2013. május 12., vasárnap

ATHÉN UTÁN BUDAPEST KÖVETKEZIK?!

Orbánékat leforrázta a hír: nem szüntetik meg a túlzott deficit eljárást Magyarország ellen, az EU újabb megszorításokat követel. Mint pár hete a görög állami szuverenitás gazdasági leverésekor.
Azt hogy Magyarország túlzott deficit eljárás alatt áll, már úgy megszoktuk, mint a pályaudvaron kolduló hajléktalanok tömegét. Közömbösen vesszük tudomásul a létét ennek is meg annak is. Mert hogy az ország “bajban van”, (miért is?) mert azok a fránya nyugdíjasok, a segélyre szorulók, meg a többi nem dolgozó, de zabálni akaró, elég pofátlanul élni mer, és élni is akar, amihez meg ugye pénz kell… tőlünk, a társadalomtól. Ez meg botrányos – ugye. Nem! Nem, ez nem nácizmus, nem szocio-rasszizmus, hanem speciálisan magyar gondolkodás. A földesúr elfogadásának és alázatos tiszteletének genetikailag örökölt, zsigerekben élő, és mába ható folyománya, aki azt tanította egykor a robotoló jobbágyainak hogy “aki nem dolgozik az ne is egyék”. És ezt addig ismételgette a derék kizsákmányoló, hogy a második-harmadik generációs rabszolgáknak már csak egyszer kellett elmondani – és beindult tőle a gondolatba ültetett féreg: a munkaképtelenek, a támogatásra szorulók zsigeri utálata.
Az Európai Unió gazdasági felfogása is ezen az elven működik: aki nem dolgozik, az hulladékszámba megy, a kormányoknak haszontalan és felesleges ilyenekre költeni. Ezeket a kiadásokat (az alacsony adók érdekében) igen is le kell faragni – akár a bajban lévő állampolgárok élete árán is. Ennek a borzalmas törekvésnek az a bizonyítéka, hogy Európában 25 évvel ezelőtt még közbotrányt, kormányválságot okozott volna, ha egy tagállamban évente több százan fagynak meg, csak azért mert nincs pénzük tüzelőre, vagy épp hajlékuk sincsen! Magyarországon nagyon nagy a baj a 17 éve tartó folyamatos megszorítások miatt. Ám ez kevés az EU szerint! Van még min lefaragni, van még mit eladni a nemzeti vagyonból. Hogy még többen csússzanak le, hogy még több nyomorgó legyen a leálló gazdaságú országban! Ezzel szemben a profit viszont szárnyaljon az egekig ha lehet, és a néhány, az EU mögött álló tőkés csoportot gazdagítsa. Már az se számít hányan halnak (még) bele!
A háborús dúlással felérő rombolás indoklásául előhozott “hiánycél”, meg a fogalom köré remekbe szabott szónoklatok mind, mind hazugságok. Az EU rablógazdálkodását támogató szakmai érvelések a gyakorlatban a Reageni Amerikában ( “Jó kormányzás”) mind mind megbuktak. Sajnos mégis elhisszük elég sokan ahhoz hogy ez az embertelen rendszer működni tudjon…. Az államok (köztük a hazánk) végső lerombolásáig! Megőrült (vagy csak eredendően ostoba??) a világ! Athén után most Budapest következik a kilőtt zsákmányok brüsszeli terítékén. A spanyolok és a franciák még bátran ellenállnak, a portugálok beásták magukat, és hét évnyi időt nyertek, (hátha összeomlik addigra vagy megváltozik az EU ) Magyarországon már csak néhány újságíró-terrorista és elszánt blog -merénylő harcol… Varga Mihály pedig – Orbán parancsára- el kezdte felállítani a nemzeti (EU zászló alatti) gazdasági kivégzőosztagot a Magyar Köztársaság halálos ítéletének végrehajtására….
A közbeszerzési értesítő amint több ezer km szögesdrót beszerzésére ír ki pályázatot, pakolj és menj, mindegy hová!!!
Fénykép: www.facebook.com/Egy.konzervativ.szabadelvu
(Facebook)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése