2013. február 1., péntek

Izrael letagadott légitámadása


Január 30.-án az izraeli légierő gépei megtámadtak egy kutatóközpontot Damaszkusz városánál...
A szíriai külügyminisztérium kérte az ENSZ-t, hogy ítéljék el a zsidó agressziót, mivel az veszélyt jelent a Közel-Keleti békére. Az ENSZ szerint nincs alátámasztva a támadás híre, mivel a Golán-fennsíkon található "béke"-alakulatok nem észleltek izraeli repülőket. De viszont korábban Libanonból jelentették az izraeli repülők fokozott aktivitását.
Ez az eset is jól mutatja, hogy Izraelnek mennyire is köze van a szíriai háborús helyzethez. Mert ez a támadás is csak a terrorista csoportokat segítette. Nem kizárt, hogy ez a légitámadás a Nyugat és a cionisták tervei között szerepel.
Hogy a szíriai légvédelmi rendszer miért nem reagált a izraeli gépekre? Mert nem vártak támadást a levegőből, főleg egy másik országból. Ezért Szíria önvédelme jogos lesz, még ha az ENSZ BT nehezen is nyeli le elkényeztetett gyermeke hülyeségének következményeit.
Az Arabi-Press szerint azoknak az időknek a vége közeledik, mikor Izrael büntetlenül megúszhatja, amit elkövetett.
Február 1.: A libanoni El-Nashra hírei szerint Libanon déli részénél megint fokozódott a zsidók légi erejének a tevékenysége...
Malahi László


Izraeli légicsapás Szíria területén



Az izraeli légierő csapást mért egy a Damaszkusz és a libanoni határ között haladó teherautókonvojra, mivel egy meg nem erősített diplomáciai forrás szerint a rakomány orosz SA-17 jelzésű középtávolságú rakéták alkatrészeit és egyéb Izraelre veszélyes eszközöket tartalmazott. A szíriai hadsereg megerősítette, hogy Izrael légitámadást hajtott végre Szíria területén, ugyanakkor cáfolta, hogy bármilyen katonai konvoj haladt volna Libanon irányába. Izrael ezzel a támadással jelezte, hogy minden eszközzel megakadályozza Bassár el-Aszad vegyi vagy hagyományos fegyvereinek a síita libanoni Hezbollah kezébe kerülését, amely Irán mellett a zsidó állam második számú ideológiai és katonai ellenfele. Különböző források cáfolták, hogy az állítólagos konvoj szállított volna vegyi fegyvereket, ugyanakkor sem az USA, sem Izrael nem nyilatkozott az akció részleteiről.
Amit a szíriai hadsereg konkrétan megerősített, az az említett területen Jamraya városában lévő katonai kutatóbázis izraeli bombázása. A helyszínt a szíriai ellenállók masszívan támadták az elmúlt hónapokban, több forrás az ő oldalukról a mostani esetet is a lázadók számlájára írta, Izrael érintettségét pedig a szír kormány hazugságának titulálta. Ugyanakkor a bázis feltehetően vegyi fegyverek raktáraként szolgált, ami okot adhatott Izrael megelőző csapására. Ez azért különösen veszélyes diplomáciai lépés, mert Irán bármilyen Szíria területét érintő izraeli csapást saját területi sérelmeként definiálja.
A források nagy száma és az izraeli retorika miatt valószínűsíthető az aktív katonai jelenlét Szíria és Libanon határvidékén, a libanoni hadsereg szerdán közleményt adott ki az ország légterének megsértéséről négy vadászgép által. Az USA-ban a héten izraeli diplomaták aggodalmukat fejezték ki Aszad vegyi fegyverei, illetve a Hezbollah esetleges felfegyverzése miatt. A jelenlegi szereplőket tekintve Aszad bukása esetén több, Izraellel ellenséges viszonyban álló csoport kezébe kerülhetnek tömegpusztító fegyverek, a félelmek szerint a szír vezető a Hezbollahnak önként átadhatja katonai eszköztárát. A kísérleti bázis és a konvoj elleni támadás a még hatalmon lévő szíriai elnök számára azt jelezheti, hogy a Hezbollah támogatása veszélyes, a status quo megőrzése kölcsönösen előnyös a jelenlegi vészterhes időszakban, ugyanakkor Aszad a saját bukását helyezi kilátásba Izrael ellenségeinek bevonásával. Amir Eshel főtiszt keddi nyilatkozatában elmondta, hogy Izrael minden óvintézkedést megtesz, hogy a térségben vívott háborúkból végül mindig ő kerüljön ki győztesen.
(kitekinto.hu)



Katonai készültség a közel-keleten a Szíria elleni izraeli támadást követően

A szíriai, libanoni és jordániai katonai erők magasabb készültségi fokozatot rendeltek el a Szírián belül végrehajtott izraeli támadást követően.
Az arab nyelvű libanoni Addiyar napilap hírei alapján az Oroszország Hangja azt jelenti, hogy Szíria az izraeli felügyelet alatt álló Golan-fennsíkhoz irányította csapatait, a libanoni hadsereg megerősítette délen állomásozó egységeit, Jordánia pedig csapatokat küldött a Jordán folyó Izraellel határos szakaszaihoz.
A DEBKAfile szerint az orosz flotta mediterrán-tengeri egységei is magas készültségi fokozatban várnak. A lap katonai hírforrásai szerint „a szíriai határ mentén állomásozó török csapatok is teljes készültségben vannak, bár Ankara kisebb jelentőséget tulajdonít a Szíria elleni izraeli támadásnak a nyilvánosság felé, valószínűleg azért, mert kényelmetlennek tartják a tényt, hogy az izraeli légierő volt az első külföldi egység, amely beavatkozott a szíriai konfliktusba.”
A DEBKAfile szerint a török Incerlik légitámaszponton állomásozó amerikai csapatok, a jordániai Mafraq légibázishoz mozgósított amerikai különleges erők, valamint a török határ mentén lévő amerikai, német és holland Patriot rakétaegységek szintén magas készültségi fokozatban várnak.
Az orosz külügyminisztérium csütörtökön a következő nyilatkozatot adta ki a támadásra vonatkozóan:
„Amennyiben az információ megalapozottnak bizonyul, egy szuverén nemzet ellen elkövetett provokáció nélküli támadással állunk szemben, ami súlyosan sérti az ENSZ Alapokmányában foglaltakat és példa nélküli, függetlenül attól, hogy milyen indokkal próbálják védeni.”

Az iráni külügyminiszter elítélte és „brutális agressziónak” nevezte a Szíria elleni izraeli támadást. „Nem kétséges, hogy ez az agresszió a nyugati és a cionista stratégia része, hogy megakadályozza a stabilitás és béke visszatérését Szíriába,” áll az Ali Akbar Salehi által kiadott nyilatkozatban.
A nyugati média szerint a támadás a Jamraya-i szír katonai kutatóközpont vagy a szír-libanoni határ felé tartó teherautó konvoj ellen irányult, ami elvileg „kulcsfontosságú fegyverek szállított” Izrael főellensége, a Hezbollah számára. A BBC azt állítja, hogy a konvoj orosz gyártmányú SA-17 légvédelmi rakétákat szállított.
A Reuters szerint a támadás „figyelmeztetésül szolgál Szíria és a Hezbollah számára Izrael részéről, hogy ne próbáljanak veszélyes fegyvereket szállítani,” de Dr. Ali Mohamed, a Syria Tribune híroldal főszerkesztője az RT-nek nyilatkozva kijelentette, hogy az állítólagos szíriai vegyi fegyverek miatti aggodalmak csupán ürügyként szolgálnak az Assad rezsim katonai kutatóközpontjainak elpusztítására és annak megakadályozására, hogy Damaszkusz fegyvereket gyárthasson saját maga és szövetségesei számára.
Dr. Mohamed szerint Izrael a CIA Szírián belül tartózkodó ügynökeivel együttműködve próbálja megbénítani az ország fegyvereit.
A fővonalas médiumok lelkesen ismétlik, hogy az izraeli támadás Szíria vegyi fegyvereit célozta. „A Szíria elleni támadást egy Irán elleni támadás előfutárának is tekinthetjük, amelyben Izrael demonstrálja, hogy, amennyiben a tömegpusztító-fegyver által képviselt vörös vonalat átlépik, nem hezitál cselekedni,” írja David Greenfield a David Horowitz által szerkesztett Frontpagamag oldalon.
Egy biztos, a támadás jelentősen növelte a feszültséget a térségben és közelebb hozta egy esetleges szíriai katonai intervenció lehetőségét.
„Washingtoni és NATO-beli katonai és hírszerzési körökben jelenleg úgy gondolják, hogy az izraeli támadás a Damaszkusz közelében elhelyezkedő katonai létesítmény ellen csupán az elkövetkező támadások nyitó jelenete Izrael, Szíria és a Hezbollah között, miközben Irán lehet, hogy csak alkalomra vár, hogy beavatkozzon,” spekulál a DEBKAfile.

 Forrás: Infowars.com

Orosz támadástól tart a svéd főparancsnok


Svédország egy keletről jövő orosz támadás esetén egy hétig sem tartana ki – hívta fel a figyelmet a svéd fegyveres erők főparancsnoka, Sverker Göranson. Feltételezhető, hogy a tábornok kijelentését provokációnak szánta, hogy ezzel is Svédország NATO belépését segítse elő. 
„Sohasem voltunk eléggé felszerelve ahhoz, hogy a Szovjetuniót vagy Oroszországot egyedül megállítsuk. Bármilyen esetben kívülről kell segítséget kérnünk – a NATO-n, vagy az Egyesült Államokon keresztül. De politikusaink nem engedélyezik a társadalom militarizálását, mellyel a keleti fenyegetést saját erőinkkel el tudnánk hárítani.” – tette hozzá Göranson tábornok egy interjúban. 
Ebben az összefüggésben emlékeztetett a tábornok a 2008-as grúz-orosz háborúra, ami a grúz hadsereg teljes összeomlásával végződött. Göranson szerint arról sem szabad megfeledkezni, hogy Oroszországban grandiózus fegyverkezési program indult el Vlagyimir Putyin elnöksége alatt. 
Jóllehet az interjút újév környékén hozták nyilvánosságra, csak most kezdi elérni a szélesebb nyilvánosságot. A svéd államügyészség nem késlekedett bejelenteni, hogy nyomozást indítanak Göranson ellen, mivel államtitkokat szolgáltatott ki. A Svéd Királyság védelmi képességei ugyanis kényes információnak minősülnek, melyet a tábornok nem hozhatott volna nyilvánosságra. Mindemellett Göranson biztonságpolitikai veszélyekkel kapcsolatos elemzése sem világos, azaz miért számol egy orosz támadással. A két ország diplomáciai kapcsolatai jók – nem utolsó sorban éppen azért, mert Svédország nem tagja a NATO-nak. 
(oroszvilag.hu )

Vilnius és Taskent is érintett CIA-ügyben


Az amerikai Nyitott társadalom intézet jelentése szerint 2001. szeptember 11-e után 54 ország folytatott titkos együttműködést a CIA-val, köztük Litvánia és Üzbegisztán, de Irán is. Az érintett országok terrorizmussal gyanúsított egyéneket adtak át, közreműködtek fogolykínzásokban és területüket, légterüket is rendelkezésre bocsátották. A CIA összesen 136 személyt kért ki az érintett államoktól, és arra is volt példa, hogy ártatlan személyeket raboltak el és kínoztak meg (mint például Khalid el-Masri német állampolgárt, akit Németországból raboltak el, majd egy afganisztáni börtönben megkínozták). 
Litvániában titkos CIA börtön működött, Üzbegisztán pedig a légterét bocsátotta rendelkezésre. A CIA ezenfelül üzbegisztáni börtönökbe is szállított terrorizmussal gyanúsított személyeket. 
(oroszvilag.hu )


Tenni kell, de csak írunk,
Te is, én is olvasgatunk,
Használjuk már az agyunk,
De egyedül vagyunk.

Mindenkiben van kétség,
Megbújik a reménység,
Néha hallod, ritkán látod,
Nem váltjuk meg így a világot.

Tenni kell, mert tudjuk,
Később nagyon bánni fogjuk.
De a tett itt rossz is lehet,
Csiszolni kell az értelmet.

Lassu a haladás, folytonos kaparás,
De mégsem, egy helyben topogás.
Ez adja az erőt, hogy még vagyunk,
és már formálódik a közös tudatunk ..

Eleink hagyománya - Szkíta (arany) tárgyak, leletek

A mai Románia és Erdély területéről származó leletek.

486837_476913969007865_127825193_n_copy_copy

Egy kézben a fatimai és a Lourdes-i Mária-kegyhelyek szállodái

Megalakult a „María Hotels” vállalkozás a portugáliai Fátima és a  franciaországi Lourdes Mária-kegyhelyén.
A spanyol gazdasági napilap, az El Economista és a portugál Diário de Notícias is megírta aznap, hogy megalakult a „María Hotels” vállalkozás a portugáliai Fátima és a  franciaországi Lourdes Mária-kegyhelyén a zarándokokat fogadó szálláshelyek két szállodacsoportjának egyesülésével. A döntést segítette a spanyolországi gyorsvasút(AVE) bekapcsolása is, mert a katalán szakasz január eleji átadásával létrejött a közvetlen összeköttetés Franciaország és Spanyolország AVE-vonala között. A DN tájékoztatása szerint évente 11 millió zarándok és turista keresi fel a két Mária-kegyhelyet.
Magyar Kurír

Érelmeszesedés elleni oltóanyag

Elkobozták, a tudós feltaláló összes dokumentumát, amiben az érelmeszesedés elleni oltóanyaga leírásai vannak.


Horváth István orvosbiológus prof. úr 30 év kutató munkája eredményeként, melynek során mint az USA tudósaival mint az orosz kutatókkal együttműködött, megalkotta az érelmeszesedés elleni oltóanyagot. Ő az egyetlen a világon, akinek sikerült ezt a megoldást megvalósítani. Az előző években többször biztatták őt különböző pályázatok útján a magvalósítás reményével. Egy 7...4 éves nyugdíjas egy hivatalos akkreditáláshoz sosem képes annyi pénzt összeszedni, ami ezt megoldani tudna. Egyedül a mindenkori államhatalom képes ennek az anyagi hátterének a biztosításához. A múlt rendszerben megkérdezték tőle a minisztériumban, hogy miért jó az a hazánknak, ha annyi öreg embernek megmenti az életét !!!!!! Felháborító, hogy ilyen emberek ülhettek a magyar egészségügy vezetőségében. Nos ebben az évben Horváth professzor úr ismét a minisztériumban járt és ígéretet kapott Szócska miniszter úrtól a segítséghez. Ezt követő napokban a rendőrség megszállta a professzor lakását és kuruzslás vádja miatt lefoglalta az összes iratot és a komputereit. Még aludni sem engedték az öreg tudóst a lakásában.

A professzor állítása szerint ezzel az oltóanyaggal képes lenne Magyarországon megmenteni azt a 15 000 embert ,amely évente eltávozik infarktus miatt és meggyógyítani több százezer embert, melyek az érelmeszesedés következményei miatt szenvednek illetve meghalnak. Amennyiben az ő eljárását Magyarország üzletileg megvalósítaná, képes lenne hazánk akár 100 milliárd dollár valutát hozni nemzetünk asztalára és ezt minden évben. Gondolják csak el mit jelent ez a magyar nemzet számára. Úgy tűnik komoly érdekeket sért a magyarság de az emberiség ilyen fokú megsegítése. Meddig lehet még az ilyesmiket elviselni?
http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/2207-erelmeszesedes-elleni-oltoanyag