2012. november 18., vasárnap

JÁRJ MEZÍTLÁB AZ EGÉSZSÉGEDÉRT

JÁRJ MEZÍTLÁB AZ EGÉSZSÉGEDÉRT
Mikor volt az utoljára, hogy mezítláb érezte a Földet a talpa alatt? Rég volt már?Nehéz elhinni, de ez az egyszerű gyakorlat nagyon szükséges lendületet adhat a gyógyulás terén.Meztelen talppal a földön járni olyan, mintha elektromosan leföldelnénk magunkat.Elektromos Lények vagyunk, a Föld felszínéne pedig elektromosan vezető.A szervezet rendszeresen pozitív töltéseket termel, amelyek oxidálnak bennünkett, és ha ez túlzott mértékben történik, ártalmas lehet az egész szervezetre nézve. A Föld felszíne elektromosan vezető, negatív töltéssel, ami a szabad elektron kínálattal folyamatosan feltöltődik a globális légköri elektromos áramkörből.
Amint arról a “Journal of Environmental and Public Health” beszámol:
“Megállapított tény, hogy a Föld felszíne korlátlan és folyamatosan megújuló elektronokat szolgáltat. A Föld negatív potenciálja stabil belső bioelektromos környezetet nyújt az egész élő szervezet normális működéséhez. Továbbá, a Földrezgések intenzitásának oszcillálása potenciálisan fontos lehet az ember biológiai órájának beállitásához és a test napi ritmusához, mint például a kortizol kiválasztáshoz.”

A Nobel-díjas Richard Feynman előadásaiban elmondta, hogy amikor a test potenciálja megegyezik a Föld elektromos potenciáljával (vagyis le van földelve), akkor része lesz a Föld hatalmas elektromos rendszerének.
A kutatók még ennél is tovább mennek…
“A történelem során az emberek többnyire mezítláb vagy állatbőrből készült lábbeliben jártak. Magán a földön, vagy állatbőrön aludtak. Az állatbőrökön keresztül a Földből származó bőséges szabad elektronmennyiség képes volt belépni a szervezetbe, ami maga is elektromosan vezető. Ezzel a mechanizmussal a test minden része egyensúlyba kerül a Föld elektromos potenciáljával, ezáltal stabilizálva a szervek, szövetek és sejtek elektromos környezetét.”
A modern életforma elszakította az embereket a Föld elektronjainak vándorlásától. Például az 1960-as évektől már egyre többször hordtunk szigetelő gumi vagy műanyag talpú cipőket, a hagyományos bőr helyett … Nyilvánvaló, hogy már nem alszunk a földön sem.
Egyre több kutatás mutatja azt, hogy ebben az összefüggésben a Föld felszíne létfontosságú szerepet játszik a betegségek megelőzésében.
MI TÖRTÉNIK AMIKOR SZABAD ELEKTRONOKAT KAPUNK A FÖLDTŐL?

A tudományos elmélet a javuló egészség mögött az, hogy a Föld nagyobb negatív töltésű, mint a test, igy az elektronokat nyer belőle. Ez pedig az egyik leghatásosabb antioxidáns amiről tudásunk van a világon, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással van a szervezetre.
Egyszerűen fogalmazva, a Föld felszínéről beáramló szabad elektronok semlegesítik a szabadgyököket, és csökkentik az akut és krónikus gyulladást, amely sok egészségügyi gond gyökere és a felgyorsult öregedés oka.
AZ EMBER LEFÖLDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS KUTATÁS JELENTŐS ELŐNYÖKET MUTAT:
Azt találták, hogy a rendszeres gyakorlat a következő állapotokon javított:
Alvászavarok, beleértve az alvási apnoe-t
Krónikus izom-és ízületi fájdalom, és más típusú fájdalmak
Asztmás és légzőszervi betegségek
Rheumás izületi gyulladás
Gyulladás
PMS
Magas vérnyomás
Energiaszint javitása
Feszültség
Immunrendszer
Szívfrekvencia variabilitás
Csontritkulás
Éhgyomri vércukorszint cukorbetegeknél
A leföldeltség tulajdonképpen “ernyő”-ként véd a már mindenhol jelen lévő elektromágneses mezőktől is környezetünkben.
A FÖLDELÉS GYAKORLATBAN:
Igen, amikor csak tudnak “mezítlábaskodjanak”. Le kell rúgni cipőt, zoknit és mezítláb fűben, homokon, bármilyen földfelületen sétálni.
A fájdalom, stressz csökkentésére mindössze 30-80 perc mezítlábas idő egy nap elegendőnek bizonyul, egyéntől függően.

Hotdog

Az igazi iráni fenyegetés

Az izraeli cionista terrorállam nagyon fenyegetve érzi magát Irántól. A nyugati hatalmi elit, a pénzintézeteik és az antidemokratikus ENSZ szervezetein keresztül kontrollált jelenlegi hegemonikus világrend, még inkább fenyegetve érzi magát Irántól. Izrael és a nyugati hatalmi elit szemszögéből nézve Iránt, számukra egy fenyegetés rémképe jelenik meg, melyet meg kell gyengíteni gazdasági szankciókkal, terrortámadásokkal, és ha szükséges, háborúval fel kell számolni. Irán nyugattal való szembeszegülésének gyökerei 1908-ig nyúlnak vissza, amikor olajat talált Iránban a Burmah Oil Company, amit később Anglo-Iranian Oil Company (AIOC)-nak hívtak, és végül British Petroleum (BP) lett belőle.
A II. Világháború alatt a brit kormány megvette a vállalkozás ellenőrzési jogához szükséges részvény-hányadot, mert haditengerészetének szüksége volt Irán olajára. Mikor a perzsák kifejezték elégedetlenségüket a profitból nekik járó 16%-os részesedéssel kapcsolatban, egy britek által szervezett puccs 1925-ben elmozdította Shah Mozzafar al-Din-t hatalmából és Reza Pahlavit ültették helyére. Pahlavi szolgálta a briteket a II. világháborúig, de annak folyamán egyre jobban összebarátkozott Németországgal, miután Hitler 1941-ben lerohanta a Szovjetuniót.
Ezután a britek és a Vörös-hadsereg megszállta Iránt, leváltotta Pahlavit és helyébe rakták 22 éves fiát, Mohammadot. Az amerikai katonaság szintén behatolt Iránba és működtette a Trans-Iranian Railway déli részét, ami olajat szállított. A háború után a szövetséges erők visszavonták erőiket Iránból, de az AIOC megtartotta monopol helyzetét az olajmezők felett. Az irániak továbbra is kérelmezték tisztességes részesedésüket olajiparukból, de az AIOC elzárkózott az újratárgyalástól és minden javasolt kiegyezést visszautasított. 1951-ben a nyugatbarát iráni miniszterelnök, Ali Razmara gyilkosság áldozata lett és helyét Mohammad Mossadegh foglalta el. A parlament létrehozta a National Iranian Oil Company (NIOC)-t, és az olajmezők államosítva lettek.
Az Egyesült Királyság dühöngött és egy államosítás-elleni pert indított el a hágai Nemzetközi Bíróságnál. Perük elvesztése után a brit miniszterelnök, Winston Churchill az USA-hoz fordult segítségért, de az akkori elnök, Harry Truman nagyon el volt foglalva a dél-koreai háborúval. Viszont 1953-ban, Dwight Eisenhower lett az elnök és ő engedélyt adott az Operation Ajax-ra, egy Kermit Roosevelt által irányított közös brit MI6 és amerikai CIA puccs véghezvitelére, ami megbuktatta a demokratikusan megválasztott Mosaddegh kormányt és azt egy 1979-ig Mohannad Pahlavi által vezetett népelnyomó alkotmányos királysággá alakította át.
A puccs eredményeként az AIOC visszatért Iránba, de öt másik amerikai olajtársaság kíséretében, köztük a Royal Dutch Shell-el együtt, zsebükben az Irán olajiparának saját ellenőrzésükre feljogosító részesedésükkel. 1978 januárjában kitört az Iráni Iszlám Forradalom, ami a saht az ország elhagyására késztette 1979 januárban, és megalakult egy Iszlám Köztársaság, Ayatollah Khomeinivel, mint legfelsőbb vezetővel az élén. 1979 november 4-én egy iráni diákokból álló csoport elfoglalta a teheráni amerikai követséget, foglyul ejtve 52 amerikai túszt, akiket azzal vádoltak, hogy a forradalmi kormány leváltására irányuló, CIA által tervezett összeesküvés részesei, ahogy az történt 1953-ban a Mosaddegh kormánnyal.
Carter elnök katonai és diplomáciai megmentő akciói kudarccal jártak, és a túszok csak 1981 januárjában lettek szabadon bocsájtva az algériai Megállapodás szellemében. A CIA által felbújtatva, Kuvait és Szaud Arábia által pénzelve, Irak akkori elnöke, Szaddám Husszein Iránt egy végletekig kimerítő háborúba sodorta 1980-tól 1988-ig, ami Nyolc Éves Háborúként ismert.
A cél mindkét ország háborúba hajszolása volt, ami mindkét országot meggyengíti, ellenben hatalmas hasznot hoz a nyugati hadi-termékeket gyártó cégeknek. Azért, hogy a háború hosszabbodjon és az áldozatok száma és a pusztítás növekedjen, Izrael és az USA mindkét felet információkkal látta el és fegyvereket árult nekik, beleértve a kémiai fegyvereket is, amiket Donald Rumsfeld adott el Szaddám Husszeinnek, és ami sok másik mellett, a Halabdzsában elkövetett mészárlást eredményezte. A háborúnak végül 1988 augusztusában vége lett, az ENSZ Határozat 598 értelmében, anélkül, hogy bármelyik fél területet nyert volna a másiktól.
Egy Ahmadinejad adminisztráció megbuktatására irányuló CIA kísérlet szintén kudarcba fulladt a 2009-es választások alatt, mikor társadalmi médiák, mint facebook és twitter felhasználásával csődítettek tömegeket az utcákra tüntetni a választások ellen. Irán akkor lett egy igazi szúrós szálka a cionisták által kontrollált amerikai adminisztráció torkán, mikor az iráni kormány pénzelte és felfegyverezte a libanoni Hezbollah-ot, akiknek fegyveres ellenállása 2000-ben az izraeli erőket Libanon elhagyására kényszerítette, és súlyos károkat okozott az izraeli tankoknak a 2006-os Libanon elleni agressziójuk folyamán.
Iránnal foglalkozni kellett. Irán egy óriási, politikai vezetőit démonizáló médiapropaganda célpontja lett, főleg Ahmadinejad, aki antiszemitizmussal, holokauszt tagadással és Izrael térképről való eltörlésének fenyegetésével lett vádolva. Irán nukleáris fegyver kifejlesztésével is meg lett vádolva, minden valós bizonyíték nélkül, a folyamatos ellenőrző vizsgálatok ellenére. Gazdasági szankciók és olajembargó lett Iránra kényszerítve. Bírság és büntetés járt azoknak az országoknak, akik iráni olajat vettek, habár később kivételek lettek téve szinte minden országgal az embargó kudarca és az emelkedő olajárak miatt. A Mossad/CIA által asszisztált gyilkosok sorban ölték meg az iráni nukleáris tudósokat. Az amerikaiak által segített Mujahadeen-e-Khalq (MKO) terrortámadásokat hajtott végre kormányépületek és a nemzeti kisebbségek ellen, ezzel szítva a nemzetiségek közti ellentétet. Az amerikai adminisztráció a közelmúltban vette le az MKO-t terrorista listájáról. Kibernetikai háborút indítottak Irán nukleáris berendezései ellen és a német Siemens cég által Iránnak eladott nukleáris felszerelések robbanóanyagokat tartalmaztak a berendezések szabotálását célozva.
A nemzetközi törvényeket megsértve, Izrael folytatja Irán és nukleáris létesítményeinek bombázással való fenyegetését. A Közel-Keleten Izrael az egyetlen ország, amelyik nukleáris fegyverek birtokában van, ahogy azt saját technikusuk, Mordechai Vanunu feltárta. Vannak vitathatatlan bizonyítékok, hogy Izrael fegyvergyártásra alkalmas urániumot lopott az 1950-es és 1960-as években az Apollo-i American Nuclear Materials and Equipment Társaságtól. Izrael nemcsak épített nukleáris fegyvereket, de terjeszti is azokat, ahogy Simon Peres, Izrael jelenlegi elnöke próbált három különböző méretű nukleáris bombát eladni a fajüldöző Dél-Afrika védelmi miniszterének, PW Bothának 1975-ben. Ez Sasha Polakow-Suransky ”A szövetség, amiről nem esik szó: Izrael titkos szövetkezése a fajgyűlölő Dél-Afrikával” című könyv által is dokumentálva van. Csak a jó Isten tudja ki más vett nukleáris fegyvert Izraeltől. Izrael nem írta alá és visszautasítja az Atomsorompó Egyezmény (NPT) aláírását.
Szóba se hozva a Palesztina és szomszédos arab országai ellen indított támadóháborúkat, a palesztin civilek ellen elkövetett nemzetközi és emberjogi törvényeket sértő mindennapos terrortámadásokat, hivatalnokok meggyilkolását és a föld minden pontján elkövetett terrortámadásokat. Irak és Szíriai törvénytelen bombázását, segélyszállító flották elleni törvénytelen kalóztámadásait a nemzetközi vizeken, Libanon elpusztításával és egy Irán ellen indított nukleáris támadással való, nemzetközi törvényeket sértő fenyegetőzéseit. Izrael vádolja Iránt azzal, hogy fenyegeti a régió és a világ békéjét, habár Irán nem követett el és nem fenyegetett agressziós háborúval egy országot sem az elmúlt 200 évben.
Az ember könnyen felismeri ki a háborúval fenyegető veszély a világbékére nézve, mikor összehasonlítja Ahmadinajad ENSZ beszédét Netanyahu ”ez egy bomba, ez meg egy kioldószerkezet” beszédével. Mikor Ahmadinejad logikával és tisztelettel szól az államfőkhöz, Netanyahu az intelligenciájukat lenéző hangnemben beszélt, mintha harmadikos diákokhoz beszélne. Mikor Ahmadinejad békéről beszél, Netanyahu háborúról. Mikor Ahmadinejad a világ érdekeiről beszél, Netanyahu csak izraeli érdekekről. Mikor Ahmadinejad harmonikus vallási utópiáról beszél, Netanyahu rasszista vallásos elitizmusról. Mikor Ahmadinejad globális lelkiismeretről beszél, Netanyahu egocentrikus judaikus lelkiismeretről. Mikor Ahmadinejad globális holokausztról beszél, Netanyahu ”csak-zsidó” holokausztról. Mikor Ahmadinejad szóba hozza az összes nemzet gondjait, Netanyahu csak Izrael problémáival törődik és ”mi mások ellen” módon beszél. Mikor Ahmadinejad az egész világ polgárállamáról beszél, Netanyahu ”csak-zsidóknak” államról szól. Mikor Ahmadinejad az egy-istenséghez való visszatérést hirdeti és zsidó, keresztény és muszlim prófétákat idéz fel, mint Noé, Ábrahám, Mózes, Jézus és Mohammed, Netanyahu rasszista istenét és ”csak zsidó”; Izsák, Ámos és Jeremiás prófétáit idézi fel. Netanyahu az iráni vezetőket egy középkori szent ember megjelenésének visszavárásával vádolja egy radikális iszlám terjesztését szolgáló pusztító szent háború után, és mégis elfelejti, hogy a cionista izraeli zsidók Messiást várják, egy kozmikus terroristát, aki szent háborút fog vívni a Szentföld minden nem-zsidó pogánytól való megtisztulásáért; keresztényektől éppúgy, mint muszlimoktól, és építeni fog egy templomot, ahonnan kormányozva lesz a világ.
Irán azért jelent nagy fenyegetést a jelenlegi hegemonikus világrendre, mert vezetője rámutat a jelenlegi világrend békét és fejlődést fenntartó munkájának teljes kudarcára és egy új világvezetésre szólít fel az ENSZ és a Biztonsági Tanács alapos megváltoztatásával, szerkezetük megreformálásával, minden tagországot egyenlő jogokkal megillető igazi demokráciára alapozva és néhány ország vétó jogának felszámolásával, akik uralják és manipulálják a globális politikát, gazdaságot és kultúrát rasszista céljaik elérésére. Irán a terjeszkedő kapitalizmus befejezésére minden nukleáris, kémiai és biológiai fegyver felszámolására, és a vallásos háborúk elkerülése céljából egy-istenséghez való visszatérésre szólít fel. Irán felszólít a jelenlegi igazságtalan és tisztességtelen gazdasági rendszerek megreformálására és új, emberi és erkölcsi értékekre és kötelességekre alapozott nemzetközi gazdasági rend létrehozására is, ami minden nemzet lappangó tehetségének megadja a lehetőséget a kibontakozásra. Ahmadinejad felszólított az olyan jelenlegi hatalmi központok felszámolására, amelyek fensőbbséget akarnak elérni mások háborúk általi uralása és legyőzése által.
Nem az a tény teszi Iránt még veszélyesebbé, hogy az öböl menti arab államokban felállított amerikai katonai bázisok lerombolására és az összes Perzsa-öbölben tolakodó idegen haditengerészeti armadák elpusztítására képes, technikailag fejlett, nagy hatótávolságú fegyverek birtokában van, amik Izraelt is el tudnák érni és el tudnák pusztítani, hanem az a tény, hogy Irán fogja vezetni az El Nem Kötelezettek Mozgalmát (NAM) a következő három év folyamán. A NAM a föld minden részéről való 120 tagországból tevődik össze, ami az országok kétharmadát és a népesség 60%-át teszi ki, és az ENSZ 193 taglétszámú Közgyűlésének legnagyobb önálló választási blokkja.
A NAM országok támogatják Irán békés nukleáris technológiához való jogát, ellenzi az Irán ellenes háborút és helyteleníti Irán nukleáris berendezéseinek bombázással való folyamatos izraeli fenyegetését. Irán főszereplő lett a nemzetközi porondon, akit nem lehet elszigetelni vagy figyelmen kívül hagyni a globális politikában.
Persze a cionista érdekeltségű nyugati világrend nem fog tétlenül ülni és fel fog sorakoztatni minden módot Irán lerombolására. A nyugati katonai erők igen elfoglaltak az Irán elleni katonai műveletek tervezésével és azok költségeivel és hatásaival.
Az ”Irán elleni katonai műveletek előnyének és hátrányának felmérése” címmel készült egy elemző beszámoló az "Irán Project-től", amit 32 nagyra becsült nemzetbiztonsági szakértő közreműködésével készítettek. A volt biztonsági tanácsadók Zbigniew Brzezinski és Brent Scowcroft, katonai vezetők, mint Anthony Zinni által volt megírva. A riport azt jelzi, hogy egy Irán elleni katonai akció nagyon sokba kerülne az USA-nak. ”Adva Irán nagy területe és népessége, hazaszeretetének ereje, mi úgy értékeljük a helyzetet, hogy Irán elfoglalása erőforrásaink és személyzetünk nagyobb mértékű elkötelezését követelné meg, mint amit az USA az utóbbi 10 évben Irakban és Afganisztánban összevetve áldozott”, állapította meg a riport. Ezen analízis ellenére az USA és Izrael folytatják háborús játékaikat a Perzsa-öbölben, tesztelve az amerikai katonaság által felvázolt minden egyes új háborús forgatókönyv megvalósíthatóságát.
A nagy kérdés ami felmerül az az, hogy Irán lesz-e a mozgatója annak a globális rugónak, ami egy igazi demokratikus világrendet fog megteremteni, vagy egy mindent magába foglaló, talán nukleáris közel-keleti háború célpontja lesz, aminek pusztító hatása minden országot utol fog érni, kivétel nélkül.
Dr. Elias Akh - Intifada Palestine

A szerzőről:
Dr. Elias Akhel egy Beit Jalában született, palesztin származású arab író. Családja először Haifából lett kitelepítve az 1948-as ”Nakba” után, aztán Beit Jalából az 1967-es ”Nakseh” után. Most az USA-ban lakik, és írásait a hálón jeleníti meg angol és arab nyelven.

Fordította: Márton László

Lesz-e részvényeladási roham a fiskális szakadék előtt?

Az Egyesült Államokban véget értek a választások. A legtöbb ember számára világos, hogy hamarosan adóemelések jönnek, és sokan már most azon törik a fejüket, hogyan pozícionálják magukat a pénzügyi túléléshez. December 31-ével egy egész sor adócsökkentési intézkedés jár le, ezért az elemzők részvény- és eszközeladási rohamra számítanak 2013 előtt, mivel így kevesebb adót kell fizetni az értékesítések után.
Természetesen még előfordulhat, hogy a kongresszusnak sikerül megállapodni az adóemelések halasztásáról, de ez egyre valószínűtlenebbnek látszik, különösen a gazdagokat érintő adóemelések tekintetében. Függetlenül attól, hogy most lesz-e adóemelés vagy később, maga az a tény, hogy előbb utóbb bekövetkezik, eladásra ösztönzi a befektetőket, hiszen ki akarna önszántából több adót fizetni.
Amennyiben a pénzeszközök eladása rohammá növi ki magát ez komoly hatással lehet a részvényárfolyamokra. Már most is számos technikai jel mutat arra, hogy a részvényárak „korrekciója” hamarosan elindul.
Sok szó esik a „fiskális szakadékról” , de csak kevesen tudják, hogy ez mit is takar. A befektetők pedig a kongresszustól várják, hogy tegyenek valamit január 1 előtt.
A tőkenyereség után fizetendő adó 15-ről 20 százalékra emelkedik, de a magas jövedelműek számára ez még nagyobb emelkedést jelent majd, az Obamacare egészségügyi reformba becsempészett adóemeléseknek köszönhetően.
Az osztalékok esetében a fizetendő adó 15-ről 43 százalékra emelkedik a magas jövedelműeknél.
Ezek az adóemelések már most is láthatóak egyes üzleti döntésekben. Például kiszámolták, hogy George Lucas több százmillió dollárt spórolt azzal, hogy a Star Wars-t idén adta el a Disney-nek és nem várt 2013-ig.
A CNBC is arról ír, hogy eljött a részvényeladások ideje:
A gazdagok számára 2012 az eladás éve lesz.
A „fiskális szakadék” miatt aggódnak, ami akkor jön el, amikor az adócsökkentések érvényessége lejár és az év végével hatályba lépnek a kiadáscsökkentések.
A tőkenyereség és az osztalékok után fizetendő adók növekedésétől tartva, sok vagyonos ember próbál megszabadulni részvényeitől, vállalkozásától és otthonától még az év vége előtt.
Az igazság az, hogy a részvények árfolyama már nem tudott hová emelkedni. Azok, akik próbálnak megszabadulni eszközeiktől, amíg még veszteség nélkül megtehetik, jól teszik, ha figyelmeznek Marc Faber intelmeire:
„A piac lefelé tart, mert a vállalati eredmények csalódást fognak okozni, a globális gazdaság alig fog növekedni a következő évben, sőt akár zsugorodhat is és ezért a részvények a szeptemberi 1470 pontos S&P csúcsról legalább 20%-ot fognak esni szerintem.”
Faber meg van győződve arról, hogy teljes értéktőzsdei összeomlás jön, független attól, hogy elérjük-e a fiskális szakadékot vagy sem.
„Szerintem az egész globális pénzrendszert újra kell indítani és ezt nem a központi banki vezetők, hanem az összeomló piacok fogják megtenni, legyen az a valuta, hitel vagy részvénypiac,” mondta. „Meg fog történni. Egy nap meg fog történni és akkor örülhetünk, ha a jelenlegi érték 50 százalékával számolhatunk.”
A politika és a gazdaság mindig is szoros összefüggésben volt egymással. A választási eredmények nagyon komoly következményekkel járnak majd. Egyik cég a másik után jelenti be az újabb elbocsátásokat, illetve alternatívaként egyes vállalatok a munkaórák számát csökkentik.
Az emberek egyre szegényebbek, egyre jobban eladósodnak és a gazdaság egyre bizonytalanabb. Egyelőre a teljes gazdasági összeomlás felé tartunk. Úgy tűnik, hamarosan kiderül milyen is az a bizonyos „szakadék”.

Izrael az Iszlámot támadja

Palesztin asszonyok rokonaikat siratják, akik az Izrael által Gázában véghezvitt legutóbbi légitámadás áldozatául estek. Az Iszlám a világ leggyorsabban terjedő vallása, és egyben a hidegháború után a Nyugat által kijelölt új ellenség is, mely a szeptember 11-i hamis eseményekkel beindított fajirtó háború célpontjává vált. Az iszlám elleni háború már milliókat ölt meg Irakban, Afganisztánban, Szomáliában, Szudánban, Pakisztánban, és máshol. Mint a hidegháború, az iszlám elleni háború is egy ”alacsony intenzitású konfliktus,” ami szerte a világ különböző forró pontjain jelenleg is folyamatban van.
És, mint a hidegháborút, az iszlám elleni háborút is hosszúra tervezték. Ahogy Bush, Cheney és Rumsfeld sose fáradt bele annak ismétlésébe, hogy „az iszlám elleni háború (amit ők nevetséges módon ”terrorizmus elleni háborúnak” neveznek) ”nem fog befejeződni a mi éltünkben.” John McCain egy ”100 éves háborúnak” hívta, ami feltehetőleg azt jelenti, hogy 2101 szeptember 11-én fog befejeződni. Az ember törheti a fejét miféle ikonszerű esemény fog bekövetkezni azon a napon, ami az iszlám elleni háború 100. évét fogja szimbolizálni, miután az átölelte az egész 21. századot. Az én sejtésem: űrbéli idegenek, minden bizonnyal hamisítványok, fogják megszállni a Földet, rákényszerítve mindenkit egy egységben való felsorakozásra az Új Világrend uralkodói mögé. Ez a jóslat, persze, feltételezi, hogy a muszlimok nem fogják tudni idő előtt megnyerni ezt a háborút, és segíteni az emberiségnek irányt változtatni pozitívabb célok felé.
Épp most, a muszlimok elleni fajirtás két legnagyobb ”forró pontja” Palesztinában és Myanmarban van. Izraelben, az ultra-szélsőséges jobboldal minden évben egyre erősebb lesz. Csak két nappal ezelőtt, a holdkóros miniszterelnök, Netanyahu egyesítette pártját ”a zsidó Hitler,” Avigdor Lieberman még dilisebb követőivel. Lieberman célja a ”lakosság áthelyezése” – ami egy szépítő kifejezés a gyorsított ütemű népirtásra. Lieberman minden arabot, akiket ő kétségtelenül félállatoknak tart, a megszállt palesztin területeken kívül akar látni... pont ahogy Hitler akarta a német területeken kívül látni az összes zsidót. Mivel a palesztinok, azután hogy 1948-ban már megtanulták leckéjüket, nem fognak elmenni önszántukból, Liebermannak és ostoba követőinek mindannyijukat meg kell ölni.
A izraeli jobboldaliak megtévedt tudataiban, a tömeggyilkosságok és a palesztinok még több millióinak elüldözése véghezvihető lesz a ”háborús ködben,” mikor a régió lángba borul. Ezért akarják az izraeli szélsőségesek, Netanyahu által vezetve, megtámadni Iránt. Egy közel-keleti háború másik haszna, Netanyahu szemszögéből nézve, hogy az USA még tovább vészhelyzetében maradna, és ezzel meggátolná, hogy 9/11 igazsága kiderüljön. És, persze, a nagy háborúk nagy profitot termelnek az izraelieknek és gengszter támogatóiknak.
Mi az, ami visszatartja őket? Nukleáris fegyverek nélkül is, Iránnak félelmetes képessége van bármilyen izraeli agressziót megtorolni. Csak hagyományos bombákkal felszerelt rakétáival, Irán képes izraeli városok letarolására, sőt, ha szükséges, Dimona nukleáris berendezéseinek lerombolására, ami megmérgezné egész Izraelt és a környékének nagy részét. Nem is beszélve az iraki USA bázisok célbavételéről, és a Perzsa Öböl lezárásáról. Józan agyú amerikaiak és józan agyú izraeliek egyetértenek abban, hogy egy Irán elleni háború lehetősége nincs az asztalon.
Eközben, az izraeliek dózerolják Ciszjordániát, és főleg Jeruzsálemet. Palesztinok otthonait lerombolják, és Jeruzsálem arab lakóiból otthontalan menekülteket csinálnak. És ”régészeti ásatásokkal” aláássák az iszlám legnagyobb építészeti emlékművének, a Masjid al-Aqsa mecsetnek alapjait – miközben a felszínen cionista rohamrendőrök rendszeres rajtaütéseket indítanak a mecset ellen és brutálisan támadják a hívőket. Myanmarban, a muszlimok elleni népirtás másik fókuszpontjában, egy egész népcsoport szétrombolása van folyamatban anélkül, hogy a Nyugat saját maguk által kinevezett ”emberjogi védelmezői” abba beleavatkoznának. Muszlimok házai, városnegyedei, még egész városaik porig vannak égetve.
Ha Myanmarban az emberirtás áldozatai nem muszlimok, hanem zsidók lennének, Izrael már többször ”megatomozta” volna Naypyidawot. Úgy néz ki, Pakisztán, aminek nukleáris fegyverei képesek Myanmart elérni, nem igazán eltökélt a muszlimok elleni fajirtás megállítására, mint amennyire Izrael lenne eltökélt megállítani egy zsidók elleni fajirtást. Talán így van ez jól. Ha viszont, Pakisztán bejelentené, hogy célba vette Naypydaw-ot és magasabb készültségi fokot rendelne el, a világ talán észbe kapna és megállítaná az öldöklést. Ahogy tombol a muszlimok elleni fajirtás szerte a világban, úgy a szaúdiak, Mekka és Medina ”gondnokai” is kiveszik részüket az iszlám-dózerolásából. A határán vannak annak, hogy leromboljanak a világ legöregebb mecsetjeit, köztük az Abu Bakr kalifa és Umar mecsetet és a Masjid Ghamma mecsetet, az első Eid Imádság színhelyét.
A londoni Independent így számol be:
”Az örökségek megőrzése mellett kampányolók és sok helyi lakos megrémülve nézte amint Mekka és Medina történelmi negyedei le lettek dózerolva, hogy helyet adjanak csillogó bevásárló központoknak, luxushoteleknek és hatalmas felhőkarcolóknak. A Washington székhelyű Gulf Institute becslése szerint a két város 1000 éves épületeinek 95 százaléka lett lerombolva az elmúlt 20 év alatt.”
Az kétségtelen, hogy a szaúdiak nem lesznek elégedettek amíg mindkét szent város nem fog pontosan úgy kinézni, mint Houston, Texas-ban. Ebben semmi meglepő nincs, mert ahogy látszik is, legalább annyira imádják az olajdollárt, mint Istent. Az izraeliek mindig sugdossák fenyegetéseiket, hogy nukleáris támadást indítanak Mekka ellen, ha a muszlimok ellenőrizhetetlenné válnak. De, ahogy a dolgok alakulnak, a szaúdiak talán megelőzik őket. Mire az izraeliek odaérnek bombáikkal, nem lesz mit lerombolni.
A szaúdiak már több szenthelyet leromboltak. Ez az iszlám ugyanolyan megsértése, mint az ostoba filmek, a visszataszító dán karikatúrák, és a beteg Salman Rushdie fantáziák. Talán megérett az idő lázadásokra Riádban. Talán a szaúdiak által fizetett radikális ”al-Qaeda” zsoldosoknak, akik Szíria lerombolásában töltik ki haragjukat, vissza kéne térniük Szaúd-Arábiába és megdönteni a gonosz rezsimet, mielőtt az a cionistákkal és az imperialistákkal való közreműködésével, az iszlám legbutább és a haladást leginkább hátráltató értelmezésével és a vallási örökség folyamatban lévő lerombolásával még több kárt okozna annak a vallásnak, aminek védelmezőjeként állítja be magát.
(Press Tv)
Fordította: Márton László

Az izraeli időgépIgen széles körben számoltak be arról, hogy Izrael beleegyezett abba, az Irán elleni háborút elnapolják az amerikai választások utánig. Kicsivel több, mint egy héttel a választások után, Izrael elindította a "célzott gyilkosság" akciót a Hamász vezetője ellen, ami beindította a jelenleg is folyamatban lévő aktuális fordulóját a harcoknak. Miért aktuális? A választ a januári izraeli választásokban kereshetjük. November 14-én, a Hamász katonai parancsnokát, Ahmed Jabarit meggyilkolták egy izraeli rakétatámadással. Az esemény keserű iróniája, hogy alig néhány órával a támadás előtt, a Hamasz megkapta a javaslattervezetet az állandó fegyverszüneti megállapodásról Izraeltől. Ahmed Jabari célzott meggyilkolását kiterjedt bombázások követték a Pillar of Cloud (Felhő pillér - Mózes 13:21-22) égisze alatt. Az utóbbi egy gondosan megtervezett katonai törekvés. "A támadás előtt egy órával a Hamász erős emberét, Ahmed Jabarit meggyilkolták, miután megkapta a tervezetet a tartós fegyverszüneti megállapodásról Izraellel, amely magában foglalja a tűzszüneti mechanizmusok fenntartását a Gázai övezetben." (Haaretz, 2012. november 15)

Mint tudjuk, Izrael az amerikai elnökválasztások előtt Irán megtámadását szorgalmazta, illetve, ha pontosan fogalmazunk, ki akarta kényszeríteni az USA kormányától, és Mit Romney háborús politikáját támogatta, amit Obama, a mesterségesen gerjesztett Sandy-hurrikán bevetésével hárított el, megszerezve így az újraválasztásához szükséges szimpátiát, és kihasználta a gyors intézkedés keltette pillanatnyi elégedettséget elnökségével. Ez a szimpátia kezd alábbhagyni a FEMA-táborokba szállított, károkat elszenvedő lakosság részéről, mert az érintettek börtönnek tartják a tábori körülményeket, és az ár visszahúzódtával sem engedik vissza őket otthonaikba. A rendszeres katonai ellenőrzés, a nem csak nappal, de éjszakánként is felettük cirkáló helikopterek, egyre nyomasztóbban hatnak rájuk, míg az USA tagállamok közül több, a kilépési szándékát jelezte azzal, hogy összegyűjtöttek egymillió aláírást, élükön Texas-állam lakosaival.

Választási Politika? F-16 vadászgépek, Apache helikopterek és pilóta nélküli drónok használatára került sor, és az izraeli haditengerészet fegyvereket telepített a gázai part egy jelentős részén, valamint célba vette gránátjaival, rakétáival a polgári célokat. Az izraeli védelmi miniszter, Ehud Barak megerősítette a forgatókönyvet a katonai eszkalációról, és szokás szerint Palesztinát hibáztatja, amiért bekövetkezett az agresszió:.
"A provokációkat is elszenvedett, és a rakétatámadásokkal elért déli településeken belül Izraelt arra kényszerítették, hogy ezt a műveletet végrehajtsuk. Szeretném világossá tenni, hogy az izraeli állampolgárok nem szenvedhetnek el ilyen tevékenységeket. A célunk, hogy elérjük a rakétákkal, és károsítsuk Hamasz szervezetet."


A palesztin válasz ismert az izraeli háborús tervezők számára. A támadás eredményeként beáldozott izraeli polgári személyeket ma már igazolásként használják a katonai eszkalációra humanitárius alapon.
Amiről szó van, egy gondosan megtervezett művelet egyértelmű aktusa a provokációnak. Az izraeli civilek halálát (tervezett és előirányzott IDF katonai tervezők által) arra használják, hogy az izraeli közösség gyülekezési, és harci kedvét növeljék. Eközben az izraeli támadás "véletlenül ábrázolja" a nyugati cionista média részeként a "jogos, terrorizmusellenes" napirendet.

(Arthur Waskow rabbi egyetért azzal, hogy Izrael megkezdte a harcokat. Glenn Greenwald megjegyzi ugyan, hogy Amerika "célzott gyilkosság" politikája megegyezik az adott helyzetben az izraelivel. Izrael és a Hamász kölcsönösen lövi egymást rakétákkal - az áldozatok, gyermekek is mindkét oldalon - és Izrael behív 75.000 tartalékos katonát, mielőtt megindulna a földi, Gáza elleni invázió.)

Izrael a saját választásait januárban tartja. Sok kommentátor azt mondja, hogy a támadások a Gázai övezet ellen, egy cinikus trükk az izraeli miniszterelnök részéről, hogy megnyerje a választásokat, és hogy újraválasszák:
Netanjahut azzal vádolták a Hadash MP Mohammed Baraka baloldali ellenzéki párt részéről (vezetője az izraeli Hadash ellenzéki párt), hogy egy újabb körben, "vércinikusan a politikai érdekek alapján" és "spekulációval, támadjon a palesztin nép ellen."

Jeremy Corbyn elítélte a rendszert, mondván, hogy "Izrael indokolatlanul ismét megtámadta a gázai embereket a bombázásokkal."
Ez gyakorlatilag a világ első olyan állama, aki megtámad egy gyenge, és nagyrészt védtelen lakosságot. Úgy néz ki, hogy ez mintegy megismétlése az Operation Cast Lead (bebetonozott vezetési működésnek).
"Az időzítés érdekes, és úgy néz ki, Netanyahu újraválasztására biztosítékot teremt", tette hozzá az MP. A Spiegel jelentése szerint, az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu, azt reméli, hogy a Gázai övezet támadásával megnyeri a Likud párt számára a januári választásokat.
"Amikor az ágyúk dörögnek, azt látjuk, hogy csak Netanjahu és Barak látható a képernyőn, és az összes többi politikusnak tapsolnia kell", írta a Haaretz-ben megjelent kommentár csütörtökön.
"A merénylettel (a Hamasz katonai parancsnok) Ahmed Jabari be fog vonulni a történelembe, mint egy mutatós katonai akciót kezdeményező, és egy leköszönő kormány volt ellenfele, a választások előestéjén."
Valóban, arra lehet következtetni, hogy a legutóbbi offenzíva, fegyveresek által, a Hamász uralta Gázai övezet ellen szerdán, Jabari megölésével kezdődött, és a már "megfogant összecsapás" inkább üzleti harc az izraeli közvéleményért, mint a kezdete egy döntő csatának.

Az Asia ez alkalommal azt írja :
"Akkor miért halt meg Jabari? Egyszerű, Izraelben is folynak a közvélemény-kutatások januárig. Így kiderül, Bibi (Natanjahu) a politikai kampányához használja fel a teljes cselekvés katonai módozatait. A kampány mottója: Öljünk palesztinokat! Látható, hogy milyen "izgalmakat kínálnak" az izraeli politikai felhangok.


Burkolt háború Irán ellen?

A legismertebb brit rabbi - amikor felkérte a BBC a gondolatai ismertetésére, hogy mi folyik valójában a gázai övezetben - így válaszolt:
"- Azt hiszem, ennek már valóban köze van Iránhoz.
- Miért Iránhoz?
- Az "Anti War" lefektetett egy elméletet:
"Ez az eszkaláció mindössze néhány nappal azután történt, hogy elterjedtek a híreket, újraválasztották Obamát egy nagy alku árán, az Iránnal kapcsolatos és vitatott nukleáris programja miatt. Barbara Slavin és Laura Rozen az Al-Monitorban számolt be hétfőn, hogy az amerikai tisztviselők elmondták nekik, Washington fontolgatja mit kínál a "többért többet" jegyében, amely az üzemanyag-swap üzleteteket érinti Obama első ciklusában.
- Szóval mit jelent Izrael közelgő háborúja a védtelen gázai övezetnek, mi köze az iráni diplomáciához?
Itt érdemes idézni a New York Times teheráni irodája vezetőjét, Thomas Erdbrinket (2012.11.14):
"Az iráni vezetőket soha nem lehet mint tárgyaló partnereknek tekinteni az Egyesült Államok részéről, míg az "örök" szövetséges Izrael".
- Úgy gondolom, hogy ez a pont nem veszett el az izraeli vezetésnél sem. Netanyahu tudatosan fokozza a katonai feszültségeket, annak elkerülése érdekében, hogy a sikeres diplomáciai nyitány létrejöjjön?
- Én spekulálok, de az messze nem túlzás, hogy tudjuk, mint ahogy a kiterjedt jelentés is jelzi elsősorban az izraeli médiában, hogy 2010-ben - csakúgy, mint Obama elnök, aki kérte a befagyasztását a zsidó telepek létesítésének Ciszjordániában, azzal a céllal, hogy újra béketárgyalások kezdődjenek - az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu megpróbálta provokálni Iránt egy háború kirobbantásával Izraellel, amelybe végül belehúzná az Egyesült Államokat."

A CIA közel-keleti elemzője, Paul Pillar ezen a héten azt mondta, "a Netanjahu-féle feszültségkeltés célja, hogy eltereljék a figyelmet a folytatódó izraeli megszállásról a palesztin területen, és passzivitást kényszerítsen ki az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban. A nemzetközi figyelmet próbálják elterelni Irán irányába, és a palesztinok esetében hiányolt népszuverenitásról."
Most úgy tűnik, a helyzet fordított: Izrael eszkalálódó háborújának gázai fenntartása zsákutcába vezet és a kedvenc bűnbak Irán.
Az izraeli tankok behatoltak Gázába a kölcsönös rakétatámadások után, amikor palesztin civileket öltek meg a sorozatos légicsapások. Izraelnek a Hamasz nyilvánosan felajánlotta, hogy létrehoz egy teljes tűzszünetet és Egyiptom is megjelent arról tárgyalva, hogy a fegyverszünetről közvetít a két fél között. Izrael szándékosan araszol eszkaláció felé az elejétől fogva. Azt kell hinni, hogy ez nem stratégia?

Egy másik elmélet szerint, ez előjátéka egy izraeli támadásnak Irán ellen. Néhány feltételezik, hogy Izrael megpróbálja a meggyilkolt Hamász vezetőn keresztül kiterjeszteni a támadást Iránra, a megtorlásra hivatkozva.
"Végtére is, Irán támogatja a Hamászt, és Izrael csak megölte a Hamász vezetőt a béke nyitányaként", tehát Izrael megpróbálja megpiszkálni a lódarázs fészket, hogy megpróbálja igazolni a szélesebb kiterjedésű háborút."

Valójában Izrael céljai egyértelműek. Az arab világot akarja felpiszkálni, bár jelenleg erre az Obama-adminisztráció még nem vevő, mert a Goldman Sachs által "szponzorált", vagy pontosítva, Európára erőltetett ESM Megabank rendszer, még nem fosztotta ki, és döntötte teljesen romba Európát. A BRD-től (NSZK) még legalább 35-40 ezer milliárd euró elszipkázható, és további legalább ugyanennyi zsákmányra számít az EU tagországaitól is. Az USA szétszakítása érdekében tett "erőfeszítésekre" is válaszolnia kell, mert a média a közhangulat szításával, egyre nagyobb teret ad azoknak a hangoknak az USA-ban, hogy a kiválni szándékozó tagállamok "izgatóit" a Bush-kormányzatok alatt épített FEMA táborokban kellene elhelyezni "átnevelési" célzattal.

Egy másik figyelmeztetése is van az Izrael által szított arabok -és perzsák ellen indított háborúnak. A szefárd zsidóság, rabbijuk "Nagy Izrael" ígéretével, boldogan menne a "szent háborúba", miközben megkezdődhetne a kazár-zsidó kirajzás, hogy fogadni lehessen a tervek szerinti széttelepítendő izraeli "menekülteket". Ez az igazi riasztás, amely Magyarországot, Németországot, Lengyelországot, közvetetten egész Európát, Kanadát és Ausztráliát is érzékenyen érinti, mert egy fizetésképtelen Európa nem képes orosz gázt, olajat és kínai bóvlit vásárolni, viszont Izrael és az USA markában tarthatja az energetikai, és ezen keresztül minden ellátását. A görögöktől, Ciprustól és a palesztinoktól csalással és erőszakkal megszerzett földközi-tengeri olaj -és gázlelőhelyek ezt hivatottak biztosítani a tervezetek szerint. Ezért írtam a közelmúltban a görög, ciprusi, palesztin, izraeli és szíriai lelőhelyek stratégiai jelentőségéről.

Az Obama-adminisztráció számára viszont megfelelő, hogy a Közel-Keleten, az arab országok, és az Arab Liga is összefogjon Izrael ellen, mert Európa kifosztása után, a lázadások miatt hatályosítható katonai irányítás elrendelése és európai bevezetését követően, az euró bedőlése miatt, a kifosztott, fizetésképtelen EU-t is beléptetheti az arabok elleni háborúba. Ennek előkészítése, hogy Izrael azzal fenyeget,

"visszaküldi Gázát a középkorba"...

Ahogy 2010-ben is tapasztalhattuk, a Bilderberg Group közel-keleti kutyája csak akkor haraphat, ha a gazdái megengedik. A cionista média Izrael ellenes megnyilatkozásai azt mutatják, addig nem kap támogatást, amíg ennek gazdái szerint is el nem jön az ideje.


Tulok