ezzel arra céloz, vagy azt fedi el, hogy a támadás éppen azért történt, mert Trója neve Ilion, Ilona, Él-Anya, Élet-Anya. És mivel Hellasz neve is a Héliosz-ból ered, vagyis eredetileg Hellasz népe magát a Nap fiainak nevezte, az ősi, Napisten-hitű görögség ősvallástól elfordítása nem történhetett meg másként, mint a Napistenhit felszámolásával. Tróját, Iliont tehát azért támadták meg, mert a Napistenhitet, a Természet-vallást akarták eltörölni.
Kik voltak a trójaiak? Népi azonosságuk – a kutatások mai állása szerint, ahogy egy tekintélyes szerző írja – teljesen ismeretlen. Ennek fényében különösen érdekes, hogy Trója királya, Priamosz jellegzetes, Góg és Magóg süvegéhez hasonló szkíta süveget viselt (2. kép).
2.PriamoszSzkitaSuvegben2. Priamosz trójai király szkíta süvegben, i.e. 1250 körül
Tegyük hozzá, hogy a szkíta a görögök neve annak a népnek, amelyet a kínaiak hunnak neveztek, és akik magukat egymás között magyarnak nevezték (lásd Grandpierre Atilla: Királyi mágusok ősnépe: a magyar). A szkíta csúcsos süveg a lánglelkűség, a láng-eszűség jelképe, azért csúcsos, mert a láng és a Nap „lángjai” („helmet structures”, sisak alakú képződmények) csúcsosak. Ezért és így tartozik össze a Naptisztelet a tűztisztelettel, a tűztisztelet a mágikus gondolkodással, a mágikus világképpel, a magyar világlátás legmélyebb alapjaival (lásd Grandpierre K. Endre – Grandpierre Atilla „Atilla és a hunok” c. könyvét). Jellemző, hogy a legtöbb nyelven nincs külön szó a csúcsos süvegekre. Angolul például a szkíta-magyar eredetű, de félrevezetően frígiainak nevezett süveget frígiai sapkának nevezik. Az ősi magyar mágusok karimás arany süvegeit pedig arany kalapnak. A Kárpát-medencében már 7000 évvel ezelőtt is ilyen csúcsos süveget viseltek a, az erdélyi-tiszai Vinca-Tordos kultúrából fennmaradt kőszobor tanúsága szerint (3. kép).
 3.Vinca_Druid_s
3. Vinca-Tordos süveg az i.e. 5. évezredből
Priamosz király fia, Párizs (eredetileg talán Parázs) királyfit az ókori görögök teljes szkíta-magyar viseletben ábrázolták (4. kép).
4.ParizsSzkitaRuhaban4. Párizs trójai királyfi – szkíta ruhában! i.e. 1250. Majtényi Zoltán javasolta szerzőnek ezt a képet.
Hogy szkíta voltát világosan érzékeljük, vessük össze egy szkíta íjász ábrázolásával (5. kép).
5.Skythian_archer_BM_Vulci_ie6szd
5. Szkíta íjász, Vulci, i.e. 6. század
A fő különbség a két íjász között, hogy a Vulci-nál talált tárgyon párducfolt-mintás ruhában láthatjuk a hőst, hátrafelé nyilazva. Újabb kapcsolatot fedezhetünk fel a szkíta-magyar amazonok jellegzetes viseletével a következő képen (6. kép).
6.AmazonSzkitaRuhaban
6. Szkíta amazon jellegzetes öltözékben, i.e. 1. évezred
Az amazon szintén párducfoltos ruházatot visel, szintén szkíta-magyar süveget, szintén íj van a kezében, szintén nadrágot visel. Vessük össze ezeket a képeket a szkíta trombitás képével (7. kép), és kétségen kívülivé válik Párizs trójai királyfi viseletének szkíta volta.
7.TrombitasSzkítaÍjászBritishMuseum
7. Szkíta trombitás
Párizs királyfihoz hasonló süveget viseltek s szkíta nemesek (8. kép) és Árpád magyarjai (9. kép).
8.SzkítaNemes9.SüvegMagyar
8.
Szkíta nemesek viselete. 9a. Magyar süveg a IX. századból, 9.b. Árpád nagykirály ábrázolása a középkorból szkíta ruhában, párducbőrös kacagányban, csúcsos, kicsit előrehajló csúcsú süvegben
Tegyük hozzá, hogy nemrég rekonstruálták Atilla hun nagykirály öltözékét, és ezen viselete nagyon hasonló Párizs királyfiéhoz (10. kép).
10.ReconstructedPortraitAttilaTheHun
10. Atilla rekonstruált öltözéke.
11.DalaiLámaOldalrólK
11. Dalai láma szkíta süvegben
Nem véletlen, hogy a dalai láma süvege kísértetiesen emlékeztet Párizs trójai királyfi, a szkíta nemesek és Atilla hun nagykirály süvegéhez (11. kép).
Tegyük hozzá, hogy Párizs királyfi viseletének a süvegen kívüli másik lényeges darabja, az íj, nem akármilyen. Vessük össze a képünkön látható jellegzetes szkíta íjjal, hogy világos legyen az íj hovatartozása (12. kép).
12.ScythianBow
12. Szkíta íj
S ha még mindig kétségeink maradtak Párizs öltözékének szkíta mivoltával kapcsolatban, akkor ismerkedjünk meg legalább futólag a nadrág történetével. A történészek szerint a nadrágot a szkíták, a lovasnépek hozták be a nyugati civilizációba. Mivel a „szkíta” görög elnevezés, és a görögök csak a szkíta-görög kapcsolat szorossá válása idején tanultak meg (újra) írni, az i.e. 8.-6. században, ezért olyan látszat alakult ki, mintha a szkíták az i.e. 8.-6. században jöttek volna létre, s a szkíták korát ettől kezdve számítják. Mindenesetre tény, hogy a lovaglással összetartozik a nadrág. S hogy a többi korabeli szomszédos nép mennyire másképp öltözködött, azt képeink jól szemléltetik. A 13. képen egy görög trombitás látható tunikában, lábszárvédőben, nadrág nélkül. A 14. képen görög parasztok láthatók, szintén nadrág nélkül. A 15. képen görög harci öltözéket láthatunk, a nadrág szintén nem szerepel ruhatárukban.
13.Ancientgreek-trumpeter
13. Görög trombitás.
14.grecian-peasants
14. Görög parasztok.
15.greek-battle-dress-men
15. Görög hadi viselet
Úgy gondoljuk, Párizs trójai királyfi öltözékének szkíta mivolta a fentiek fényében bebizonyítottnak tekinthető. Léteznek-e egyéb bizonyítékok a trójaiak szkíta-magyar voltára vonatkozóan? Először is vegyük figyelembe, hogy a trójaiak Homérosz eposza szerint is híres lótenyésztők voltak. Tekintve, hogy a ló háziasítása, tenyésztése olyan óriási horderejű felfedezés volt az i.e. évezredekben, mint a 20. században az atombombáé, ez a tény rendkívüli jelentőségűnek tekinthető. Továbbá megerősíti, hogy a trójaiak nemcsak szkíta módon öltözködtek, de szkíta-magyar életmódot is folytattak, lovasíjászok voltak. Tündér Ilona országa, Tündérország a magyar néphagyományban a Világfa tetején található. A Világfa és az Életfa Berze-Nagy János szerint a magyar néphagyományban a leggazdagabb, és a magyar hagyományt vették át a többi népek. Ezért különös jelentősége van annak, hogy Trója díszítőművészetében az Életfa kiemelkedő szerepet játszott.
Trója bukása után a Trója megsegítésére odaérkezett szövetséges haderők szárazföldön és vízen menekültek el. A népek nevei figyelemre méltók, számunkra különösen az egyik nagyhatalmú nép neve, a „sekeles” (azaz a görögösítő „-es” képző nélkül „sekel”). Ennek fényében különösen figyelemre méltó., hogy Torma Zsófia élethosszan át kitartó munkával az erdélyi Tordos körzetéből rengeteg régészeti leletet gyűjtött össze. A leletek szoros hasonlósága alapján arra a következtetésre jutott, hogy Erdély és Trója hajdanában szoros gazdasági összeköttetésben állt. Erdély rézkori-bronzkori gazdasági és műveltségi fölényére jellemző, hogy kisugárzása nemcsak Dániáig, Skandináviáig, de Trójáig és Mezopotámiáig terjedt. A bronzkor harmadik fázisában, amely i. e. 1600/1500-tól i. e. 1300-ig tartott, tűnik fel Mükéné műveltsége, éspedig erős Kárpát-medencei hatások alatt. „Tünetértékű, hogy a mükénéiek a minósziaknál jobban vették át a fekete-tengeri/Kárpát-medencei műveltség egyes elemeit. A Kárpátoktól a pontikus sztyeppéig, és tovább dél felé Anatólián át (a korai hettitákig), Görögországig (a korai mükénéiekig), létezett egy elit anyagi műveltség a harci szekerekkel, lószerszámokkal és más főnöki jelvénnyel kapcsolatban” – írják Kristianssen és Larsson „The Rise of the Bronz Age Society” c. könyvük  129. oldalán. Bakay Kornél kiváló régészünk megállapította, hogy a mükénéi műveltség hordozói a Kárpát-medencéből települtek át Mükénébe. A korabeli műveltség központja Erdély (a mai „Apa” helység környéke) és a Felső-Tisza vidéke (a mai Hajdúsámson környéke). Ezen tények alapján tehát az általános vélekedéssel ellentétben arra az alapvető, új eredményre jutottunk, hogy az erdélyi–felső-Tisza-vidéki műveltség a bronzkorban páratlan színvonalat ért el, technikai és művészi szempontból egyaránt.
Nagyszámú történetíró beszéli el, hogy a frankok Trójából 12 000-en a Dnyeszter mellé, Meotiszba költöztek, onnan Pannóniába, ahol felépítették Szikambriát, és sokszáz év alatt nagy néppé váltak (Liber Historiae Francorum 727 k./1888, §1, 241-242.), majd néhány száz év múlva Pannóniát elhagyva a Rajna partján telepedtek meg, s később a Szajna partjára költözve alapították meg Párizs városát (Gregoire de Tours 573 k./1862, 75.). Thúróczy János „A magyarok krónikája” című művének „Történeti előzmények” c. fejezetében azt írja, hogy:„Franco Trója városának pusztulása után nagy néptömeggel Pannóniába jött . . . és a Szikán-hegy tövében az Ister folyó mentén . . . egy hatalmas várost alapított, és ezt az említett Szikán-hegy nevéről Sicambriának nevezte el.” Ezt megerősíti legrégibb ősgesztánk, a Tárih-i-Üngürüsz is. „A régi időkben a tenger partján egy Trója nevű híres és hatalmas vár volt. (…) Azután annak a várnak egy padisahja volt, akit Paradisznak hívtak. Ennek a Paradisznak volt egy fia, akinek Firanko volt a neve. Amikor atyja, Paradisz elfoglalta a trónt, Firanko egy csomó katonájával elindult Panonijja tartományába.(…) Egy nap a Duna folyó partján egy hegy tetejére értek, mely Szikan néven volt ismeretes. (…) Ezt a paradicsomi vidéket ő azonnal megkedvelte, és megparancsolta, hogy a Szikan hegy tetejére egy hatalmas várat építsenek. Mivel szerfölött gazdag és terményekben bővelkedő tartomány volt, ez oknál fogva nevezték el Pannonijának, ami latin nyelven „kenyerest” jelent. Azután, mivel Firanko azt a várost Szikan hegy tetején építette fel, mert annak a hegynek Szikan volt a neve, azt találta megfelelőnek, hogy a városnak Szikamberijja nevet adja.” (Terdzsüman 906/1988, 63-64.).
A Trójából menekülő frankoknak a Kárpát-medence az úti végcélja. Különös módon azonban mégsem a legcélirányosabb, a legegyenesebb utat választják, hanem hatalmas kerülőt téve, nagy vargabetűt írva a másik régi magyar haza, a görögösen Maotisznak írt Maóta felé tartanak, és a Maotiszon át, a szkítamagyar népek – hunok, avarok, griffes-indások, magyarok – hagyományos beköltözési útvonalát követve jönnek be Magyarországba (Liber historiae Francorum (99.o.) 1888, 241-244.). Mi az oka ennek a rejtélyes, nagy úti kanyarnak? Pontosan úgy járnak el, mintha valami titkos ősi törvény előírásainak engedelmeskednének, s pontosan követnék a Csodaszarvas-monda útmutatásait, éppen úgy, akárcsak a keletről hazaköltöző szkíta népek sora. Mintha titkos, szakrális hagyományok értelmében másképpen, más úton nem volna szabad beköltözniök Magyarországba, vagyis ha másképpen járnának el, beköltözésük nem volna törvényes – írja Grandpierre K. Endre „Történelmünk központi titkai” c. művében.
Mindezek alapján megállapíthatjuk, hogy a ruházat (süveg, nadrág), az életmód (lovasíjász), a vallás (Napistenhit, természetvallás), a néphagyomány (mitológia, népmesék), a tárgyi kultúra (régészeti tárgyak szoros hasonlósága, a közigazgatási-kereskedelmi kapcsolat), a népnév (sekel, székely) és a történelmi bizonyítékok arra utalnak, hogy a szkíta-magyar népcsalád egyik ága jelen volt Trójában, és meghatározó szerepet játszott. Priamosz trójai király és Párizs trójai királyfi nem öltözködhetett más nép ruhájába, csak a saját népének viseletébe. Trója székely-magyar volt.
AranyTarsoly2013SzkítakTrojaban

http://www.grandpierre.hu/site/2013/12/szkitak-trojaban-arany-tarsoly-2013-12/

Japánnak megéri Afrikában földgázt vásárolni

Szingapúri tervek szerint valósulhat meg Egyenlítői Guineában egy földgáztároló létesítmény. Ezt a szénhidrogént főleg Japánnak értékesítik, míg a kőolajat Kína vásárolja.
Egyenlítői-Guinea lehet az első ország, amely számára úgynevezett úszó, cseppfolyósított földgáz tárolót hoznak létre – jelentették be egy szingapúri konferencián. A létesítmény tervezett kapacitása évi 2,5 millió tonna lesz. Az úszó földgáztároló létrehozásában a szingapúri Keppel Corporation érdekelt, ez a társaság egyébként tengeri fúrótornyok építésében világelsőnek számít. Az afrikai országból származó cseppfolyósított földgáznak az egyik fő vásárlója Japán. A tervek arról is szólnak, hogy kiépítenek Egyenlítői Guineában egy kőolajvezetéket, mely egy olajterminálhoz szállítja az ország belsejében kitermelt anyagot. Az afrikai állam jelenleg is jelentős mennyiséget exportál, napi 200 ezer hordónyit, melyet a folyamatban lévő feltárások után 300 ezer hordónyira fognak növelni. Az olajat elsősorban Kína vásárolja Egyenlítői Guineától.
Afromarket

Úgy nő a minimálbér, hogy nem nő

Hiába nő hat számjegyűre a minimálbér, az adóváltozások és a sokat dicsért egykulcsos adó miatt a legkisebb keresetűek még mindig csupán 6 ezer forinttal visznek haza többet, mint 2010-ben. Mert az közterheik 18-ról 34,5 százalékra nőttek. Az állam viszont háromszor annyit keres a bérükön, mint ők maguk.
Ha a bruttó béremelkedést nézzük, Magyarország előkelő helyen áll az Európai Unióban. Ha viszont azt nézzük, hogy mennyit visznek valójában haza a kiskeresetűek, nem nagyon lehet vitatkozni azon, hogy jobban jártak-e az alacsony jövedelműek az egykulcsos adórendszerrel. A Policy Agenda elemezése most arra mutat rá, hogy hiába emelkedett a bruttó magyar minimálbér 38 százalékkal három év alatt, a hazavihető nettó csak 10 százalékkal nőtt.
Az átlagbér és a minimálbér közötti különbséget 2011-ig az adójóváírás segített kiegyenlíteni. Az egykulcsos adóval, és a vele járó egyszerűsítéssel azonban ez a jogcím eltűnt az adórendszerből. Ezért lehet, hogy 2010-ben 73 ezer 500 forint bruttóból 60 ezer 236 forintot lehetett hazavinni, míg a jövő évi 101 ezer forintos minimálbérből is csupán 66 ezer 482 forint jut el a munkavállaló zsebéig.
A Policy Agenda számításai szerint, ha csak 150 ezer minimálbérért dolgozó magyarral számolunk az is azt jelent, hogy a költségvetés 33 milliárd forinttal több adót szedhet be rajtuk, mint 2010-ben, míg a nettó jövedelmük alig 11 milliárd forinttal lesz több, mint három éve. Vagyis a minimálbér emelésnek, az egykulcsos adóval kombinálva a költségvetés lesz a legnagyobb nyertese.
Az elemzés azt is jelzi, hogy Dánia után Magyarországon a legmagasabb a minimálbér teljes adóterhelése: 34,5 százalékot vonnak el a bruttó bérből, és igaz, hogy a gyermekek után nálunk jár adókedvezményt, de ha a környező országokat nézzük, ott ez az adó- és járulékteher 14,5 százalék és 29 százalék között mozog csak. 2010-ben a magyar minimálbér után még csak 18 százaléknyi közterhet kellett megfizetni.
(kurir)
Jövőre 101 ezer 500 forint lesz a minimálbér és 118 ezer forint a szakmunkás bérminimum. A baj az, hogy ennyit nem kapunk kézhez, mert 16 százalék adóba megy.

Magyarországi, bulgáriai vagy észtországi jelölt is lehetne a jövő évi európai parlamenti választásokon Silvio Berlusconi.

A La Repubblica “Berlusconi magyar kísértése, Budapestről jelöltetem magam az európai választásokra” címmel írt az adócsalásért elítélt volt olasz kormányfő kiútkereséséről.
A lap szerint Silvio Berlusconi és a FI vezetősége a pártvezér Milánó közeli villájában arról tanácskozott arról, hogy melyik európai tagállamban indulhatna jelöltként az olasz szenátusból november 27-én kizárt politikus a 2014-es európai parlamenti megméretésen.
Magyarországot is célba veheti, hiszen barátja Orbán Viktor
“Berlusconi keletre szökik” – olvasható a La Repubblica cikkében, amely úgy vélekedik, hogy ez lehetne Berlusconi hónapok óta ígérgetett, de titkolt “meglepetése”. A La Repubblica szerint Berlusconi a lehetőségek között veszi számba Magyarországot, ahol barátja, a “Milan-szurkoló” Orbán Viktor a kormányfő.
Fontolgatja, Bulgáriát, ahol a volt kormányfő Bojko Boriszovval ápol szoros kapcsolatot, valamint Észtországot, ahol jelentős olasz befektetők támogatnák a jelölését.
Precedenst Giulietto Chiesa olasz újságíró teremtett, aki 2009-ben lett színekben jutott be az európai parlamentbe. Az adócsalásért elítélt Berlusconi Olaszországban hat évig nem indulhat választáson, de más európai országban ezt megtehetné. Az újság megjegyezte, nem lesz könnyű Silvio Berlusconit befogadó országra találni. Vlagyimir Putyin november végi olaszországi látogatás tagadta, hogy Berlusconi orosz diplomáciai útlevelet kért volna tőle.
Pártok indulhatnak
Magyarországon az EP-választás egyfordulós listás szavazás, amelyre 5 évente kerül sor, és csak pártok indulhatnak rajta. Listát az a párt állíthat, amelyik 20 000 érvényes ajánlószelvényt összegyűjt.
(hir24)

Ukrajna a szabadkőműves erők fogságában

A felforgató, szabadkőműves erőknek sikerült Ukrajnában is szembe fordítani testvért a testvérrel. A forrongó csőcselék rárontott a rendőrökre, a maszkkal eltakart arcok mögött meghúzódó patkány karakter visítva szaladt, amikor gumibottal érkezett a válasz. A hazai cionmédia a rohamrendőrség erőszakos fellépéséről beszél. Ilyenkor egyetértenek, mindegy, hogy Fidesz vagy MSZP. A Népszabadság ugyanarról a túlzott rendőri fellépésekről vartyog, mint a Magyar Nemzet. Vartyognak a rend ellen, Ukrajna ellen és természetesen Oroszország ellen.
A Függetlenség téren sátortábort állítottak a zavargók, minthacsak valami vándornépség lennének. Az ukrán kormányfő szavait, miszerint államcsíny történt, azonnal letromfolják Washingtonból. A Fehér Ház beteges hazudozói nem ítélik el a "békés" tüntetéseket. Persze a képek láttán nehezen lehetne békés megmozdulásokról beszélni. Buldózerrel rendőrsorfalba száguldó anarchisták, futball huligánok terméskövekkel, piromániás transzvesztiták és így tovább. Internetes hír az is, hogy "leszbikus és meleg" szervezetek is részt vesznek a tiltakozó akciókban. Ki hitte volna? Hiszen a tüntetéseken készült videókat mi is láttuk. Csak azt nem értjük, hogy Klicskó, a neves sportoló mit keres ott. Pénzt? Az már sok van neki. Lehet, hogy ő is érintett a meleg-dologban? Szomorú tény az is, hogy a demonstrációs fertőzés Kárpátaljára is átterjedt. Ungvárra, Husztra, Rahóra, Nagyszőlősre.
Tanítási szünetet rendeltek el a felsőoktatási intézményekben, hogy minél több diák részt vehessen a patkánylázadáson. Mert ez tényleg a sötét erők lázadása, ahol az anarchista öntörvényé a főszerep. A rend fenntartóit pedig leszadistázza a világsajtó, így manipulálják a közvéleményt, így tömik tele hazugsággal az embereket. A szörnyű események kirobbantása egyértelműsíthetően a szabadkőműves és ernyőszervezetekhez köthetőek. Nézzük csak azt a tényt, kinek kedvez az erőszak szítása. A megindított folyamatok Oroszország szétverésének első állomásai.
http://www.hidfo.net/2013/12/03/ukrajna-szabadkomuves-erok-fogsagaban


A “békés” ukrán tüntetők és a mögöttük állók – videóval


Ukrán_békések_07

Mint korábban írtuk, az “Ukrajnára rátámadtak a cionisták” című írásunkban, az Ukrán zavargások a típusos atlantisták kéznyomát viseli magán. Sok lefizetett ügynökkel próbálja kiprovokálni a rendőrök ellenlépését.
Eközben az EU és az USA képviselői megpróbálják ennek az ellenkezőjét elhitetni, sőt még attól sem riadnak vissza, hogy a rendőrséget vádolják a békés tüntetőkkel szembeni brutalitással. (jellemző módon a saját házuk tájára nem tekintenek, ahol pedig bőséggel találhatnak példákat saját brutalitásukra). Most is a másra mutogatás tipikus esetéről van szó.

Akkor, lássuk a “békés” tüntetők békés demonstrációját. A felvételt nem a mainstream agymosó média készítette, ezért többet is mutat meg az igazságból. Mint ahogy az is, hogy sokkal több rendőr sérült meg, mint a rendőrökre molotov-koktélt, követ dobáló lánccal felszerelkezett “tüntető”.


Jellemző, hogy amikor a pénzoligarchia nem tud átveréssel, korrupcióval és pénzügyi eszközökkel elérni valamit – jelen esetben Ukrajna bekebelezését és Oroszország közvetlen fenyegetését – akkor azonnal az erőszak eszközéhez fordul.
Megpróbál népfelkelésnek, forradalomnak álcázott hatalomátvételt kierőszakolni.
A következő lépése az eddigi szokásához híven, a megválasztott elnök, és támogatóinak megfenyítése, likvidálása lesz, s ha ez sem jár sikerrel, jön a pénzügyi és gazdasági embargó is.
Erre szép számmal találunk példákat a közelmúlt történelméből, de akár korábbról is.
Embargó címszó alatt például rátették a kezüket Irán pénzére, még állampolgárai bankszámláit is zárolva. Ellopták Líbia aranyát, amit mikor visszakért likvidálták Kadhafit, és azonnal saját hatáskörbe vonták – országon kívülre helyezték – az addig tőlük teljesen független líbiai jegybankot. Aranyukat pedig természetesen megtartották maguknak. Példák hosszú sora bizonyítja eljárásaikat.

Ukrajnával kicsit nehezebb a helyzet, Moszkva támogatásának és közelségének köszönhetően.
A cionista bagázsnak előbb-utóbb visszavonulót kell fújnia, ha nem akar olyan konfliktusba keveredni, amiből nem jöhet ki ép bőrrel.
Tudomásul kell venniük, hogy a francia forradalom típusú taktikán már átlát a világ, még az agymosott része is.

A videóban jól látszik az is, hogy azok a tüntetők, akik bár ostobán az eu-s csatlakozást hiszik üdvözítőnek, az erőszak ilyen formájával nem értenek egyet, megpróbálják a bérenceket és a feltüzelt tömeg egyes elemeit visszaszorítani.

Ez pedig igen beszédes, mert pontosan mutatja, hogy milyen cionista eszközök bevetéséről is van szó valójában. Már csak az a kérdés kivel tárgyaljon az ukrán vezetés? Az erőszakos puccsistákkal? Az ukrán népet ilyen veszélybe sodró felelőtlen politikusokkal? Netán a lefizetett banditákkal?
Egyelőre hiába van a kormánynak tárgyalási készsége, nincs hozzá tárgyalóképes, legális, szalonképes partner.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda.




Vlagyimir Klicskó az európai értékek képviselője?


Korábbi írásunkban már érintettük Vlagyimir Klicskó részvételét a szabadkőműves erők generálta patkánylázadásban, de a magyarázatot csak most kaptuk meg. A neves sportoló ugyanis Németországban él barátjával. A természetellenes, fajtalan kapcsolatról egy dal is született, ami nagy népszerűségnek örvend a német agyhalott ifjúság körében. Így már érthető, hogy Klicskó miért fontos figurája az ukrán eseményeknek. Ő volna az európai értékek képviselője? A buzeráns deviancia európai érték? Erről a hányingert keltő, önmagát és származását leköpő, nyugati trendeket tökéletesen adaptáló lényről felesleges bármit írni a továbbiakban. Az viszont most már teljesen egyértelmű, hogy Ukrajnában a természetellenes, fajtalan és perverz disznók forgatják fel a rendet. Reméljük a karhatalom a továbbiakban sem bánik kesztyűs kézzel a homoszexuális terroristákkal.
Dunai István

Szabadság vagy önkéntes rabszolgaság?


Szabadság vagy önkéntes rabszolgaság?Elgondolkodtató, hogy a végnapjait élő EU döglődő bikájára miért kapaszkodnának fel olyan USA, izraeli és európai kényszertől tőlünk kevésbé szenvedő országok, mint Ukrajna lakossága. Az Európai Unió eddig már sikeresen kifosztotta a szegényebb és gazdagabb tagállamait, a gazdaságokat, az éhséggazdálkodásnak, és politikai érdekeknek megfelelően szabályozott támogatású és időjárás-módosítással megspékelt mezőgazdaságaikat, iparuk termelését. Erőforrásaikat tönkretették, majd felvásárolták, leépítették, szétlopták. A lakosságot egyre "szigorodó rendelkezésekkel, törvényekkel és megfélemlítéssel" ugyanúgy getókba akarják tereleni, mint ahogy az USA 5000 FEMA táborát is ilyen céllal hozták létre. Az "engedetlen lakosságot" Orosz-Kínai valamint főként ENSZ "vegyes haderő" közreműködésével kívánja a cion-terrorista USA kormány megtölteni. Görögország kifosztása, a török-görög ellentét eredményeként létrehozott Ciprus, megosztással offshore paradicsommá változtatott "új kis állam", a Lévi-medence rá eső részét játszotta át orosz és Goldman Sachs kézre, de még így is jobban jártak, mint az USA , izraeli, brit, franciaLíbia, Irak vagy Afganisztán, vagy az aranykészletétől 90%-ban megszabadított NSZK.

Az EU irányítás bűncselekményeit nehéz lenne teljes terjedelmükben és kialakításukban itt felsorolni, de nehezen elképzelhető, hogy Ukrajnában, ahogy Szerbiában vagy a nemrég csatlakozott Horvátországban, az emberek semmit sem tudnak az EU-ról. Nem tudnak az ellopott aranykészletekről, az kifosztott országokról, a kirabolt lakosságról, a válsággenerálásban történő aktív cionista kormányaik szintjén futó részvételről. Az etnikai konfliktusok kirobbantása érdekében betelepített muszlimokról.
Ukrajna már átesett a közelmúltban egy kifosztási hullámon, amikor a volt, nem önkéntesen szocialista országokat kirabolták a majdnem volt politikai nómenklatúra tagjai, és azok utódai, valamint a nemzeti közös vagyon jelentős részét bagóért átjátszották a védelmükről gondoskodó belföldi és külföldi bűntársaiknak. Az ukrán tüntetők ez utóbbiakról még tudhatnak, de vajmi keveset arról a pokolról, amit az EU belépés hozhat a számukra, mert olyan, hogy EU, nem létezik, csak egy Goldman Sachs gyarmat.
Persze sokan nem tudják, hogy a "tagállamok" csak bejegyzett vállalatok, igazgatótanáccsal, és mint ilyenek, adóznak a "kormánynak", a Bilderberg Világkormányának.

Mielőtt azzal a "Világkormánnyal" foglalkoznánk, melynek még országokként szerepelő vállalatait már bejegyezték, Magyarországot Kaliforniában, érdemes néhány szót ejteni az ukrán események hátteréről is. Több ezer pro-EU társulású tűntető van Kijev "Maidan" szegletében, annak ellenére, hogy bírósági végzés született a gyűlések betiltására. A rendőrség, aki állítólag aránytalan erővel járt el a tüntetőkkel szemben, úgy döntött, hogy elhagyja a helyszínt. Több ezernyi EU-párti tüntető okoz feszültséget Ukrajnában, és kimegy az utcára, amikor Svájcban és Európában milliók vannak bizonyíthatóan ellene. A tüntetők azt követelik, hogy az ukrán kormány és az elnök mondjon le, mert elutasították a hét elején az EU társulási megállapodást. E "szörnyű cselekmény" felháborította Obama destabilizációs erőit a tüntetők "Forradalom" kántálásától kísérve. A demonstrációkon való részvételért beígértek nekik 150 hrivnyát fejenként. Ez egyenértékű 16.30 CHF-el, vagy 13.23 euróval, vagyis kb. 3.800,-Ft-al, ami majdnem annyi, mint a magyar Parlament előtt tüntetésre felbérelt nyugdíjasok "tiszteletdíja". Hétfőn, a pénzt ki kellett, vagy ki kellett volna fizetni. Ukrajnában sokakban felmerül a kérdés, hogy ki az, aki a több ezer frankot adja a drága és hatalmas EU-zászlókra, amelyeket látni lehet mindenhol a tüntetőknél?

A kijevi rendőrségi intézkedések viharos kritikát váltottak ki az Egyesült Államok és az EU részéről. Az ukrán elnök, Viktor Janukovics is elítélte a tüntetők elleni erőszakot, és elrendelte, hogy a legfőbb ügyész vizsgálja ki az eseményeket. A boksz világbajnok, Vitali Klitschko, aki a Liberális UDAR Pártot vezeti, felszólította a polgárokat, hogy jöjjenek a fővárosba támogatni az ellenzéket. Klitschko pártját, az UDAR-t, részben a Konrad-Adenauer-Stiftung finanszírozta és hozta létre. Ez a párt közel áll Merkelhez és a CDU-hozl. Nem az első alkalom, hogy ez a kétes alapítvány aktív destabilizálós tevékenységet folytat más kormányok ellen. 2002-ben, ők támogatták a puccsot a demokratikus venezuelai kormány ellen. Egyiptom ellen szintén, és e német szervezet ellen volt vizsgálat, mert beavatkozott az ország belügyeibe. Nyikolaj Azarov miniszterelnök figyelmeztette a tüntetőket arra, hogy ha megsértik a törvényt, akkor vállalniuk kell az ország destabilizációjáért a felelőséget, és ezt azért is komolyan kell venni, mert az orosz különleges alakulatok már ugrásra készen várják a fejleményeket, és mert a "vállalti átalakulás" még nem fejeződött be.


Hogy mi ez a "vállalati átalakulás"? A cikk harmadik bekezdésében már említésre kerültek a Világ vállalatként bejegyzett országai. Miközben a legtöbben nem figyeltek oda, mega -és gigavállalatok alakultak a lakosság tudta nélkül, amelyeket úgy hívnak, hogy USA, Nagy-Britannia, Kína, Oroszország, stb., de erről az OPPT (Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet -One People Public Trust, továbbiakban OPPT) és UCC (Uniform Commercial Code, UCC „júszíszí” - Egységes Kereskedelmi Kódex) kapcsán az oldalon részletes tájékoztatás fog megjelenni. A UCC a kereskedelem "bibliája", amelyet világszerte használnak, ám néha leplezve. Az UCC-ről nem tanulnak a jogi egyetemeken, csak a magasrangú bankok és kormányzati szervek alkalmazzák. Ennek megfelelően a legtöbb ügyvéd, ügyész és bíró nem is ismeri a UCC rendszerét, és érvénytelennek tekintheti azt. Néhány példa az UCC rendeleteinek használatáról:

"Az 1997 március 4-én megjelent 13037-es számú Ügyvezetői rendelet az embert vagyontárggyá minősítette.
Lásd: http://americankabuki.blogspot.com.au/2013/03/us-citizens-defined-as-property-of.html
A 2011. augusztus 12-én beiktatott UCC Doc # 0000000181425776 bizonyítja, hogy a Federal Reserve System és az Egyesült Államok Kincstára (The United States Department of the Treasury 1789) között 14.3 trillió dollárért adásvételi akció játszódott le, melynek tárgyai amerikai állampolgárok voltak.
A UCC Doc #2001059388 feltárja azt a dokumentumsablont, amellyel a Federal Reserve Bank (Szövetségi Tartalék Rendszer, azaz az amerikai szövetségi jegybank) fedezetet biztosít magának a világ nagyobb bankjainak ügyleteiből, vonatkozzon az ingóságokra, árucikkekre, vagy akár még meg nem született élőállatokra is.
Lásd: http://www.mediafire.com/view/?3yh79cjnzcwzu0s
Azok, akik az UCC hatókörét az Egyesült Államok területén kívül érvénytelennek tartják, ezzel semmisnek és érvénytelennek tekintenék a New-york-i Szövetségi Jegybank létrejöttének jogi alapjait is.
"

Az emberiség történelmében egydülálló emberi, jogi és gazdasági változások zajlanak. Előzetesben annyit, hogy "Vége a rabszolgaságnak"!

A kapitalizmus végjátéka, amikor az országok is vállalati tulajdonként és vállalatként működnek. Biztos emlékeztek arra, amikor Gyurcsány tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól zálogba adta sz országot. Sajnos nem csak zálogba, és felhatalmazás nélkül, egy illegitim kormányzat diktátoraként tette ezt meg.
A helyzet nem cseber-veder szintű, csak más a neve a "gyereknek". Az emberek azt hiszik, hogy "országban" élnek, szavazó polgárként, pedig csak egy "vállalat" rabszolgáiként adják-veszik munkaértéküket a vállalat felségterületén, látszólagos vagyonukat, és "jogaikat".
Paradoxonról akkor beszélhetnénk. ha ellentmondások támogatnák meg a leírtakat, de sajnos erről szó sincs. Megnyugtatlak, az "orosz vezetés" ugyanabból a 12 oligarchából áll, mint Jelcin idejében. Mivel ebből a 12-ből 10 zsidó volt, és most is az, emberségről már csak ez miatt sem érdemes beszélni, viszont elfelejthettétek, a korábbi cikk hasonlatát, miszerint "2006-tól az MSZP és az SZDSZ is átterelte a szavazóit a FIDESZ táborba", ahogy most is a FIDESZ "legitimitásáért harcolnak", mert ettől függ a létük.
Obamba a "rossz fiú", és a rókaképű Putyin játssza a jó fiú szerepét. Mindegy melyik után nyomulva sétál be a gyanútlan kifosztásra és halálra ítélt rabszolga az NWO-pók hálójába. A lényeg, hogy meg lehessen "enni"...
Ami pedig a lelki szabadságot illeti, ez mindig megvolt az embereknek, csak a pillanatnyi állapotok szerint engedték vagy korlátozták a publikálását...



A cionizmus egy ígéretének jutalma van csak leírva a jegyzőkönyvekben, miszerint majd uralkodhatnak a gójokon, a földi paradicsomot megvalósítva, a cionista zsidók számára. A "játék" több helyen sántít, nem csak nekünk. Csak meg kell kérdezni Sztálint, vagy a hatalomért egymást megölető tábornokait...
Valójában ez is egy "világnézet", csak nem a mienk, és politika is, mert a nem gój, és a nem túl "fontos" cionista emberek csőbehúzásáról, átveréséről szól. A királyság "mintája" olyan, mint Orbán vagy Gyurcsány kormányai. Elszedni mindenkitől mindent, közben az ellenlábasokat is ki kell ütni a nyeregből, ha lehet kifosztva, de ami késik, nem múlik. Előbb-utóbb megkapják ami nekik jár, mert a "kishalakat megeszi a nagy hal" játékot nem lehet másként játszani. Az általad "jelzett királyság" már régóta áll, pontosan 1913-óta, most az összeomlása, az erőviszonyok átrendeződése az ami, cselekvésre készteti működtetőit.
Az amerikai "nincs tovább" szindróma két dolgot fémjelez. Az első, hogy pontot kell a virtuális pénzgyártás végére tenni, mert kárt okoz a "szövetségeseknek is", a másik, hogy idő -és kényszerű a birkákat beterelni a karámba, mert még eszükbe jut a jámbor bégetésen kívül, gondolkodva összefogni. A "rókaképű Putyin" tevékenységében sok helyen lehet olyan döntéseket felfedezni, aminek semmi köze a "borstöréshez", annál inkább a tervszerűen megvalósított és egyeztetett kivitelezés aktuális fázisához.
Való igaz, ahogy a deportált zsidók rájöttek, hogy szerepük a "nagy tervben" csak az áldozaté, ami miatt Rudolf Kesztnert 1957-ben agyonlőtték két tárgyalása között Izraelben, de jelez mást is. Elsősorban azt, hogy a nem túlságosan vérfertőzött cionista zsidó is bőrét, és családja életét féltve, szembefordul velük, valamint azt is, hogy felmérve lehetőségeit, nincs túlzott ambíciója az áldozat szerepét felvállalni....
Lesz még érték az "emberség", az empátia, és nem csak a gójok számára.



/Tulok /