2013. szeptember 1., vasárnap

Lehullik az álarc, eljön a rend

Noha a konc egyre zsugorodik, a Magyarországon élősködő paraziták és veszélyes ragadozók vállt vállnak vetve küzdenek a mocskos pénzükért.
Természetesen a „demokratikus ellenzék” iskolaszerűen elénk táruló, undorítóan közönséges zsákmányszerzési belviszályáról van szó. Legalább látszólag kezdenek a nyugati mintájú demokráciával kapcsolatban ledőlni bizonyos tabuk, még ha nyilvánosan nem is mondják a „választópolgárok” szemébe, hogy nem ti, hanem a maradék kis pénzetek érdekel minket, no meg az, amit még innen-onnan el lehet lopni. Még jobb érzésű liberálisok is kritika alá vonják ezeket a jelenségeket.
Persze „Orbán diktatúrája” a legfőbb ellenség a cionista kollaboráns kormány markánsan cionista ellenzéke szerint. Voltaképpen inkább csak az a bajuk, hogy nem ők kapják a zsíros legális és illegális pénzeket. Emellé társul a liberálcionisták azon követelése, miszerint még rosszul sikerült hazugságból se tolódjon Magyarország Kelet felé. Hiszen ott rend van. Ha ott valaki pozíciót akar betölteni, az nem lehet buzeráns, pedofil, kurvapecér, de még a szabadkőműves téveszmékkel se szimpatizálhat. A rendpártiságba nem fér bele a félrekacsintás, csak az egyenes út. A korrupt hulladék politikai bűnözők pedig végleg eltűnnek, vagy fegyházba kerülnek.
Kemény szavak? Talán a szabadosságba, a jólétbe vagy annak hiányába belehülyültek számára kemény szavak ezek. Az értékteremtő munkát végző, értéket közvetítő fizikai és szellemi dolgozók számára a rend a mindennapok megélt valósága. A tartás és a kitartás az, ami minket jellemez. Szociális beállítottságú, közösségükért és nemzetükért dolgozni és kitartani képes magyarok vagyunk, és véget fogunk vetni a minden szintre, szinte mindenre kiterjedő, emberellenes és parazita uralomnak!
Kovács Máté

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése