2023. 06. 16. VÁC , 3.PÉNTEK SZENTSÉGIMÁDÁS ALATT


Drága Uram! Miről szeretnél beszélni?
Jézus: Kics Évám! Köszönöm imáidat. A Szent Szívről.
Minden nehézséged, minden nyomorúságod ellenére eljöttél ezen a csodálatos napon, Jézus Szíve Ünnepén hódolni az Oltáriszentség elé. Köszönöm gyermekem.
Jézus: Szeretett gyermekem!
A Szent Szív, az Atya, a Szentlélek, Jézus és a Szűzanya Szent Szíve, a szeretetben egyesült Szent Szív. Ebben benne van a világ minden emberének a szíve, akit teremtett a Mennyei Atya. Mindenkinek hús szívet adott, de az emberek bűnei, kőszívűvé változtatta a hús szíveiket. Az Én Szívem, a szeretet kútfeje, az irgalom virága, a megbocsátás szivárványos hajnala, az igazságosság oszlopa. Az áldozat keresztje, a megváltás záloga, a dicsőség glóriája. Az Én  Szent Szívem olyan mély, olyan magas, olyan széles és olyan tágas a szeretetben, hogy be tudja és be is akarja fogadni az egész világmindenséget. Szent Szívem, mely minden emberért dobog, amely a Keresztfán át lett döfve,minden emberre árasztja a megváltás Vérét és az Élet Vizét, folyamatosan ömlik mindarra, aki elfogad szeretettel, mint Megváltót, mint Üdvözítőt. Alázattal és bűnbánattal, bűnei bocsánatát kérve elém borul és szeretettel befogad Engem az életébe.
A Szent Szív ereje, a kiáradó Szent Vérrel a leghatalmasabb erő, amely legyőz minden hatalmat. Szent Szívem és lüktető Szent Vérem a halál feletti győzelem legerőteljesebb fegyvere. A gonosz ellen a leghathatósabb páncél.
Ezért bízzátok életeteket Szent Szívem és Szűz Mária Szentlélekben egyesült Szent Szívére, mert ennél hathatósabb védelem a világban nem létezik.
Most megáldalak Szent Szívem minden melegével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

Jézus bátor harcosa.