2014. április 13., vasárnap

Kishantos: A Búza az ÉLET! - Életellenes cselekedetek a kormányerőtől



Drága magyar feleim, hát hogy bíztátok ilyen kormányra az életeteket újabb 4 évig? Elszámoltatás helyett leszámolás folyik majd az elkövetkezendő időszakban, persze csak ha hagyjuk kitölteni nekik. "Ami a mai napon történt, az a Rákosi-időket idéző politikai leszámolás, a Fidesz önkényuralmának és bosszújának újabb kiemelkedő példája. Mi jöhet még ezután? Ma még csak búzatáblát, holnap már nem fideszes családokat is kiirtanak?" - mondja Árgyelán János a Jobbik egyik tagja.
Búza az Élet! Tartja a régi bölcselet és most szégyenszemre megesett, hogy jelképesen beszánthatják, mert megtehetik velünk már ezt is. Mégsem végezte egy sem villára hányva, ezért a néhány tollvonásért, amivel a hajcsár földbárók győzedelmeskedtek most az egyszerű por-magyar gazda felett. Többüknek több évtizedes munkáját vették el és teszik tönkre. Kishantos ugyanis egy eddig államilag is támogatott bio mintagazdaság volt és erre a nagy pálfordulás, mikor már elvégezték a szegény pályázati pénzes bérrabszolga-gazdák a trágyaszagú "piszkos" munkát, egyszer csak az újévi pályázaton már hirtelen nem nyernek... Helyettük viszont nyertek mások, olyanok, akiknek közük se volt eddig hozzá! A pályázati visszásságokra már korábban is figyelmeztettünk! Itt az iskolapélda arra, hogy hogyan "veszik" meg/el legálisan a pályázatok által szeretett, életet adó földjeinket az arra "jogosultak"! Értitek már? Értsétek meg végre, hogy a pályázatnak célja van és az nem esik egybe a ti céljaitokkal, egyszerű elszegényedett gazdafeleim! Amiért pénzt adnak, azt egyszer követelhetik is, ki is sajátíthatják. Tulajdonképpen megvásárolták tőled (és így önként adtad) átvitt értelemben.
Aki a sarjú búzát aljas indokból beszántja, az az élet gyilkosa, az az emberiség mészárosa! Most mutatkozott ki igazán a kétharmaddal elhozott "új megváltás", a Fideszes sátáni világ foga-fehérje vagy feketéje, azaz sötétsége! Persze a polgári szavazókört ez nem igazán borzolja, mert ugye a jó minőségű hazai élelmiszer a nagyvárosi üzletláncok boltjaiban terem...
Miután ezen vitatható körülmények között elvették a biogazdaságtól a földeket, és információink szerint 8 fideszes zöldbáró kapta meg őket, a mintagazdaság pert indított ezen oligarcha ellen. A bíróság április 25-re ki is tűzött tárgyalást. De a Fidesz-aktivisták már nem várták meg (csak éppen a választást nem akarták maguk ellen hangolni) ezt az általuk amúgy is valószínűleg kedvezően alakuló döntést és egy héttel a választások után akcióba is lendülve, április 12-én agresszívan fellépve, önkényesen, bosszúból megsemmisítették azt. Azt a földterületet, amit a mintagazdaság még ősszel gondosan bevetett. Egyértelmű, hogy politikai leszámolásról, erőfitogtatásról van szó: ha vártak volna néhány hónapot, a markukba röhögve learathatták volna a termést is. Ehelyett bosszúból inkább mindent elpusztítottak a mai nappal, zöldellő búzatáblákat, éppen kikelő gabonanövényeket, lucernát.
A gazdák nem tudtak mit tenni, mint végignézni az értelmetlen pusztítást, volt földjeik széléről...vagy ellenkező esetben az a bizonyos imént emlegetett villa jöhetett volna még szóba! Ez egy rövid epizód csak a nagy magyar ponyvaregényből idézve, miszerint: Puska kellett volna ehhez a munkához... Tudom egyáltalán nem vicces, higgyétek el mi sem röhögünk...ellenben tesszük a dolgunk. Ha te is tennéd, akkor keress minket!
Várhegyi Kálmán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése