2012. február 28., kedd

(Na) kik állnak a Putyin elleni merénylet mögött?

Annak ellenére, hogy többen Putyin reklámfogásának gondolták a merénylet leleplezésének nyilvánosságra hozását, nagyon is valóságos az ügy. A merénylők komoly kiképzést kaptak Szaúd-Arábiában, valószínűleg CIA vagy Moszad ügynököktől (nincs lényegi különbség). Innen Törökországon keresztül jutottak Ukrajnába. A merénylő - ahogy fogalmazott a sajtó - "dalol mint a kanári", mert retteg, hogy kiadják Moszkvának.
A merénylő elmondta, hogy kiképzést kaptak arra, hogyan állítsanak elő robbanóanyagot, és hogyan készítsenek ebből hatásos bombákat. Akár olyat, ami kis mennyiséggel okoz jelentős károkat, és képes akár egy páncélozott autó páncélját átütni. Arra is kaptak kiképzést, miként jelöljenek meg célpontokat, és hogyan azonosítsák az elnöki konvojban, hogy melyik járműben ülhet az elnök.
Mivel azonban Ukrajnában nem tudták a megfelelő alapanyagokat beszerezni, egy bányából próbálkoztak, de sikertelenül, és ezzel felhívták magukra a figyelmet. A bombaépítésnél más, boltban vásárolható anyagokkal próbálkoztak, amit megfelelő ismeretek hiányában elbaltáztak, mert a kiképzésen más anyagok szerepeltek. Félresikerült a vegyészkedés, és az egyik merénylő felrobbant.
Az ukrán és orosz titkosszolgálatok együttműködtek az ügy felgöngyölítése során. Az elkövető személyek már korábban feltűntek és tudtak róluk. A vallomás szerint a választások másnapján akartak merényletet megkísérelni, majd később további merényleteket elkövetni. Ez nagyon hasonló az arab világban (most Szíriában működő ellenzék + káosz elvhez) kialakított taktikához. A kitervelők ugyanis tisztában vannak vele, hogy Putyin nyerni fog, az ellenzék pedig tüntet és nem fogja elfogadni. Bármely oldalon követnek el merényletet, az a káosz kialakulásához vezet.
Az orosz titkosszolgálat Putyin elnökségi ideje alatt 10 merényletkísérletet hiúsított meg. Ezt az adatot eddig nem hozták nyilvánosságra. Ezek között volt olyan, aki háborodottnak tekinthető, de volt olyan, aki gazdasági-politikai okokból felbérelve akarta megölni Putyint. A legutóbbi, egy 2008-as ügy. Ott egy 24 éves merénylő akarta lelőni Putyint egy Vörös téri koncerten. 2007-ben törökországi látogatásán is merényletet terveztek ellene, valamint teheráni látogatása során is.
Most azonban némileg keresztbe húzták a számítást. A legérdekesebb, de nem meglepő, hogy az üggyel kapcsolatban felmerült Soros György neve. Egyelőre semmi bizonyíték vagy hivatalos nyilatkozat nincs erről, a szolgálatok nem cáfolták, és nem is erősítették meg. De ez az információ mégis kiszivárgott valahogy.
Tálas András

Az ukrán biztonsági szolgálat megerősítette az információt a Putyin ellen készült merényletről - Soros volt a megbízó?


Ukrajna biztonsági szolgálata (SZBU) ma hivatalosan megerősítette az információt, hogy terroristákat tartóztattak le, akik merényletet készítettek elő Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök ellen.
Odesszában február 24-én letartóztatták a 31 éves Adam Oszmajev, csecsen-földi születésű lakost, aki ellen nemzetközi körözés volt érvényben. Ugyancsak elfogták két társát, akik cinkosai voltak a terrorista tevékenységben.
Feltehetően Oszmajevnek az volt a szerepe, hogy kiképezze a terroristákat és Moszkvába küldje őket. Oszmajev Doku Umarov csecsen lázadó megrendelésére cselekedett. Amikor megkapta a megbízatást, Ukrajnába utazott, ahol találkozott a csecsen Ruszlan Madajevvel és a kazahsztáni Ilja Pjanzinnal, akiknek a felkészítését végezte volna. Az egyik foglalkozás során azonban Madajev kezében felrobbant a bomba, és ő meghalt. Pjanzin megsebesült. Oszmajev a robbanás után elrejtőzött Odesszában.
Pjanzin, mihelyst magához tért, beismerte, hogy a terv szerint Madajev lett volna az öngyilkos terrorista, akinek a feladata volt megölni Putyint. Az ukrán titkosszolgálat tájékoztatta orosz kollégáit. Ők kiderítették, hogy Madajevnek és Pjanzinnak köze volt a gerillákhoz. Február 4-én Oszmajev apja, Aszlanbek Odesszába érkezett, és telefonhívásai alapján sikerült azonosítani fia tartózkodási helyét.
A kormányútvonalon robbantották volna fel Putyin autóját
A gyanúsítottat letartóztatták, most ellenőrzik, hogy apjának volt-e köze a merénylet előkészítéséhez. Oszmajev számítógépén találtak videó-felvételeket Putyin gépkocsi-konvojáról. Később vallomása alapján megtalálták azt a helyet is Moszkvában, ahová a robbanószert rejtették.
Az orosz és az ukrán titkosszolgálatok folytatják az ügyben a nyomozást.
ruvr.ru

Soros György csecsen terroristákat pénzel?

A csecsen szeparatisták vezetője Doku Umarov, akit a márciusi moszkvai metróban elkövetett robbantásos merényletekkel is gyanúsítanak azt állítja, hogy Soros György üzletember támogatta Ahmed Zakajevet a csecsen emigráns kormány lemondott vezetőjét - értesült a Rosbalt.ru hírportál. Ahmed Zakajevet korábban Doku Umarov a magát Kaukázusi Emirátus emírjének nevező hadúr nevezte ki vezetőnek. Umarov szerint Soros György 10 millió dollárt adott át Zakajevnek szeptemberben a Csecsen Világkongresszuson Lengyelországban.
Az orosz hatóságok kérésére a lengyel rendőrség őrizetbe vette a terrorista tevékenységgel gyanúsított lázadóvezért. Később egész napos kihallgatást követően a bíróság döntött szabadlábra helyezéséről. Ez a döntés azon az alapon született, hogy Zakajev Nagy-Britanniában politikai menedékjogot élvez, és ez érvényes az Európai Unió egész területén.
A Forbes magazin közzétette a világ legbefolyásosabb embereinek listáját. A ragsorolást úgy végezték el, hogy az állami vezetőknél a tömegtámogatottságot, vallási vezetőnél a hívők számát, médiaszemélységeknél a hallgatók számát, céges vezetőknél az alkalmazottak számát vették figyelembe első lépésként. Másodjára megnézték, van-e elég rendelkezésére álló tőkéje ahhoz, hogy ha valamit meg akar valósítani, akkor azt meg is tudja valósítani. Természetesen csak eleve ismert személyeket vettek figyelembe. Mivel csak számszerűen mérhető, megbecsülhető - anyagelvű - szempontok alapján tudnak mérlegelni, nehéz megítélni mennyire lehet hiteles és tárgyilagos egy ilyen összállítás, és milyen mértékben tükrözi az egyes személyek valódi befolyásoló képességét. Az viszont mindeképpen figyelemreméltó, hogy az amerikai elnököt (az adott vonatkoztatási rendszeren belül) megelőzte a kínai elnök, Hu Jintao.
Íme a lista első tíz helyezettje:
Hu Jintao a Kínai Népköztársaság elnöke, 67 éves
Barack Obama az Egyesült Államok elnöke, 49 éves
Abdullah bin Abdul Aziz al Saud Szaud-Arábia királya, 86 éves
Vlagyimir Putyin Oroszország miniszterelnöke, 58 éves
XVI. Benedek Pápa 83 éves
Angela Merkel Németország kancellárja 56 éves
David Cameron Egyesült Királyság miniszterelnök 44 éves

Ben Bernanke FED igazgató 56 éves
Sonia Gandhi Indiai Nemzeti Kongresszus 63 éves

Bill Gates Bill & Melinda Gates Alapítvány 55 éves

Nyitrai Frigyes
Megjegyzés: A hír egyértelműen bizonyítja, hogy következtetéseink, meglátásaink az oroszokkal szemben helyesek.
Hogyan merte volna Soros dajkáltját letartóztatni a lengyel rendőrség? Viszont ebből az is világosan látszik, milyen előjellel megy Orbán csapata Moszkvába, akik szintén Soros kisfiai. Nem véletlenül szólnak már most a hírek arról, hogy lohad az utazási kedv Moszkvába. Ennek a Soros-csapatnak semmi esélye Oroszországban a helyzetnek megfelelő áttörést elérni. Viszont az is biztos, ebből látható, Soros eléri, hogy bevasalja Orbánék 20 éves adósságát, kamatos kamatokkal. Az izraeli társasági szerződés, az újra beinduló építkezések a zsidók térnyerését jelzi. Moszkva ezt nem fogja jó szemmel nézni, ez pedig ránk magyarokra nézve a legrosszabb. Ugyanis bármilyen érdekes a szláv nyomást hangoztatóknak, az oroszok sosem támogatták a magyarok elszlávosítását. Lett volna lehetőségük többször is az erőszakos elszlávosításra, akár 1848 után, akár 1945 után. Viszont ha most teljesen beáll a zsidók közé Magyarország, akkor Oroszország kénytelen lesz támogatni a szlávokat velünk szemben. Tehát az országnak nemsokára színt kell vallani, és vagy vált, vagy megszerezzük a legnagyobb és legerősebb ellenséget a nyakunkba.
Bízhatunk Vezetőnk évtizedek óta jól működő meglátásaiban, mert a történelem, és a történések sorban igazolják azokat!

Illúziók

Életünk napi folyamatai: ébredés, munka, hazatérés, érkezés után evés, otthoni feladatok, és alvás. Ez az a taposómalom, melyet nap nap után követ az emberek 99 százaléka, legalábbis ezt kellene.
Egy normális világban mindez nem taposómalom. Az éjszakai alvás nem a nyugtatók nyugalma (a magyar lakosság jelentős százaléka használ ilyen vagy olyan nyugtatókat), a munkahely olyan hely, ahol az ember jól érzi magát. A szívesen végzett munka utáni hazatérés, a régi világban egy szertartás volt, millió apró szokással. Otthon az összejött család elköltötte a vacsorát, majd jött az otthoni közös munka. A mai ember szemével ez az egész egy idillisztikus kép, pedig nem oly rég, ez még normális volt.
Mára ez a nyugodt világ teljes mértékig kifordult magából. Az emberek sokszor már reggel fáradtan kelnek, mivel az alvás majdhogynem egy kínszenvedés. A munka egy nyűg, mivel mindenki tisztában van vele, hogy élősködnek a munkáján, így nem is végzi szívesen. Havi 80 000 forintért agyonhajtott emberek joggal mondják azt, "ott rohadjon meg ahol van". Az emberek éppen ezért mire hazaérnek, már fáradtak, nyűgösek, a családdal türelmetlenek. Általában a családra fordítható idő 2-3 óra körül mozog napi szinten, mivel a megszokott 6 órai munkakezdés a nyugati átvett idiotizmus miatt 7-8 órára tolódott ki. Így az emberek este 5-6-ra érnek haza. Két három évtizeddel ezelőtt a TV még egy olyan szórakozási eszköz volt, mely estére (ha éppen volt olyan film) egybe rántotta a családot, közben ment a műsor kritizálása, vélemények megbeszélése. Mára minden családban annyi TV van, ahány helység. Nem nézem anyád hülye sorozatait, inkább a meccset. A számítógép, a televízió, egyre inkább szétzilálja a családokat.
Ez a teljesen beteg világ mégsem omlik össze, pedig már régen meg kellett volna történnie. Mi az, ami mégis képes működtetni ezt a hihetetlenül aljas és gyilkos világot? Az illúziók.
Milyen illúziók kísértenek nap mint nap? A munkahelyen arról álmodoznak az emberek, hogy bejön egy nagyobb munka, feljebb kerülhet a ranglétrán. Valójában egyik sem fog bekövetkezni. A rendszerváltás (módszerváltás) utáni időszakban  leosztották a lapokat. Akinek voltak kapcsolatai párt alapon, annak jól megy, akinek nem, az szenved. Elhanyagolhatóan minimális azok száma, akiknek valamilyen úton-módon befutott a később indított vállalkozása. Feljebb kerülni a ranglétrán sem lehet. Oda megvannak a volt komcsik, és a zsidók gyerekei. Nekik biztosított a jól fizető hely, a maradékon lehet marakodni. A hazatérés régi szokásai kikoptak, az emberek nagy része autóval igyekszik haza. Otthon mi várja? Mivel a házasságok több mint ötven százaléka válással végződik, valamint igen sok az elvált és egyedül élő idősebb ember, ezért nyugodtam mondhatjuk, az emberek jelentős részét a veszekedés, vagy a magány várja haza. A maradék, aki haza megy, otthon a gondok, fizetetlen számlák, a sokasodó problémák, anyagi gondok miatt befejezetlen, félbehagyott célok várják. Sokan temetkeznek az internetbe, gyorsítva ezzel a maradék kapcsolatok szétesését. Aztán jönnek a lottó illúziói, szerencsejátékok. Ha valaki vesz egy lottót, mit is vett vele? Pár nap szórakozást. Egy illúziót vásárolt meg, melyben elszórakoztatja magát mit is kezdene a sok pénzzel. Nyerni soha nem fog. Aztán jön a menjünk el egyet sétálni, nézi kirakatokat, és álmodozik, ha lesz pénzem ezt meg azt fogok venni, de soha semmi nem lesz belőle. Maximum ha jól megy, megveheti a kínai változatot. Amivel szintén vett egy illúziót. Amikor a szexújságot nézegeti, nem lát mást, mint illúziókat, olyan photoshoppal megszerkesztett álomnőket, amelyek nem is léteznek a valóságban. Szerencsétlen nők pedig ilyen álmokhoz akarnak hasonlítani, ami szintén egy illúzió. A drága autók, a luxusutak, a drága nyaralók mind-mind semmi egyéb, mint egy vékonyka kiválasztott réteg sajátja. Ez a vékonyka magát kiválasztottnak gondoló népség pedig, szellemi rabszolgaságban tartja az egész fejlett világot ezekkel az illúziókkal. 
Erre Hitler által elmondott példát lehet azonnal felhozni, mikor az angol miniszter megkérdezte tőle, mi is a nemzetiszocializmus valójában. Erre Hitler így válaszolt. Jöjjön ide az ablakhoz. Látja ott azt az autót? Na, ha egy embernek ilyen autója lehet, az a kapitalizmus. Ha az az autó mindenkié? Az a kommunizmus. De ha minden embernek van egy ilyen autója, no az a nemzetiszocializmus.
Illúziók. Egy nagyon súlyos börtön. Bezárja az agyat, és az ember nem is akar kiszabadulni onnan, mert tudja, hogy ezen kívül van a változás, ami bizonytalan jövőt hoz. Sokkal jobb ebben a langyos, emberölő illúzióvilágban lebegni a nagy semmiben. Itt legalább az illúzió megvan, és valójában semmit nem kell tenni érte. Aki pedig az illúziót adja, nos neki sem kerül ez különösebben semmibe. Ugyanis nem kell adnia semmit. A vásárlási illúziók, a számítógépes játékok, az egyre gyogyósabb filmek valójában mind-mind illúziók, melyre a való életet cserélik le az emberek. A családot, az együttlétet, a gyereknevelést. A túlvállalt hitelek sem egyebek illúziónál. Amelyben úgy gondolom, hogy van egy lakásom, ami igazából nem is az enyém, mert ott a bank keze rajta. Mit kellett a hitellel adni a cionistának? Semmit az ég világon. Pénzt? Annyit nyomtat belőle, amennyit akar, pár fillér papírba kerül csak neki. Odaadta a semmit, amit ő maga nyomtat. Egy számot a bankszámlára, az ő számítógépes rendszerébe. Illúziók. A pártok sem adnak egyebet, mint illúziót. A változás illúzióját. Mekkora hatalmas acsarkodás van minden egyes választás előtt, ahol a hatalom várományosai ölnének is azért, hogy igenis most aztán változás lesz. Ahogy megmondtuk, újra csak rosszabb lett. Immár hatszor vágták át az országot, és akivel ezt meg lehet tenni, az meg is érdemli. A jelenlegi rendszer működésének az egész alapja ez a felállás, itt egyetlen párt nem fog változtatni semmit.
Lennének alternatívák, megoldások, de ezeket már az emberek nagy része nem is tudja felfogni, annyira fertőzött az agyuk. Ezek az illúziók ugyanis semmi egyebek, mint kábítószerek. A vásárlás, a filmek, a számítógépes játékok mind az agy olyan részére hatnak, mely miatt egyre inkább kívánja. Mesterien kitalált egy rabszolgatartás. Úgy tesznek rabszolgává, hogy saját magad hajtod igába a fejed. Létezik ennél mesteribb és sátánibb?
Ebből a betegségből semmi más módon nem lehet kitörni, mint radikális módon. Saját magunkra erőszakolt szabályokkal, melyet valójában REND-nek nevezhetünk. Rendet kell tenni körülöttünk. Ha kell, a személyes múltunk egy részét is fel kell számolni vele. De e nélkül soha az életben nem lehet rendet tenni magunk körül. Egyre mélyebbre süllyed az ember ebbe a hazugságözönbe. Míg végül rámegy a család, és a családdal az egész addigi élet.
Ha nem következik be ez a radikális gondolatváltás, a magyarságról kijelenthetjük, már halott, csak még nem tudja. Az a rendszer pedig, amely visszahozza a normális kerékvágást, az MNA által képviselt szociális rendszer. Semmi egyéb nem képes kirángatni az országot a nyomorúságából. A többi csak illúzió...
Kemény Gábor

Vajon az új biometrikus jogosítvány a “fenevad bélyegének” előfutára?

Az új Real ID azonosító rendszer vajon a Bibliából ismert antikrisztusi “fenevad bélyegének” az előfutára?
Egy Randolph megyei tanár szerint a két dolog között egyértelmű kapcsolat található és azt szeretné, ha a West Virginia állambeli törvényhozók minden vallásos meggyőződésre hivatkozó állampolgárnak törvényben rögzített mentességet biztosítanának a biometrikus azonosítók használata alól.
„Amennyiben mi keresztények eleget teszünk a Real ID törvényben előírtaknak, a globális azonosító rendszer részévé válnánk, amely a biometrikus azonosítókon keresztül engedélyezhetné vagy megtagadhatná jogunkat, hogy bármit megvásároljunk vagy eladjunk,” nyilatkozta Philip Hudok a szenátus Közlekedési és Infrastruktúra Bizottsága előtt.
Hudok a Clark Barnes által benyújtott SB550 számú törvényjavaslat védelmében szólalt fel, amely vallási alapon mentességet biztosítana a Real ID törvényben foglalt kötelezettség alól.
Néhány évvel ezelőtt Barnes azért is harcolt, hogy West Virginia ne csatlakozzon a Real ID programhoz, ami a szeptember 11-i támadás utáni félelmek szárnyán indult el.
Törvényjavaslata átjutott a szenátuson, de Virginia állam képviselőtestületének alsóházán már nem.
Hudok a Jelenések könyvének 13 fejezetében olvasható versekre alapozza feltételezését: „Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.” (Jelenések 13:16-17)
Hudok kihangsúlyozta, nem gondolja, hogy akik csatlakoznak a jelenlegi globálisan bevezetésre kerülő rendszerhez a bizonyos „végső fenevad” hatalmában lennének, de a Real ID bevezetése mindenképpen annak a jele, hogy a bibliai prófécia beteljesülése közeledik.
„Ez az egész lényege,” nyilatkozta a jogosítványról.
„Jogosítvány nélkül az ember ma már semmit sem tud elvégezni.”
A biometrikus azonosítók helyett a közlekedési hatóságnak meg kellene elégednie az illető születési anyakönyvi kivonatával, a személyazonosság igazolásához, mondta Hudok, aki a „Döntésre hívás” (Call to Decision) gyülekezet tagja Nettie-ben, az általa tanított csoportnak.
„Ha a végső időkről szóló próféciák nem fontosak a keresztények számára, akkor szeretném tudni mi érdekli őket,” mondta a Szenátus bizottsága előtt.
Hudok szerint ez emberjogi kérdés is, amit az amerikai alkotmány 5. kiegészítése garantál minden állampolgárnak.
„Szerintem gondolni kell azokra, akik vallásos meggyőződésből nem értenek egyet ezzel a rendszerrel. Az ember nem adhatja fel a meggyőződését.”
Hudok kijelentette, hogy amennyiben az új biometrikus vezetői engedély kötelezővé válik, egyszerűen jogosítvány nélkül fog vezetni.
„Nincs más választásom, minthogy a meggyőződéseim szerint éljek,” mondta.
„Meghúztam a vonalat, amit nem vagyok hajlandó átlépni. A vallásom azt tanítja, hogy ez olyan irányba visz, ahová én nem mehetek.”
Barnes elmondta, hogy az általa benyújtott javaslat azóta némi változáson ment át, de „a biometrikus azonosítók alól vallásos alapon kérhető mentesség még mindig benne foglaltatik. Ezek a jó szándékú, tiszteletreméltó emberek őszintén hisznek ebben és nem akarják, hogy biometrikus azonosítóik egy országos, sőt nemzetközi adatbázisba kerüljenek.”

Forrás: Register Herald

Alkotmányok Europában

EGY  KIS ÍZELÍTŐ EGYES ORSZÁGOK ALKOTMÁNYAIBÓL
hogy mindenki tisztán lássa „ az egyenlő elbánás elvének„ az érvényesülését Hazánkkal szemben.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szerző: prof. Dr. Jobbágyi Gábor
Fekete-fehér tények az EU-ból a magyar alkotmány miatt aggódó
balliberális politikusoknak és  holdudvaruknak. Trócsányi László és Badó Attila szerkesztésében, a KJK-Kerszöv kiadásában 2005-ben megjelent hazánkban a Nemzeti alkotmányok az Európai Unióban című  vaskos kötet, amely tartalmazza az EU összes tagállamának alkotmányát. Mivel az új magyar alkotmány miatt teljes a kétségbeesés és az aggodalom balliberális oldalon, bővebb magyarázat helyett szó szerint idéznék néhány szakaszt az Európai Unió tagállamainak alkotmányából, néhány preambulumról és érdekesebb részből.

1. Ciprus (1960)(7)
a) "A férjezett nő férje közösségéhez tartozik.  
b) A huszonötödik életévet be nem töltött, nem házas fiú- és leánygyermekek apjuk, vagy, amennyiben apjuk ismeretlen, és örökbefogadásra nem került sor, anyjuk közösségéhez tartoznak."

2. Cseh Köztársaság (1992)Preambulum   "hűen a Cseh Korona Országai ősi államiság és a csehszlovák államiság valamennyi jó hagyományához..."
II. fejezet 6. cikk (1) "Mindenkinek joga van az élethez. Az emberi élet a születés előtt védelmet élvez."

3. Egyesült KirályságAnglia jellemzője, hogy a mai napig nem alkotott "modern" alkotmányt, hanem az "alkotmányos rendet" "sarkalatos törvények" biztosítják. Ezek közül az első a mai napig hatályban lévő Magna Charta (1215).
"Mi János, Isten kegyelméből Anglia királya, Írország ura, Normandia, és Aquitania hercege, Anjou grófja üdvözletünket küldjük az érsekeknek, a püspököknek, az apátoknak, a grófoknak, a báróknak, a bíráknak, az erdészeknek, a sheriffeknek, az elöljáróknak, a tisztségviselőknek, továbbá minden tisztviselőnknek és hívünknek. Tudjátok meg, hogy Isten sugallatára, a Mi, valamint elődeink és utódaink lelkének üdvösségéért, Isten dicsőségére, a Szent Egyház felemelése és királyságunk jobb berendezése végett tiszteletreméltó atyáink;... (1) ELSŐKÉNT ISTEN SEGÍTSÉGÉVEL KINYILVÁNÍTJUK, és a jelen Chartával örök időkre megerősítjük Magunk és utódaink számára, hogy az Angol Egyház szabad, jogait és szabadságait teljes egészükben, korlátlanul birtokolja."

4. Görögország (1975)3 cikk (1)   "Görögországban az uralkodó vallás: Krisztus kelet-ortodox egyházának vallása. Elismerve fejének a mi Urunk, Jézus Krisztust, Görögország ortodox egyháza elválaszthatatlanul egyesül hittételeiben a konstantinápolyi Nagy Egyházzal és Krisztusnak minden más azonos hitvallású egyházával, megtartva tántoríthatatlanul a szent apostoli, valamint a zsinatok által felállított kánonokat és a szent hagyományokat."
21. cikk (1), (2), (5)  "A család mint a nemzet fenntartásának és haladásának alapja, valamint a házasság, az anyaság és a gyermekek az állam védelme alatt állnak."  "A sokgyermekes családok, a háború vagy békeidő sérültjei, a háborús áldozatok, a háborúban elesettek árvái és özvegyei, valamint a gyógyíthatatlan testi és szellemi betegségben szenvedők az állam különleges gondoskodására jogosultak."  "A népesedési politika megtervezése és alkalmazása, valamint az ezekhez
szükséges intézkedések megtétele az állam kötelezettsége."

5. Írország (1937)

Preambulum  "A legszentebb Szentháromság Isten nevében, akié minden hatalom, és akitől mint végzetünktől, mind az emberek, mind az államok tevékenysége ered, mi, Írország népe, alázatosan elismerve kötelezettségeinket a mi Urunk, Jézus Krisztus felé, aki átsegítette atyáinkat évszázados megpróbáltatásainkon, hálásan emlékezve hősies és lankadatlan küzdelmükre, hogy visszanyerjék Nemzetünk jogos függetlenségét..."
40. cikk (3) "Az állam elismeri a meg nem születettek élethez való jogát, figyelembe véve az anya egyenlő élethez való jogát; ezt a jogot törvényeiben elismeri, és a lehetőségekhez mérten védi és érvényesíti."
41. cikk (1), (2)1, 2, (3)1  "Az állam elismeri a családot mint a társadalom természetes, elsődleges és alapvető közösségét, és mint elidegeníthetetlen és sérthetetlen jogokkal rendelkező erkölcsi intézményt, mely a pozitív jognál előbbvaló és felsőbbrendű."  "Így különösen az állam elismeri, hogy a nők az otthonteremtésben betöltött szerepükkel olyan támogatást adnak az államnak, amely nélkül a közjó nem érhető el."  "Ebből kifolyólag az állam biztosítani törekszik, hogy az anyák gazdasági okból kifolyólag ne kényszerüljenek munkába állni, elhanyagolva otthoni feladataikat."  "Az állam különös gondot fordít a házasság intézményére, amelyen a család alapszik, és azt védi minden támadással szemben."
44. cikk (1)  "Az állam elismeri, hogy a mindenható Istent illeti a hódolat. Tiszteletben tartja az Ő nevét, és tiszteli és értékeli a vallást."

6. A Lengyel Köztársaság (1992)Preambulum   "mi, a Lengyel Nemzet - a Köztársaság valamennyi állampolgára, hálás szívvel őseinknek; munkájukért, a függetlenség eléréséért nagy áldozatokkal folyatatott küzdelmükért, a nemzet keresztény hagyományaiban és egyetemes emberi értékekben megnyilvánuló kulturális gyökereinkért, érezve a kötelezettséget, hogy ezeréves örökségünk mindezen értékeit a jövő generációkra hagyományozzuk, ismerve felelősségünket Isten és saját lelkiismeretünk előtt..."
18. cikk  "A házasság mint a férfi és a nő egysége, a család, az anyaság és az apaság a Lengyel Köztársaság védelmét és gondoskodását élvezi."

7. Litvánia (1992)Preambulum  "A litván nemzet, amely - megalapította a litván államot sok évszázaddal ezelőtt - évszázadokon át védte szabadságát és függetlenségét, megőrizte szellemét, nyelvét, írását és szokásait, képviseli a nemzet és minden ember veleszületett jogát arra, hogy szabadon éljen és tevékenykedjen atyái és ősatyái földjén, a független litván államban,..."
38. cikk (1), (2), (3)   "A család a társadalom és az állam alapegysége."  "A család, az anya, az apa és a gyermek az állam
védelme és gondoskodása alatt áll."  "A házasság a férfi és a nő szabad döntésével jön létre."

8. Málta (1964)

2. cikk (1), (2), (3)  "Málta vallása az apostoli római katolikus vallás."  "Az Apostoli Római Katolikus Egyház szervei jogosultak és kötelesek a jó és rossz tanítására."  "Az apostoli római katolikus vallás tanítása a kötelező oktatás részeként minden állami iskolában biztosított."
4. cikk   "Málta nemzeti himnusza a "L-Innu Malti", melynek kezdő sora "Lil din l-art helwa l-Omm li tatna isimha". (Istenem, ahogy még nem vigyáztál senkire - a szerk.)

9. Németország (1949)Preambulum  "Isten és ember előtti felelősségem tudatában, attól az akarattól áthatva, hogy mint az egyesült Európa egyenjogú tagja a világbékét szolgálja, a német nép alkotmányozó hatalmánál fogva meghatározza alaptörvényét."

10. Olaszország (1947)I. fejezet 21. cikk (6)  "A közerkölccsel ellentétes sajtóközlemény, előadás vagy nyilvánosságra hozatal bármilyen formája tilos."

11. Szlovákia (1992)Preambulum  "Mi, a szlovák nemzet, emlékezve elődeink politikai és kulturális hagyatékára, a nemzeti létért és az önálló államiságért folytatott harcok évszázados tapasztalataira, Cirill és Metód szellemi hagyatékának és a Nagymorva Birodalom történelmi örökségének értelmében,..."
15. cikk (1)  "Mindenkinek joga van az élethez.  Az emberi élet már a megszületés előtt védelmet érdemel."
41. cikk (1), (2)   "A házasság, az anyaság és apaság, valamint a család a törvény védelme alatt áll. A gyermekek és fiatalkorúak különleges védelme biztosított."  "A várandós nőknek különleges gondoskodást, a munkajogi viszonyokban védelmet és megfelelő munkafeltételeket kell biztosítani."

Egyébként is látható, hogy a nemzeti alkotmányok - mint a szuveneritás körébe tartozó alaptörvények - rendkívüli változatosságot, sokszínűséget mutatnak.
Tiszteletteljes kérdéseim ezután a balliberális oldal képviselőihez, kik fáradhatatlanul ingáznak a nyugat-európai fővárosok között rossz hírünket keltve:
Kizárandók-e mindezen országok az Európai Unióból feudális örökségük és önkényuralmi vonásaik alapján? Ismerik-e önök ezen alaptörvényeket?
Dr. Jobbágyi Gábor, tanszékvezető egyetemi tanár:
Jó magyarnak lenni, igen nehéz, de nem lehetetlen!  (Széchenyi István)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Dr. Nagy László ügyvéd-politikus kiegészítése:
AZ USA  TÖRVÉNYBE FOGLALT JELMONDATA:
„ ISTENBEN BÍZUNK „