2024. október 2., szerda

Ezt nem szándékoztam idetenni, de az események miatt kénytelen vagyok

2013. január 5-én reggel az Isteni Akarat által a Boldogságos Szűz Mária öt kinyilatkoztatást tett ismertté számomra a közeljövőben bekövetkező eseményekről. Nekem hallgatnom kell, amíg nem mondják el, mert maga a Mennyország fogja ezeket közölni.


SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. FEBRUÁR 29. AZ ELSŐ TITOK KINYILATKOZTATÁSA

SZENT MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. AUGUSZTUS 1. A MÁSODIK TITOK KINYILATKOZTATÁSA

JÉZUS KRISZTUS URUNK ÜZENETE LUZ DE MÁRIÁNAK
2024. SZEPTEMBER 30. A HARMADIK TITOK KINYILATKOZTATÁSA


AZ ANTIKRISZTUS ÁTVESZI A HATALMAT AZ EMBERISÉG FELETT, AMIT AZ ELIT TELJES ÉS ABSZOLÚT TITOKBAN AD NEKI, 2024 OKTÓBERÉNEK MÁSODIK NAPJÁN KEZDŐDŐEN. ETTŐL KEZDVE AZ EGÉSZ EMBERISÉG SZENVEDÉSE FOKOZÓDNI FOG.


Arra hívlak benneteket, hogy azon a napon imádkozzátok intenzíven a Szent Rózsafüzért, a Hitvallást és a Szent Triszágiont.

Ez a Titok két jelből áll:

(1) Gyötrelemben fogtok élni a Földön, a zűrzavar teljes azok számára, akik langyosak maradnak.
(2) Eljött a Legszentebb Fájdalom: másodszor is elárulnak a hozzám legközelebb állók.

Szeretett gyermekeim, imádkozzatok, készüljetek fel bűneitek megvallásával, fogadjatok be Engem és tartsátok meg a hitet.


LUZ DE MÁRIA megjegyzései:

Testvérek!

Urunk arra kért, hogy a nekem kinyilatkoztatott öt Titok közül a Harmadik Titkot ismertessem.

Amint a mai üzenetben olvastátok, a mi Urunk megismerteti velünk azt, ami az emberiség nagy része számára ismeretlen. Nem az Antikrisztus nyilvános megjelenéséről van szó az emberiség előtt, hanem arról, hogy az elit teljes magányban átadja neki 2024. október másodikán azt a hatalmat, amelyet hamarosan az egész emberiség felett fog gyakorolni.

Ez egy nagyon komoly lépés, mivel az Antikrisztus szövetségesei és a mögötte álló gazdasági gépezet részéről egyre agresszívebb tevékenységbe fogunk belekezdeni, hogy megszállják az emberi teremtményt. Ez az invázió spirituális, hogy ellopják a lelkeket, és fizikai, hogy fogságba ejtsék az emberi teremtményt, hogy kivonják a szabad akaratból és a szabad cselekvésből.

Ez a Harmadik Titok két jelből áll, amelyek összefonódnak a titokkal. A nyomorúság erős lesz a földön az Antikrisztus földi hatalmának jelei miatt. Urunk azt mondja, hogy eljött a Legszentebb Fájdalom, ami Urunknak az övéi elárulása miatti fájdalma. Érezzük Urunknak ezt a fájdalmát és felhívását a Szent Rózsafüzér, a Hitvallás és a Szent Triszágion imádságára, nemcsak ezen a napon, hanem minden nap jóvátételre és felajánlásra.

Testvérek, Isten, az Ég és a Föld Tulajdonosa az, aki megelőzi az eseményeket és szenvedéseinket, és arra kér minket, hogy maradjunk szilárdak a hitben, elszántak, erősek.
És mint Boldogasszony Anyánk, imádkozzunk és cselekedjünk Isten akarata szerint. Az imának állandónak kell lennie, nem csak egy napra.

Istenem, aki irgalmas Szemeddel nézel ránk,
Hallgass meg minket, akik Hozzád kiáltunk,
szeretve és imádva Téged mindenek felett és mindenek felett.
Örökké imádva, Uram.

Ámen.


Itt van a harmadik titok, amelyet Luz de Maria kapott:

„AZ ANTIKRISZTUS ÁTVESZI A HATALMAT AZ EMBERISÉG FELETT, AMELYET AZ ELIT TELJES ÉS ABSZOLÚT TITOKBAN AD NEKI, 2024. OKTÓBER MÁSODIK NAPJÁTÓL KEZDŐDŐEN. ETTŐL KEZDVE AZ EGÉSZ EMBERISÉG SZENVEDÉSE FOKOZÓDNI FOG”.

Ez a hírhedt zsinat ebben a hónapban, vagy legkésőbb valamikor ebben az évben zárul le. Ez lesz az Egyház vége, ahogyan mindig is volt. Krisztus Szent Péternek és az apostoloknak adta Egyházát, akik az utolsó vacsorán papokká lettek; ez az a kormányzat, amelyet Ő állított fel, és ezért soha nem volt hivatott megváltozni. A laikusok a kisszámú püspökkel együtt fognak szavazni. Ferenc az egyház demokratizálására törekszik, de éppen a pápa feladata, hogy az egyház egységének központja legyen. Így anarchia fog uralkodni. Kétségtelenül hamis tanítások is származni fognak ebből a zsinatból. Az ezt követő széthúzás és szétesés lehetővé teszi majd, hogy az Antikrisztus átvegye a hatalmat a föld feletti Egyház felett (a földalatti Egyház, mint Kínában, az igazi Egyház lesz). A La Salette-i Szűzanya (amelyet az Egyház már jóváhagyott) ezt feltárta: „Róma el fogja veszíteni a hitet és az Antikrisztus székhelyévé válik”. Az is ironikus, hogy Ferenc ma Szent Péter eredeti széke előtt ült.

Nincs kétségem afelől, hogy Ferenc a titokban említett „ELIT” tagja. Az Egyházban az ő pápává kinevezése óta eltelt 11 év káosza nem az ostobaságok litániája; ez többnyire szándékos, és az Egyházat már régóta aláásó titkos társaságok jegyeit viseli magán. A zűrzavar és a megosztottság az ördögtől származik, akit a titkos társaságok imádnak. Nem titok, hogy a Vatikánban néhány prelátus szabadkőműves, ahogy a Szűzanya mondta Isten Szolgájának, Fr. Gobbinak. Amapola nővér hírnöknek adott kinyilatkoztatása szerint Ferenc „egy szélhámos pápa”. Szilárdan hiszem, hogy ő „a hamis próféta”, akit a Jelenések könyvében többször is megemlítenek, és aki együttműködik az Antikrisztussal.

Ha ez őrültségnek hangzik, olvassátok el a Garabandali Szűzanya második és egyben utolsó nyilvános üzenetét (1965. június 18.), amely annyira fájdalmas volt számára, hogy Szent Mihályt kérte meg, hogy adja át neki:

„Mivel az 1961. október 18-i üzenetemet nem tartották be, és nem sokan ismerték meg a világgal, elmondom nektek, hogy ez az utolsó. Azelőtt a kehely megtelt, most pedig túlcsordul. Sok bíboros, sok püspök és sok pap a kárhozat útjára lépett, és sok lelket visz magával. Az Eucharisztiának egyre kevesebb jelentőséget tulajdonítanak. El kellene kerülnünk Isten haragját rajtunk jó igyekezetünkkel. Ha őszinte lélekkel kérsz bocsánatot, Isten meg fog bocsátani. Én, az édesanyád vagyok az, aki Szent Mihály közbenjárására azt kívánom mondani, hogy javulj meg, hogy már az utolsó figyelmeztetésekben vagy, és hogy nagyon szeretlek, és nem akarom, hogy elítéljenek. Kérjetek Tőlünk őszintén, és mi megadjuk nektek. Több áldozatot kellene hoznotok. Gondoljatok Jézus szenvedésére.”


És ott van még az 1973-as akitai Szűzanya magánkinyilatkoztatása, amelyet az Egyház már jóváhagyott:

„Az ördög munkája még az Egyházba is beszivárog majd úgy, hogy bíborosokat fogunk látni bíborosok ellen, püspököket püspökök ellen. A papokat, akik tisztelnek engem, megvetik és ellenem fordulnak majd társaik... templomokat és oltárokat fosztanak ki; az Egyház tele lesz olyanokkal, akik kompromisszumokat fogadnak el, és a démon sok papot és megszentelt lelket fog arra szorítani, hogy elhagyja az Úr szolgálatát.”.

„A démon különösen könyörtelen lesz az Istennek szentelt lelkek ellen. Szomorúságom oka a gondolat, hogy ennyi lélek elveszik. Ha a bűnök száma és súlyossága növekszik, nem lesz többé bocsánat értük”.

Így kezdődött ma, október 2-án e zsinat utolsó ülése. Ajánlom, hogy olvassátok el még egyszer a teljes üzenetet, amelyet Krisztus szeptember 30-án adott Luz de Mariának: https://www.privaterevelation.org/post/luz-de-maria-october-2-will-go-down-in-history . Ő is sok kinyilatkoztatást kapott az Antikrisztusról: https://revelacionesmarianas.com/ingles/especiales/elanticristo.html . Az igaz és hűséges Egyház most már nagyon hamar a föld alá kényszerül. Ferenc már most is az Egy Világvallást hirdeti itt-ott, és számos égi üzenet arról szól, hogy a szentmise szentelési szavai megváltoznak, így az áldozás csak szimbólum lesz.

Hűnek kell maradnunk az elmúlt 2000 év Egyházához, amely lényegében nem változhat, hiszen egyszerre isteni és emberi. Nyomatékosan kérem, hogy vásároljon egy Douay-Rheims Bibliát (amely nem tartalmaz tanbeli hibákat) és egy vagy több jó katekizmust: a Római Katekizmust (a Trienti Zsinat Katekizmusa), a Baltimore-i Katekizmust, a Katolikus Egyház Katekizmusának második kiadását (püspökök számára) és/vagy a Katolikus Egyház Katekizmusának Kompendiumát (papok számára). Az átlagos katolikusnak a katekézis tekintetében csak a Baltimore-i Katekizmusban foglaltakat kell ismernie.

Köszönjük Neked, Krisztus, ezt a Harmadik Titkot, és vezess minket, hogy mindenekelőtt Téged kövessünk.

Őrangyalaink, világosítsatok meg minket az egyetlen igaz hit igazságaira, és segítsetek, hogy mindenekelőtt hűségesek legyünk Istenhez.

https://www.privaterevelation.org/post/third-secret-to-luz-de-maria-regarding-october-2-is-fulfilled