2013. május 12., vasárnap

Az idő telik, a becsület fogy...


Az idő telik, a becsület fogy...Egyre nyilvánvalóbb, hogy fékeveszett kapkodás jellemzi a Szíria körül összpontosuló izraeli és amerikai tevékenységeket. Ray Odierno tábornok, az amerikai hadsereg vezérkari főnöke gyorsan akar cselekedni, bár elismerte május 8-i nyilatkozatában a terroristák jelenlétét az FSA soraiban. Az adminisztráció félmilliárd dollár "segélyt" juttatott az "ilyen" csoportoknak a CIA felügyelte "titkos fegyverek és felszerelés légi szállításához", és még nyár elejéig pontot kíván tenni a szíriai kérdés végére. A legutóbbi Reuters/Ipsos felmérés megállapította, hogy az amerikaiak csak 10%-a támogatta a katonai beavatkozást Szíriában, amíg 61% ellenezte a bekapcsolódást a háborúhoz, főleg, mivel az egyetlen megbízható bizonyíték arra utal, hogy valóban használtak vegyifegyvereket, de az ún. 80%-ban nem szíriai lázadók és nem Assad hadereje. Izrael közben szűköl az S-300 rakétavédelmi rendszerek oroszok általi szíriai felszerelése miatt, pedig nagyon jól tudják, hogy Irán már 2010-ben saját gyártásban rendelkezett ilyen fegyverekkel. Ez egy színjáték a világ számára, mivel a Brookings Institution-ban Irán és Szíria megtámadásának tervezetét bárki elolvashatta már korábban is.


Az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu Szocsiba indul a jövő hét elején Putyin személyes meghívására. Dmitrij Peskov, Putyin szóvivője közölte, Netanjahu kérte, hogy sürgősen találkozhassanak. John Kerry, amerikai külügyminiszter és Netanjahu beláthatatlan következményekről beszél a tervezett S-300-as rendszerek szíriai alkalmazásával kapcsolatban, de jól tudják, hogy a szíriai kezelőszemélyzet már kiképezve várja az orosz szakértőkkel a rakétákat. Lavrov azt mondta az újságíróknak: "Oroszország nem tervezi, hogy eladja az S-300 rakétavédelmi rendszert Szíriának. Oroszország már rég eladta őket. Már sokkal korábban aláírták a szerződést, és a befejezik a szállításokat, összhangban a légvédelmi technológia berendezéseivel".


Moszkva nem enged meg egy amerikai vezetésű NATO légi hadjáratot Assad ellen, hasonlót, mint amilyen megdöntötte és kifosztotta Muammar Kadhafi rendszerét Líbiában, 2011-ben. Hozzátette, hogy az orosz fegyvereladások Szíria és Irán irányába Moszkva válasza a "nagy összefonódásra" amit az amerikai védelmi miniszter, Chuck Hagel hozott létre Izrael és USA szövetségeként április utolsó hetében. Izraelt aggasztja, hogy Moszkva esetleg úgy dönt, elküldi a hat S-300-as blokkot, ami egyenként 144 rakétát hordoz, valamint az orosz rakéta-és légvédelmi szakembereket. Hivatalosan kiképző-oktató legénységet adnak a kifinomult légvédelmi fegyverek kezeléséhez. Izrael kénytelen lesz kétszer is meggondolni, mielőtt megtámadja az S-300-as védelmet és az orosz tiszteket. A "légvédelmi fedél" súlyos korlátokat szab Izrael felforgató -és leigázó tevékenységének, akár Bashar Assad katonai erői, akár a Hezbollah, akár az iráni Basij Szíria mellett harcoló erőinek védelméről van szó. Az "affér" nem utolsó sorban, izraeli-orosz konfliktushoz vezethet.

Az izraeli Szíria és Irán elleni agresszió tevékenységeit 2007-óta tervezik. A Nyugat gondosan ápolta a "regionális zsarnokot" Izraelt, felhasználva hallatlan háborús bűncselekmények elkövetésére a szomszédos Szíriában, abban a reményben, hogy a provokációt megtorlás követi, amely indokot teremt az Egyesült Államok és a regionális tengely számára a hosszútávú katonai beavatkozásra. A provokációk célja, hogy a régióban szélesebbre húzza a konfliktust az amerikai szponzorok számára. Mi több, amíg az USA azt hazudja, hogy elhatárolódik Izraeltől, aki megsértette a nemzetközi békét, közösen, népirtó szektariánus konfliktust hozott létre Szíria határain az elmúlt két évben. Dokumentált az a tervezet, hogy az USA és Szaud-Arábia Izraellel katonai támadásokat hajtson végre Irán és Szíria ellen, amelyeket politikai, jogi vagy stratégiai érdekek sem indokolnak, hacsak a nyílt "népirtási és rablási érdekeket" nem tekintjük annak.


Az alattomos trükköt tervezésekor dokumentálták 2007-2009 között. Már 2007-ben azt jelentették, hogy egy amerikai-szaudi izraeli összeesküvés megdöntené Irán és Szíria kormányát, élesítve a szektás terroristákkal, akik közül sokak közvetlenül kapcsolódnak az al-Kaidához. A Pulitzer-díjas újságíró Seymour Hersh, a 2007-ben megjelent New Yorker cikkében azt írja:

"Cél, hogy aláássák Irán rendszerét, amely többnyire síita. A Bush-adminisztráció úgy döntött, hogy átalakítják prioritásokat a Közel-Keleten. Libanonban az adminisztráció együttműködött Szaúd-Arábia kormányával, a szunnita, titkos műveletekkel, amelyek célja, hogy gyengítse a Hezbollahot, a síita szervezetet, amely mögött Irán áll. E tevékenységek mellékterméke a militáns iszlám víziója". Az Izrael és Szaúd-Arábia közötti partnerségről konkrétan kijelentette:

"Politikai váltást hozott Szaúd-Arábia és Izrael új stratégiai ölelkezése, főleg azért, mert a két országra Irán egzisztenciális fenyegetést jelent. Közvetlen tárgyalásokat folytattak a szaúdiak, mert azt hiszik, hogy nagyobb stabilitást Izrael és Palesztina adhat, Irán befolyását csökkentve a régióban".

Hogy még egyértelműbbé tegyük, a zsidó származású szaudi "dinasztia" hatalmát már régóta az USA biztosítja. Emellett Szaúd-Arábia hivatalosan is megemlítette "gondos mérlegelése eredményét" arról, hogy nemzetet kell játszania ahhoz, hogy eltitkolja a szerepét a támogatott amerikai-izraeli, régiót érintő törekvésekben. Úgy tartották jobb, ha Szaud-Arábia nem keveredik bele, még akkor sem, ha Izrael nyilvánosan hajt végre támadásokat Irán ellen:

"A szaúdi azt mondta, hazája álláspontja az, hogy politikai kockázatot jelent csatlakozni az Egyesült Államokhoz Irán ellen: Bandar már látható az arab világban, az is, hogy túl közel van a Bush-kormányzat . "Van két rémálmunk," az egykori diplomata mondta nekem. "Irán megszerzi a bombát, és az Egyesült Államok megtámadja Iránt. Inkább az izraeliek bombázzák az irániakat, így őket lehet hibáztatni, ha Amerikát nem is"".
(Akkoriban beszámoltunk arról a Posta-oldalon, hogy mielőtt Szaúd-Arábiát patriot rakétavédelmi rendszerekkel szerelte fel az USA, a szaudiak S-400-as rendszert vásároltak az oroszoktól, valamint T90C harckocsikat és harci-helikoptereket. Nyilván nem véletlenül, a "kettős fedezék" reményében.)

Ezt a trükköt fejlesztették tovább 2009-ben a Fortune 500-támogatott (19. oldal) Brookings Institution dokumentumban, "Melyik utat Perzsiába?" Atekintetben, hogy a szíriai lépéseket miként használják fel Irán ellen, a következőket írják:

"...Sokkal jobb lenne, ha az Egyesült Államok adhatna egy iráni provokáció miatt, igazolást a légicsapások elindítása előtt. Nyilvánvaló, hogy méginkább felháborító lenne, ha minél több halálos áldozattal, és minél több provokált iráni akcióval járna, amelyek még jobb indokok lehetnek az Egyesült Államok számára. Természetesen nagyon nehéz lenne az Egyesült Államokat Irán ellen ösztökélni egy ilyen provokáció nélkül. A világ többi része felismerné ezt a játékot . (Az egyik módszer, ami néhány lehetőséget biztosítana a sikerre az lenne, hogy fokozzák a titkos rendszerváltási erőfeszítéseket abban a reményben, hogy Teherán megtorlására nyíltan, vagy akár félig nyíltan válaszolnának, amelyet aztán iráni provokált agressziós aktusként festenének le.)" - 84-85 oldal, melyik utat Perzsiába?, Brookings Institution.

És:

"Izrael számára járható útnak tűnik, hogy alapos tervezés és gyakorlat után egy ilyen légicsapást hajtsanak végre repülőgépekkel, olyan közel Iránhoz, amennyire lehetséges, és ami már valószínűleg alapul szolgálhat. Izrael lehet, hogy elindítja a csapást néhány héten belül, vagy akár napok múltán, attól függően, hogy milyenek az időjárási és a hírszerzési körülmények. Sőt, mivel Izraelnek sokkal kevesebb szüksége van a művelet regionális támogatásának biztosítására, Jeruzsálem valószínűleg úgy érzi, kevésbé motivált abban, hogy várjon egy iráni provokációs támadás előtt . Röviden, Izraelt is mozgásra készteti, hogy nagyon gyorsan végrehajtsa ezt az opciót, ha az izraeli és amerikai vezetők azt akarják, hogy ez megtörténjen."

Azonban, amint azt az előző fejezetben szerepel, a légicsapások maguk valójában csak a kezdetét jelentik ennek a politikának. Az irániak kétségkívül ismét újjáépítik a nukleáris létesítményeket. Valószínűleg bosszút forralnak, Izrael és lehet, hogy az Egyesült Államok ellen is (ami létrehoz egy ürügyet az amerikai légicsapásokhoz, vagy akár egy invázióhoz.) - 91. oldal, Melyik utat Perzsiába?, Brookings Institution.

Izrael nem várt egy kézenfekvő indokra a támadáshoz Szíria ellen. Azt is meg kell jegyezni - különösen a Brookings Institution utolsó bekezdésben, amely betekintést nyújt abba, hogy az USA vezette tengely azt tervezi, hogy miután ezt a hallatlan nemzetközi bűncselekményt végrehajtotta - fokozatosan elnyelje a régiót a konfliktus, és végül igazolni tudja a hatályosságát a saját nyílt katonai agressziójához. Irán, Oroszország és más nemzetek, amelyek támogatják az ostromlott országot, minden bizonnyal tisztában vannak a Brookings Institution dokumentum tartalmával, és ismerik ezt a stratégiát, de el kell gondolkodni azon, hogyha minden lépést előre elterveztek és kikürtöltek, miben "egyeztek meg" az érintettek? Meddig hülyítik az emberek tömegeit a médián keresztül hazugságokkal, mikor fogy el a cérna a kormányokat irányítókkal szemben, és meddig tart ki még a hazug politikusok nemlétező becsülete? Mekkora pofon kell a tömegek ébredéséhez?
A cionista mohóság és kapzsiság legyőzte a józan észt. Már nem is titkolják aljas terveiket és tevékenységeiket. A nép, az "Isten adta nép" csak bambán bámul ki a fejéből, és nem akarja elhinni, hogy kormányaik, választott vezetőik pofátlanul a képükbe röhögve hazudják ki a szemüket, lopják el az életüket, életterüket....

/Tulok /

Agenda 21: A vagyon észrevétlen újraelosztása

Egy disztópikus társadalom két leghíresebb példáját George Orwell 1984 és Aldous Huxley Szép új világ című könyvében olvashatjuk. Vajon melyik író járt közelebb az igazsághoz? Orwell szerint a világot egy mindent elnyomó, mindenkit megfigyelő rendőrállam irányítja majd, ami semmilyen kegyetlenségtől nem riad vissza a hatalom megőrzése érdekében.
Huxley olyan világot látott, ahol az embereket a szórakozás, a látványosságok és a technika vívmányai tartják rabságban és bűvöletben. Ma úgy tűnik, mindkét szerzőnek igaza volt. Huxley igába hajtásunk első fázisát jelenítette meg, míg Orwell megmutatta a másodikat.
Orwell óva intett minket egy olyan világtól, ahol a könyveket betiltják. Huxley egy olyan világ ellen szólt, ahol már senki nem akar olvasni. Orwell óva intett minket a vég nélküli háborúktól és állandó félelemtől. Huxley az észnélküli örömök ellen szólt. Orwell óva intett minket egy olyan államtól, ahol minden párbeszédet és gondolatot megfigyelnek és az ellenállás minden formáját kegyetlenül megbüntetik. Huxley egy olyan állam ellen szólt, ahol az embereket annyira lekötik a hétköznapi események és pletykák, hogy már nem érdekli őket az igazság. Orwell azt látta, hogy az embereket megfélemlítéssel engedelmessé tehetik. Huxley szerint az embereket engedelmességre lehet csábítani.
Huxley megértette milyen folyamaton keresztül fogadjuk el saját elnyomásunkat. Orwell megértette magát az elnyomást.

