2013. május 21., kedd

Viharsarok: Elkezdődött az otthonvédők tudatos kiképzése

“Készülj te is a Háborúra! Hiszen ingyen te sem fogod megkapni, ami a Tied!”
Tegnapi napon az unalom elűzése érdekében “Kilakoltatás Megállítása” gyakorlatot tartott a Devizakárosultakért Koppány Békés Viharsarok csoport. A nagy sikerre való tekintettel, továbbra is folytatni fogjuk a “Koppányos kemény mag” kiképzését.
Cél: A kilakoltatások megakadályozása! Az ellenállási kiképzés folyamatosan történik. A gyakorlatokról csak utólag teszünk említést… Akinek kedve van a gyakorlatokon részt venni, a privátban jelentkezhet nálunk. Fedőnév: Viharsarok.

Cigányokat képez harcra az állam

Alig pár hét telt el azóta, hogy azzal borzolták a kedélyeket országunk istenverte vezetői, hogy a cigány fiatalokat bokszolni tanítják állami támogatással, úgymond felzárkóztatás céljából. Ahogy Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős (felelőtlen) államtitkár elmondta: „az érintett fiatalok esélyt kapnak arra, hogy gyorsabban, hatékonyabban és eredményesebben tudjanak felzárkózni a társadalomban”. Aki ebben az országba él (és nem kiváltságosok kék-fehér ködös világában), nagyon jól tudja, hogy ez egy hazaárulással ér fel. De most egyértelműsítették: már fegyveres harcra képeznék a „felzárkóztatandó” cigányokat!
„Esélyegyenlőségi tábor 2013 – pályázat roma fiataloknak katonai táborban való részvételre” címmel írt ki pályázatot a Honvédelmi Minisztérium és az Országos Roma Önkormányzat. Már a kiírás címe egy önellentmondás: esélyegyenlőség – csak cigányoknak. Mert ugye, Magyarországon nincs diszkrimináció!
Arról, hogy nem csak játékról van szó, árulkodik az, hogy nem nyaralni vágyó kisgyerekeknek írták ki a vidám militáns táborozgatást, hanem 17-25 év közötti – tehát valóban harcra és gyilkolásra képezhető, bevethető korosztályra korlátozzák a részvételt.
Nem az első hasonló próbálkozás, korábban már hallani lehetett róla, hogy iskolákban tartottak „honvédelmi” alapismereteket – teljesen véletlenül szinte színcigány iskolákban. (Fanyar gúnnyal a képzést egy szélsőjobboldali jellegű egyesületre bízták.) Ez a mostani azonban túllő minden határon!
Tanítsuk őket bokszolni, az apraja már általános suliban hadd lásson fegyvert, a nagyját meg képezzük fegyveres harcra! Aztán persze csodálkozás van, mikor felbolydulás van a cigánysátor miatt! Ott mire fogják őket kultúrálni? Terrorizmusra?!
Uraim, ez színtiszta hazaárulás!
Juhász Pál

Egy emléknap elé

A trianoni békediktátum aláírásának évfordulójára Orbán Viktor kormánya 2010-ben megalkotta az úgynevezett nemzeti összetartozás napját. Három esztendeje június 4-e is bekerült tehát a „nemzeti emléknapok” közé, melyek sorában többek között a holokauszt áldozatainak emléknapja is megtalálható. Nos, a nemzethez hű erők körében kialakult ugyan egy közmegegyezés június 4-ével kapcsolatban, de ez általában nem megy jóval túl annál, mint hogy emlékezni és emlékeztetni kell. Azonban úgy látjuk, hogy a megemlékezések alkalmával a múltat nem kötik össze kellőképpen a jelennel és a jövővel. Alábbiakban felvázolunk néhány olyan pontot, melyek meggyőződésünk szerint hozzájárulhatnak a nemzeti oldal politizálásának markánsabbá tételéhez.
Trianon témájának tengernyi irodalma lelhető föl úgy a nemzethez hű, mint a nemzetellenes erők látásmódja szerint. Magától értetődően az előzőekhez soroljuk magunkat, ám soha nem mentünk el szó nélkül a radikális jobboldal túlkapásai mellett. E túlkapásokkal az a legfőbb gond, hogy több ízben - helytelen nemzeti önértékelés keretében - az igazsággal szemben fogalmazódnak meg. Ki kell mondanunk, hogy nem minden magyar fajta értékes, napjainkban pedig, az alattomos globalista agymosás hatására pedig főleg nem. A nemzeti oldal akkor fog helyesen közelíteni saját magyarságához, ha annak alapértékeit közösségi megalapozottságú, az egyéni jóléten - de az emberi életen is - túlmutató harciasságban határozza meg. Tudomásul kell venni, hogy nem minden magyar értékes. Példának okáért a konzumidióta, vagy a „plázacica” szerepei teljességgel értéktelenek a magyarság jövőjének szempontjából. Ezeket egy rendpárti állam a helyükön fogja kezelni, visszaadva a férfi és a női szerepek tradicionális rangját.
Most nézzük meg azokat a pontokat, melyek az 1920 előtti időket összekötik napjainkkal!
Mint ismert, a trianoni országvesztést komoly szabadkőműves aknamunka előzte meg; fölösleges ezt itt magyarázni, netán bizonyítani, mert egy egészséges alapállás számára ez tény. Éppen ez az aknamunka az, melyben párhuzamot lehet és kell is vonni napjaink folyamataival. Mára úgy áll a dolog, hogy a szabadkőműves célkitűzések jórészt megvalósultak, s voltaképpen mintegy automatizmusként működnek a különböző páholyok elképzelései. Azt értjük ezalatt, hogy amennyiben máról holnapra megszűnnének a szabadkőműves páholyok, a sötét erők ugyanúgy érvényesítenék akaratukat a politikai, „kulturális”, stb. szférákban. Nem bízza azonban a véletlenre a háttérhatalom az igazi embert megalázó és tönkretevő liberáldemokrácia sorsát. Létrehozták ezért a világszintű „alapítványi”, „intézeti” struktúrájukat, melyek a politika befolyásolóivá váltak.
Néhány éve megjelent Magyarországon az „Athéna Intézet” nevű felforgató csoport, melynek feladata az általa „gyűlöletcsoportoknak” nevezett, zömmel szélsőjobboldali orientációjú szervezetek számontartása, figyelése. Szemmel láthatóan ösztönözni kívánják a hatóságokat a „gyűlöletcsoportok” elleni fellépésre. Büszkén nyilatkozzák, hogy jelentéseiket a titkosszolgálatok is olvassák. Őszintén gratulálunk az „Athéna Intézetnek” ehhez a nagyszabású sikerhez, de a mi tevékenységünket évtizedek óta figyelik a szolgálatok. Elemzéseinket pedig - melyeket az „Athéna Intézet” extrémista propagandának tart - a legfelsőbb kormányzati körök is komolyan veszik. Ennyit a szabadkőműves gőgről! Messzemenőkig világosnak kell lennie a harcos magyarok előtt, hogy a Soros-Schwartz György hálózata által is megtámogatott „Athéna” nem azért tartja számon a különböző csoportokat, mert azok a magyarság számára veszélyt hordoznának. Nem beszélve arról, hogy az „Athéna” hiába uszít - mértékadó politikai elemzésnek álcázva -, a hatóságok akkor lépnek fel, mikor szükségesnek látják. Az „Athéna” figyel minket, ahogy mi is figyeljük őket. Nem egyedüliek a Magyarországra telepített felforgató csoportok között, akiket listázunk és számontartunk. Mivel jóval többek vagyunk náluk, mi nem uszítunk ellenük, de megfelelő időben a magyar hatóságok rendelkezésére fogjuk bocsátani a valós nemzetbiztonsági kockázatot jelentő csoportosulások adatait.
Észre kell venni, hogy a különféle szabadkőműves jellegű hálózatok jelentik ugyanazt a veszélyt, mint Trianon előtt. Ez köti össze a leginkább a múltat a mával és a jövővel. Ez Trianon mai, leglényegesebb üzenete: föl kell építeni a felforgatókkal szembeni nemzeti intellektuális hadállásokat. A magyar szellemi harcosoknak az ilyesfajta csoportok felé kell irányítaniuk a figyelmüket. És még mielőtt néhány liberális kretén „elemző” kitalálná, hogy Breivik-féle terrort akar velük szemben alkalmazni az MNA 1989, üzenjük nekik, hogy egyrészt nem vagyunk Izrael-párti szabadkőművesek (mint Breivik), másrészt a Győrkös István vezette Magyar Nemzeti Arcvonalat senki nem rángathatja bele semmilyen butaságba. Mi építkezünk, megmaradunk. Az alattomos, hányingerkeltő támadásokat pedig meghagyjuk az „Athéna” domináns, ember(alatt)i jogvédőinek!
Kovács Balázs

