2013. december 3., kedd

Ukrajna a szabadkőműves erők fogságában

A felforgató, szabadkőműves erőknek sikerült Ukrajnában is szembe fordítani testvért a testvérrel. A forrongó csőcselék rárontott a rendőrökre, a maszkkal eltakart arcok mögött meghúzódó patkány karakter visítva szaladt, amikor gumibottal érkezett a válasz. A hazai cionmédia a rohamrendőrség erőszakos fellépéséről beszél. Ilyenkor egyetértenek, mindegy, hogy Fidesz vagy MSZP. A Népszabadság ugyanarról a túlzott rendőri fellépésekről vartyog, mint a Magyar Nemzet. Vartyognak a rend ellen, Ukrajna ellen és természetesen Oroszország ellen.
A Függetlenség téren sátortábort állítottak a zavargók, minthacsak valami vándornépség lennének. Az ukrán kormányfő szavait, miszerint államcsíny történt, azonnal letromfolják Washingtonból. A Fehér Ház beteges hazudozói nem ítélik el a "békés" tüntetéseket. Persze a képek láttán nehezen lehetne békés megmozdulásokról beszélni. Buldózerrel rendőrsorfalba száguldó anarchisták, futball huligánok terméskövekkel, piromániás transzvesztiták és így tovább. Internetes hír az is, hogy "leszbikus és meleg" szervezetek is részt vesznek a tiltakozó akciókban. Ki hitte volna? Hiszen a tüntetéseken készült videókat mi is láttuk. Csak azt nem értjük, hogy Klicskó, a neves sportoló mit keres ott. Pénzt? Az már sok van neki. Lehet, hogy ő is érintett a meleg-dologban? Szomorú tény az is, hogy a demonstrációs fertőzés Kárpátaljára is átterjedt. Ungvárra, Husztra, Rahóra, Nagyszőlősre.
Tanítási szünetet rendeltek el a felsőoktatási intézményekben, hogy minél több diák részt vehessen a patkánylázadáson. Mert ez tényleg a sötét erők lázadása, ahol az anarchista öntörvényé a főszerep. A rend fenntartóit pedig leszadistázza a világsajtó, így manipulálják a közvéleményt, így tömik tele hazugsággal az embereket. A szörnyű események kirobbantása egyértelműsíthetően a szabadkőműves és ernyőszervezetekhez köthetőek. Nézzük csak azt a tényt, kinek kedvez az erőszak szítása. A megindított folyamatok Oroszország szétverésének első állomásai.
http://www.hidfo.net/2013/12/03/ukrajna-szabadkomuves-erok-fogsagaban


A “békés” ukrán tüntetők és a mögöttük állók – videóval


Ukrán_békések_07

Mint korábban írtuk, az “Ukrajnára rátámadtak a cionisták” című írásunkban, az Ukrán zavargások a típusos atlantisták kéznyomát viseli magán. Sok lefizetett ügynökkel próbálja kiprovokálni a rendőrök ellenlépését.
Eközben az EU és az USA képviselői megpróbálják ennek az ellenkezőjét elhitetni, sőt még attól sem riadnak vissza, hogy a rendőrséget vádolják a békés tüntetőkkel szembeni brutalitással. (jellemző módon a saját házuk tájára nem tekintenek, ahol pedig bőséggel találhatnak példákat saját brutalitásukra). Most is a másra mutogatás tipikus esetéről van szó.

Akkor, lássuk a “békés” tüntetők békés demonstrációját. A felvételt nem a mainstream agymosó média készítette, ezért többet is mutat meg az igazságból. Mint ahogy az is, hogy sokkal több rendőr sérült meg, mint a rendőrökre molotov-koktélt, követ dobáló lánccal felszerelkezett “tüntető”.


Jellemző, hogy amikor a pénzoligarchia nem tud átveréssel, korrupcióval és pénzügyi eszközökkel elérni valamit – jelen esetben Ukrajna bekebelezését és Oroszország közvetlen fenyegetését – akkor azonnal az erőszak eszközéhez fordul.
Megpróbál népfelkelésnek, forradalomnak álcázott hatalomátvételt kierőszakolni.
A következő lépése az eddigi szokásához híven, a megválasztott elnök, és támogatóinak megfenyítése, likvidálása lesz, s ha ez sem jár sikerrel, jön a pénzügyi és gazdasági embargó is.
Erre szép számmal találunk példákat a közelmúlt történelméből, de akár korábbról is.
Embargó címszó alatt például rátették a kezüket Irán pénzére, még állampolgárai bankszámláit is zárolva. Ellopták Líbia aranyát, amit mikor visszakért likvidálták Kadhafit, és azonnal saját hatáskörbe vonták – országon kívülre helyezték – az addig tőlük teljesen független líbiai jegybankot. Aranyukat pedig természetesen megtartották maguknak. Példák hosszú sora bizonyítja eljárásaikat.

Ukrajnával kicsit nehezebb a helyzet, Moszkva támogatásának és közelségének köszönhetően.
A cionista bagázsnak előbb-utóbb visszavonulót kell fújnia, ha nem akar olyan konfliktusba keveredni, amiből nem jöhet ki ép bőrrel.
Tudomásul kell venniük, hogy a francia forradalom típusú taktikán már átlát a világ, még az agymosott része is.

A videóban jól látszik az is, hogy azok a tüntetők, akik bár ostobán az eu-s csatlakozást hiszik üdvözítőnek, az erőszak ilyen formájával nem értenek egyet, megpróbálják a bérenceket és a feltüzelt tömeg egyes elemeit visszaszorítani.

Ez pedig igen beszédes, mert pontosan mutatja, hogy milyen cionista eszközök bevetéséről is van szó valójában. Már csak az a kérdés kivel tárgyaljon az ukrán vezetés? Az erőszakos puccsistákkal? Az ukrán népet ilyen veszélybe sodró felelőtlen politikusokkal? Netán a lefizetett banditákkal?
Egyelőre hiába van a kormánynak tárgyalási készsége, nincs hozzá tárgyalóképes, legális, szalonképes partner.

Audie – Szabad Riport Tudósító Iroda.




Vlagyimir Klicskó az európai értékek képviselője?


Korábbi írásunkban már érintettük Vlagyimir Klicskó részvételét a szabadkőműves erők generálta patkánylázadásban, de a magyarázatot csak most kaptuk meg. A neves sportoló ugyanis Németországban él barátjával. A természetellenes, fajtalan kapcsolatról egy dal is született, ami nagy népszerűségnek örvend a német agyhalott ifjúság körében. Így már érthető, hogy Klicskó miért fontos figurája az ukrán eseményeknek. Ő volna az európai értékek képviselője? A buzeráns deviancia európai érték? Erről a hányingert keltő, önmagát és származását leköpő, nyugati trendeket tökéletesen adaptáló lényről felesleges bármit írni a továbbiakban. Az viszont most már teljesen egyértelmű, hogy Ukrajnában a természetellenes, fajtalan és perverz disznók forgatják fel a rendet. Reméljük a karhatalom a továbbiakban sem bánik kesztyűs kézzel a homoszexuális terroristákkal.
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése