2014. április 13., vasárnap

Az orosz Külügyminisztérium felszólítja a ”Majdan protezsáltjait”, hogy fejezzék be a ”népükkel való háborút” Teljes szöveg: http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_04_13/Az-orosz-Kulugyminiszterium-felszol-tja-a-Majdan-protezsaltjait-hogy-fejezzek-be-a-nepukkel-valo-haborut-1767/

Moszkva felszólítja a ”Majdan protezsáltjait”, hogy fejezzék be a ”saját népükkel való háborúzást”, valamint az ENSZ Biztonsági Tanácsa és az EBESZ elé terjeszti Délkelet-Ukrajna válságos helyzetét azonnali felülvizsgálatra – közölte az orosz Külügyminisztérium.
”Határozottan elítéljük a Délkelet-Ukrajna tüntetőivel és aktivistáival szembeni erőszak alkalmazását a Jobb Szektor fegyveresei és más illegális fegyveres csoportok által. Különösen felháborító Alekszander Turcsinov utasítása, miszerint bevetik a hadsereget a tiltakozások elfojtása érdekében” – olvasható a minisztérium nyilatkozatában.

Ne lőjetek bele népbe! – Ne engedelmeskedjetek a bűnös parancsoknak!


Szlavjanszk - Április 13.
Szlavjanszk – Április 13.

…”A kelet-ukrajnai “antiterroristának nevezett műveletekről” – a kijevi puccsista vezetők, – a CIA igazgatójával történt konzultáció után döntöttek…”

Janukovics: “A jelenlegi kijevi vezetők meg fognak bűnhődni.” - Zaharcsenko: “Provokáció készül az orosz hadsereg ellen”…

Viktor Janukovics, Ukrajna negyedik elnöke ma este váratlanul sajtótájékoztatót tartott Rosztov-na-Donuban, melynek során kijelentette, Ukrajna fél lábbal már a polgárháború állapotában van.
Janukovics
Janukovics
Janukovics kijelentette, a jelenlegi kijevi vezetők meg fognak bűnhődni. A magát elnöknek tekintő Janukovics felszólította az ukrán fegyveres egységeket, ne lőjenek bele a népbe!
Ukrajna negyedik elnöke úgy tudja, a kelet-ukrajnai “antiterroristának nevezett műveletekről” – a kijevi puccsista vezetők, – a CIA igazgatójával történt konzultáció után döntöttek, – miközben ezen régiók lakossága csak anyanyelvhasználata védelmében lépett fel. Janukovics az Egyesült Államokat vádolta meg az ukrajnai polgárháború kiélezésével.
Janukovics véleménye szerint az egyszerű emberek sora egyre rosszabbra fordul, az ország az összeomlás felé halad. A május 25-re kiírt elnökválasztást el kell halasztani, népszavazást kell tartani, és új alkotmányt elfogadni. Ez mentheti meg Ukrajnát a polgárháborútól.
Janukovics mellett megjelent a sajtótájékoztatón Vitalij Zaharcsenko volt belügyminiszter és Viktor Psonka volt főügyész is. Zaharcsenko arra szólította fel a rendőröket, ne engedelmeskedjenek “bűnös parancsoknak”. – A volt belügyminiszter úgy tudja, “provokáció készül az ukrán határ mentén állomásozó orosz hadsereg ellen.”
Echo Moszkvi – Gazeta.ru – Oroszvilag.hu – Stainless Steel Rat, – SzRTI

Gerilla-gyógyászat: Néhány ehető növény



Forrás: Magyar Bushcraft Közösség

Bajnai az életéért küzd


Bajnai Gordon pártjának budapesti kampánynyitóján kifejtette, hogy a vasárnap elszenvedett választási vereséget követően még mindig van egy lehetőségük, és külön indulnak az EP választáson, hogy "amit ők gondolnak Magyarországról és Európáról", azt kompromisszummentesen képviselhessék az Európai Parlamentben. Elmondása szerint az EP választásokon úgy fog küzdeni, mintha az életéért küzdene, és erre szólította fel a párt tagjait is.
Hídfő.net | Bajnai az életéért küzd
Bajnai már be sem ül a parlamentbe, mert neki nem ez az ország a fontos. A radikális atlantisták nagyon jól tudják, hogy néhány éven belül itt forró lesz számukra a talaj, így meg akarják ragadni az utolsó lehetőséget Magyarország kiszolgáltatott helyzetben tartására. Ha Bajnai Gordon bejut az Európai Parlamentbe, az talán még annál is nagyobb katasztrófa lenne, mintha a magyar parlamentben szereztek volna többséget. Egészen Brüsszelig akarják elverekedni magukat, hogy ha már itthon nem tudnak több kárt okozni, Brüsszelben megszavazzák a Magyarországra nézve káros valamennyi intézkedést.
Ha Bajnai bejut az Európai Parlamentbe, hazánkat elönthetik a génmódosított növények, Brüsszel görög mintára német adószedőket küldhet az országba, Magyarország nevében megszavazhatja a magánvállalatok európai uniós államosítását (részvényvásárlási jog az EKB-nak), és egy sor más káros intézkedésben hangoztathatja egyetértését, amit aztán később nehéz lesz visszájára fordítani.
Ha Bajnai Gordon most bejut az Európai Parlamentbe, az a bosszú jegyében történik. "Csak azért is Európa". Ez a párt újabb szlogenje. Magyarország távolodna az Európai Uniótól, Bajnai pedig elgáncsolná. A radikális atlantisták arra használnák ezt a kétszínű alakot, hogy odakint Brüsszellel szövetkezve sakkban tartsa a magyar kormányt. Ne hagyjuk neki!

http://www.hidfo.net/2014/04/13/bajnai-az-eleteert-kuzd

Kishantos: A Búza az ÉLET! - Életellenes cselekedetek a kormányerőtől



Drága magyar feleim, hát hogy bíztátok ilyen kormányra az életeteket újabb 4 évig? Elszámoltatás helyett leszámolás folyik majd az elkövetkezendő időszakban, persze csak ha hagyjuk kitölteni nekik. "Ami a mai napon történt, az a Rákosi-időket idéző politikai leszámolás, a Fidesz önkényuralmának és bosszújának újabb kiemelkedő példája. Mi jöhet még ezután? Ma még csak búzatáblát, holnap már nem fideszes családokat is kiirtanak?" - mondja Árgyelán János a Jobbik egyik tagja.
Búza az Élet! Tartja a régi bölcselet és most szégyenszemre megesett, hogy jelképesen beszánthatják, mert megtehetik velünk már ezt is. Mégsem végezte egy sem villára hányva, ezért a néhány tollvonásért, amivel a hajcsár földbárók győzedelmeskedtek most az egyszerű por-magyar gazda felett. Többüknek több évtizedes munkáját vették el és teszik tönkre. Kishantos ugyanis egy eddig államilag is támogatott bio mintagazdaság volt és erre a nagy pálfordulás, mikor már elvégezték a szegény pályázati pénzes bérrabszolga-gazdák a trágyaszagú "piszkos" munkát, egyszer csak az újévi pályázaton már hirtelen nem nyernek... Helyettük viszont nyertek mások, olyanok, akiknek közük se volt eddig hozzá! A pályázati visszásságokra már korábban is figyelmeztettünk! Itt az iskolapélda arra, hogy hogyan "veszik" meg/el legálisan a pályázatok által szeretett, életet adó földjeinket az arra "jogosultak"! Értitek már? Értsétek meg végre, hogy a pályázatnak célja van és az nem esik egybe a ti céljaitokkal, egyszerű elszegényedett gazdafeleim! Amiért pénzt adnak, azt egyszer követelhetik is, ki is sajátíthatják. Tulajdonképpen megvásárolták tőled (és így önként adtad) átvitt értelemben.
Aki a sarjú búzát aljas indokból beszántja, az az élet gyilkosa, az az emberiség mészárosa! Most mutatkozott ki igazán a kétharmaddal elhozott "új megváltás", a Fideszes sátáni világ foga-fehérje vagy feketéje, azaz sötétsége! Persze a polgári szavazókört ez nem igazán borzolja, mert ugye a jó minőségű hazai élelmiszer a nagyvárosi üzletláncok boltjaiban terem...
Miután ezen vitatható körülmények között elvették a biogazdaságtól a földeket, és információink szerint 8 fideszes zöldbáró kapta meg őket, a mintagazdaság pert indított ezen oligarcha ellen. A bíróság április 25-re ki is tűzött tárgyalást. De a Fidesz-aktivisták már nem várták meg (csak éppen a választást nem akarták maguk ellen hangolni) ezt az általuk amúgy is valószínűleg kedvezően alakuló döntést és egy héttel a választások után akcióba is lendülve, április 12-én agresszívan fellépve, önkényesen, bosszúból megsemmisítették azt. Azt a földterületet, amit a mintagazdaság még ősszel gondosan bevetett. Egyértelmű, hogy politikai leszámolásról, erőfitogtatásról van szó: ha vártak volna néhány hónapot, a markukba röhögve learathatták volna a termést is. Ehelyett bosszúból inkább mindent elpusztítottak a mai nappal, zöldellő búzatáblákat, éppen kikelő gabonanövényeket, lucernát.
A gazdák nem tudtak mit tenni, mint végignézni az értelmetlen pusztítást, volt földjeik széléről...vagy ellenkező esetben az a bizonyos imént emlegetett villa jöhetett volna még szóba! Ez egy rövid epizód csak a nagy magyar ponyvaregényből idézve, miszerint: Puska kellett volna ehhez a munkához... Tudom egyáltalán nem vicces, higgyétek el mi sem röhögünk...ellenben tesszük a dolgunk. Ha te is tennéd, akkor keress minket!
Várhegyi Kálmán

Oroszország és Kína együtt ássák a dollár sírját

Oroszország az USA-féle szankciók miatt Kína fele nyit nagy erőkkel, hiszen a távol-keleti óriásnak iszonyatos tartalkékai vannak pénzügyi téren. Kína többször bejelentette már az elmúlt hetekben, hogyha az oroszok nem tudják eladni a gázt nyugatra a szankciók miatt, akkor ők örömmel átveszik. A Gazprom kapva kapott az alkalmon, és megvizsgálta a lehetőségeket. Financiálisan arra jutottak, hogy a legkedvezőbb megoldás az lenne, hogyha a kínai partner jüanban fizetne, amit a Gazprom már rubelben kap meg. Ezzel kikerülik az USD-t (United States Dollar), mint a nemzetközi elszámolórendszerekben szereplő törzsdevizát (deviza itt: nemzetközi elszámolásokra szolgáló fizetési eszköz).
Hídfő.net | Oroszország és Kína együt ássák a dollár sírját
Ezzel a lépéssel az USD presztízsét igencsak megtépázza a két nagyhatalom, hiszen gyakorlatilag azt üzenik, hogy a dollárra nincs többé szükség a nemzetközi pénzügyi műveletekben, ezzel az árfolyamnyereségről is elvágják az Egyesül Államokat. A "petrodollár"-nak tehát lehet, hogy befellegzett, jön helyezze a "gázjüan".
A javasolt gázegyezséget állami szinten köti meg a két ország, a főbb elemek a következők:
1, Oroszország gázellátást biztosít Kína számára,
2, A Gazprom RMB-ben kapja meg a gáz ellenértékét, ami rubelre váltható,
3, A Gazprom tőkenövelést hajt végre RMB-ben,
4, Oroszország jüanért vásárol kínai árukat.
Az RMB (renminbi, kínaiul kb. a "nép pénze") Kína hivatalos pénzneme, egysége a jüan. Az RMB kifejezéssel amikor találkozunk tehát nemzetközi pénzügyi műveleteknél, akkor gyakorlatilag nincs másról szó, mint a kínai konvertibilis valutának a külföldiek számára használt verziójáról, ami csak a magánszemélyek számláin konvertibilis, vállalkozásoknál nem.
Kína az utóbbi években ráerősített a jüan nemzetközi elfogadására, 2013 decemberében már 3.64 billió (1 billió = 1000 milliárd) jüanért kereskedtek szerte a világon összesen. Jelentések szerint a világon már 40 jegybank kezdett el jüant felhalmozni a valutakészletében. Érdemes elgondolkozni magénszemélyeknek is jüan vagy rubel alapú számlákon, befektetéseken. Ezekre jelenleg magyarországon még korlátozottak a lehetőségek, de folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat, ha valami említésreméltó történik ezen a téren.
Nagy Kálmán

Elszurtátok 2014 – Bojkottálni kellett volna a választást!

Bejött a Fidesz-KDNP Szövetség kétharmados győzelme, amit pár hónapja az egyik politikai falvédő jósolt . Furfangosan aljasak voltak az új választási rendszer megalkotói, mert gyakorlatilag a Fideszre szabták a rendszert.
Nézzük, hogyan csinálták …
Az unió különböző országaiban dolgozik vagy félmillió magyar polgár, (olyanok,akik kényszerűségből dolgoznak külföldön), mert itthon nincs munkájuk. Nagy valószínűséggel ők a Fidesz ellen szavaztak volna. Ezt úgy védte ki Orbán, hogy elvette tőlük a szavazás lehetőségét, 100 kilométereket kellett volna utazniuk az urnáig. Így aztán még öt százalékuk sem szavazott. Ellenben az erdélyi magyaroknak nem kellett sehová sem utazniuk, egyszerűen levélben szavazhattak.
Most meghálálták Orbánnak, a tőle kapott magyar állampolgárságot, azzal, hogy a Fideszt támogatták.
Az a magyarországi magyar, aki szerette volna a Fideszt leváltani, az erdélyi magyarok ezen tettére úgy reagálhat, hogy megszerzi a kettős állampolgárságot és legközelebb bosszúból visszaszavazza az erdélyieknek a Ceausescu rendszert. (Valamit, valamiért.)
Orbán Viktor a győzelem érdekében bevetette a titkos csodafegyverét, Gyurcsány Ferencet is.
Négy éven át gyakorlatilag megvédte Gyurcsányt, miközben Gyurcsány volt munkatársait alaposan meghurcoltatta.
És Orbán jól spekulált. Gyurcsány kiharcolta, hogy bekerüljön a baloldali összefogás vezetői közé. Ami ezután történt, azt jelképesen úgy írnám le, hogy Gyurcsány a baloldali vezetőkkel együtt bement egy budiba, ahol működésbe hozta a derekára erősített robbanó anyagot és a többiek nyakába robbantotta a szart.
Mert jobboldali elemzők szerint a baloldal balhéi leginkább Gyurcsány belső árulásának a következménye . Gyurcsány (egyelőre titkolt) távlati célja, hogy átvegye a baloldal vezetését. Úgy szerzi meg az első helyet, hogy mindenkit, aki előtte van, félrelök, felrúg.
Aztán ha már ő lesz a baloldal vezére, akkor a parlament igazi bolhacirkusszá alakul. (A két ikrek csillagjegyű gonosztevő, – Gyurcsány és Orbán, – kétvállra fogják fektetni Magyarországot. )
De addig még van egy kis idő .
Gyurcsánynak a mostani választásnál erős mozgósító hatása volt. Azok, akik lustaságból nem szavaztak volna, rohantak Orbánra szavazni, nehogy Gyurcsány visszatérhessen a hatalomba. Ugyanakkor a baloldali szavazók tömege nem volt hajlandó arra a szövetségre szavazni, amelynek Gyurcsány is tagja .
Így a baloldalnak kétszeres hátrányt okozott Gyurcsány.
A választási győzelem biztosítása érdekében Orbán Viktor a választás előtt, kellő időben megszerezte pártja számára Merkel és Putyin támogatását is.
Orbán azt ígérte nekik, hogy Oroszországgal felépíttet egy atomerőművet, mely aztán a németeket is (kedvezményesen) kiszolgálja árammal.
Orbán tehát minden téren minden tőle telhetőt megtett a választás megnyerése érdekében .
De még így is csak a ténylegesen szavazók 44,4 százaléka, (ami a szavazó képes lakosság 27 százaléka) szavazott a Fidesz-KDNP Szövetségre.
A rendszer azonban úgy lett megalkotva, hogy a győztes párt úgy nevezett “győzteskompenzációt” kap, ezért már 44,4 %-os eredménynél is kétharmados többsége lesz a parlamentben .
Ez a trükk már jóval a választás előtt ismert volt .
Ezt csak a szavazás teljes bojkottjával lehetett volna kivédeni .
De az ellenzék végtelen kapzsisága felülírt minden józan megfontolást.
Nagyon oda akartak már ülni a kondérhoz….Azt hitték nyerhetnek a profi csalók ellen…
Most utólag az Együtt-PM a tisztességtelen “győzteskompenzáció” miatt bírósághoz fordul, hiszen egyértelmű, hogy ez a rendszer súlyosan sérti a szavazategyenlőség jogát. Kíváncsi vagyok, mit fog dönteni a bíróság?!
Még Orbánnak egy zseniálisan aljas “húzásáról” nem írtam. Arról van szó,hogy még mindig van Magyarországon vagy 600 ezer devizaadós . Kire szavaztak ők?
Leginkább bedőltek Orbánnak, aki esküdözött, hogy közvetlenül a választás után megoldja a csaló deviza-kölcsönök problémáját. (Már négy évvel ezelőtt is ezt igérte!)
Én persze tudtam, hogy Orbán megint hazudik és nem old meg semmit !
Az adósok azonban nem tudták, és többségük Orbánra szavazott, így a Kásler Árpád vezette legnagyobb adóspárt alig 22 ezer szavazatot kapott és ez csak fél százalékra elég.
Kásler Árpád hiába fizetett a repülőgépes reklámért és a léghajóért, nem került be a parlamentbe.
Azt javaslom neki, hogy ezután már inkább időzített bombára, kalasnyikovra és vállról indítható rakétára költse a pénzt.
( Aki hülye, az vegye úgy, hogy most csak vicceltem.)
Kiegészítés : Míg a Fidesz 2010-ben a szavazatok 53 százalékával szerzett kétharmadot, addig 2014-ben már a szavazatok 44,4 százaléka is elég volt a kétharmadhoz. Na így kell megbuherálni a választási rendszert ! Isten hozott benneteket a diktatúrába !

http://bankar.blog.hirszerzo.hu/2014/04/13/elkurtatok-2014-bojkottalni-kellett-volna-a-valasztast/


TOVÁBB:
http://www.alternativlehetosegek.com/hogyan-ne-vegyunk-aranyat/
http://www.dlphkozosblog.eoldal.hu/cikkek/dlph-irta-_zart_/a-blog-olvasoihoz.html
http://traderbambu.wordpress.com/2012/01/17/itt-az-arany-hol-az-arany/
http://idokjelei.hu/2014/03/a-dollar-keszen-all-a-kivegzesre/
http://idokjelei.hu/2014/02/mire-veljuk-a-sorozatos-bankar-ongyilkossagokat-es-halaleseteket/- furcsa bankár-halálok, vki igen rátok szállt:)
http://idokjelei.hu/2013/10/az-arany-es-az-igazi-valtozas/

Róma forrong


2014.04.12. A jelentések szerint ~80 ember sérült meg a tüntetők és a rendőrök összecsapása során Rómában. A tüntetés a megszorító intézkedések miatt kezdődött. Matteo Renzi olasz miniszterelnök gazdasági reformokat jelentett be, amikor a fiatalok körében a munkanélküliség elérte a 40%-ot. Sajnos ezzel a bejelentéssel igencsak elkésett, mert a tűzre nem benzint kell önteni. A nyugati dekadens világ hamarosan megtapasztalja, hogy milyen az amikor a szociális ellátórendszerükön élősködőket már nem tudják eltartani a dolgozó rétegek, és az USA támogatása már semmit nem ér, mert a dollár értéke a WC papírral lesz egyenlő. Lássuk alább a nyugati demokrácia megoldását az elégedetlenkedőkkel szemben.
Hídfő.net | Róma forrong
Hídfő.net | Róma forrong
Hídfő.net | Róma forrong
Hídfő.net | Róma forrong

http://www.hidfo.net/2014/04/13/roma-forrong


A Dropbox internetes fájlmegosztó is a cionisták kezében - mit tegyünk?


A Dropbox Inc. fájlmegosztó szolgáltatása sokak között igen népszerű volt, tekintve hogy ingyen tárolhattunk fájlokat, képeket, videókat vele 2 GB tárhelyig. Ezeket könnyen megoszthattuk családtagjainkal, vagy ha munkáról volt szó, munkatársainkal, könnyítve ezzel az információáramlást. A Dropbox azonban bejelentette, hogy az Egyesült Államok ex-külügyminisztere, Condoleezza Rice, aki lényegében az iraki háború kirobbantásáért felelős, bekerült az igazgatótanácsba.
Hídfő.net | Condoleezza Rice és George BushCondoleezza Rice és George Bush, a cionista világhatalom két fő végrehajtója a 2000-es évek elején, ketten együtt a hivatalos adatok szerint is ~200.000 iraki ember haláláért felelősek.
A Dropbox. Inc. hivatalos közleménye szerint: "Nagy megtiszteltetés, hogy Dr. Condoleezza Rice-t köszönthetjük az igazgatótanácsban. Amikor új tagot kerestünk, olyanra esett a választásunk, aki segít nekünk globális terveink megvalósításában." Fordítsuk akkor most ezt a pár mondatot magyarra. A Dropbox Inc. ezáltal elismeri, hogy vesztegetés vagy fenyegetés hatására ők is behódoltak a cionista világhatalomnak, akik gyakorlatilag megfigyelik és monitorozzák az internetes adatáramlást a világ nyugati és keleti felén, habár az utóbbi komoly ellenlépésekbe kezdett.
Nem kell ezért meglepődni, hogy a joggal paranoiásabb államok, mint Kína, Észak-Korea, Oroszország saját operációs rendszert fejleszt, amibe természetesen nem rakják bele a Windowsban és a Machintosh OS-ek (OS = Operating System, azaz a szoftver, ami miatt tudjuk használni a számítógépünket) nagyrészében jelen levő kiskapukat az NSA (Amerikai Nemzetbiztonság) számára. Sajnos ebben érintettek a mobiltelefonos operációs rendszerek is, mint Android és Apple iOS.
Hídfő.net | YotaPhone - várjuk a bevizsgálás eredményét.YotaPhone - várjuk a bevizsgálás eredményét.
Paranoiás olvasóinknak javasoljuk a mail.ru szervízre való átállást, ezt a szolgáltatás nem csak egy kitűnő email, hanem rendelkezik kiváló fájlmegosztóval is, ha ki akarunk kerülni a nyugati piramison ülő szem látóköréből. Mobiltelefon szinten már nehezebb a helyzet, tudjuk javasolni a régi Nokia telefonokat a Symbian rendszerek korai változatával, vagy módosabb olvasóinknak a most megjelenő YotaPhone-t, habár az még nincs tesztelve biztonsági szempontból, azonban a jelenlegi közlemények szerint az Orosz Állami Biztonsági Hivatal fogja bevizsgálni szoftveresen, ez bizalomra adhat okot.
Nagy Kálmán

Üss Misa-üss! Vagy téged ütnek!

További szankciókkal fenyegette meg a NATO főtitkára Oroszországot, azzal vádolta meg, hogy saját maga igyekszik meghatározni és diktálni az ukrajnai eseményeket.


Anders Fogh Rasmussen a dán Politiken című napilap vasárnapi számának nyilatkozott. Hangoztatta, hogy Moszkva propagandaháborút folytat, amire a hidegháború óta nem volt példa. Mint mondta, a NATO és a Nyugat elleni orosz propaganda egy olyan füstfüggöny, amellyel Oroszország törvénytelen cselekedeteit igyekszik elleplezni. Hozzátette, nem igaz az a moszkvai állítás, amely szerint a szövetség beavatkozik az ukrán belügyekbe azzal, hogy Kijevet NATO-tagságára ösztökélné.

Rasmussen felrótta Moszkvának, hogy katonákat állomásoztat az Ukrajnával közös határán, és “törvénytelen népszavazást tartott a Krímben”. Oroszország a NATO főtitkára szerint válaszút előtt áll: vagy véget vet annak, hogy másokat hibáztasson saját tetteiért, kivonja katonáit, tartja magát nemzetközi kötelezettségeihez, és megkezdi a bizalom helyreállítást, vagy pedig még szélesebb körű nemzetközi elszigetelődés vár rá.
(MTI)

Bal-Rad komm : Ennyire pofátlan és aljas nyilatkozatokat-amiket a cionzsoldos NATO meg merészel engedni magának-utoljára Hitler tett.
Oroszország a saját határain belül állomásostat katonákat!
A NATO szerte széjjel háborúzik a világban!
Oroszország népszavazás eredményeként fogadta be a Krimet!
A NATO és az EU feltüzelt és bérelt hordával puccsot hajtott végre a törvényes ukrán kormány ellen!

Oroszország valóban válaszút előtt áll!
Vagy ad egy akkora pofont a NATO-nak és cion “bölcseinek” hogy azok beledöglenek, vagy ha tovább tűri a mocskos munkálkodásaikat-saját nyakára húzza a féreghadat!

Oroszországból ez a fertelmes bagázs kikényszeriti a neki kijáró választ!
Legalábbis nagyon reméljük!

PUSZTULJON A FÉREG!


Mesejáték: orosz, amcsi, ukrán módra





Megfordult a világ! Hála Istennek! A kérdés: Hogyan halászik a nagy barna medve háromágú szigonyával a gyilkos cápákra (vagy ha jobban tetszik a vörös lazacokra)?
John Kerry amerikai külügyminiszter az orosz kollégájával, Szergej Lavrovval folytatott telefonbeszélgetésében az ukrajnai helyzet deeszkalációját célzó lépések megtételére szólított fel – közölte az újságírókkal az amerikai Külügyminisztérium magas rangú tisztviselője. Emellett Kerry ”további következmények” lehetőségéről beszélt Oroszországnak az ukrán válsággal kapcsolatos álláspontja miatt. Az Egyesült Államok korábban számos orosz tisztviselővel és üzletemberrel szemben szabott ki szankciókat. Az orosz Külügyminisztérium többek között megjegyezte, hogy a szankció alkalmazása egy kétélű dolog és egyáltalán nem hatásos, mint azt Oroszország szépen hárította is. Persze ettől az atlantista tőzsdecápák szemei vérben forogtak, de nem tanultak és újabb próbálkozásokat vetítenek előre...
Az ukrán és az orosz külügyminiszterek telefonon beszéltek a genfi nemzetközi ukrán helyzettel kapcsolatos tárgyalások előkészítéséről. Ezt az ukrán KüM sajtóosztálya közölte szombaton. „Április 12-én, telefonon beszélt egymással az ukrán és az orosz külügyminiszter, Andrej Desica és Szergej Lavrov az április 17-re tervezett genfi tárgyalásról, amelyre Oroszország, Ukrajna, az EU és az USA külügyminiszterei hivatalosak” – áll a hivatal közleményében. Korábban az EU és az USA már megerősítették részvételüket a tárgyalásokon. A négyoldalú (Oroszország, Ukrajna, USA és az EU) genfi tárgyalásokra való felkészülés tehát folytatódik, azonban egyelőre nincs közös megegyezés sem a napirendről, sem pedig a formátumról. Ezt az orosz KüM szóvivője, Alekszandr Lukasevics jelentette be. „Az USA-nak saját elképzelése van a tárgyalási folyamatról, mintha az mindenkinek megfelelne. Az április 11-i sajtótájékoztatón az amerikai KüM szóvivője, Jen Psaki elfogadhatatlan módon nyilatkozott, ragaszkodva ahhoz, hogy az ukrán képviselők az ország összes régiójának nevében legyenek jelen, „beleértve a Krímet is”” – mondta Lukasevics. Az ukrán válsággal kapcsolatos négyoldalú találkozó még e hónapra volna kitűzve. Közben Ukrajna az első helyre került azok száma tekintetében, akik menedéket kérnek Oroszországban – közölte pénteken Valentyina Kazakova a Szövetségi Migrációs Szolgálat osztályvezetője. "Naponta mintegy ötezer ember fordul hozzánk” - mondta. Kazakova hozzátette, hogy ukrán állampolgárok ideiglenes menedékjogot, munkavállalási és különböző tevékenységekre szóló engedélyeket, tartózkodási engedélyt kérnek. Sokan érdeklődnek, hogyan lehet orosz állampolgárságot kapni egyszerűsített eljárással. „Az előző évhez képest a kérelmek száma 15-szeresére nőtt” - mondta Kazakova, megjegyezve, hogy az ukrán menekültek száma megelőzte a szíriai, afganisztáni és grúz bevándorlókét. Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlése (PACE) orosz delegációjának a vezetője, Alekszej Puskov kételkedik abban, hogy a szervezet és Oroszország között lehetséges a párbeszéd. Ezt Twitter oldalán írta a politikus. Puskov hangsúlyozta, hogy dialógusra azért van kevés esély, mivel korábban a PACE orosz ellenes szankciókat vezetett be. Hozzátette továbbá, hogy Oroszország és a szervezet nagyon közel áll ahhoz, hogy teljesen megszakadjanak a kapcsolatok egymással. Ugyanakkor Moszkva nem fog sietni a döntéssel. Korábban a PACE megfosztotta az orosz delegációt szavazati, valamint attól a jogától, hogy idén a választásokon, mint megfigyelő részt vegyen.
Gölöncsér Miklós

Általános mozgósítást rendelt el a Jobboldali Szektor


Dmtrij Jaros, az ukrán Jobboldali Szektor vezetője elrendelte a szervezet általános mozgósítását és felszólította a tagságot, hogy készüljenek fel az Ukrajna területi egységéért folytatott harcra. Jaros emellett felszólította a rendvédelmi erőket, hogy ne avatkozzanak be a Jobboldali Szektor akcióiba, ehelyett támogassák az orosz felkelések leverését. Ő ezt a törvényes rend helyreállításának nevezte.
A felszólítás ezer sebből vérzik. Egyrészt a kijevi kormánynak nincs legitimitása, mert egy atlantista fegyveres hatalomátvétel eredménye, amit amerikai magán katonai vállalatok hajtottak végre. A Jobboldali Szektor legfeljebb akkor állítaná helyre a törvényes rendet, ha az Janukovics visszatérését és az illegitim kijevi kormány eltávolítását jelentené.
A Kelet-Ukrajnában zajló felkeléseknek viszont van legitimitása. Kelet-Ukrajna többségi orosz lakossága mindeddig elfogadta a fennálló alkotmányos rendet, mert egy rendszerető nép, és úgy hozta a történelem, hogy a nép egy része Ukrajnában rekedjen. A jelenlegi helyzet merőben más: az ukrán államiság megbomlott. Hogy Kijev hogyan tartja fenn a rendet, az egy más kérdés, de Kelet-Ukrajna többségi orosz lakossága helyre fogja állítani a rendet saját területein. Azt azonban senki nem gondolhatja komolyan, hogy ezt egy idegen népnek alárendelve fogják megtenni.
Félrevezetett fiatalok - a sovinizmus háborús bűn, büntetése golyó általi halál lehet Kelet-Ukrajnában
Jaros felszólítása nyílt felhívás az orosz területek ukrán megszállására. Kelet-Ukrajna orosz lakossága mostanra döntött a függetlenségről. Az ukrán hatóságokba vetett ingatag bizalom megszűnt, épp a Jobboldali Szektor és a hatalomba beszivárgó atlantisták tevékenysége számolta fel a bizalom utolsó nyomait. Napokkal ezelőtt egy független nemzet fiai, lányai, gyermekei álltak a barikádokon, felkészülvén arra, hogy életüket adják az önrendelkezésért, amikor az ukrán hadsereg felvonult Donyeck környékén. Nem lesz ez másként a Jobboldali Szektor szkinhedjeivel szemben sem. Jaros felhívása polgárháborús uszítás, és egyenesen nevetséges, hogy úgy gondolja, neki majd sikerülni fog, ami a professzionális hadseregnek nem - megtörni az orosz nép szabadságszeretetét.

http://www.hidfo.net/2014/04/13/altalanos-mozgositast-rendelt-el-jobboldali-szektor

33 ezer lopott autót találtak meg egy ingyenesen letölthető alkalmazással Brazíliában



Magyarországon nagyon szép eredményeket lehetne elérni azzal, hogy ha a rendőrség csali bicikliket, autókat, értéktárgyakat helyezne el a bűnözéstől fertőzött területeken, s mindegyik ilyen eszközbe rejtenének egy-egy nyomkövetőt. Az aztán szépen elvezetné a rendőrséget a bűnözőkhöz, az orgazdákhoz, a különböző lerakatokhoz, ahová elrejtésre kerülnek az eltulajdonított értéktárgyak. Így akár bűnbandákat lehetne felszámolni, több más lopott árut megtalálni, s vissza szolgáltatni a gazdájának. Valamint a bűnözők nagy kétségek között vergődhetnének, hogy az éppen lopásra kinézett kerékpár vajon tartalmaz-e nyomkövetőt?

 
Egy bárki által ingyenesen letölthető számítógépes alkalmazásnak köszönhetően az elmúlt négy hónapban összesen 33 ezer lopott autót sikerült megtalálni Brazíliában - jelentett be Dilma Rousseff elnök szombaton.
 
A kormány által kifejlesztett, Check Placa (rendszámellenőrzés) nevű alkalmazás számítógépekre, mobiltelefonokra és tabletekre egyaránt letölthető. A programnak köszönhetően bármilyen rendszám alapján azonnal megállapítható, hogy nincs-e rendellenesség a szóban forgó járművel.
A brazil kormány tavaly év végétől teszi lehetővé az alkalmazás letöltését. Az azóta eltelt mintegy négy hónapban a Check Placát egymillióan töltötték le, és összesen 25 milliószor használták.
Rousseff a Twitter közösségi oldalon közzétett üzenetben jelentette be, hogy az említett időszakban 33 ezer ellopott járművet sikerült megtalálni a program segítségével.
Az alkalmazás nagyobb biztonságot és cselekvési kedvet jelent a brazil emberek életében - tette hozzá az államfő.
 
(MTI)