Ez egy fontos történet. A fővonalas hírek alternatív reakcióiból táplálkozva valószínűleg nem hallottál még róla, mert a nagy médiumok ritkán hozzák szóba. Az ENSZ Agenda 21 (Feladatok a XIX. századra) programjának mottója a „világ egyesítése” (magában foglalva a fővonalas és alternatív köröket) és a jelenlegi rendszer felszámolása, hogy ezáltal egy új, igazságos hangzatú, zöld és gondoskodó világrendet vezethessen be.
Az Occupy mozgalmat is számos alkalommal próbálták ezen, sajnos se nem zöld, se nem gondoskodó célok előbbre vitelére használni. Az igazi szándék ugyanis a természet és az ember legteljesebb mértékű kihasználása.
Ezért fontos leleplezni ezt az agendát. Nehogy legközelebb, ha netán tüntetni támad kedved, az ENSZ egyik „boldogság angyala” molesztáljon, mert azt akarja, hogy még boldogabb legyél…
A történet címszavakban a következő:
1. Új közgazdaság (különösen a Soros György féle) – természeti tőke plusz összetettség;
2. Az ENSZ boldogság szektája, amihez hozzátartozik, hogy a fenntarthatóság segítségével felelősek vagyunk mindenki boldogáért;
3. Azonosítás szolgáltatók… bizalom programvezetők;
4. Mobil pénzügyek;
5. Mobil minden, TELEegészség, elektronikus nyilvántartások;
6. Számszerűsített „én” – biopecsét – transzhumanizmus – a társadalmi és emberi tőke metrikája;
7. Globálistól a helyi valutáig – minden nyomon követhető;
8. Komplex Adaptív Rendszerek (CAS), mint a Purdue Egyetem Társadalmi Szimulációi – Elemzés és kontroll;
9. Narratív tudomány – a párbeszéd irányítása, lásd Hollywood vagy az „egészség és társadalom” mémek;
10. Kommunitarizmus – Agenda 21 – Ideológia, globális korszellem.
A jelenlegi rendszert egy új gazdasági modellre cserélik, azt is mondhatjuk, hogy egy új, karbonadósságon és társadalmi hitelen alapuló életstílusra. Az új rendszert az ENSZ, az EU, a Világbank, a Világgazdasági Fórum, Római Klub, stb. rendszereibe tökéletesen integrált új közgazdászok vezetik be. A természeti tőke minden aspektusát beárazzák és a jutalomrendszer részévé teszik, jóváírást vagy levonást könyvelve el, attól függően, hogy hozzátesz vagy elvesz a globális ökoszisztémához.
Ezeket a méréseket a mi hozzájárulásunkkal vagy anélkül is elvégezhetik a mindenütt jelenlévő érzékelők segítségével, amik lehetnek mikro-elektromechanikusrendszerek, okostelefonok, önkövető kütyük, mint a testen viselhető és beültethető biopecsétek más néven elektromos tetoválások, amelyek sokak szerint a jövő tele-egészségrendszerének betegkövetési módszerévé válhat. Az új egészségrendszerben a diagnózist is mesterséges intelligenciák segítségével állíthatják fel, a betegségek előrejelzése és megakadályozása és persze a megfigyelés érdekében.
A hitelrendszer is szép fokozatosan alakul át a virtuális, egymással váltható valuták rendszerévé, ahol minden valuta egy Agenda 21 értéket képvisel: a földi erőforrások emberi hozzájárulásának gazdasági értékét képviselve. A rendszer természetesen egyetemes lesz.
Különböző történetek és mémek segítségével terelgetik az emberiséget a konformizmus felé, a folyamat pedig már az iskolában kezdődik. A mögöttes ideológia a kommunitarizmus vagy a „harmadik út”, amit az Agenda 21 hivatott bevezetni. A fő üzenet, hogy most már mindenki „jogokkal és kötelezettségekkel” rendelkezik a föld és egymás iránt, mert csak így győzedelmeskedhet a (nem létező) közjó.
A Fortune 500 cégek által irányított Millenniumi Fejlesztési Célokat (MDG) felváltják a Fenntartható Fejlődési Célok (SDG). A terv a hatékonyság maximalizálása, leginkább a fejlődő világ átalakításával, rájuk is kiterjesztve a kapitalizmust, elsősorban biomassza és GMO élelmiszerek előállítása érdekében.
Ez a vagyon észrevétlen újrafelosztása, amit részben a büntetőadókból, nagyrészt pedig a „megfelelő” viselkedés (társadalmi jótettek, alacsony karbon lábnyom, „boldogság és egészség”) jutalmazásával finanszíroznak. A folyamat már elkezdődött: a „helyes” viselkedést jutalmazzák és mindent mérnek. Amint elegendő mennyiségű kredit kerül forgalomba, lehetségessé válik, hogy valutaként funkcionáljon. A közösségi valuták is jól illenek a képbe, a Bitcon viszont nem. Így vagy úgy, de mi álljuk majd a fejlődő országok fejlődésének számláját, nem a globális kormányzók. Itt visszafejlődés van (Római Klub ideológia), hogy ők fejlődhessenek.
Az „új közgazdászok” a jólétünket is mérik, majd a kapott értéket beszámítják az egyes országok mérlegébe vagy teljes nemzeti össztermékébe, hogy „pontosabban” mérhessék a fejlődést. A jólétet vagy „boldogság indexet” rendszeresen felmérik, kilenc alapvető értéket véve figyelembe: 1) a jó kormányzás, 2) pszichológiai jólét, 3) időkihasználás, 4) a közösség vitalitása, 5) egészség, 6) oktatás, 7) kultúra, 8) életkörülmények, 9) ökológiai diverzifikáció és rugalmasság.
Az ENSZ 2012 nyarán nyilvánította március 20-át a Boldogság Napjának. Egyre több kezdeményezés indul a „globális boldogság” javítása érdekében, a politika szükségességének felszámolásával illetve „mélyebb” filozófiai értelmezés segítségével. Azt mondják, hogy a boldogságra való hajlam 50%-ban genetikai adottság, így most már rajtunk múlik, hogy őrült módon boldogok leszünk-e.
Folyik a pelyva és a búza globális szétválasztása.
„Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!” – János 14:27
Forrás: Activist Post

45 millió a zsidóknak - csak úgy

45 millió forinttal járul hozzá a kormány Auschwitz fenntartásához. A kormány sajtóosztálya szerint "még zajlik a pontos összeg megállapítása".

