2014. április 13., vasárnap

A Dropbox internetes fájlmegosztó is a cionisták kezében - mit tegyünk?


A Dropbox Inc. fájlmegosztó szolgáltatása sokak között igen népszerű volt, tekintve hogy ingyen tárolhattunk fájlokat, képeket, videókat vele 2 GB tárhelyig. Ezeket könnyen megoszthattuk családtagjainkal, vagy ha munkáról volt szó, munkatársainkal, könnyítve ezzel az információáramlást. A Dropbox azonban bejelentette, hogy az Egyesült Államok ex-külügyminisztere, Condoleezza Rice, aki lényegében az iraki háború kirobbantásáért felelős, bekerült az igazgatótanácsba.
Hídfő.net | Condoleezza Rice és George BushCondoleezza Rice és George Bush, a cionista világhatalom két fő végrehajtója a 2000-es évek elején, ketten együtt a hivatalos adatok szerint is ~200.000 iraki ember haláláért felelősek.
A Dropbox. Inc. hivatalos közleménye szerint: "Nagy megtiszteltetés, hogy Dr. Condoleezza Rice-t köszönthetjük az igazgatótanácsban. Amikor új tagot kerestünk, olyanra esett a választásunk, aki segít nekünk globális terveink megvalósításában." Fordítsuk akkor most ezt a pár mondatot magyarra. A Dropbox Inc. ezáltal elismeri, hogy vesztegetés vagy fenyegetés hatására ők is behódoltak a cionista világhatalomnak, akik gyakorlatilag megfigyelik és monitorozzák az internetes adatáramlást a világ nyugati és keleti felén, habár az utóbbi komoly ellenlépésekbe kezdett.
Nem kell ezért meglepődni, hogy a joggal paranoiásabb államok, mint Kína, Észak-Korea, Oroszország saját operációs rendszert fejleszt, amibe természetesen nem rakják bele a Windowsban és a Machintosh OS-ek (OS = Operating System, azaz a szoftver, ami miatt tudjuk használni a számítógépünket) nagyrészében jelen levő kiskapukat az NSA (Amerikai Nemzetbiztonság) számára. Sajnos ebben érintettek a mobiltelefonos operációs rendszerek is, mint Android és Apple iOS.
Hídfő.net | YotaPhone - várjuk a bevizsgálás eredményét.YotaPhone - várjuk a bevizsgálás eredményét.
Paranoiás olvasóinknak javasoljuk a mail.ru szervízre való átállást, ezt a szolgáltatás nem csak egy kitűnő email, hanem rendelkezik kiváló fájlmegosztóval is, ha ki akarunk kerülni a nyugati piramison ülő szem látóköréből. Mobiltelefon szinten már nehezebb a helyzet, tudjuk javasolni a régi Nokia telefonokat a Symbian rendszerek korai változatával, vagy módosabb olvasóinknak a most megjelenő YotaPhone-t, habár az még nincs tesztelve biztonsági szempontból, azonban a jelenlegi közlemények szerint az Orosz Állami Biztonsági Hivatal fogja bevizsgálni szoftveresen, ez bizalomra adhat okot.
Nagy Kálmán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése