2012. november 18., vasárnap

JÁRJ MEZÍTLÁB AZ EGÉSZSÉGEDÉRT

JÁRJ MEZÍTLÁB AZ EGÉSZSÉGEDÉRT
Mikor volt az utoljára, hogy mezítláb érezte a Földet a talpa alatt? Rég volt már?Nehéz elhinni, de ez az egyszerű gyakorlat nagyon szükséges lendületet adhat a gyógyulás terén.Meztelen talppal a földön járni olyan, mintha elektromosan leföldelnénk magunkat.Elektromos Lények vagyunk, a Föld felszínéne pedig elektromosan vezető.A szervezet rendszeresen pozitív töltéseket termel, amelyek oxidálnak bennünkett, és ha ez túlzott mértékben történik, ártalmas lehet az egész szervezetre nézve. A Föld felszíne elektromosan vezető, negatív töltéssel, ami a szabad elektron kínálattal folyamatosan feltöltődik a globális légköri elektromos áramkörből.
Amint arról a “Journal of Environmental and Public Health” beszámol:
“Megállapított tény, hogy a Föld felszíne korlátlan és folyamatosan megújuló elektronokat szolgáltat. A Föld negatív potenciálja stabil belső bioelektromos környezetet nyújt az egész élő szervezet normális működéséhez. Továbbá, a Földrezgések intenzitásának oszcillálása potenciálisan fontos lehet az ember biológiai órájának beállitásához és a test napi ritmusához, mint például a kortizol kiválasztáshoz.”

A Nobel-díjas Richard Feynman előadásaiban elmondta, hogy amikor a test potenciálja megegyezik a Föld elektromos potenciáljával (vagyis le van földelve), akkor része lesz a Föld hatalmas elektromos rendszerének.
A kutatók még ennél is tovább mennek…
“A történelem során az emberek többnyire mezítláb vagy állatbőrből készült lábbeliben jártak. Magán a földön, vagy állatbőrön aludtak. Az állatbőrökön keresztül a Földből származó bőséges szabad elektronmennyiség képes volt belépni a szervezetbe, ami maga is elektromosan vezető. Ezzel a mechanizmussal a test minden része egyensúlyba kerül a Föld elektromos potenciáljával, ezáltal stabilizálva a szervek, szövetek és sejtek elektromos környezetét.”
A modern életforma elszakította az embereket a Föld elektronjainak vándorlásától. Például az 1960-as évektől már egyre többször hordtunk szigetelő gumi vagy műanyag talpú cipőket, a hagyományos bőr helyett … Nyilvánvaló, hogy már nem alszunk a földön sem.
Egyre több kutatás mutatja azt, hogy ebben az összefüggésben a Föld felszíne létfontosságú szerepet játszik a betegségek megelőzésében.
MI TÖRTÉNIK AMIKOR SZABAD ELEKTRONOKAT KAPUNK A FÖLDTŐL?

A tudományos elmélet a javuló egészség mögött az, hogy a Föld nagyobb negatív töltésű, mint a test, igy az elektronokat nyer belőle. Ez pedig az egyik leghatásosabb antioxidáns amiről tudásunk van a világon, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatással van a szervezetre.
Egyszerűen fogalmazva, a Föld felszínéről beáramló szabad elektronok semlegesítik a szabadgyököket, és csökkentik az akut és krónikus gyulladást, amely sok egészségügyi gond gyökere és a felgyorsult öregedés oka.
AZ EMBER LEFÖLDELÉSÉVEL KAPCSOLATOS KUTATÁS JELENTŐS ELŐNYÖKET MUTAT:
Azt találták, hogy a rendszeres gyakorlat a következő állapotokon javított:
Alvászavarok, beleértve az alvási apnoe-t
Krónikus izom-és ízületi fájdalom, és más típusú fájdalmak
Asztmás és légzőszervi betegségek
Rheumás izületi gyulladás
Gyulladás
PMS
Magas vérnyomás
Energiaszint javitása
Feszültség
Immunrendszer
Szívfrekvencia variabilitás
Csontritkulás
Éhgyomri vércukorszint cukorbetegeknél
A leföldeltség tulajdonképpen “ernyő”-ként véd a már mindenhol jelen lévő elektromágneses mezőktől is környezetünkben.
A FÖLDELÉS GYAKORLATBAN:
Igen, amikor csak tudnak “mezítlábaskodjanak”. Le kell rúgni cipőt, zoknit és mezítláb fűben, homokon, bármilyen földfelületen sétálni.
A fájdalom, stressz csökkentésére mindössze 30-80 perc mezítlábas idő egy nap elegendőnek bizonyul, egyéntől függően.

Hotdog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése