2020. június 21., vasárnap

A Nagyfigyelmeztetés után ne térjetek vissza a régi útjaitokra.

Gyermekem, most a munkád miatt voltál megpróbáltatva, amit szeretett Fiamért végeztél, de ennek a szenvedésnek eredményeként megerősödtél. Most már tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy a lehető legtöbb fiatal megérthesse azt, hogy ki is az Én Fiam valójában. Ő, az Én legdrágább Fiam, a világ Megváltója, mindent meg fog tenni azért, hogy megmenthesse mindazokat, akik nem ismerik Irgalmasságát a Földön.

 

Azoknak a gyermekeimnek, akik makacsul visszautasítják azt, hogy meghallják az Igazságot, minél hamarabb meg kell ezt mondani. Kérlek, mondjátok meg a fiataloknak mindenhol a világon, hogy Jézus a nap minden percében együtt van velük. Oly sokat törődik velük és nekik semmi fogalmuk sincs arról, hogy Ő milyen mélyen szereti őket. Úgy szeretné őket szent Szívéhez ölelni, hogy ők is élvezhessék majd a béke új korszakát a Földön. Bárcsak reagálnának erre!

 

Gyermekem, olyan nehéz megérteni az embereknek azt az Igazságot, hogy Isten, az Atya valóban létezik. Nehéz meggyőzni őket arról az áldozatról, amelyet Szent Fia hozott, ez legyen a te célod.Gyermekeim nem fogják tudni felfogni ennek a nagy eseménynek, az Irgalmasság eseményének a valódi értelmét, amiben még sohasem volt része az emberiségnek keresztre feszítésem óta; mert a Nagyfigyelmeztetés ajándéka által, végre megnyílik az emberek szeme a Földön való létezésük igazságával szemben és sok mással szemben is.

 

A mai emberiség meg kell értse azt, hogy milyen nagy kegyelemben fog részesülni: abban, hogy megkaphatják a bizonyítékot arra, hogy Isten, az Örök Atya létezik és vele együtt szeretett Fia is, ami meghaladja az emberek felfogóképességét.

 

 

A Nagyfigyelmeztetés után ne térjetek vissza a régi útjaitokra.

 

Figyelmeztetem most mindannyitokat arra, hogy a régi útjaitokra már nem szabad visszatérnetek, miután Jelenlétemnek tanúi lehetettek és tudatossá vált előtettek az, hogy a bűn nemcsak fájdalmat okoz Nekem, hanem a Pokolhoz vezető ösvényre terel benneteket.

 

A Nagyfigyelmeztetés utáni periódus döntő tényező lesz a világ békéjében és megváltásotokban is. Ne utasítsátok vissza ezt az ajándékot. Két kézzel ragadjátok ezt meg. Hagyjátok, hogy a Nagyfigyelmeztetés lehetővé tegye azt, hogy Bennem eggyé válhassatok. Ha ezt teszitek, és a vezetésért könyörögtök, akkor az Földi Új Paradicsommal lesztek megjutalmazva, ahol már nem fogtok szükséget szenvedni.

 

Örvendjetek. Hallgassatok Rám. Szívleljétek meg üzenetemet, és engedjétek, hogy Szeretetem beborítson és elvezessen benneteket Dicsőséges Királyságom felé.

 

Mindannyitokat szeretem. Ha legközelebb szívetekben a szeretet erős lökését érzitek mások iránt, ne felejtsétek el, hogy ez az ajándék Tőlem van. Szeretet nélkül, nincs élet.