2013. március 17., vasárnap

Az Android-alkalmazások veszélyeire hívta fel a figyelmet egy kínai kutatócsoport

Az Android-alkalmazásoknak csaknem 67 százaléka kémleli a felhasználók személyes adatait Kínában, s közel 35 százalékuk figyel olyan információkat, amelyek nem kapcsolódnak az alkalmazás eredeti funkciójához – derült ki Kína egyik vezető internetkutató és adatszolgáltató intézményének, a DCCI-nek egy frissen közölt jelentéséből. 
A cég a Google vezetésével fejlesztett nyílt forráskódú mobileszköz-operációs rendszer Kínában előforduló legnépszerűbb alkalmazásait vizsgálta, s ennek alapján arra a megállapításra jutott, hogy a telefonokon megjelenő, tárolt adatok szinte valamennyi típusát „ellenőrzés alatt” tartják.
Az sms-üzenetek listáját, a telefonbeszélgetések adatait, a címjegyzékben található információkat és lényegében minden mást is megfigyelnek olyan alkalmazások, amelyekre a felhasználó még csak nem is gyanakodna – állítja a jelentés. 
A kutatók az adatkövetőket egyenként megfigyelve kiderítették, hogy az alkalmazásoknak több mint a fele számon tartja a felhasználó tartózkodási helyét, s 13,2 százalékuk teszi ezt annak ellenére, hogy ez az információ nem hozható összefüggésbe az adott alkalmazás eredeti funkciójával. 
Az alkalmazások 21,2 százaléka kíváncsi a mobileszköz-tulajdonos címjegyzékére, 18,1 százalék pedig a hívások részletes adataira. Tizenkét százalékuk az sms-üzenetekre specializálódott, s vannak olyanok is, amelyek üzeneteket küldenek, vagy hívásokat kezdeményeznek. 
A kínai kormány egyik kutatóintézete épp a napokban hívta fel arra a figyelmet, hogy a kínai mobileszközpiac túlságosan ki van szolgáltatva az Android operációs rendszernek, s meghatározó volta következtében hátrányba szorulnak egyes kínai vállalatok. 
A jelentés szerint a szabadon, tehát ingyen használható rendszert lényegében a Google tartja az ellenőrzése alatt, s utalt arra is, hogy az amerikai internetóriás operációs rendszerének legutolsó kódját nem osztotta meg a kínai vállalatokkal. 
(magyarszo.com )

Szíria segítséget kér

Assad a BRICS országait kérte, hogy segítsenek neki megállítani az országában folyó erőszakot. A BRICS tagjai: Brazil Szövetségi Köztársaság, Oroszországi Föderáció, Indiai Köztársaság, Kínai Népköztársaság és Dél-afrikai Köztársaság. Az USÁ-t nyugtalanítja, hogy Oroszország továbbra is támogatja a jelenlegi szíriai vezetést. Miközben Szíriába közel 300 terrorista érkezett Jordániából, ahol amerikai kiképzőtáborokban készítették fel őket a modern fegyverhasználatra.
Franciaország és Nagy Britannia vezetői megegyeztek, hogy fegyvereket fognak szállítani Szíria ellenségeinek.
Bashar al-Assad
Malahi László

A Rockefeller Brothers Fund és az éghajlat-változás


A Rockefeller Brothers Fund és az éghajlat-változásAbsztrakció és szentségtelen szövetség a Rockefeller és Rothschild dinasztia új magasságokba lépő barátsága, és gazdasági kapcsolatai a RIT Capital Partners szintjén, amely része a Rothschild bank vásárolt részesedésének a Rockefeller Finacial Service-ben. A Rockefeller dinasztia társtulajdonosa és társ-alapítója a FED-nek, valamint más Rothschild vállalkozásoknak, asszisztáló cégeknek. A Rockefellerek adományozták a globalista világkormánynak a következő klubokat: Council on Foreign Relations (CFR - Külügyi Kapcsolatok Tanácsa), beleértve a Bilderberg-csoport Európai Osztályát, a Római Klubot, (meg a Madridi és Budapesti Klub) és a Trilaterális Bizottságot. Ez a szövetség szabályozza a média 90%-át és Hollywood propagandaszemét gyártását - így a híreket / hazugságokat is, amivel etetik az embereket. A CFR a közelmúltban létrehozta a igazgatóságának nemzetközi képviseletét.

Most a Rockefeller Brothers'Fonds (RBF) közzétett egy dokumentumot: "Fenntartható fejlődés Program a Rockefeller Brothers Fund Index 2005-2010". Ami azzal büszkélkedhet, hogy az RBF hogy tett szert a következő eszközökkel: a médiára, a politikusokra és az összes fontos szereplőre az globalizációs programhoz. Élvezik a könnyen beadható, minden erejükkel erre a gyarlóságra összpontosító utat, amit úgy hívnak "éghajlatváltozási hazugság", ami legnagyobb csalás a világot átfogó történetek között. Emellett a Rockefellerek megvesztegették a CIA-t is! Az RBF azzal dicsekszik, hogy zsebében van az IPCC (ha az időjárásjelentéssel kapcsolatos magyar szabályozási tervezetet nézzük, az Orbán-diktatúra is), és a Rio de Janeiro konferencia irányvonalát is ők határozták meg 1992 júniusában, beleértve az ENSZ-keretegyezményt az éghajlatváltozásról. Természetesen az UNFCCC finanszírozása is ide tartozik. Az RBF elküldte programigazgatóját Brüsszelbe, aki megállapította, hogy az EU is "támogatja" ezt az éghajlatváltozási hazugságot.

Az alap az, hogyan játszik szerepet a klímaváltozás a saját olaj-és gázipari vállalataik szempontjából. A cél, hogy kezükbe kerüljön az összes vásárlás, befolyásolva minden fejlesztést, és tényleges céljaként létrehozni egy Rothschild Világkormányt. Amellett, hogy megvesztegetéssel elérnek, illetve kikényszerítenek más "rokon hangokat az éghajlat védelmében": kezdve a vállalatokkal, befektetőkkel, mezőgazdasági termelőktől, sportolóktól, munkavállalóktól, katonai vezetőktől, nemzetbiztonsági vezetőktől, veteránoktól, ifjúsági szervezetektől, kormányzóktól és polgármesterektől a kisebb rangú köztisztviselőkig, rájössz, hogy megvásárolni az összes ilyen embereket nem is olyan sok amerikai dollárba kerül. Különösen könnyű átverni a fiatalokat.

Az atomenergia felhasználásának korlátozása, és a bizonytalanná tétele is azt célozza, hogy miközben megszerzik az uránlelőhelyeket, rákényszerítik az országokat a tőlük beszerezhető fosszilis energiahordozókból előállítható energia kizárólagos felhasználására. A logika azt diktálná, hogyha globális felmelegedés lenne, csökkenteni kellene a légkörbe kerülő CO2 mennyiségét, vagyis a fosszilis energiahordozók felhasználását, miközben növelni a magenergia és a megújuló energiaforrások felhasználását, valamint az alternatív energiaforrások fejlesztését. A HAARP állomások, az USA-t körülölelő GWEN-torony rendszer, vagy az orosz Harkály-rendszer jól mutatja, a hurrikánok és tornádók mesterséges gerjesztésével, globális éhínség kialakításával, hogy az emberiség terrorizálása és kiirtása a cél, nem a megmentése. A globális felmelegedési csalás tőzsdei árucikké vált, amit már nyilvánosság elé sem akarnak engedni.

Jelentős gazdasági és politikai felhangok, beleértve a McKinsey and Company, a német bank, a HSBC, a The Financial Times, Business Week, a nemzeti Governors Association, az amerikai konferenciavárosok, az Egyesült Államok elnökeinek több mint fele, és több száz polgármester úgy döntött, hogy a pozitív gazdasági előnyök miatt beadja a derekát (Agenda 21 diktatórikus urbanizáció és a létszámcsökkentés, ICLEI az ENSZ világkormány). A Rockefellerek szorosan összefonódnak az Egyesült Nemzetek Szervezetével. Az Alap tudatosan dolgozik, hogy megerősítse a kapcsolatot.

A CFR eddig azzal a rizsával dolgozott, hogy (CFR szabályok), a "globális bizalom jogállamiságát" igyekszik érvényesíteni. Mit jelent ez, a David Rockefeller tervezte, "tanulmányi programban"? A CFR azt akarja, hogy ők uralkodjanak a világon. Üzleti partnereket kell bevonni, és ez motiválja a tagállamokat, hogy alkalmazzák a támogatást (és a függőséget) a Global Trust (globális bizalom) felé, azzal a céllal, hogy nagyobb üzleti beruházásokat tesznek lehetővé. Annak elkerülése érdekében, hogy a korrupció ne legyen akadály, a Global Trust "jegyében" be kell állítani a legerősebbeket az általános ellenőrzésbe, ahogy ezt már az olasz és görög példán is láthattuk (Goldman Sachs beépített emberek).
Erről már a korábbiakban szó esett az oldalon: a kisebb "befektetők", bankok, "gazdagokat" lesöprik a "pályáról", és a "nem megfelelő irányba" korrumpálódott köztisztviselőket is. Hol vannak itt a szavazók? A CFR az irányadó, tekintet nélkül a köznépre, vagy - ahogy ők tekintenek mindenkit - a csőcselékre.

Azok cégek, akik a legnagyobb nyereséget érik el, csökkentik az emberiség létszámát védőoltásokkal, mérgezéssel (Chemtrails, Monsanto GMO), és ellenőrzik a pusztulás mértékét is. Az "Aktivista Posta" (http://www.activistpost.com/2013/03/corporatism-system-of-control-designed.html) 2013. március 6-i jelentése szerint, a Dow Jones rekord vállalati nyereségekről számol be - vajon a legtöbb országban miért növekszik a szegénység? A valódi háztartási jövedelmek a legalacsonyabbak egy évtizede, a szegénység abszolút növekedése az mutatja, hogy 47 millió amerikai élelmiszer-jegyen él, és a középosztályt ez idő alatt módszeresen megsemmisítették, ahogy ez Magyarországon még rosszabb arányokat mutat. Ma, a legtöbb nagyvállalat a "drága" amerikai munkavállalók számát minimalizálja a kínai munkavállalókkal, vagy robotokkal, hogy maximalizálja a részvényesek vagyonát.

Magyarországon az illegitim FIDESZ-kormány diktatórikus, a legális alkotmány (1944. március 18.) -és nemzetközi jog ellenes rendelkezései mellett, maximálisan kiszolgálja gazdáit, "akik" sajnos nem a "magyar népként" ismertek. A cikk elején említettem a Budapesti Klubot, mint a Bilderberg Group Római Klubjának részét.
2010-ben sokan csodálkoztak azon, hogy a görög államadósság tárgyalására Izrael miért Budapestre hívta megbeszélésre a görög kormány illetékeseit, amikor a számlát a németek fizették!!?!

Aki nem érti, hogy miért Magyarország illegitim kormányai jártak az élen, amikor az aranytartalékot felszámolták, amikor bagóért eladták az ipart és a mezőgazdaságot és a természeti kincseinket úgy, hogy még annyit sem tettek meg a környékező utódállamok és volt szocialista országok mintájára, hogy a privatizációs bevételek legalább felét szétosszák a tulajdonosok, vagyis a nép között. Hogy miért kell Magyarországnak izraeli kazár-zsidó "menekültek" bevándorlását és országfoglalását támogatni, miért lophatnak politikusok bűntelenül ezer milliárdokat, miért hajthatnak végre burkolt népirtást, miért lehet olyan médiatörvény, amelyet Európában sehol nem fogadnának, fogadhatnának el, miért kell figyelmen kívül hagyni az ENSZ Emberjogi Bizottságának döntését a szabad véleménynyilvánításról, és miért kell törvénybe foglalni a kizárólag a zsidó és cigány kisebbségeket érintő (megalapozott) "gyűlöletbeszéd", holokauszttagadás büntethetőségét, hogy miért nincs Magyarországon jogérvényesítési lehetőség, és végül, miért lehet elsőként Magyarországon akárcsak felvetni is, hogy a felettünk mérget szóró repülőgépek okozta időjárás változásról is tilos legyen híreket, mérési eredményeket és képeket közölni, annak a következőket tudom írni, mondani:

Először nézze meg ezt a videót, mert hamarosan az ilyeneket is be akarják tiltani: http://www.youtube.com/watch?v=Siyr-vlsUxo&list=UUEQbvwBmG1IhKgEGL70Khwg


A 60-as évektől kálium-kloriddal mérgezett, és 1989-óta mindenéből kiforgatott lakosságot, a 2/9-es "többségű" FIDESZ diktatúra, és a jelenlegi totális terrort megelőző diktatúrák (2006-ban Gyurcsány ugyanezt akarta bevezetni), a teljes jogfosztottság állapotába taszították. Gondolkodjon el, hogy a deviza-hiteleseknek törvényeket betartó igazságszolgáltatás helyett, miért kínálnak árfolyamgátat a saját pénzünkből finanszírozva?
Ha tovább folynak a magyar és EU-s jog szerint is törvénytelen kilakoltatások és a lakosság további elszegényítésének sem szab senki gátat, azok is rájöhetnek, mi zajlik ebben az országban, akinek még nem ég a feje felett a ház. Nem nekünk kell külföldön szerencsét próbálni, hanem eltakarítani a szemetet, a Rockefeller-Rothschild és kiszolgálóik alkotta szemétdombot.

A magyarok a bajban összefognak!

Pedig milyen sokat hazudták, hogy mi széthúzó nemzet vagyunk... A magyar nagyon is össze tartó nép, csak köztünk élnek idegenek, akik mesterségesen széthúznak és megosztanak bennünket a politikájukkal, megtévesztéseikkel.
Szűcs Annamária: "Sziasztok! Én egy éjjel-nappali boltban dolgozom. Ma olyan dolgok történtek, amik mellett nem lehet csak úgy elmenni. Bejött egy lány ahogy néhányan mondják olyan "mű" nő. Vett egy karton tejet, egy rúd szalámit, 8 kg kenyeret, vajat, meg nescafe-t.
Fura volt a 8 kg kenyér, ezért megkérdeztem: "nagy a család?" Mire ő! Nem, az iskolába viszem az itt rekedteknek. Elgondolkodtam. Aztán jött egy srác. Audival. Kért 30 db zsemlét, 10 kg kenyeret, egy egész doboz sport szeletet. Kérdeztem is. Ennyire szereti a csokit? (persze sejtettem hogy hova lesz) erre ő: "nem a rádióba hallottam h elkel a segítség"! És oda viszi. Nem sokkal később megint jöttek. Elvitték az összes mentes ásványvizet. Már tudtam hova lesz, vagy legalábbis azt hittem. Megkérdeztem. A válasz: A vasút állomásra viszem, most hallottam hogy sokan itt maradtak. De!!!!!!!!!!!!!!!!!! A a legszebb dolog csak ezután jött. 4 fősulis készült az esti bulira, ehhez való bor és chips készletért jöttek. Nálunk hallották a rádióba, hogy a hajléktalan szállóra is el kelne a segítség. Vissza minden. Összedobták a fejenként 1500 Ft.jukat és kérték hogy adjak nekik bármit ami ebből kikerül és hasznát vennék. Hát ez engem nagyon megérintett. De még sorolhatnám. Egy néni süteményt vett amit a fiával küldött el az autókhoz stb. Nagyon jó volt ma a napom. Osszátok meg. Én még ilyet soha nem kértem, de akarom hogy tudja mindenki: A magyarok a bajban összefognak. Büszke vagyok ma hogy Magyar lehetek."

Egy rendkívüli helyzet tanulságai

Nemzeti ünnepünkön, március 15-én nem várt hóhelyzet okozott komoly szükséghelyzeteket hazánk útjain. "Nem várt", mert a várható időjárást előre jelezték, azonban mégis teljesen felkészületlenül érte az országot.
A rendkívüli helyzet kezelése meglehetősen lesújtó képet adott az államról. Annak, hogy az előrejelzés ellenére ilyen elégtelen hozzáállás mutatkozott az államvezetés részéről, két oka lehet: vagy ennyi a felelősségérzet, vagy egyszerűen erre telik az állam anyagi és infrastrukturális lehetőségeiből. Egyik sem jó.
A honvédséget, katasztrófavédelmet, rendőrséget, sőt a TEK-et mozgósították, bár jelentősen elcsúszó kármentésre, felkészülés nélkül. A mozgósított erők tagjainak - mondhatni már megszokott, de kellően el nem ismert - áldozatkészségét minden elismerés megilleti!
Állami szinten viszont a rendkívüli helyzetekre való felkészültség és lassú reagálás meglehetősen elszomorító. Csodálkozni persze nem kell, egy olyan országban, ahol tíz centis hó már fennakadásokat okoz a tömegközlekedésben. Láthatólag sem elképzeléssel, sem eszközrendszerrel, tartalékokkal nem rendelkezik az államirányítás.
A "felszabadító" géppark is Ausztriából érkezett meg. (A sors fintora, hogy március 15-én az osztrákok nyújtanak segédkezet...) Nyilván a kormány közbenjárása, de a legnagyobb jóindulattal is csak úgy lehet kommentálni: a kormány megtette, ami Ausztriától telik...
Gyors és megszervezett mentés, fogadásra kész melegedők és szálláshelyek, felállított ellátó- és elsősegélyközpontok sehol, de még egy elégséges takarókészlet sem volt!
Volt azonban pozitív tanulsága is a történteknek. Mégpedig a magukra utalt emberek összefogása, az önzetlen, segítőkész megmozdulás. Nemcsak az utakon rekedt emberek segítették egymást, de a környékbeliek is mozdultak. Terepjárók, traktorok indultak menteni, meleg teát, élelmiszert, takarókat vittek, melegedni invitálták saját lakásukba a bajba kerülteket, szállást kínáltak. Az odafigyelő távol élők az interneten osztották meg a segítségkéréseket, felajánlásokat.
Meg kell említeni, hogy a multi üzletek is kinyitottak, teával várták az átfagyott embereket. Azt, hogy ezt minimálisan elvárható szociális érzékenység, vagy üzleti megfontolás vezette (ha már betértek az emberek, nyilván volt forgalom is), nem célunk vizsgálni.
A kellemes tapasztalat és biztató tanulság, hogy a magyar még mindig képes összefogni a bajban, egyik pillanatról a másikra! Ez a várható korforduló elkerülhetetlen rendkívüli eseményeire nézve némiképp megnyugtató.
Azonban nem árt a kevésbé örömteli (számunkra nem meglepő) tapasztalatból is levonni a tanulságot! Bármikor jöhet rendkívüli helyzet, és ha baj van, akkor az emberek jószerivel magukra vannak utalva. Aki képes felismerni az isteni intést, gondolkodjon hát előre, és lehetősége szerint készüljön fel a rendkívüli helyzetekre!
Jöhet hó, árvíz, áramkimaradás, vagy teljesen más jellegű katasztrófák. Kísérhetik ezeket sokkal súlyosabb körülmények is, tarthat sokkal tovább, és a segítség is lehet még kevesebb (mikor az áldozatkész rendvédelmiek a saját családjuk biztonságával vannak elfoglalva).
Az áruházak készletei kifogynak, a közművek szünetelnek, a bűnözés pedig elszabadul. Megtörténhet? Meg. Fel vagy rá készülve?
Bányai Péter