2014. február 1., szombat

A Magyar Csapat Felhivása!

TISZTELT VÁLASZTÓPOLGÁR!

Fideszes aktivistánk a közeljövőben felkeresik  Önt, hogy adja nekünk a támogató aláírását. Ön most nagyon fontos nekünk.
Már nem tekintjük Önt panel prolinak, vidéki bunkónak, nyuggernek, szellemi homlesznek.
Már abban sem hiszünk, hogy csak az Ön generációjának kihalásával teremthető meg a modern társadalom Magyarországon. Magyarnak tartjuk akkor is, ha nem ránk szavazott, sőt akkor is, ha nem lép be a Magyar Csapatba. Akkor is szeretjük és magyarnak tekintjük Önt, ha nem szokott járni Békemenetekre, és nem tagja a CÖF-CÖKA civil szervezeteknek.
Felejtse el a sértéseket, mi is elfeledtük mivel sértegettük Önt, Tisztelt Választó, mert most szükségünk van az együttműködésére. Folytatni akarjuk a nagyszerű kormányzásunkat. Tovább kivánjuk erősiteni a NER-t!
Továbbra is trafikot, földet, kaszinót, állami állást adunk a haveroknak.
Dúsgazdaggá tesszük a barátinkat és rokonságunkat. Számolatlanul osszuk a lóvét a szövetségeseinknek.
Beteljesítjük Viktorunk nagy álmát. Minden fideszes polgármester kap egy böhöm nagy stadiont, Ön pedig ingyenjegyet a nyitómeccsekre. Addig folytatjuk a rezsiharcot, ameddig valóban elég nem lesz 47 ezer forint a megélhetéshez, de ha ez kevés, akkor Pintér barátunk ingyen kecskét, Hegedüs Zsuzsi barátnénk pedig tyúkokat osztogat. Még a panelproliknak, – bocsánat- , az iparosított technológiával készült házak lakóinak is. Kerényi Imi ingyen újságot osztogat, ebből megtudhatja micsoda jólétben él Ön, Tisztelt Választópolgár. Megteremtjük az egymillió új munkahelyet is. Félmilliót Londonban, félmilliót közmunkában.
A köztévé folytatásos sorozatot közvetít Lázár barátunk fergeteges vadászatairól, így Ön is részesedhet ebből az örömforrásból. A négymillió szegénynek pedig megteremtjük a lehetőséget, hogy személyesen is részesülhessen a vadászat örömében. Ha Ön is tagja a négymillió szegény táborának, részt vehet a hetente megtartandó sorshúzáson, amelynek szerencsés öt nyertese hajtó lehet a vadászok előtt.
Soha nem látott egészségügyet teremtünk!  A közoktatásról már ne is beszéljünk.
Tisztelt Választópolgár!
Közösen egy gazdag és büszke országot építünk.
Mi gazdagodunk és büszkék leszünk, Ön pedig részt vehet az épités felemelő érzést nyújtó munkálataiban. És büszke lehet ránk is!
Magyarország jobban teljesít!
Mi szeretjük Önt. Maga is szeressen minket.
A szavazatával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése