2022. január 22., szombat

Misztikus beszélgetések

 

MISZTIKUS BESZÉLGETÉSEK 2022. 01. 21.
3. PÉNTEK VÁC. SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT.

Uram! Minden igaz prófétád, minden választott eszközöd sürgetően kér a megtérésre. A közelgő ítéletre, Irgalmasságod kiáradására. Szinte a bőrünkön érezzük az utolsó idők szeleit, az utolsó idők jeleit.
Mindenki, aki nyitott szemmel és nyitott füllel jár, látja a változásokat.
Mennyei Atya: Drága gyermekem! Minden idők legnagyobb változása előtt áll a világ. Mennyei Atyátok, Szent Fiam, a Szentlélek az egész Mennyországot felkészítettük az utolsó nagy csatára. Minden Szent Angyalom készültségben van. Az elsővonalbeliek már csatában vannak. A végső összecsapásra várók pedig várják a bevetésüket. A sátán, az antikrisztus és a hamis próféta a végső idők legádázabb harcára készítik fel seregeiket. Előretolt egységeik már a világban dolgoznak. Külön feladatuk van a világban és az Egyházban. Egy céljuk van: a lelkek kárhozatra vonszolása.
Ahogy a gonoszság, a hitehagyás nő, úgy nő az Én Irgalmam és Szeretetem. Minden gyermekemet akit teremtettem, meg akarom menteni. Sokszor ez fájdalmas és szenvedésekkel teli út gyermekeim számára. A Nagyfigyelmeztetés alatt Irgalmam és Szeretetem kiárad minden emberre és akkor mindenki megérti miért történtek meg vele, vagy a környezetében azok a dolgok amiket meg kellett élnie.
A tisztulási folyamatot már látjátok a jelekből. A világ eseményei, a természeti csapások, az időjárási anomáliák, a földrengések, a vulkánkitörések , a cunamik, emberi sorsokat érintő események. Ezek mind a tisztulást elősegítő események, büntetések.
Ezen dolgokat átélve, amikor az ember már nem ragaszkodik, nem kapaszkodik  a pénz, a munka, a hobbyk és más bálványokhoz, amikor ott áll csupaszon, nincstelenül, Istenhez kiált. Akkor Én meghallgatom kiáltását, beavatkozom az életébe kinyújtom hatalmas segítő kezemet. Ha büszkeségét elveti, megalázza magát és elfogadja segítségemet, megmenekül.
Semmi más ne legyen most már az életetekben, a családotokban , csak a szeretet! Vessétek el magatoktól a viszálykodást, a versengést, az irigységet, a bujaságot, a paráznaságot, a bálványimádást. Forduljatok teljes szívetekkel, lelketekkel, elmétekkel Isten felé!
A nagy nap egyre közelebb és közelebb van.  A napok felére fognak zsugorodni, az idő lerövidül, minden dolog felgyorsul. Készüljetek! Ne legyetek olyanok mint a " balga szüzek", mert a Nagyfigyelmeztetés szinte már itt   van! Én, a ti Mennyei Atyátok minden gyermekemhez személyesen szólni fogok és mint Édesapátok fogok bemutatkozni nektek. Csak a legmegátalkodottabbak szíve nem fog megrendülni és megenyhülni e végtelen szeretet láttán.
Nagyon várom a találkozást, olyan szeretettel ahogy a tékozló fiát várta haza szerető édesapja, így akarlak magamhoz ölelni benneteket drága gyermekeim. Az enyéim vagytok , hazavárlak benneteket, szeretlek benneteket. Ámen

Jézus bátor harcosa.

A Szeplőtelen Fogantatásról gondolkodtam.

Szentlélek: "Hiszek a Szentlélekben, Urunkban és éltetőnkben,

aki az Atyától és a Fiútól származik,
akit éppúgy imádunk és dicsőítünk
mint az Atyát és a Fiút,
Ő szólt a próféták szavával."

Imádkozzátok a Hiszekegy-ben.
Igen, az Atyától és a Fiútól származom, egy vagyok  az Atyával és a Fiúval. Az Egy Szentháromság.
A  Teremtés Könyvében ez áll:

"1Kezdetben teremtette Isten az eget és a földet. 2A föld puszta volt és üres, sötétség borította a mélységeket, és Isten lelke lebegett a vizek fölött."

A Föld történetében és az emberek életében is Isten, a Szentháromság akarata szerint működök. Évezredek alatt sok embert gazdagítottam kegyelmi ajándékaimmal.
Szűz Máriát, Drága Jegyesemet, az Atya legkedvesebb leányát, a Fiú Édesanyját, mennyei szerelmes erőmmel látogattam meg. "A Szentlélek száll rád, s a Magasságbeli ereje borít be árnyékával. "(Luk:1.35.).
A világ legnagyobb csodája a Szeplőtelen fogantatás. Ez annál sokszorosabban több és fenségesebb  dolog , amennyiben , ez a Szentháromság akaratából, már a teremtés előtt elhatároztatott, eldöntött akarat volt.
Vajon értitek ennek a jelentőségét?
Valószínűleg nem.
Az ősidőkben , Noé korában, a Menny Őrállói elhagyták őrhelyeiket és meglátogatták a Föld asszonyait és gyermekeket nemzettek. Ezekből lettek az Anákok, a Föld óriásai. Ők megszentségtelenítették a Földet, és az emberiséget a teljes romlásba hajszolták. Csak Noé és családja maradt hű Istenéhez. Ezért Özönvíz borította el a Földet, hogy víz által tisztuljon meg.
A mostani idők gonoszabbak, mint Noé idejében. Most tűz fog hullani az égből a Földre, hogy tűz által tisztuljon meg.
De előtte Szentlelkem a Nagyfigyelmeztetés alatt kiárad a Földre, ezzel a beavatkozással meghirdeti az Ég, hogy Isten létező valóság. Ha Szentlelkemet visszautasítják, nem térnek meg, nem tartanak bűnbánatot , elkárhoznak.
A Szentlélek 7 ajándéka: bölcsesség, értelem, jótanács, lelki erősség, tudomány, jámborság,
istenfélelem.
Szentlelkem az ajándékokat folyamatosan és nagy szeretettel adja, azoknak akiknek Én  azt jónak látom.
Istenem! Nagyon várunk!
Szentlélek: A sátánnak adott idő betelt! A gonoszság a tetőfokára hágott!
A sátán és bukott angyalai, akik száműzve lettek, pusztításuk mára látható és érezhető. De ők nagyon jól tudják hogy veszíteni fognak, vesztesek.
A Földet Isten alkotta!
Az embert Isten alkotta, az Övé! A jogos tulajdonát visszaveszi!
Ezért ne féljetek! Teljes szívvel térjetek meg, hajoljatok meg , boruljatok le, amikor Szentlelkem kiáradását  megtapasztaljátok. Minden készen áll, csak a Mennyei Atya intésére várok. Hamarosan jövök!
Isten Szent!
Isten Jó!
Isten Mindenható!

Jézus bátor har