2010. augusztus 26., csütörtök

Kadarkúti Égi üzenet - 73 - A Szentlélek szavai a 4. boldogságról

2010.augusztus 25., Szentlélek a 4. boldogságról
Én: Édes Jézusom, szeretlek, tégy engem békéd eszközévé Szentlélek Istenem! Köszönöm, hogy ma Te fogsz tanítani minket. Add, hogy a Te bölcs szavaidat méltóképpen tudjam közvetíteni testvéreimnek!
Szentlélek Isten: Drága engesztelő Gyermekeim! Ne féljetek, Én vagyok a Szentlélek Isten, a 3. isteni Személy, és eszközömön keresztül szólok hozzátok. Folytatom a hegyi beszéd boldogságait. Most arról lesz szó, hogy boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert majd eltelne vele. Egy példával kezdem. Egy építkezési vállalatnál már 2 hónapja bajok vannak. Egy cég rendelt náluk egy egész üzletsort, de hibákat talált az épületekben és nem fizette ki. Az építőipari vállalat igazgatója összehívta az alkalmazottakat, elmondta nekik, mi a probléma és közölte, hogy ebben a hónapban nem tudja kifizetni a bérüket. Még hozzátette, hogy akinek nem tetszik, elmehet. János, az egyik munkás dühösen és szomorúan meséli a feleségének, Katinak, hogy miért nem hozott pénzt. Kati megdöbbenten hallgatja, majd így szól: -Nincs egy hete, hogy a fodrásznál a vállalatigazgató felesége elhencegett vele, hogy 2 hétig a családjával Tahitiben volt és a szállodában milyen pazar ellátásban részesültek. A főnöknek és a családjának jut pénz a fényűző külföldi nyaralásra, de a dolgozók bérét visszatartja. Bizony az évek során összegyűlt milliókból ki tudná fizetni a béreket.
Drága Gyermekeim, ebből az egy példából láthatjátok, hogy nincs igazság a földön. Még nem született olyan társadalmi rend, amelyben nem lennének elnyomók és elnyomottak, szegények és gazdagok. Ennek oka a bűnben keresendő: az önszeretetben, a kapzsiságban, a hatalom utáni vágyban, a könyöklésben, mások eltiprásában. Az igazságtalanság elburjánzik társadalmi méretekben, de a családokon belül is. Nézzétek a következő esetet. Péter és Rózsika 10 évig boldog házasságban éltek, szépen nevelgették két kis gyermeküket. Történt egyszer, hogy Rózsi elment egy munkahelyi névnapozásra, Péter vigyázott otthon a kicsikre. Elég későn ért haza, de nem lett probléma belőle, az apa megfürdette, megetette, lefektette a gyerekeket. Pár nap múlva Rózsit az egyik kolléganője a szájára vette, megrágalmazta, hogy Rózsika milyen feleség, a munkahelyi bulin összeszűrte a levet egy fiatalemberrel. Már meg is történt az első titkos randevú egy lakáson. Ez nagyon gyorsan Péter fülébe jutott. Dühében és csalódottságában a férj olyat tett, amit még soha: magából kikelve kiabált, kipofozta a feleségét és fejét a falba verte. Mindezt a gyerekek előtt, akik kétségbeesve sírtak, anyjuk szoknyájába kapaszkodva. Rózsika hiába védekezett, hogy ő semmit nem tett, csak a névnapozáson ő is táncolt a kollégájával, mint a többiek. Férje nem hitt neki. Mi volt az oka ennek a nagy családi viharnak, igazságtalan kirohanásnak? A bűn. A rágalmazó kolléganő irígysége, mert Rózsikát a jó munkájáért gyakran megdicséri a főnöke, őt viszont nem. Rózsi múltkor nagyobb jutalmat kapott, ő kisebbet.
Drága Engesztelőim! Ne keressétek a igazságot itt a földön, mert úgysem találjátok meg. Ó, hányszor jártatok már úgy, hogy jót tesztek és elítélnek, kibeszélnek miatta. Nálatok jobban senki nem tudja, hogy aki jobban szereti Istent, mint az átlag, aki buzgóbb, többet imádkozik, naponta szentmisére jár, azt megvetik és kicsúfolják. Attól, aki engesztelésre megy gúnyosan kérdezik: Mi van? Valami új vallást alapítottatok? A szektába mész? Ha tudnák az igazságot, hogy ti a legtisztább, legkeresztényibb, legkatolikusabb és legelmélyültebb vallást gyakoroljátok és mentitek a lelkek sokaságát! Ne törődjetek az ilyen rosszindulatú megjegyzésekkel! Az igazság csak odaát, a túlvilágon fog kiderülni. Ott majd, lelkes Kicsinyeim, kárpótolnak titeket mindenért és a rosszakaróitok minden szavukért felelni fognak, büntetésük nem marad el. Bűneik és igazságtalanságaik következménye a vezeklés lesz a tisztítóhelyen vagy az örök kárhozat. A langyosakat kivetem magamból – mondja Jézus – inkább legyen hideg vagy forró valaki. A ti hitetek forró, bízzatok irgalmunkban, hiszen az engesztelők a Szentháromság „gyöngyszemei”. Az igazság utáni éhségetek és szomjatok ki lesz teljes mértékben elégítve a Mennyben, mert az Örök Élet forrásából itatunk benneteket.
Idefigyeljetek, Gyermekeim! Most egy kicsit abbahagyom a tanítást. Itt állunk mind a hárman Éva mellett, hatalmasak vagyunk, a mennyezetig érünk. Nem láthattok, mert azt nem engedhetem meg. Jézus vajszínű, aranyszegélyű, hosszú ruhában van egy aranyszínű kereszt van hímezve a ruhájára a mellén. Én hófehér ruhás ifjú alakjában vagyok köztetek. A Mennyei Atya is fiatal és szép, korona van a fején és piros palást a vállán. Én a Szentlélek most közétek megyek és fényből hatalmas háromszöget rajzolok körétek, hogy mindenki a háromszögön belül legyen. Közeledik felétek Jézus a Mennyei Atyával. Az Atya odaáll a háromszög felső csúcsához, Jézus Uratok és Én jobb és baloldali csúcsához. Mindhárman kitárjuk karunkat, így fejezzük ki, hogy ti engesztelők védelmünkben és szeretetünkben vagytok.
Megáldalak titeket a közelgő mennyei igazság kegyelmével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Amen.