2010. november 20., szombat

Climategate botrány, fajelmélet, eugenika, népirtás, globális csalás


A hosszúra nyúlt cím alatti írás, sok összefüggő, korábban öszeesküvés-elméletnek minősített eseményt feltár.
Miután a HBO kellőképen felhúzott, Leonardo de Caprio és “társai”, globális felmelegedést “reklámozó” filmjével, és a mindenféle médiából ránk borított, ezzel kapcsolatos szeméttel, időszerűnek láttam, hogy a tények, és igazságok, nyilvánosságra kerüljenek magyar nyelven is a globális felmelegedési csalásról! Annál is inkább szükségszerű a csalás bizonyítása, mert Magyarország mezőgazdaságának tönkretételét is a globális felmelegedéssel, vagy most már “globális éghajlati zavar” elleni “éghajlat-módosítási”, NATO által végrehajtott geo-mérnöki projekt keretében folytatják!
A héten tarthatjuk klímabotrányt kirobbantó, nyilvánosságra került, meghamisított dokumentumok és a csalást igazoló E-mail-ek, adatok nyilvánossá válásának egy éves évfordulóját. A dokumentumok forrása a Climatic Research Unit at the University of East Anglia. Sokan, csak a botrány révén értesültek a ténylegesen megjelenő információk hamisságáról. Tudnunk kell, hogy Obama 2009. decemberében komplett lakosság áttelepítési, és “lélekszám szabályozási programmal” érkezett a koppenhágai “Klíma-csúcstalálkozóra”! Sajnos, nagyon kevesen vették a fáradságot arra, hogy elolvassák a nyilvánosságra került e-mail-eket és dokumentumokat. Ehhez kevés egy zaklatott programozó jegyzeteit átvizsgálni a CRU adatbázisáról: http://www.anenglishmanscastle.com/HARRY_READ_ME.txt
Ebben nem írnak arról, hogy az adatbázisban “mesterségesen” igazították a globális felmelegedési csalás elméletéhez az adatokat. Száz, hanem ezer “bábállomással”, az “elkeseredett” programozó, üdülőhelyekről(?) vehetett-e kulcsfontosságú adatokat, az időjárás megfigyelő állomások helyett, mert lehetetlen megmondani, az adatok milyen forrásokból származnak!
Szintén kevesen olvasták el Phil Jones Christy, a CRU “feje”, 2005-ös E-mail-jeit, amikben aggodalmát fejezi ki, arra az esetre, ha minden kiderül: “Hogyha kimondanám, 1998-tól a világ már kihűlt”, “az adatok bizonytalanok, és ezek csak 7 éves adatok, és statisztikailag nem is szignifikánsak”.
A kritikával élő ausztrált egyszerűen leidiótázta, és szerencséjének tekintette, hogy nem él Ausztráliában!
Phil Jones
http://eastangliaemails.com/emails.php?eid=544&filename=1120593115.txt http://eastangliaemails.com/emails.php?eid=490&filename=1107454306.txt
Az sem vall túlzott szerénységre, ahol arra a következtetésre jut, hogy “Mint tudjátok, Én nem vagyok politikus. Szeretném látni, hogy klímaváltozás történik, így a tudomány bebizonyította a jogát, függetlenül a következményektől. Ez nem politika, de akkor is önzés.”
Leveleiben azon bosszankodik, hogy ki kell szorítani a gyanúsított szkeptikusokat, és hogyan kell elrejteni a hőmérséklet-proxy rekordjait. Majd ő újradefiniálja a szakértői értékelési folyamatokat, az ő szerkesztői pozíciójában, a tudományos folyóiratokban. E-mail-ek törlését kéri “Michael E. Mann” és “Gene” kollegái részéről, nem engedi nyíltan megvitatni az elmúlt évtizedek felmelegedésének teljes hiányát. Több ezer E-mailt “kidob”, a tudományos akadémiai visszaéléseinek “jegyében”.
A brit parlamenti bizottság kiadott egy jelentést arra vonatkozóan, hogy Phil Jones és a CRU tudományos hitelessége érintetlen, de inkább érinthetetlen maradjon. “Szigorú”, egy napos tárgyaláson “tisztázták”, szkeptikusok, vagy ellenvéleményt megfogalmazók kizárásával. A bizottság elnöke, Phil Willis kihangsúlyozta, hogy a jelentés nem tért ki a Climategate összes felvetett kérdésre, és rohamtempóban adták ki, a brit választások előtt.
Az E-mail-ek nyilvánosságra kerülése után indult egy másik vizsgálat is. Az Oxburgh vizsgálat, amelynek elnöke Lord Ron Oxburgh, a Globe International alelnöke, egy civil szervezet által finanszírozott, éghajlatváltozással kapcsolatos jogszabályokkal lobbizó csoporté. Az Oxburgh vizsgálat kiadott egy öt oldalas jelentést, az “ellenőrzést” követően, 11 tudományos “független” dolgozat alapján amelyeket maga Phil Jones válogatott össze a Climategate botrány kapcsán. Ezt valahogy nem akarta észre venni a CRU.
Függetlenül attól, hogy mit gondolnak a hamisított adatokról, és a véletlenül sem független “nyomozásról”, a hiteltelen tudományos(?) front továbbra is állítja, hogy az ember okozza a “katasztrofális” globális (ál)felmelegedést!
2009. November végén, mindössze néhány nappal azután, hogy az első kiadása megjelent a Climategate e-maileknek, a University of East Anglia újra kényelmetlen helyzetbe került. A CRU kénytelen volt elismerni, hogy már “eldobta” a legtöbb nyers adatot, a globális hőmérséklet-számítások alapját, azaz, a munka nem reprodukálható semmilyen külső kutatók által.
A meteorológiai állomások változó módon gyűjtött eredeti adatait (papíron és mágnesszalagon) az új szabályozás szerint (Freedom of Information), “kidobták”, és csak a “kozmetikázott” adatokat tartották meg! http://www.timesonline.co.uk/tol/news/environment/article6936328.ece
Ekkor kapott lábra a hír, egy indiai tudós közvetítésével, hogy a Himalája Siache gleccsere olvad. Az IPCC-nél erre azt állították, hogy igen nagy eséllyel a Himalája gleccserei is elolvadnak 2035-re.
Légifelvétel a Siache gleccserről (a gleccser köszöni szépen, jól van)
Rajendra Pachauri később meghátrált és bocsánatot kért. Ez az állítás, most már lejáratott, és nem szerepelt a legutóbbi IPCC jelentés értékelésében. http://www.guardian.co.uk/environment/2010/jan/20/himalayan-glaciers-melt-claims-false-ipcc
2009 decemberében, az ENSZ koppenhágai éghajlat-változási tárgyalásain kitört a botrány, amikor egy tárgyalási dokumentum kiszivárgott arra vonatkozóan, hogy a harmadik világ nemzetei viselnék a nehezét, az új nemzetközi éghajlat-változási egyezménynek, korlátozásokkal büntetve őket. A szén-dioxid kibocsátás korlátozása megakadályozza őket abban, hogy iparosodjanak. A dokumentum szerint, az iparosodott nemzeteknek, lehetővé tett kétszer annyi szén-dioxid kibocsátását egy-egy személyre, mint a harmadik világban, és széles körben történő végrehajtást követelt meg, az eugenika takarékossági programja keretében. Ez a napirend továbbiakban tartalmazta a “feketék” szaporodásának megállítását, és ennek finanszírozását is.
Az OPT (Optimális Népesség Trust) nagy-britanniai székhelyű. Tehetős tagjai “jótékonyságból” beindítottak egy programot, hogy CO2 kibocsátás ellensúlyozására, költséghatékony megoldás, a harmadik világ tömegeinek kiirtása. http://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=en&u=http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/8392193.stm&prev=/search%3Fq%3Dwww.corbettreport.com/articles/20091209_optimum_population.htm%26hl%3Dhu%26prmd%3Dfd&rurl=translate.google.com&twu=1
A BBC News cikke a javaslatról kötelességtudóan számolt be. Megjegyzik, a program célja, hogy finanszírozza “fogamzásgátlási” programokat, a szegény országokban. Ez olyan kifejezés, ami segítőkészen eltakarja azt a tényt, hogy az általuk működtetett FPA, az egyik ügynökségként szerepel a támogató szervezetek között. Az új programot megvesztegetésre használják, hogy a “rossz minőségű”, férfiak és nők, önkéntesen sterilizáltassák magukat. A cikk azonban, ahelyett, hogy rámutatna a becsmérlő javaslatra, még azt jelzi, hogy szén-dioxid kibocsátás korlátozására van szükség ott (ami nem igaz). A kevésbé fejlett országok (LDC) kibocsátási korlátozása önmagában is nonszesz: “Az emberek szén-dioxid kibocsátása a nagy szub-szaharai Afrikában annyira kicsi, hogy alig lehet vele számolni.”
Az OPT állítja, hogy az ötlet egyszerűen bevezethető, mint egy politikailag célszerű precedens, amely végül is kiépíthető, a fejlett világban is. Valójában, ez a legutolsó ilyen javaslat a csoportban, amely korábban azt mondta, hogy a világ népességét kevesebb, mint a felére kell csökkenteni. Az Egyesült Királyság lakosságát szerintük 17.000.000-ra kell redukálni, annak érdekében, hogy “fenntartható legyen a szint.” A csoport támogatói között világhírű környezetvédelmi aktivisták, tudósok, média személyiségek is szerepelnek, mint Jane Goodall, James Lovelock, Sir David Attenborough, Jonathon Porritt, Károly herceg, Paul Ehrlich, George W. Bush ‘s vezető tudományos tanácsadója, és John P. Holdren, Obama tudományos tanácsadója. Ez utóbbi nevéhez fűződik az alábbi javaslat:
“Ki kell fejleszteni a hosszú távú sterilizáló kapszulát, ami beültethető a bőr alá, és eltávolítható, ha terhesség kívánatos. További lehetőségeket nyit meg a kényszerítő termékenység ellenőrzésére is. A kapszulát be lehet ültetni a pubertás korban, és ki lehet, venni hatósági engedéllyel, korlátozottan a születések számához.”
John P. Holdren
Ilyen mecénásokkal a soraikban, http://zombietime.com/john_holdren/ aligha meglepő, hogy a szegények sterilizálását tervezik a szén-dioxid kibocsátás csökkentésére. Természetesen, a zöld retorikát a “fenntarthatóság” és a “szén-dioxid-csökkentés” csak a legutóbbi ruhája egy nagyon régi ideológiának. Eugenika, egy 19. századi szemét tudomány, amely megállapította, hogy az emberi faj áll genetikailag “magasabb rendű” és “alacsonyabb rendű” fajtákból. Nem meglepő, hogy ezt régen hiteltelenné tették azok, akik kitalálták a beltenyésztett csoportot, a beltenyésztett angol urak tudósok személyében. Szerintük fő a versenyen, és mindenki más feláldozható.
A zsidó holokausztkor az eugenika kultusza népirtó ideológiának számított. Az egykor virágzó eugenika társadalmaknak illegalitásba kellett vonulni. Néhányan megtették ezt, csak megváltozott a nevük: a Brit Eugenika Társaság lett a Galton Intézet 1989-ben. Mások pl. megváltoztatták a hangsúlyt. Az amerikai Eugenika Társaságot átalakították, így lett a neve Lakossági Tanács. A csoportot John D. Rockefeller III hozta létre, és áthelyezte a figyelmet a túlnépesedés és a fenntarthatóság problémájára. Ezek álcája alatt folyik a “tudományos” kutatás! Üres fecsegés a túlnépesedés! Az utóbbi években, ezek elég “szépen” összeolvadtak. A most lejáratott szemét tudomány, a “mesterséges globális felmelegedés”, tökéletesen összeillik az első eugenikai elképzelésekkel.
Ha valakinek további adatokra van szüksége, látogasson el a Galton Intézet honlapjára!
2010 januárjában, az Egyesült Nemzetek sokat dicsért kormányközi panelja a klímaváltozásról, kezdett szétesni. A hiba hibahátán kezdett kialakulni ebben az állítólag támadhatatlan, lektorált, tudományos dokumentumban, ami azt állítja, az emberiség okozza katasztrofális éghajlatváltozást.
Még ebben a hónapban leadtak egy másik állítást, az IPCC-jelentésben. Ez az volt, hogy az Amazonas körüli őserdők 40%-át a megszűnés fenyegeti, az ember okozta globális felmelegedés miatt. Ezeket a kételyeket júliusban helyből, tiszta forrásból cáfolták. A spekuláció már eltűnt a brazil környezetvédelmi érdekképviseleti csoport honlapjáról. http://wattsupwiththat.com/2010/07/10/amazongate-proven-ipcc-based-their-claim-of-rainforest-sensitivity-on-a-probably-sentence-in-a-now-defunct-activist-website/
Pontosan az ellenkezőjét mutatja egy új tanulmány, ami bizonyítja, hogy az erdők az elmúlt időszakban nem kerültek “megtizedelésre” a felmelegedés miatt. Valójában virágzó élettel éli “gyors és önálló növekedését a növényi sokszínűség és az eredeti formájában.”
Februárban a brit Guardian kiderítette, hogy a kulcsfontosságú tanulmány társszerzője, Phil Jones, és hogy állítólag azt mutatja, nem volt olyan dolog, amiből a jól kutatott városi hősziget-hatás megállapítást nyert volna, Súlyosan téves adatokra hivatkozott. Ezek szerint a Guardian rájött “láthatóan megpróbálják eltussolni problémákat hőmérsékleti adatoknál.”
Szeptemberben, John Holdren, aki korábban támogatta a vízellátásba adagolt sterilizáló szerekkel való megoldását a túlnépesedés problémájának leküzdésében, és aki jelenleg a tudományos főmufti az Obama-féle Fehér Házban, támogatta a névváltoztatást, a globális felmelegedésről, “éghajlati zavarokra”! Továbbá megerősíti az elmélet nem tudományos státuszát! Hibás jóslat, az ember általi szén-dioxid okozta felmelegedés teória.
Még ebben a hónapban Nagy-Britanniaban a tekintélyes Royal Society átírta az éghajlatváltozás összefoglalót, és elismeri, hogy a tudomány át van itatva bizonytalanságokkal, hogy “Nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyire fog a Föld felmelegedni vagy, pontosan mennyire fog változni az éghajlat a jövőben …”
Mint tudjuk, Európában ekkor is permeteztek, de ezt már nem lehet ráfogni a „légkör hűtésére”! Kizárólag az élelmiszerháború kirobbantásával elrendelhető katonai irányítás bevezetése miatt permeteztek akkor is!
Az október 18-29 közötti Japánban megtartott ENSZ éghajlatmódosítási projektek leállítására rendezett találkozóról pedig már akkoriban írtam:
A kormányok, az EU és az USA média hallgatása után hirtelen áttörés, az éghajlat-befolyásolás nyilvános elismerése!
Már az ENSZ is szorgalmazza, hogy fagyasszák be az éghajlat geo-mérnöki projektet! A Reuters hiradása szerint, az Egyesült Nemzetek Szervezetének kell elrendelnie a moratóriumot a “geo-mérnöki” projektekkel szemben, úgymint a mesterséges vulkánok, és hatalmas felhő-képzési rendszerek vonatkozásában, “az éghajlatváltozás elleni küzdelemben”! A zöld csoportok attól tartanak, hogy a beavatkozás árthat a természetnek és az embernek. A kockázatok túl nagyok, mert a természet manipulálásának hatásai, egy óriási méretű, nem teljesen ismert jelenségsorozatot indíthat el, állították a jelentős ENSZ-találkozón Japánban. A légkör lehűtéséért zajló küzdelem növekvő veszteségeinek eredménye, a növény-és állatfajok egyre intenzívebb kihalása, és tegyük hozzá, az emberiség életterének szűkítése is! Közel 200 ország követeit hívták meg Japánba, Nagoya-ba, a célkitűzések egyeztetésére. Harcot hirdettek az erdők pusztítása ellen, a folyók és korallzátonyok megmentéséért, amelyek erőforrásait és központi megélhetését jelentik a gazdaságoknak.
A geo-mérnökök állítása szerint, az egyik fő oka a gyors veszteségeknek a természetben, az éghajlatváltozás. Az ENSZ megállapítása szerint, sürgősen meg kell fékezni a globális felmelegedést, és meg kell előzni a szélsőséges szárazságokat, az áradásokat és a tengerszint emelkedését. Emberi számítások szerint, nem a legjobb megoldás ezért, a Golf-áramlat leállítása, a mezőgazdaság tönkretétele, és vulkánkitöréseket felhasználni politikai, hatalmi és stratégiai célokra. Néhány ország vonatkozásában, a geo-mérnöki projekt költségszámítása, milliárd dolláros nagyságrendű, de ez az okozott károk és terméskiesést számolva, ez többszöröződik! A “maréknyi, iparilag fejlett ország hozta meg a döntést, geo-mérnöki, és a világ támogatása, jóváhagyása nélkül”, jelezte a kanadai ETC Group a Reuters hírügynökségnek az októbe 18-29. között megrendezett találkozón.
Az ENSZ “éghajlat-testülete” 2013-ra tervezi a geo-mérnöki jelentés felülvizsgálatát.
Néhány geo-mérnöki javaslat, SOLAR reflektorok:
- Óceán megtermékenyítés. Nagy területeken szétszórni vasat, vagy más tápanyagokat, mesterségesen ösztökélve a fitoplankton fejlődést, amely magába szívja a szén-dioxidot, de ez együtt járhat káros algavirágzással, elszívja magába a tápanyagokat, és megöli a halakat és más állatokat.
- Tengervizet permetezni a légkörbe, hogy növelje a fényvisszaverő -és kondenzációs felhőket, így visszaverni több napfényt az űrbe.
- Mesterséges vulkánok. Apró-szulfát részecskék vagy egyéb anyagok kerüljenek a sztratoszférába, hogy visszatükrözzék a napfényt, ami szimulálja egy nagy vulkánkitörés hatásait.
- A szén-dioxid elkülönítése és tárolása. Számos kormány által támogatott, és magában foglalja a CO2 befogását erőművek, finomítók esetében, és földgáz kutakba szivattyúzását mélyen a föld alá.
Pat Money (ETC) azt mondta, az ENSZ biológiai sokféleségről szóló egyezményére (CBD), hogy ki kell bővíteni a moratóriumot az óceáni megtermékenyítésre, bár ennek a javaslatának, ellenálltak egyes országok. Az év elején “Kanada egyszerűen aggódott, hogy nem világosak a fogalmak, beleértve, hogy mely tevékenységek tartoznak a” geo-engineering kategóriába! Az eddigi célzott természeti és gazdasági pusztítást látva ez érthető!
A környezetvédők szerint, geo-mérnökök elleni a szellem, a Nagoya-i tárgyalásokon, amelynek célja, hogy új célokat jelöljenek meg 2020-ig, a természet védelme érdekében, mint például létrehozni több szárazföldi és tengeri védett területet, elvágva a szennyezéstől és a halászati gazdálkodástól.
“Mi természetesen támogatjuk a további (geo-mérnöki) kutatást, mint minden területen, de nem minden végrehajtási módot, mert ez túl veszélyes lenne. Nem tudjuk, hogy ez milyen hatásokkal lehet a későbbiekben”, mondta Francois Simard, az IUCN természetvédelmi csoporttól.
A fentiek jelentik a hivatalos fedősztorit. Az élelmiszergabonák termőterületeinek elpusztítása, éhínség előidézése, a mezőgazdaság leépítése, a tényleges célokat mutatja.
A világ számos pontján mindennapossá vált éhséglázadások szenvedő alanyainak vajmi kevés vigaszt jelent, hogy esetleg, ha valóban használ a “sárkány ellen sárkányfű”, egy fokkal alacsonyabb hőmérsékleten halhatnak éhen (sterilizálva, megmérgezve, és megfertőzötten)!
A bolygó éghajlata a 2000-2008 között a valóságban és nagyobb részben, inkább lehűlést mutatott, ahogy ez kiderül a NASA Earth Observatory honlapján megtalálható hőmérséklet-változási térképén. http://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=en&u=http://earthobservatory.nasa.gov/IOTD/view.php%3Fid%3D42260&prev=/search%3Fq%3Dwattsupwiththat.com/2010/09/16/the-morphology-of-global-warming%26hl%3Dhu&rurl=translate.google.com&twu=1
A kékkel jelzett területeken hidegebb volt az átlagnál, és a pirossal jelzetteken melegebb.
A hideg 2009 decemberben és januárban is figyelemreméltó és hírértékű volt. Pekinget érte a 60 éve legnagyobb havazás , és Koreaban volt a legnagyobb hóesés, amit valaha mértek 1937 óta, amikor a nyilvántartás kezdődött. Plusz az összes Nagy-Britanniában hullott hó. A hideg környezetben rekordok is születtek: Narancs fagyasztás és több millió trópusi hal pusztulása Floridában, rekord alacsony hőmérséklet Kubában, és több ezer új, alacsony hőmérsékleti rekord felállítva az USA-ban, valamint Európában.
Tulok