2014. február 1., szombat

Lázárt magukhoz rendelték a zsidók

Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár február hatodikára hívta össze a Zsidó Közösségi Kerekasztalt. -olvashatjuk a fővonalú híroldalakon. Persze a valóság egy kicsit más. Mi inkább úgy fogalmaznánk, hogy Lázárnak február hatodikán jelenése van a háttérhatalomnál. Ott majd meghatározzák neki a feladatait. Mert senkinek sem lehetnek illúziói efelől, hogy itt Lázár meg a Fidesz irányít. A háttérhatalom erre kiváló megnevezés. Állam az államban, oligarchák a trónon, a törvények felett, hihetetlenül pazar életszínvonallal, érinthetetlenül. Ők a valóságos urak. A népek uzsorásai, megrontói, a perverzió démonai.
Hídfő.net | Lázárt magukhoz rendelték a zsidók"Lézer" János, egyike a ~300 zsoldosnak. Érinthetetlensége része a bérének.
Megvitatják a zsidóságot érintő kérdéseket. -olvashatjuk továbbá. Felmerül bennünk a kérdés a magyarokat érintő kérdésekkel nem akar a Fidesz foglalkozni? Pedig a magyar nép szívesen kérdezne a hatalmasoktól ezt-azt. Mindent ellep a szenny, a fertő. Hajléktalanok lepték el az utcákat, a bűnözés az egekbe szökött, nincsenek munkahelyek, a fiatalok külföldre menekültek, a gazdaság romokban. Akkor miért a zsidóság a legfontosabb? Értjük mi Lázár "úr". Tudjuk, hogy ön is csak egy utolsó vazallus, aki csak a pofáját adja a termékhez jó pénzért. Egy zsoldos. Akit cseppet sem érdekel a magyar nép boldogulása.
Dunai István

A Magyar Csapat Felhivása!

TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁR!

Fideszes aktivistánk a közeljövőben felkeresik  Önt, hogy adja nekünk a támogató aláírását. Ön most nagyon fontos nekünk.
Már nem tekintjük Önt panel prolinak, vidéki bunkónak, nyuggernek, szellemi homlesznek.
Már abban sem hiszünk, hogy csak az Ön generációjának kihalásával teremthető meg a modern társadalom Magyarországon. Magyarnak tartjuk akkor is, ha nem ránk szavazott, sőt akkor is, ha nem lép be a Magyar Csapatba. Akkor is szeretjük és magyarnak tekintjük Önt, ha nem szokott járni Békemenetekre, és nem tagja a CÖF-CÖKA civil szervezeteknek.
Felejtse el a sértéseket, mi is elfeledtük mivel sértegettük Önt, Tisztelt Választó, mert most szükségünk van az együttműködésére. Folytatni akarjuk a nagyszerű kormányzásunkat. Tovább kivánjuk erősiteni a NER-t!
Továbbra is trafikot, földet, kaszinót, állami állást adunk a haveroknak.
Dúsgazdaggá tesszük a barátinkat és rokonságunkat. Számolatlanul osszuk a lóvét a szövetségeseinknek.
Beteljesítjük Viktorunk nagy álmát. Minden fideszes polgármester kap egy böhöm nagy stadiont, Ön pedig ingyenjegyet a nyitómeccsekre. Addig folytatjuk a rezsiharcot, ameddig valóban elég nem lesz 47 ezer forint a megélhetéshez, de ha ez kevés, akkor Pintér barátunk ingyen kecskét, Hegedüs Zsuzsi barátnénk pedig tyúkokat osztogat. Még a panelproliknak, – bocsánat- , az iparosított technológiával készült házak lakóinak is. Kerényi Imi ingyen újságot osztogat, ebből megtudhatja micsoda jólétben él Ön, Tisztelt Választópolgár. Megteremtjük az egymillió új munkahelyet is. Félmilliót Londonban, félmilliót közmunkában.
A köztévé folytatásos sorozatot közvetít Lázár barátunk fergeteges vadászatairól, így Ön is részesedhet ebből az örömforrásból. A négymillió szegénynek pedig megteremtjük a lehetőséget, hogy személyesen is részesülhessen a vadászat örömében. Ha Ön is tagja a négymillió szegény táborának, részt vehet a hetente megtartandó sorshúzáson, amelynek szerencsés öt nyertese hajtó lehet a vadászok előtt.
Soha nem látott egészségügyet teremtünk!  A közoktatásról már ne is beszéljünk.
Tisztelt Választópolgár!
Közösen egy gazdag és büszke országot építünk.
Mi gazdagodunk és büszkék leszünk, Ön pedig részt vehet az épités felemelő érzést nyújtó munkálataiban. És büszke lehet ránk is!
Magyarország jobban teljesít!
Mi szeretjük Önt. Maga is szeressen minket.
A szavazatával.

Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek

Az elmúlt napokban több vállalati felsővezető haláláról érkezett hír, nem csak a magas életkor, de a munkahelyi stressz is felelős volt a vezetők haláláért. Az elmúlt évben különösen sok ismert cégvezető hunyt el, az alábbiakban összegyűjtöttük a nagy visszhangot kiváltó haláleseteket.

Karl Slym - Tata

A hét elején érkezett a hír, hogy az indiai autógyártó, a Tata Motors vezetője eddig ismeretlen körülmények között kiesett egy thaiföldi szálloda 22. emeletéről. A rendőrség szerint Slym saját kezűleg vetett véget életének. Az 51 éves Slym korábban a Toyotának dolgozott az Egyesült Királyságban, majd a General Motors indiai és kínai érdekeltségeinél kapott munkát. A Tata Motors operatív igazgatói pozíciójába azzal a céllal került 2012. októberében, hogy megoldja a vállalat termelési, értékesítési és logisztikai problémáit, az elmúlt negyedévekben azonban a vállalat gyengébben teljesített a vártnál, részben emiatt vethetett véget életének Slym.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Europress / Getty

William Broeksmit - Deutsche Bank

Az 58 éves bankár karrierje magasra ívelt a Deutsche Banknál, másfél évvel ezelőtt közel jutott ahhoz, hogy a pénzintézet kockázatkezelési vezetője legyen, a pénzügyi felügyelet azonban megakadályozta kinevezését, többen azt gondolják, ez lehetett az oka annak, hogy Broeksmit londoni lakásában felakasztotta magát a hétvégén.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Europress / Getty

Hans Riegel - Haribo

Hans Riegel a gumicukorkáiról ismert Haribo vezetője volt, testvérével Paul Riegellel tették naggyá az apjuk által alapított és elnevezett (Haribo=Hans Riegel Bonn) céget. Riegel tavaly októberben 90 éves korában hunyt el.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Europress / Getty

Carsten Schloter - Swisscom

A svájci távközlési cég, a Swisscom németországi vezére tavaly júliusban lett öngyilkos. Kevéssel halála előtt adott interjújában az 50 éves Schloter elmondta, hogy a munkával kapcsolatos stressz és a tönkrement házassága nyomasztja, ez vezethetett öngyilkosságához.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Europress / Getty


Otto Beisheim - Metro

Otto Beisheim a német kereskedelmi lánc, a Metro társalapítója volt, az ő nevéhez fűződik a kiskereskedelemben a Cash&Carry koncepció bevezetése Németországban. Beisheim tavaly februárban, 89 éves korában hunyt el.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Europress / Getty

Rosalía Mera - Zara

Rosalía Mera a Zara egyik alapítója volt, korábbi férjével, Amancio Ortegával hozták létre az Inditex nevű vállalatot, amelyhez több divatmárka is tartozik. Mera tavaly augusztusi haláláig a leggazdagabb spanyol nő volt, vagyonát közel 4,7 milliárd dollárra becsülték. 69 éves korában hunyt el.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Europress / Getty


Pierre Wauthier - Zurich

Wauthier 2011 óta a svájci biztosító, a Zurich pénzügyi igazgatója volt, és tavaly augusztusban vetett véget életének. A hátrahagyott búcsúlevelében arra az elképesztő nyomásra panaszkodott, amelyet a biztosító felügyelőbizottságának vezetője, és a Deutsche Bank korábbi vezére Josef Ackermann gyakorolt rá. Ackermann egyébként a levél nyilvánosságra kerülése után lemondott pozíciójáról, a lefolytatott vizsgálat azonban nem találta bűnösnek.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Europress / Getty

Hiroshi Yamauchi - Nintendo

Yamauchi 1949 és 2002 között volt a japán játékgyártó, a Nintendo elnöke. Az ő irányítása alatt vált a Nintendo a világ vezető videójáték-gyártójává, és globális nagyvállalattá, Yamauchit a Gameboy atyjaként is aposztrofálják. Yamauchi tavaly szeptemberben, 85 éves korában hunyt el.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Europress / Getty

Lilian Cahn - Coach

Lilian Cahn férjével alapította az elsősorban női táskáiról ismert Coach nevű vállalatot. Cahn tavaly márciusban, 89 éves korában hunyt el.
Szomorú hírek - Egymás után halnak meg a cégvezérek
Forrás: Coach

Artur Braun - Braun
Artur Braun és testvére irányítása alatt vált globálisan ismert céggé az elektronikai készülékeket gyártó Braun. Artur Braun tavaly novemberben, 88 évesen halt meg.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/szomoru_hirek_egymas_utan_halnak_meg_a_cegvezerek.10.194637-2.html

Eltemették

Hatalmas plexikoporsóban, teljes motoros-felszerelésben, kedves, 1967-es Harley Davidson Electra Glide-jának nyergében ülve temették el pénteken az amerikai Billy Standley-t – jelentette a Dayton Daily News.


A múlt vasárnap elhunyt mechanicsburgi férfi még 18 évvel ezelőtt találta ki, hogyan szeretne elbúcsúzni ettől a világtól. Először megvásárolt három sírhelyet elhunyt felesége sírja mellett, hogy biztosan elférjen benne a hatalmas üvegkoporsó, amelyet fiai készítettek el plexiből, acélelemekből és fából.


Tavaly Alzheimer-kórt állapítottak meg a férfinél, de végül tüdőrákban hunyt el múlt vasárnap. Öt balzsamozó készítette fel holttestét, amelyet fémmerevítőkkel rögzítettek ülő pozícióban a motor nyergébe. Utánfutón húzott üvegkoporsóját barátai motoron kísérték a temetőbe, a súlyos koporsót daruval emelték a sírba.


„Kértek már tőlünk egyedi temetést, de egyik sem volt ennyire extrém” – kommentálta a helyi temetkezési vállalkozó.

Dayton Daily News

COM-ok és üres fenyegetések


COM-ok és üres fenyegetésekAzt mondják, az utánzás a legőszintébb formája a hízelgésnek. Ebben az értelemben, az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnoksága / US SOCOM (a további részleteket lásd alább Link) tevékenységét nagy dicséret illeti az egész amerikai fegyveres erőkkel egyetemben. A Pentagon az elmúlt évtizedekben valóban akkora erőre tett szert, amit senki sem tudott elképzelni. A Világot - minden egyes négyzetcentiméterét - mint egy hatalmas tortát (hat felelős regionális parancsnokságra) osztva, hat nagy szeletként kezelik. Az Egyesült Államok Európai Parancsnoksága / EUCOM (Stuttgart)Egyesült Államok csendes-óceáni Parancsnoksága / PACOM felelős Ázsiában, az amerikai Központi Parancsnokság / CENTCOM felelős a Közel-Keleten és Észak-Afrikában, az Egyesült Államok Déli-Parancsnoksága / SOUTHCOM felelős Latin -Amerikában. A "díszlethez" tartozik, csak ebben a században megalakult USA Északi-Parancsnoksága / NORTHCOM, amely felelős az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó felügyeletéért, és szintén a közelmúltban, 2007-ben alakult, mint utolsó, az amerikai Afrika-Parancsnoksága / az AFRICOM (szintén Stuttgart), a legtöbb afrikai tevékenységben felelősként. (Lásd még: Link).

felelős az európai régiójáért. Az
Az alattomosan megvalósított nagyra törő "cég", minden négyzetcentiméterét figyelni és ellenőrizni akarja a bolygónknak, és vigyázó szemei a kiképzett amerikai katonai parancsnokok. Ténylegesen eddig csak a sci-fi filmekben a gonosz (földönkívüli) erők, céljaként szerepelt, hogy a Föld bolygót az idők végezetéig az ellenőrzésük alatt tartsák, de elég hozzá egy nagyon is emberformájú mocskos család. És azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a Pentagon tervezői nemcsak a "Földet" akarják, hanem az amerikai Stratégiai Parancsnokság / a STRATCOM (További információkért lásd Link), az USA Űr-Parancsnoksággal a világűrt, és az Egyesült Államok STRACOM-ba integrált Cyber-Parancsnokságával a "virtuális teret" is szeretné uralni az interneten. Az amerikai fegyveres erők csendben felépítettek egy titkos hadsereget, amit elrejtettek a Különleges Műveleti Parancsnokság / SOCOM név mögött. Link és Link

A legtöbb ember a világban zajló folyamatok mögött nem látja, nem is láthatja a kegyetlen tervszerűséget, mert a részletekbe nem avatják be, és a titkos tevékenységekről nincs, vagy nehezen elérhető az információ, pedig Albert Pike, a luciferi csoport, a "Rend" nagymestere, Palladium levelében (1871. augusztus 15) grafikusan is felvázolta a Harmadik Világháború terveit.

"A harmadik világháborút, kihasználva az illuminátus ügynökök által szított különbségeket,'a politikai cionisták és az iszlám világ vezetői között', úgy kell kialakítani, hogy az iszlám (a mohamedán arab világ), és a politikai cionizmus (Izrael állam) kölcsönösen elpusztítsák egymást. Eközben a többi nemzet, még egyszer megosztottá válik ebben a kérdésben, és kénytelen lesz harcolni a teljes fizikai, erkölcsi, szellemi és gazdasági kimerültségéig... szabadjára fogjuk engedni a nihilistákat és az ateistákat, és kiprovokálunk egy félelmetes társadalmi kataklizmát... Azután az állampolgárok mindenütt kénytelenek lesznek, hogy megvédjék magukat a világ, a kisebbség forradalmárai ellen, majd kiirtják a romboló civilizációt, és a sokaság kiábrándul a kereszténységből, melynek deista szellemei attól a pillanattól kezdve nem iránytű vagy iránymutatásként szolgálnak. Az ideges ember az ideális, de nem tudja, hogy hol hozza meg imádata az igazi világosságot, a tiszta luciferi doktrína univerzális megnyilvánulását. "Judaizmus: zsidók közösen, akik a gyakorlatban a vallás alapjának a Tórát és a Talmudot tekintik. A cionizmus: szervezet zsidók, akik hittek abban, hogy a zsidó népnek szüksége van egy nemzetre a saját maga generálta üldözések elöl. RothIsm vagy Rothschildizmus: rövidítés, a cionista mozgalom sérült és választott része, a Rothschild-ház és az ügynökök, a "New World Order" (Új Világrend) napirendjén. RBZJ: Rothschild háttértámogatású cionista zsidók betűszava, ami akkor használatos, amikor bárki hivatkozik/csatlakozik, vagy kapcsolódik a Rothschild-házhoz. RAGENT: a Rothschild ügynökök rövidített megnevezése. A Rothschild-háza Rothschildok): Globális pénzügyi birodalom alakult a 18. század végén. Egy kazár dinasztia, a Rothschildok ellenőrzik a világ gazdaságának hatalmas részét, és a rejtett kéz mögött társadalmi kataklizmák: a francia, az orosz és az amerikai forradalmak, a kommunizmus, a kapitalizmus, világháború és a modern Izrael Állam húzódnak meg. A Rothschildok nem "bibliai zsidók", és nem gyakorolják a judaizmust. A "The Labour Leader” újság írta Britanniában 1891. december 19-én:


"Ez a vérszívó népség volt az oka, mérhetetlen bajt és nyomorúságot hozva Európára a jelen században, és halmoztak fel egy csodálatos vagyont, elsősorban az államok közötti háborúk szításával, amelyek közül még sok, soha sem veszekedett. Ahol baj van Európában, ahol a pletykák keringenek a háború kipattanásáról és a férfi elme megzavarodik a félelemtől, a változás és csapások miatt, lehet, hogy a horog orrú Rothschild áll a játék mögött a régióban."
A "imperializmusról" JA Hobson ezt írta: "Nagy háborút lehet megvalósítani bármely olyan európai államban... ha a ház, a Rothschildok és kapcsolataik, betolták oda az arcukat".
A "munkaügyi vezető" nem használta a "zsidó" kifejezést, mert a Rothschildok és leszármazottaik kazárok, ahogy megfogalmazta, "nem Ábrahám magva", és ahogy az askenázi és keleti kazár sem. Hiába mondják magukról, hogy zsidók, legfeljebb a vallásuk lehet az.
Rothschild alapította és finanszírozza a cionista mozgalmat és továbbiakban a New World Order napirendet. Az első cionista konferencián Theodor Herzl, egy Rothschild ügynök (Ragent), világossá teszi a Rothschildizmust (RothIsm), ami nem előny a "zsidók" számára.

"Lényeges, hogy a zsidók szenvedései... rosszabbodjanak... ez segíteni fog a terveink megvalósításában... Van egy remek ötlet... antiszemitákat indukálunk, hogy felszámolják a zsidó vagyonokat .... Az antiszemiták segítenek bennünket ezáltal abban, hogy erősíteni fogják a zsidók üldözését és elnyomását. Az antiszemiták lesznek a legjobb barátok ".
A zsidók "visszatértek a Szentföldre" 1947. Augusztus 29-én, 1897-ben Theodor Herzl, az alapító RothIsm, az első cionista kongresszuson azt jósolta, hogy ötven éven belül lesz egy zsidó állam. Az ENSZ-határozat (GA 181) particionálta ezt Palesztinában, 1947-ben.
RothIsm, egy politikai mozgalom, ami ösztönözze, ha kell, erőszakkal, a zsidókat, hogy menjenek Palesztinába. Minden zsidó arra késztettek, hogy nem számít, ha nem "Ábrahám magvából" származnak, akkor is kimehetnek Palesztinába. HerzlSzentföldre", bár ez olyan "bizarr véletlen", minthogy ugyanaz a személy megnyeri a lottó ötöst három hétig egyfolytában. A palesztinai területfoglalalást véglegesítették 1947-ben, ami része volt a Rothschildok terveinek a New World OrderHogy hatása teljes legyen és teljes ellenőrzése alatt tudjon tartani minden embert a bolygón, valamint jelentősen csökkenti a világ lakosságát a kétharmadára".

A Rothschildok, a titkos társaságok, a "The Bavarian Illuminati, Order of Perfectibilists", a Skull and Bones már nem minősül őskori sci-finek és gyökerei az ősi vallásokba, az okkultizmusba: jezsuiták, templomos lovagok, rózsakeresztesek, szabadkőművesek és a Kabbala sötét világába nyúlnak. 2003-ban, 60 percnyi anyagot sugárzott erről Alexandra Robbins, a New Yorker munkatársa. Robbins, a Yale diplomása, behatolt a hallgatás falába, abba amit a Skull and Bones (koponya és csontok), a Rothschild titkos társaság amerikai ága képvisel. Szerzője a bestsellernek: Secrets of the Tomb: Skull and Bones, az Ivy League, és a Hidden Paths of Power. A Skull and Bones tagjai között szerepelnek a 20. század "legerősebb" emberei, mint JP Morgan, John D. Rockefeller, Abraham Kuhn, Solomon Loeb, és mind kapcsolódnak a Rothschildok globális pénzügyi birodalmához, a titkos társaságokhoz. Tagok a Federal Reserve, a Bank of England, Franciaországban, Németországban, és ami azt illeti, minden a központi bankban, bárhol a világon.
RothIsm nem volt annyira titokban finanszírozott amikor Baron Edmond (Benjamin) de Rothschild, vásárolt 90.000 hektárt Palesztinában, elindítva Izrael jövőjét, kezdetben a mezőgazdasági társadalomban. Miután a korai telepesek megérkeztek, azt akarták, hogy Rothschild "vegye le a kezét róluk." Baron Edmond válasza: "létrehoztam a jisuvot, csak én. Ezért sem a férfiaknak, sem a telepeseknek, sem szervezeteiknek nincs joguk beavatkozni a terveimbe". Lord Moyne, a brit külügyminiszter Kairóban, 1942-ben megpróbált beavatkozni báró Edmond terveibe, amikor kijelentette, hogy "a zsidók nem voltak leszármazottai az ősi hébereknek, és nem volt jogos az igényük" a Szentföldre. Mellette korlátozni akarta a zsidó bevándorlást. Palesztinába azzal vádolták, hogy "kérlelhetetlen ellensége a héber függetlenségnek", és 1944. november 6-án Lord Moyne-t meggyilkolta a Stern Gang két tagja (Yitzhak Shamir csoport).

A zsidó állam szentségtörés, megtalálható a Bibliában, ahogy a Rothschild-gang kihasználja János apostol Jelenések könyvének próféciáit is (Jelenések 11:02-3, 1948. május 14, 688 AD + 1260 év). A Rothschild támogatású cionista zsidók (RBZJ), és egy szélhámos, Cyrus Scofield, felhasználták és megváltoztatták Amerikában a vallási orientációt a Scofield Reference Biblia, Oxford University Press használatával. Scofield, miután kiengedték a börtönből, bevezették a Samuel Untermeyerekhez, az elnök Koren Hayesod, és a RothIsm mozgalomba Amerikában. Az Untermeyereknek egy ügyvéd közreműködött a Federal Reserve Bank törvény elkészítésében 1910-ben, és a Scofield Reference Bible finanszírozásában. A Scofield Biblia több száz könnyen olvasható lábjegyzettel a lapok alján, megtévesztő módon szövi össze a Ó-és Újszövetség részeit, úgy, mintha ugyanazok az emberek írták volna, ugyanabban az időben. Lehetetlen túlbecsülni Cyrus Scofield és Oxford hatásait, a huszadik század keresztény és a zsidó szektás hiedelmeket, de a korlátlan reklám és promóció hatására a Scofield Biblia lett a legfontosabb eszköze a keresztény cionizmus üzenetének terjesztéséhez: hogy a modern Izrael Állam teljesíti a bibliai próféciát. ( felvetette 1897-ben, és 1947. végén a zsidó diaszpóra visszatérért a " megvalósításában."


( felvetette 1897-ben, és 1947. végén a zsidó diaszpóra visszatérért a " megvalósításában." Nem véletlenül, a fentieknek köszönhető, hogy "Az anticionista rabbik állítják, hitük szerint nemhogy állama, földje sem lehetne a zsidóknak. Izraelt és a cionizmust tartják felelősnek a zsidógyűlölet kialakulásáért". Ehhez azért annyit hozzá kell tenni, hogy Izrael lakosságának csak 2-3%-a "Ábrahám magvából származó" zsidó. Mivel a kérdéskör terjedelme túlnyúlik e cikk keretein, csak némi betekintést próbáltam adni a Rothschild világuralmi törekvések eszköztárába. Így már érthetőbb a kereszténység elferdítésének beépítése a "tervbe", a "COM" regionális parancsnokságok szervezeti felépítményei, az 1760-as évektől módszeresen kialakított új koncepciójú, "rothschildi világ", a világban folyamatosan dúló háborúk oka.
A "világbéke letéteményesének", az USA-nak a nimbusza alaposan megkopott. Az izraeli provokációgyár csak szórakozik. Netanjahu és a cionista haverjai Izraelben és az egész világon, a béketárgyalások irányába a legcsekélyebb érdeklődést sem mutatják. A cél az, hogy Erec Izrael (Nagy Izrael) a Nílus és az Eufrátesz között, a Közel-Keleten, bizonytalan helyzetet teremtsen. Ez csak felületesen szól a kőolaj, a földgáz, és az energiaforrásokról, amelyekről hosszú ideje tudják a fanatikusok, hogy ezek elavultak. A kőolajat és földgázt most csak finanszírozásra használják az őrült terveikhez amelyek hozzájárulnak majd a Föld elpusztításához. Az őrület olyan, mint amilyennek hangzik. Az Izrael Állam alatti jelenlegi vezetésnek egy érdeke van, az Armageddon, hogy állítólag eleget tegyen a bibliai próféciáknak. Függetlenül attól, hogy a hétköznapi izraeliek azt gyanítják, őket választották a jelenlegi fanatikus kormányok ágyútölteléknek? Ha igen, valószínűleg mind elhagyják az országot.Armageddon után a terv, Nagy-Izrael ("Erec Izrael"), amely politikai igény a zsidó csoportok részéről. Ez feltételezi az oszthatatlan terület néven ismert Izrael földjét, és magában foglalja a bővülését a zsidó szuverenitásnak az ország egész területén a Földközi-tenger és a Jordán folyótól, Jordánia néhai részein keresztül Libanon, Szíria, Egyiptom és Irak területeire.
"Brit Izrael" a háttérben ... vágyik egy új közel-keleti háborúra, amely minél szörnyűbb, annál jobb, mint a "Battle of Armageddon", amelyet állítólag megjósoltak a Bibliában. Az Armageddon előfeltétele a Massiás megjelenése, a "tizedik Megváltó", mint Messiasch, zsidó. Milyen aggasztó az a tény, hogy az "isteni megjelenéskor" szinte az egész világ csatlakozni fog a héber Hosanna-híváshoz, mert sok keresztény várja az Úr második eljövetelét. A hindu várja a jövő a "Kalki Avatarját", a buddhistaMaitreyara, az eljövendő buddhára, a párszi a Sosiosh-t várja, a síita ayatollahs még az ismerős, de ők képviselik a tizenkettedik és egyben utolsó elismert utódját Mohamed prófétának (Imám), és az idők végezetéig "Mahdi" - jelenik meg - az irányított Isten, a világ ura. Ám a legmeglepőbb tény, hogy a vallások egyetértenek képekben az isteni elvárásról. Ahogy a zsidó Messiás megfelel az indiai doktrínának, amely szintén Vishnu a Kalki, a fehér ló, mint az utolsó Avatar tűz és láng közepette visszatér, és Sosiosh is leszáll egy fehér lovon "tornádó a tűzben". Ugyanez a Jelenések 19:13: "És láttam az ég megnyílt, és ímé egy fehér ló, és ül ... bírák és teszi a háború igazságában. A szeme tűzláng... és az ő neve az úgynevezett Isten Igéje..."
A jelen és közeljövő viszont még az ukrajnai színjátéktól hangos, bár sem Európának, sem az USA-nak nem fontos Ukrajna uniós integrációja. Ukrajnában a háborút nem a néppel, hanem az oligarchákkal kell megvívni, ki ígér többet alapon. Bár Rothschild kivénhedt kutyájának, Sorosnak, még nem hullott ki minden műfoga, harapni a talpnyaló NSZK kormány "támogatásaival" is tud. A nyugat számára stratégiai jelentőssége van csak, de az már sokkal lényegesebb. Ukrajna ad otthont a két kritikus kikötő, Odessza és Szevasztopol számára, és ami még ennél is fontosabb, hogy Oroszországnak kereskedelmi és katonai hozzáférést ad a Fekete-tengeren, hozzáférést a Földközi-tengerhez. Oroszország egyetlen megmaradt nyugati kikötőjét blokkolja a Grönland-Izland-UK szakadék, a jég északkeleten, Dánia a Balti-tengeren és Japán keleten. A második világháború alatt a németek elfoglalták Ukrajnát a Szovjetunió megtámadásásának első évében, kihasználva a mezőgazdaságot, mint az alapot a támadáshoz Sztálingrád ellen. Megpróbálták elválasztani Oroszországot az utánpótlási vonalaktól Bakuban. A két háború között, Sztálinnak fel kellett építeni az ipari üzemeket. Eladta az ukrán élelmiszereket tengerentúlon és takarmányt használt a gyári munkások etetésére Oroszországban. Az ukránok éhen maradtak, de az ipar kiépítése miatt végül segítettek a szovjeteknek legyőzni Hitlert. Európa szemszögéből Oroszország potenciális veszélyt jelent Dél-Lengyelországra és Romániára. Ezek az országok már függenek az orosz energiától, teljesen tudatában vannak annak, hogy az oroszok esetleg használhatja a függőséget, és átveheti az irányítást felettük.
Az orosz szempontból, ezért szigorúbb az ukrán-EU integráció, mivel a képviselt álláspont potenciálisan halálos veszélyt jelent az orosz nemzetbiztonságra. Miután a narancsos forradalom, egy rövid életű EU-párti adminisztrációt hozott hatalomra a 2000-es évek közepén, Vlagyimir Putyin orosz elnök világossá tette, hogy Ukrajna nélkülözhetetlen az orosz biztonsághoz. A zavargások szításával az amerikai külügyminisztérium, a CIA és az MI6a nyugat összes szemetét odafújta a "szél". Függetlenül attól, hogy az állítások, igazak-e vagy sem, Putyin úgy véli, Ukrajna elvesztése katasztrofális lenne Oroszország számára, és így a gazdasági nyomást és az állami titkosszolgálatokat használja a jobb belátásra bírásra. Az ukrán ellenzéknek sem sok keresnivalója van, a nyugati garanciák értéktelenek, és az amúgy EU számára sem előnyös "csatlakozás" az ukrán mezőgazdaság, az orosz energiaellátás, a még meglévő ipar elvesztését jelentené. Ezért lényeges kérdés, hogy a Timosenkó-féle rablógazdálkodásban is az országot uraló és irányító oligarchák és korrupt hivatalnokok eltakarítása nélkül, mi változna azon kívül, hogy újabb éhes farkashorda telepedne Ukrajnára Klicskó vezetésével.
Ukrajna nem annyira stratégiai fontosságú Európa számára mint Oroszországnak. Európa soha nem akarta felvenni Ukrajnát soraiba, csupán szerette volna, hogy nyissa ki az ajtót, lehetőséget biztosítva. Az Európai Unió egy romhalmaz.Dél-Európában, az ötlet, hogy behozzanak még egy gyenge országot, mint Ukrajna, abszurd, ugyanakkor valószínűtlen is, a teljes jogú tagság. Az a vélemény nem csak a sajátom, hasonlóan látja a Stratfor is. Ennek ellenére, a feszültség a régiók közötti valós, és nehéz megküzdeni az EU-párti nyomással is a megosztott országban. Az Egyesült ÁllamokWashington esetében lehet ilyesmiről beszélni. Határozottan támogatta a narancsos forradalmat, ami egy nagy szakadék OroszországgalEgyesült Államok kimarad az ukrán buliból, és az aknamunkát a Bilderbergre bízza. Ha az amerikai helyzetet nézzük, ez nem is csoda, mert a HAARP-pal előidézett szélsőséges USA időjárás vagy a virginiai ivóvízmérgezésen és vízhiányon kívül, Rumsfeld védelmi miniszternek a 2001. szeptember 11-es rakétatámadás után a Capital védelmére is figyelnie kell.
"Az a tény, hogy egy terrorista sztrájk bármikor, bárhol és bármilyen technológiával létrejöhet, fizikailag lehetetlenné teszi, hogy a fegyveres erők minden időben és minden helyen bevethetőek legyenek minden lehetséges technika ellen. Itt beszélünk a műanyag késekről és arról, hogy az American Airlines repülőgépei tele vannak a polgárokkal, valamint a rakétákról, hogy elpusztítsák ezt az épületet, és hasonlókat (nem hallható) ... hogy az Ige Trade Center elpusztult. Az egyetlen módja a probléma megoldására az, hogy fel kell venni a harcot a terroristákkal, bárhol is találhatók, és leszámolni velük. " (Donald Rumsfeld) Üres fenyegetések, és egy sötét nap Amerikára. Jól tudjuk, hogy a jogaiért és életben maradásáért harcoló lakosság az ellenség, a kormány és a vezérkar a terrorista, és a nevető harmadik az AIPAC...

vágyik a foglalkozik, de mára már Tekintettel a borzalmas gazdasági problémákra alkalmazkodik, ha egyáltalán szemben. A jelenlegi politika, elkerülve a felesleges részvételt eurázsiai konfliktusokban, arra utal, hogy az
Nemrégiben a képviselőház egy tagja eltűnt egy rövid egyiptomi utazás után. Steve Stockman Texas-i képviselőt keresték, az ő képe volt minden újságban. Az útra elkisérte néhány munkatársa a képviselőházból, akik ismertek, mint a hosszú távú üzleti partnerei Karzai (Afganisztán) kábítószer-csempészetének és a tömeges korrupciós eseteknek. Az Egyesült Államok kezd szétesni politikailag, mint egy banánköztársaság. Tizenhat szenátor áll Obama pártján, azaz a korrupt és hozzá nem értő, GOP (Republikánus Párt) is csatlakozik -, amely párt mindig is elvakult szélsőséges volt. Amerikát soha sem hajtja a törvénykezés háborúban, csak a gyűlölt személyek csoportja, akiknek a háborúk elemeit adják el a nyílt piacon. Ma látja magát Menendez szenátor, az AIPAC vezetőinek összeesküvése kapcsán, jelenleg csalás az elnökkel szemben a vád, és ő éppen most repült üzleti kapcsolatokat ápolni a dél-amerikai kábítószer kartell finanszírozóival. Mendezt követi Lamar Alexander Tennessee, a társszervező, a szankciókról szóló törvényben (Irán ellen). Az irodavezető öngyilkosságot követett el, miután letartóztatták gyermekpornográfia miatt. A politikai harc Washingtonban arra kényszerítette az Obama-adminisztrációt, hogy a "szent tehenek" kerüljenek a célkeresztben, és ezek a gyermekpornó és vesztegetési botrányok, a drogkartellekkel és még sok mással, instabil helyzetet teremt.
AIPAC, zsidó lobby is reflektorfénybe került. Az AIPAC-ot már régóta illegális lobbizással, katonai titkok vételével és eladásával, a washingtoni ellenőrzés kijátszásával, a washingtoni hatalom csúcsának megvesztegetésével, zsarolással és megfélemlítéssel vádolják. Az AIPAC jelenleg politikai ellenzék, a zsidó lakosság Amerikában, amely széles körben támogatja Obamát. AIPAC, valamint az Anti-Defamation League of "Fox" Abe Foxmant, nyíltan elhagyták a zsidó választók, és összeálltak a drogkartellekkel, az olaj-spekulánsokkal és a szervezett bűnözéssel, csoportokkal, amelyek a fokozott feszültséget gerjesztenek a Közel-Keleten profit ígéretében. A képmutatás összeomlik. Washington ostrom alatt. Nem csak azért, mert a sürgősségi rakétavédelmi rendszerek lebegnek az égen, vagy azért, mert az embereket szabályozás fenyegeti, amely létüket veszélyezteti letartóztatás vagy eltűnés formájában. A hadsereg, elmerült a botrányok hónapokban, most vetik alá a teljes körű tisztításnak, mivel kezd megrendülni a nukleáris erő.
Ami hiányzik, az a bátorság és a bizalom, az amerikai nép szemszögéből. Az elsődleges cél az Obama elnökség részéről - legalábbis a külpolitika terén - normalizálni kell a kapcsolatokat Iránnal, bár az urándúsítási megegyezés már így is nagyban csökkentette a feszültséget. Csak Kerry vesz a szájába üres fenyegetéseket, nyilván azt akarja, hogy egy üzletet tudjon összeütni, melyet szigorúan védett néhány héttel ezelőtt. Most a porba veti magát, de amit lehet menteni Amerikában, az az igazság. Sajnos a közeli gazdasági és társadalmi összeomlás nem sok jót ígér. Egy összeomlási láncreakciót...


/Tulok /

Nyugdijasok rezsifórum rohama

A sajtó szerencsére számos “rezsifórumról” számol be, ahol a Fidesz a szendvicsek mellett nagyon kínos érvekkel próbálja tüzelni hallgatóságát. A szegedi fórumról számolunk most be. Az írás jól visszaadja a rezsifórumok hangulatát ezért lentebb közöljük is, de egy részt kiemelnénk.
“Megtudtuk, hogy Szájer külföldi bankban tartja a pénzét, mert az olcsóbb. Itt a bankok trükköznek!”
Valóban a bankok trükközése miatt olcsóbb külföldön a bankolás? Nem lehet, hogy a kormány bankadója, tranzakciós adója, kamatadója és a kamat EHO-kötelessége miatt?
bankado_hatasa_tranzakcios_ado_banki_koltsegek_novekedese_magasabb_maginflacio_dragabb_bankolas_szamok_matolcsy_varga_csomag_hatasai_nem_megszoritas.png A banki költségek növekedését főként a kormány bankadója és tranzakciós adója okozza
Az ábra világosan mutatja, hogy Szájer József nem annyira a banki trükközéseket kerüli ki, hanem a kormány “nem-ortodox” gazdaságpolitikájának támaszát, a bankadót.
Varga Mihály júniusi “nem-megszorító” csomagja például a következőkkel növelte a bankolás terheit:
“duplájára nő a készpénzfelvételi illeték és eltörlik a 6 ezer forintos maximumot
0,2%-ról 0,3%-ra nő a nem készpénzfelvételhez kötött tranzakciók adója
EHO kiegészítés kerül a kamatadó mellé a kamatjövedelmekre”

Szájer reakciója érthető: az Orbánék miatt megnövelt banki költségek miatt nem akarja itthon tartani a pénzét. Csak kissé félrevezető, hogy ezt teljesen a bankok nyakába akarja varrni.
Banki_koltsegek_novekedese_2013_bank_bankado_tranzakcios_ado.png
És akkor most következzen egy olvasmányos, kemény beszámoló a múlt szombati szegedi rezsifórumról :
“Gondoltuk, ilyet nem mindennap lát az ember, bár most egyre sűrűbb lesz. A megyeházán volt a buli, előtte negyed órával egyszer csak megkezdődött az intenzív befelé rajzás. Nagyjából mindenki hetven és a halál közt. Megjött Josef Fritzl is, meg állt kint egy elég érdekesen felöltözött faszi, akin röhögtem is magamban,hogy Pampalini, erre ráköszöntek, hogy szervusz, fővadász úr. Esztékászemüveg, sildes sapka, hitlerbajusz, ez a 2014-es rezsidivat. Én is készültem, vittem magammal egy CÖF-ös zászlót, az mindig jól jöhet. Jöttek ismerős újságírók, lengettem nekik meg köszöntem jó hangosan, hogy dícsértessék a rezsicsökkentés, közben érkeztek Gyimesi meg Bohács képviselők, kissé feszültnek tűntek. B. Nagy kormánymegbízott nem idegeskedett, de hát az nem sokat tud a világról, illetve egyet igen, üzembiztosan vigyorogni.
szegedi_rezsiforum_rezsiharc_rezsi_kormany_propaganda_gyules_Fidesz_Szeged.jpg No, kerüljünk beljebb. Hát mit tesz isten, töltették ki az emberekkel az aulában a jelenléti ívet, elérhetőséggel, mindennel, frissítették a Kubatov-listát. Bent a tanácsterem zsúfolásig tömve, 98 százalékban öregekkel, a maradék főleg olyan alsó tagozatos tanító néniknek tűnt, akik hobbiból aláznak gyereket. Később az egyik újságíró kolléga mesélte, hogy egy ilyen lebaszta őket, mert épp azon kacarásztak, hogy rezsikuponokat kéne osztani, hogy jöjjenek az emberek. Jönnek azok anélkül is! – hördült fel tanítónéni. Szétnéztem, mindenki olyan búval baszott volt, hát örüljetek már, rezsiünnep van. Meglengettem a CÖF-ös zászlót, erre a balfasz B. Nagy mosolyogva visszaintegetett.
Szájer József volt a sztárvendég. – Azt mondták nekem, hogy sokan nem fognak eljönni a rossz idő miatt, hát mi lett volna, ha süt a nap? – viccelődött. Hehehe, derült a közönség. Felrakták Bohácsot is a színpadra biodíszletnek. – Három lépcsőben fog csökkenni a rezsi! – ejtett ámulatba Szájer. – Először a villany – mondta, mire a felkészült közönség egyszerre: „A GÁÁÁZ!” Ménem ti mentek ki, ha jobban tudjátok, gondoltam. – Ez az első kormány, ami csökkentette az emberek megélhetési költségeit! – tudtuk meg. – Így leírni szegény Kádárt – mondták mellettem. – Visszaadtuk, amit a cocilisták, a Bajnai, a Gyúrcsány meg a Meggyesi elvettek az emberektől! – mondta Szájer. – Arohattak – tettük hozzá. Gondoltam, ez megérdemel egy tapsot, el is kezdtem, de egyedül maradtam. – Az Orbán-kormány a rezsicsökkentésért hajlandó volt konfliktusokat is vállalni – folytatta Szájer, ekkor végre sikerült megtapsoltatnom a nyuggereket.
- És micsináltak a bankok? – kérdezte. Fölrobbantak a gecibe, vágtam rá. Megtudtuk, hogy Szájer külföldi bankban tartja a pénzét, mert az olcsóbb. Itt a bankok TRÜKKÖZNEK! Akurvaannyukat. Megtudtuk, hogy van ám rezsimunkacsoport, annak meg egy zöld száma, ahol lehet feljelentést tenni, ha visszaélést tapasztalunk. A feljelentés jó, azt szereti a magyar. Közben mi meg megbeszéltük, hogy a végén majd jelentkezek és megkérdem, hogy fel lehet-e jelenteni a közös képviselőt, ha kiteszi ugyan a rezsicsökkentést, de gúnyolódik?
szegedi_rezsiforum_rezsiharc_rezsi_kormany_propaganda_gyules_Fidesz_Szeged_jelentkezes.jpg De még egyelőre folytatódott a műsor. – Vannak olyanok az országban, akik nem tartják kívánatosnak a rezsicsökkentést. TUDJUKKIK ezek! – mondta Szájer. Összenéztünk bólogattunk, hát nyilván hogy a zsidók. persze. – Amelyik cégnek nem tetszik ez a folyamat, azt az állam nagyon szívesen hajlandó visszavenni – tett visszautasíthatatlan ajánlatot a doktor úr. – Az állami kézben lévő monopólium bevett forma, ebben vannak tapasztalatok – mondta. Ja, vannak, vagy negyven év. – De folytatódik-e a folyamat, amit ez a kormány elkezdett, vagy visszatérünk az ELMÚTNYÓCÉVHEZ? – kérdezte. Itt egy kicsit lapozgatnom kellett a fejemben, hogy milyen évet is írunk. – Vannak olyan pártok, amik visszatérnének a piacgazdasághoz – mondta Freud, illetve Szájer.
- Nemrég együtt ebédeltem Szamarasz görög miniszterelnökkel – került elő a remek példa. Megtudtuk, hogy Szamarasz irigykedik Orbán Viktorra, hogy milyen erős hatalma van. De Görögországból nézve gondolom, mindenkire lehet irigykedni.
Szóba került a munka világa, hát ez roppantul érinti a jelenlévő nyugdíjas közönséget. – Kétszázötvenezer új munkahelyet hoztunk létre! Azt szokta mondani erre az ellenzék, hogy de hát ebbe beleszámoljuk a közmunkát meg a külföldön dolgozókat is. Hát és aki külföldön dolgozik, az nem dolgozik? Hádehogynem! – Itt majdnem ki kellett mennem, mert már könnyezve röhögtem. – Egész végig a röhögést fogjuk hallgatni? Nem kéne ám kiröhögni! – szólalt meg mögülem egy gestapós tanítónéni. – A rezsicsökkentéstől nőttek a jövedelmek – tárta elénk Szájer a feltehetően Matolcsy által kiszámolt gazdasági mutatókat. Szóba került a feltétel nélküli alapjövedelem. – Háhogy? Há munka nélkül pénzt kapni? Há kifogakkor dóóógozni? – hangzott el a kérdés. Hööööj, hördült fel a nyugdíjas közönség. – Há ki termeli meg azt az ingyenpénzt? Obama? Netán Putyin úr? – kérdezte Szájer.
Na, egy bácsi elkezdett fészkelődni, sapkában, napszemüvegben ült bent, majd kiállt a terem szélére jelentkezni, ott nyújtózkodott vagy negyed órát, nagyon izgult. – Mit csináltak Gyurcsány Ferencék? – hangzott el a színpadról a kérdés. A közönség rá is vágta, LOPTAK!
szegedi_rezsiforum_rezsiharc_rezsi_kormany_propaganda_gyules_Fidesz_Szeged_jelentkezes_hozzaszolasra.jpg                                     Hiába jelentkezett negyedórán át, senki sem kérdezhetett - Mondják el mindenkinek az igazságot! – szólított fel Szájer, én meg most épp azt csinálom. – Nem is csinálnak abból titkot, hogy Gyúrcsány bábozik az ellenzékkel! – mondta el az igazságot. Majd felszólította a jelenlévőket, hogy csatlakozzon mindenki a Magyar Csapathoz, akinek van ideje, az aktivistáskodjon, akinek nincs, az adjon pénzt. A Szájer-show végén a tömeg egykedvűen tapsolt, megint nekem kellett hangulatot teremteni egy hajrámagyarok bekiabálással. A balfasz B. Nagynak ez is nagyon tetszett, vigyorgott.
Na, kérdések! Aha, azt hitted. Kiállt B. Nagy, hogy kérdezni saaaaaajnos már nem maradt idő, mert akkor nagyon sokáig itt ülnénk, és sajnos le is járt a terembérlet. Abban az épületben, aminek ő a gazdája. Mondták azután ismerősök, hogy más városokban pont ugyanígy volt.
Kifelé menet egy nénike elalélt a kezemben lévő CÖF-zászlótól, meg is kérdezte, hogy mikor lesz békemenet. Mondtam, a választások előtt, de menni kell ám nagyon, mert verik az ukránok szegény oroszokat, meg különben is mindenki nagyon el van már kanászodva. – Hehejj, ez a beszéd, ott leszünk! – mondta.

http://balrad.wordpress.com/2014/02/01/nyugdijasok-rezsiforum-rohama/

Államcsinykisérlet Ukrajnában

Az ukrán belbiztonsági szolgálat (SZBU) nyomozást indított államcsínykísérlet gyanújával az ellenzék ellen – közölte a központi nyomozóhivatal főnöke. Makszim Lenko egy kijevi tévének péntek késő éjszaka nyilatkozva közölte, hogy az SZBU az után indított nyomozati eljárást, hogy megvizsgálta az ellenzéki Haza párt szerverein talált anyagokat, amelyek házkutatáskor kerültek a hatóság birtokába. Lenko szerint a lefoglalt anyagokból kiderült, hogy a tüntetések megszervezésekor előre készült olyan forgatókönyv is, amely szerint a tiltakozókkal szemben erőt alkalmaznak a hatóságok, ami nagy visszhangot kelt az országban és aláássa a hatalom és az államfő tekintélyét. (Persze nem kellett késziteni forgatókönyvet, csupán a már több helyen, több alkalommal jól bevált “eredeti” forgatókönyvet kellett adoptálni Ukrajnára, az ottani körülményekre.)
“Tudomásom szerint pont a mai napon, a (szerverekről lefoglalt) anyagok alapján nyomozati eljárás indult az államhatalom megszerzésére irányuló cselekedetek gyanújával” – mondta a főnyomozó. Makszim Lenko hozzátette, hogy a nyomozást a belbiztonsági szolgálat végzi, és a büntetőeljárási törvénykönyv két hónapot irányoz elő a vizsgálat lefolytatására.
Közben a kijevi média arról adott hírt szombatra virradóra, hogy a kelet-ukrajnai Dnyipropetrovszkban büntetőjogi eljárás indult egy meg nem nevezett ellenzéki párt két tagja ellen terrorcselekmények előkészítésének gyanújával. A híradások szerint az őrizetbe vett gyanúsítottak energiaipari létesítmények ellen terveztek támadásokat. Volodimir Voropaj, a belbiztonsági szolgálat helyi parancsnoka közölte, hogy házkutatás során két trotilos pokolgépet, két kézigránátot, második világháborús lőszereket és számítógépeket foglaltak le náluk.


http://balrad.wordpress.com/2014/02/01/allamcsinykiserlet-ukrajnaban/

Itt a bizonyiték: jobbak vagyunk mint az oroszok!

Ránézve erre a grafikonra, fenekestül fordulhat föl a bennünk a magunkról-magyarokról-és más népekről kialakitott kép! Sajnos csak alkoholfogyasztásilag, merthogy e jeles grafikon ebbéli teljesitményeket ábrázol.

alcconsumption 2_1.jpg Megnézve az ábrát, szemünk meredhet a döbbenettől. A tizenöt nemzet alkoholizálási listáján a mezőny első felében tanyázunk, ÖT HELLYEL MEGELŐZVE AZ OROSZOKAT! NYOLCCAL MEG AZ UKRÁNOKAT!
Bár ők “rövidáru” tekintetében kenterbe vernek bennünket, de összességében véve-a teljes alkoholfogyasztástra kivetitett -teljesitményünk közel egy literrel jobb a/fő/év vonatkozásában az eddig nálunk jobbivóknak tartott oroszokhoz képest. Az ukránokat meg ne is emlitsük. Ők mint sereghajtók majd’ négy literrel kevesebbel szégyenkeznek  mihozzánk képest az utolsó helyen.

Ha hihetünk ennek a felmérésnek, verhetjük büszkén a mellünket: az oroszok csak a hátunkat bámulhatják a nemes versenyben.
Magyarország jobban teljesit!