2013. december 3., kedd

Szabadság vagy önkéntes rabszolgaság?


Szabadság vagy önkéntes rabszolgaság?Elgondolkodtató, hogy a végnapjait élő EU döglődő bikájára miért kapaszkodnának fel olyan USA, izraeli és európai kényszertől tőlünk kevésbé szenvedő országok, mint Ukrajna lakossága. Az Európai Unió eddig már sikeresen kifosztotta a szegényebb és gazdagabb tagállamait, a gazdaságokat, az éhséggazdálkodásnak, és politikai érdekeknek megfelelően szabályozott támogatású és időjárás-módosítással megspékelt mezőgazdaságaikat, iparuk termelését. Erőforrásaikat tönkretették, majd felvásárolták, leépítették, szétlopták. A lakosságot egyre "szigorodó rendelkezésekkel, törvényekkel és megfélemlítéssel" ugyanúgy getókba akarják tereleni, mint ahogy az USA 5000 FEMA táborát is ilyen céllal hozták létre. Az "engedetlen lakosságot" Orosz-Kínai valamint főként ENSZ "vegyes haderő" közreműködésével kívánja a cion-terrorista USA kormány megtölteni. Görögország kifosztása, a török-görög ellentét eredményeként létrehozott Ciprus, megosztással offshore paradicsommá változtatott "új kis állam", a Lévi-medence rá eső részét játszotta át orosz és Goldman Sachs kézre, de még így is jobban jártak, mint az USA , izraeli, brit, franciaLíbia, Irak vagy Afganisztán, vagy az aranykészletétől 90%-ban megszabadított NSZK.

Az EU irányítás bűncselekményeit nehéz lenne teljes terjedelmükben és kialakításukban itt felsorolni, de nehezen elképzelhető, hogy Ukrajnában, ahogy Szerbiában vagy a nemrég csatlakozott Horvátországban, az emberek semmit sem tudnak az EU-ról. Nem tudnak az ellopott aranykészletekről, az kifosztott országokról, a kirabolt lakosságról, a válsággenerálásban történő aktív cionista kormányaik szintjén futó részvételről. Az etnikai konfliktusok kirobbantása érdekében betelepített muszlimokról.
Ukrajna már átesett a közelmúltban egy kifosztási hullámon, amikor a volt, nem önkéntesen szocialista országokat kirabolták a majdnem volt politikai nómenklatúra tagjai, és azok utódai, valamint a nemzeti közös vagyon jelentős részét bagóért átjátszották a védelmükről gondoskodó belföldi és külföldi bűntársaiknak. Az ukrán tüntetők ez utóbbiakról még tudhatnak, de vajmi keveset arról a pokolról, amit az EU belépés hozhat a számukra, mert olyan, hogy EU, nem létezik, csak egy Goldman Sachs gyarmat.
Persze sokan nem tudják, hogy a "tagállamok" csak bejegyzett vállalatok, igazgatótanáccsal, és mint ilyenek, adóznak a "kormánynak", a Bilderberg Világkormányának.

Mielőtt azzal a "Világkormánnyal" foglalkoznánk, melynek még országokként szerepelő vállalatait már bejegyezték, Magyarországot Kaliforniában, érdemes néhány szót ejteni az ukrán események hátteréről is. Több ezer pro-EU társulású tűntető van Kijev "Maidan" szegletében, annak ellenére, hogy bírósági végzés született a gyűlések betiltására. A rendőrség, aki állítólag aránytalan erővel járt el a tüntetőkkel szemben, úgy döntött, hogy elhagyja a helyszínt. Több ezernyi EU-párti tüntető okoz feszültséget Ukrajnában, és kimegy az utcára, amikor Svájcban és Európában milliók vannak bizonyíthatóan ellene. A tüntetők azt követelik, hogy az ukrán kormány és az elnök mondjon le, mert elutasították a hét elején az EU társulási megállapodást. E "szörnyű cselekmény" felháborította Obama destabilizációs erőit a tüntetők "Forradalom" kántálásától kísérve. A demonstrációkon való részvételért beígértek nekik 150 hrivnyát fejenként. Ez egyenértékű 16.30 CHF-el, vagy 13.23 euróval, vagyis kb. 3.800,-Ft-al, ami majdnem annyi, mint a magyar Parlament előtt tüntetésre felbérelt nyugdíjasok "tiszteletdíja". Hétfőn, a pénzt ki kellett, vagy ki kellett volna fizetni. Ukrajnában sokakban felmerül a kérdés, hogy ki az, aki a több ezer frankot adja a drága és hatalmas EU-zászlókra, amelyeket látni lehet mindenhol a tüntetőknél?

A kijevi rendőrségi intézkedések viharos kritikát váltottak ki az Egyesült Államok és az EU részéről. Az ukrán elnök, Viktor Janukovics is elítélte a tüntetők elleni erőszakot, és elrendelte, hogy a legfőbb ügyész vizsgálja ki az eseményeket. A boksz világbajnok, Vitali Klitschko, aki a Liberális UDAR Pártot vezeti, felszólította a polgárokat, hogy jöjjenek a fővárosba támogatni az ellenzéket. Klitschko pártját, az UDAR-t, részben a Konrad-Adenauer-Stiftung finanszírozta és hozta létre. Ez a párt közel áll Merkelhez és a CDU-hozl. Nem az első alkalom, hogy ez a kétes alapítvány aktív destabilizálós tevékenységet folytat más kormányok ellen. 2002-ben, ők támogatták a puccsot a demokratikus venezuelai kormány ellen. Egyiptom ellen szintén, és e német szervezet ellen volt vizsgálat, mert beavatkozott az ország belügyeibe. Nyikolaj Azarov miniszterelnök figyelmeztette a tüntetőket arra, hogy ha megsértik a törvényt, akkor vállalniuk kell az ország destabilizációjáért a felelőséget, és ezt azért is komolyan kell venni, mert az orosz különleges alakulatok már ugrásra készen várják a fejleményeket, és mert a "vállalti átalakulás" még nem fejeződött be.


Hogy mi ez a "vállalati átalakulás"? A cikk harmadik bekezdésében már említésre kerültek a Világ vállalatként bejegyzett országai. Miközben a legtöbben nem figyeltek oda, mega -és gigavállalatok alakultak a lakosság tudta nélkül, amelyeket úgy hívnak, hogy USA, Nagy-Britannia, Kína, Oroszország, stb., de erről az OPPT (Egy Emberiség Nyilvános Érdekképviselet -One People Public Trust, továbbiakban OPPT) és UCC (Uniform Commercial Code, UCC „júszíszí” - Egységes Kereskedelmi Kódex) kapcsán az oldalon részletes tájékoztatás fog megjelenni. A UCC a kereskedelem "bibliája", amelyet világszerte használnak, ám néha leplezve. Az UCC-ről nem tanulnak a jogi egyetemeken, csak a magasrangú bankok és kormányzati szervek alkalmazzák. Ennek megfelelően a legtöbb ügyvéd, ügyész és bíró nem is ismeri a UCC rendszerét, és érvénytelennek tekintheti azt. Néhány példa az UCC rendeleteinek használatáról:

"Az 1997 március 4-én megjelent 13037-es számú Ügyvezetői rendelet az embert vagyontárggyá minősítette.
Lásd: http://americankabuki.blogspot.com.au/2013/03/us-citizens-defined-as-property-of.html
A 2011. augusztus 12-én beiktatott UCC Doc # 0000000181425776 bizonyítja, hogy a Federal Reserve System és az Egyesült Államok Kincstára (The United States Department of the Treasury 1789) között 14.3 trillió dollárért adásvételi akció játszódott le, melynek tárgyai amerikai állampolgárok voltak.
A UCC Doc #2001059388 feltárja azt a dokumentumsablont, amellyel a Federal Reserve Bank (Szövetségi Tartalék Rendszer, azaz az amerikai szövetségi jegybank) fedezetet biztosít magának a világ nagyobb bankjainak ügyleteiből, vonatkozzon az ingóságokra, árucikkekre, vagy akár még meg nem született élőállatokra is.
Lásd: http://www.mediafire.com/view/?3yh79cjnzcwzu0s
Azok, akik az UCC hatókörét az Egyesült Államok területén kívül érvénytelennek tartják, ezzel semmisnek és érvénytelennek tekintenék a New-york-i Szövetségi Jegybank létrejöttének jogi alapjait is.
"

Az emberiség történelmében egydülálló emberi, jogi és gazdasági változások zajlanak. Előzetesben annyit, hogy "Vége a rabszolgaságnak"!

A kapitalizmus végjátéka, amikor az országok is vállalati tulajdonként és vállalatként működnek. Biztos emlékeztek arra, amikor Gyurcsány tokkal-vonóstól, Sándor-palotástól zálogba adta sz országot. Sajnos nem csak zálogba, és felhatalmazás nélkül, egy illegitim kormányzat diktátoraként tette ezt meg.
A helyzet nem cseber-veder szintű, csak más a neve a "gyereknek". Az emberek azt hiszik, hogy "országban" élnek, szavazó polgárként, pedig csak egy "vállalat" rabszolgáiként adják-veszik munkaértéküket a vállalat felségterületén, látszólagos vagyonukat, és "jogaikat".
Paradoxonról akkor beszélhetnénk. ha ellentmondások támogatnák meg a leírtakat, de sajnos erről szó sincs. Megnyugtatlak, az "orosz vezetés" ugyanabból a 12 oligarchából áll, mint Jelcin idejében. Mivel ebből a 12-ből 10 zsidó volt, és most is az, emberségről már csak ez miatt sem érdemes beszélni, viszont elfelejthettétek, a korábbi cikk hasonlatát, miszerint "2006-tól az MSZP és az SZDSZ is átterelte a szavazóit a FIDESZ táborba", ahogy most is a FIDESZ "legitimitásáért harcolnak", mert ettől függ a létük.
Obamba a "rossz fiú", és a rókaképű Putyin játssza a jó fiú szerepét. Mindegy melyik után nyomulva sétál be a gyanútlan kifosztásra és halálra ítélt rabszolga az NWO-pók hálójába. A lényeg, hogy meg lehessen "enni"...
Ami pedig a lelki szabadságot illeti, ez mindig megvolt az embereknek, csak a pillanatnyi állapotok szerint engedték vagy korlátozták a publikálását...



A cionizmus egy ígéretének jutalma van csak leírva a jegyzőkönyvekben, miszerint majd uralkodhatnak a gójokon, a földi paradicsomot megvalósítva, a cionista zsidók számára. A "játék" több helyen sántít, nem csak nekünk. Csak meg kell kérdezni Sztálint, vagy a hatalomért egymást megölető tábornokait...
Valójában ez is egy "világnézet", csak nem a mienk, és politika is, mert a nem gój, és a nem túl "fontos" cionista emberek csőbehúzásáról, átveréséről szól. A királyság "mintája" olyan, mint Orbán vagy Gyurcsány kormányai. Elszedni mindenkitől mindent, közben az ellenlábasokat is ki kell ütni a nyeregből, ha lehet kifosztva, de ami késik, nem múlik. Előbb-utóbb megkapják ami nekik jár, mert a "kishalakat megeszi a nagy hal" játékot nem lehet másként játszani. Az általad "jelzett királyság" már régóta áll, pontosan 1913-óta, most az összeomlása, az erőviszonyok átrendeződése az ami, cselekvésre készteti működtetőit.
Az amerikai "nincs tovább" szindróma két dolgot fémjelez. Az első, hogy pontot kell a virtuális pénzgyártás végére tenni, mert kárt okoz a "szövetségeseknek is", a másik, hogy idő -és kényszerű a birkákat beterelni a karámba, mert még eszükbe jut a jámbor bégetésen kívül, gondolkodva összefogni. A "rókaképű Putyin" tevékenységében sok helyen lehet olyan döntéseket felfedezni, aminek semmi köze a "borstöréshez", annál inkább a tervszerűen megvalósított és egyeztetett kivitelezés aktuális fázisához.
Való igaz, ahogy a deportált zsidók rájöttek, hogy szerepük a "nagy tervben" csak az áldozaté, ami miatt Rudolf Kesztnert 1957-ben agyonlőtték két tárgyalása között Izraelben, de jelez mást is. Elsősorban azt, hogy a nem túlságosan vérfertőzött cionista zsidó is bőrét, és családja életét féltve, szembefordul velük, valamint azt is, hogy felmérve lehetőségeit, nincs túlzott ambíciója az áldozat szerepét felvállalni....
Lesz még érték az "emberség", az empátia, és nem csak a gójok számára.



/Tulok /

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése