2019. március 22., péntek

Az Egyház, aminek a fény helyének kéne lennie, a sötétség fészke lett.

"Az Egyház, aminek a fény helyének kéne lennie, a sötétség fészke lett."

"Közeledik az este a nap már lemenőben."

"Nem akarok nyugtalanító és megtévesztő szavakkal senkit háborgatni. Nem keresek sikert vagy népszerűséget. Ez a könyv a lelkem kiáltása! Ez Isten és testvéreim iránti szeretet kiáltása."
(Robert Sarah bíboros)

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember


http://www.lafedequotidiana.it/card-sarah-la-chiesa-un-luogo-luce-diventata-un-covo-tenebre/?fbclid=IwAR2CYsqNxIHQ36WNrLQ7R27S1g3AXBIlQOqqMev8ODBWCmUpGx1l1Armzmk


 

Egyházam kettészakad. Lesz egy hivatalos Egyház, ahol Én nem leszek többé. És lesz egy földalatti Egyház, ahol a rejtekben Engem imádtok a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Engem, Akit keresztre feszítettek a ti üdvösségetekért. Titeket is üldözni fognak Értem. Nagyon sok vértanúm lesz. Erre készüljetek. Már most így imádkozzatok: „Jézusom, elfogadom a halált értem átszegzett Kezedből úgy, ahogy azt nekem szántad, és az idejét akkor, amikor Te akarod.” Ha teljes szívetekből elmondjátok ezt az imát, nagy békét adok a lelketekbe. A szíveteket megtöltöm Irántam való szeretettel. Vértanúságotok könnyű lesz és édes, mert a szeretet szárnyain vágyódtok Hozzám, üdvözítő Királyotokhoz. Én pedig teljesítem vágyatokat. Halálotok pillanata égi születésnapotok lesz. Letörlök szemetekről minden könnyet. Örökké ujjongó örömmel fogtok dicsőíteni és imádni Engem. Vég nélkül hálát adtok hatalmas művemért és mindazért a kegyelmemért, amely által üdvözítelek benneteket. Ezt lássátok! A jövőre, örök boldogságotokra szegezzétek tekinteteket! Ne az ideig való szenvedést tekintsétek! Az hamar elmúlik, de érte járó jutalmam örökké tart.

Hatalmas Kincs vagyok. Az egész világmindenség semminek bizonyul ahhoz a nagy ajándékhoz, hogy köztetek maradtam drága Szent Testemmel és Véremmel a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. (MJ)