2006. augusztus 26., szombat

Papp Lajos szívsebész professzor gondolatai tökéletesen leírják a MAGYARSÁG sorsát:

„A magyarság legfőbb erénye az volt, hogy összetartó volt, szerette egymást, kiállt egymásért, és a legnagyobb bűn a hazaárulás volt, vagy a haza iránti kötelesség megszegése… A magyar arról ismerszik meg, hogy nem árul hazát, nem gyűlöl, nem bosszúálló, nem gyilkos természetű. Ezért mindenki, amikor gyűlölettel beszél, tegye fel magának ezt a kérdést, hogy: Magyari módon viselkedik-e?
Egy Magyarországon megválasztott, parlament által megválasztott – legyen ő az európai parlament vagy a magyarországi parlament tagja-, az ő kötelessége a haza szolgálata. Az igazat mond, ne csak a valódit – mondja József Attila. Ők az igazat mondják? Nem. Mit tesznek? Hazudnak. Mit tesznek? Hazát árulnak. Ősi szokásaink szerint ez főben járó bűn volt és ma is azzá kell lenni, és meg kell nevezni ezeket az embereket….Ne embercsoportokat nevezzünk meg, hanem embereket.
… a magyar építkezik, a magyar próbál javítani, a mi legfontosabb dolgunk, hogy a történelmi hagyományainkat helyreállítsuk, ne lázítva, tönkretéve pusztítsunk, és ezt mi soha nem is tettük. Aki pusztít, gyűlöl, bosszút áll, az nem magyar ember.
Nem tudunk mi segíteni a világon innét kis Magyarországról, de tudunk segíteni önmagunkon. Tudunk segíteni kicsi országunkon….Abba kell hagyni az ezeréves sirámokat, le kell leplezni a hazaárulókat, a haza árulókat meg kell büntetni, és mindenkinek a maga helyén ezért a hazáért áldozatot kell hozni… Nagyon fontos! Senki ne mondja, ó mit tudok tenni én a hazáért, egy kicsi ember vagyok. Mindenki, a maga pici területén tud tenni a hazáért… Rajtunk múlik, hogy többségben legyünk.”