2013. szeptember 29., vasárnap

A cionista militarizmus titkos fegyverei


A cionista militarizmus titkos fegyvereiVálasztási csalások mindenütt. Az áldemokratikus nyugati rendszerek tolvajai, a média és a politikusvilág háttérirányítói, az ún. "pénzemberek", nehezen vagy könnyebben összelopott, rabolt vagyonuk révén arra törekednek, hogy a demokráciába beépített politikusaik, mint darázs a pókba beültetett petéi, lárváik és utána bábjaik lehessenek, illetve, hogy kikelhessenek. Az amerikai elcsalt elnökválasztás után itt a következő, a német elcsalt választás, de tolvajok, rablógyilkosok már nem elégednek meg a tömegektől elorzott, "átmenetileg bitorolt" javakkal. A bűnözők jó szokása szerint egymást is igyekeznek kirabolni. Ez tehát a válasz a "háttérhatalom" mibenlétére és milyenségére. Az évek óta tartó "boszorkányüldözés", az amerikai 2001-óta tartó terrorizmus elleni hadjáratot hirdető, "izomból működő USA rendőrállam" legnagyobb sikereit a Bush-korszak "terror elleni háborúiban" aratta, ami mára már a legtöbb esetben borzalmas visszaélésekre, bírósági eljárásokra, vásárolt vallomásokra, meghamisított bizonyítékokra, célzott egyének és csoportok likvidálására és a terrorizmus "anyagi támogatására" használnak fel.

"Mert ha szándékosan vétkezünk ... akkor nincs többé bűnökért való áldozat, hanem az ítéletnek valami rettenetes várása... Ez volt az, amit Belsazár, Babilon királya átélt, és ez lesz az, amit az utolsó ítéletben minden, Krisztus kegyelmét el nem fogadó ember át fog élni". Az izraelieket úgy látszik, nem nyűgözte le Hassan Rouhani, új iráni elnök, de ezzel a véleményükkel egyenlőre egyedül maradtak. Az Egyesült Államok és más nyugati országok szívesen hívják az új iráni elnököt az ENSZ-be. Pedig Ahmadinezsád után Rouhani is az állítja: "nukleáris vagy más tömegpusztító fegyvereknek nincs helye az iráni biztonsági és védelmi doktrínákban, és ellentmond az alapvető vallási és erkölcsi meggyőződésnek. A nemzeti érdekek megkövetelik tőlünk, hogy eloszlassuk a kételyeket Irán békés célú nukleáris programjáról", de megvédik magukat...
Saját véleményem szerint, Irán rendelkezik atomfegyverekkel, igaz még nem saját gyártásúakkal, de a Szovjetunió leamortizálása és Gorbacsov általi nyugati megbízásra történő szétrobbantása után, sok ezer atomtöltet került papíron megsemmisítésre, amelyek egyszerűen "gazdát cseréltek", ahogy az ősi szkíta régészeti kincsek, az Uruguay-i, vagy az Irak kirablásából származó leletek is. Sajnos a múlt emlékei, de atomtöltetek is, ugyanannál a "társulatnál" kötnek ki legtöbbször, és itt nem ártana kiemelni, hogy lopott történelemmel senki sem vált még naggyá, bármennyit is hazudozik róla, ahogy erőszakkal sem tudja elérni ezt!


Szép szó a "lenyűgözni". Általában arra használják, hogy az ámulatba esés egy fázisát írják le a szájtátás utáni eszmélés jellemzésére. A nyűg, az én olvasatomban az, amit magyarul jelent. Ezért estem inkább ámulatba (nem nyűgözött le), hogy az NSZK (BRD) válsztásainál is a magyarországi (de nem magyar) módszert alkalmazzák. Akik már korábban is olvasták írásaimat a Posta-oldalon, emlékezhetnek arra a 2008-2009-ben gyakran megírt figyelmeztetésemre, hogy a Magyarország 1949-óta elcsalt választásainak módszertanát ne vegye át a nyugat, főleg az 1989 után kifejlesztetteket. A Facebook-on figyelve a német méltatlankodást, joggal üthetett rést a választók bizalmán az SPD92 kapott szavazata után a 241 feltüntetett szavazat Detmold községben, de a hamburgi hiányzó 100 ezer szavazat is a CDU-tól. A csalás módszertana hasonló mint itthon. A külföld "oktatásában jeleskedő politikusaink közkedveltsége" idegenben ezután érthető. A kérdés "sürgős tisztázását" sokan követelik, pedig náluk még be sem vezették a választási ívek megsemmisítését az "ellenőrizhetetlenség érdekében"...

Persze nincs kizárva, hogy a német választási csalások után érdeklődőkre is rásütik az "antiszemita bélyeget", bár az NSZK-ban is nagyítóval kell keresni szemita, vagyis sémi népcsoporthoz tartozó valóban fajzsidót, de Putyin is megkapta az "antiszemita minősítést", mert a moszkvai zsidó múzeumotaz első szovjet kormány 80-85%-ban zsidókból állt. Habár lassan, de tudatosodik már az emberekben, hogy Európa és az USA, valamint Izrael megszálló zsidóinak döntő része fajilag nem, csak vallásilag zsidó, ami kizárja a velük szembeni "antiszemitizmust". Az antiszemitizmus vádjával fenyegetőzés még mindig "sikertermék" maradt "egyes körökben", annak ellenére, hogy saját Rockefeller Alapítványukszefard, falasha stb.) és a kazár (askenázi -és keleti zsidók) között nincs, illetve az európai átlagnépesség genetikájára jellemzően 1% körüli a genetikai egyezés.
Link
meglátogatva, azt merte mondani, hogy genetikai vizsgálata bizonyította be, hogy a fajzsidók (
Egyes klubokban háborús uszítóknak is ugyanez lehet a problémája, mivel Laurent Fabius, francia külügyminiszter és Hollande is tudatában van, hogy kiknek szolgál. "Tudatában vagyok azon szavak erejével, amit mondok. Mr. Bashar Al-Assad nem érdemli meg, hogy létezzen a Földön". A vállakozó kedvű háborús uszítók nem szólnak mást mint, hogy Oroszország és Kína adja fel fel vétójogát a Biztonsági Tanácsban, a Szíria elleni összeesküvésben, és az Egyesült Államok, Franciaország és Nagy-Britannia legyen a meghatározó a jövőben, a háborús bűncselekmények kiagyalásával és végrehajtásával kapcsolatban, valamint, hogy az ENSZ is helyezkedjen velük hasonló álláspontra. A kérdés azért is röhejes, mert pont a jelzett "triumvirátus", nevezetesen Franciaország (aki átadta az atom-titkot Izraelnek, Kennedy (ez miatti) meggyilkolása előtt), Nagy-Britannia és a City of London (a bankárkaszt tényleges központja), és az Egyesült Államok kormánya, akit már saját állampolgárai is a "Nagy Sátánként" emlegetnek, okozza a háborúkat egy egyszerű és könnyen értelmezhető "késztetés" alapján, aljas indokból és nyereségvágyból, nem is annyira "fondorlatos módon", de különös kegyetlenséggel, előre kitervelt, és előre megfontolt szándékkal.

Hogy miért teszik ezt, tudjuk. Ha nem folytatják, a pro-izraeli lobby és a márkás antiszemita média karrierje is elpusztul. Izrael, illetve a "támogatói", az amerikai közvélemény ellen is harcolni próbálnak, egyre kevesebb sikerrel. A Hoolyvood-i Izrael-barát filmek is kezdik felfedni a zsidónak nevezett, valójában Új-Kazár államBilderberg tagok kiszivárogtatási botrányaival, úgymint a LIBOR (Murdock), vagy a bróker-botrány, azt feltételezi, hogy Izraelnek befellegzett, ami nekünk, a németeknek és lengyeleknek, de minden zsidó-kormánnyal "felszerelt" államnak még több hátrányt, kifosztást, terhet és elnyomást jelent a "menekültek áradata" miatt. James Abourezk, az egykori Dél-Dakota-i szenátor azt vallotta: "Azt lehet mondani, személyes tapasztalat alapján, hogy legalábbis a kongresszust illetően, Izrael támogatása a politikai félelemre épül - a félelem a vereségtől - annak, aki nem teszi azt, amit Izrael akar tenni. Így azt lehet mondani, hogy igen kis hányadát képezik csak a kongresszusi tagoknak azok, akik legalábbis, amikor én itt szolgáltam - bármilyen vonzalmat tápláltak Izrael vagy az izraeli-lobby iránt. A megvetést elnémította a félelem.Túl sok ruhatári beszélgetésben hallottam, hogy a szenátus tagjai keserű hangon jegyezték meg, másként gondolkodnak arról a lobbyról, aki betolta őket a körbe, mint amit elvárnak tőlük. Privát hallható és érzékelhető az ellenszenv Izrael és a lobby taktikája ellen, de egyikük sem hajlandó kockáztatni a lobbyval való ellenségeskedést azáltal, hogy érzelmeiket nyilvánossságra hozzák."
Európában, és így nálunk sem más a helyzet...


A "nyomásgyakorlás" jól nyomonkövethető. Bizonyíték rá az amerikai és izraeli sajtó néhány, itt is megemlíthető "díszpéldányának" címolda. A Times of Israel (nem egészen anticionista rongy): "Izrael intelligenciáját tekintik központinak az amerikaiak Szíriával kapcsolatos tevékenységében", a Haaretz: "az AIPAC vörös kutya lobbistákkal gyakorol nyomást a szíriai cselekvés érdekében". A US News and World Report: "a pro-izraeli lobby szíriai vitát generál a Kongresszusban", a BloombergAdelson New Obama szövetségesei, a szíriai zsidó csoportok visszaütnek". A legrosszabb ellenségei lesznek Obama szövetségesei konc fejében, feltéve, hogy azt teszik, amit a "zsidó csoportok" akarnak. A rabbik meg táncolnak (mint 2001.09.11-én, a WTC tornyainak összeomlásakor): a Times Izrael, "amerikai rabbik késztetik a kongresszust, Obama, vissza Szíriába". A New York Times magyarázata bizonyos logika szerint a nyomásgyakorlásról: "Az Adminisztráció tisztviselői szerint a befolyásos Izrael-barát lobby-csoport, az AIPAC, sürgeti a munkát a katonai akció megindítására az Assad-kormány ellen, attól tartva, hogy Szíria megmenekül a megtorlás alól a vegyi fegyverek használata után, és Irán felbátorodhat a jövőben, megtámadni Izraelt. Egy ... közigazgatási tisztviselő, aki, mint a többiek, megvitatná a Fehér Ház stratégiáját, az úgynevezett AIPAC, "a 800 kilós gorilla a szobában" kérdést, azt mondta, hogy szövetségeseiknek a kongresszusban azt kellett mondani: "Ha a Fehér Ház nem képes a katasztrofális piros vonal érvényesítésére a vegyi fegyverek használata ellen, bajban vagyunk".

Az amerikai sajtó jelentős része még azon vitatkozik, hogy IzraelUSA irányításába, de csak néhányan merik kimondani, hogy az USA egy óriásira nőtt, tetszőlegesen manipulálható bábállam. Viszont a manipulációt irányítók személyét illetően még mindig nem beszélnek a nyugati világ valódi urairól, akik nem Izraelben, és nem is Washingtonbanhonpolgári öntudatnak" jókora pofont jelenthet azonosulni a kiszolgáltatottsággal, a nyakukba ült cionista önkényuralom rémségeivel, terrorjával, bár eddig is nehezen volt érthető, hogy a vietnami majd afrikai, közel-keleti háborúk után mi az, amivel még meg lehet győzni az amerikai katonát, hogy ő hazáját védő katona és nem bérgyilkos, vagy enyhébb esetben rabló, útonálló, esetleg csak szimpla tolvaj. Ugyanezek vonatkoznak a nyugat másik két "bástyájára" is, Franciaországra és Nagy-Britanniára, de nem csak nyugaton használják fel az állampolgárokat népük és saját maguk ellen.

Az idő fogy, a háborút generáló világuralomra törő gépezet még működik, annak ellenére, hogy az emberek ébredeznek, de többségükben még nem ébredtek fel, esetleg az álomtól még bódultak. Amíg a többség alszik, Amerika új kiegészítéseket és új generációs nukleáris fegyvereket fejleszt speciális laboratóriumokban. Ezek a fejlesztések 1991. után kezdődtek. Többnyire olyan nukleáris fegyverekről van szó, amelyek kicsit, vagy egyáltalán nem okoznak robbanást. Lehetetlen megállapítani, hogy egy nagy robbanás egy nukleáris fegyvertől, vagy hagyományos fegyvertől származott. Néhány nukleáris fegyvernél, a "minimális a reziduális sugárzás" (minimális reziduális sugárzás = MMR) ismert, ami csak egy ionizáló sugárzás néhány száz méteren, és nem mutatható ki 72 óra után. Mégis más nukleáris fegyverek és vegyi fegyverek nélkül terjed a mérgező anyag mérföldeken keresztül, mint ahogy Irakban is. Ezekkel a fegyverekkel már felszerelték a Tomahawk rakétákat a Földközi-tengeren, és készen állnak a használatra Szíria ellen. Itt van az egyik oka annak, hogy Obama elnök és a külügyminisztere, Kerry hallgatag, mert megadta a támadási tervben a terjedelmet és időpontot. Ugyanebből az okból, azt is jelenti, hogy képesek lemondani a földi katonai beavatkozásról. Ehelyett nukleáris fegyverek bevetését tervezik. Fontos eleme a stratégiának, hogy "titkos nukleáris műveleteket" használjanak. Az meg magától értetődő, hogy olyan elutasító jelentések készüljenek, amelyek ellentmondanak a tényleges történéseknek és hivatalos mitológiát hozzanak létre, mint összeesküvés elméletet. A "szakértők" és "vezetők", mint Jonh Stewart, Wolf Blitzer vagy Rush Limbaugh játsszák a főszerepet. Több konformista média, olyan, mint a Fox News, Murdoch és a Wall Street Journal, talán a legrosszabbak, majd DailyBeast.com és a Newsweek az AIPAC propaganda lapjai és a megkent Jane Harmon.

A legutóbbi "eredményként" a Huffington Post lemeze, tele szex-szel és a "csillagokkal", elítélte az orosz videót a szíriai lázadók szarin-gáz támadásáról tegnap. Soha nem jelent meg egyetlen egy jelentést sem a nukleáris támadásról a nyugati sajtóban, és nem is fog, nem számít, hogy mennyi tudományos bizonyíték áll rendelkezésre. Független szakértőként Dr. Chris Busby professzor is megerősíti ezt. A szíriai lázadók filmje a mérges gáz támadásról kérkedik, a videót erről feltöltötték a YouTube-ra, de a videó gyakorlatilag láthatatlan. Az ellenőrzött hírek jelenetei, az USA-t arra késztette, hogy elképzelhetetlen fegyvereket használjon. Ilyen fegyvereket Irakban és Afganisztánban is gyakran alkalmaznak . Vannak jelentések a független nukleáris szakértőktől, akik nyilatkoztak arról, hogy az amerikai tengerészgyalogság laktanyáját Beirutban felrobbantották egy atombombával, egy másik az Oklahoma City elleni támadásról, és egy harmadik, amit a Bali bombázásnál alkalmaztak. Egyértelmű bizonyítékok vannak arra, hogy atombombát használtak Damaszkuszban 2013. Május 4-én. A flash-videók az atombomba gombafelhőjéről futótűzként terjedt az interneten, és nem volt kísérlet a tagadására, miután a Veteranstodays.com feltette a Youtube-ra.

Sokan azt hiszik, hogy ott, ahol élnek, még nincs háború, esetleg nem is lesz, de a háború a XXI.-ik században már nem csak hagyományos eszközökkel folyik, és az ellenség maga az állampolgár. Magánszemélyek kerülnek a célkeresztbe, mert egyre több bizonyíték van, hogy "célok" vannak kitéve támadásoknak, köztük kitervelt fenyegetéseknek, szándékosan előidézett baleseteknek, gyilkosságoknak, és öngyilkosságra késztető támadások titkos technológiájának. Ezek az egyének testek, tárgyak, esetleg fenyegető veszélyt jelentenek a biztonságra, vagy "Oswald" típusok. Az USA-nak a parancsot végrehajtó terrorcselekményeket elkövetői, gyakran távirányíthatók, mint ahogy ez például az egyik a Charles Bronson filmben is látható, telefonon. Ft. Hood, Gabby Giffords, Sandy Hook és a haditengerészeti incidens csak néhány példa.


John Anthony Hill ellen vádat emeltek az Egyesült Királyságban, mert ő hozta le a háttérrel együtt a 7/7 terrortámadás anyagait, de a bírósági tárgyaláson felmentették, mert igazolni tudta, hogy a 7/7 terrorista támadás hamis zászló volt. Viszont az agy elleni támadási technikák alkalmazását sokan érzik. A legtöbb ember hallott már az MK Ultráról, vagy a "Men Who Stare at Goats" (Kecskebűvölők) filmről. Ez mix az "összeesküvés-elméletekből" és a dezinformálást szolgálja, hogy korlátozza a tudást, és elrejtse a közvéleményt befolyásoló több évtizedes programokat, amelyek költsége számtalan milliárdot emésztett fel. Mi lehet az ilyen programok célja?

Egy részleges lista szerint: "Idegi kommunikáció. Ez a képesség lehetővé teszi, hogy a csapatok sisakreceptorokon keresztül kommunikáljanak. Furán hangzik, de nem az. Ez a folyamatos milliárdos befeketetések révén létrejött DARPA-projekt (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) része, de soha sem volt mögötte olyan szándék, hogy arra használják amire eredetileg létrehozták. Ez egy tiszta agykontroll-projekt, "eredményeit" már láthatta az egész világ az Egyesült Államok "terrorista" lövöldözéseinél. Fontos része az "indukált pszichózis". Csak emlékezni kell az amerikai invázióra Panamában. Noriega elnököt a "rock" gyötörte, ami elképzelhetetlenül hangos volt, pedig nem járt koncertekre. Izraeli cégek ma már nyílvánosan kínálnak energiafegyver technológiákat, amelyek fizikai fájdalmat, pánikrohamokat, sőt, öngyilkosságot okoznak, és hamarosan az E-bay-en is megvásárolhatóvá válnak. Az Ericsson mobilkommunikációs használatra fejlesztett ki rendszereket, a súlyos pszichózis, paranoia, erőszakot kiváltó támadások ellen. A sokat emlegetett "Halál Sugár", a legfejlettebb titkos programok, amelyek képesek beültetni ötleteket, gondolatokat. Halált is okozhatnak az öngyilkosság gondolatának elültetésével, és néha együtt járhat az indukciós terrorista akciókkal. Cél, hogy az emberíség saját válságának színésze legyen. Legfontosabb, hogy mentásisan zavart vagy parazita partnert rendeljenek az egyén mellé, kihasználva gyengeségeit, mint a bűntudat, vagy túlzott kedvesség. A támadásokat gyakran kísérik rendszerint halálos kimenetelű betegségek, rákos megbetegedések, és aneurizma, gyilkos háziállatok vagy öngyilkossággal járó gyermek és unoka gyilkosságok. Csak az enyhébb hatások között szerepel a szorongás."


A kvantumfizika áttörése elképzelhetetlen lehetőségeket nyitott meg, hogy a hazugság messze túl tudjon mutatni minden telepatikus tapasztalaton, illetve tisztánlátáson. A fejlett energiakutatás, Tesla éter-megállapításai olyan, soha nyilvánosságra nem hozott energiatermelési lehetőségeket rejtenek, amelyek még az emberek sokasága számára ismeretlenek. Az ellopott technológiák a politikai vezetők számára lehetővé teszik, hogy képesek legyenek mindent megtenni anélkül, hogy valaha is hibáztatni lehessen őket ezért. E "szellemiség" áldozatok millióit eredményezi, akik Henry Kissingercsak haszontalan evők". A "Fekete technológia" elképzelése szerint az emberiség nem több, mint a szarvasmarha, és ez az értékrend szivárog ma Washingtonból. Meg kell kérdezni, hogy az emberiség miért süllyedt ilyen mélyre? Csak naivitás, ha azt gondoljuk, hogy a politikai és gazdasági elit része az emberiségnek...
törekvéseit. Ez, összevetve a szerint: " milyen alapon szól bele az tanyáznak. Az amerikai " szerint "
/Tulok /


http://www.mignews.com/news/politic/world/280913_70141_58473.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése