2011. szeptember 17., szombat

Gianna Jessen - abortusz túlélő

Képzelj el sok millió abortált magzatot.
Az egyiket Isten feltámasztja.
A magzat felnő, olyan szenvedések és elvetettség közepette, amit csak Jézus ismerhetett.
Kiáll a világ és a világ vezetői elé, és számon kéri az emberiségtől az elrabolt és elpusztított életeket.
Gianna Jessen.
Akinek még Obama elnök is hadat üzent.
De nincs az a hatalom, ami meg tudna állni előtte.
Miért nem?
Saját szavait idézzük:
Krisztushoz tartozom.
Én az Ő lánya vagyok, egy hercegnő vagyok.
Jobb, ha nem szórakoznak Isten leányával!
Van egy jel a homlokomon, hogy:
"Ajánlom, légy kedves hozzám, mert az Atyám uralja a világot!"
……………………
Gianna Jessen, 7 és fél hónapos magzat volt édesanyja hasában, mikor édesanyja úgy döntött, hogy elveteti egy abortusz eljárás során.
Jézusnak azonban más tervei voltak!

A filmet egyesítettük egy másik kiadvánnyal, ami bemutatja az abortált bébiket.
És hogy mi ennek a szellemi háttere.
A cél pedig az, hogy kinyíljon a szemünk (ha eddig még nem nyílt meg).
Mert Jézus hatalmat adott nekünk a sötétség minden erején:

Ímé adok néktek hatalmat, hogy a kígyókon és skorpiókon tapodjatok,
és az ellenségnek minden erején; és semmi nem árthat néktek.
Luk. 10:19



A filmből két mondat és egy aktuális üzenet rész:
Jézus: Itt az ideje gyermekeim, hogy felébredjetek, és hogy megértsétek, hogy az emberi élet kioltásáért, a tettes, a pokol tüzére kerül. A démonokkal teli mélységből nincs visszaút. A csaló –a sátán – munkálkodása által, a démonoknak sikerül meggyőzniük gyermekeimet arról, hogy helyesen cselekedtek. Az anyáknak ügyesen bemesélik, hogy a legjobb döntést hozták, ha egy abortusz mellett döntenek. A sátán, mindenféle trükköt bevet, hogy az emberi észnek megfelelően és összekötve az emberi érveléssel, a kísértett személyek jól kimagyarázhassák magukat, eltekintve attól, hogy ez mind hamis. (2010. Dec. 16., 13:10 óra)




A film előtt egy hazai vonatkozású információ:

Az elmúlt 20 év több miniszterelnöke említette, hogy Ő 15 millió magyar miniszterelnöke akar lenni. Akár lehetett volna 20-é is. (a kép alapján)





A most következő kisfilm utolsó néhány perce sokkoló képeket ad egy abortusz eredményéről. A valóságot!
 

http://www.kma-hu.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=110:giana-jessen&Itemid=3

Az új törvény arra buzdítja az amerikaiakat, hogy jelentsenek egymásról


A „Ha látsz valamit, jelentsd is!” kampány egyik jelentésre buzdító plakátja
A NASCO (Biztonsági Cégek Országos Szövetsége az USÁ-ban) által támogatott új törvényjavaslat jogi védelmet biztosítana minden olyan embernek, aki valamilyen „gyanús viselkedést” jelent egy másik állampolgárról, ezzel ösztönözve az amerikaiakat, hogy jelentsenek egymásról.
„A NASCO a mai napon jóváhagyta a Lamar Smith kongresszusi képviselő, az igazságügyi bizottság elnöke által beterjesztett „Ha látsz valamit, jelentsd is!” (H.R. 963) törvényjavaslatot. A szervezet ésszerűnek nevezte a törvényben megfogalmazottakat, hiszen az védelmet biztosít azon állampolgárok számára, akik jelentenek egy általuk jóhiszeműen terroristagyanúsnak ítélt tevékenységet az illetékes hatóságnak. A készülő új törvény támogatni fogja az állampolgárokat, hogy az esetleges jogi megtorlástól való félelem nélkül jelenthessék a gyanús eseteket,” jelenti a PR hírügynökség.
A törvénynek, azon kívül, hogy egymás feljelentésére ösztönözné az amerikaiakat, nem igen van egyéb funkciója. Amennyiben valaki biztos benne, hogy egy terrortámadással kapcsolatos gyanús tevékenységet észlel, a jogi védelem lehetősége a legkisebb gondja az adott pillanatban.
Ehhez még tegyük hozzá, hogy nagyobb esélye van annak, hogy valaki egy kiugró szarvas által okozott autóbalesetben, vagy mogyoróallergiában haljon meg, mint terrortámadásban, így a kormány „Ha látsz valamit, jelentsd is!” kampányának semmi valóságalapja sincs.
A kampánynak egyetlen célja van: elhitetni az emberekkel, hogy minden kapualjban terroristák rejtőzhetnek és az egyszerű, hétköznapi viselkedés mögött is gyanús tevékenységet véljenek felfedezni. Ezért van szükség arra, hogy a kormány a terrorfenyegetettség hamis érzését keltse az emberekben és megnyerje őket az új rendőrállam Belbiztonsági Hivatala számára.
A törvény védettséget biztosítana bárkinek, aki „olyan gyanús tranzakciót, tevékenységet vagy eseményt észlel, ami arra enged következtetni, hogy a gyanúsnak vélt személy törvényellenes terrorista cselekményben vesz részt, illetve arra készül,” ami a DHS és a többi rendfenntartó erő valamint kormányhivatal mércéjét ismerve szinte bármi lehet, beleértve a politikai aktivizmust, arany birtoklását, Ron Paul támogatását vagy egy politikai témájú lökhárítómatrica felragasztását.
A Belbiztonsági Hivatal álláspontja szerint „gyanús tevékenység” lehet az is, ha valaki egy rendőrrel vagy mobiltelefonon beszél, csak, hogy néhány példát említsünk. A DHS mindent megtett annak érdekében, hogy belesulykolja a köztudatba, hogy manapság a legnagyobb veszélyt a fehér, középosztálybeli amerikaiak jelentik.
Azzal, hogy egymás feljelentésére ösztönzi saját állampolgárait, a kormány a történelem legsötétebb diktatúráit utánozza.
Sokan azt gondolják, hogy a náci Németországot a kormány és hatóságai teremették, aminek a lakosság csupán áldozata volt. A Gestapo irataiból azonban kiderül, hogy a nyomozások 80%-át lakossági bejelentés alapján indították.
„A titkosrendőrség állománya viszonylag alacsony kicsi volt, munkájuk nagy részét a beérkező információk feldolgozása tette ki. A hitetlenül kiterjedt megfigyelést nem az utcasarkokon rejtőző titkosrendőrök végezték, hanem közönséges emberek, akik feljelentették szomszédjaikat,” írja Robert Gellately, a Floridai Egyetem professzora.
Gellately leírja, hogy a legtöbb informátort banális tényezők motiváltak, mint például a kapzsiság, a féltékenység vagy apró-cseprő nézeteltérések, nem pedig a haza vagy a biztonság iránt érzett elkötelezettség.
A „Ha látsz valamit, jelentsd is!” törvény és kampány hasonló hangulatot hivatott teremteni.


Forrás: Infowars.com

Fényliliom Sümegen

Négy csodát szemlélhet lefestve a hittel vagy hit nélkül a sümegi ferences templomba betérő ember.
 Az egyik számomra azért különösen érdekes, mert alig több mint egy hónapja magam is láttam arra hajazó – és korántsem mellékesen friss – fotókat, mint amelyet a helyiek „az óvóhelyről történt csodálatos menekülés” néven emlegetnek. Az 1944-es alaptörténet egy bombatalálat nyomán beszakadt óvóhelyről, a kéretlenül odaszorult emberekről, illetve a mentésükre induló légoltalmisokról – és az őszinte hitről szól.

A levegőből érkező ellen eredetileg a vasútállomást óhajtotta eltörölni a föld színéről, ám a gyilkos szőnyeg elcsúszott, s egy kósza „malac” a kastély sarkát találta telibe. A mélybe futott emberek pechjére a robbanás és a szorosan vele tartó rengés keltette omlás elzárta a szabadba vezető lépcsőt. A levegő fogytán volt, ráadásul az eltört a szennyvízvezetékből kifolyó lé is mind magasabbra emelkedett a szűk helyen. A mentőcsapatok – nem sejtvén, merre keressék a kusza pincerendszerben a „kapszulát”, ahová embertársaik elrekkentek – saját ötleteik szerint kezdtek áskálódni. Ám mindhiába erőlködtek. Nem lehet őket hibáztatni azért, mert háromórányi hiábavaló lapátolás-csákányozás után abba akarták hagyni a munkát. Ekkor történt a csoda. Az egyik pincefalon feltűnt egy stabil, de megmagyarázhatatlan forrású fénykör: a kollektíva vezetője rögvest tudta, a Szűzanya üzent, s ott kell áttörni a téglákat. Igaza volt, a foglyok az utolsó pillanatban kiszabadultak.

A bombázás és a szokatlan menekülés tény, a fényes körítés akár a felfokozott fantázia terméke is lehet. Időgép híján lehetetlen vállalkozás igazságot tenni. Azaz átlépünk a hit birodalmába, amely mindenkinek a legszentebb magánügye.

Visszakanyarodva a közelmúltra – nem óhajtva sem pró, sem kontra véleményt nyilvánítani – a bevezetőben említett esetnek csak száraz leírását adom. Ám rögvest hozzáteszem, a fotókat a saját szemeimmel láttam, tehát nem elmondás, tapasztalat alapján beszélek.

A liliomra hajazó fényvirágot a püspöki kastély egyik sötét és zárt folyosójának végét pásztázó biztonsági kamera rögzítette. A műszem öt másodpercenként ír a rendszer memóriájába egy képet – durván hat-nyolc periódus alatt hajtott ki a kőpadlóból a különös növény. (A gondnok elmondása szerint az említett helyen régen lépcső volt, amely a ma már borospinceként funkcionáló terembe nyúlt le.) A virág jobbra-balra csavarodik, ami a fénynek nem szokása, lévén egyenes irányban terjed. Föltűnését mintegy beharangozza egy körcikk, amely lassan átvonul a látómezőn.

A beriasztott épületben éjjel nincs senki, hiszen ezt az infrák jelzik. A vészjelzőt szállító-szerelő biztonsági vállalkozás vezetője húszéves pályafutása alatt soha nem látott hasonlót, s egyből a kamera hibájára gyanakodott. A betegnek vélt megtartása mellett beszereltetett egy ellenőrző példányt – azóta egyik sem észlelt hasonlót. Azaz a „rossz” sem bolondult meg, s a jó sem erősített rá a korábbiakra.

Miként is mondják a reklámban?

Ennyi.
(magyarhirlap.hu)