2013. szeptember 29., vasárnap

A cionista militarizmus titkos fegyverei


A cionista militarizmus titkos fegyvereiVálasztási csalások mindenütt. Az áldemokratikus nyugati rendszerek tolvajai, a média és a politikusvilág háttérirányítói, az ún. "pénzemberek", nehezen vagy könnyebben összelopott, rabolt vagyonuk révén arra törekednek, hogy a demokráciába beépített politikusaik, mint darázs a pókba beültetett petéi, lárváik és utána bábjaik lehessenek, illetve, hogy kikelhessenek. Az amerikai elcsalt elnökválasztás után itt a következő, a német elcsalt választás, de tolvajok, rablógyilkosok már nem elégednek meg a tömegektől elorzott, "átmenetileg bitorolt" javakkal. A bűnözők jó szokása szerint egymást is igyekeznek kirabolni. Ez tehát a válasz a "háttérhatalom" mibenlétére és milyenségére. Az évek óta tartó "boszorkányüldözés", az amerikai 2001-óta tartó terrorizmus elleni hadjáratot hirdető, "izomból működő USA rendőrállam" legnagyobb sikereit a Bush-korszak "terror elleni háborúiban" aratta, ami mára már a legtöbb esetben borzalmas visszaélésekre, bírósági eljárásokra, vásárolt vallomásokra, meghamisított bizonyítékokra, célzott egyének és csoportok likvidálására és a terrorizmus "anyagi támogatására" használnak fel.

"Mert ha szándékosan vétkezünk ... akkor nincs többé bűnökért való áldozat, hanem az ítéletnek valami rettenetes várása... Ez volt az, amit Belsazár, Babilon királya átélt, és ez lesz az, amit az utolsó ítéletben minden, Krisztus kegyelmét el nem fogadó ember át fog élni". Az izraelieket úgy látszik, nem nyűgözte le Hassan Rouhani, új iráni elnök, de ezzel a véleményükkel egyenlőre egyedül maradtak. Az Egyesült Államok és más nyugati országok szívesen hívják az új iráni elnököt az ENSZ-be. Pedig Ahmadinezsád után Rouhani is az állítja: "nukleáris vagy más tömegpusztító fegyvereknek nincs helye az iráni biztonsági és védelmi doktrínákban, és ellentmond az alapvető vallási és erkölcsi meggyőződésnek. A nemzeti érdekek megkövetelik tőlünk, hogy eloszlassuk a kételyeket Irán békés célú nukleáris programjáról", de megvédik magukat...
Saját véleményem szerint, Irán rendelkezik atomfegyverekkel, igaz még nem saját gyártásúakkal, de a Szovjetunió leamortizálása és Gorbacsov általi nyugati megbízásra történő szétrobbantása után, sok ezer atomtöltet került papíron megsemmisítésre, amelyek egyszerűen "gazdát cseréltek", ahogy az ősi szkíta régészeti kincsek, az Uruguay-i, vagy az Irak kirablásából származó leletek is. Sajnos a múlt emlékei, de atomtöltetek is, ugyanannál a "társulatnál" kötnek ki legtöbbször, és itt nem ártana kiemelni, hogy lopott történelemmel senki sem vált még naggyá, bármennyit is hazudozik róla, ahogy erőszakkal sem tudja elérni ezt!


Szép szó a "lenyűgözni". Általában arra használják, hogy az ámulatba esés egy fázisát írják le a szájtátás utáni eszmélés jellemzésére. A nyűg, az én olvasatomban az, amit magyarul jelent. Ezért estem inkább ámulatba (nem nyűgözött le), hogy az NSZK (BRD) válsztásainál is a magyarországi (de nem magyar) módszert alkalmazzák. Akik már korábban is olvasták írásaimat a Posta-oldalon, emlékezhetnek arra a 2008-2009-ben gyakran megírt figyelmeztetésemre, hogy a Magyarország 1949-óta elcsalt választásainak módszertanát ne vegye át a nyugat, főleg az 1989 után kifejlesztetteket. A Facebook-on figyelve a német méltatlankodást, joggal üthetett rést a választók bizalmán az SPD92 kapott szavazata után a 241 feltüntetett szavazat Detmold községben, de a hamburgi hiányzó 100 ezer szavazat is a CDU-tól. A csalás módszertana hasonló mint itthon. A külföld "oktatásában jeleskedő politikusaink közkedveltsége" idegenben ezután érthető. A kérdés "sürgős tisztázását" sokan követelik, pedig náluk még be sem vezették a választási ívek megsemmisítését az "ellenőrizhetetlenség érdekében"...

Persze nincs kizárva, hogy a német választási csalások után érdeklődőkre is rásütik az "antiszemita bélyeget", bár az NSZK-ban is nagyítóval kell keresni szemita, vagyis sémi népcsoporthoz tartozó valóban fajzsidót, de Putyin is megkapta az "antiszemita minősítést", mert a moszkvai zsidó múzeumotaz első szovjet kormány 80-85%-ban zsidókból állt. Habár lassan, de tudatosodik már az emberekben, hogy Európa és az USA, valamint Izrael megszálló zsidóinak döntő része fajilag nem, csak vallásilag zsidó, ami kizárja a velük szembeni "antiszemitizmust". Az antiszemitizmus vádjával fenyegetőzés még mindig "sikertermék" maradt "egyes körökben", annak ellenére, hogy saját Rockefeller Alapítványukszefard, falasha stb.) és a kazár (askenázi -és keleti zsidók) között nincs, illetve az európai átlagnépesség genetikájára jellemzően 1% körüli a genetikai egyezés.
Link
meglátogatva, azt merte mondani, hogy genetikai vizsgálata bizonyította be, hogy a fajzsidók (
Egyes klubokban háborús uszítóknak is ugyanez lehet a problémája, mivel Laurent Fabius, francia külügyminiszter és Hollande is tudatában van, hogy kiknek szolgál. "Tudatában vagyok azon szavak erejével, amit mondok. Mr. Bashar Al-Assad nem érdemli meg, hogy létezzen a Földön". A vállakozó kedvű háborús uszítók nem szólnak mást mint, hogy Oroszország és Kína adja fel fel vétójogát a Biztonsági Tanácsban, a Szíria elleni összeesküvésben, és az Egyesült Államok, Franciaország és Nagy-Britannia legyen a meghatározó a jövőben, a háborús bűncselekmények kiagyalásával és végrehajtásával kapcsolatban, valamint, hogy az ENSZ is helyezkedjen velük hasonló álláspontra. A kérdés azért is röhejes, mert pont a jelzett "triumvirátus", nevezetesen Franciaország (aki átadta az atom-titkot Izraelnek, Kennedy (ez miatti) meggyilkolása előtt), Nagy-Britannia és a City of London (a bankárkaszt tényleges központja), és az Egyesült Államok kormánya, akit már saját állampolgárai is a "Nagy Sátánként" emlegetnek, okozza a háborúkat egy egyszerű és könnyen értelmezhető "késztetés" alapján, aljas indokból és nyereségvágyból, nem is annyira "fondorlatos módon", de különös kegyetlenséggel, előre kitervelt, és előre megfontolt szándékkal.

Hogy miért teszik ezt, tudjuk. Ha nem folytatják, a pro-izraeli lobby és a márkás antiszemita média karrierje is elpusztul. Izrael, illetve a "támogatói", az amerikai közvélemény ellen is harcolni próbálnak, egyre kevesebb sikerrel. A Hoolyvood-i Izrael-barát filmek is kezdik felfedni a zsidónak nevezett, valójában Új-Kazár államBilderberg tagok kiszivárogtatási botrányaival, úgymint a LIBOR (Murdock), vagy a bróker-botrány, azt feltételezi, hogy Izraelnek befellegzett, ami nekünk, a németeknek és lengyeleknek, de minden zsidó-kormánnyal "felszerelt" államnak még több hátrányt, kifosztást, terhet és elnyomást jelent a "menekültek áradata" miatt. James Abourezk, az egykori Dél-Dakota-i szenátor azt vallotta: "Azt lehet mondani, személyes tapasztalat alapján, hogy legalábbis a kongresszust illetően, Izrael támogatása a politikai félelemre épül - a félelem a vereségtől - annak, aki nem teszi azt, amit Izrael akar tenni. Így azt lehet mondani, hogy igen kis hányadát képezik csak a kongresszusi tagoknak azok, akik legalábbis, amikor én itt szolgáltam - bármilyen vonzalmat tápláltak Izrael vagy az izraeli-lobby iránt. A megvetést elnémította a félelem.Túl sok ruhatári beszélgetésben hallottam, hogy a szenátus tagjai keserű hangon jegyezték meg, másként gondolkodnak arról a lobbyról, aki betolta őket a körbe, mint amit elvárnak tőlük. Privát hallható és érzékelhető az ellenszenv Izrael és a lobby taktikája ellen, de egyikük sem hajlandó kockáztatni a lobbyval való ellenségeskedést azáltal, hogy érzelmeiket nyilvánossságra hozzák."
Európában, és így nálunk sem más a helyzet...


A "nyomásgyakorlás" jól nyomonkövethető. Bizonyíték rá az amerikai és izraeli sajtó néhány, itt is megemlíthető "díszpéldányának" címolda. A Times of Israel (nem egészen anticionista rongy): "Izrael intelligenciáját tekintik központinak az amerikaiak Szíriával kapcsolatos tevékenységében", a Haaretz: "az AIPAC vörös kutya lobbistákkal gyakorol nyomást a szíriai cselekvés érdekében". A US News and World Report: "a pro-izraeli lobby szíriai vitát generál a Kongresszusban", a BloombergAdelson New Obama szövetségesei, a szíriai zsidó csoportok visszaütnek". A legrosszabb ellenségei lesznek Obama szövetségesei konc fejében, feltéve, hogy azt teszik, amit a "zsidó csoportok" akarnak. A rabbik meg táncolnak (mint 2001.09.11-én, a WTC tornyainak összeomlásakor): a Times Izrael, "amerikai rabbik késztetik a kongresszust, Obama, vissza Szíriába". A New York Times magyarázata bizonyos logika szerint a nyomásgyakorlásról: "Az Adminisztráció tisztviselői szerint a befolyásos Izrael-barát lobby-csoport, az AIPAC, sürgeti a munkát a katonai akció megindítására az Assad-kormány ellen, attól tartva, hogy Szíria megmenekül a megtorlás alól a vegyi fegyverek használata után, és Irán felbátorodhat a jövőben, megtámadni Izraelt. Egy ... közigazgatási tisztviselő, aki, mint a többiek, megvitatná a Fehér Ház stratégiáját, az úgynevezett AIPAC, "a 800 kilós gorilla a szobában" kérdést, azt mondta, hogy szövetségeseiknek a kongresszusban azt kellett mondani: "Ha a Fehér Ház nem képes a katasztrofális piros vonal érvényesítésére a vegyi fegyverek használata ellen, bajban vagyunk".

Az amerikai sajtó jelentős része még azon vitatkozik, hogy IzraelUSA irányításába, de csak néhányan merik kimondani, hogy az USA egy óriásira nőtt, tetszőlegesen manipulálható bábállam. Viszont a manipulációt irányítók személyét illetően még mindig nem beszélnek a nyugati világ valódi urairól, akik nem Izraelben, és nem is Washingtonbanhonpolgári öntudatnak" jókora pofont jelenthet azonosulni a kiszolgáltatottsággal, a nyakukba ült cionista önkényuralom rémségeivel, terrorjával, bár eddig is nehezen volt érthető, hogy a vietnami majd afrikai, közel-keleti háborúk után mi az, amivel még meg lehet győzni az amerikai katonát, hogy ő hazáját védő katona és nem bérgyilkos, vagy enyhébb esetben rabló, útonálló, esetleg csak szimpla tolvaj. Ugyanezek vonatkoznak a nyugat másik két "bástyájára" is, Franciaországra és Nagy-Britanniára, de nem csak nyugaton használják fel az állampolgárokat népük és saját maguk ellen.

Az idő fogy, a háborút generáló világuralomra törő gépezet még működik, annak ellenére, hogy az emberek ébredeznek, de többségükben még nem ébredtek fel, esetleg az álomtól még bódultak. Amíg a többség alszik, Amerika új kiegészítéseket és új generációs nukleáris fegyvereket fejleszt speciális laboratóriumokban. Ezek a fejlesztések 1991. után kezdődtek. Többnyire olyan nukleáris fegyverekről van szó, amelyek kicsit, vagy egyáltalán nem okoznak robbanást. Lehetetlen megállapítani, hogy egy nagy robbanás egy nukleáris fegyvertől, vagy hagyományos fegyvertől származott. Néhány nukleáris fegyvernél, a "minimális a reziduális sugárzás" (minimális reziduális sugárzás = MMR) ismert, ami csak egy ionizáló sugárzás néhány száz méteren, és nem mutatható ki 72 óra után. Mégis más nukleáris fegyverek és vegyi fegyverek nélkül terjed a mérgező anyag mérföldeken keresztül, mint ahogy Irakban is. Ezekkel a fegyverekkel már felszerelték a Tomahawk rakétákat a Földközi-tengeren, és készen állnak a használatra Szíria ellen. Itt van az egyik oka annak, hogy Obama elnök és a külügyminisztere, Kerry hallgatag, mert megadta a támadási tervben a terjedelmet és időpontot. Ugyanebből az okból, azt is jelenti, hogy képesek lemondani a földi katonai beavatkozásról. Ehelyett nukleáris fegyverek bevetését tervezik. Fontos eleme a stratégiának, hogy "titkos nukleáris műveleteket" használjanak. Az meg magától értetődő, hogy olyan elutasító jelentések készüljenek, amelyek ellentmondanak a tényleges történéseknek és hivatalos mitológiát hozzanak létre, mint összeesküvés elméletet. A "szakértők" és "vezetők", mint Jonh Stewart, Wolf Blitzer vagy Rush Limbaugh játsszák a főszerepet. Több konformista média, olyan, mint a Fox News, Murdoch és a Wall Street Journal, talán a legrosszabbak, majd DailyBeast.com és a Newsweek az AIPAC propaganda lapjai és a megkent Jane Harmon.

A legutóbbi "eredményként" a Huffington Post lemeze, tele szex-szel és a "csillagokkal", elítélte az orosz videót a szíriai lázadók szarin-gáz támadásáról tegnap. Soha nem jelent meg egyetlen egy jelentést sem a nukleáris támadásról a nyugati sajtóban, és nem is fog, nem számít, hogy mennyi tudományos bizonyíték áll rendelkezésre. Független szakértőként Dr. Chris Busby professzor is megerősíti ezt. A szíriai lázadók filmje a mérges gáz támadásról kérkedik, a videót erről feltöltötték a YouTube-ra, de a videó gyakorlatilag láthatatlan. Az ellenőrzött hírek jelenetei, az USA-t arra késztette, hogy elképzelhetetlen fegyvereket használjon. Ilyen fegyvereket Irakban és Afganisztánban is gyakran alkalmaznak . Vannak jelentések a független nukleáris szakértőktől, akik nyilatkoztak arról, hogy az amerikai tengerészgyalogság laktanyáját Beirutban felrobbantották egy atombombával, egy másik az Oklahoma City elleni támadásról, és egy harmadik, amit a Bali bombázásnál alkalmaztak. Egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy atombombát használtak Damaszkuszban 2013. Május 4-én. A flash-videók az atombomba gombafelhőjéről futótűzként terjedt az interneten, és nem volt kísérlet a tagadására, miután a Veteranstodays.com feltette a Youtube-ra.

Sokan azt hiszik, hogy ott, ahol élnek, még nincs háború, esetleg nem is lesz, de a háború a XXI.-ik században már nem csak hagyományos eszközökkel folyik, és az ellenség maga az állampolgár. Magánszemélyek kerülnek a célkeresztbe, mert egyre több bizonyíték van, hogy "célok" vannak kitéve támadásoknak, köztük kitervelt fenyegetéseknek, szándékosan előidézett baleseteknek, gyilkosságoknak, és öngyilkosságra késztető támadások titkos technológiájának. Ezek az egyének testek, tárgyak, esetleg fenyegető veszélyt jelentenek a biztonságra, vagy "Oswald" típusok. Az USA-nak a parancsot végrehajtó terrorcselekményeket elkövetői, gyakran távirányíthatók, mint ahogy ez például az egyik a Charles Bronson filmben is látható, telefonon. Ft. Hood, Gabby Giffords, Sandy Hook és a haditengerészeti incidens csak néhány példa.


John Anthony Hill ellen vádat emeltek az Egyesült Királyságban, mert ő hozta le a háttérrel együtt a 7/7 terrortámadás anyagait, de a bírósági tárgyaláson felmentették, mert igazolni tudta, hogy a 7/7 terrorista támadás hamis zászló volt. Viszont az agy elleni támadási technikák alkalmazását sokan érzik. A legtöbb ember hallott már az MK Ultráról, vagy a "Men Who Stare at Goats" (Kecskebűvölők) filmről. Ez mix az "összeesküvés-elméletekből" és a dezinformálást szolgálja, hogy korlátozza a tudást, és elrejtse a közvéleményt befolyásoló több évtizedes programokat, amelyek költsége számtalan milliárdot emésztett fel. Mi lehet az ilyen programok célja?

Egy részleges lista szerint: "Idegi kommunikáció. Ez a képesség lehetővé teszi, hogy a csapatok sisakreceptorokon keresztül kommunikáljanak. Furán hangzik, de nem az. Ez a folyamatos milliárdos befeketetések révén létrejött DARPA-projekt (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) része, de soha sem volt mögötte olyan szándék, hogy arra használják amire eredetileg létrehozták. Ez egy tiszta agykontroll-projekt, "eredményeit" már láthatta az egész világ az Egyesült Államok "terrorista" lövöldözéseinél. Fontos része az "indukált pszichózis". Csak emlékezni kell az amerikai invázióra Panamában. Noriega elnököt a "rock" gyötörte, ami elképzelhetetlenül hangos volt, pedig nem járt koncertekre. Izraeli cégek ma már nyílvánosan kínálnak energiafegyver technológiákat, amelyek fizikai fájdalmat, pánikrohamokat, sőt, öngyilkosságot okoznak, és hamarosan az E-bay-en is megvásárolhatóvá válnak. Az Ericsson mobilkommunikációs használatra fejlesztett ki rendszereket, a súlyos pszichózis, paranoia, erőszakot kiváltó támadások ellen. A sokat emlegetett "Halál Sugár", a legfejlettebb titkos programok, amelyek képesek beültetni ötleteket, gondolatokat. Halált is okozhatnak az öngyilkosság gondolatának elültetésével, és néha együtt járhat az indukciós terrorista akciókkal. Cél, hogy az emberíség saját válságának színésze legyen. Legfontosabb, hogy mentásisan zavart vagy parazita partnert rendeljenek az egyén mellé, kihasználva gyengeségeit, mint a bűntudat, vagy túlzott kedvesség. A támadásokat gyakran kísérik rendszerint halálos kimenetelű betegségek, rákos megbetegedések, és aneurizma, gyilkos háziállatok vagy öngyilkossággal járó gyermek és unoka gyilkosságok. Csak az enyhébb hatások között szerepel a szorongás."


A kvantumfizika áttörése elképzelhetetlen lehetőségeket nyitott meg, hogy a hazugság messze túl tudjon mutatni minden telepatikus tapasztalaton, illetve tisztánlátáson. A fejlett energiakutatás, Tesla éter-megállapításai olyan, soha nyilvánosságra nem hozott energiatermelési lehetőségeket rejtenek, amelyek még az emberek sokasága számára ismeretlenek. Az ellopott technológiák a politikai vezetők számára lehetővé teszik, hogy képesek legyenek mindent megtenni anélkül, hogy valaha is hibáztatni lehessen őket ezért. E "szellemiség" áldozatok millióit eredményezi, akik Henry Kissingercsak haszontalan evők". A "Fekete technológia" elképzelése szerint az emberiség nem több, mint a szarvasmarha, és ez az értékrend szivárog ma Washingtonból. Meg kell kérdezni, hogy az emberiség miért süllyedt ilyen mélyre? Csak naivitás, ha azt gondoljuk, hogy a politikai és gazdasági elit része az emberiségnek...
törekvéseit. Ez, összevetve a szerint: " milyen alapon szól bele az tanyáznak. Az amerikai " szerint "
/Tulok /


http://www.mignews.com/news/politic/world/280913_70141_58473.html

Putyin: "Az első szovjet kormány tagjainak 80-85 százaléka zsidó volt"

Vlagyimir Putyin a napokban látogatást tett a tavaly novemberben létesített moszkvai zsidó múzeumban, ahol is kiállítás nyílt a nevezetes Schneerson Könyvtár gyűjteményéből.
 
A 12 ezer zsidó vallásos könyvet és 50 ezer dokumentumot tartalmazó kollekciót a Chábád Lubavics ortodox zsidó szervezethez tartozó Joseph I. Schneerson rabbi hozta létre még a 20. század elején. A bolsevikok hatalomra kerülését követően azonban az értékes dokumentumokból és könyvekből álló gyűjteményt államosították.
 A Chábád Lubavics 2004-ben indított pert Oroszország ellen a könyvtár megszerzése érdekében. Hat esztendővel később egy magát illetékesnek nyilvánító amerikai bíróság természetesen a zsidók javára döntött. 2013 januárjában pedig az amerikai bíróság arra kötelezte az orosz államot (!), hogy napi 50 ezer dollárt fizessen a Chábád Lubavics részére mindaddig, amíg a kollekció részét képező könyveket és dokumentumokat át nem adja a zsidó ortodox szekta részére. Oroszország igazságtalannak nevezte az ítéletet, mivel Moszkva álláspontja szerint a könyvtár az „orosz nemzeti örökség részét képezi”.
Vlagyimir Putyin ez év februárjában azzal az ötlettel állt elő, hogy a gyűjtemény ugyan az orosz állam tulajdonában maradjon, de a nemrég megnyílt moszkvai Zsidó Múzeumban és Tolerancia Központban nyerjen elhelyezést. Az elképzelés a jelek szerint valósággá is válik. Az év végéig 4500 könyvet szállítanak át a múzeumba, ahol az Orosz Állami Könyvtár felügyelete alatt álló részlegben fogják azokat őrizni. (Mivel az oroszok valószínűleg attól tartanak, ha nem felügyelik a könyvtárat, annak darabjait a zsidók kicsempészhetik Oroszországból.)
Vlagyimir Putyin is megjelent a gyűjteményt egyes darabjait bemutató kiállításon, beszédében pedig az alábbi döbbenetes kijelentést tette a zömmel zsidókból álló közönsége előtt: „A döntést a könyvtár államosításáról az 1920-as évek elején az első szovjet kormány hozta meg, amely 80-85%-ban zsidókból állt.” Putyin ezzel nyilvánvalóan a könyvtár megszerzésére törekvő zsidók értésére adta, hogy a kérdésben kialakult konfliktusért bolsevik köntösbe bújt elődeiket terheli a felelősség. Azonban jóval több is történt. Ez volt az első eset, hogy komoly pozíciót betöltő orosz politikus kimondta az igazságot az egyik legfőbb taburól, melyről a szovjet időszakban sem volt szabad nyíltan beszélni: arról nevezetesen, hogy a forradalmat előkészítő és levezényelő bolsevik vezetők döntő többsége zsidó származású volt. Korábban bárki, aki ezt a tényt kimondta, „antiszemitának”, „gyűlölködőnek” lett bélyegezve, és „alaptalan összeesküvés elméletek” hirdetésével vádolták meg az illetőt. (Költői a kérdés, de elkerülhetetlenül fölmerül az emberben: vajon melyik magyarországi politikus merné a nyilvánosság előtt kijelenteni, hogy a Tanácsköztársaság, majd a Rákosi-rezsim idején hazánkat terrorizáló kommunista vezetők jelentős része zsidó származású volt?)
A témáról annak ellenére is tilos írni és beszélni a nyugati világban, hogy az Encyclopedia Judaica sem hallgatja el a zsidóknak a bolsevik forradalomban játszott jelentős szerepét. „A kommunista mozgalom és a kommunista ideológia fontos szerepet játszott a zsidók életében, különösen az 1920-as, 1930-as években, valamint a második világháború alatt és után… Egyes zsidók komoly befolyással rendelkeztek a bolsevizmus korai szakaszában, és a szovjet rendszerben…” – olvasható a zsidó enciklopédiában. Ezen a ponton persze érdemes megjegyezni: a zsidók hatalma elsősorban azért csökkent folyamatosan a Szovjetunióban és a kommunista mozgalomban, mert Sztálin szép lassan (habár a terror eszközét is bevetve) kiszorította a zsidókat a vezetésből.
Vlagyimir Putyin – aki ugyancsak megmentette országát attól, hogy a zsidók ott átvegyék a hatalmat – a kiállítás megnyitóján mondott beszédét azzal a fordulattal fejezte be, hogy Oroszország „a könyvtárat mosollyal az arcán adja át a zsidó közösségnek”. (A mosoly többszörösen is indokolt: részben, mert Putyin kiakolbólított néhány hatalomra törő zsidó oligarchát az országból, részben pedig azért, mert tényleg nevetséges, hogy zsidók államosították a könyvtárat, és most zsidók akarják visszavenni.) De vajon a „zsidó közösség” is visszamosolyog-e az oroszokra? Lehetnek kétségeink.

Harcunk

Töviskesné Dsupin Judit Ibolya: Csapjunk a lovak közé

Nézzük, mit mond A Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügypolitikai államtitkára, Orbán Gábor a devizahitelek problémájáról.
Devizahitelek. Már rossz.

Nem tartja jó megoldásnak az egy lépésben történő forintosítást.
Ez, az ő álláspontja szerint fenyegetést jelentene a forintpiacra és a bankrendszerre is.
Kizárta annak lehetőségét is, ami a jegybank devizatartalékait túl alacsony szintre csökkentené.
Akkor jön a kérdés. Ha Orbán Gábor gondolatait vesszük figyelembe, és nem foglalkozunk azzal, hogy mit tettek velünk, az ő elképzelése mentén van-e az Adósoknak reális esélye arra nézve, hogy fizesse a törlesztőket továbbra is. Némi kedvezménnyel.
A bevételi források az elmúlt évtizedek alatt először éppen az Adóhivatal segédletével voltak megnyirbálva, a vállalkozásokat éppen az adóhivatal segédletével tették tönkre.
Emiatt kényszerültek a vállalkozók és a magánszemélyek hiteleket felvenni, hogy előrébb jussanak, hogy vállalkozásokat fejlesszenek, hogy lakást vegyenek, hogy felújíthassanak.
Erre voltak felkínálva a devizaalapú hitelek.
Ezekkel a devizaalapú hitelekkel terjesztették ki magukat az ingatlanvagyonra, a bérekre és a nyugdíjakra olyan mértékben, amely mérték nem a magyar forint visszafizetésére kötelezte az embereket, hanem a mesterségesen megerősödő deviza magyar forintban történő megfizettetésére.
a mohóságMost, amikor a lakosság nem bírja már, jönnek azzal elő, hogy némi engedményt tegyenek.
A folyamatok ezzel nem fognak helyreállni, mert a lakosság nem lesz hitelezhető, a lakosság bevételi forrásai nem fognak bővülni, hiszen a kiadásuk továbbra is ott lesz a hitelekkel kapcsolatosan, de bővülésre nincs esélyük bevételi oldalon, mert a vállalkozások szét lettek zúzva.
A Bankok ebben a helyzetben, amikor a törvényesség mellőzve lenne a probléma kezelésekor, az Adós részéről történő elmaradáskor továbbra is felmondhatják a szerződéseket.
A végrehajtás a jogtalanul megállapított hátralék vonatkozásában az adós ingatlan vagyonából történne ekkor is. Ez ilyenkor mindig potom áron kél el.
De mint látjuk, a Bank ezzel megelégszik, mint egyösszegű befizetéssel, hiszen lényegesen későbbre tervezte a “kihelyezett” összeg megtérülését, s ennek az összegnek a jelentős hányada extravagánsan teszi lehetővé a Bankok gyarapodását. Ez a rész az árfolyam különbözet, amelynek a mértéke előre nem is tudható, hogy mennyi is lett volna, ha az Adósnak lehetősége lett volna a futamidő alatt végigvinni a kötelezettség vállalását.
Tehát ami történni fog, az a lakosság vagyonának, lakásainak elvétele töredék áron, a hátralék további követelhetőségének megnyílása a bérekből és a nyugdíjakból.
Ezzel Orbán Gábor és a Bankok meg is elégedhetnének
Gábor és a bankok meg is elégednének.
És mi?
A bedőlő hitelek hátralékai vonatkozásában egyértelműen megállapítható, hogy a Bankok a közjegyzők előtt olyan értelmű ténytanúsítványt szereznek be, amely
NEM A KÖZJEGYZŐ ELŐTT TETT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSBÓL EREDŐ HÁTRALÉKOT TANÚSÍTJA, HANEM A KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁST MAGÁT.
A kötelezettségvállalásnak volt egy összege és egy jogcíme.
A jogcím nem valósult meg, a deviza nem vált pénzkölcsönné.
A Bankoknak mégis leigazolják a közjegyzők a ténytanúsítványban az általuk jogtalan módon a hitelnyilvántartási számlára felvett devizakövetelést.
A közjegyzők nem kötik magukat ahhoz a közokirathoz, amely közhitelesen rögzíti a kötelezettségvállalás mértékét és jogcímét.
A közjegyzők a közjegyzői okiratban vállalt kötelezettségünk jogcímét nem veszik figyelembe, ezzel valósítják meg azt, hogy a Bankokat kiszolgálva, végrehajtási záradékot tesznek a közokiratokra, s ezzel lehetetlenítik el örökre az Adósokat.
A közjegyzőktől követelni kell az általuk közokiratban tanúsított kötelezettségvállalásunk szerinti elszámolást, mert ez a kötelezettségvállalás éppen az ő hatáskörük folytán vált közhitelessé.
Ezt nem lehet forintosítani- ezzel az összeggel kapcsolatosan akkor van az adósnak kötelezettsége, ha a Bank a rendelkezésére bocsátotta, és annyi az ebből fennálló kötelezettsége, amit a rendelkezésre bocsátást követően, még nem fizetett ebből vissza.
A rendelkezésre bocsátás nem történt meg.
A kötelezettségvállaló nyilatkozat szerinti fennálló kölcsöntartozásunk ezért továbbra is
a 0
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
A cikk:
A kormány az egyszeri forintosítás helyett fokozatos átváltást javasol a devizahitelek ügyében.
Orbán Gábor, forrás: MTI, Földi Imre
A Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügypolitikai államtitkára, Orbán Gábor szerint a devizahitelek problémájára az egyszeri forintosítás helyett a hiteleknek a jelenlegi árfolyamgát rendszeren nyugvó, fokozatos átváltása lehet egy megoldás – írta a portfolio.hu a Reuters hírügynökség tudósítására hivatkozva csütörtökön.
Az államtitkár a Reutersnek kizárta annak lehetőségét, hogy a teljes deviza jelzáloghitel portfóliót egy lépésben forintosítsák, ez ugyanis fenyegetést jelentene a forintpiacra és a bankrendszerre is.
Egyúttal kizárta egy olyan devizahiteles csomag lehetőségét is, amelynek kedvezőtlen hatásai lennének a jegybank devizatartalékaira abban az értelemben, hogy azokat túl alacsony szintre csökkentenék. Mint mondta, nem tekinti megoldásnak azt, ami hátrányos a jegybank tartalékpolitikájára nézve.
Orbán Gábor szerint a hiteleknek a jelenlegi árfolyamgát rendszeren nyugvó fokozatos átváltása viszont egy lehetséges megoldás a problémára, a hitelek hátralévő mintegy 15 éves futamidejét rövidíteni lehetne.
A bankok eddigi javaslatai túl nagy hozzájárulást követeltek volna meg a kormánytól, amit a kabinet nem kíván vállalni. A bankoknak elsősorban a saját ügyfeleikkel kell megoldást találniuk – mondta az államtitkár.
Az államtitkár hozzátette, hogy a megoldás nem veszélyeztetheti a hiánycélokat. Bármilyen megoldás is születik, szerinte nincs esélye annak, hogy bármelyik bank emiatt rendezetlenül kivonul a magyar piacról. A kormány novemberben tekintheti át a lehetőségeket, köztük a bankszövetség által javasoltakat is. Ezután azt a megoldást választhatják ki, amelyik a legkisebb kockázattal jár a gazdaságra nézve, és hozzájárul a devizahitelek kivezetéséhez.
JAVASOLT ANYAG A FELMONDÁST KÉSZÍTŐ KÖZJEGYZŐNEK ÉS A VÉGREHAJTÁSI ZÁRADÉKOT KIÁLLÍTÓ KÖZJEGYZŐNEK!
http://kaslerarpad.hu/?p=5156

FONTOS IRÁNI HÍREKET ELHALLGATNAK NÁLUNK





IRÁN - CNN - IZRAEL - DRON
FONTOS IRÁNI HÍREKET ELHALLGATNAK NÁLUNK
A képen látható lengyel oldal közli, hogy Irán fölszólította Izraelt, hogy azonnal írja alá az atomsorompó egyezményt...Nálunk ezt a hírt teljesen elhallgatják! Irán bejelentette azt is, hogy beperlik a CNN-t, mert az iráni elnökkel készült nyilatkozat szövegét hamisan fordították le a nézőknek...Jellemző a cionista agymosodára. Ugyanezt tették Evo Morales elnök szövegével is, aki szintén tiltakozott ez ellen. A PressTV bemutatta az új íráni drónt, ami a Jaszír nevet kapta és közlik az összes műszaki adatait. Nagy bánat ez Amerika és Izrael számára, mert eddig csak ők jelentkeztek drónokkal ebben a térségben.

Ami nálunk elképzelhetetlen!

Ceausescu szülőfalujában a 80-as években hipermodern stadion épült, ma már csak az rohad benne, amit nem loptak el. Dombok közé épült, jó fekvésű, de ma már elhagyatott, nincs az a pénz, hogy a helyiek magukénak érezzék.
Futballtörténeti pillanat volt 1979-ben, amikor az SC Olt a román élvonalba jutott. Akkor a magyarnál valamelyest gyengébb volt a román bajnokság, a Scornicestiben játszó csapat azonban egyre csak emelkedett és erősödött. Későbbi BEK-győztes játékosok is megfordultak a tízezres falu nagyratörő csapatában, amely 11 évig az első osztályban maradt, sőt, egyszer még a negyedik helyre is előrelépett, és majdnem elérte a nemzetközi kupaszereplést.
BEK-győztesek kerültek a faluba
Az 1973-ban alapított SC Oltban játszott a mostani román szövetségi kapitány, Victor Piturca is, a BEK-győztesek közül Bumbescu, Barbulescu is, de a későbbi Chelsea-játékos, most Dzsudzsák Balázst irányítva a Dinamo Moszkva edzője, Dan Petrescu is. A Steauával alighanem forró dróton volt a csapat, sok játékost kaptak, ehhez hatalmi szó nem is kellett, elég volt egy kérés, hiszen nekik nem lehetett nemet mondani.
Az Olt-menti Scornicesti jó harminc éve prosperáló környék volt, a környező gyárak működtek, utak épültek. Persze nem véletlen, a Kárpátok Géniusza, vagyis Nicolae Ceaușescu ugyanis a faluban született, és a város a faluban nevű programot természetesen ott szerette volna elsőként megvalósítani.
12
Ebben jelentős szerep jutott a futballnak is. Az persze a múltban sem volt ritka, hogy egyes országok vezetőinek szívügye legyen a futball, gyakran járt meccsre Mussolini vagy Franco is, de Romániában példa nélkül álló volt, hogy a semmiből futballklubot építettek.
Ceaușescu energiát és pénzt nem sajnálva belevágott, és a csapat egészen 1991-ig folyamatosan az első osztályban is maradt. A diktátor kivégzése azonban megpecsételte a klub sorsát, abban a szezonban csak 12 pontot szereztek, a sortűz után már nem is nyertek meccset. A csapat jelenleg negyedosztályú, a dicső múltból csak a Viitorul Stadion maradt meg a falu határában, bár egy része már az enyészeté.
Ceaușescu a vadászatot lényegesen többre becsülte a futballnál, a testőrsége által készített korabeli felvételeken sem lehet látni, hogy futballozna, inkább a röplabda volt a kedvence, de a megalomániájához passzolt a futballt.
Az érkezéskor egyből szembetűnik, hogy a földszinten varroda üzemel, az elsőn pedig lakások vannak. A száradó ruhák azt jelzik, öt vagy hat család otthona. Három kóbor kutya is feküdt a bejárat előtt, ami Romániában a turistafotók kedvenc témája.
14
A stadionhoz vezető járdákat már benőtte a gaz, de még most is kivehető, merről jöhetett be a vendégcsapat, honnan érkeztek a szurkolók, és nem utolsósorban honnan érkezett a Conducator, akinek a máig álló szülői házától három kilométerre van a stadion. Kettejük kapcsolatára emlékezve egy milliomos múzeumot akar létrehozni a parasztházban.
A varroda egyik tulajdonosa nem is lepődött meg, amikor arra kértük, hogy szétnézhessünk, örömmel nyitotta ki a kaput, amin keresztül a szentélybe léphettünk. A göröngyös pályán éppen a füvet vágták.
A csatornafedeleket már régen ellopták, ezért minden lépésre vigyázni kellett, nehogy hirtelen eltűnjünk egy nagy lyukban, amikből volt vagy 30 darab a pálya körül. Ugyancsak eltűntek a lelátókról a fapadok, így csak a fapallók rozsdás vastartói éktelenkedtek ki 10-20 centire a betonból. A főlelátón 21 sort számoltunk meg, vagyis nagyjából 15 ezres lehetett. Ez a tribün amúgy nincs lezárva, de a legfelső sorban szétmállott a beton a talpunk alatt, minden lépésünknek összetéveszthetetlenül recsegő zaja volt.
Ceaușescu nem itt, hanem a másik oldalon foglalt helyet, ott valamelyest stabilabb a szerkezet, ezért a mostani előírásoknak megfelelően beszékezték, és oda már a nézők is mehetnek.
Ceaușescu a tribün felett, egycenti vastag üveg mögött ült. Aztán amikor ezeket az üvegtáblákat is betörték, a szilánkokat otthagyták, húsz év alatt szerteszét szóródtak a szektorok között. Azon az oldalon a szilánkok ropogtak a lábunk alatt.
16
A székek között szétköpködött szotyihéjak rohadnak feketén. A lenyírt füvet sem vitték el a stadionból, hanem a pálya szélére szórták, csomókban a kerítésnél rohad.
A kitört üvegtáblák tátongó helyén kis mászással elérhető a VIP. Az épen maradt négyzetméteres üvegtáblák mögött még azt is elképzelhetjük, milyen látványban lehetett része Románia egykori élet-halál urának. Az összes lambériát nem vitték el tüzelőnek a helyiek, vannak olyan helyiségek, ahol megmaradt a falakon, plafonokon.
A VIP amúgy eléggé tágas – a 80-as években a korát megelőzte az építmény -, öt helyiségből áll, a szekus őrségnek kellett a hely. A diktátor hatalma és paranoiája csúcsán minden nap öltözéket váltott, a KGB mérgezésétől félt. Amit szombaton a vákuumos fóliákból magára vett, vasárnapra elégették. A felesége, Elena a pályára is elkísérte, nem kizárt, hogy itt is koccintottak, amikor Elenát a tudományos akadémia vezetőjének nevezték ki, noha négy elemit végzett.
A csapokkal, mosdókagylókkal sem kezdtek semmit, azok is ottmaradtak. Közismert, hogy Ceaușescu viszonylag alacsony volt, így a helyiségek között egészen alacsony a belmagasság. Noha a megtermett testőröknek biztosan le kellett hajtaniuk a fejüket, ha az egyikből a másikba szerettek volna átjutni, Ceaușescunak viszont olyan érzése támadhatott, hogy a homlokával érinti a plafont, mintha ő tartaná a gerendákat.
A helyiségekben szétszórt női cipők alapján úgy tűnik, kisebb szerelmi kalandoknak is megfelelhet a szoba, de a paplanok arra utalnak, valaki jobb híján szállásnak használja.
A stadiontető egész jó állapotban maradt meg, bár eléggé rozsdás, de a 80-as években Magyarországon sem volt olyan stadion, amely fedett lelátóval büszkélkedhetett volna. Ceaușescu ebben is maradandót akart alkotni, ahogy megalomániája kiteljesedésekor a román parlamentet is nagyobbra óhajtotta építeni, mint a washingtoni Fehér Ház, és nem számított, hogy eközben az ország túlnyomó részében éheznek.
28
Nemcsak a stadion oldalában, hanem a lelátó alatt és mellett is ecet- és akácfák nőnek ki a beton repedéseiből.
A stadion kihasználtsága rendkívül szerény – még büfé sincs benne, pedig a csempézett pult megmaradt a földszinten -, de Ceaușescu hatalma csúcsán még a slatinai megyeközpontból is kirendelték az embereket, hogy komoly tömeg előtt szerepelhessen a nagyvezér csapata.
A 30 ezres nézőszám sem volt ritka, de mivel mesterségesen duzzasztották fel, nem volt tartható. Ma körülbelül ezren járnak a negyedosztályú klub mérkőzéseire.
(Index)

“Álljatok ki magatokért!”

Pécs Országos otthonvédelmi demonstráció 2013 09 26_

…”Az egész országot sújtó problémát, országos szintű összefogással kell megoldani!”

- Jogtisztaságot, korrekt bíráskodást! -

…”Miért nem teszik meg a megfelelő lépéseket? Miért nem foglalkoznak az igazi bűnösökkel, miért nem veszik figyelembe a feljelentéseinket? Végül a legfontosabb, miért engedik kilakoltatni az embereket addig, amíg nem tisztázódik ennek az ügynek a jogi háttere? Mi mindenesetre maradunk, harcolunk, kérdezünk, követelünk és az összes eszközzel élni fogunk, hogy igazunkat érvényre juttassuk, ugyanis már lehetőségünk nem maradt az életben maradásra. Várjuk minden devizahitellel küzdő magyar társunk támogatását, álljatok be ti is a sorba, álljatok ki magatokért!”

***
Az elmúlt héten több magyarországi városban is zajlottak otthonvédelmi demonstrációk. Szeptember 26-án, Baján, Budapesten, Gyulán, Kiskőrösön, Nyíregyházán és Pécsett,- egyszerre és egy időben, álltak a devizahiteles tüntetők az ügyészségek, bíróságok, végrehajtók és bankok elé.
A demonstráció alapját a Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyésznek írt, banki csalások elleni feljelentések tömeges elutasítása adta.
Sok százan indítottuk el ezt a feljelentést, bízva a jog tisztaságában és abban, hogy végre kivizsgálják a helyzetet. Sajnos nem ez történt. Ezért döntöttünk így, hogy ismét utcára vonulunk és hangot adunk véleményünknek, kérdéseinknek. Több nagy városban, Baján, Gyulán, Kiskőrösön, Pécsett, Nyíregyházán és Budapesten kezdtünk figyelem felkeltő megmozdulásba, ugyanabban az időben.
Budapesten beadtunk egy petíciót Dr Polt Péternek, amit végül a szóvivő helyettes Merhej Raulla vett át.
Több beszédben is elhangzott az ügyészség felelőssége abban, hogy végre tiszta jogi helyzet alakulhasson ki és mindenkire egyformán vonatkozzanak a paragrafusok. Beszédekkel, transzparensekkel hívtuk fel a figyelmet arra, hogy amíg nem oldódik meg az un. devizahitel probléma, amíg a felelősöket nem vonják felelősségre, addig mindig számítaniuk kell hasonló megmozdulásokra.
Baján követelték a magyarázatot , hogy a magyar állampolgárnak miért nincs joga a feljelentése vizsgálatára? Kiskőrösön a bankok kirakatára figyelem felhívó plakátokat, illetve habszivacsból készült kis csákányt ragasztottak, a – “Helység kalapácsát”! Nyíregyházán is lelkes csoport képviselte a kifosztott hitelesek érdekeit. Pécsett belevaló csapat állt össze, nem először, mint tudjuk és nyújtottak be petíciót az ügyészségre. Gyulán pedig ellentmondást nem tűrően vonták felelősségre a végrehajtót.
Látható , hogy az egész országot sújtó problémát országos szintű összefogással kell megoldani. Mára sok mindennel tisztában vagyunk, ismerjük a jogainkat, tudjuk, hogy becsaptak minket és ezt megerősítették már a felsőbb szinten is.
Azt nem értjük, hogy akkor miért nem teszik meg a megfelelő lépéseket? Miért nem foglalkoznak az igazi bűnösökkel, miért nem veszik figyelembe a feljelentéseinket? Végül a legfontosabb, miért engedik kilakoltatni az embereket addig, amíg nem tisztázódik ennek az ügynek a jogi háttere? Mi mindenesetre maradunk, harcolunk, kérdezünk, követelünk és az összes eszközzel élni fogunk, hogy igazunkat érvényre juttassuk, ugyanis már lehetőségünk nem maradt az életben maradásra. Várjuk minden devizahitellel küzdő magyar társunk támogatását, álljatok be ti is a sorba, álljatok ki magatokért!
Radikális Bankellenes Csoport, – az Otthonvédelmi Tanács tagja
Az alábbi galéria képeit, az országos demonstráció helyszínein készítették a résztvevők:
A petíció:
Petíció Magyarország legfőbb ügyészének
Szabad Riport Tudósító Iroda

Minden erővel a hazafiak ellen

Szombat hajnalban letartóztatták a görög Arany Hajnal vezetőjét, szóvivőjét, két parlamenti képviselőt és 9 párttagot. Azzal vádolják őket, hogy bűnszervezetet pénzeltek, mely gyanúsítható egy görög antifasiszta, szélsőbaloldali rapper megölésével. Görögországban pattanásig feszült a hangulat az ország gazdasági helyzete, és az erősödő hazafias vonal megerősödése miatt. A napokban látott napvilágot az a hír, hogy az Arany Hajnal, titokban több ezer fős fegyveres milíciát képzett ki katonai, és belügyi segítséggel.
A belügyminiszter azonnali nyomozást rendelt el, és kijelentette, hogy a szervezkedők mind felelősségre lesznek vonva. A görög hazafias erők egyre erősebbek, és támogatottságuk egyre jobban nő, bár a cionisták uralta sajtó a gyilkosság óta olyan híreket hoz le, amiben a párt gyengülését szajkózzák. Az Arany Hajnal vezetője kiáll az eszmeiségük mellett, és töretlen harcot hirdet a görög nép ellenségeivel szemben. Harcra szólít fel, és kijelentette, hogy nemsokára eljön az idő, mikor pártja saját erejével fogja megvédeni a görög társadalmat. A párt tagsága azonnali szabadon bocsájtást sürget, és megfenyegette a parlamentet, hogy ha nem engedik szabadon a pártvezért, akkor visszahívják a képviselőiket a parlamentből. A mandátumok visszaadásával újabb választásokat kéne kiírni, melyek még jobban megringathatják a görög politikai életet.
A hatalmon lévőknek komolyan el kell gondolkozni lépéseiken, mert a görög hazafiak elszántsága meginghatatlan.
Kitartást és elszántságot kívánunk a harcukhoz! Szabadságot a hazafiaknak!
Éljen a nemzetek Európája!
Alföldi Pál