Kisbolygót vontat a Föld mellé a NASA

Az évszázad üzlete lehet a kisbolygóbányászat

Egy jóval nagyobb, egy kilométer átmérőjű, fémekben gazdag kisbolygó közel 30 millió tonna nikkelt, 1,5 millió tonna kobaltot és 7600 tonna platinát tartalmazhat. Mai földi árakon ezek együttes értéke néhány százmilliárd dollár körül van. Egy 1 kilométeres, fémben gazdag kisbolygóban lévő vas mennyisége legalább annyi, vagy több, mint amennyit bolygónkon egy év alatt kitermelnek. Ha a jövőben igény lesz Földön kívül építményekre, vagy az űrben vízre, üzemanyagra - olcsóbb lehet az űrbeli nyersanyagforrás, mint a földi. Az árakat a kereslet nagyságán túl a Föld felszínéről érvényes felbocsátási költség is befolyásolja. Utóbbi jelenleg nagyságrendileg 10 ezer dollár környékén van kilogrammonként.

http://www.origo....-nasa.html

Életem legjobb döntése volt, hogy megtagadtam a pénzt

Mark Boyle készpénz és hitelkártya nélkül, a saját erejében és találékonyságában bízva vágott bele egy kísérletbe, amelyről kiderült, hogy tulajdonképpen maga az élet. Semmit sem vásárolt, és semmit sem költött két éven át. Azt álltja, még soha sem érezte magát olyan boldognak és egészségesnek, mint amikor pénz nélkül élt. Ha lennének gyerekei, kicsit máshogy csinálná, de szerinte az igazán elszántak előtt nem lehet akadály, hogy az életükben véget vessenek a pénz uralmának.

http://www.origo....rlete.html

Szíriai hadsereg és a Hezbollah offenzívája

A szíriai hadsereg hatalmas offenzívát kezdett vasárnap a lázadó erők ellen négy fronton, jelentette a libanoni Al Mayadin tv-csatorna.
Kormány katonái megtámadták a stratégiai fontosságó Al Quşayr (Kuszeir) városát (Homs tartományban), valamint hadműveletek kezdődtek Hama tartományban, Bars régióban (Damaszkusz tartomány), valamint Darayaban Jordánia déli határán. A katonai szakértők szerint mindez eddig soha nem látott mértékű hadműveleteket jelent.
Egyes jelentések szerint a kuszeiri harcokban összesen 95 ember vesztette életét két nap alatt, köztük 4 polgári lakos, 56 lázadó fegyveres, 12 kormánykatona és a Hezbollah libanoni síita szervezet 23 tagja. A szíriai kormányhadsereg és a vele szövetséges Hezbollah vasárnap bevette a várost, amely már egy éve a felkelők kezén volt, és szívósan ellenállt a támadásoknak. A támadások megkezdése előtt több nappal a kormány felszólította a lakosságot a város elhagyására.
A szíriai lázadók minden fronton jelentős veszteségeket szenvedtek, a légierő és a tüzérség támogatásával a legjobban képzett harci részeket vetették be ellenük, amely a szíriai hadsereg, a kormány mellett harcoló miliciák és a Hezbollah elit haderejét jelenti.
A Hezbollah a legjobban képzett haderő az egész térségben, amely az izraeli hadsereget is alaposan megleckéztette a legutóbbi izraeli-libanoni háborúban, amit a zsidók azóta sem felejtettek el. Az amerikaiak intenzív tiltakozásba kezdtek a Hezbollah részvétele miatt, de természetesen ez a kutyát sem érdekli.

Újabb orosz fegyverszállítmány érkezett Szíriába



Amerikai tisztek szerint nemrég érkeztek meg azok a szállítmányok a szír kikötőkbe, melyeket Moszkva az Asszád-rendszer honvédő harcának támogatására küldött.
Moszkva a kormány támogatására hajóelhárító rakétákat küldött, melyekkel - nyugati szakértők szerint is - a szír haderő ellenállóvá válik az amerikai haditengerészet modernebb technikáival szemben is abban az esetben, ha a szír konfliktus következő lépése egy tengeri blokád lenne.
A New York Times szerint a szállítmány részeként Moszkva egy korszerű rakétairányító rendszert adott el Szíriának, illetve az orosz haderő által rendszeresített "Onix" rakéták export változatát.