2013. december 3., kedd

A nehéz, utolsó pillanatban lévő tárgyalások folytatódnak...

A Fehér Sárkány Társaság magas szintű kapcsolatai alapján egyértelmű, hogy egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy a régi dollár rendszert kell felhasználni a 700 trillió dolláros kampányhoz, a szegénység és a környezeti károk felszámolására anélkül, hogy mindez akadályozná az alternatív pénzügyi rendszerek folyamatosságát vagy elindítását. Mivel azonban a világ türelmetlenül várja a kampány bejelentését, a folyamatos magas szintű geopolitikai tárgyalások, egy kis háttérben történő szablyacsörgetéssel továbbra is hátráltatják a végrehajtást, több magas szintű forrás szerint.

A világbéke és az új aranykor kezdetének fő problémás kérdései most a régi siíta / szunnita politikai megosztottság az iszlám világban, Izrael és néhány megoldatlan kérdés Kelet-Ázsiában, különösen a Koreai-félsziget és az okinawai szigetvilág.

Ázsiában Shinzo Abe találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel négy alkalommal, és az ASEAN országok vezetőivel egy kampány okán, hogy egy koalíciót építsenek Kínával együtt. A Pentagon aggódik a folyamatos finanszírozás miatt, titokban támogatja ezt, mivel ez az utolsó nagy háborús ütőkártya a tárgyalások befolyásolására.

A kínaiak a maguk részéről már elég erősek ahhoz, hogy ragaszkodjanak néhány történelmi igazságtalanság megoldásához, mielőtt megállapodnak abban, hogy támogatják a 700 trillió dolláros kampányt. Különösen neheztelik azt a tényt, hogy az összes Kínához közeli szigetet az imperialista haditengerészeti erők vették el tőlük.

A kínaiaknak van egy erős ütőkártyájuk a játékban, hogy a mérhetetlenül felsőbbrendű szárazföldi erejüket használják a Koreai-félsziget egyesítésének kikényszerítésére, és kivezetni az Egyesült Államokat a dél-koreai adófizető vazallus államból.

A Fehér Sárkány Társaság javaslatot tett mindkét oldalnak a patthelyzet megoldására. Először is Okinawát vissza kell állítani történelmi státuszába, mint egy független királyság, és egy semleges találkozási pont Japán és Kína között. Egy ilyen alkuban Kína és Japán mindketten 50 százalékban fedeznék az amerikai csapatok költségeit annak érdekében, hogy a szigetek semlegesek maradjanak. Az okinawai szigetvilág vámmentes, vidám találkozó és pihenőhellyé válna.

Mint már korábban említettük, Észak- és Dél-Korea azáltal is egyesülhetne, ha Kim Dzsong Un lenne Korea szimbolikus császára, és dél-koreai családokra bíznák a gazdaság felelősségét. Egy ilyen alkuba az újonnan egyesült Korea is beleegyezne, a koreai függetlenség biztosítékaként amerikai erőket tartva közép-Koreában.

A fenti javaslatok elfogadásának alternatívája az Egyesült Államok elkerülhetetlen csődje, az amerikai erők hirtelen visszavonása a régióból, és az azt követő káosz lenne.

Szintén a múlt héten néhány azonosítatlan szervezet önmagát a Bank of New York-nak nevezve (de nem a Bank of New York, Mellon) már többségi részesedést vásárolt sok nagy japán vállalatban, a Fekete Sárkány Társaság szerint. Egy amerikai kormányzati ügynökségi forrás a Goldman Sachsot gyanítja e mögött, de lehet egy kibertámadás is a japán gazdasági infrastruktúra ellen. A japán hatóságoknak azt tanácsolták, hogy győződjenek meg arról, hogy emberek kezében vannak a fizikai részvények, és ha a "Bank of New York" nem teszi ezt, akkor a Tokiói Részvénytőzsdét ideiglenesen le kell, hogy állítsák.

Mindezek felett két rakéta kilövőt találtak az Egyesült Államok Yokota légibázisán kívül Tokióban a múlt héten. Ez egy figyelmeztetés volt a Gnosztikus Illuminátusoktól, hogy el fogják pusztítani a Kanto-síkságot egy nukleáris fegyverrel, mely a bázis közelében egy alagútrendszerben van elrejtve, hacsak az új pénzügyi rendszert be nem jelentik, egy gnosztikus Illuminátus nagymester szerint.

A P2 szabadkőműves páholy vezetője Marco Di Mauro is tett néhány nyilatkozatot a múlt héten, melyek egyenesen X-aktának is beillettek volna. Azt mondta, hogy 24 "csodatevő" vagy varázsló elkezdett dolgozni egy új kontinens felépítésén a Csendes-óceán déli részén. Normális esetben nem számolok be ilyen kijelentésekről, de miután ő mondta nekem, híradások jelentek meg elmondva, hogy az Etna Olaszországban füstgyűrűket fújdogált, és 35 vulkán a Csendes-óceán körül egyszerre kezdett kitörni.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2507799/Shes-smoking-Mount-Etna-puffs-dozens-rings-measuring-hundreds-feet-spews-molten-lava.html

http://www.ibtimes.com/volcano-indonesia-one-35-currently-erupting-volcanoes-heres-where-they-are-map-1486866

Ez lehet egyfajta propaganda, de egyértelmű, hogy a Vatikánnak és a P2-nek még számottevő valódi geopolitikai befolyása van. A múlt héten Vlagyimi Putyin találkozott Ferenc Pápával, hogy megvitassák a Közel-Keletet. Putyinnak most már valós befolyása van a közel-keleti térségben, míg a pápának vallási befolyása. A hírek szerint megvitatták annak módját, hogyan biztosítsák a békét a régióban.

A Fehér Sárkány Társaság azt javasolta, hogy az egyetlen módja annak, hogy valóban lenyugtassák a térséget, hogy a világ egésze rákényszeríti a szunnita és siíta ágait az Iszlámnak, hogy oldják meg ősi megosztottságukat egy Kalifa kiválasztásával. Ebben az esetben, ahogy az korábban javaslatként felmerült, Izrael egy zsidó autonóm zónává válhat a régióban. Azonban ha a zsidók rájönnek, hogy mennyit is hazudtak nekik, és mosták az agyukat a saját vezetőik, akkor sokan úgy dönthetnek, hogy visszatérnek ősi európai otthonaikba.

Közben az USA-ból hiteles jelentéseket kapunk, hogy az amerikai különleges erők felkészülnek arra, hogy Washingtonba vonuljanak.

http://www.wikiarmy.com/index.php/15-breaking-news/63-seal-commander-says-special-operations-assault-on-obama-has-begun
A Kongresszus 6 százalékos támogatottsága mellett sok ember csodálkozik, hogy a tömeges letartóztatásokra miért nem került sor, persze reméljük, hogy ez valóban igaz. A lista összeállításának érdekében, hogy kiket kell letartóztatni, e heti jelentésemet egy nyílt levéllel zárom Jim Stone felé, aki egy valódi NSA informátor, aki oly sokat tett, hogy figyelmeztesse a világot a fukushimai tömeggyilkos, terror háborús bűntett támadásra.


Stone úr!

Először is köszönöm a bátor és úttörő munkáját a fukushimai tömeggyilkosság és terror művelet feltárásában. Azért írom ezt a levelet, hogy bűnügyi bizonyítékokat adjak az ön számára, melyeket én gyűjtöttem arról, hogy miről szólt a 311 szökőár támadás, és pontosan kik vettek benne részt.

A forrásaim ezekhez, amit készülök írni, a Japán katonai hírszerzés, a korábbi miniszterelnök Naoto Kan (akit személyesen ismerek sok éve), a személyzet tagjai, akik a Japán elleni támadáshoz csempészték a nukleáris fegyvereket, a Rothschild család francia, valamint brit ága, vezető CIA ügynökök, és azon csapat tagjai, akik ténylegesen lefúrták a nukleáris fegyvereket a tengerfenékbe a 311-es támadás előtt.

Az első dolog, amit tudnia kell, hogy a támadást évekkel azelőtt megtervezték, mielőtt az megtörtént volna. A japán Zaikai Tembo magazin CIA jelentésre hivatkozva 2007 februárjában azt írta, hogy az Egyesült Államok úgy döntött, hogy Japán túl sok nukleáris energiával rendelkezik, és ha ez a tendencia folytatódik, akkor Japán nem fog függeni az USA ellenőrizte olajtól, és többé nem fog engedelmeskedni az Egyesült Államoknak. A jelentés következtetése az volt, hogy a legjobb módja annak biztosítására, hogy Japán kolónia maradjon, ha elpusztítják a Tokiói Elektromos-energia Szolgáltató Vállalatot, azokat az embereket, akik működtetik a fukushimai üzemet.

J. Rockefeller szenátor, akinek a családja irányítja (alapítványokon keresztül) a General Electric-et, mint az üzem létrehozói mélyen érintettek ebben a műveletben. Előzetesen azzal, hogy megsemmisítsék a japán nukleáris energiatermelő képességet, a Westinghouse és a General Electric eladták atomerőmű gyártó vállalkozásukat a Toshibanak és a Hitachinak. Ez bennfentes kereskedelem volt a legmagasabb szinten, amiért a Hitachit és a Toshibat be kellene perelni.

A folyamatban lévő kísérlet az elmúlt években egy ázsiai/nyugati titkos társaság részéről, hogy kicsikarják a globális pénzügyi irányítást a nyugati oligarcha családoktól, egy nagyobb hátteret nyújt a fukushimai összeesküvéshez.

Például a Japán Demokrata Párt pénzügyminisztere Shoichi Nakagawat 2009-ben a G7 találkozón megkérdezték a 100 milliárd dollár összeesküvésnek történt átadásáról. Azt válaszolta, hogy elő fogja teremteni a pénzt 100 milliárd dollárnyi amreikai kincstári kötvény eladásával. Ezt el akarta mondani a G7 találkozót követő sajtótájékoztatón, de elkábították, hogy megakdályozzák ebben. Később, amikor visszatért Japánba, egy CIA halálosztag gyilkolta meg.

Visszatérve Fukushimára, a Japán Demokrata Párt és a hatóságok elutasítása, hogy valódi kemény valutát adjanak át a nyugati oligarcha családoknak azt a döntést eredményezte, hogy tovább folytatták a fukushimai műveletet, hogy belekényszerítsék a japánokat a feladásba és engedelmességbe.

Legfontosabb forrásaim, olyan nevek, mint Richard Sorge, Alexander Romanov, stb., akik részei voltak egy több ügynökségből álló nyugati körnek, amely Japánba történő kábítószer csempészetben vett részt. Megerősítést nyert egy Steve McClure nevű ismerősön keresztül, aki egy feltételezett zenei újságíró, hogy Richard Sorge volt a kábítószer hosszútávú beszállítója. Azt állítja, hogy már felvették az Illuminátusok közé az egykori sakkvilágbajnokon, Bobby Fisheren keresztül.

Mindenesetre Sorge azt mondta nekem, hogy hívta őt Pattaya-ra, Thaiföldre a brit különleges légiszolgálat egyik tagja, egy Spencer nevű dél-afrikai, és azt mondta, hogy hozzon 70 kilogramm marihuánát, aki súlyosan károsodva a pusztító vegyszerektől közeledni próbált hozzám. Azt mondták neki, hogy mondja meg nekem, hogy mutassam be neki a Yakuzát, máskülönben engem ölnek meg. A Yakuza azt mondta nekem, hogy ez egy csapda, és hogy tartsam magam távol tőle, amit meg is tettem. Sorge azt is elmondta, hogy amikor Thaiföldön volt, látott egy 700 kilotonnás nukleáris rakétát, amit az elsüllyedt Kurszk tengeralattjáróról loptak el. Ezt a rakétát csempészték be Japánba a drogokkal együtt.

Az ember, aki felügyeli a csempészet működését egy Stephens nevű volt honkongi rendőrbiztos, Sorge és Spencer szerint. A férfi, aki a Japán elleni művelet teljes operatív irányítását végezte, Richard Meyers tábornok, CIA és más források szerint.

http://www.youtube.com/watch?v=eeLlySDmjuw

A Pentagon katonai hírszerzése és az MI5 tagjaival készült későbbi interjúk alapján megállapították a rakéta útját Japánba. Ez is része volt annak a négy nukleáris rakétának, amiket a Kurszkról loptak el a náci földalatti erők, akik elvitték azokat a tengeralattjáró bázisukra az Atlanti Sao Tome szigetre, az MI5 szerint. Onnan vitték el egy másik tengeralattjáró bázisra Új-Guineába, a Pentagon katonai hírszerzése szerint.

Innen vitték a fülöp-szigeteki Jacht klubhoz, ahol Stevens legénysége elvitte egy jachttal az okinawai szigetvilág egy távoli szigetére. Innen szállították egy halászhajóval Kyushu kikötőjébe. Kyushuból a rakétát egy furgonnal vitték az egykori miniszterelnök, Yasuhiro Nakasone tulajdonában lévő ingatlanra Hi No De Cho-ba, nyugat Tokióba. Innen vitték az észak-koreai polgári szervezet központjához, közel a Yasukuni szentélyhez, Sorge szerint.

Sorge az életét kockáztatta, és több gyilkossági kísérletet élt túl, mert megpróbálta figyelmeztetni a japán hatóságokat a közelgő nukleáris terrortámadásra. Azt mondta nekik, hogy a rakéta a Nakasone birtokon volt, és ezt mondta nekem is. A japán hatóságok figyelmen kívül hagyták a figyelmeztetéseket. Később újra elmondtuk nekik, hogy a rakéta Japánban volt található, az észak-koreai központban.

Erőfeszítéseiért Sorge-ot civil ruhás rendőrök tartóztatták le, akik figyelmen kívül hagyták a figyelmeztetéseit a közelgő nukleáris terrorról, és helyette arra kérték, hogy tanúskodjon hamisan, hogy én egy kábítószer kereskedő vagyok.

Egy dél-afrikai/brit ügynök, név szerint Michael Meiring, akinek mindkét lábát egy bomba vitte el azt mondta, hogy idősebb George Herbert Walker Bush küldte, aki szintén abban az időben kezdett kapcsolatba lépni velem. Dr. Michael Van de Meer néven jött oda hozzám, és megmutatott nekem egy golyóálló aktatáskát, 7 útlevelet és egy Uzi gépfegyvert. Dr. Van de Meer elmondta, hogy Tony Blair azzal dicsekedett, hogy kábítószer vádakkal letartóztattak engem.

Mindenesetre a japán hatóságok nem reagáltak a figyelmeztetésekre, és a bombát felrakták a mélytengeri fúróhajóra, a Chikyu-ra. Helyi híradások a Chikyu fúróhajót Sendai partszakaszának mélytengeri részén említik hónapokkal a 2011 március 11-i Japán elleni szökőár és nukleáris támadás előtt.

Továbbá több tanú is jött, hogy arról tanúskodjon, hogy Naoto Kan miniszterelnököt a Japán szabadkőműves székházban látták a Tokió torony közelében a 311 támadás előtti napon. Egy Japán térképet mutattak neki, melyről hiányzott a Tohoku régió, ahol a szökőár volt.

Az izraeli Magna BSP cég volt a felelős a fukushimai atomerőmű biztonságáért abban az időben. A Miyagi prefektúra egyik kormányzati képviselője szerint a vállalat alkalmazottai plutóniumot töltöttek be az üzembe akaratuk ellenére a 311 előtti hónapokban.

Közvetlenül azután, hogy a szökőár és a nukleáris támadás elkezdődött, Naoto Kan miniszterelnök azt kérte, hogy rendeljék el 40 millió ember kitelepítését a Kanto-síkságról, mondta el Kan a külföldi tudósítók klubjának sajtótájékoztatóján Japánban.

Kapott egy telefonhívást is az izraeli miniszterelnöktől Benjamin Netanjahutól a támadás utáni napon, aki azt követelte, hogy írja alá az összes japán kézben lévő amerikai államkötvény tulajdonjogának átruházását az összeesküvés oligarchái javára, amit meg is tett, a japán katonai hírszerzés szerint.

A támadásokat követően a japán önvédelmi erők egyik tagja, aki részt vett a Kurszkról származó atombomba több kisebb bombára bontásában és a tengerfenékbe fúrásában, megjelent a Paolo Izumi által működtetett Tachikawa Keresztény egyháznál, védelmet kérve. Azt mondta, hogy 14 kollégáját, akik részt vettek a fúrási műveletben, akik nem értették a célját annak, hogy mit csinálnak, meggyilkolták, hogy elhallgattassák őket, és hogy félti az életét. Az egyház menedéket nyújtott a férfinak, és most a tanúvédelmi programban van.

A 311 támadás után Dél-Koreába utaztam Dr. Van de Meer meghívására. Koreában azt mondta, hogy a Rothschild család tervezte a támadást, mert rá akartak kényszeríteni 40 millió japán menekültet, hogy kérjenek menedéket Észak- és Dél-Koreában. A Rothschild család szándékában állt, hogy az ázsiai műveleteik bázisát áthelyezik Tokióból egy tervezett új, különleges gazdasági övezetbe Koreába, mondta.Tudott előre a 311 támadásról, és látszólag mélyen szégyenkezett, amikor elismerte, hogy nem figyelmeztetett engem erre.

A 311 támadás után jelzés nélküli repülőgépeket vettek észre, amint radioaktív ipari hulladék céziumot raknak le, egy japán gengszter szerint, akinek a bandája a CIA és a Moszad alvállalkozója volt Fukushima környékén.

A hatalmas propaganda félelem kampány a 311 támadás után a Moszadig, a Pentagonig és a CIA-ig vezethető vissza.

A fent megnevezett emberek mellett bizonyos személyek is érintettek ebben a tömeggyilkosságban és a félelem kampányban, többek között Kenneth Curtis a CIA vezetője Japánban, Michael Green, a Moszad vezetője Japánban, és Richard Armitage.

Más emeberek is részt vettek a tömeggyilkos kampányban, köztük idősebb és ifjabb George Bush, Michael Chertoff, James Baker, Paul Wolfowitz, J. Rockefeller szenátor, Michael Hayden, Guy de Rothschild, Evelyn de Rothschild, Peter Hans Kolvenbach, az egykori pápa és mások, akiket még meg kell nevezni.

Benjamin Fulford
http://benjaminfulford.net/
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/12/a-nehez-utolso-pillanatban-levo.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése