2020. május 30., szombat

Misztikus beszélgetések

2020.05.12. 21 óra 40 perc.
Imák után.
Mennyei Atya: Köszönöm imáidat gyermekem.
Kicsi leányom!
Egy nagy ívű áttekintést szeretnék most kifejteni az Én terveimről.
Először is tudnod kell, hogy Én Vagyok a Teremtő, a Mindenható.
Aki fenn tart és igazgat mindeneket. Az Én kezemben van a Kozmosz, a Föld és minden ember sorsa. Bármilyen korszakban is élt az ember az az Én üdvösség tervemmel megegyező és az Én engedélyemmel lehetséges történéseket tartalmazta,- az ember szabad akaratát messzemenőleg figyelembe véve.
A mostani idők, is az Én üdvösség történetem része, az utolsó idők, a Jelenések Könyvének ideje, amelyben éltek. Minden emberi teória, találgatás, fél igazságok, bizonytalan jövendölések feleslegesek, mert nálam készen van minden. Kizárólag az imák, könyörgések, bűnbánat, engesztelések tudják megváltoztatni végzéseimet.
Az elmúlt hónapok eseményei ízelítőt adtak arra nézve, milyen kiszolgáltatott és tehetetlen az emberiség egy ilyen járvány kialakulása idején.
Gyermekem! Ez egy próba volt. Megengedtem, hogy ez a betegség kialakulhasson. Megvizsgáltam, hogy az emberek hogyan cselekszenek ebben a helyzetben. Sok belátásra, türelemre, alázatra volt szükség. Az elhunytak rokonai, a megrázkódtatás élményei, sokakat felém, Teremtőjük felé fordított. Az emberek nagy többsége megállt az őrült rohanás után. Sokan különböző "pótcselekvések" után néztek. A média bőséges lehetőséget kínált az otthon töltött idő kitöltéséhez. Többnyire szórakozás, sport, a tanulás javára. A kényszerpihenőt azonban, nagy örömömre az Istenhez fordulás, sokaknál az ima, a Biblia olvasása töltötte ki.
A megtérők száma, ha nem is tömegesen, de megnőtt.
Az emberiségre az jellemző, hogy a szelíd szavak mellett elhalad, de a megpróbáltatások, a katasztrófák és a csapások hatására Istenhez kiáltanak.
Az idő, megállíthatatlanul halad előre, és ahogy más tanításban is mondtam neked, nemcsak földi értelemben, hanem bibliai értelemben is a végkifejlet felé halad az emberiség történelme.
Fontos elmondanom neked, hogy mások is tudjanak róla. A gonosz, ő ,az ellenségem, felállította hadrendjét ellenem, a Szent Angyalok és az emberiség ellen. Csatasorba állította hadseregét. A bukott angyalok jelen van minden közegben, köztetek élnek, kísértésekkel bombáznak benneteket. Különleges helyet foglal el hadszínterükben az igaz Egyház, az igaz hívek, és minden felekezet igaz keresztényei. Felségterületük a politika, a gazdaság , a média. Minden az Antikrisztus eljövetelét szolgálja.
Most még elég nehéz elképzelnetek a diktatúrát amelyben akkor fog élni az emberiség amikor hatalomra lép. De nektek, akik bíztok Bennem, szerettek Engem, minden szorongattatásban, a Szentáromságos Istenhez kiáltotok, semmitől sem kell félnetek, mert Isten soha nem hagyja el, az övéit.
Azt mondom ezért. Készüljetek! Olvassátok a Jelenések Könyvét!
Imádkozzatok, tartsatok bűnbánatot, engeszteljetek és mindenkor bízzatok Bennem!
Most pedig megáldalak gyermekem, az Isten és felebaráti szeretet kegyelmével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Jézus bátor harcosa.