Vérlázító, hogy miközben a kormány már vészforgatókönyvet vezet be, jelentős összegeket zárolnak, sehol a világon nincs olyan magas adózás, mint nálunk, de Auschwitz támogatása az fontos. Meg sem lennénk nélküle. A Le Monde lapnak nyilatkozó, koncentrációs táborban létesített emlékhelyet gondozó alapítvány elnöke elmondta, a fenntartási összeg évi 120 millió euró.

MENNYI? 120 millió euró? Ebből egy komplett várost fel lehet építeni, kórházzal, iskolával, közművel, mindennel együtt! Nem egy pár épületből álló semmit fenntartani, és fűnyírásra 120 milliót elszámolni. Auschwitz-ot fenntartani - ha nekik ez fontos -, a zsidók vagy a zsidó állam kötelessége lenne. Mi sem kalapozunk Izraelben, hogy ugyan már adjatok pénz a magyar katonasírok fenntartására. Hozzáteszem, abban is biztos vagyok, hogy ennek az összegnek töredékét sem költi az állam a magyar katonasírokra. Persze hogy kell a támogatás, hiszem az Auschwitzra alapuló számtalan alapítványnak, meg mindenféle léhűtő zsidóknak, kellenek a jó fizetések.

A magyar állam jobban tenné, ha egy romhalmaz támogatása helyett az orvosok és ápolónők, rendőrök és katonát, tanárok és tűzoltók fizetésével lenne elfoglalva, mert lassan sem orvos, sem nővér nem marad Magyarországon. Ebből is látszik kinek mi a fontos.
Kemény Gábor


Két hét alatt rendet teszünk – mondta anno Pintér Sándor a narancsos kormányzat első sajtótájékoztatóján, miközben a miniszterelnök bőszen bólogatott mellette az ígéret hallatán. A két hét ugyan nem jött be, de így három év múltán azt hiszem kijelenthető, hogy végülis mára kezd rend lenni. Persze nem úgy, ahogy azt annak idején a szavazók kétharmada remélte, nem úgy, ahogy azt az ország lakosságának nagy része várta, de rend lett. Egy új világ rendje.

Egy új világé, ahol csak egy igazodási pont van, ahol csak egy érdek mentén dőlnek el a dolgok, ahol csak egy szemlélet a mérvadó, nevezetesen a cionista érdekek maradéktalan kiszolgálása. Ma már szinte csak ez mozgatja a közéleti történéseket, csak az ehhez való viszonyulás számít az egyes közéleti szereplők megítélésében. Semmi más nem lényeges, semmi más nem érdekes.


A magyar kormány, a magyar közigazgatás megfelelési kényszere mára minden túlzás nélkül kijelenthető: betegessé vált. Az utóbbi hetekben már az sem számított, hogy törvényeket szegnek meg, az sem számított, hogy jogerős bírósági ítéleteket vesznek semmibe, a lényeg, hogy minden cionista parancs maradéktalanul teljesítésre kerüljön.

Azonban a parancsok sora soha nem ér véget. Mindig van új és újabb. Egyre pofátlanabb, egyre megalázóbb. A múlt héten a zsidók már azt követelték, hogy a kormány változtassa meg a Nemzeti Alaptantervet és vegye ki abból Wass Albert és Nyirő József műveit, továbbá úgy módosítsa a tankönyvek szövegét, hogy azokban az „Ószövetség kifejezés helyett a héber Bibliát alkalmazza”. Ezeken túl a kerettantervben ki kell domborítani, hogy „a zsidók a számarányukon felül vettek részt a ’48-as szabadságharcban” és külön meg kell említeni azt is, hogy a „mai Izrael, a közel-keleti térség egyetlen demokratikus állama”.

De a legújabb követeléseknek ezzel még nincs vége. A napokban kitalálták, hogy Magyarország nem támogatja megfelelően az auschwitzi tábor költségvetését. Ez pedig egyértelműen nem más, mint burkolt antiszemitizmus. Azaz csak lenne, mert a magyar kormány másnap azonnal bejelentette, hogy jövő évi költségvetésből elkülönítenek egy jókora összeget a tábor támogatására.

Nem kétséges, alakul az új rend.

És ebből az alakulásból a magyar igazságszolgáltatás is kezdi kivenni a részét. A múlt héten gyorsított eljárásban ítélték el három fiatalt, akiknek az volt a bűnük, hogy beszóltak a Zsidó Világkongresszusról a Kempinski Hotelbe visszatérő zsidóknak. „Sieg Heil!” és „Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!” – kiabálták a hébereknek. Ez a két mondat az egyik fiúnak három év letöltendő börtönbüntetés eredményezett, míg a másik kettő két év börtönt kapott, három esztendőre felfüggesztve.

Igen, jól érti mindenki. Három év letöltendő börtönbüntetés, csak mert valaki be mert szólni néhány zsidónak.

Ez a szép új világ, ez az új rend.

És ne legyenek kétségeink. Ez még csak a kezdet. A totális szellemi megsemmisítés még csak most kezdődik igazán.
 
 

A spanyol oktatás megreformálása

Számos spanyol városban úgy a tanárok, mind a diákok és szüleik is tüntettek a törvényjavaslat ellen, mely oktatási reformról szól. Többek között tandíj bevezetéséről, általánostól az egyetemig.
 spanyol diakok tuntetnek
Az oktatási miniszter szerint az új törvény elsősorban az oktatás minőségét javítaná, és meggátolná azt, hogy túl korán hagyják ott a diákok az iskolát. Az ellenoldal szerint viszont itt csak lehúzásról, a tanárok éhbérért dolgoztatásáról és röghöz kötésről van szó.
Az új törvény ellen a legnagyobb felzúdulást a katalán és valenciai régiókban volt tapasztalható, ugyanis míg korábban nyugodtan oktathattak a saját nyelvükön, a tervezett módosítás szerint kizárólag spanyol nyelven folyhat oktatás, minden más nyelven csupán különórák keretén belül.
A szakszervezetek véleménye szerint az oktatók mintegy 70%-a részt vett a tüntetéseken. A spanyol parlament az új törvényről pénteken kezdi meg a tárgyalásokat.
(Z. Ribka-Hollandia)

A doktornő aki meglátta a valóságot.

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot kanadai orvosnő, akit a könyv megjelenése után megfosztottak doktori címétől, s megtiltották neki, hogy orvosként praktizáljon. Könyvében elénk tárja utazásainak, kutatásainak, vizsgálódásainak megdöbbentő eredményét. S ami a legfontosabb: gyakorlati megoldást kínál mindannyiunk számára, akik ki akarunk szállni az egészségügyi gépezetből - élve.
RÁCZ SÁNDOR MÉLTÁTÁSA


________________________________________________________
1956 - HUNGARY
1956 ELHALLGATOTT TÉNYEI


_______________________________________________________________________________
MEG KELL HALLGATNI DÉNES JÁNOS HITELES SZAVAIT
A PÁRTÁLLAMI KORMÁNY RÉSZÉRŐL KI LESZ JELEN A TEMETÉSEN?
Rácz Sándor búcsúztatása május 23-án, csütörtökön 11 órakor a Szent István Bazilikában tartandó gyászmisével kezdődik, és 14 órakor a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben, a Fővárosi Közgyűlés által adományozott díszsírhelynél folytatódik. A gyászszertartást Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke végzi.
Első két képen Rácz Sándor, a gerinces magyar. Harmadik képen Dénes János, akit az ávós rendőrök visznek el egy rendezvényről, kezében Pongrátz Gergely könyve. Dénes János a kőbányai Richter gyár munkástanácsának az elnöke volt. Részleteket erről az alábbi felvételen mond el. Az egyik könyvnapon árulta a saját könyveit és nemzeti kiadványokat, mert az 56-os műveknek külön sátor nem járt a mai Magyarországon! Végül Bali Sándor (1923-1982), aki az 56-os pesti munkástanácsnak a titkára volt és együtt küzdött Rácz Sándorral, őt is a feledésbe szeretnék küldeni jelenlegi megszállóink. Az egész 56-nak nincs méltó helye az iskolai oktatásban. Mint ahogy a teljes magyar történelemnek sem.


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/r%C3%A1cz-s%C3%A1ndor-m%C3%A9lt%C3%A1t%C3%A1sa

Az autonómia a megoldás

Az autonómia kérdése nem kisebbségi probléma, hanem a többség problémája, amely nem akarja, nem hajlandó megérteni annak lényegét, előnyeit – fogalmazott a Sepsiszentgyörgyön megrendezett autonómiatanácskozás Finnországból érkezett svéd résztvevője.


S hozzáfűzte azt is, a többségi állam csak akkor várhat lojalitást nemzeti kisebbségeitől, ha azok igazán biztonságban, jól érzik magukat, s bizony ma a legjobban, legmegnyugtatóbban az autonómiákban sikerült rendezni a kisebbségek helyzetét. Az ötnapos műhelymunka résztvevői hasznosnak nevezték a tapasztalatcserét, hisz voltak, akik jól működő autonómiákból érkeztek (Dél-Tirolból, az Aland-szigetekről), a felvidéki vagy a székelyföldi magyarok azonban a többségi társadalom határozott tiltakozása dacára szeretnék elérni a kulturális, illetve területi önrendelkezést.

Tartalmas előadásokkal szol­gáltak a szervezők, a fiatal szakemberek megismerkedhettek az európai autonómiákkal, elméleti megfontolások és gyakorlati példák egyaránt szerepeltek Székely István Gergő politológus előadásában, a Finnországból érkezett svéd Ann-Sofi Backgren a többnemzetiségű régiók turisztikai előnyeiről beszélt, a felvidéki Horányi Ákos a szlovákiai magyarság helyzetét ismertette. A dél-tiroli Davide Zaffi az autonómia pénzügyi eszközeiről szólt, a helyben maradt adó jelentőségéről, arról, milyen felhajtóerőt jelent, ha az emberek érzik, hozzájárulásukkal saját szülőföldjük fejlődését segítik. Bakk Miklós politológus a nyugat- és kelet-európai kisebbségek helyzetét hasonlította össze.

Tegnap délben, a műhelymunka záróülésén előbb a részt vevő hallgatók osztották meg tapasztalataikat, s mutatták be hazájukat, majd Tamás Sándor megyeitanács-elnök ismertette Székelyföld jellegzetességeit, érvelt az itt élő magyarság autonómiaigénye mellett. Színes, szellemes előadást tartott Valentin Stan bukaresti egyetemi tanár, aki a román politika ellentmondásaira világított rá.

„Nagyon sajnálom, önök nem léteznek” – ez volt felszólalása visszatérő motívuma, melyet minden felvetés után megismételt Tamás Sándor felé fordulva. Rámutatott, Victor Ponta jelenlegi miniszterelnök 2010-ben kijelentette: Székelyföld nem létezik, pedig nagynevű elődje, Ale­xandru Vaida Voievod 1919 decemberében Párizsban arról beszélt, hogy autonómiát kell biztosítaniuk a székelyek­nek és szászoknak.

Tra­ian Băsescu államfő 2008-ban Brüsszelben azt fejtegette, hogy a kollektív jogok megadása ellentétes az európai gyakorlattal, és ha erre sor kerülne, az veszélyes precedenst jelentene. A nagyra becsült Iuliu Maniu azonban 1924-ben állította, hogy kollektív jogokat kell biztosítani a kisebbségeknek.

Ugyanez a kettősség észlelhető az al­kotmányban a nemzetállami meghatározás körül, egyfajta értelmezés szerepel az alkotók megfogalmazásában, de a politikusok mai diskurzusában egyértelműen etnikai jelleget nyer a nemzetállam. Valentin Stan szellemes, frappáns előadását azzal zárta: „Sok sikert kívánok. Nem irigylem önöket”.
http://kitekinto.hu/karpat-medence/2013/05/12/az_autonomia_a_megoldas#.UY8_Okl_Xfw

Eltűnt 1.4 millió magyar!!!!

Előbukkan aminek nem szabadna??

A Kárpát-medencében a 2011-es népszámlálások szerint a lakosság száma hozzávetőleg 25 millió 700 ezer volt, és mintegy 10 millió 400 ezren (40,5 százalék) vallották magukat magyar nemzetiségűnek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Népességtudományi Kutatóintézete csütörtökön. A szomszédos országokban sokkal kevesebben vallották magukat magyarnak, mint korábban, a korábbi bő egymilliós csökkenést mintegy egymillió négyszázezres követte.

Magyarországon és a legtöbb szomszédos országban népszámlálást tartottak 2011-ben. Legkorábban, 2011 áprilisában Horvátországban volt népszámlálás, Szlovákiában májusban, Magyarországon, Romániában és Szerbiában pedig októberben. Ukrajnában és Szlovéniában nem tartottak népszámlálást – közölte a KSH.

Magyarországon 9 937 628 embert írtak össze 2011-ben, és közülük 8 314 029-en vallották magukat magyar nemzetiségűnek kizárólagosan vagy más nemzetiség mellett. Ez 83,7 százalékos arányt jelent. Tíz évvel ezelőtt még 9 416 045-en, az akkori népesség 92,3 százaléka állította magáról ugyanezt.

Romániában a lakosság lélekszáma valamivel meghaladja a 19 milliót, és ebből mintegy hat és fél millió a tágan vett Erdély lakossága. Az erdélyi területeken a lakosság szűk háromnegyede (74,38 százaléka) vallotta magát románnak, és majdnem egyötöde (18,91 százaléka) magyarnak. A magyar nemzetiségűek száma Erdélyben 1 millió 225 ezer volt, míg Románia egyéb részein 13 ezer.

A KSH szerint az előző romániai népszámlálás óta eltelt időben a magukat magyar nemzetiségűeknek vallók száma mintegy kétszázezerrel csökkent. Ez a csökkenés kivétel nélkül minden erdélyi megyében megfigyelhető.

A terület 16 megyéjéből ötben – Arad, Krassó-Szörény, Hunyad, Szeben és Temes megyékben – a csökkenés mértéke elérte vagy meghaladta a 25 százalékot. Ezeken a szórványterületeken "a magyar közösség teljes felszámolódása reális közelségbe került" – fogalmaztak.

Szlovákiában a lakosság lélekszáma 5 millió 397 ezer, ebből magyar nemzetiségűnek vallották magukat 459 ezren (8,5 százalék), szlováknak pedig 4 millió 353 ezren (80,7 százalék). Az ország nyolc kerületéből kettő – Nagyszombat és Nyitra – esetében 20–25 százalék a magyar nemzetiségűek aránya, míg három másik kerületben (Kassa, Besztercebánya, Pozsony) szórványban, de nem elhanyagolható számban élnek magyarok.

Az előző, 2001-es népszámlálás óta az ország lakossága kissé, 0,3 százalékkal nőtt, de mind a magyarok, mind a szlovákok száma és aránya visszaesett.

A szerbiai népszámlálás eredményei szerint a Vajdaság lakosságszáma már jócskán kétmillió alá süllyedt, és itt 251 ezren vallották magukat magyar nemzetiségűnek. Szerbia Vajdaságon kívüli területein alig néhány ezren mondták magukat magyar nemzetiségűnek, így e csoport aránya 13 százalék a Vajdaságon belül és 3,5 százalék egész Szerbiában.

Nincs olyan körzet, ahol a magyar nemzetiségűek abszolút többséget alkotnak, de kettőben – Észak-Bácskában és Észak-Bánátban – 41 és 47 százalékos arányukkal relatív többségben vannak.

Az Ukrajna nemzetiségi összetételére vonatkozó adatok a 2001-es népszámlálásból származnak, ekkor Kárpátalja megye 1 millió 255 ezer lakosából mintegy 152 ezren vallották magukat magyar nemzetiségűnek – idézte fel a KSH. Becslések szerint jelenleg mintegy 141 ezer lélekszámú lehet Kárpátalján a magyar nemzetiségűek csoportja, a megyében összesen 1 249 000-en élnek a hivatalos 2011-es nyilvántartás szerint.

Horvátországban a 2011-es eredmények szerint 14 048-an (2001-ben 16 595-en) mondták magukat magyar nemzetiségűnek, és közülük csak 8 249-en éltek a Drávaszöget is tartalmazó Eszék-Baranya megyében, a többiek szétszórtan Horvátország egyéb területein. Eszék-Baranya megyében egyébként összesen 305 ezren élnek, a magukat magyarak vallók aránya kevesebb mint 3 százalék.

Ausztriában a népszámlálás eredményei csak a születési helyre és az állampolgárságra vonatkoznak, így kizárólag a bevándorlók számának megbecsülésére jók. Burgenland esetében részben becslésekre hagyatkoztak, kiindulási értéknek a magyar nyelvet beszélők 2001-es létszámát vették.

Mivel "a Magyarországról az elmúlt években meginduló tömeges kivándorlási hullám" egyik célországa Ausztria, és Burgenland esetében is jelentős bevándorlás volt megfigyelhető, úgy becsülik, hogy itt a magyar nemzetiségű lakosság száma mintegy 10 ezerre nőhetett az elmúlt évtizedben.

Szlovéniában nem tartottak hagyományos népszámlálást, a KSH becslésében a magyar nemzetiségűek létszámát 4 ezerre tették.

Összességében megállapították, hogy a tíz évvel ezelőtti népszámlálások eredményeihez viszonyítva a Kárpát-medence lakosságszáma csökkent, és a csökkenés nagysága meghaladta az 1 millió 100 ezret. A régióban kivétel nélkül csökkent a magyaron kívüli jelentősebb államalkotó nemzetek tagjaiként összeírtak létszáma is.

Fontos tendencia az is, hogy az ezredfordulót követő évtizedben a magukat magyar nemzetiségűként megjelölők csökkenésének üteme felgyorsult, a korábbi bő egymilliós csökkenést mintegy egymillió négyszázezres követte, aminek oka szerintük jelentős részben a nemzetiségükről nem nyilatkozók számának növekedése.

Forrás: HVG
Ezek sokkoló adatok. Elképesztö, hogy alig 10 év elteltével a gúnyhatáron belüli lakosság magát magyarnak valló részének az aránya 92% -ról visszaesett 84%-ra!! Emberek, csak 10 év változásáról van itt szó!! Most kezd valóban gördülni a lavina, most robban a biológiai bomba. Talán ismert az a példa a sakkjáték állítólagos feltalálójáról, akit a perzsa király megkérdezett, hogy milyen jutalmat akarna találmányáért. Az pedig ravaszúl azt válaszolta: A sakktábla elsö mezejére tegyél egy búzaszemet, a másodikra rakjál kettöt, a harmadikra négyet, a negyedikre nyolcat stb stb. A király elnevette magát, mondván, hogy ugyan milyen szerény muki ez az ember, és kiadta a parancsot a kérés teljesítére.. Ámde nem sokkal késöbb már panaszkodtak a gabonaraktárok könyvelöi, hogy még csak a sakktábla két-harmadáig se jutnak el s máris az ország valamennyi gabonaraktára kiürülne.. S hogy a világ valemennyi gabonakészlete sem lenne elég ahhoz, hogy a sakk feltalálójának 'szerény' kivánságát teljesíteni tudják.. Nos, ez mutatja az exponenciális növekedés hatalmát, s egyúttal a hétköznap emberének képtelenségét, hogy megértse e növekedés mindent elsodró erejét. Találtam ugyanerre a számtani feladatra egy másik szép példát, mely talán még jobban képes érzékeltetni ezt a szédületes szaporodást: Logde nevezetü angol matematikus szerint ez a gabonamennyiség elegendö lenne arra, hogy egész Angliát 10 méteres gabonaréteg alatt eltüntesse! Vagy egy másik igen nyomatékos példa (W.Haas szerint): Képzeld el, hogy egy vasútállomás peronján állsz és orrod elött ott végigdübörög egy valóban végtelen vonatszerelvény (ez csak számtani példa, mert valóságban se nem lenne hely ehhez, se nem tudnád a végét bevárni..). Tehát ott ácsorogsz (majd ülsz, alszol, éhenhalsz, elporladsz..), míg elötted zakatol egy hallatlan szerelvény. Ezen lenne az említett gabonaszállítmány.. A vonat 80 km/h sebességgel zakatolna át elötted, azaz másodpercenként 2 vagon futna el az orrod elött. Minden egyes vagon 20 tonnányi gabonát szállítana.. Nos, eddig ez elképzelhetö, hasonló sebességü és telítettségü szerelvényt tán már mindenki tapasztalt.. De a lesöprö adat csak most következik. Sejtjük ugye? Mennyi ideig dübörögne orrunk elött ez a végelátatlan vonat???? Fogódzkodjatok meg: 730 évig!!! Belesápad az ember.. Tehát ha a tatárjárás körül (mármint ha akkor már létezett volna!!) kiállnál a peronra, s manapság fut csak át az utolsó vagon!! Nem csak te régóta szétporladtál volna, hanem a szék, amelyen ültél, az is. Söt az állomás is már évszázadok óta összeomlott volna.. Érdemes beleérezni ezekbe a dimenziókba! Nos, ez tehát az exponenciális szaporodás következménye. Manapság minden biológus tudja, hogyan szaporodnak a baktériumok, amennyiben nem fogy ki számukra a tápanyag..
Visszakanyarodva a fenti keserü magyarfogyáshoz:
Amennyiben az eddigi paraméterek nem változnak gyökeresen és nagyon hamar, akkor még szemünk láttára (amennyiben még nem lennénk, mondjuk, 50 éven felüliek) fog kisebbségi sorba sorvadni a magyarság, majd eltünni a térképröl. Ez nagyon gyorsan fog megtörténni!! Gondoljatok a sakktáblára! A fenti kb 17%-os magát nem-magyarnak valló lakosság bizonyára zömében cigány-zsidó lehet. Söt, valószinüleg az állítólagos 83%-os magyar között is számos cigány-zsidó is van, aki magát magyarnak vallja (egyes esetekben akár annak is érzi magát). Nos, ismertek a népszaporulatbeli különbségek a fehérmagyarok és a fekák között.. Míg az átlagos magyar párnak nincs is 1,5 gyereke, a cigányoknál böven megvan 6-8 darab is. Mintha ez magában nem is lenne már eléggé nyomasztó, ehhez még az is hozzá jön, hogy a cigányok sokkal korábban kezdik a szaporodást, mint a magyarok. Tehát még optimisztikus becslések szerint is legalább 5-6-szor akkora a szaporulatuk, mint a magyaroknak. Vagyis 500-600 %-kal erösebb!! Gondolj a sakktáblára. Ne ámítsuk magunkat azzal, hogy jelenleg a magyarság még sokkal számosabb, mint a cigányok! Ennek semmi jelentösége nincs!! Ez föleg az idös korosztályoknak köszönhetö (kb 50-90 évesek), akik pedig a jövöt illetöen már sajnos semmi fontos szerepet nem játszanak. Tudom, ezt most sokan elutasítják. Persze, van valami szerepük, pl. tudást továbbadhatnak stb. De biztosan nincs (kevés kivételtöl eltekintve) nyomós szerepük sem a szaporulatban, sem az esetleg szükséges fegyveres harcokban. Viszont ami a jövöt meghatározza, az a jelenleg óvodákba özönlö, és a szülészeti osztályokon a futószalagról pottyanó cigánypurdé. Hisz folyton azt lehet olvasni, hogy emitt-amott 7-8 cigányszülöttre esik egy-egy magyar. Szükséges lenne már ezt országos szinten felmérni, hogy ne csak spekulációkban túrkáljunk! Persze vannak vármegyék, ahol ez így van. Söt, esetleg van olyan is, ahol 15-20 cigánypurdéra esik egy magyar. De persze van a fordítottja is (remélem legalábbis!!). De biztos, hogy a szaporulat elkeserítöen nagy különbsége miatt ezek a számarányok ijesztöen rövid idön belül országos szinten fogják tükrözni a valóságot. Ne feledd el a sakktáblát! Most láthatod az óvodákban, elemi-iskolákban, hogy miként robban a biológiai bomba. Ha most összerakjuk azt az információt, hogy a jelenlegi születéseknél már MOST is mekkora a cigányok aránya, s ezt kombináljuk az ö 5-6-szoros szaporúlatukkal, akkor felteszem a költöi kérdést: Mi lesz itt 30-40 év múlva?? Hisz akkor már a mostanában született cigányok minimum megduplázódtak.. Higgyétek el, ez a lavina nagyon gyorsan fog mindent letarolni, és látó szemmel figyelhetjük meg az utolsó-mohikán életérzését saját magunkon. Tudom, ez nagyon borúlátó, de hát a tények nagyon mellette szólnak. Az is biztos, hogy ezen civlizált, békés módon nem fog tudni senki sem változtatni. Se nem fog a magyarság hirtelen 6-8 gyereket vállalni, se nem fog a cigányság jó rábeszélésre megállni 1-2 gyerek után. S az idö, amely esetleg még maradna egy eröszakos megoldásra, nagyon elfutóban van. Hisz 40 év múlva, ha a 40 éves korosztály alatti lakosság már jóval több, mint 70%-ban cigány lesz (ez még optimisztikus becslés!), akkor már nem lesz sok értelme eröszakos megoldásra gondolni. Még akkor sem, ha a külföld (EU, NATO) nem avatkozna be (ami nem nagyon elképzelhetö, kivéve ha addigra feloszlana a NATO és az EU). De ha már manapság is rettegésben tartják a cigányok a magyar lakosságot, amikor még pedig a magyarok jóval többségben vannak, hát mire lehet számítani, ha már a hadrafogható lakosság 70-80 %-a cigány lesz???? Amikor bizonyára már a karhatalmi szervek többségileg is cigányokkal/zsidókkal lesznek feltöltve?? Akiknek rendelkezésre állna bármilyen fegyverzet és bármilyen komunikációs rendszer, pl. megfigyelö vagy öldöklö drónok?? Addigra már eldölt volna a magyarság sorsa, akkor már csak álmodozni se lehetne arról, hogy javunkra fordítsuk a sorsot.. Akkor majd szabad préda lenne a megmaradt magyar kisebbség, és biztosan napirenden lenne a csicskáztatás, szex-rabszolgatartás magyar lányokkal, majd pár év utáni elhasználódás után még hasznát vennék a cigány-zsidó szervkereskedök, akik bármilyen szerveit kivágják s pénzzé teszik, mielött a maradékot a kutyák elé dobnák.. Tudom, ez egy horrorvizió, de hát annak tudatában, hogy már manapság milyen észbontó dolgok történnek a cigány-magyar együttélésben, sajnos arra kell számítani, hogy egy cigány többségü társadalomban minden zsilip a pokol felé megnyílna.. S a háttérben - akár manapság - a kazárok dörzsölgetnék tenyereiket.. Alea iacta est, mondta Cézár a Rubicon átlépésekor.. Avagy: a kocka el van vetve; a dolog meg van pecsételve..

ATHÉN UTÁN BUDAPEST KÖVETKEZIK?!

Orbánékat leforrázta a hír: nem szüntetik meg a túlzott deficit eljárást Magyarország ellen, az EU újabb megszorításokat követel. Mint pár hete a görög állami szuverenitás gazdasági leverésekor.
Azt hogy Magyarország túlzott deficit eljárás alatt áll, már úgy megszoktuk, mint a pályaudvaron kolduló hajléktalanok tömegét. Közömbösen vesszük tudomásul a létét ennek is meg annak is. Mert hogy az ország “bajban van”, (miért is?) mert azok a fránya nyugdíjasok, a segélyre szorulók, meg a többi nem dolgozó, de zabálni akaró, elég pofátlanul élni mer, és élni is akar, amihez meg ugye pénz kell… tőlünk, a társadalomtól. Ez meg botrányos – ugye. Nem! Nem, ez nem nácizmus, nem szocio-rasszizmus, hanem speciálisan magyar gondolkodás. A földesúr elfogadásának és alázatos tiszteletének genetikailag örökölt, zsigerekben élő, és mába ható folyománya, aki azt tanította egykor a robotoló jobbágyainak hogy “aki nem dolgozik az ne is egyék”. És ezt addig ismételgette a derék kizsákmányoló, hogy a második-harmadik generációs rabszolgáknak már csak egyszer kellett elmondani – és beindult tőle a gondolatba ültetett féreg: a munkaképtelenek, a támogatásra szorulók zsigeri utálata.
Az Európai Unió gazdasági felfogása is ezen az elven működik: aki nem dolgozik, az hulladékszámba megy, a kormányoknak haszontalan és felesleges ilyenekre költeni. Ezeket a kiadásokat (az alacsony adók érdekében) igen is le kell faragni – akár a bajban lévő állampolgárok élete árán is. Ennek a borzalmas törekvésnek az a bizonyítéka, hogy Európában 25 évvel ezelőtt még közbotrányt, kormányválságot okozott volna, ha egy tagállamban évente több százan fagynak meg, csak azért mert nincs pénzük tüzelőre, vagy épp hajlékuk sincsen! Magyarországon nagyon nagy a baj a 17 éve tartó folyamatos megszorítások miatt. Ám ez kevés az EU szerint! Van még min lefaragni, van még mit eladni a nemzeti vagyonból. Hogy még többen csússzanak le, hogy még több nyomorgó legyen a leálló gazdaságú országban! Ezzel szemben a profit viszont szárnyaljon az egekig ha lehet, és a néhány, az EU mögött álló tőkés csoportot gazdagítsa. Már az se számít hányan halnak (még) bele!
A háborús dúlással felérő rombolás indoklásául előhozott “hiánycél”, meg a fogalom köré remekbe szabott szónoklatok mind, mind hazugságok. Az EU rablógazdálkodását támogató szakmai érvelések a gyakorlatban a Reageni Amerikában ( “Jó kormányzás”) mind mind megbuktak. Sajnos mégis elhisszük elég sokan ahhoz hogy ez az embertelen rendszer működni tudjon…. Az államok (köztük a hazánk) végső lerombolásáig! Megőrült (vagy csak eredendően ostoba??) a világ! Athén után most Budapest következik a kilőtt zsákmányok brüsszeli terítékén. A spanyolok és a franciák még bátran ellenállnak, a portugálok beásták magukat, és hét évnyi időt nyertek, (hátha összeomlik addigra vagy megváltozik az EU ) Magyarországon már csak néhány újságíró-terrorista és elszánt blog -merénylő harcol… Varga Mihály pedig – Orbán parancsára- el kezdte felállítani a nemzeti (EU zászló alatti) gazdasági kivégzőosztagot a Magyar Köztársaság halálos ítéletének végrehajtására….
A közbeszerzési értesítő amint több ezer km szögesdrót beszerzésére ír ki pályázatot, pakolj és menj, mindegy hová!!!
Fénykép: www.facebook.com/Egy.konzervativ.szabadelvu
(Facebook)