2013. május 12., vasárnap

45 millió a zsidóknak - csak úgy

45 millió forinttal járul hozzá a kormány Auschwitz fenntartásához. A kormány sajtóosztálya szerint "még zajlik a pontos összeg megállapítása".

Vérlázító, hogy miközben a kormány már vészforgatókönyvet vezet be, jelentős összegeket zárolnak, sehol a világon nincs olyan magas adózás, mint nálunk, de Auschwitz támogatása az fontos. Meg sem lennénk nélküle. A Le Monde lapnak nyilatkozó, koncentrációs táborban létesített emlékhelyet gondozó alapítvány elnöke elmondta, a fenntartási összeg évi 120 millió euró.

MENNYI? 120 millió euró? Ebből egy komplett várost fel lehet építeni, kórházzal, iskolával, közművel, mindennel együtt! Nem egy pár épületből álló semmit fenntartani, és fűnyírásra 120 milliót elszámolni. Auschwitz-ot fenntartani - ha nekik ez fontos -, a zsidók vagy a zsidó állam kötelessége lenne. Mi sem kalapozunk Izraelben, hogy ugyan már adjatok pénz a magyar katonasírok fenntartására. Hozzáteszem, abban is biztos vagyok, hogy ennek az összegnek töredékét sem költi az állam a magyar katonasírokra. Persze hogy kell a támogatás, hiszem az Auschwitzra alapuló számtalan alapítványnak, meg mindenféle léhűtő zsidóknak, kellenek a jó fizetések.

A magyar állam jobban tenné, ha egy romhalmaz támogatása helyett az orvosok és ápolónők, rendőrök és katonát, tanárok és tűzoltók fizetésével lenne elfoglalva, mert lassan sem orvos, sem nővér nem marad Magyarországon. Ebből is látszik kinek mi a fontos.
Kemény Gábor


Két hét alatt rendet teszünk – mondta anno Pintér Sándor a narancsos kormányzat első sajtótájékoztatóján, miközben a miniszterelnök bőszen bólogatott mellette az ígéret hallatán. A két hét ugyan nem jött be, de így három év múltán azt hiszem kijelenthető, hogy végülis mára kezd rend lenni. Persze nem úgy, ahogy azt annak idején a szavazók kétharmada remélte, nem úgy, ahogy azt az ország lakosságának nagy része várta, de rend lett. Egy új világ rendje.

Egy új világé, ahol csak egy igazodási pont van, ahol csak egy érdek mentén dőlnek el a dolgok, ahol csak egy szemlélet a mérvadó, nevezetesen a cionista érdekek maradéktalan kiszolgálása. Ma már szinte csak ez mozgatja a közéleti történéseket, csak az ehhez való viszonyulás számít az egyes közéleti szereplők megítélésében. Semmi más nem lényeges, semmi más nem érdekes.


A magyar kormány, a magyar közigazgatás megfelelési kényszere mára minden túlzás nélkül kijelenthető: betegessé vált. Az utóbbi hetekben már az sem számított, hogy törvényeket szegnek meg, az sem számított, hogy jogerős bírósági ítéleteket vesznek semmibe, a lényeg, hogy minden cionista parancs maradéktalanul teljesítésre kerüljön.

Azonban a parancsok sora soha nem ér véget. Mindig van új és újabb. Egyre pofátlanabb, egyre megalázóbb. A múlt héten a zsidók már azt követelték, hogy a kormány változtassa meg a Nemzeti Alaptantervet és vegye ki abból Wass Albert és Nyirő József műveit, továbbá úgy módosítsa a tankönyvek szövegét, hogy azokban az „Ószövetség kifejezés helyett a héber Bibliát alkalmazza”. Ezeken túl a kerettantervben ki kell domborítani, hogy „a zsidók a számarányukon felül vettek részt a ’48-as szabadságharcban” és külön meg kell említeni azt is, hogy a „mai Izrael, a közel-keleti térség egyetlen demokratikus állama”.

De a legújabb követeléseknek ezzel még nincs vége. A napokban kitalálták, hogy Magyarország nem támogatja megfelelően az auschwitzi tábor költségvetését. Ez pedig egyértelműen nem más, mint burkolt antiszemitizmus. Azaz csak lenne, mert a magyar kormány másnap azonnal bejelentette, hogy jövő évi költségvetésből elkülönítenek egy jókora összeget a tábor támogatására.

Nem kétséges, alakul az új rend.

És ebből az alakulásból a magyar igazságszolgáltatás is kezdi kivenni a részét. A múlt héten gyorsított eljárásban ítélték el három fiatalt, akiknek az volt a bűnük, hogy beszóltak a Zsidó Világkongresszusról a Kempinski Hotelbe visszatérő zsidóknak. „Sieg Heil!” és „Shalom, shalom, a zsidókat kivasalom!” – kiabálták a hébereknek. Ez a két mondat az egyik fiúnak három év letöltendő börtönbüntetés eredményezett, míg a másik kettő két év börtönt kapott, három esztendőre felfüggesztve.

Igen, jól érti mindenki. Három év letöltendő börtönbüntetés, csak mert valaki be mert szólni néhány zsidónak.

Ez a szép új világ, ez az új rend.

És ne legyenek kétségeink. Ez még csak a kezdet. A totális szellemi megsemmisítés még csak most kezdődik igazán.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése