2012. június 2., szombat

Egy újabb lépcső...

Egy újabb lépcső..."Ha a harmadik világháborúban nukleáris fegyverekkel harcolnak, a negyediket íjakkal és nyilakkal fogják megvívni." - Lord Louis Mountbatten
"Nem tudom, milyen fegyverekkel fogják a III. Világháborút megvívni, de IV. Világháborút botokkal és kövekkel." - Albert Einstein
"Ki mondta, hogy lesz kinek megvívni a IV. Világháborút, és lesz hol?" - Tulok

Sajnos a YouTube-ról, és más nem fősodratú médiához tartozó portálokról is sorban tűnnek el a videók és dokumentumok, melyek pl. a pakisztáni, 2010. augusztus 15-i vélhető HAARP támadásról, a csernobili sugárszennyezést messze meghaladó mértékű fukusimai atombaleset(?) okairól, vagy a III. Világháború előkészületeiről szólnak.
A nyilvános, illuminátusok uralta média nem közölt adatokat, részleteket sem a pakisztáni árvizekről, amelyek hatására 20 millió ember vált hajléktalanná, több száz falu eltűnt, és sokezer ember halt meg,

sem a szecsuáni, vagy Haiti földrengés kiváltó okairól. Miközben a Mexikói-öböl élővilága, és a környéken élő lakossága súlyos károkat szenvedett, a területen milliók mérgeződnek meg, vagy halnak meg a mérgezéstől.

Andrei Areshev, egy neves orosz tudós, a Stratégiai Kultúra Alapítványának helyettes vezetője arra figyelmeztetett, a 2010 augusztusában az Oroszország-szerte pusztító tüzek kapcsán, amelyeket az amerikai HAARP technológia váltott ki, hogy az eleltromágneses fegyverekkel történő éghajlat-módosítás beláthatatlan következményekkel járhat. Ugyanez a technológia okozta az európai tagállamok 2010-es terméskiesését, és az oroszországi aszájt, ami orosz terméskiesés miatt gabonaexport stopot kényszerített ki, és amely 2011-ben éhséglázadásokhoz vezetett Afrikában, és a Közel-keleten.


Hogy mennyire nem "összesküvés-elméletről" van szó, az EU A4-0005/1999-es Külpolitikai és Biztonsági állasfoglalásának 24. pontja is jelzi:
Link

Az előző cikkben "kártyáztunk", vagyis azt néztük meg, hogy magamutogatás mit "potyogtatott" el számunkra az emberiség elpusztítására szövetkezők terveiből. Most nézzük meg a megvalósítás bizonyos lépéseit. A mesterségesen kialakított 2009-es H1N1 járvány után itt van egy 1960-ban már Szudánban felbukkant, de "módosult", Ugandában most megjelent betegség, mely nevét a CNN a zombi-vírusról, "erőszakos viselkedésre" kozmetikázta.

3-11 év közötti korú gyermekeket támad meg, és a fertőzött viselkedése erőszakossá válik, de személyiség változásokat, és számos más szokatlan tüneteket is okoz. Mentális lebomlás, a gyermek áldozatok nem gyógyíthatók, a gyermekek saját szöveteiket rágják, mint egy veszett állat.
A WHO és a CDC nem biztos abban, hogy mi okozza a betegséget, és az igazi fertőzési ok is "ismeretlen". A gyógyszeres kezelés hatástalan, az epilepszia elleni gyógyszerek ugyan lassítják a tünetek megjelenését, de kifejlődése végül rohamokhoz vezet , és több súlyos tünetet említenek - beszédképtelenség, részleges bénulás, személyiségváltozás, és - megfelelően CNN leírásának - erőszak.

Persze nem csak biológiai vírusok keserítik meg az emberek életét. Az USA által vezetett Irán elleni gazdasági háború részeként egy új, nagy teljesítményű számítógépes vírus célozza meg az Iszlám Köztársaság nukleáris kutatási létesítményeit. Korábban a Stuxnet vírusról hallhattunk, de most még egy pusztítóbb vírus "szabadult el". Az ún. malware Flame, az internetes biztonsági szakértők szerint 20-szor több zavaró tényezőt tartalmaz, és nem kétséges, hogy virtuális tömegpusztító fegyvernek tekinthető. Amerikai és szorosan együttműködő izraeli katonai hivatalok azt tartják, hogy elindította a legújabb cyber Salvo rakétákat.
Iráni és szíriai számítógépes rendszerek jelentik, az egyik fő célpontját a Flame vírusnak, de már más országokból is beszámoltak a jelenlétéről. Többek közt Ausztriában, Hong Kong, Magyarország és az Egyesült Arab Emírségek területén is. Az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) diákokat toboroz kormányhekkereknek, a kiberháború jegyében, melyre dollármilliárdokat költenek és tartalékolnak.

Az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország és Izrael Irán felé áradó agressziója többek közt a Balkán, Irak, Afganisztán, Líbia, Szíria, Szomália ellen irányuló újabb háborús bűnökkel tetézi az agresszornégyes amúgy sem kicsi emberiségellenes bűnlajstromát.

Ezek után csodálkozunk, hogyha amerikaiak petícióban könyörögnek, hogy: "Mr. Obama, kérünk, ne ölj meg minket!"
A héten már több mint 1000-en írták alá a petíciót. Az egész hülyeségnek hangzik, de a New York Times kedd reggeli cikkében az amerikai elnök feltárta, hogy létezik egy lista azokról, akik állítólagosan ellenségei az államnak. 1679 amerikai már kérte, hogy elhelyezzék a "ne öljön meg" listán.Tavaly közfelhárodást váltott ki a Fehér Ház ellen, a célzott programok meghirdetése, miután kiderült, hogy az elnök elrendelte azok az amerikai állampolgárok megölését, akiket külföldön már összefüggésbe hoztak "terrorista" szervezetekkel.

Mára az állam az állampolgár legkegyetlenebb ellensége. Ez az újabb lépcső, és nem kérdéses le, vagy felfelé vezet...

Egy Izraeli irányítású magyar bábkormánytól sem lehet semmit sem várni. Aki nem ért a szóból, talán tanul és értelmezi, hogy minden folyamat, ami az országban zajlik, külső nyomásgyakorlás, önérdek, vagy idegen érdekek maradéktalan kiszolgálása hatására történik. Magyarország potenciális védelmi lehetőségeit már régen elvesztette, a maradékot meg elvették tőle azok, akik magukra veszélyesnek tartották, vagyis a hazaáruló politikusok, és az EU.
 
Corrie ten Boom a megbocsátást egy harangkötélhez hasonlította. Ha harangozni akarunk, akkor egy darabig húzni kell a kötelet, mire megszólal a harang. Ten Boom mondta, hogy a megbocsátás a kötél húzása, hogy szóljon a harang. Ez ennyire egyszerű. Amikor rendszeresen meghúzzuk a harangkötelet, a harang egyenletesen szól, a lendület viszi tovább. Ha a kötelet elengedjük, a harang még szól egy darabig, de végül elhal a hangja. Ha elhatározzuk, hogy megbocsátunk valakinek, a régi érzések még továbbra is bennünk vannak a keményszívűségből. De ha a megbocsátásnak adunk helyet, a keményszívűség lassan elhal. A megbocsátás nem érzés, hanem cselekedet.