2013. szeptember 1., vasárnap

Lehullik az álarc, eljön a rend

Noha a konc egyre zsugorodik, a Magyarországon élősködő paraziták és veszélyes ragadozók vállt vállnak vetve küzdenek a mocskos pénzükért.
Természetesen a „demokratikus ellenzék” iskolaszerűen elénk táruló, undorítóan közönséges zsákmányszerzési belviszályáról van szó. Legalább látszólag kezdenek a nyugati mintájú demokráciával kapcsolatban ledőlni bizonyos tabuk, még ha nyilvánosan nem is mondják a „választópolgárok” szemébe, hogy nem ti, hanem a maradék kis pénzetek érdekel minket, no meg az, amit még innen-onnan el lehet lopni. Még jobb érzésű liberálisok is kritika alá vonják ezeket a jelenségeket.
Persze „Orbán diktatúrája” a legfőbb ellenség a cionista kollaboráns kormány markánsan cionista ellenzéke szerint. Voltaképpen inkább csak az a bajuk, hogy nem ők kapják a zsíros legális és illegális pénzeket. Emellé társul a liberálcionisták azon követelése, miszerint még rosszul sikerült hazugságból se tolódjon Magyarország Kelet felé. Hiszen ott rend van. Ha ott valaki pozíciót akar betölteni, az nem lehet buzeráns, pedofil, kurvapecér, de még a szabadkőműves téveszmékkel se szimpatizálhat. A rendpártiságba nem fér bele a félrekacsintás, csak az egyenes út. A korrupt hulladék politikai bűnözők pedig végleg eltűnnek, vagy fegyházba kerülnek.
Kemény szavak? Talán a szabadosságba, a jólétbe vagy annak hiányába belehülyültek számára kemény szavak ezek. Az értékteremtő munkát végző, értéket közvetítő fizikai és szellemi dolgozók számára a rend a mindennapok megélt valósága. A tartás és a kitartás az, ami minket jellemez. Szociális beállítottságú, közösségükért és nemzetükért dolgozni és kitartani képes magyarok vagyunk, és véget fogunk vetni a minden szintre, szinte mindenre kiterjedő, emberellenes és parazita uralomnak!
Kovács Máté

Izrael mégis szervezi a III. világháborút?

Az izraeli titkos hírszerző ügynökség, a Moszad szócsöveként is ismert, kémkedésre, terrorizmusra és biztonságpolitikai témákra szakosodott izraeli DEBKA internetes honlap leplezetlenül nyilvánosságra hozta a nemzetek elpusztításának programját, a már jól ismert „Endlösung” izraeli változatát. Netanjahu izraeli elnök és az általa mozgatott nemzetközi terrorista hálózat minden bizonnyal csak járulékos veszteségként fogja elkönyvelni a tömegsírok százezreit, a vérző és agyongyötört kontinenseket, hogy bolygónk még megmaradt füstölgő romjain végre ők, a kiválasztott nép lehessenek élet, de inkább a halál urai. A DEBKA nyíltan elismeri, hogy a Jordán Királyság és az öböl-menti arab államok segítségével eltervezett és elindított szíriai és iraki invázió nemcsak Irán és Pakisztán ellen irányul, de könnyen Oroszországot és Kínát is szembefordíthatja a NATO-val, mely országok eddig határozottan elleneztek minden külső agressziót. Az agresszió azonban már javában zajlik, és a Jelenések könyvében leírtak értelmében: „melynek végcélja az egész emberiség – még Isten választottainak is – teljes mértékű megtévesztése. Ez a gazdasági, politikai és vallásrendszer az utolsó időkben egy világméretű diktatúrába torkollik, ami uralni fogja az emberiség életének minden aspektusát. Ezt a rendszert tehát azért hozták létre, hogy az adott időben teljes rabságba vonja majd az emberiséget, Sátánt istenné kiáltsák, illetve hogy harcoljon a visszatérő Krisztus és szentjei ellen” (Jel. 16:13-14; 19:19). De valóban ez a céljuk ezeknek az embereknek? Igen, mert a cionisták, a neokonzervatívok és a dominianisták nem mások, mint velejükig romlott pénzügyi bűnözők, korrupt politikusok, és hatalmi mámorban szenvedő őrült zsarnokok díszes társasága. Egy államok feletti világkormány létrehozására tett erőfeszítések már nagyon rég elkezdődtek, és a fejlett technika korszakában csupán felgyorsultak az események. Amerikában például a mesterségesen megrendezett terrorcselekmények ürügyén katonai puccsot hajtanának végre, hogy aztán a szükségállapot meghirdetése után teljes izraeli fennhatóság alá vegyék az egész országot. Szándékosan hallgatnak az ország különböző részein felállított úgynevezett átnevelő FEMA-táborokról is, mert ha kiderülne, akkor félő, talán mindenki megvilágosodna, hogy Amerika a saját állampolgáraival szemben készül egy nagy, végső leszámolásra. A Federal Emergency Management Agency, vagyis Szövetségi Válságkezelési Ügynökség szükségállapot esetén az Egyesült Államok kormányát váltaná fel, és ezzel egy csapásra megszüntetné a demokratikus szabadságjogokat. A gonosz birodalmában pedig kezdetét venné a „sötét újkor”.
Összeesküvés-elmélet? A javából!
De nemcsak elmélet, hanem igazi terv, egy valódi összeesküvés az egész emberiség ellen. Olyan ördögi terv, amelyről ideáig csak suttogtak, most viszont már teljesen nyíltan és pimaszul hirdetik, sőt ami a leghátborzongatóbb: előbb-utóbb meg is valósítják.
Az terv beindult
A szíriai hadművelet következtében az Irakról leválasztott kurd régió kiváló felvonulási terület lesz majd egy Irán elleni támadáshoz. Amiről nem szól a fáma, hogy az egy évtizede gazdasági és pénzügyi válságban vegetáló Amerikát újabb gyilkosságokba, terrorcselekményekbe, hamis zászló hadműveletek sorába rángatnák bele, természetesen előzőleg a lakosság teljes lefegyverzésével. (A gyilkos fegyverek betiltása, illetve használatuk korlátozása csak akkor volna szép és dicsérendő kezdeményezés, ha nem titkolnák el közvélemény elől, hogy az amerikai állambiztonsági hivatal, másfélmilliárd, 40-es kaliberű hollow point-lövedékes fegyverkészlettel rendelkezik, amit még a genfi egyezmény hadviselésről szóló szabályzata is szigorúan tilt. Ugyanakkor – a szenátus albizottsága 2012 októberében kiadott jelentése szerint 2001 és 2009 között semmilyen terrorista veszély nem fenyegette Amerikát. (!) A „terrorizmus elleni harc” tehát blöff volt csupán, a hamis szlogent a kormány az FBI-jal karöltve agyalta ki. (Megj. R. J.) A DEBKA azon kesereg, hogy a nagy terv csak akkor valósulhatna meg igazán, ha visszaforgatván az idő kerekét, Amerikát még mindig a Bush-korszak szürke egyoldalúsága jellemezné. A megváltozott viszonyok, Obama elnök, Kerry külügyminiszter, Hagel védelmi miniszter és az amerikai vezérkari főnök, Martin Dempsey tábornok ennél fogva csak akadályok a „nemes” célok megvalósításában.
A gójok agymosása
Ebből következik, hogy Obama elnök tehát potenciális célpont egy új, 9/11-hez hasonló terrortámadáshoz, melynek alapjait már előkészítették Sandy Hookkal és a bostoni maratonnal. A politikai és katonai síkon zajló előkészületekkel egyidőben elkezdődött a lakosság tűrőképességének és reakciójának tesztelése is. Az amerikai társadalom teljes lefegyverzésével és a jó előre eltervezett gazdasági összeomlással elvették az emberek magántulajdonát, és kezdetét vette a középosztály teljes likvidálása. És miközben terrortámadások sorozatát zúdítjánk ránk, észre sem vesszük, hogy 20 ezer amerikai katona készül átlépni a szír határt.
A világ meghódítása és bolygónk megsemmisítése
Izrael a közel-keleti térségben, összehangolt támadásokat hajt végre Szaúd-Arábia, a perzsa öböl menti államok, a Moszad által támogatott törökországi PKK (a Kurd Felszabadítási Szervezet) terroristái, a kurdisztáni regionális önkormányzatok kulcsfontosságú vezetői, az iraki al-Kaida terrorszervezet irányítói és a szíriai drúz milíciák segítségével. Jordániával már régen nem kell számolni – mert Izrael és a vele szövetséges al-Kaida hálójában vergődik –, tehát Szíria és Irak megcsonkítása után szabad lesz az út Afganisztán, Irán és a Kaszpi tenger felé. Amennyiben Kína és Oroszország nem ismeri fel időben a veszélyes ázsiai térhódítást, a már jó előre eltervezett 2015-2017 közötti Pakisztán elleni izraeli támadást követően kirobbanhat a III. világháború.
Kezdetben vala a megtévesztés és a színjáték
Különösen Törökország részéről, amelyik most nyakig ül a slamasztikában, mert Izrael szövetségeseként az ország területén kialakítandó közös katonai légi bázis miatt könnyen árulónak bélyegeznék a környező országok. Ugyanakkor reménykedik is, hogy az izraeli térhódítás során megkaparinthatja Észak-Irakot, és „megszállási zónaként” talán Szíriából is lekanyarinthat magának egy jó darabot. Azerbajdzsán pedig – jó tett helyében jót várj alapon – megkaphatja a már régóta áhítozott Kaszpi-tengeri iráni olajtartalékokat.
Már írásban is megállapodtak
2013. április 26-án megszületett a megállapodás a Szíria elleni hadműveletről. Izrael természetesen amerikai pufferek árnyékában manőverezik majd, és esze ágában sem lesz vágóhídra vinni katonáit. A 2006-os libanoni vereségük óta jószerivel meggyőződhettünk arról is, hogy az IDF, az izraeli védelmi erők nem jeleskednek túlságosan a frontokon, csupán a ciszjordániai fegyvertelen és kiszolgáltatott civil lakosság körében képesek különös kegyetlenkedésekre és véres megtorlásokra. Ezzel kapcsolatban a DEBKA gondosan összehangolt amerikai terrorsejtek és halálosztagok akciósorozatáról is említést tesz, melyek működésének eltussolásához természetesen a háttérhatalom által irányított amerikai és izraeli világsajtó fog majd segédkezni, pontosabban félretájékoztatni a tisztelt nagyérdeműt. 2013. április 26-án pénteken, csak pár órával azután, hogy az online DEBKA-Net-Weekly előfizetők kézhez kapták a legfrissebb híreket, Abdullah II jordán király már a Fehér Házban tárgyalt Obama elnökkel, ahol is megállapodás született egy 20 ezer amerikai katona állomásoztatására alkalmas gigantikus katonai bázis kiépítéséről a Jordán Hasimita Királyságban. Az amerikai légierők ilyen mértékű átcsoportosítására hat év óta nem volt példa a térségben. A jordániai katonai támaszpont lesz tehát az amerikai és izraeli közös hadműveletek egyik központja. A mérnöki alakulatok már dolgoznak a bázis kibővítésén, hogy alkalmassá tegyék az izraeli légtéren át történő amerikai és európai légi utánpótlások fogadására. A nehezebb katonai járműveket és berendezéseket, tartályokat, tankokat, rakétákat, önjáró tüzérségi és páncélozott járműveket a tengeren keresztül szállítják majd két katonai támaszpontra: a jordániai vörös-tengeri kikötőbe, Aqabába és az izraeli kikötőbe, Haifába.Erről az amerikai védelmi miniszter Hagel, az izraeli miniszterelnök Netanjahu, az izraeli védelmi miniszter Mose Ja’alon és az izraeli vezérkari altábornagy Benny Gantz döntöttek legutóbbi tárgyalásaik során. Netanjahu már négy alkalommal is találkozott Abdullah II jordán királlyal, hogy – ugyancsak jó tett helyébe jót várj alapon – teljes körű támogatásáról biztosítsa trónja megőrzése érdekében. Ezeket az ördögi terveket sohasem lehetne megvalósítani anélkül, hogy Amerikát ne bénítaná meg egy olyan erős és befolyásos, minden törvényen felül álló zsidó terrorista szervezet, mint az egész amerikai kongresszust és törvényhozást markában tartó AIPAC, az Amerikai-Izraeli Közügyek Bizottsága. Ékes bizonyítéka ennek, hogy a jelenlegi amerikai doktrína még tiltja is a katonai agressziót, és nem csak az ENSZ biztonsági tanácsának határozata alapján, de a Nemzeti Hírszerzési Elemzés a NIE (National Intelligence Estimate) biztonságpolitikai döntése értelmében is. Itt kell megjegyeznünk, hogy az amerikai hírszerzés által összeállított és 2007-ben nyilvánosságra hozott jelentés szerint Irán már 2003-ban leállt a nukleáris fegyverkezési programjával, ami azóta is felfüggesztés alatt áll. Hasonlóképpen utasította el még kezdetben az USA azt a valótlan izraeli állítást is, hogy a szír kormányerők tömegpusztító biológiai és vegyi fegyvereket vetettek volna be a lázadók ellen. Mint utóbb kiderült, ennek épp az ellenkezője volt igaz, tudniillik hogy a felkelők használtak gyilkos fegyvereket, és nem csak a szír kormányerők, de az ártatlan civil lakosság ellen is.
Világos, hogy mit akar Izrael
Világos, hogy sok száz és ezer amerikai katonát fognak feláldozni a cionizmus túlélése érdekében. És az is világos, hogy most kétszer annyit fognak feláldozni, mint amennyit már eddig is feláldoztak. Az USA-ban végzett felmérések szerint a megkérdezett válaszadók jobban tartanak saját kormányuktól, mint a terroristáktól (pláne ha ezek a terroristák a saját kormánytagjaik közül kerülnek ki – Megj. R. J.), és a terrorfenyegetettség félelmeit még mindig felülírják az amerikai alkotmányban lefektetett szabadságjogok: „Tekintettel arra, hogy az emberi jogok el nem ismerése és semmibevevése az emberiség lelkiismeretét fellázító barbár cselekményekhez vezethet, és hogy az ember legfőbb vágya egy olyan világ eljövetele, amelyben az elnyomástól, valamint a nyomortól megszabadult emberi lények szava és meggyőződése szabad lesz.” (Emberi Jogok Nyilatkozata)  Rónaszegi Judit – Gordon Duff – Press Tv nyomán (nyisdkiaszemed blog ból)
MEGJEGYZÉS
A szerkesztő véleménye szerint a fenti cikk általános folyamatokat vázol, ezekben konkrét jelenségek is vannak, de ez nem jelenti azt, hogy a vázolt dolgok így is fognak történni. Ez a cikk inkább figyelem felkeltő és nem említi a megváltozott erőviszonyokat, a megváltozott világhangulatot Amerika, Izrael és az EU ellen. Ostobaság lenne elhinni azt, hogy amit Izraelben kigondolnak azt Amerika egy az egyben megvalósítja, hiszen Amerika önös érdekei a fennmaradásuk érdekében ettől különböznek. Ha Amerika megroppan jelentősen, akkor Izrael azonnal megszünik létezni, mert őket már az EU sem lenne képes életben tartani. Ugyanakkor Amerika belső viszonyai sem olyan egyszerűek, mint ahogy ez a cikk ábrázolja és kizártnak lehet azt venni, hogy Amerikában egy szűk terrorbanda venné át a hatalmat. Az viszont biztos, hogy a Közel-Kelet a legképlékenyebb térség, ahol a legkifizetődöbb halászni a cionista gengsztereknek, csakhogy ott sem olyan egyszerű a képlet, mint ahogy azt egyes elemzők láttatni vélik, miszerint ott mindent Amerika és Izrael rángat a maga kedve szerint. Persze a szír helyzet sem olyan egyszerű képlet mint ahogy nálunk a hírekben ezt adagolják. A történések kiszámíthatatlanok. A cikkben jól jelzik Törökország kétkulacsos politikáját. Miközben a NATO kilógó tagja, aközben saját pecsenyéjüket is szeretnék sütögetni, mint „iszlám” ország. Amerikának Szíria mostani megbüntetése nem biztos, hogy jól sül el és nem éri el a célját, mint ahogy ezek a büntetések Irán ellen sem voltak hatásosak. Harmadik világháború kirobbantása ilyen világviszonyok között jelenleg egyetlen országnak sem érdeke, de ennek a feltételei sincsenek meg. A mostani szíriai közjáték is lényegében Izrael túlélése miatt folyik Amerika részéről.

SZÍRIA VALÓJÁBAN IRÁNRÓL SZÓL



____________________________________________
Miről van szó? Azt mindenki látja, hogy Szíria az két egymással versengő nagyhatalmi tömbök játékszere és játszmája lett, a térség uralása miatt. Az oroszoknak Szíriával jó negyven éves kapcsolatuk van és a szírek egy kikötőt is biztosítottak számukra, a jelenlegi Assad elnök apja által, aki korábban volt elnök. Abban az időben a Szovjetunió védőszárnyai alatt volt Szíria, de a SZU bukása után is megmaradtak az orosz kapcsolatok és az oroszoknak a tengeri kijutás mindennél fontosabb. Valójában az orosz-amerikai viszony is a szíriai helyzet miatt romlott meg, mert Kína és az oroszok megvétóztak minden amerikai támadási szándékot.
Most Amerika előjött a háborús fenyegetésekkel, de ezt visszavonták, mert Irán, Kína és az oroszok azonnal üzentek nekik, ne szórakozzanak már, mert Izrael ebben ez esetben rakétákat fog kapni, amit nem tud kivédeni még a „vaskupola” rendszerük sem és ezt még „Gyurikám” is megerősítette. Viszont csúnya dolog volt, hogy a tévékben „Gyurikám” Usraelnek szurkolt, a szír ügyben, ahelyett hogy azt mondta volna, hogy ez a vegyi támadás cirkusz Usrael műve volt. Hiszen ilyen fegyvereket csak Amerika és pár nyugati állam tud csinálni és annak idején Saddam Husseinnek is ők adtak ilyet, hogy Irán ellen vessék be, amit meg is tettek, az akkori háborúban. Amerika és Izrael dörzsölte a kezét a szíriai polgárháború kitörése miatt, mert nekik ez nagyon fontos, hogy a háborús helyzetet elhúzzák, egy válsággócot hozzanak létre ami közben Szíria megroppan és emiatt Libanont és Iránt is könnyebb lesz majd provokálni. Másrészt a cionista mohóság jellemzőjeként az egyiptomi Morsi eltávolítása után vérszemet kaptak, hogy most kaparintsák meg maguknak Szíriát. Csakhogy ez a vegyi támadás provokáció erre nem alkalmas. Kérdés, hogy az ENSZ szakértők mit fognak kimutatni? Gyanítható, hogy a bevetéssel nem Angliát és az USA-t fogják megnevezni. Ki az a hülye, aki elhiszi azt, amit a hazai cionhírekben mondanak, hogy Damaszkusz külterületén Assad elnök, saját fajtáját, gyerekeket és civil lakosokat öl meg gázzal....Mintegy 1200 áldozat lett a külföldi terroristák miatt, akik azzal lettek híresek, hogy szívet vágtak ki és megették videózás közben és rozsdás késsel keresztény papok nyakát vágták el élve, szintén videózva. Közben az oroszok is odavezényeltek egy kisebb flottát, de nem úgy verik a cigányt, ahogy ezt a hazai hírekben leadják. Egyelőre kötélhúzás folyik, de Amerika ezerszer meggondolja, hogy csinál-e bombatámadást Szíria ellen, hiszen ott a kamikáze szír pilóták azonnal az amerikai hajókra vetik magukat és még amit el sem tudunk most képzelni és hogy Izrael is fog rakétákat kapni, az is biztos. Tehát nyugi...nyugi....Bár ma azt jelentették hogy „ismeretlen” jelű gép gyújtóbombát dobott gyerekekre, amit a BBC helyszínen fölvett és leadta a világban...Hogy lehet az, hogy a hazai hírekben ezek a BBC videók sosem szerepelnek? Igen érdekes, hogy a szír kormány megengedi ennek a cionista gengszterbandának, hogy náluk forgassanak. Óriási eredmény, hogy oda jutottunk, hogy Amerika és a Nyugat kalandor politikáját már ellensúlyozni tudják más nagyhatalmak és országok. Időközben kiderült az is, hogy valójában nincs szíriai „ellenzék”, hanem ezek a nyugat által fölfegyverzett terroristák, kis létszámú zsoldosok. Nem valószínű, hogy Amerika Kínával és az Orosz Medvével össze merne akaszkodni.
Az orosz videó azt bizonyítja, hogy a nyugati zsoldosok lőnek ki vegyi töltetet.
FELTÉTELEZÉSEK A GÁZRÓL
1- A mérgezés nem lehetett olyan koncentrációban jelen, amely katonai felhasználású ideggázra utalna. Abban az esetben ugyanis az orvosok, segítők és a felvételeket készítők mind súlyosan mérgeződtek volna védőruha hiányában. A katonai felhasználású ideggáz ugyanis a sérültek bőrén és ruháján hátramaradva súlyosan mérgez, sérülteket és áldozatokat ilyen esetben csak NBC ruházatban lehet megközelíteni, amit azonban a felvételeken senki nem visel és mégis tünetmentes.
A felvételeken látott tünetek nem állnak össze egy kórképpé, a mustár, vagy a VX és szarin ideggázok ártalmaira nem jellemző a fulladozás és a nehézkes levegővétel, nem látszik a pontszerű pupilla sem, amely központi idegrendszert támadó gázok kísérője. A felvételek elemzéséből számukra az következett, hogy nem katonai felhasználású vegyi anyaggal történt a támadás - nem olyannal amivel Assad rendelkezik. Lehetséges, hogy ipari vegyianyag szabadult ki a harcok következtében, vagy házilag előállított vegyi fegyvert vetettek be, amely csak kis mennyiségben tartalmazhatott valamilyen katonai raktárból zsákmányolt hatóanyagot.
2- Ha történt vegyi támadás annak ki a legvalószínűbb elkövetője? Arra nincs bizonyíték, hogy az Assad rezsim bármikor bevetett volna ilyen fegyvereket, ellenben többször kijelentette, hogy ilyet nem tervez, a mostani támadást is tagadta, hogy ő vitte volna végbe. A felkelők azonban, már vetettek be a polgárháborúban ilyet 2013 márciusában, minderről akkor Carla del Ponte is beszélt, az Egyesült-Államok abban az esetben is a kormányt tette felelőssé. A felkelők augusztus 23-án ugyanakkor már fenyegettek vegyi fegyverek bevetésével, miközben olyan videó is forgalomban van, amin barkácstechnológiával elkészített, vegyi fegyvert célba juttató eszközök működését demonstrálják a felkelők.
3- Kinek állt érdekében?
Assad folyamatosan teret nyert, a felkelők szorultak vissza, semmilyen szükség nem indokolt egy ilyen támadást. Azt is köztudott volt, Obama deklarálta, hogy a tömegpusztító fegyverek bevetése az a „vörös vonal”, amelyet amerikai katonai beavatkozás követ. A felkelők viszont egyre roszabb helyzetben vannak, nekik kapóra jön az amerikai légicsapás, amely időhöz juttatja őket, amíg a légicsapások miatt Assad csapatai elrejtőznek, fő vezetési pontokat kiürítenek, és valamennyire (bár a támadások nem lehetnek nagy volumenűek) az ország katonai infrastruktúrája is pusztul. Az ideggáztámadás minden előnye a felkelőknél van, míg minden hátránya Assadnál. Az ésszerűség és a logika amellett szól, hogy ezt a támadást nem Assadék követték el.
(hunhír, részlet)
OBAMA IZZADNI FOG A KÖZELI HÓNAPOKBAN
Mohammad Ali Dzsafari az ISNA iráni hírügynökség jelentése szerint úgy fogalmazott: illúzió, ha az amerikaiak úgy gondolják, hogy a térségbeli katonai beavatkozás Szíriai határain belül korlátozott marad. Figyelmeztette az Egyesült Államok szövetségeseit, hogy amennyiben részt vesznek egy ilyen katonai akcióban "az nemzetbiztonságukat korlátozná". Dzsafari megismételte azokat a fenyegetéseit is, amelyeket néhány nappal ezelőtt Izraellel szemben hangoztatott. A gárdaparancsnok csütörtökön Izrael azonnali lerombolásával fenyegetőzött arra az esetre, ha az Egyesült Államok támadást intéz Szíria ellen. Mohammad Ali Dzsafari már akkor megfenyegette az Egyesült Államokat is, hangoztatva, hogy az esetleges támadás egy "második Vietnamot" jelentene Amerika számára. Dzsafari figyelmeztette Washingtont, hogy - mint kijelentette - egy költséges és elnyújtott háborút kockáztat akkor, ha beavatkozik Szíriában. "Szíria veszélyesebb és halálosabb csatamezővé válhat az Egyesült Államok számára, mint a vietnami volt" - fogalmazott a hadseregtől függetlenül működő, több mint 100 ezer fős iszlám gárda parancsnoka. Irán Szíria fő szövetségese. Teherán a szíriai felkelőket vádolta az augusztus 21-én történt, több száz halálos áldozatot követelő, állítólagos vegyifegyver-támadás végrehajtásával. (hvg, részlet)
HÁTTÉR
A HVG, az MTI-től vette át a cikket. Az MTI, meg az iráni hírügynökségtől, amit a PressTV is lehozott, de a hazai tévé és rádióhírekben elhallgatják ezt a hírt is. A CNN élőben adta Obama mai sajtótájékoztatóját arról, hogy támadni készül, de előbb még a kongresszus beleegyezését is kéri, de ez lehet, hogy bajos lesz. Az adásból látszott, hogy Obama egy nevetséges szerepet játszott el. Látszott rajta hogy nem azt mondja amit gondol a szíriai helyzetről, hanem amit előre lediktáltak neki cion bölcsei. Amerika hajókat azért vezényelt Szíria közelébe, mert ez kell a műsorhoz, ami elég bajos lesz, hiszen a bombázó gépek állítólag Törökországban fognak fölszállni, mert az van legközelebb Szíriához és a török miniszterelnök, Erdogan kijelentette, hogy ők Assad megbuktatására készülnek, ami nevetséges elgondolás a mostani helyzetet ismerve. Irán azonnal küldöttséggel támogatta meg Assadot. Putyin a legkeményebb üzeneteket küldözgeti Obamának. A lényegről viszont hallgatnak a hazai hírekben, miszerint Obamától a csatlósai elpártoltak. A NATO nem akar bajt hozni magára és nem támogatja Amerika támadását, Kanada sem, ami igen nagy szó. Ausztráliában tüntetnek Amerika ellen. A németek is egyből be....tak, mivel jönnek ott a választások és az sokkal fontosabb kérdés nekik, mint a sziriai kaland. Az angolok is nyetet mondtak, amire nem volt még példa 300 éve, hogy a kormánypárt leszavazza a kormányfőjét. Ez a szír helyzet a cionista birodalom és az ellenségeiknek az összecsapásáról szól. Nemcsak a térségbeli befolyásról, hanem az ideológiai harcról is szól. Amerika abban sántikál, hogy a bombázások jó ürügyet szolgáltatnának arra, hogy „tévedésből” egy iráni atomerőművet is lebombázzanak. Csakhogy Obama és körei is jól tudják, hogy elég egy amerikai bombázás Szíria ellen és a rakéták záporozni fognak Izraelre. Még két hét mire megmondják az ENSZ vegyi ellenőrök eredményeit és addig Obamának is meg kéne győzni a kongresszust, ami nem lesz könnyű, inkább lehetetlen. Addig is Amerika megpróbálja még eljátszani a világ vezető hatalmának a szégyenteljes szerepét. Nagy eredmény, hogy Obama már az ENSZ BT-re sem számíthat, sőt most az ENSZ főtitkára is beszólt neki, hogy ellenzik a támadást. Sok jel arra mutat, hogy Amerika rosszul fog kijönni ebből a kalandból. De ezt miért nem mondja meg előre az okos Gyurikám? Ki az az ostoba, aki azt hiszi, hogy pár bombával meg lehet törni azt a Szíriát, amit az oroszok teletömtek már fegyverekkel és rakétákkal.

Az erősebb (?) kutya…

Washington az ENSZ biztonsági tanácsától mandátumot nem kapott Szíria ellen, de még hűséges szövetségesei is hezitálnak támogatni az akciót. Az Egyesült Államok megint háborúba megy. Ezúttal Szírián próbálja ki fegyvereit. Washington arra hivatkozik, hogy nem tetszik neki, de nagyon, amit Bassár el-Aszad szíriai elnök tesz a saját népével, politikai ellenfeleivel, “amivel hatalmát meg akarja őrizni.” Washington ezért felhatalmazva érzi magát, hogy rakétákat indítson Szíria stratégiai célpontjainak megsemmisítésére, holott senkitől, főleg az ENSZ biztonsági tanácsától erre mandátumot nem kapott, de még hűséges szövetségesei is hezitálnak támogatni az akciót. Berlin mellett London is inkább ki akarna maradni az ügyből. Ez a háború a nemzetközi jog szerint teljesen törvénytelen, mindenképpen illegitím lesz, annak ellenére, hogy a Nobel-békedíjas Barack Obama rendeli el.
A közvetlen indok a háborúskodásra az, hogy “a szír kormány vegyi fegyvereket vetett be a felkelők, de még inkább a saját polgárai ellen”, aminek persze valójában semmi jelentősége nincs, mert ha ez sima hazugság is, Szírai akkor sem menekülne meg az amerikai csapástól. Éppen úgy, ahogy elég volt az iraki háború elindításához az alaptalan híresztelés, hogy Szadam Husszein iraki diktátornak vegyi fegyverei vannak, amelyeket ide-oda hurcol az országában, hogy ne tudják az ellenőrök megtalálni. A háború beindítására, de kimenetelére sem bírt semmilyen befolyással, hogy később kiderült, az amerikai vádból egy szó sem volt igaz.
Nem számít most sem, ha kiderülne, nem Aszad használt vegyi fegyvereket nők és gyereke ellen. Miközben nem világos, hogy ha már vegyi fegyvert vetett be a szíriai elnök, akkor fegyveres ellenfelei helyett, vajon miért nők és gyerekek ellen, akik halála semmilyen katonai előnnyel nem járt számára, viszont fegyvert ad legnagyobb ellenfele az Egyesült Államok kezébe.
Gondoljuk végig logikusan! A brutális vegyi támadás ártatlan nők és gyermekek ellen, azok után, hogy korábban Obama amerikai elnök bejelentette: az Egyesült Államok számára ez a vörös vonal, vagyis egy ilyen atrocitás után, kész a katonai beavatkozásra, a legkevésbé lehetett Aszad érdeke. Sőt, megkockáztathaó kijelenteni azt, hogy Asszad elnök inkább hét lakatot rakatott a vegyi fegyverire, nehogy ezek esetleges felhasználása kiprovokálja az USA beavatkozását. Vagyis – talán szörnyű ezt megfogalmazni -, élnünk kell a gyanúperrel, hogy ezeket a szörnyű fegyvereket azok vetették be, akiknek létérdeke volt az Egyesült Államok belépése a konfliktusba. A formális logika szabályai szerint ez a valaki a legkevésbé valószínű, hogy Aszad szíriai elnök lett volna.
Valószínűbb, hogy az Egyesült Államoknak csak ürügyre volt szüksége, jól kommunikálható, a nemzetközi közvéleményt megrázó indokra, hogy beélesítse rakétáit. Még valószínűbb, hogy az indokra azoknak volt szükségük Szíriában, akik számára létkérdés az USA katonai erejének aktivizálása az ő oldalukon Szadammal szemben.
A zűrzavar totális Szíriában és Szíria körül. Az amerikai külpolitikai intézet, a Council on Foreign Realtions elemzése az ügyről azzal a mondattal kezdődik, hogy az „Aszad-rezsimet meg kell büntetni”. Obama és csapata szerint azért, nehogy Iránnak, vagy Észak-Koreának is eszébe jusson tömegpusztító fegyverekhez nyúlni. Világos legyen számukra az marikai reakció. Közben ugyanennek az elemzésnek már a címe is kemény figyelmeztetést tartalmaz a Fehér Ház számára, mert így szól: „Egy intervenció a Szíria megsegítésére irányul törekvések részeként, Szíria összeomlását eredményezheti”.
Ami a tanulmány szerint, ellentétes az Egyesült Államok hosszú távú céljaival, mivel – miközben Libanonban drónokkal folytat ádáz háborút az al-Kaida ellen, addig a Szíriai beavatkozással ugyanennek az al-Kaidának a malmára hajtja a vizet. És ami még ennél is nagyobb veszély, hogy az ádáz harc Szíria ellenőrzéséért az ország határain belül, a közvetlen környezetében folyó kemény hatalmi vetélkedés részévé válik, amelynek tétje nem más, mint hogy, kié lesz a vezető szerep a térségben az Egyesült Államok mellett, vagy helyett. Szaúdi-Arábia, Katar, Törökország, Irán közül ki jön ki megerősödve ebből a vetélkedésből, ami véres csatatérré változtathatja a térséget, ahol ezzel soha nem látott lehetőségek nyílnak meg az al-Kaida terrorszervezet messianizmussal átitatott erőszakos térnyerése számára.
Minden jónak tűnő szándék ellenére hasonló következményei lehetnek Szíria alaposan megindokolt megtámadásának, mit annak a provokációnak, amely 1939. szeptember elsején a II. Világháború kitöréséhez vezetett. Akkor a Lengyelország lerohanására kreált ürügy Berlin számára az volt, hogy a lengyelek egy német rádióadót támadtak volna meg. Az ottani német provokációban elesett áldozatok száma a nullával egyenlő, azokhoz a milliókhoz képest, akik aztán az így kirobbantott II. Világháborúban vesztették életüket. Már tudjuk, Németország maga szervezte az akciót, amelyet lengyel egyenruhába bújtatott németek hajtottak végre. Ma fogalmunk nincs arról, és az ENSZ szakértőinek nem is volt arra mandátumuk, hogy vizsgálják, vajon ki vetette be a vegyi fegyvereket a polgári lakosság ellen Szíriában. Mert talán tényleg nem is lényeges.
A jelszó így is úgy is: Aszadot meg kell büntetni, Szíriát meg kell támadni. Majd meglátjuk néhány évtized múltán, kinek volt ez jó. Az mindenesetre már most is kétséges, hogy az USA jól jön ki ebből az új konfliktusból, de nem lehet tudni azt sem, hogy nyer-e ezen a világ, és ha igen mit. Csak egy látszik biztosnak, mégpedig az, hogy Szíria lakóira újabb megpróbáltatások várnak, miközben senki nem képes garantálni, hogy mindezek nyomán a vérengzésnek vége szakad. Még a szinte korlátlan hatalmúnak tűnő és hatalmával egyre gyakrabban visszaélő Egyesült Államok sem.

http://balrad.wordpress.com/2013/09/01/az-erosebb-kutya/



Obama gondolkodóba esett!


Az amerikai képviselőház republikánus elnöke üdvözölte Barack Obama elnök bejelentését, hogy a kongresszus felhatalmazását kéri a Szíria elleni támadáshoz, és közölte, hogy a szövetségi törvényhozás a szeptember 9-én kezdődő héten dönthet az ügyben.
John Boehner méltatta az elnök döntését, amely szerinte válasz volt azokra a “komoly és lényegi kérdésekre”, hogy vajon a végrehajtó hatalom vezetőjének jogában áll-e önállóan elindítani egy katonai akciót. “Az elnökkel konzultációban állva arra számítunk, hogy a képviselőház a szeptember 9-én kezdődő héten dönt az intézkedésről. Ez időt ad az elnöknek, hogy elmagyarázza álláspontját a kongresszusnak és az amerikai népnek” – mondta Boehner. A házelnök és a képviselőházi ellenzéki csoport vezetői közös nyilatkozatban üdvözölték Obama bejelentését.
A republikánus többségű szövetségi képviselőház tagjait vasárnap tájékoztatják majd az amerikai Nemzetbiztonsági Tanács tagjai a kormány Szíriával kapcsolatos álláspontjáról. A zárt ajtók mögött megtartandó tanácskozáson titkos hírszerzési információkkal is megismerkedhetnek a képviselők. A szenátorokat már szombaton informálták.
Az amerikai kormányzat a határozati javaslatot már elküldte a kongresszusnak. Harry Reid, a demokrata szenátorok vezetője közleményébenJohn Boehrerhez hasonlóan azt mondta: a testület – Obama kérésének megfelelően – legkésőbb a szeptember 9-vel kezdődő héten szavaz a határozatról.
Amerikai kormánykörökből származó értesülések szerint a Fehér Ház biztos abban, hogy a kongresszus – Izrael és az Egyesült Államok más térségbeli szövetségeseinek vegyi fegyverek általi fenyegetettsége miatt – jóvá fogja hagyni a Szíriára mérendő katonai csapást.
Obama péntek éjjel határozott úgy, hogy a katonai akcióhoz a törvényhozás felhatalmazását kéri, noha arra jogi értelemben nem lenne szüksége, és ezt a tanácsadói sem javasolták neki. Meggyőződése szerint ugyanis a vita és a szavazás egyesíteni fogja a fellépés ügye mögött a háborúba belefáradt országot. A honatyák első reakciói, noha többségük pozitívan hangzott, nem voltak egyöntetűek. Peter King republikánus képviselő, az alsóház belbiztonsági bizottságának volt elnöke például úgy vélekedett, hogy az elnök “lemondott főparancsnoki felelősségéről, és aláássa a jövő elnökeinek tekintélyét”.
“Az elnöknek nincs szüksége a kongresszus 535 tagjára ahhoz, hogy betartassa a saját vörös vonalát” – fogalmazott King. (Obama “vörös vonalként” emlegette az amerikai tűréshatárt, és figyelmeztette Aszad szíriai elnököt, hogy azt ne lépje át a vegyi fegyverek bevetésével.)
Mitch McConnell, a szenátusi republikánus kisebbség vezetője Boehnerhez hasonlóan üdvözölte Obama elhatározását, rámutatva, hogy “az elnököt mindig megerősíti főparancsnoki szerepében az, ha a kongresszus kifejezett támogatását élvezi”.
Igenlő szavazatot helyezett kilátásba Bob Corker, a szenátus külügyi bizottságának rangidős republikánus tagja is, Carl Levin, a felsőházi katonai bizottság republikánus elnöke pedig “bölcsnek” nevezte a döntést.
Az ugyancsak republikánus – a vegyifegyver-támadás megtorlását régóta szorgalmazó – John McCain és Lindsey Graham szenátor azonban olyan közös közleményt adott ki, amely szerint nem tudják “nyugodt lelkiismerettel” támogatni a Szíriára mérendő, elszigetelt katonai csapásokat, ha azok nem képezik egy szélesebb körű stratégia részét, amelynek célja a harci cselekmények menetének megváltoztatása és Aszad elmozdítása.
Robert Menendez, a szenátus külügyi bizottságának demokrata elnöke figyelmeztette Damaszkuszt, hogy ne becsülje alá Washington eltökéltségét, és jelezte, hogy támogatni fogja a támadás mielőbbi engedélyezését. Arról Obama már a kongresszusi felhatalmazást kérő nyilatkozatában beszámolt, hogy bírja Harry Reid, a szenátusi demokrata többség és Nancy Pelosi, a képviselőházi demokrata kisebbség vezetőjének támogatását.
(HVG)



Az atlantisták -élükön az USA cionistáival-, az általuk megrendelt és a banditák által végrehajtott harcigáz-támadással az Asszad rendszer elleni agressziójukat akarták érzelmileg elfogadtatni a világ közvéleményével. A világ azonban kiismerte ezt a hazug módszert, az iraki események felnyitották az emberiség szemét. Nem maradt más az USA számára, mint menteni a zsoldosait -az emberevő kannibálokat, a gyermekgyilkosokat, a keresztényölőket-, és ezért fenyegetésekkel nyomást akar gyakorolni az arab hadseregre. A megfélemlítési művelet teljesen hatástalan.


Az izraeli kormány tartalékosok mozgósítását hagyta jóvá. Az USA mellett Izrael is készül arra, hogy lerohanja Szíriát, és újabb arab földeket szerezzen meg.



Lefekszik Orbán az amerikaiaknak?
Miután a brit parlament nemet mondott a Szíria elleni háborúra, és vonakodnak a franciák és a németek is, az amerikai kormány taktikát váltott. Most a kis NATO-országokat, a balti államokat és Magyarországot akarja belekeverni a Szíria elleni háborúba. Most kiderül: az Orbán-kormány csak pofázik a nemzeti függetlenségről vagy nemet mer mondani az amerikaiaknak.



Nem akarunk háborút! El a kezekkel Szíriától!

A világon számos országában, köztük Görögországban is, az emberek tiltakoznak az USA háborús tervei ellen. A világ 60 kommunista pártja, köztük a Magyar Munkáspárt emelte fel szavát a háború ellen.


“Már… nem csak Szíriáról van szó, hanem a világ békéjéről is.”

2013. augusztus 31. szombat. – Alább közreadjuk Simó Endre beszédét, melyet a Külügyminisztérium előtt mondott a civilek békedemonstrációján a Szíriával szemben tervezett háború ellen:
Simó Endre Magyar Szociális Fórum Fotó SzRTI“Augusztus 21-én valakik szarin harci gázt vetettek be a szíriai polgárháborúban. Nem tudni, kik voltak, csak azt tudni, hogy az Aszadhoz hű hadsereg győzelemre állt. Aki győzelemre áll, nem szokott tömegpusztító fegyverekhez nyúlni. Van persze egy kivétel: a Hirosimára ledobott atombomba. Amerika most azt állítja, hogy ezt a bűntényt a szír kormány parancsára követték el. De hiába várjuk, hogy súlyos vádját bizonyítsa is. Meg kellene elégednünk azzal, hogy Amerika mondja, és amit Amerika mond, ahhoz – ugyebár – nem férhet kétség…
Vagy mégis? Hiszen Irak ellen azért indított támadást az USA, mert szerinte Irak tömegpusztító fegyvereket tárolt. Kit érdekelt a tény, melyet a CIA is kénytelen volt elismerni: hogy Irak nem tárolt ilyen fegyvert?!
Miért kellene hitelt adnunk azoknak, akik úgy akarják alakítani a világ sorsát, benne a miénkét, ahogyan önös profit érdekeik diktálják? Miért kellene hitelt adnunk az amerikai hadiipari trösztök háborús érdekeit szolgáló politikának? Nem feltételezhető, hogy egy ilyen érdekcsoport attól sem riad vissza, hogy provokáljon? Egyáltalán honnan származik a gáz? Kitől került Szíriába?
Az a különös, hogy Barack Obama elnök személyében most egy olyan amerikai elnök akar háborús igazságot szolgáltatni, akit Nobel békedíjjal tüntettek ki, és akit a világ úgy ismerhetett meg, hogy az emberi jogok élharcosa. Elnök Úr! Nem kellene megvárni az ENSZ szakértők vizsgálati eredményét? Nem kellene okulni a múltból? Tényleg úgy látja, hogy nem volna helyénvaló az óvatosság? Már csak azért is, mert nem csak Szíriáról van szó, hanem a világ békéjéről is?!
Ezt jelzi, hogy a Biztonsági Tanácsban ma már nem csak Oroszország és Kína áll a Szíria elleni hadviselés útjában, hanem Nagy-Britannia is!? Hiszen David Cameron miniszterelnököt saját parlamentje szavazta le, amikor kardot rántott Szíria ellen, az Ön kérésére.
Olaszország pedig egyenesen megtagadta a NATO támaszpontok használatát Amerikától, és ezen az álláspontján csak a Biztonsági Tanács felhatalmazásával volna hajlandó változtatni. A franciák többsége napok alatt szembefordult Hollande elnök háborús politikájával. Azt mondták neki, nem ezért választottunk meg!
Obama elnök Úr! Ön nálunk is jobban tudja, hogy a háború Amerikában sem élvez népi támogatást. De akkor miért kérte Ön a magyar kormánytól, hogy Budapest ítélje el a szír kormányt a szarin használata miatt? Netán’ azért, mert tudta, hogy a magyar kormány erre kapható lesz? S a magyar kormányt sem a tények érdeklik, hanem a gazda szava? Megint lépre akarnak csalni minket, mint tették a Medgyessy kormány idején, Irak ellen? Mi ebben a barátság elnök úr? Mi ebben a tisztesség és a felelősségtudat? Azt akarja, hogy mostani politikai vezetésünk is elhitesse a néppel: a kisebbik rossz a háború? Ezt a gyalázatos próbálkozást mi visszautasítjuk itt, a magyar külügyminisztérium előtt.
A magyar társadalom békét akar a Közel-Keleten és elutasítja a háború tervét Szíria ellen. Szerdán még kértük, ma pedig követeljük az Orbán kormánytól, hogy a NATO és az EU keretében mindent kövessen el a béke megvédéséért, a politikai megoldásért Szíriában, és ne biztosítson támaszpontokat, sem logisztikai támogatást a NATO tervezett katonai beavatkozásához Szíria ellen.
A politikai higgadtság megőrzése a háborús indulatokkal, és a hadiipari érdekekkel szemben annál is inkább indokolt, mivel a térség destabilizálása súlyos következményekkel járhat Európa, benne hazánk biztonsági és gazdasági érdekeire nézve is.
Nem szabad hagyni, hogy a magyar haderőt is belekeverjék egy irakihoz hasonló háborúba.
Szíriában minden kétséget kizáróan meg kell állapítani, valóban használt-e a polgárháborúban érintett felek valamelyike gázt, és honnan szerezte. A tényeket a Biztonsági Tanács elé kell tárni.
Követeljük a magyar kormánytól, hogy meghunyászkodás helyett vesse latba tekintélyét és diplomáciáját a közel-keleti béke megőrzése érdekében, és azért, hogy a nemzetközi jogi normáknak megfelelően ne indulhasson katonai intervenció a szuverén Szíria ellen, a Biztonsági Tanács megkerülésével.
Tisztelt Egybegyűltek! Köszönöm, hogy kiálltatok a békés, emberi megoldás mellett! Lehet, hogy nem utoljára leszünk itt. Merítsünk bátorságot kiállásunkból a jövőre nézve is! A béke és az igazság közös ügyünk. Nem mondunk le róla!”
Magyar Szociális Fórum – Szabad Riport

A szíriai csapatok teljes harci készültségben állnak, hogy reagáljanak minden kívülről érkező katonai beavatkozásra.

Az állami televízió idézte a miniszterelnök, Wael Al-Halqi szavait arról, hogy a hadsereg a ravaszon tartja az ujját és készen áll bármilyen kihívásra válaszolni.
премьер-министр Сириz Ваель аль-Хальки
Egyes jelentések szerint a szíriai hadsereg haditechnikát helyez el lakott területeken a Nyugat esetleges támadására számítva.
Az amerikai Fox News csatorna szombaton azt feltételezte, hogy Barack Obama elnök úgy is a Szíria elleni támadásra adhat utasítást, ha a Kongresszus a katonai akció ellen szavazna.
(Oroszország Hangja)


tiltakozas

A NATO Nemzeti Rádiófrekvencia Hivatal (NARFA) nemzeti hatósági feladatai

A NATO Nemzeti Rádiófrekvencia Hivatal (NARFA) feladatait a Közigazgatási Frekvenciagazdálkodási Hatóság (KFGH) látja el, amely biztosítja a katonai frekvencia-használatban a NATO követelmények érvényesítését és kapcsolatot tart a NATO központi frekvenciagazdálkodási szervével (SC3IB). A magyar NARFA feladatai a szövetségi igények érvényre juttatása a nemzeti frekvenciahasználat hosszú távú tervezésében (állami stratégia kialakításában), NATO követelmények érvényesítése a nemzeti frekvenciafelosztást és a frekvenciasávok felhasználási szabályainak megállapítását tartalmazó jogszabályokban; a rádiótávközlés nemzetközi szabályozásában a szövetségi igények és a nemzeti katonai frekvenciafelhasználók érdekeinek képviselete nemzeti küldöttségek keretében különféle értekezleteken és üléseken (ITU/WRC, RRC; CEPT/ECC/WGFM); nemzeti katonai és polgári frekvenciahasználat összehangolása; szomszédos országokra kiterjedő operatív katonai frekvencia-koordináció; katonai képviselet a NATO Polgári-katonai Spektrum Képesség Panelben (CaP3) és képességcsoportjaiban, kapcsolattartás a NATO tagállamok NARFA szerveivel; a hazánkba érkező szövetséges és partnerségi erők, valamint a külföldre vezényelt magyar csapatok frekvenciaigényeinek kielégítése (frekvenciahasználat lehetővé tételének intézése); katonai frekvenciahasználat ellenőrzése; a NATO Polgári-katonai Spektrum Képesség Panellel és a polgári frekvenciagazdálkodási hatósággal együttműködve a berendezés használati hozzájárulások (NATO spektrumtámogatási kérelmek) elbírálása, valamint ezek nyilvántartása.
http://nmhh.hu/cikk/1657/A_NATO_Nemzeti_Radiofrekvencia_Hivatal_NARFA_nemzeti_hatosagi_feladatai

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének
1/2013. (I. 7.) NMHH rendelet Hatályos: 2013.01.09 -
a nem polgári célra használható frekvenciasávok felhasználási szabá-lyainak megállapításáról
nmhh.hu/dokumentum/1510/nrat_tarsadalmi_egyeztetesre.pdf

Mogyoróhegyi 108 pont- Rendező elvek



JAVASLAT, AJÁNLÁS, HAZÁNK TALPRA ÁLLÍTÁSÁÉRT


Az igazi rendszerváltozás csak egy komoly alternatív PROGRAM megvalósításával oldható meg! Kristálytiszta TÉNYANYAG szükséges a radikális, nemzeti szellemű országépítéshez.

Íme egy MEGOLDÁSI JAVASLAT. Érdemes végigböngészni, nagyon elgondolkodtató és felemelő egyben.

Könyv:
Király B. Izabella

Visegrád-Mogyoróhegyi 108 pont
A magyar nemzet életének rendező elvei


Kategória: POLITIKA
Kiadó: Magánkiadás
Terjedelem: 183 oldal
Méretek: 14x20
http://www.puskikiado.hu/book/5142
Részlet a könyvből
MOGYORÓHEGYI 108 PONT

A MAGYAR NEMZET ÉLETÉNEK RENDEZŐ ELVEI

1. A magyar nemzet egy és oszthatatlan.

2. A magyar nemzet történetileg folytonos. Tagja minden elődünk, utódunk, és a világ bármely pontján élő magyar.

3. Magyar az, aki magyar származású és magyar nemzettudatú.

4. Magyarságát bizonyítania mindazoknak szükséges, akik az össznemzet sorsát érintő döntési helyzetben vannak, vagy arra pályáznak. Más esetben elegendő az egyoldalú nyilatkozat!

5. Magyar állampolgár minden magyar, aki a történelmi Magyarországon született vagy annak a leszármazottja.

6. Magyar állampolgár mindenki, aki a mai Magyarország állampolgára.

7. Az a nem magyar származású magyar állampolgár, aki a mindenkori magyar államhatáron belül él és olyan nemzet tagja, amely önálló anyaországgal rendelkezik: nemzetiségi.

8. Az a nem magyar származású magyar állampolgár, aki a mindenkori magyar államhatáron belül él, aki olyan nemzet tagja, amely önálló anyaországgal nem rendelkezik: etnikai kisebbségi.

9. Vendég: a nemzetségi, az etnikai kisebbségi, a külföldi és a hontalan.

10. A vendég joga vendégjog.

11. A magyar alkotmány hatálya és illetékessége túlterjed mai földrajzi határain, mert elsőszámú alanya az össznemzet.

12. A mindenkori magyar állam kötelessége a magyar nemzet, az egyetemes összmagyarság képviselete és védelme.

13. A magyar állam és nemzet érdekei ellen tevékenykedő magyar a legszigorúbban megbüntettessék.

A magyar állam és nemzet érdekei ellen tevékenykedő etnikai kisebbségi a magyarral azonos elbírálás alá essék.

A magyar állam és nemzet érdekei ellen tevékenykedő nemzetiségi vagyonvesztés terhe mellett anyaországába kiutasíttassék, magyar állampolgárságától megfosztassék.

14. A nemzetközi jog alanya a Magyar Nemzet.

15. A magyar nemzet állama: Magyarország.

16. A magyar nemzet hazája a Kárpátmedence.

17. Magyarország fővárosa: Budapest.

18. A magyar állam hivatalos nyelve a magyar, hivatalos írása a magyar betűs és a latin betűs írás.

19. A magyar nemzeti egység és állami szuverenitás megtestesítője a Magyar Szent Korona.

20. Magyarország és a magyar nemzet jelképei:

--- a Magyar Szent Korona, a nemzeti zászló, Magyarország címere, a Himnusz, a Szózat,

--- a "Magyarország" és a "Hungária" elnevezések, - sérthetetlenek és elidegeníthetetlenek.

21. A magyarság nemzettudata és értékösszessége sérthetetlen, elidegeníthetetlen.

22. A magyar állam felségjogai részben sem ruházhatók át. (Megj.: Egy állam attól állam, hogy önálló (felség)területe van, fajtájában – nyelvében - erkölcsében egységes nemzet kezében van az állami főhatalom, a függetlenség pedig azt jelenti, hogy bármilyen idegen hatalom érvényesülése kizárt.

A magyar állam, a magyar nemzet felségjogainak megsértésére, annak részbeni vagy teljes átruházására - nemzetközi szervezetekre vagy magánszemélyek csoportjaira, bármilyen jellegű katonai – politikai - pénzügyi hatalomra, - sem az országgyűlés, sem népszavazás történetileg nincsen felhatalmazva.

A magyar államot, az országot, a Nemzetet nem számolhatja fel sem a mindenkori országgyűlés, sem az adott időszak szavazópolgárai. Lásd. NATO, Európai Unió, Nemzetközi Valutaalap, Világbank...)

23. Magyarország területi épsége, (földje, légtere...) sérthetetlen, elidegeníthetetlen.

24. Minden mai jog alapja ősjog. Az ősjogot bizonyító történelmi birtokperek olyan nemzetközi konferencián rendeztessenek, ahol a magyarokat magyarok, zsidókat zsidók, németeket németek, cigányokat cigányok... stb. képviseljenek.

25. Magyarokat csak magyarok képviselhetnek!

26. Magyarország területén idegen katonák ideiglenesen sem állomásozhatnak.

27. A magyar állam kötelessége védeni állampolgárai élet és vagyonbiztonságát, az ország katonai, politikai, gazdasági függetlenségét és területi épségét.

28. A magyar állam és össznemzet érdekeinek a védelmét biztosítani magyar állami főhatalom, magyar nemzetbiztonsági hivatal és magyar nemzeti hadsereg illetékes.

29. Magyarország külkapcsolatainak alapelve: az önelvűség és az önérdek megértése és tiszteletben tartása, valamint az évezredes tapasztalatok által meghatározott bizalom. (Megj.: Az előítélet sem egyéb, mint az évezredes rossz tapasztalatok által meghatározott, a nemzet érdekében kötelező bizalmatlanság. Az önvédelem fontos eleme.)

30. Magyarország külkapcsolatait erősíti minden testvér és rokon néppel, valamint hasonló érdekeltségű országokkal-nemzetekkel.

31. Magyarország honvédelmi doktrínáját meghatározza a történelmi tapasztalat, a geopolitikai helyzet és a magyarság, Magyarország kivételes szerepe Közép-Európa biztonságpolitikájában.

32. Magyarország jogrendje elfogadja és belső jogrendjével összhangba hozza a nemzetközi jog azon szabályait, melyek nem mondanak ellent a magyar alkotmánynak, megvalósítják a "törvénysértés jogot nem alapit" jogelvet, kizárják az ellentétes értelmezést és melynek végrehajtását a nemzetközi szervezetek szavatolják.

33. Legnagyobb érték a nemzeti (testi-szellemi) jelleget őrző megszületett ember.

34. Legnagyobb kincsünk a magyar gyermek.

35. Minden egészséges élet népi-nemzeti értékteremtés.

36. Az anyaság, mint a legfőbb érték forrása, a legnagyobb tisztelet tárgya.

37. A gyermek alapvető joga a családban nevelkedés.

38. Az idős ember joga a családban maradás és ha kell a családi ápolás biztosítása.

39. A magyar állam kiemelt védelemben részesíti a magyar nagycsaládot, az együtt élő több nemzedéket vagy együtt élő rokonságot.

40. Az egészség- és nyugdíjbiztosítás, valamint a jótékonysági tevékenység független a szociálpolitikától.

41. A nemzetérdekű egészség- és nyugdíjbiztosítás állami monopólium.

42. Utódaink testi-szellemi minősége nemzeti közügy.

43. A magyarság sorsába beavatkozó, hódító jellegű nemzetidegen alapítványok működése megengedhetetlen.

44. A közoktatás kötelező és ingyenes 18 éves korig. Magyarországon csak olyan iskolák működhetnek, amelyek a legszigorúbb szakfelügyelet mellett megvalósítják a nemzeti tantervet. Állami felsőoktatási intézménybe felvételi vizsga nélkül, érvényes hazai vagy honosított érettségi bizonyítvánnyal bárki beiratkozhat.

45. Minden magyar állampolgárnak joga van az élethez, a tanuláshoz, a munkához, nemzeti sajátosságainak megőrzéséhez, védelméhez.

46. A magyar állam kötelessége állampolgárainak az élet, a tanulás és munkafeltételeket biztosítani.

47. Minden emberi és állampolgári jog gyakorolhatóságának feltétele az emberi és állam-polgári kötelességek teljesítése.

48. Minden magyar állampolgár kötelessége:

--- önmaga, családja és embertársai életét, egészségét, környezetét, vagyonát óvni,

--- erejéhez, képességeihez mérten hozzájárulni a közös szellemi és anyagi javainak gyarapításához,

--- ismerni és betartani a magyar alkotmányt,

--- eleget tenni a tankötelezettségi törvénynek,

--- eleget tenni a személyes honvédelmi kötelezettségnek,

--- részt venni a köz ügyeinek az intézésében,

--- mindig, mindenhol, mindenben képviselni és védeni a magyar érdekeket.

49. Magyar érdek: a nemzeti egység megteremtése, a kárpátmedencei magyarság területi, gazdasági, politikai pozícióinak a helyreállítása, fajta- és kulturális sajátosságainak megőrzése és védelme.

50. A magyar érdekek érvényesülését gátló akadályok békés, türelmes, de elszánt és tántoríthatatlan felszámolása minden magyar szent vállalása, kötelessége, feladata és küldetése.

51. A magyar gazdaság olyan piacgazdaság, amelyben érvényesül a magyar érdek.

52. A gazdaság szereplői a legteljesebb önállóssággal és felelősséggel működnek.

53. A magyar gazdaság alapvetően önellátásra és közvetlen szomszédaival való szoros együtt-működésre törekszik.

54. A Kárpátmedence gazdasági egységének, önellátó képességének és függetlenségének a helyreállítása minden érintett nép közös érdeke.

55. A magyar állam nemzetközi gazdasági kapcsolatait a kölcsönösen előnyös kétoldalú, közvetlen kapcsolatokra, lehetőség szerint árucsere-kereskedelemre építi.

56. A pénz nem érték, csak értékmérő csereeszköz, az áru és a munka elosztására szolgál, helyét a nemzetgazdaságban ennek megfelelően határozzuk meg.

57. A magyar pénz alapja és fedezete a munka és a magyar nemzeti vagyon.

58. A magyar pénz egyedüli kibocsátója a magyar kormány ellenőrzése alatt álló jegybank, a Magyar Nemzeti Bank.

59. A Magyar Nemzeti Bank a magyar állam pénzügyi függetlenségének letéteményese, a nemzeti vagyon és hitel kezelője.

60. A magyar nemzeti vagyon csak magyar állampolgárnak szolgálhat hitelfedezetül.

61. A nemzeti vagyon hozadékából minden magyar állampolgár egyenlő mértékben osztalékot kap, életkorára, foglalkozására tekintet nélkül.

62. A magyar állam kiemelten támogatja azokat a feltalálókat (találmányokat), akik az ország gazdasági és katonai függetlenségének a megteremtéséhez hozzájárulnak.

63. A magyar állam - a jövő nemzedéke iránti felelősségének tudatában - gazdasága fejlesztését alárendeli a legszigorúbb környezetvédelmi követelményeknek.

64. A környezetkímélő gazdálkodás követelményeinek és a piacosodás korszerű nemzetérdekű szempontjainak a figyelembevételével a magyar állam kiemelten támogatja:

--- a tájhonos állat- és növényfajok, fajták helyreállítását, tenyésztésben, termesztésbe és termelésbe állítását,

--- a tájhonos állat és növényfajok, fajták szigorú védelmét,

--- a fenti célokkal kapcsolatos kutatásokat állami monopóliummá teszi.

--- Támogatja a tájhoz és a hazai hagyományokhoz illeszkedő gazdálkodási módszerek felélesztését és a nemzeti ipar újjáteremtését.

65. A magyar állam kötelessége élelmiszer, vetőmag, energia ... stb. tartalékot képezni az ország legalább egy éves ellátására.

66. A magyar föld nemzeti vagyon, a földben megtestesül a nemzeti függetlenség.

67. A föld és a föld méhének kincse - művelési ágtól függetlenül - csak magyar állampolgár(ok) vagy a magyar állam tulajdonában lehet. (Megj.: Rendezzük a tulajdonjog és birtokjog kérdését. Ismét bevezetjük a birtokképesség fogalmát. Abszolút tulajdonosa az össznemzeti vagyonnak a nemzet.)

68. Elsődleges munkatevékenység az értékteremtő munka.

69. Az érték elosztása másodlagos munkatevékenység.

70. Az egységes szerves magyar társadalom csak hivatás szerint rétegeződik.

71. A népfelségjog minden jog forrása. (Megj.: Közszabadság és közjó e nélkül nem létezik.)

72. A népfelségjog átruházhatatlan, kisajátíthatatlan. (Megj.:A választott képviselő sem rendelkezik szabad mandátummal, azaz a képviselő köteles választói utasításai szerint eljárni.)

73. A magyar nemzet népfelségjogának megtestesítője és közvetlen gyakorlója a népszavazás, a nemzetgyűlés és a helyi népgyűlés. (Megj.: A nép és a nemzet a mi értelmezésünkben a magyarság két megnyilvánulási formája.

A nép: minden magyar a maga egyszerű anyagi valóságában.

A nemzet: a magyarság elvont, eszmei, magasabb rendű történeti-politikai, nemzeti vallás szerinti értelmezése.)

74. Magyarország államalkotó nemzete a magyar.

75. A magyarság sehol a világon nem tart igényt az államalkotó kisebbségi státuszra. (Megj.: Azaz nem kívánunk más országokban politikai pozíciót. Itthon viszont ügyeinkben dönteni csak magunk vagyunk illetékesek. Abba senki semmiféle jogcímen bele nem szólhat! )

76. A nemzetiség és az etnikai kisebbség népfelségjogát saját helyi közgyűlésein és országos gyűlésén gyakorolja.

77. A nemzetiséget és etnikai kisebbséget (természetes és jogi személyeit) csak a magyar alkotmány kötelezi.

78. A népszavazás: az össznemzet legfőbb döntéshozó szerve. Döntése a nemzetgyűlésre kötelező.

79. A nemzetgyűlés: Magyarország legfőbb államhatalmi, nép-, és nemzetképviseleti törvény-hozó szerve.

80. A népgyűlés: a helyi lakosság népképviseleti és döntéshozó szerve.

81. A magyar állam jogrendjében világosan elkülönül a törvényhozó és végrehajtó hatalom.

82. A népszavazás: államfőt választ és dönt a népszavazásra utalt kérdésben.

83. A nemzetgyűlés: a népfelségjogból eredően biztosítja az alkotmányos rendet, meghatározza az államformát, a kormányzás szervezetét, a külpolitika irányát, megalkotja az össznemzet érdekeinek megfelelő politikai, gazdasági célok megvalósítását szolgáló törvényeket. Meghatározza az össznemzet sorsát alapvetően befolyásoló kulcsállásokat (gazdapozíciót), szabályozza a jövedelmet.

Dönt hadiállapot, szükségállapot, rendkívüli állapot elrendeléséről, a vészhelyzetnek megfelelően az intézkedő csúcsszerv felállításáról, kinevezi, felhatalmazza annak tagjait.

Közkegyelmet gyakorol. Végrehajtásra megválasztja a legmagasabb tisztséget viselő közalkalmazottakat.

84. A népgyűlés: döntéseinek a végrehajtására, a helyi közügyek intézésére, a helyi közakarat kifejezésére elöljáróságot választ.

85. Minden választott tisztségviselő és az általuk kinevezettek ugyanúgy, mint minden közpénzből fenntartott intézmény-hivatal alkalmazottai: közalkalmazottak.

86. Minden közalkalmazott esküköteles. Esküszegése nemzetárulás.

87. Az eskü szövege hitvallás.

88. Minden jogképes magyar állampolgárnak törvénykezdeményezési joga van.

89. A bizalomvesztett képviselők (helyi népképviselő és nemzetgyűlési képviselő) visszahívását kezdeményezheti bármely szavazópolgár, aki őt bizalmával megtisztelte.

90. Megszűnik az összeférhetetlenségi szabály, a mentelmi jog, a szabad mandátum, mert értelmét veszti.

91. Minden magyar állampolgárt megillet a közügyekben való tájékozottsághoz szükséges köz-érdekű adatok ismerete.

92. Közérdekű adatok kizárólagos birtoklására senki sem jogosult.

93. A félretájékoztatás nemzetárulás.

94. Titkosság csak a közrend, közbiztonság, nemzetbiztonság és a honvédelem körében megengedett. Ezekben az esetekben a megsértése a legsúlyosabb büntető következményekkel jár.

95. A magántitok a közélet tisztasága érdekében korlátozandó.

96. Az államigazgatási-hatósági feladatok elosztását meghatározó alapelv: az állampolgárok a lehető legrövidebb időn belül a lehető legkisebb fáradsággal és költséggel intézhessék ügyes-bajos dolgaikat.

97. Magyarországon csak olyan társadalmi szerveztek, egyházak, pártok, érdekvédelmi-, kulturális-, szakmai szervezetek működhetnek, amelyek nem sértik a nemzeti érdekeket.

98. A magyar nemzet alkotmánya alaptörvény, mely hagyományában, nemzeti kultúrájában gyökerezik. A magyar közjog sarokigazságai a nemzet politikai kultúrájának lényege: a magyarság ősi tapasztalatainak, viselkedési szokásainak, érték- és erkölcsi követelményrendszerének összegződése.

99. A nemzet önvédelmét és fennmaradását, a szerves magyar társadalom működését szolgáló alaptörvény sérthetetlenek.

100. Az alkotmány és az alkotmányos jogszabályok minden magyar állampolgárra, minden társadalmi szervezetre, minden állami szervre, Magyarország területén tartózkodó minden külföldi természetes és jogi személyre, valamint a hontalan vendégeinkre egyaránt kötelezőek.

Azonnali rendelkezések:

101. Magyarország állami függetlenségének a helyreállítása: az 1982/6-os törvény (a valutaalap alapokmányának a kihirdetéséről) hatályon kívül helyezése.

102. A külföldi államadósság fizetésének felmondása.

103. Helyreállítani a "törvénysértés jogot nem alapíthat" jogelvet.

104. Az idegen bevándorlás és betelepülés leállítása: határzár.

105. Az elmúlt 10 év alatt nem magyarok részére kiadott magyar állampolgárság felülvizsgálata.

106. Az elmúlt 10 év alatt kiugróan magas magánvagyon gyarapodás felülvizsgálata.

107. Az élet, a család és a nemzet ellen uszító, az állampolgári kötelességek megtagadását hirdető szervezetek betiltása.

108. A gazdaság és hírközlés stratégiai ágazatainak, intézményeinek nemzeti köztulajdonba vétele, államosítása.


http://szepjovot.blogspot.hu/2013_09_01_archive.html