2020.05.13.  11 óra
Drága Uram!
Azt a hírt kaptuk, majd ezt a pap saját szájából is hallottuk, hogy elhagyja hivatását és politikusnak áll.
Jézus: Drága gyermekem!
Vérzik a Szívem! Minden felszentelt papom Szentséges Szívem középpontjában van elrejtve. Ők az Én felszentelt szolgáim, akik a szent miséket bemutatják, megújítják Örök Áldozatomat az oltáron, Szent Igémet hirdetik, példaképeim  a nyájamnak. Ők a szegletkövek, a botrányok a pogány nemzetek között, a vigaszt nyújtók, a temetők a sírhantok mellett,a Szentségek kiszolgáltatói. Legfőbb munkatársaim az üdvösség szerzésben. A szeretett gyermekek, a kiváltságosak, az elhívottak, a kiválasztottak. A szüzek, az Egyház jegyesei.
A "kiugrás" felér egy házasságtöréssel, egy hűtlenséggel, Isten becsapásával.
Ezt a gyermekemet, ezt a szolgámat megkísértette a sátán, azt hitette el vele, hogy emberi eszközökkel, testi módon, emberi akarattal többet tehet az emberi sorsokért, politikusként, mint papként.
De mondom nektek, „Aki az eke szarvára teszi kezét és hátrafelé néz, nem alkalmas az Isten országára.”(Lukács 9:62).
Lehet, hogy sikereket ér majd el emberi vonatkozásban, de amit az Egyház és  hívei elhagyása, a bennük levő csalódottság , szomorúság , hűtlensége miatt bennük okozott, nem pótolhatja semmiféle humanitárius cselekedet.
A  pap, pap marad mindörökre Melkizedek rendje szerint. Ez örök szövetség, mely az Égben köttetik. Olyan, mint a házasság. Szegény szolgám sokat fog szenvedni a válás után, mert mint mondtam, ez olyan, mint egy házasság felbontása.
Ráadásul a bal lator oldalára állt. Mert Keresztem mellett egy örökkévalóságban a jobb lator mindig a bűnbánó, a bocsánatot kérő, az alázatos bűnöst jeleníti meg, a bal lator, a vádló, a gyalázkodó, a megátalkodott bűnöst mutatja be. Ez a papfiam a bal lator oldalára állt.
Sok, sok ima kell, hogy ez a gyermekem felocsúdjon tettéből és visszatérjen Hozzám.
Imádkozzatok érte!
Most megáldalak a kitartás, a hűség és a felebaráti szeretet lelkével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
Jézus bátor harcosa.

2020.05.29.


Drága Jézus! Sokat gondolkozom a menedékhelyekről. Eszembe jutott, vajon a mi házunk menedékhely lesz-e?
Jézus: Drága kislányom!
Bizony közeledik üldöztetéseknek az az ideje, amikor majd gondoskodnunk kell rólatok és biztonságba kell helyezni benneteket.
Ezt már az Én eszközömnek Évának évekkel ezelőtt jeleztem, hogy készítek számotokra biztonságos menedékhelyet, ahol üldözőitek  nem találnak meg. Szentlelkem a gondolataival és sugallataival fog titeket ezekre a jó helyekre elvezetni.
Tehát , ne úgy képzeljétek el, hogy beállít egy Angyal nagy fehér szárnyakkal és felszólít, hogy szedjétek össze a cók-mókotokat, mert indulunk. Ez misztikus vezetés lesz, az eljövendő büntetés helyéről.
A részleteket nem árulom el előre, mert amikor kell mindent megtudtok.
Amit a lakásodról kérdezel, az nem egyenlő a menedékhellyel, amit majd mi, Égiek készítünk nektek. Ez egy kiváló hajlék lesz nektek az engesztelésekre. Amíg nem lesznek olyan nagyok, és durvák az üldöztetések, addig  lehet ott Szent miséket tartani, énekelni, dicsőíteni, imádkozni. Különösen a Nagyfigyelmeztetés után jelent majd sok örömet ez nektek.
Jézus bátor harcosa.