2014. február 1., szombat

Lázárt magukhoz rendelték a zsidók

Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár február hatodikára hívta össze a Zsidó Közösségi Kerekasztalt. -olvashatjuk a fővonalú híroldalakon. Persze a valóság egy kicsit más. Mi inkább úgy fogalmaznánk, hogy Lázárnak február hatodikán jelenése van a háttérhatalomnál. Ott majd meghatározzák neki a feladatait. Mert senkinek sem lehetnek illúziói efelől, hogy itt Lázár meg a Fidesz irányít. A háttérhatalom erre kiváló megnevezés. Állam az államban, oligarchák a trónon, a törvények felett, hihetetlenül pazar életszínvonallal, érinthetetlenül. Ők a valóságos urak. A népek uzsorásai, megrontói, a perverzió démonai.
Hídfő.net | Lázárt magukhoz rendelték a zsidók"Lézer" János, egyike a ~300 zsoldosnak. Érinthetetlensége része a bérének.
Megvitatják a zsidóságot érintő kérdéseket. -olvashatjuk továbbá. Felmerül bennünk a kérdés a magyarokat érintő kérdésekkel nem akar a Fidesz foglalkozni? Pedig a magyar nép szívesen kérdezne a hatalmasoktól ezt-azt. Mindent ellep a szenny, a fertő. Hajléktalanok lepték el az utcákat, a bűnözés az egekbe szökött, nincsenek munkahelyek, a fiatalok külföldre menekültek, a gazdaság romokban. Akkor miért a zsidóság a legfontosabb? Értjük mi Lázár "úr". Tudjuk, hogy ön is csak egy utolsó vazallus, aki csak a pofáját adja a termékhez jó pénzért. Egy zsoldos. Akit cseppet sem érdekel a magyar nép boldogulása.
Dunai István

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése